• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
من توشیبا مدل Satellite M70-148
را انتخاب کردم با قیمت 1700

حالا برای مدل دیگر گیر کردم چون 2 تا می خوام مدل بالا برای گرافیک کار هست یه مدل دیگه هم می خواهم برای یک مدیر شرکت قیمتش هم حد اکثر 1200 باشه مانیتورش هم 14 باشه گرافیک شیر نباشه سبک باشه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از poyeshsoft :
من توشیبا مدل Satellite M70-148
را انتخاب کردم با قیمت 1700

حالا برای مدل دیگر گیر کردم چون 2 تا می خوام مدل بالا برای گرافیک کار هست یه مدل دیگه هم می خواهم برای یک مدیر شرکت قیمتش هم حد اکثر 1200 باشه مانیتورش هم 14 باشه گرافیک شیر نباشه سبک باشه
واسه مدیر شرکت بگردین دنبال مدلی که گرافیک 64 شیر نشده داشته باشه...پردازنده حدودای 1.5 سنترینو
برای گرافیک کار بگردین دنبال حداقل 128 شیر نشده...پردازنده هم بالای 1.7 حداقل دوتان..
انتخاب مدل و برند اون با توجه به سقف قیمت با خودتان..
در ضمن بخش f&q را که استیک زده ام را هم مطالعه کنید..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
چنین محافظی را نمی توانید در ایران بیابید...:( برای یکی از دوستانم که لازم هم بود حتی از دوبی هم پیدا نشد!!!:blink: )فقط باید به یکی از دوستان در اروپا سفارش بدهید تا برایتان بیاورند..قیمت چندانی هم ندارد..منتها یافت نمی شود..:blink:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب من ظهری می خواستم این سوال را جواب بدم..خواب نیم روز مانع شد!!:lol:
طبق گفته نمایندگی ایران رهجو دو تیپ نوت بوک سونی یکی برای بازارهای آمریکا و یکی برای بازارهای آسیا ساخته و روانه بازار می شوند.طبیعی است که تفاوت مدلهای فوق از کجا ناشی می شود...

مدل بهتر و بدتر وجود ندارد..اگر دقت کنید تقریبا تشابه های بسیاری از نقطه نظر فنی بین مدلهای مشابه سونی وجود دارد..مدلهای موجود در سایت سونی در امارات اصولا ساخت ژاپن و مونتاژ چین می باشند.
البته من در بحثی که با نمایندگی ایران رهجو داشتم ایشان می گفتند که تماما ژاپنی است و حتی مثلا در مدل tx17 خودم دیدم که ade in japan حک شده بود..ولی تصور نمی کنم این مسئله شامل تمامی مدلها شود..
یک نکته دیگر...مونتاژ به معنی انتقال دانش فنی نیست...یعنی چینی بودن نوت بوک دلیل بر ساخت آن در چین نیست....حتی شما می بینید که لنوو نوت بوک های مناسبی پس از ادغام با آی بی ام به بازار روانه نموده است...
برحذر باشید از نوت بوک های مونتاژ و گاه ساخت مالزی که دمار از روزگار آدم در می آورد..:lol:
اسفندیار جان هنوز خبری نشده؟! جواب ایمیل رو هنوز ندادن؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdirm666 :
با سلام
می خواستم بدونم کسی چیزی در مورد لپ تاپ های MDG میدونه ؟!
یا اینکه اصلا توی ایران نمایندگی داره !
توی اینترنت در موردش زیاد هست می خواستم بدونم تو ایران هم خدمات داره یا نه .
با تشکر

نبود :blink: ؟!؟!؟!؟!؟!:blink: !؟!؟!؟!؟!؟:blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
اسفندیار جان هنوز خبری نشده؟! جواب ایمیل رو هنوز ندادن؟
متاسفانه هنوز نه!!!:( تجربه من هم نشون می ده که مشکل جواب می دن..:( اگه به جواب رسیدم خبرتان می کنم...مرسی از یادآوری..:blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mehdirm666 :
دوست من..انگاری من پست قبلی شما را ندیده بودم....:D
اگر شما اطلاعاتی دارید خوشحال می شوم در اختیار این قسمت هم بگذارید...
چون بحث آن تا کنون نشده بنابراین مطلبی در مورد آن درج نشده..:)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
ای به چشم من یه توضیح مختصری از مدل های لپ تاپ های این شرکت میگم شاید خود من هم به یه چیزایی رسیدم .

