• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hasty.e.penhan :
سلام سلام ...
باز من سر و کلم پیدا شد و با 1 بغل سوال اومدم باز گیر بدم به این حسن سلیقه اسفندیار جان عزیز .........
1 مسئله ای هست که می خواستم مطرح کنم و نظر بزرگترا رو بپرسم ...
اونم اینکه دمای کاری Acer 8104 چرا اینقده بالاست ؟؟ تنظیمات خاصی داره یا کلا اینطوریه ؟؟؟
طبق گفته دوست عزیزمون آقا عادل /

من از این نوت بوک ، خدا را شکر کاملا راضی ام... مشکلی باهاش نداشتم. موردی که شاید برای بعضی ها اذیت می کند، گرمایی است بعد از مدتی در قسمت تاچ پد حس می شود.البته کم است ولی اگر وسواسی باشید ممکن است نارا حت شوید...نکته منفی دیگر این است که در صورتی که سرعت سی پی یو را روی High تنظیم کنیم و کار بسیار سنگینی بکشیم با برنامه MobMeter دما را در حتی تا 80 درجه نشان می دهد. اما جالبیش این است که زیر آن این گرما احساس نمی شود و تنها در بالای سی پی یو (با مساحتی حدود 3 سانتی متر مربع) گرما آن هم نه چندان زیاد احساس می شود.
در حالت تبدیل فرمت فیلم و ... دما حدود 72 درجه می شود.
در ضمن دمای هارد حدود 39 تا 40 درجه است و ماکزیمم به 50 درجه اگر برسد..

میشه 1 راهنمایی بکنی اسفندیار جان .... شرمنده ام ...
البته بهتره عادل خان که کاملا مسلط به مبحث مربوطه هستند جواب بدن..
یکی از بهترین نوت بوک های موجود زیر دست ایشون خوابیده..:D
این نوت بوک چون در زیر دسته جایگزین دسکتاپ مطرح میشه طبیعتا مختصات متشابه تری به دسکتاپ داره تا مثلا انتظاری که من و شما از نوت بوک داریم..
یعنی چی؟!
خوب طبیعیه که دمای پردازنده افزایش پیدا کنه...و این افزایش معمولا با توجه به فشردگی قطعات بکار رفته در نوت بوک و نیاز به تهویه بالا(که البته در دسکتاپ کمتر چنین مشکلی دارین)پیش میاد..
البته دقت کنین این نوت بوک با وجود همون رده جاگزین دسکتاپ یکی از بهترین های این رده است..حالا می تونین بفهمین مثلا رده های مشابه اون در دیگر برندهای موجود چه حرارت های جهنمی تولید می کنن که شما را در زمستان بی نیاز از بخاری می کنه..:lol:
در این نوت بوک عادل خان..افزایش دما در عملکرد پردازنده تاثیر نامطلوب نمی ذاره...از عمر مفید باطری کم نمی کنه...صدمه ای به سایر قطعات هم نمی زنه..:happy: بهتر از این چی؟!:happy:
خود ایشون می دونه من چی می گم..:D حتی بهتر از من!!;)
برای همینه که نمونه این نوت بوک در مجتمع پایتخت پیدا نمی شه..چون اون وقت اون چیزایی که از دوره ژوراسیک گذاشتن اونجا دارن به من و شما می فروشن همش باد می کنه..:D
آخ آخ الان اگه فروشنده ها اینو بخونن بازم ناله و نفرینم می کنن..
البته حساب برخی فروشندگان خوبمون که به تعداد انگشتان دست هستند سواست..:)

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش عادل جان گفتن که سرشون به علت مشغله زیاد خیلی شلوغه ....

بازم ممنون اسفندیار جان ...

