دوست من..مطالب مفیدی در همین رابطه در همین بخش وجود دارد..کمی جستجو مفید خواهد بود..به نقل از mse1445 :سلام
دوستان گرامی برای تست یه نوت بوک دست دوم چه روش هایی هست ؟
اگر اطلاعات دارید بفرمایید مخصوصا در مورد LCD باتری و هارد که بیشتر آسیب میبینند
دوست من..سلام..به نقل از shankimout :سلام به دوستان و مدیر این بخش اسفندیار خان .
بنده دارای یک سروس اینترنت وایرلس هستم . و به دلیل اینکه کارت شبکه بیسیم نوت بوک من کمی ضعیف بوده و من با دکل دید مستقیم نداشتم :wacko: و از یک دستگاه Access Point با مارک Planet به قیمت 200 هزار تومان خریداری کردم .
اما مشکل من از انجایی شروع شد که این Access Point طی جریاناتی سوخته و قابل تعمیر هم نمی باشد .
این بنده خدایی که به ما سرویس میداده به تازگی به من گفته که 4 انتن پارابولیک دیگه + 5 انتن موبایل بر روی دکل خود نصب کرده و کیفیت و برد سیگنال بسیار بالا رفته .
اما من هنوزم نمی تونم با کارت شبکه ضعیف خودم انتن رو پیدا کنم . اون بنده خدا به ما گفته که شما میتونی از این دستگاه های وایرلس اکسترنال یو اس بی استفاده کنید و دیگر نیاز به تجهیزات گران قیمت ندارید . من میخاستم ببینم اگر کارت PCMCIA بگیرم بهتره یا همین USB ها ؟؟
من خودم نظرم USB هست که قابل جابه جایی است .
از دوستان تقاضا دارم چند مدل از این دستگاها را با قیمت و برد و مشخصات دیگه معرفی کنند . مرسی
در جواب دوستی در بخش نوت بوک و مسائل و مشکلات آن برای دوستی جواب داده ام..به نقل از varia :آقا من یه laptop نسبتا قدیمی دارم که ram با bus 133 میخوره.
حالا میخوام ram شو زیاد کنم. مشکل اینه که ram با bus 133 یا اصلا دیگه پیدا نمیشه یا اگه هم پیدا شه قیمت قبر پدرشون میگیرن. عوضش ram های با bus بالاتر هست که حتی کلی ارزون تر هست .
حالا میخواستم ببینم که اگه من یه ram با bus بالاتر رو به motherboard ای بزنم که bus کمتری رو support میکنه، چی میشه؟ سیستم از ram با همون سرعت bus 133 کار میکشه؟ یا اصلا کار نمیکنه؟ یا motherboard میترکه؟ :f34r:
آقا خیلی اورژانسیه اگه چیزی میدونین حتما بگین.
مدل اولی و چهارمی پیشنهاد می شود..به نقل از gaxter :والا آقا اسفندیار خودمم موندم تو این وضعیت و با این پول چی بگیرم.
حالا با 900 تومن گشتم اینا رو پیدا کردم نظرتون چیه ؟ اگه مدل دیگه ای هم مد نظرتونه که بتونه کارمو را بندازه ممنون میشم بگین.
1.ACER TRAVELMATE 4152 LCI
2.TOSHIBA SATELLITE M40-277
3.TOSHIBA Satellite L10-144
4. DELL INSPIRON 1300 C
همگی قیمت های parslaptop.com
فعلا برند دوال کور در بازار یه نمونه ایسر هست که بحث آن قبلا رفت..یک نمونه هم همین توشیبا که گفتم...به نقل از mse1445 :من از شما ممنونم اصلا بحث پرستش و اینا نیست ما همه یکتا پرستیم :lol:
عرض شود این مدلTOSHIBA Satellite A100-159 اگه اشتباه نکنم مورد نظر شما که من اصلا تو سایت توشیبا پیداشم نکردم حالا نمیدونم قدیمی شده چی بوده اینم سندم در هر صورت نمیدونم چرا به کمتر core dou راضی نمیشم اگر از برند های دیگه هم پیشنهاد دارید بررسی کنم ممنون از حوصله تون :happy:
توصیه می شود..:lol:به نقل از gaxter :با سلام خدمت آقا اسفندیار و آقا عادل
قبل از هر چیز از خدمات شما دو دوست عزیز تشکر میکنم.
آقا ما یه شبه یه نموره بگی تگی پولدار شدیم و یه کم بودجمونو تا حدوده 1200000 افزایش دادیم.:lol:
گشتیم این دو تا مدل رو انتخاب کردیم .همونطور که گفتم کارام با لپتاپ زیاد سنگین نیست یعنی زیاد اهل گرافیک و بازی هم نیستم. ولی خوب کیفیت تصویر این toshibaکه در زیر معرفی میکنم برام جالبتر اومد.
