behnam sarfaraz
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 196
- لایکها
- 0
راستي اين كه دل customizable هستش اين امكانو بوجود مياره كه قطعات دست دوم يا با مارك آشغال بريزن تو نوتبوك ؟
به نقل از behnam sarfaraz :خدا خيرت بده دستت درد نكنه با راهنماييهات .
دوستان ديگه هم نشينن فقط نگاه كنن .
ببين عزيزم نظر خود بنده روي دل هستش چرا ؟
1 - چون ميگن خيلي خركاره
2 - از همون نمودار پي به برتريش بردم
3 - همه جاي بازار ميگن دل ببر ايسر نبر . حالا نميدونم چرا
4 - ريويوها آدم حسابش ميكنن نه مثل ايسر 5562 كه هيچ نشاني ازش نيست ؟( امتحان كنيد )
در مورد customizable نيز بنده دقيق هستم و به مشخصات دقت دارم . حالا بگو اگه يك دل خوب و قوي با همون مشخصات زيگوراتي بگيرم بهتره يا ايسر 5562 .
ببين من از ايسر هم خيلي خوشم مياد ولي افكار عمومي باهاش نميدونم چرا مخالفند و همين هم كه تو ريويو ها اسمي ازش نيست منو ازار ميده . بعدش مانيتور 14 براي من بهتره ولي همه جا ميگن كيفيت تصويريش پايينه حتي تو همون نمودار . حالا نميدونم ناشي از چي هستش و چه پيامدي داره ولي ميدونم آدم با نوتبوك كار ميكنه چون به صفحه نمايشش نگاه ميكنه . براي همين انتخابم به دل منحرف شد .
حالا شما كه فهميدي چرا من ايسر 5562 نميگيرم توضيح بده كه دليلم نابجاي يا درسته و كيفيت تصويريش آدمو دچار مشكل ميكنه يا نه ؟
به نقل از behnam sarfaraz :راستي اين كه دل customizable هستش اين امكانو بوجود مياره كه قطعات دست دوم يا با مارك آشغال بريزن تو نوتبوك ؟
به نقل از عادل :سلام!!!
اگر دوال کور می خواهید، به نظرم 6400 از دل بهتر از aspire 5562 باشد.
من نظرم روی این مدل هاست. acer aspire-5670 acer tm-8200 acer dell-inspiron-6400
برای مدل های سنترینو:acer tm-8100 acer-Ferrari 4005 dell-6000d
من خودم، مدل های سنترینو که جواب خودشان را پس داده اند (مثل ایسر 8100 یا دل 6000 یا...) را به مدل های دوال کور جدید با سرعت 1.66 ترجیح می دهم!!!
به نقل از عادل :...
من خودم، مدل های سنترینو که جواب خودشان را پس داده اند (مثل ایسر 8100 یا دل 6000 یا...) را به مدل های دوال کور جدید با سرعت 1.66 ترجیح می دهم!!!
دوست خوبم، این دستگاه که در ایران هم گیر می آید، نیز دستگاه خوبی است. بخوصوص که از خانواده Latitude است.به نقل از behnam sarfaraz :یک نوتبوک جدید یافتم عجب چییییییزیه !!!
dell latitude d820
سوگند یاد کردم که همینو بگیرم . نظر شما در موردش چیه ؟
تازه ویستا کپیبل هم داره ؟ نور علی نور
بستگی دارد با چه چیزی مقایسه اش کنید؟به نقل از Kamran_A :حالا من یه سوال دارم:
آیا پرفورمنس یک دوال کور در زمان اجرای تنها یک برنامه هم بالا تر از سینگل هم رده خودشه؟
با عرض معذرت، خودم جوابش رو پیدا کردم!
جواب: خیر!
یکی از دلالیل مخالفت افکار عمومی ایران با ایسر، این است که معمولا مدل های ارزان قیمت و بی کیفیت و با قدر ت کم وارد بازار ایران می شود. معمولا شما در ایران مدل های پایینی ازز ایسر را می بینید و مدل های قوی را نمی بینید. نوت بوک های زیر 1 میلیون تومان از ایسر بیشتر در ایران یافت می شود. تنها شرکتی که دیده ام بهتر عمل می کند، شرکت irhardware.com است.به نقل از behnam sarfaraz :خدا خيرت بده دستت درد نكنه با راهنماييهات .