این مدل Acer Ferrari 4006WLMi - Turion 64 ML-40 2.2 GHz - 15.4 هم عجب چیز نازی هستا ... حیف که جیبمون شرمندش میشه اگه نه ....................:blush: :D :blush:

ولی واقعا باید به این حسن سلیقه اسفندیار جان ایول گفت ......:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
البته بهتره عادل خان که کاملا مسلط به مبحث مربوطه هستند جواب بدن..
یکی از بهترین نوت بوک های موجود زیر دست ایشون خوابیده..:D
این نوت بوک چون در زیر دسته جایگزین دسکتاپ مطرح میشه طبیعتا مختصات متشابه تری به دسکتاپ داره تا مثلا انتظاری که من و شما از نوت بوک داریم..
یعنی چی؟!
خوب طبیعیه که دمای پردازنده افزایش پیدا کنه...و این افزایش معمولا با توجه به فشردگی قطعات بکار رفته در نوت بوک و نیاز به تهویه بالا(که البته در دسکتاپ کمتر چنین مشکلی دارین)پیش میاد..
البته دقت کنین این نوت بوک با وجود همون رده جاگزین دسکتاپ یکی از بهترین های این رده است..حالا می تونین بفهمین مثلا رده های مشابه اون در دیگر برندهای موجود چه حرارت های جهنمی تولید می کنن که شما را در زمستان بی نیاز از بخاری می کنه..:lol:
در این نوت بوک عادل خان..افزایش دما در عملکرد پردازنده تاثیر نامطلوب نمی ذاره...از عمر مفید باطری کم نمی کنه...صدمه ای به سایر قطعات هم نمی زنه..:happy: بهتر از این چی؟!:happy:
خود ایشون می دونه من چی می گم..:D حتی بهتر از من!!;)
برای همینه که نمونه این نوت بوک در مجتمع پایتخت پیدا نمی شه..چون اون وقت اون چیزایی که از دوره ژوراسیک گذاشتن اونجا دارن به من و شما می فروشن همش باد می کنه..:D
آخ آخ الان اگه فروشنده ها اینو بخونن بازم ناله و نفرینم می کنن..
البته حساب برخی فروشندگان خوبمون که به تعداد انگشتان دست هستند سواست..:)
با سلام

البته من فکر میکنم این پاسخ زیاد فنی نبود.

البته این رو بگم که جناب اسفندیار به گردن ما حق استادی دارن. اما گاهی انتقاد هم لازمه ;)

نوت بوک من Dell Inspiron 6000 با پردازنده 2 و هارد 80 و گرافیک 128 Dedicated هست.

دمای CPU در حالت عادی حدود 37 درجه.
دمای هارد در حالت عادی حدود 40 درجه.
دمای CPU در هنگام عملیات پردازش سنگین (بیش از نیم ساعت) هرگز از 65 درجه فراتر نرفته.

خودتون مقایسه کنید :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
با سلام

البته من فکر میکنم این پاسخ زیاد فنی نبود.

البته این رو بگم که جناب اسفندیار به گردن ما حق استادی دارن. اما گاهی انتقاد هم لازمه ;)

نوت بوک من Dell Inspiron 6000 با پردازنده 2 و هارد 80 و گرافیک 128 Dedicated هست.

دمای CPU در حالت عادی حدود 37 درجه.
دمای هارد در حالت عادی حدود 40 درجه.
دمای CPU در هنگام عملیات پردازش سنگین (بیش از نیم ساعت) هرگز از 65 درجه فراتر نرفته.

خودتون مقایسه کنید :)
خوب خوب خوب!!!:D خوشم میاد که تیزین...:)
من اتفاقا اصلا از انتقاد ناراحت نمی شم(یا تظاهر می کنم..:D )چون اینجوری هم اطلاعات من محک می خوره هم مجبور می شم برم مطالعه کنم که زیاد دری وری نگم..:D
من نهایت آرزوم اینه که اینجا اونقدر کاربر فعال و مدیر داشته باشه که خلا نبود من احساس نشه..:happy:
و اینکه اونقدر کاربر حرفه ای باشه که بتونه بی محابا بر من خرده گیری کنه..:happy:
مگه ما چیمون از فوروم های خارجی(نوت بوک ریویو که خودم اونجا هستم)کمه؟!:(