این لپ تاپ ها ساخت شرکت
logo.gif
و از سری Green هستند .که خود شرکت کانادایی هست . (که البته یقینا توی ایران نمایندگی نداره:blink: )
من دو مدل از این لپ تاپ ها رو دارم : یکی g900 :
g900peq.jpg

و یکی دیگه g733
G733.jpg

اگه بخوام از قابلیت هاشون بگم باید اینو بگم که راه دست ترین قابلیتشون این هست که از (سی پی یو معمولی) استفاده می کنند در ضمن سی پی یو فول رو هم ساپورت میکنند . یعنی من هر وقت که بخوام می تونم برم و یک سی پی یو PC بخرم و اونارو ارتقا بدم .
حالا چیز های دیگه شون بماند .
با تشکر

arash1400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آيا دوستان در مورد قيمت و خصوصيات لپ تاپ toshiba s55 اطلاعاتي دارند ؟؟؟

با تشكر .

varia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من یه laptop نسبتا قدیمی دارم که ram با bus 133 میخوره.

حالا میخوام ram شو زیاد کنم. مشکل اینه که ram با bus 133 یا اصلا دیگه پیدا نمیشه یا اگه هم پیدا شه قیمت قبر پدرشون میگیرن. عوضش ram های با bus بالاتر هست که حتی کلی ارزون تر هست .

حالا میخواستم ببینم که اگه من یه ram با bus بالاتر رو به motherboard ای بزنم که bus کمتری رو support میکنه، چی میشه؟ سیستم از ram با همون سرعت bus 133 کار میکشه؟ یا اصلا کار نمیکنه؟ یا motherboard میترکه؟ :f34r:

آقا خیلی اورژانسیه اگه چیزی میدونین حتما بگین.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اون Fujitsu LifeBook S7010DH رو که بهین نداشت. مدل S7020 با cpu 1.86 رو هم نداشت. S7020 با cpu 2.0 رو گفت 1,980 تومن!!!!!!!!!!!!!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mehdirm666 :
خوب دوست من مرسی از یادآوری...:D
حدودای پارسال یک سایت بود به زبان فارسی و ظاهرا در کانادا و به نمایندگی در ایران که نوت بوک های گرین به صورت استوک شده به فروش می رساند...:blink:
اینی که شما گفتین بیشتر شبیه دسکنوت هستش که قبلا در مفاهیم نوت بوک بحث اون رفت...
درکل قابل اعتماد نیست..
یادتان باشد که بود مطلب در اینترنت و یا قیمت قابل قبول بهیچ وجه ملاک کارایی و درستی یک وسیله نبوده و نیست...برای همین به دوستان همیشه توصیه می کنم سوای زبان چرب فروشنده بهیچ وجه گول تبلیغات و رویویهای آن چنانی بویژه تجاری و تبلیغی را نخورند..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
اون Fujitsu LifeBook S7010DH رو که بهین نداشت. مدل S7020 با cpu 1.86 رو هم نداشت. S7020 با cpu 2.0 رو گفت 1,980 تومن!!!!!!!!!!!!!!
:hmm: و اینجاست که می توان به اصطلاح نمایندگی تام الاختیار بودن فروشنده و گارانتی آن بخوبی پی برد!!!:hmm:
نبود تنوع مدل و قیمت های نجومی...:blink: از بهین واقعا بعید است..البته با فیس و افاده طبق طبق نمایندگی محترم فروش آن در تهران(در ملاقات حضوری) چندان هم پر بیراه نیست..:D یک بار سعادت دیدار مدیریت فروش برایم حاصل شد..:D شاید هم ترکیب قیافه اینجانب چندان به مذاق ایشان خوش نیامد؟!:blink: :D
سوای شوخی...;) بهین تکنولوژی در موقعی که من از آنجا سان دیدم...:D فقط یک مدل موجود نداشت...البته شاید اکنون مدل های نامبرده شما تمام شده و احتمالا دوباره وارد خواهد شد...;) پرس و جویی بکنید..;)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
خوب دوست من مرسی از یادآوری...:D
حدودای پارسال یک سایت بود به زبان فارسی و ظاهرا در کانادا و به نمایندگی در ایران که نوت بوک های گرین به صورت استوک شده به فروش می رساند...:blink:
اینی که شما گفتین بیشتر شبیه دسکنوت هستش که قبلا در مفاهیم نوت بوک بحث اون رفت...
درکل قابل اعتماد نیست..
یادتان باشد که بود مطلب در اینترنت و یا قیمت قابل قبول بهیچ وجه ملاک کارایی و درستی یک وسیله نبوده و نیست...برای همین به دوستان همیشه توصیه می کنم سوای زبان چرب فروشنده بهیچ وجه گول تبلیغات و رویویهای آن چنانی بویژه تجاری و تبلیغی را نخورند..;)

