• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mse1445 :
سلام

اسفندیار خان چه عجب نگاهی به این پایینا کردید :cool:

خدمتتون عرض کنم بنده این مدل هایی که ایشون پیشنهاد دادن بررسی کردم منتها برا من کیفیت و گارانتی خوب تو ایران (البته خودم تهرانم ) اهمیت درجه اول داره برند های غیر معروف واقعیتش مورد پسند بنده نیستند و البته برند هایی که اصلا ساپورت خوبی تو ایران نمیشه ازشون انتظار داشت مثل , Dell IBM , ACER و LG هم سابقه خیلی
زیاد و درخشانی تو نوت بوک نداره من ترجیح میدم از بین برندهای معروف تر با گارانتی های کامل تر تو ایران مثل سونی و توشیبا و فوجیسو زیمنس استفاده کنم حالا بازم شما لطف کنید پیشنهاد داشتید بفرمایید مثلا خودم مدل TOSHIBA -
Satellite A105-S4014----Dual Core 64-bit
(CPU: INTEL 1.83 / CHACHE: 2.0 MB / FSB: 667 / RAM: 1GB DDR2 / HDD: 120+ GB (SATA) / LCD: 15.4" WXGA / DRIVE: DVD/CD-RW (COMBO) / VGA: 128 MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK -
مد نظرم هست با قیمت حدود 1430000 البته منتظر شنیدن پیشنهادات شما هستم

تشکر و سپاس
دوست من..:lol: شما که زدین همه برندهای موجود را لت و پار کردین که..:lol:
می دونستم دارین اون مدل را پرستش می کنین و دل دل می کنین که نکنه من تاییدش نکنم..:lol:
اون برندهای بهتر با گارانتی های معروفتر فقط فعلا در حد کاغذ برای من ارزش داره..;)
خوب اون مدلی که شما انتخاب کردین خیلی خوبه..منتها:
گارانتی آفتاب شرق یعنی گنگ بودن خدمات پس از فروش..:wacko:
در پارس لپتاپ یه مدل بالای دو میلیون هست که خیلی بهتر از مدل فعلی شما عملکرد ثابتی از خودش نشون می ده و در ریویو های کاربران از اونچه که شما انتخاب کردین سرتر بوده..;) نمی گم که برین خودتون پیداش کنین..خودشم دوال کور هست..;) صورت وضعیت و امکانات اونو با آنچه که خودتون می خوایین مقایسه کنین..
البته این پیشنهاد من بر اساس سلیقه شما به توشیبا و سیستمی مبتنی بر جایگزین رو میزی بود که ارائه دادم..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از davood4547 :
SALAM jenab esfandiyar azez az inka farsi nemetavanam benvesam mazert mekhahm man dar chin hastam mekhastam bedanam aya ba nazar shoma az inja notbook kharedan dorst ast .
notbook ka man inja hodod 1/200/000 toman dedam inhst:
M1 EXPRESS DUAL : http://www.lge.com/products/model/detail/m1 express dual.jhtml 1/200/000
LG P1 EXPRESS DUAL : http://www.lge.com/products/model/detail/p1 express dual.jhtml 1/350/000
ACER ASPIRE 5670 1/437/000
ACER TRAVEL MATE 3282 WXMI 1/230/000
VA MODELHY DEGAR HAM AGAR SHOMA MAD NAZARTAN AST BEFARMAED. INJA CD WINDOWS HAMRAH AN BA ZABAN CHINI AST .SYSTEM RA EN. MEKONAND VA YAK COPY ENG. MEDAHAN NA ASL AN. AYA IN MOSHKLIY EJAD MEKOND ?
BESHTAR IN NOTBOOKH 1 SAL GARANTY INTERNATIONL VA 2-3 SAL GARANTY CHIN DARAND.
دوست من..:)
اولا که خوش بگذره..:D
دوم اینکه بهترین انتخاب برای شما در آنجا لنوو هستش...که الان بنام IBM داره اونجا تولید می شه..
روی t60 ......z60.....x60 .....خوب فوکوس کنید..
البته چرا؟!
برای اینکه ساخت خود کشوره و نمونه صادراتی هم داره..فکر کنم مشکل تبدیل را کمتر داشته باشین..
باقی برندها چون مونتاژ چین هستش قیمت تمام شده بیشتری نسبت به طرح صادراتی اون به مثلا دوبی خواهد داشت..
البته اینم بگم...تبدیل زبان در نوت بوک و تعویض سیستم عامل براحتی انجام شدنیه..جای نگرانی نیست..
درضمن پدرم درآمد تا پست شما را بخوانم..:D آخرین بخش اون هم رمز گشایی نشد..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از gaxter :
:( ممنون از جوابتون آقا اسفندیار
نمیدونم من چرا همش باید تو بدترین حالت ها چیز انتخاب کنم.
با این اوصاف شما میشه یه برندی رو پیشنهاد بدین که اون مشخصات مورد نظرم رو داشته باشه.
بازم ممنون
واقعا باید ببخشید..:( گاهی از جواب دادن صریح به دوستان احساس عذاب وجدان می کنم..و اینکه مبادا به سلیقه اونا توهین بشه..:wacko:
خوب شما دقت کن که فقط اچ پی کامپک و دل و تا حدودی ایسر قیمت های متناسبی در ایران دارند...مابقی گرانتر محسوب می شوند و البته قیمت کذایی بازار ایران را نباید از یاد برد...