دوستان ديگه هم نشينن فقط نگاه كنن .
ببين عزيزم نظر خود بنده روي دل هستش چرا ؟
1 - چون ميگن خيلي خركاره
2 - از همون نمودار پي به برتريش بردم
3 - همه جاي بازار ميگن دل ببر ايسر نبر . حالا نميدونم چرا
4 - ريويوها آدم حسابش ميكنن نه مثل ايسر 5562 كه هيچ نشاني ازش نيست ؟( امتحان كنيد )
در مورد customizable نيز بنده دقيق هستم و به مشخصات دقت دارم . حالا بگو اگه يك دل خوب و قوي با همون مشخصات زيگوراتي بگيرم بهتره يا ايسر 5562 .
ببين من از ايسر هم خيلي خوشم مياد ولي افكار عمومي باهاش نميدونم چرا مخالفند و همين هم كه تو ريويو ها اسمي ازش نيست منو ازار ميده . بعدش مانيتور 14 براي من بهتره ولي همه جا ميگن كيفيت تصويريش پايينه حتي تو همون نمودار . حالا نميدونم ناشي از چي هستش و چه پيامدي داره ولي ميدونم آدم با نوتبوك كار ميكنه چون به صفحه نمايشش نگاه ميكنه . براي همين انتخابم به دل منحرف شد .
حالا شما كه فهميدي چرا من ايسر 5562 نميگيرم توضيح بده كه دليلم نابجاي يا درسته و كيفيت تصويريش آدمو دچار مشكل ميكنه يا نه ؟
به نقل از behnam sarfaraz :نظرتون در مورد نوتبوک زیر چیه ؟
mode : dell latitude d820
cpu : 2 dual core
vga : 512 nvidia
screen : 15.4
ram : 1
قیمت : 2350000
گرچه زیگورات قول داده که اگه متقاضی زیاد شد از همین مدل با cpu 1.6 dou نیز وارد کنه که ارزونتر در میاد خیلی ارزونتر .
تازه این مدل با ویندوز ویستا سازگاری کامل داره + vista capable
خود کارخانه Dell هیچ وقت همچنین کاری نمی کند.به نقل از behnam sarfaraz :راستي اين كه دل customizable هستش اين امكانو بوجود مياره كه قطعات دست دوم يا با مارك آشغال بريزن تو نوتبوك ؟
به نظر من هم گران است!!!به نقل از behnam sarfaraz :نظرتون در مورد نوتبوک زیر چیه ؟mode : dell latitude d820cpu : 2 dual corevga : 512 nvidiascreen : 15.4ram : 1قیمت : 2350000گرچه زیگورات قول داده که اگه متقاضی زیاد شد از همین مدل با cpu 1.6 dou نیز وارد کنه که ارزونتر در میاد خیلی ارزونتر .تازه این مدل با ویندوز ویستا سازگاری کامل داره + vista capable
به نقل از عادل :بستگی دارد با چه چیزی مقایسه اش کنید؟
مثلا اگر دوال کور 2.0 را با یک سوناما 2.0 مقایسه کنید، دوال کور سریعتر است! همانطور که سوناما 2.0 از سنترینو معمولی 2.0 سریعتر است!
مثلا ایسر 8104 با سی پی یو سوناما 2 گیگاهرتزی حداکثر عدد پی را تا 1:29 حساب میکند.(تا 2 میلیون رقم) اما یک 8200 ایسر با دوال کر 2.0 گیگا هرتزی در 1:15 (دقیقه:ثانیه) عدد پی را تا 2 میلیون رقم اعشار بدست می آورد.
Pros
-Great overall build, nice looking magnesium alloy "brushed metal" look-Clear, crisp LCD display
-Full featured notebook, everything you can think of
-Small, compact
-Runs Windows Vista beta with no problems, all drivers work, except for orbicam
Cons
-Poor DVD-Writer performance, writes slow, has problems/refuses to read certain dvd/cds
-Poor battery life, advertised as having up to 3 hours, but barely manages 2hours
-Keyboard flexes when pressed hard
-No DVI output compared to 5670 series
-Very HOT, heat vent on the right hand side is a bad design! Sometimes, the trackpadheats up when plugged in to power