• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

farshidge

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
در چه مورد اون نظر می خواهین دوست خوبم؟!:)
و بر چه اساس اونو انتخاب کردین؟!;)

سلام ،
1. قيمت مناسب ، 1،440،000 البته گارانتي بين الملل
2. كارايي نسبتا بالا :
cpu : 2Ghz sonoma
ram : 1GB DDR II 533
graphic : ATI Radeon X700 128MB
Network : 54g(TM) 802.11b/g WLAN & 10/100/1000 Base
battery : 4 Hours
display : 15.4'' WXGA Bright View Widescreen
حرارت پاييني توليد مي كنه و نويز كمي هم داره .كيبرد راحتي داره و بر خلاف toshiba آدمو اذيت نميكنه .ram و hard در پشت لپ تاپ در جاي مناسبي هستند بر خلاف Dell .
البته نماي جالبي نداره ولي فكرميكنم performance بالايي داشته باشه ، فكر ميكنم عدد PI رو تو "30:'1 محاسبه كنه .

مي خواستم بدونم تو قيمت 1،500،000 مي شه لپ تاپي با اين مشخصات پيدا كرد و كلا لپ تاپ HP ارزش خريدن داره و مثل printer و scanner هاش خوب كار ميكنه .
آيا واقعا hard هاي HP رو شركت Hitachi ميسازه ؟

ممنون .:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
اسفندیار خان ممنون از جوابتون، بله من باید تکلیف خودم رو با وزن و اندازه صفحه نمایش روشن کنم. اما نظرتون رو در مورد اون Life book S-7020 نفرمودید که 1,780 میارزه؟
همچنین در مورد ایسر اگر مدل 13 اینچ داره.
باز هم ممنون
ایسوس 13 اینچی های خوبی داره...منتها کمی گران هستند..
مثل:w6
ولی متاسفانه ایسر جز اون سری تابلت در این اینچ نداره که اونم کم گیر میاد..
اون فوجیتسو به اون قیمتی که گفتین ارزش نداره..بهین تکنولوژی اون قیمت را داده؟!:blink:
راست کاری شما اینان!!:D (جانا!!این سخن بشنو از پدر!!):lol:
http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050488,39095840p,00.htm
http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050488,39096101p,00.htm

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از farshidge :
سلام ،
1. قيمت مناسب ، 1،440،000 البته گارانتي بين الملل
2. كارايي نسبتا بالا :
cpu : 2Ghz sonoma
ram : 1GB DDR II 533
graphic : ATI Radeon X700 128MB
Network : 54g(TM) 802.11b/g WLAN & 10/100/1000 Base
battery : 4 Hours
display : 15.4'' WXGA Bright View Widescreen
حرارت پاييني توليد مي كنه و نويز كمي هم داره .كيبرد راحتي داره و بر خلاف toshiba آدمو اذيت نميكنه .ram و hard در پشت لپ تاپ در جاي مناسبي هستند بر خلاف Dell .
البته نماي جالبي نداره ولي فكرميكنم performance بالايي داشته باشه ، فكر ميكنم عدد PI رو تو "30:'1 محاسبه كنه .

مي خواستم بدونم تو قيمت 1،500،000 مي شه لپ تاپي با اين مشخصات پيدا كرد و كلا لپ تاپ HP ارزش خريدن داره و مثل printer و scanner هاش خوب كار ميكنه .
آيا واقعا hard هاي HP رو شركت Hitachi ميسازه ؟

ممنون .:)
اوه!!شما دست منو از پشت بستین!!!:happy:
نوت بوک های hp از نظر کارایی فوق العاده هستند..منتها منظورم از کارایی خرکاری اوناست..یعنی چندین ساعت هم روشن باشه(مثل دسکتاپ)آخ نمی گه..عملکرد دستگاه در طول مدت کارکرد خیلی مناسب است..مقام دوم فروش دنیا هم که دست ایشونه..:D
منتها..سنگین بودن و حجیم بودن و کلفت بودن(یوغور!)و وزن بالا و صفحه نمایش معمولی اون به همراه عمر باطری نیم ساعت کمتر از آنچه که ادعا شده و شما بهش اشاره کردین از نکات دیگر مسئله و آن روی سکه اونه..
در آن قیمت می توان بر روی دل و hp مدلهای خوبی پیدا کرد...منتها برخی مدلها دارای هارد هیتاچی هستند نه تمامی مدلها...این مورد هم مهم است...تا جایی که می دانم سری 4000 دارای هارد هیتاچی است...

