esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
دوست من..:lol: شما که زدین همه برندهای موجود را لت و پار کردین که..:lol:به نقل از mse1445 :سلام
اسفندیار خان چه عجب نگاهی به این پایینا کردید
خدمتتون عرض کنم بنده این مدل هایی که ایشون پیشنهاد دادن بررسی کردم منتها برا من کیفیت و گارانتی خوب تو ایران (البته خودم تهرانم ) اهمیت درجه اول داره برند های غیر معروف واقعیتش مورد پسند بنده نیستند و البته برند هایی که اصلا ساپورت خوبی تو ایران نمیشه ازشون انتظار داشت مثل , Dell IBM , ACER و LG هم سابقه خیلی
زیاد و درخشانی تو نوت بوک نداره من ترجیح میدم از بین برندهای معروف تر با گارانتی های کامل تر تو ایران مثل سونی و توشیبا و فوجیسو زیمنس استفاده کنم حالا بازم شما لطف کنید پیشنهاد داشتید بفرمایید مثلا خودم مدل TOSHIBA -
Satellite A105-S4014----Dual Core 64-bit (CPU: INTEL 1.83 / CHACHE: 2.0 MB / FSB: 667 / RAM: 1GB DDR2 / HDD: 120+ GB (SATA) / LCD: 15.4" WXGA / DRIVE: DVD/CD-RW (COMBO) / VGA: 128 MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK -
مد نظرم هست با قیمت حدود 1430000 البته منتظر شنیدن پیشنهادات شما هستم
تشکر و سپاس
می دونستم دارین اون مدل را پرستش می کنین و دل دل می کنین که نکنه من تاییدش نکنم..:lol:
اون برندهای بهتر با گارانتی های معروفتر فقط فعلا در حد کاغذ برای من ارزش داره..
خوب اون مدلی که شما انتخاب کردین خیلی خوبه..منتها:
گارانتی آفتاب شرق یعنی گنگ بودن خدمات پس از فروش..:wacko:
در پارس لپتاپ یه مدل بالای دو میلیون هست که خیلی بهتر از مدل فعلی شما عملکرد ثابتی از خودش نشون می ده و در ریویو های کاربران از اونچه که شما انتخاب کردین سرتر بوده.. نمی گم که برین خودتون پیداش کنین..خودشم دوال کور هست.. صورت وضعیت و امکانات اونو با آنچه که خودتون می خوایین مقایسه کنین..
البته این پیشنهاد من بر اساس سلیقه شما به توشیبا و سیستمی مبتنی بر جایگزین رو میزی بود که ارائه دادم..