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
SALAM
mamnonm az lotf shoma
bebakhshed ka ba zamat andakhtam shoma ra
inja ham IBM hast va ham LINOH
IBM khely geran ast .
roy LINOH aslan focos nakardeh bodam.:(
on model lg ba nazar shoma khob nest
دوم اینکه بهترین انتخاب برای شما در آنجا لنوو هستش...که الان بنام IBM داره اونجا تولید می شه..
روی t60 ......z60.....x60 .....خوب فوکوس کنید..
manzor shoma az x60 linova ast.

baz ham az shom mamnonam :lol:

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از esfandiyar2002 :
واقعا باید ببخشید..:( گاهی از جواب دادن صریح به دوستان احساس عذاب وجدان می کنم..و اینکه مبادا به سلیقه اونا توهین بشه..:wacko:
خوب شما دقت کن که فقط اچ پی کامپک و دل و تا حدودی ایسر قیمت های متناسبی در ایران دارند...مابقی گرانتر محسوب می شوند و البته قیمت کذایی بازار ایران را نباید از یاد برد...
والا آقا اسفندیار خودمم موندم تو این وضعیت و با این پول چی بگیرم.
حالا با 900 تومن گشتم اینا رو پیدا کردم نظرتون چیه ؟ اگه مدل دیگه ای هم مد نظرتونه که بتونه کارمو را بندازه ممنون میشم بگین.
1.ACER TRAVELMATE 4152 LCI
2.TOSHIBA SATELLITE M40-277
3.TOSHIBA Satellite L10-144
4. DELL INSPIRON 1300 C
همگی قیمت های parslaptop.com

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از gaxter :
والا آقا اسفندیار خودمم موندم تو این وضعیت و با این پول چی بگیرم.حالا با 900 تومن گشتم اینا رو پیدا کردم نظرتون چیه ؟ اگه مدل دیگه ای هم مد نظرتونه که بتونه کارمو را بندازه ممنون میشم بگین.1.ACER TRAVELMATE 4152 LCI 2.TOSHIBA SATELLITE M40-2773.TOSHIBA Satellite L10-1444. DELL INSPIRON 1300 Cهمگی قیمت های parslaptop.co

با اجازه اسفندیار خان،
با 900 هزار تومان قبلا می شد دل 6000 گرفت. الان هم جست و جو کنید شاید گیر بیاد؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من..:lol: شما که زدین همه برندهای موجود را لت و پار کردین که..:lol:
می دونستم دارین اون مدل را پرستش می کنین و دل دل می کنین که نکنه من تاییدش نکنم..:lol:
اون برندهای بهتر با گارانتی های معروفتر فقط فعلا در حد کاغذ برای من ارزش داره..;)
خوب اون مدلی که شما انتخاب کردین خیلی خوبه..منتها:
گارانتی آفتاب شرق یعنی گنگ بودن خدمات پس از فروش..:wacko:
در پارس لپتاپ یه مدل بالای دو میلیون هست که خیلی بهتر از مدل فعلی شما عملکرد ثابتی از خودش نشون می ده و در ریویو های کاربران از اونچه که شما انتخاب کردین سرتر بوده..;) نمی گم که برین خودتون پیداش کنین..خودشم دوال کور هست..;) صورت وضعیت و امکانات اونو با آنچه که خودتون می خوایین مقایسه کنین..
البته این پیشنهاد من بر اساس سلیقه شما به توشیبا و سیستمی مبتنی بر جایگزین رو میزی بود که ارائه دادم..;)