msf_yazdanifard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لپ تاپ توی رنج قیمت 000/000/1 چه چیزی خوبه؟ یه ذره بالا پایین از نظر قیمت مهم نیست.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از msf_yazdanifard :
سلام
لپ تاپ توی رنج قیمت 000/000/1 چه چیزی خوبه؟ یه ذره بالا پایین از نظر قیمت مهم نیست.
کسی نیست به این دوستمون جواب بده ؟!
آخه منم دنبالش هستم :دی

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از msf_yazdanifard :
سلام
من اگه بخوام نوتبوک بخرم یه سری معیارهایی دارم که اگه اون دستگاه نداشته باشه بیخیالش میشم.
مثلا :
1- ترجیح میدم پردازنده celeron نباشه و ترجیحا centrino باشه.
2- صفحه نمایش باید حتما TrueBrite یا XBrite باشه چون کیفیت تصویر از زمین تا آسمون با نوع معمولی فرق داره.
3- باتری حتما بالای 3 ساعت کار کنه.
4- ترجیح میدم صفحه نمایش 14 با رزولوشن 768*1024 باشه چون جمع و جور تره.
4- وزنش هم زیاد نباشه.
بقیه موارد مثل سرعت پردازنده و رم و کارت گرافیک و دی وی دی رایتر زیاد اهمیتی برام نداره چون از نوتبوک انتظار زیادی ندارم.
شما هم باید اول مشخص کنی که چه چیزهایی برات مهمه و بعد انتخاب کنی.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
سری dv1000 HP رو پیشنهاد میکنم.
مدل A5 توشیبا هم این مشخصات رو داره ولی داره. ولی برای کار مولتی مدیا سری /dv اصلا بهشته صفخه اش هم خوبه

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جا داره كه همين جا صميمانه از جناب اسفنديار تشكر كنم بخطر زحماتي كه ميكشند و ما و امثالهم را راهنمايي ميكنند . اميدوارم روزي بتونم از خجالت ايشون در بيام .

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از mojtabamo :
بین این دو نوت بوک با توجه به گارانتی کدام را انتخاب میکنید؟
خواهشا سریعتر!

http://www.parslaptop.com/product_info.php?products_id=405

http://www.maadiran.com/persian/PRODUCTS/NoteBook/NoteBookDetails.asp?ProID=61
مادایران همیشه یکی از بهترین گارانتی ها بوده مخصوصا لپتاپ که خیلی هاشون گارانتی درست حسابی ندارند و بعد به مشکل بر می خوری و دیگه بدبختی های خودش. پس همیشه گارانتی خیلی مهمه.
ibm ها کلا انتخاب خوبی هستند اگه بتونی با قیافش کنار بیای. ولی اون ال جی وزن کمتر هارد کمتر و خوشکل تر و دارای پورت های بیشتر و یه پرینتر 40 تومنی هم همراش می یاد. اگه به من بود یک dell 510 می خریدم و گرنه سراغ ال جی می رفتم.