و اما در جواب شما::D
1-دوست نازنین..من نگفتم این تنها نوت بوک برتر عالمه...اگه دقت کنین گفتم یکی از بهترین نوت بوک ها در رده خود محسوب می شه..شاهد هم(به روباه گفتن شاهدت کیه..گفت دمم!!:D )امضای اینجانب هست!!:)
2-اگه دقت کنین من فنی ننوشتم چون بحث فنی درکار نبود..ولی خوب الان براتون توضیح می دم..:)
3-اگه شما دقت کنین در همین امضای من نوت بوک شما هم جزو نوت بوک های بسیار مناسب همین رده از دید انتخابی همون سایت مطرح شده..:D پس دید تعصبی درکار نبوده..البته حاشا نمی کنم که من به ایسر زیادی علاقه دارم..:D
4-اگه به این دو مدل (دل و ایسر )دقت کنین حتما متوجه چند نکته کوچک خواهید شد:
نوع کارت گرافیک و گرمای تولیدی توسط اون..
ابعاد متفاوت دو نوت بوک که حتی در وزن هم جلوه گر شده...
کیفیت صفحه تصویر هردو مدل و اینکه چقدر از توان کارت گرافیکی صرف ارائه یک تصویر پردازش یافته مطلوب می شه...
علاوه بر این...
فراموش نکنین که تعداد سلولهای باطری در نوت بوک در این دو مدل متفاوت است..خوب این یعنی چی؟!
یعنی اینکه شما در نوت بوک دل نمی تونین بگین پردازش یک کار سنگین چقدر از انرژی باطری مصرف می کنه و آیا اینکه وسط کار شما را نامید می کنه یا خیر؟!ولی ایسر چه شما رزولوشن تصویر را کم و زیاد کنین و چه کار سبک و سنگین از نوت بوک خودتون بکشین تقریبا با اندک اختلافی میزان عمر باطری در هر بار شارژ تفاوت خواهد کرد..در حالیکه در دل اینطور نیست..خودتون هم می تونین امتاحنکی بکنین..;)
در ضمن اگه وقت شد مختصات این دو تا را با هم سبک سنگین بکنین بدک نیست...نتیجه اونم بمن بگین..:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
ببخشید من یک سوال پیش پا افتاده دارم. من هنوز نفهمیدم که ا کجا میشه فهمید که کارت گرافیک یک سیستم share هست یا کارت گرافیک مستقل دارد؟ یکی از روی مشخصات لپ تاپا چطوری میشه فهمید؟ این اصطلاحاتی که می نویسند. . . نمیدونم چی چی تکنولوژی و . . .
یکی دگه هم توی مشخصات خود سیستم کجا رو باید نگاه کنیم؟ وقتی توی system properties مقدار حافظه دستگاه رو کمتر از مقدار اسمیش میگه؟ مثلا اگه 512 هست بگه 496 یعنی کارت گرافیکش 16 share هست؟
باید ببینین خود فروشنده چی میگه...:D (شوخی)
خوب خیلی ساده..کمی کاوش در اینترنت..:happy:
ازروی اون چیزی که شما اشاره کردین نمی شه چنین گفت...
خوب از device manager ببینین چه کارت گرافیکی دارین و بعد هم با اون مطلب F&Q بنده مقایسه کنین..:D