من از شما ممنونم اصلا بحث پرستش و اینا نیست ما همه یکتا پرستیم :lol:

عرض شود این مدلTOSHIBA Satellite A100-159 اگه اشتباه نکنم مورد نظر شما که من اصلا تو سایت توشیبا پیداشم نکردم حالا نمیدونم قدیمی شده چی بوده اینم سندم در هر صورت نمیدونم چرا به کمتر core dou راضی نمیشم اگر از برند های دیگه هم پیشنهاد دارید بررسی کنم ممنون از حوصله تون :happy:

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
با سلام خدمت آقا اسفندیار و آقا عادل:D
قبل از هر چیز از خدمات شما دو دوست عزیز تشکر میکنم.
آقا ما یه شبه یه نموره بگی تگی پولدار شدیم :p و یه کم بودجمونو تا حدوده 1200000 افزایش دادیم.:lol:
گشتیم این دو تا مدل رو انتخاب کردیم .همونطور که گفتم کارام با لپتاپ زیاد سنگین نیست یعنی زیاد اهل گرافیک و بازی هم نیستم. ولی خوب کیفیت تصویر این toshibaکه در زیر معرفی میکنم برام جالبتر اومد.
حالا اساتید از میون این دو تای پایین کدوم رو پیشنهاد میدین؟بازم اگه مدلی غیر از اینا تو این رنج قیمت مد نظرتونه لطف کنید بگید.ممنون
1.dell inspiron 6000 Price: 11800000

CPU: Intel Sonoma 740 , 1.73GHz
Cache: 2048 KB Cache, 533 FSB
RAM: 512 MB DDR2 Memory
HArd: 60GB HDD
CD/DVD: 8 X DVD+/-RW
Monitor: 15.4 WXGA
VGA: Intel GM 915,128 MB UMA
LAN: 10-100
Fax/Modem: 56K
Wi-Fi: Wi-Fi(b/g)
USB: 4X USB2.0
Weight: 3.0 Kg
MadeIn: Ireland
Bluetooth / I-Link / S-Video /

2.Toshiba Satellite A105-S2712
قيمت پايه : 1,120,000 تومان
Processor Speed: 1.73 Ghz
Processor Type : Intel Pentium M 740
Front Side Bus : 533 Mhz
Cache : 2048 KB
Operating system provided : Windows XP Home Edition
Graphic Subsystems
Screen type description : TruBright
Viewable image size (diagonal) : 15.4" TruBrite WXGA Widescreen Display
Max resolution : 1280 x 800
Display Adapter: ATI EXPERSS -X200
VGA Memory 128 MB
External display supported : Yes
Simultaneous external display : Yes
Memory (RAM) : 512 MB
RAM type: DDR2 RAM
Hard disk size : 60 GB
Hard disk type : Serial ATA-150 - 5400 rpm
Optical device : DVD+/-R Double Layer
Fax/modem : þ56 kbps
Network card : 10/100 Mbps
Wireless standard : Intel Pro 802.11 b/g
Battery
Battery type(s) : 4400 MAH
Weight
Weight : 2.8 kg
Ports
þ S-Video
þ CRT
þ 4 USB Ports
þ ILink,IEEE 1394
þ PCMCIA slot
þ 6 in 1 Reader
و یه چیز دیگه وزن هم زیاد برام مهم نیست.:blush:

farshidge

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي
دنبال يه لپ تاپ مي گردم براي برنامه نويسي وشبكه
كه cpu پر قدرتي داشته باشه ( سريع compile كنه ) البته با 17 inch صفحه نمايش performance خوبي داشته باشه البته با توجه به موارد بالا بقيه ويژگيها مهم نيست .
ممنون مي شم راهنماييم كنيد .

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان عزیز سلام!