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از gba :
مادایران همیشه یکی از بهترین گارانتی ها بوده مخصوصا لپتاپ که خیلی هاشون گارانتی درست حسابی ندارند و بعد به مشکل بر می خوری و دیگه بدبختی های خودش. پس همیشه گارانتی خیلی مهمه.
ibm ها کلا انتخاب خوبی هستند اگه بتونی با قیافش کنار بیای. ولی اون ال جی وزن کمتر هارد کمتر و خوشکل تر و دارای پورت های بیشتر و یه پرینتر 40 تومنی هم همراش می یاد. اگه به من بود یک dell 510 می خریدم و گرنه سراغ ال جی می رفتم.
منم بدم نمیاد دل یا توشیبا بگیرم اما واقعا از گارانتیهاشون میترسم! دل گارانتی خوبی داره؟
اصلا نوت بوکهایی که ساخت چین هستن قابل اعتمادند؟(مثل همون ibm)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ایسوس 13 اینچی های خوبی داره...منتها کمی گران هستند..
مثل:w6
ولی متاسفانه ایسر جز اون سری تابلت در این اینچ نداره که اونم کم گیر میاد..
اون فوجیتسو به اون قیمتی که گفتین ارزش نداره..بهین تکنولوژی اون قیمت را داده؟!
راست کاری شما اینان!! (جانا!!این سخن بشنو از پدر!!)
http://asia.cnet.com/reviews/noteboo...095840p,00.htm
http://asia.cnet.com/reviews/noteboo...096101p,00.htm

باز هم ممنون از راهنماییتون.
w6 رو قیمت دارم با این مشخصات 1,610
cpu 1.73 sonama
ram 512
hard 60
cd/dvd: combo
میارزه این قیمت؟ امشخصاتش که خوبه، اگه dvd writer داشت بهتر بود.

w3A چطوره؟ البته 14 اینچ هست. قیمت دارم با این مشخصات 1,422

cpu 1.73 sonama
ram 512
hard 60
cd/dvd: combo

در مورد اون دو مدل هم بله، من که منکرشون نمیشم. ولی اینقدر نمیخوام هزینه کنم. در ضمن cpu هم زیر 1.73 نمیخوام.
قیمت این LIFEBOOK P-7120 رو هم زنگ میزنم از بهین میپرسم ولی با اون قیمت عجیب و غریب Life book S-7020 که داده بود، دیگه معلومه که چی میگه!

حالا یعنی توی 12 و 13 اینج نوتبوک خوبی مثل این دو تا(sony tx17 و LIFEBOOK P-7120) پیدا نمیشه؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabamo :
منم بدم نمیاد دل یا توشیبا بگیرم اما واقعا از گارانتیهاشون میترسم! دل گارانتی خوبی داره؟اصلا نوت بوکهایی که ساخت چین هستن قابل اعتمادند؟(مثل همون ibm)

سلام...
به نظر من این ال جی خیلی بهتر است!!!! هم از دل 510m و هم از آن IBM !!!

آن مدل DELL که من مدتی داشتمش، در برابر آن مدل ال جی قدیمی تر است و کارایی و امکاناتتاش پایین تر!!!

و از نظر گارانتی هم ال جی بهتر است.

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از عادل :
سلام...
به نظر من این ال جی خیلی بهتر است!!!! هم از دل 510m و هم از آن IBM !!!

آن مدل DELL که من مدتی داشتمش، در برابر آن مدل ال جی قدیمی تر است و کارایی و امکاناتتاش پایین تر!!!

و از نظر گارانتی هم ال جی بهتر است.
حالا انتخاب نهايي من بين همون ال جي http://www.maadiran.com/persian/PROD...s.asp?ProID=61
و ايسوز مدل A3N هست كه گارانتي خوبي هم داره. مشخصاتش هم اينه:
قيمت: يك ميليون و هفتادوپنج هزار تومان.
1.6 centrino
512 ram ddr2
HDD 60
Combo drive
بقيه مشخصاتش هم شبيه همون ال جي هست+ كيف و موس رايگان.
كدام را بگيرم؟

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه سروران در بخش لپ تاپ اگه لطف کنید و یه راهنمائی کنید ممنون می شم :

من یه لپ تاپ می خوام بخرم که شرایط زیر را داشته باشه

RAM:1GB
CPU:2
HDD:+100
LCD:+15
VGA:+128
یه گارانتی درست حسابی هم داشته باشه

تا یک میلیون و پانصد هم هزینه می کنم .