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و اما در جواب شما::D
1-دوست نازنین..من نگفتم این تنها نوت بوک برتر عالمه...اگه دقت کنین گفتم یکی از بهترین نوت بوک ها در رده خود محسوب می شه..شاهد هم(به روباه گفتن شاهدت کیه..گفت دمم!!:D )امضای اینجانب هست!!:)
2-اگه دقت کنین من فنی ننوشتم چون بحث فنی درکار نبود..ولی خوب الان براتون توضیح می دم..:)
3-اگه شما دقت کنین در همین امضای من نوت بوک شما هم جزو نوت بوک های بسیار مناسب همین رده از دید انتخابی همون سایت مطرح شده..:D پس دید تعصبی درکار نبوده..البته حاشا نمی کنم که من به ایسر زیادی علاقه دارم..:D
4-اگه به این دو مدل (دل و ایسر )دقت کنین حتما متوجه چند نکته کوچک خواهید شد:
نوع کارت گرافیک و گرمای تولیدی توسط اون..
ابعاد متفاوت دو نوت بوک که حتی در وزن هم جلوه گر شده...
کیفیت صفحه تصویر هردو مدل و اینکه چقدر از توان کارت گرافیکی صرف ارائه یک تصویر پردازش یافته مطلوب می شه...
علاوه بر این...
فراموش نکنین که تعداد سلولهای باطری در نوت بوک در این دو مدل متفاوت است..خوب این یعنی چی؟!
یعنی اینکه شما در نوت بوک دل نمی تونین بگین پردازش یک کار سنگین چقدر از انرژی باطری مصرف می کنه و آیا اینکه وسط کار شما را نامید می کنه یا خیر؟!ولی ایسر چه شما رزولوشن تصویر را کم و زیاد کنین و چه کار سبک و سنگین از نوت بوک خودتون بکشین تقریبا با اندک اختلافی میزان عمر باطری در هر بار شارژ تفاوت خواهد کرد..در حالیکه در دل اینطور نیست..خودتون هم می تونین امتاحنکی بکنین..;)
در ضمن اگه وقت شد مختصات این دو تا را با هم سبک سنگین بکنین بدک نیست...نتیجه اونم بمن بگین..:
happy:

حالا آخرش حق با Dell Inspiron 6000 هست یا با Acer TM 8104 ؟؟؟؟؟
حق با کدومشونه ؟؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
حالا آخرش حق با Dell Inspiron 6000 هست یا با Acer TM 8104 ؟؟؟؟؟
حق با کدومشونه ؟؟
چون من زیادی علاقه به ایسر دارم اجازه بدین جواب ندم و جواب را موکول به پاسخ گویی عادل جان که خودش الان داره با ایسر فعالیت می کنه بکنم...:D منتظر ظهور ایشون باشین..:D
در ضمن عادل جان اونقده شیفته نوت بوکش شده که دیگه افتخار نمی ده بیاد اینجا ما رو مستفیذ کنه..:lol:

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون من زیادی علاقه به ایسر دارم اجازه بدین جواب ندم و جواب را موکول به پاسخ گویی عادل جان که خودش الان داره با ایسر فعالیت می کنه بکنم...:D منتظر ظهور ایشون باشین..:D
در ضمن عادل جان اونقده شیفته نوت بوکش شده که دیگه افتخار نمی ده بیاد اینجا ما رو مستفیذ کنه..:lol:

خب .چند تا مطلب بعد از خوندن چند تا ازین فروم های خارجکی دیدم گفتم اینجا هم بنویسمشون .شاید به درد خورد ..

اول اینکه در مورد این مسئله گرمای ایجاد شده توسط 8104 توی فروم های دیگه کسی اصلا چیزی در موردش ننوشته بود یا مشکلی براش پیش نیومده بود ... فقط 1 مورد من دیدم که نوشته بود بعد از کار با هاش و اینکه در کل روز باهاش کار میکنه در پایان کار حسابی داغ شده ( که خوب طبیعیه دیگه :blush: )
ولی با گفته عادل جون باید باز نظر خودش رو بپرسیم ....

دوم اینکه با وجودیکه سایت Pcworld لپتاپ 8104 رو جز برترین های سال 2005 و در رده اول قرار داده (احتمالا مسئولش با اسفتدیار عزیز نسبتی داره :p ) و Dell Inspiron 6000 رو در رده ی دوم ولی با امتیاز برابر .. ولی در سایت های دیگه خبری از 8104 در لیست لپتاپهای برتر نیست در حالی که اکثر سایت ها از Dell 6000 اسم بردن .... توی سایت نوت بوک ریویو هم زیاد از 8104 خبری نیست . ؟؟؟؟ (شایدم من ندیدم :D :D :D :D :D ) و اینم اضافه کنم که Dell 6000 همچنان هم توی رده کاری خود
حرفی برای گفتن داره و جز بهترینها محسوب میشه

سوم اینکه 1 مدل 8104 دیدم با این فرق که هاردش ساتا با دور 7200 بود و Aluminium Cover داشت...