یکی از بستگان گیر داده به من که براش یه لپ تاپ تووپ پیدا کنم، به خدا من چون اساسا از لپتاپ خوشم نمیاد هیچ اطلاعات به دردبخوری ندارم، اینه که مزاحم شما میشم!

این عزیز، یه لپتاپ میخواد تا سقف قیمت 1.600.000 و مارک خوبی مثل سونی، دل یا توشیبا و امکانات مالتی مدیا خوب + قابلیت استفاده از اینترنت وایرلس... یعنی دیگه هیچی کم نداشته باشه. کارت گرافیک هم بد نباشه رم هم 512 به بالا و هارد حجیم!

راستی تو این رنج قیمت دو هسته ای پیدا میشه؟

پس لطفا مدل و قیمت و درصورت امکان شرکت گارانتی کننده رو به من بگید.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از gaxter :
با سلام خدمت آقا اسفندیار و آقا عادل:D
قبل از هر چیز از خدمات شما دو دوست عزیز تشکر میکنم.
آقا ما یه شبه یه نموره بگی تگی پولدار شدیم :p و یه کم بودجمونو تا حدوده 1200000 افزایش دادیم.:lol:
گشتیم این دو تا مدل رو انتخاب کردیم .همونطور که گفتم کارام با لپتاپ زیاد سنگین نیست یعنی زیاد اهل گرافیک و بازی هم نیستم. ولی خوب کیفیت تصویر این toshibaکه در زیر معرفی میکنم برام جالبتر اومد.
حالا اساتید از میون این دو تای پایین کدوم رو پیشنهاد میدین؟بازم اگه مدلی غیر از اینا تو این رنج قیمت مد نظرتونه لطف کنید بگید.ممنون
1.dell inspiron 6000 Price: 11800000
..............................................................................................................
و یه چیز دیگه وزن هم زیاد برام مهم نیست.:blush:

سلام...:D

دوست خوبم، مدل های 6000 را از کجا قیمت گرفتید. چون قبلا این مدل ارزانتر بوده است!!! و حالا با ید ارزانتر هم شده باشد!!!

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از عادل :
سلام...:D

دوست خوبم، مدل های 6000 را از کجا قیمت گرفتید. چون قبلا این مدل ارزانتر بوده است!!! و حالا با ید ارزانتر هم شده باشد!!!
از پارس لپتاپ و زیگورات

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از gaxter :
از پارس لپتاپ و زیگورات
من هم الان نگاه کردم!
البته در پارس لپتاپ نوشته که این مدل هاردش ساتا است.
در زیگورات همین مدل با VGA 128 MB Dedicated ATI X300 است. و قیمت در سایتش 1099000 تومان نوشته است. و کارت گرافیکش با اطلاعاتی که در پست قبلی خودتان نوشتید فرق می کند. و خیلی بهتر است. البته قیمت های سایت زیگورات چندان معتبر نیست و باید زنگ بزنید و از خودشان بپرسید!!!

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از عادل :
من هم الان نگاه کردم!
البته در پارس لپتاپ نوشته که این مدل هاردش ساتا است.
در زیگورات همین مدل با VGA 128 MB Dedicated ATI X300 است. و قیمت در سایتش 1099000 تومان نوشته است. و کارت گرافیکش با اطلاعاتی که در پست قبلی خودتان نوشتید فرق می کند. و خیلی بهتر است. البته قیمت های سایت زیگورات چندان معتبر نیست و باید زنگ بزنید و از خودشان بپرسید!!![/QUOT
آقا عادل ممنونم که به پرسشهام توجه میکنین.
حالا به نظر شما تا 1200000 چی بگیرم خوبه؟
toshiba ?del?sony?:wacko:

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
کشفی که امروز کردم تفاوت سری satellite با tecra در اینکه تکرا تکنولوژی بنام EasyGuard™ داره البته زیاد متوجه نشدم به چه دردی میخوره احتمالا مقاومتش بیشتر و مخصوصا هادرش محافظت شده یه همچین چیزی

Hard Disk Drive Protection
Spill-Resistant Keyboard *
Magnesium Alloy Casework
Toshiba PC Diagnostic Tool
Toshiba Software RAID †
Key Component Access