من خودم D510 را دیدم که شرایطش رو داشت اما در مورد کیفیت Brand های مختلف هیچ اطلاعی ندارم

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabamo :
حالا انتخاب نهايي من بين همون ال جي http://www.maadiran.com/persian/PROD...s.asp?ProID=61
و ايسوز مدل A3N هست كه گارانتي خوبي هم داره. مشخصاتش هم اينه:
قيمت: يك ميليون و هفتادوپنج هزار تومان.
1.6 centrino
512 ram ddr2
HDD 60
Combo drive
بقيه مشخصاتش هم شبيه همون ال جي هست+ كيف و موس رايگان.
كدام را بگيرم؟
نوت بوک های دل در سه سری ارایه می شوند. سری Inspiron نوت بوک هایی برای کاربرد معمولی و خانگی است. از نظر قیمت ارزانتر و امکانات خوبی دارند. از این سری مدل 6000D را پیشنهاد می دهم.
سری Latitude برای افراد پر رفت و آمد و محیط های خشن تر!!! است. این سری مقاومتر از سری قبلی است. اما این به معنای بد بودن سری Hnspiron نیست.

در ضمن اگر از ایران تهیه می کنید، با این مشخصات و قیمت از ال جی و اسوس فکر نکنم موردی بیابید.ال جی را باید از خود مادیران دقیق باید پرسید. مگر اینکه بخواهید در بعضی موراد جزیی تر مثل هارد و رم کوتاه بیایید! اگر هم کوتاه بیایید می توانید بعدها عارد یا رم را افزایش دهید.

با این قیمتدر میان نوت بوک های اچ پی نیز می توانید گیر بیاورید ولی گرچه محکم اند ولی یک مقدار کلفت و.. به نظر می ایند و کیفیت صفحه نمایش معمولی دارند.

برای ایسر هم به این سایت سری بزنید: irhardware.com
برای Dell : abzarpishro.com و zigorat.com
برای اسوس: ttrme.com
برای ال جی هم: http://www.maadiran.com/Persian/PRODUCTS/notebook/compare.asp?sort=status

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
توس سری NX از اچ پی حق با شماست و صفحه در قیاس با دل و آی بی ام و بیشتر مارک های دیگه متوسط هست. ولی توی سری DV (که قابل مقایسه با Inspirion هست) کیفیت صفحه نمایش خیلی هم خوبه. از دل هم بهتره (دل خوبیش اینه که رزولوشن بالا توی مدل های خیلی ارزشونش هم داره که اون هم احمق ها توی ایران بیشتر همون WXGA میارن). پ

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
بنده بالاخره لپ تاپ خریدم. :happy:
برای خودم Asus A6KT و برای یکی از دوستانم A6VA.
به زودی مشخصات کامل و Benchmark های این دو مدل را خواهم نوشت.

پیروز باشید.​

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از iranexplorer.net :
سلام.

میخواستم نظرتون رو درباره:

DELL INSPIRON 6400
http://www.parslaptop.com/product_info.php?products_id=406

بدونم و آیا خرید از این مرکز قابل اعتماد است؟
همیشه بهتر است، نوت بوک را مستقیما از فروشگاه خریداری کنید، تا هم در آنجا آزمایشش کنید و با فروش نده شرط 24-48 ساعت را بگذارید.(البته مکتوب!!);)

اگر من بودم همین پول رامی دادم و مدل قبلی یعنی 6000 را می گرفتم.چون که اولا کارت گرافیکش گرچه 256 است ولی اشتراکی است. و بهر حال کارت گرافیک ATI X300 بهتر عمل می نماید. مگر اینکه مدل 6000 گیر نیاید و یا قیمتش گرانتر است.(به نحوی که قابل توجیه نیست!!!):happy:
البته توجه کنید که مدل 6000 و 6400 هردو در دو سری ارایه شده اند. یک سری با کارت گرافیک اشتراکی اینتل و یکی با کارت گرافیک ای تی آی.6400 با کارت گرافیک ای تی آی (X1400)گرانتر است. اما مدل 6000 با گرافیک X300 64 mb با همین قیمت و هارد وسی پی یوی پایینتر گیر می آمد.:D
اگر هم کارت کرافیک برایتان مهم نباشد ، به نظر من باز همان 6000 بهتر است.
بهر حال انتخاب نهایی با شماست.:happy:
موفق باشید:)

بالا