Acer TM 8104 AWLMI

ولی این مورد دمای 8104 خیلی منو برای خریدش به شک انداخت ؟؟ که اگه اینطوری باشه ترجیح میدم برم سراغ 1 مدل دیگه :( :( :( :( :( :( :(

ببخشید بابت ناشی بازیای من ....

ِیـــــــــــــــــــــــــــــــــا حـــــــــــــــــــــــــــــــــــق

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خب .چند تا مطلب بعد از خوندن چند تا ازین فروم های خارجکی دیدم گفتم اینجا هم بنویسمشون .شاید به درد خورد ..

اول اینکه در مورد این مسئله گرمای ایجاد شده توسط 8104 توی فروم های دیگه کسی اصلا چیزی در موردش ننوشته بود یا مشکلی براش پیش نیومده بود ... فقط 1 مورد من دیدم که نوشته بود بعد از کار با هاش و اینکه در کل روز باهاش کار میکنه در پایان کار حسابی داغ شده ( که خوب طبیعیه دیگه :blush: )
ولی با گفته عادل جون باید باز نظر خودش رو بپرسیم ....

خوب کاملا درسته....:) وقتی دو روز پیاپی یا با رزولوشن بالا داری گیم سنگین بازی می کنی و تنظیم کارایی نوت بوک روی حداکثر بوده باشه..طبیعیه که اینطوری بشه..ولی اونقدری نیست که بخواییم از اون صرفنظر کنیم..:happy:

دوم اینکه با وجودیکه سایت Pcworld لپتاپ 8104 رو جز برترین های سال 2005 و در رده اول قرار داده (احتمالا مسئولش با اسفتدیار عزیز نسبتی داره :p ) و Dell Inspiron 6000 رو در رده ی دوم ولی با امتیاز برابر .. ولی در سایت های دیگه خبری از 8104 در لیست لپتاپهای برتر نیست در حالی که اکثر سایت ها از Dell 6000 اسم بردن .... توی سایت نوت بوک ریویو هم زیاد از 8104 خبری نیست . ؟؟؟؟ (شایدم من ندیدم :D :D :D :D :D ) و اینم اضافه کنم که Dell 6000 همچنان هم توی رده کاری خود
حرفی برای گفتن داره و جز بهترینها محسوب میشه
خوب دقت کنین که در فوروم نوت بوک ریویو که بنده هم افتخار مدیریت کوچکی در آن دارم فرض بر تازه هاست..وگرنه در پست های قبلی بخوبی می تونستین قابلیت های این مدل را بخوبی ببینین...
در بین سایت های خارجی تنها چند سایت به اندازه انگشتان یک دست معتبر هستند...در تمامی انها نیز سخن از همین مدل ایسر بمیان آمده..منتها نه اینکه بهترین و بدترین بوده باشه...متناسب ترین در زمان خود..:)
در ضمن دل دوم نیست...انتخاب در همان رده این پنج نوت بوک را در رده جایگزین دسکتاپ چنین نشون داده شده..

سوم اینکه 1 مدل 8104 دیدم با این فرق که هاردش ساتا با دور 7200 بود و Aluminium Cover داشت...