و البته صد تومن هم نسبت به مشابه satellite گرون تر هستش برا خودم این تفاوت خیلی سوال بود که خوشبختانه جوابش رو یافتم و متاسفانه فروشنده اصلا اطلاعات نداشتند

اطلاعات بیشتر

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از gaxter :
آقا عادل ممنونم که به پرسشهام توجه میکنین.
حالا به نظر شما تا 1200000 چی بگیرم خوبه؟
toshiba ?del?sony?:wacko:
من این مدل توشیبا را حقیقتش نمی شناسم و باید در اینترنت و www.notebookforum.com و www.notbookreview.com گشتی بزنم و چند تا ریویو و ... بخوانم تا اوضاعش دستم بیاد!!!! و حقیقتش الان وقت نمی کنم.
26.gif

اگر صبر کنید آقا اسفندیار جوابتان را بدهند، بهتر است.

اما در مورد 6000 باید بگویم مدل خوبی است. به خصوص اون مدلی که زیگورات دارد.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از farshidge :
سلام به همگي
دنبال يه لپ تاپ مي گردم براي برنامه نويسي وشبكه
كه cpu پر قدرتي داشته باشه ( سريع compile كنه ) البته با 17 inch صفحه نمايش performance خوبي داشته باشه البته با توجه به موارد بالا بقيه ويژگيها مهم نيست .
ممنون مي شم راهنماييم كنيد .
دوست خوبم در این لینک نگاهی بیاندازید.و از منوی سمت راست اندازه صفحه نمایش را 17 اینچ انتخاب کنید.
www.notebookreview.com

برای سی پی یو هم از گروه اینتل سنترینو یا Duo core را نتخاب کنید. مدل های Duo core دارای سرعت بالاتری هستند.

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از عادل :
من این مدل توشیبا را حقیقتش نمی شناسم و باید در اینترنت و www.notebookforum.com و www.notbookreview.com گشتی بزنم و چند تا ریویو و ... بخوانم تا اوضاعش دستم بیاد!!!! و حقیقتش الان وقت نمی کنم.
26.gif

اگر صبر کنید آقا اسفندیار جوابتان را بدهند، بهتر است.

اما در مورد 6000 باید بگویم مدل خوبی است. به خصوص اون مدلی که زیگورات دارد.
:rolleyes: ممنون
بازم میگردم.منتظر آقا اسفندیار هم میمونیم ببینیم ایشون چه نظری دارن.
اگه بازم پیشنهادی دارین خوشحال میشم بشنوم.:)

farshidge

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
دوست خوبم در این لینک نگاهی بیاندازید.و از منوی سمت راست اندازه صفحه نمایش را 17 اینچ انتخاب کنید.
www.notebookreview.com

برای سی پی یو هم از گروه اینتل سنترینو یا Duo core را نتخاب کنید. مدل های Duo core دارای سرعت بالاتری هستند.

ممنون از راهنمايي شما
سی پی یو هاي Duo core به خاطر تكنولوژي جديدشون قيمت مناسبي ندارند در ضمن چون در بيشتر موارد كاري من ِ فقط يك task فعال است ديگه نيازي به دو هسته نيست .
لپتاپ مورد نظر من داراي مشخصات زير است ممنون ميشم مطالعه كنيد و مدل خاصي را معرفي نماييد :
cpu : centrino 2 GHz
Ram : 1 G
Screen Size : 17 ( or 15.4 )
HDD : 40 G
Full port
High Performance
Network connections
Graphic : not important
Weight : not important

فوق العاده بي صدا كار كنه حتي بعد از 15 ساعت كار متوسط cpu = 40 %) ) صدايي از لپتاپ شنيده نشه .

از بين serie هاي زير آيا مدلي در ايران وجود داره ؟ كجا ميشه خريدشون ؟
1. Lenovo ThinkPad T60
2. Acer TravelMate 8100

هر چي گشتم كسي از اين دو serie مدلي نداشت مخصوصا سري Acer TM 8100 كه اصلا نيست .

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

دوستان گرامی برای تست یه نوت بوک دست دوم چه روش هایی هست ؟

اگر اطلاعات دارید بفرمایید مخصوصا در مورد LCD باتری و هارد که بیشتر آسیب میبینند

بالا