دوست عزیز من دارم همین الان از این دو تا استفاده می کنم ! این دو تا رو برای من آوردن ;)
از لحاظ کارایی هم در خال حاظر دام به اندازه یک pc (مثلماً بیشتر) از شون کار می کشم . مخصوصا "g733" . من با لپ تاپ های دیگه مثل benq joybook700 که الان برادرم داره استفاده می کنه کار کردم . از نظر من اون از لحاظ (توانایی و دوام) از این کم میاره هر چند امکانات اون 10 برابره این هست .
اگر هم از لحاظ حجم و اندازه می فرمایید توی عکس ها مشخصه ؟!
قربون دستت میشه آدرس اون سایتی که گفتی رو بدی :happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mehdirm666 :
دوست عزیز من دارم همین الان از این دو تا استفاده می کنم ! این دو تا رو برای من آوردن ;)
از لحاظ کارایی هم در خال حاظر دام به اندازه یک pc (مثلماً بیشتر) از شون کار می کشم . مخصوصا "g733" . من با لپ تاپ های دیگه مثل benq joybook700 که الان برادرم داره استفاده می کنه کار کردم . از نظر من اون از لحاظ (توانایی و دوام) از این کم میاره هر چند امکانات اون 10 برابره این هست .
اگر هم از لحاظ حجم و اندازه می فرمایید توی عکس ها مشخصه ؟!
قربون دستت میشه آدرس اون سایتی که گفتی رو بدی :happy:
خوب چون تجربه شخصی شما بسیار ارزشمند تر از سخن من است..بسیار خوشحال هستم که رضایت کامل دارید..:happy:
متاسفانه هم اینک آدرس در ذهنم نیست..اگر در دسکتاپم موجود بود حتما برایتان ارسال می کنم..:happy:

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
خوب چون تجربه شخصی شما بسیار ارزشمند تر از سخن من است..بسیار خوشحال هستم که رضایت کامل دارید..:happy:
متاسفانه هم اینک آدرس در ذهنم نیست..اگر در دسکتاپم موجود بود حتما برایتان ارسال می کنم..:happy:
با تشکر از شما . من فقط از شما خواهش می کنم که اگر اون لینک رو پیدا کردید ، لطف کنید و به من اطلاع بدید . چون من خیلی دنباله این چور چیزی که شما گفتید گشتم ولی پیدا نکردم .
دوباره تشکر !:D ;) :blink:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
مثل انکه همه نوت بوکاشون رو خریدن:D چون سابقه نداشته این تاپیک دو روز بدون پست بمونه:rolleyes:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
مثل انکه همه نوت بوکاشون رو خریدن:D چون سابقه نداشته این تاپیک دو روز بدون پست بمونه:rolleyes:
بیشتر به این خاطره که تقریبا دوستان جوان ما در حال گذراندن امتحانات خود هستند...:D
تابستان گرمی برای فوروم در راه است..:lol:

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سلام ...

باز من سر و کلم پیدا شد و با 1 بغل سوال اومدم باز گیر بدم به این حسن سلیقه اسفندیار جان عزیز .........

1 مسئله ای هست که می خواستم مطرح کنم و نظر بزرگترا رو بپرسم ...
اونم اینکه دمای کاری Acer 8104 چرا اینقده بالاست ؟؟ تنظیمات خاصی داره یا کلا اینطوریه ؟؟؟

طبق گفته دوست عزیزمون آقا عادل /

من از این نوت بوک ، خدا را شکر کاملا راضی ام... مشکلی باهاش نداشتم. موردی که شاید برای بعضی ها اذیت می کند، گرمایی است بعد از مدتی در قسمت تاچ پد حس می شود.البته کم است ولی اگر وسواسی باشید ممکن است نارا حت شوید...نکته منفی دیگر این است که در صورتی که سرعت سی پی یو را روی High تنظیم کنیم و کار بسیار سنگینی بکشیم با برنامه MobMeter دما را در حتی تا 80 درجه نشان می دهد. اما جالبیش این است که زیر آن این گرما احساس نمی شود و تنها در بالای سی پی یو (با مساحتی حدود 3 سانتی متر مربع) گرما آن هم نه چندان زیاد احساس می شود.
در حالت تبدیل فرمت فیلم و ... دما حدود 72 درجه می شود.
در ضمن دمای هارد حدود 39 تا 40 درجه است و ماکزیمم به 50 درجه اگر برسد..

میشه 1 راهنمایی بکنی اسفندیار جان .... شرمنده ام ...

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ببخشید من یک سوال پیش پا افتاده دارم. من هنوز نفهمیدم که ا کجا میشه فهمید که کارت گرافیک یک سیستم share هست یا کارت گرافیک مستقل دارد؟ یکی از روی مشخصات لپ تاپا چطوری میشه فهمید؟ این اصطلاحاتی که می نویسند. . . نمیدونم چی چی تکنولوژی و . . .
یکی دگه هم توی مشخصات خود سیستم کجا رو باید نگاه کنیم؟ وقتی توی system properties مقدار حافظه دستگاه رو کمتر از مقدار اسمیش میگه؟ مثلا اگه 512 هست بگه 496 یعنی کارت گرافیکش 16 share هست؟

بالا