Acer TM 8104 AWLMI

ولی این مورد دمای 8104 خیلی منو برای خریدش به شک انداخت ؟؟ که اگه اینطوری باشه ترجیح میدم برم سراغ 1 مدل دیگه
دقیقا همین مدلی که عادل جان دارند...:D

فقط دقت کنین تفاوت بارز دل و ایسر در اینه:
1-استیل و طراحی...
2-کیفیت قطعات..
3-کارایی...
4-کیفیت صفحه نمایش...
5-قیمت تمام شده...
6-به نسبت امکانات موجود تفاوت کیفیت قطعات سخت افزاری بکار رفته...
7-در نهایت وزن...
حالا نمی گم کدام در دل بارزه و کدام در ایسر که دعوا نشه..:D

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دقت کنین که در فوروم نوت بوک ریویو که بنده هم افتخار مدیریت کوچکی در آن دارم فرض بر تازه هاست..وگرنه در پست های قبلی بخوبی می تونستین قابلیت های این مدل را بخوبی ببینین...
در بین سایت های خارجی تنها چند سایت به اندازه انگشتان یک دست معتبر هستند...در تمامی انها نیز سخن از همین مدل ایسر بمیان آمده..منتها نه اینکه بهترین و بدترین بوده باشه...متناسب ترین در زمان خود..:)
در ضمن دل دوم نیست...انتخاب در همان رده این پنج نوت بوک را در رده جایگزین دسکتاپ چنین نشون داده شده..

:D

خب من نمی دونستم که 8104 با هارد ساتا هم موجود هست ...یعنی همه جا با هارد معمولی دیده بودم ..
ببخشید .. :blush: :blush:

الان که با قیمت و امکانات ایسر 8104 چیزه بهتری گیر نمیاد ؟؟ میاد ؟؟ چون من فردا می خوام بخرم 8104 رو .. می خوام احیانا پشیمون نشم !!

دیگه از دستم راحت بشین ... :p 1 نفس راحت بکشین همتون ....:blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خب من نمی دونستم که 8104 با هارد ساتا هم موجود هست ...یعنی همه جا با هارد معمولی دیده بودم ..
ببخشید .. :blush: :blush:

الان که با قیمت و امکانات ایسر 8104 چیزه بهتری گیر نمیاد ؟؟ میاد ؟؟ چون من فردا می خوام بخرم 8104 رو .. می خوام احیانا پشیمون نشم !!

دیگه از دستم راحت بشین ... :p 1 نفس راحت بکشین همتون ....:blush:
خوب حالا ازکجا می خوایین بخرین؟!:D ما هم بدونیم بدک نیست...;)

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب حالا ازکجا می خوایین بخرین؟!:D ما هم بدونیم بدک نیست...;)

این جاها که گیر نمیاد .. منظورم این بود که می خوام سفارش بدم توی سایت :blush: ...

ولی جواب سوالمو ندادینا ... الان چیز بهتری پیدا میشه ؟؟؟با قیمت و امکانات 8104 ؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان گرامی منم یه نوت بوک با بودجه حدود 1300 یکم بالا پایین میخوام بگیرم

کاربردشم هر چیزی غیر از بازی و اینا و برام کیفیت خیلی مهمه و گارانتی معتبر

لطفا مدل هایی که در این رنج با توجه که مواردی که گفتم برترین هستند معرفی کنید

دیگه در مورد کیفیت صفحه نمایش و باطری و وزن و امکانات مختلف چیزی نمیگم خودتون بهتر میدونید

ممنون از شما
300.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
این جاها که گیر نمیاد .. منظورم این بود که می خوام سفارش بدم توی سایت :blush: ...

ولی جواب سوالمو ندادینا ... الان چیز بهتری پیدا میشه ؟؟؟با قیمت و امکانات 8104 ؟
پس اگه قطعی شد بهم روش خودتونو بگین که برای دوستان مفید خواهد بود..;)
در اون رده به اون قیمت متشابه فقط دل و اچ پی کامپک که تو امضام هست..درضمن یادتون باشه..الان بهترین وقت خرید مدلهای 2004 هستش که تو امضام هست..مدلهای دوال کور که الان اومدن به بازار هنوز گران محسوب می شوند..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mse1445 :
دوستان گرامی منم یه نوت بوک با بودجه حدود 1300 یکم بالا پایین میخوام بگیرم

