esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
البته بهتره عادل خان که کاملا مسلط به مبحث مربوطه هستند جواب بدن..به نقل از hasty.e.penhan :سلام سلام ...
باز من سر و کلم پیدا شد و با 1 بغل سوال اومدم باز گیر بدم به این حسن سلیقه اسفندیار جان عزیز .........
1 مسئله ای هست که می خواستم مطرح کنم و نظر بزرگترا رو بپرسم ...
اونم اینکه دمای کاری Acer 8104 چرا اینقده بالاست ؟؟ تنظیمات خاصی داره یا کلا اینطوریه ؟؟؟
طبق گفته دوست عزیزمون آقا عادل /
من از این نوت بوک ، خدا را شکر کاملا راضی ام... مشکلی باهاش نداشتم. موردی که شاید برای بعضی ها اذیت می کند، گرمایی است بعد از مدتی در قسمت تاچ پد حس می شود.البته کم است ولی اگر وسواسی باشید ممکن است نارا حت شوید...نکته منفی دیگر این است که در صورتی که سرعت سی پی یو را روی High تنظیم کنیم و کار بسیار سنگینی بکشیم با برنامه MobMeter دما را در حتی تا 80 درجه نشان می دهد. اما جالبیش این است که زیر آن این گرما احساس نمی شود و تنها در بالای سی پی یو (با مساحتی حدود 3 سانتی متر مربع) گرما آن هم نه چندان زیاد احساس می شود.
در حالت تبدیل فرمت فیلم و ... دما حدود 72 درجه می شود.
در ضمن دمای هارد حدود 39 تا 40 درجه است و ماکزیمم به 50 درجه اگر برسد..
میشه 1 راهنمایی بکنی اسفندیار جان .... شرمنده ام ...
یکی از بهترین نوت بوک های موجود زیر دست ایشون خوابیده..
این نوت بوک چون در زیر دسته جایگزین دسکتاپ مطرح میشه طبیعتا مختصات متشابه تری به دسکتاپ داره تا مثلا انتظاری که من و شما از نوت بوک داریم..
یعنی چی؟!
خوب طبیعیه که دمای پردازنده افزایش پیدا کنه...و این افزایش معمولا با توجه به فشردگی قطعات بکار رفته در نوت بوک و نیاز به تهویه بالا(که البته در دسکتاپ کمتر چنین مشکلی دارین)پیش میاد..
البته دقت کنین این نوت بوک با وجود همون رده جاگزین دسکتاپ یکی از بهترین های این رده است..حالا می تونین بفهمین مثلا رده های مشابه اون در دیگر برندهای موجود چه حرارت های جهنمی تولید می کنن که شما را در زمستان بی نیاز از بخاری می کنه..:lol:
در این نوت بوک عادل خان..افزایش دما در عملکرد پردازنده تاثیر نامطلوب نمی ذاره...از عمر مفید باطری کم نمی کنه...صدمه ای به سایر قطعات هم نمی زنه..:happy: بهتر از این چی؟!:happy:
خود ایشون می دونه من چی می گم.. حتی بهتر از من!!
برای همینه که نمونه این نوت بوک در مجتمع پایتخت پیدا نمی شه..چون اون وقت اون چیزایی که از دوره ژوراسیک گذاشتن اونجا دارن به من و شما می فروشن همش باد می کنه..
آخ آخ الان اگه فروشنده ها اینو بخونن بازم ناله و نفرینم می کنن..
البته حساب برخی فروشندگان خوبمون که به تعداد انگشتان دست هستند سواست..