• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam sarfaraz :
آقا به پست 2387 هم جواب بده لطفا

مولانا سید محمد جلال الدین بلخی رومی در جواب می فرماید:
دل و ایسر را بنه تکرا بجو
درد عاشق از زبان ما بگو
:lol: :lol:​

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوست خوبم. همین مشکل تصویر در دل هست. بین این دو مدل اختلاف قیمت زیادی است!!! شما کدام 6400 را می خواهی؟ تا بهتر بتوان نظر داد؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kamran_A :

مولانا سید محمد جلال الدین بلخی رومی در جواب می فرماید:
دل و ایسر را بنه تکرا بجو
درد عاشق از زبان ما بگو
:lol: :lol:​
خدا خیرت بنده یک ریویو از این نوتبوک نازنین گذاشتی ولی عکساش که فیلتره
مثل اینکه شاعران ما همه نوتبوک باز بودند

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا خیرت بنده یک ریویو از این نوتبوک نازنین گذاشتی ولی عکساش که فیلتره
مثل اینکه شاعران ما همه نوتبوک باز بودند

شرمنده!
من هم هیچ ریویویی از این مدل پیدا نکردم!
شاید تا حالا ریویو نشده باشه.​

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا یک ریویو در مورد A6 هست، ولی سی پی یو و هارد و گرافیکش پایین تره ولی به هر حال خط همون خط A6 هست.
حدس می زنم این مدل جدیدی باشه. چون گرافیکش هم جدیده و هیچ ریویویی در باره اش نیست.
ضمنا سایت ارایه کننده اش در ایران هم موجود نداره و داره پیش فروش می کنه.
مشخصات کاملش اینه:​

Tecra A6-05D
P/N: PTA61U-05D00M
CPU: Intel® Core Duo T2500 2.0 GHz Processor Speed (2MB L2 Cache, 667MHz FSB)
RAM: 512 MB DDR2 SDRAM
100 GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
DVD SuperMulti ± R Double Layer Drive
Up to 3.5 Hours Battery Life
Display: 14.1'' WXGA TruBrite™ TFT active-matrix LCD display (1280x800)
VGA: NVIDIA® Quadro® NVS110 with 256MB video memory (128MB discrete plus 128MB shared)
Modem: Integrated V.92 modem
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Integrated Intel® PRO 3945ABG (802.11a/b/g)
Speaker: Internal stereo speakers
BlueTooth: Bluetooth® version 2.0 plus Enhanced Data Rate
I/O: LPT / 4x USB 2.0 / VGA-Out / TV-Out
5-in-1 Bridge Media Adapter, Fingerprint Reader
Toshiba EasyGuard™ Technology
Weight: 2.36 Kg
Warranty in Iran: 1 Year Warranty in Iran
Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
Country of Origin: Made in China
Distribution Zone: North America (US & Canada)
Only: 17,850,000 Rials with Warranty In Iran​

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
دوست خوبم. همین مشکل تصویر در دل هست. بین این دو مدل اختلاف قیمت زیادی است!!! شما کدام 6400 را می خواهی؟ تا بهتر بتوان نظر داد؟
اینیکه با کارت گرافیک 128 مستقل + 128 شار میاد و سی پی یوش 1.6 هستش

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این چند تا انتخاب کدومش بهتره ؟
1-dell inspiron 6400
2 - dell latitude d620
3 - acer aspire 5562

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این چند تا انتخاب کدومش بهتره ؟
1-dell inspiron 6400
2 - dell latitude d620
3 - acer aspire 5562

1. بدون در نظر گرفتن قیمت؟
2. وزن چقدر مهمه؟
3. گرافیک در حد چه کاری مورد نیازه؟
4. هارد به چه میزان و چه مشخصاتی؟
5. پورت ها؟
6. اندازه و رزولوشن نمایشگر؟
7. رم 512 یا یک گیگ؟
و ...!