کاربردشم هر چیزی غیر از بازی و اینا و برام کیفیت خیلی مهمه و گارانتی معتبر

لطفا مدل هایی که در این رنج با توجه که مواردی که گفتم برترین هستند معرفی کنید

دیگه در مورد کیفیت صفحه نمایش و باطری و وزن و امکانات مختلف چیزی نمیگم خودتون بهتر میدونید

ممنون از شما
300.gif
امیدوارم عادل جان وقت کنند این پست را جواب بدهند..:happy:

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
امیدوارم عادل جان وقت کنند این پست را جواب بدهند..:happy:

ممنون از شما من زیاد عجله ندارم خوشحال میشم نظرات شما را داشته باشم
181.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
ممنون اسفندیار جان.در کل میخواستم ببینم نظرتون راجع به این مدلی که ویستا رو پشتیبانی میکنه چیه!!!

راستی در مورد ایمیل زدن به اون سایت میشه شما زحمتشو بکشین و ببینید آیا این مدل در دبی هست و قیمتش چنده؟!

راستی منظورتون از مدلهای پرتابل چیه؟!
ببخشید که دیر شد:
dear persiantools manager
regarding your quest about what you deserved on our vaio products,we regret to announce that exact model has not been presented in our markets.you can reffer to our cooligues in europe or states for more information.
regards
web service assistance of vaio products in dubai-UAE
درضمن خیلی زحمت کشیدند این خبر را دادند!!!!!خودمون می دانستیم..:hmm:

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم منم .. اخماتونو باز کنین ...

راستش جریان ازین قرار شد که 1 دونه ایسر 8104 سفارش دادم ..

حالا 1 دونه دیگه هم می خوام .. ولی 1 مدل متفاوت ...

نظرتون درباره این دو مدل چیه ؟

Acer TravelMate 4674WLMi با قیمت 1600 $

Acer Ferrari 4006WLMi - Turion 64 ML-40 2.2 GHz با قیمت 1,875 $ ...

ممنون میشم نظرتون رو بگین ..

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ببخشید که دیر شد:
dear persiantools manager
regarding your quest about what you deserved on our vaio products,we regret to announce that exact model has not been presented in our markets.you can reffer to our cooligues in europe or states for more information.
regards
web service assistance of vaio products in dubai-UAE
درضمن خیلی زحمت کشیدند این خبر را دادند!!!!!خودمون می دانستیم..:hmm:
ممنون اسفندیار جان:(

الان یخورده افسردگی اومد سراغم زیاد نمیتونم حرف بزنم ولی من هنوز به امید دبی زنده ام.انشاالله که توی دبی بیارن:(

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
بازم منم .. اخماتونو باز کنین ...

راستش جریان ازین قرار شد که 1 دونه ایسر 8104 سفارش دادم ..

حالا 1 دونه دیگه هم می خوام .. ولی 1 مدل متفاوت ...

نظرتون درباره این دو مدل چیه ؟

Acer TravelMate 4674WLMi با قیمت 1600 $

Acer Ferrari 4006WLMi - Turion 64 ML-40 2.2 GHz با قیمت 1,875 $ ...

ممنون میشم نظرتون رو بگین ..

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
بابا این کاره..:D آقا اون 8104 از کجا سفارش دادین؟!:D بمن یه پی ام بزنین ببینم چند قیمت و کجا بوده؟!:blush:

بقول رکس:اون فراری رو بگیر حالشو ببر..:D
تو فراریها همون مدل شما خیلی عالی ازآب در اومد...عجب سلیقه ای..می دونستین یا شانسی رفتین رو انتخاب اون؟!:D تااینجا هرچی فراری بوده به یه طرف اون یه دونه جواهره..;)
درضمن این دو تا را برای خودتون بر میدارین یا..:p
انصافا این فراری با نگاهی به نواقص سری های پیشین خوب توانست واقعا خودشو بالا بکشه..:)
خوشم میاد غیر خودم "ایسر دوست "داره پا می گیره...:D

بالا