حالا اساتید از میون این دو تای پایین کدوم رو پیشنهاد میدین؟بازم اگه مدلی غیر از اینا تو این رنج قیمت مد نظرتونه لطف کنید بگید.ممنون
2.Toshiba Satellite A105-S2712
قيمت پايه : 1,120,000 تومان
Processor Speed: 1.73 Ghz
Processor Type : Intel Pentium M 740
Front Side Bus : 533 Mhz
Cache : 2048 KB
Operating system provided : Windows XP Home Edition
Graphic Subsystems
Screen type description : TruBright
Viewable image size (diagonal) : 15.4" TruBrite WXGA Widescreen Display
Max resolution : 1280 x 800
Display Adapter: ATI EXPERSS -X200
VGA Memory 128 MB
External display supported : Yes
Simultaneous external display : Yes
Memory (RAM) : 512 MB
RAM type: DDR2 RAM
Hard disk size : 60 GB
Hard disk type : Serial ATA-150 - 5400 rpm
Optical device : DVD+/-R Double Layer
Fax/modem : þ56 kbps
Network card : 10/100 Mbps
Wireless standard : Intel Pro 802.11 b/g
Battery
Battery type(s) : 4400 MAH
Weight
Weight : 2.8 kg
Ports
þ S-Video
þ CRT
þ 4 USB Ports
þ ILink,IEEE 1394
þ PCMCIA slot
þ 6 in 1 Reader
و یه چیز دیگه وزن هم زیاد برام مهم نیست.:blush:
انتخاب شما با اون مانتیور کمی محدود می شود..چطوره براتون یک اپل پیشنهاد کنم..به نقل از farshidge :سلام به همگي
دنبال يه لپ تاپ مي گردم براي برنامه نويسي وشبكه
كه cpu پر قدرتي داشته باشه ( سريع compile كنه ) البته با 17 inch صفحه نمايش performance خوبي داشته باشه البته با توجه به موارد بالا بقيه ويژگيها مهم نيست .
ممنون مي شم راهنماييم كنيد .
به به!!!سلام عزیز..صفا آوردید..به نقل از saeed_violinist :دوستان عزیز سلام!
یکی از بستگان گیر داده به من که براش یه لپ تاپ تووپ پیدا کنم، به خدا من چون اساسا از لپتاپ خوشم نمیاد هیچ اطلاعات به دردبخوری ندارم، اینه که مزاحم شما میشم!
این عزیز، یه لپتاپ میخواد تا سقف قیمت 1.600.000 و مارک خوبی مثل سونی، دل یا توشیبا و امکانات مالتی مدیا خوب + قابلیت استفاده از اینترنت وایرلس... یعنی دیگه هیچی کم نداشته باشه. کارت گرافیک هم بد نباشه رم هم 512 به بالا و هارد حجیم!
راستی تو این رنج قیمت دو هسته ای پیدا میشه؟
پس لطفا مدل و قیمت و درصورت امکان شرکت گارانتی کننده رو به من بگید.
من جرات نمی کنم روی نظر عادل جان بحث کنم..به نقل از عادل :من این مدل توشیبا را حقیقتش نمی شناسم و باید در اینترنت و www.notebookforum.com و www.notbookreview.com گشتی بزنم و چند تا ریویو و ... بخوانم تا اوضاعش دستم بیاد!!!! و حقیقتش الان وقت نمی کنم.
اگر صبر کنید آقا اسفندیار جوابتان را بدهند، بهتر است.
اما در مورد 6000 باید بگویم مدل خوبی است. به خصوص اون مدلی که زیگورات دارد.
اینجا این مدل toohiba sat A 105-/2712رو دارنhttp://www.irannotebook.comبه نقل از esfandiyar2002 :توصیه می شود..:lol:
دوست من... خطاب شما منم.. نگاهی به پست های خود که خوشبختانه همانند من چهار رقمی نیست انداخته و ببینید تاپیک شما کجاست و چه جوابی بر آن نهاده ام؟!به نقل از mse1445 :آقا یونی که بدون دلیل تاپیک ها رو پاک میکند اولا که اینجا ملک شخصی تون نیست که هر جوری سلیقه تون کشید عمل کنید در ضمن فروم قانونی داره که هر کس بر حسب نیازش میتونه تاپیک باز کنه و دیگرانم اگر اطلاعات داشتن کمک کنند حالا چرا با این جور رفتار هاتون نشون میدید که فرهنگ اینترنتی ندارید و فکر میکنید چون اختیارات دادن پس هر جوری که دلتون خواست عمل کنید من بسیار براتون متاسفم
اول حسابی زیر و رو کنین و حضوری تشریف ببرید و گارانتی و ضمانت برگرداندن در مدت 48 ساعت پس از تحویل اولیه را بنچاق کنید..به نقل از gaxter :اینجا این مدل toohiba sat A 105-/2712رو دارنhttp://www.irannotebook.com
مطمئن هستش به نظر شما که ازشون بخرم؟
به نقل از esfandiyar2002 :دوست من... خطاب شما منم.. نگاهی به پست های خود که خوشبختانه همانند من چهار رقمی نیست انداخته و ببینید تاپیک شما کجاست و چه جوابی بر آن نهاده ام؟!
سریع قضاوت نفرمایید و از زدن تاپیک های جدا خود داری فرمایید..متشکرم..:happy:
دوست من..سلام..
بدبختی اینجاست که اگر مدلهایی را معرفی کنیم در بازار اینجا یافت نخواهد شد..شما حدس خوبی زده اید همان usb گزینه مناسبی است منتها نوع دیگر خوبی که دارد در نوت بوک جای می گیرد و بنابراین به عنوان یک وسیله جانبی خود نمایی نمی کند.
بنابراین ابتدا در بازار ایران باید ببینید چه مدلهایی موجو د است تا بر اساس آن بتوان نقد و بررسی و تبادل نظر نمود.
به نقل از esfandiyar2002 :دوست من... خطاب شما منم.. نگاهی به پست های خود که خوشبختانه همانند من چهار رقمی نیست انداخته و ببینید تاپیک شما کجاست و چه جوابی بر آن نهاده ام؟!
سریع قضاوت نفرمایید و از زدن تاپیک های جدا خود داری فرمایید..متشکرم..:happy:
خوببه نقل از shankimout :خب شما چند مدل که در ایران موجود هست رو نمیدونی ؟ من اطلاعی ندارم .
شما چند مدل خارجی هم اگر میدانید معرفی کنید . من بگردم ببینم میتونم یه خاک برزم رو سرم؟