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kamran_A :
1. بدون در نظر گرفتن قیمت؟
2. وزن چقدر مهمه؟
3. گرافیک در حد چه کاری مورد نیازه؟
4. هارد به چه میزان و چه مشخصاتی؟
5. پورت ها؟
6. اندازه و رزولوشن نمایشگر؟
7. رم 512 یا یک گیگ؟
و ...!
خوب عزیزم
1 - قیمت تا سقف 1.6 میلیون تومان
2 -وزن زیاد مهم نیست ولی هرچه کمتر بهتر
3 - گرافیک هم تا جایی که جا داره زیاد باشه
4 - هارد 40 به بالا
5 - زیاد مهم نیست ولی بلوتوث داشته باشه
6 - مهم نیست ولی 15 بهتره 14 هم خوبه
7 - رم بالای 512

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب عزیزم
1 - قیمت تا سقف 1.6 میلیون تومان
2 -وزن زیاد مهم نیست ولی هرچه کمتر بهتر
3 - گرافیک هم تا جایی که جا داره زیاد باشه
4 - هارد 40 به بالا
5 - زیاد مهم نیست ولی بلوتوث داشته باشه
6 - مهم نیست ولی 15 بهتره 14 هم خوبه
7 - رم بالای 512

با این اوصاف به نظر من 5562
زیرا:
- 6400 قیمتش 1850 هست.
- D 620 با توجه به مشخصات، نسبت به 5562 قیمتش بالاتره. حتی مدلی که گرافیکش D هست، گرافیکش که NVS110 هست با X1400 5562 قابل مقایسه نیست. ضمن این که رم و هاردش هم پایین تره.​

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kamran_A :
با این اوصاف به نظر من 5562
زیرا:
- 6400 قیمتش 1850 هست.
- D 620 با توجه به مشخصات، نسبت به 5562 قیمتش بالاتره. حتی مدلی که گرافیکش D هست، گرافیکش که NVS110 هست با X1400 5562 قابل مقایسه نیست. ضمن این که رم و هاردش هم پایین تره.​
زیگورات نوبتوک های جدیدی از سری latitude آورده که قول داده مدل ارزونتر latitude d820 را با مشخصات زیر بیاره :
cpu : 1.86 dual core
vga : 256 MB nvidia
ram : 512 ( up to 4 gig )
dvd
hdd : 80
desplay : 15.4 wsxga+
vista capable
قیمت : 1550
خیلی خوب . این دقیقا همون قیمت ایسر 5562 است حالا شما کدوم را انتخاب میکنی و نظرت در مورد دستگهاه فوق چیه ؟ نمیدونم ایسر 5562 ویستا کپیبل داره با نه ?
قضیه گرافیک ایسر اینه :
dedicated 128 + share 364
حالا قضیه گرافیک latitude d820 رو نیدونم . شما بگیر ( گرچه 256 که زیگورات میخواد بیاره )
از گرافیک که بگذریم latitude d820 با ویستا سازگاری کامل داره حالا نمیدونم ایر داره یا نه . تو سایتش که ننوشته .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Kamran_A :
اولا از پیشنهاد های صریح و دقیقتون متشکرم.:D
جالبه که as5562 پیشنهادی شما در رده بندی من با وجودی که کمترین امتیاز رو از نمایشگر می گرفت، با اختلاف زیادی در صدر قرار گرفت!
در مورد انتخاب همون طور که فرمودید نیاز چندانی به خرید دوال کور نمی بینم ولی فکر می کنم مدل انتخابیم رو نهایتا از داخل تهیه کنم.
اطلاع دارید که سری فراری (4000 به بالا) در تهران موجود هست و چه حدود قیمتی دارند و کلا نظرتون در مورد اون ها چیه؟ با توجه به این که گذشته از مشخصات فنی، استیلشون واقعا دلبری می کنه! :cool:
من دیروز در مجتمع پایتخت یک 4005 دیدم...البته صاحب مغازه رفته بود برای خودش پفک بخره و پسرش جاش نشسته بود..:D
الان بهترین مدل این رده که نقائص سری های پیشین در آن رفع شده 4006 هستش...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
جناب اسفندیارخان، در مورد این Life book S-7020 قبلا هم پست زده بودم. اما حقیقتش رفتم پایتخت، چیزی پیدا نکردم. توی مدلهای سبک زیر 2 کیلو همشون 12 و 13 اینچ هستند و اونهایی که به بودجه من میخورند، زیاد جالب نیستند.
بقیه 14 اینچها هم میروند روی 2.2 و 2.4 کیلو.
این رو فکر کنم با cpu 1.8 گفت 1.780 (حالا دقیقشو باید نگاه کنم). توی سایتها هم که نگاه کردم دیدم قیمت اونجا هم کم نیست. اینجا لینکاشو میذارم:

http://www.mysimon.com/Fujitsu_LifeBook_S7020_Notebook/4014-3121_8-31616581.html

http://shopper.cnet.com/Fujitsu_LifeBook_S7020_Notebook/4014-3121_9-31616581.html

بنظر شما این قیمت میارزه؟ من اصلا نمیخواستم بالای 1.5 هزینه کنم. ولی خوب دیدم لپ تاپ خوبی پیدا نمیشه (البته پیدا میشه ولی همه بالای 2 کیلو) حالا اگه بیارزه و توی این قیمت رقیب نداشته باشه، شاید بتونم جیبم رو راضی کنم!! البته در مورد acer هم یک کمکی بکنید، مدلی داره که 14 اینچ باشه و زیر 2 کیلو؟ 13 اینچ هم باشه اما کارایی خوبی داشته باشه و خیلی گرون هم نباشه، خوبه. لطف کنید کمک کنید. من دیگه گیج شدم، یه روز میگم بیخیال وزن، یه روز میگم بیخیال اندازه صفحه نمایش. کمک!!!!

راستی اون سونی tx17 هم زیاد توی بازار نبود اما اکثرا میگفتن میاریم و کل تعریفش رو میکردند ولی خوب به گروه خونی ما نمیخوره، نه قیمتش و نه اندازه صفحه اش.
خوب شما به موردی اشاره می کنین که در دنیای نوت بوک کاملا طبیعیه...تمامی مختصات در یک نمونه جمع نمی شوند...بگذریم از کمی بودجه و وسواس در انتخاب و ...:D
ببینین...چون پرتابل و اولتراپرتابل به تعداد محدودی تولید میشه(البته از امسال به بعد چون گرایش بیشتر به این طرف میره کم کم داره سیاست های برندهای تولید کننده عوض میشه)قیمت تمام شده اونا یا برابر یا بیشتر از جایگزین دسکتاپ و یا متوسط تمام میشود..
برای همین باید برای خود بایستی اولویت نیاز تعریف کنید..یا اینکه منتظر بمانید تا ببینیم امسال چه خواهد شد....
در همین پست شما هم باز دوگانگی دیده می شود و علت اینکه به نتیجه نمی رسیم همین مطلب است...
اگر هم چیزی در حد مختصات شما بیابم یک اپل خواهد بود که قیمت بالایی خواهد داشت..(قبلا هم گفته بودم);)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از iranexplorer.net :
حداقل نماینده ی رسمی هست و این خیلی مهمه! دامنه فعالیت اشون هم اونقدر بزرگ هست که بخاطر یک نوع جنس خودشون رو خراب نکنند و در یک سطح خدمات پشتیبانی ارائه بدهند.... نظر شما چیه؟

در ضمن چندین دوست از این نوع برندهای LG استفاده می کنند و "کاملا" راضی هستند و ابراز میکنند هیچ گونه مشکلی تا کنون نداشته اند.
دوست من..قبلا از نوت بوک های ال جی بحث شده...:)
این مدل شما هم قابل تامل است...
من خود برای دو دوست مدلی از ال جی پیشنهاد کردم که خیلی هم راضی هستند..
در اوایل توصیه نمی کردم..چون می خواستم ببینم در بازارهای خارج چه استقبالی از آن می شود..ولی برخلاف تازه کار بودن چند نمونه در خور ارائه داده است..برای یک تازه کار بسیار این مطلب مناسب است..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از farshidge :
سلام ،

اگه امكان داره يه جوون مرد بياد و در مورد :

HP Pavilion DV 4394

يه نظر كارشناسي بده .

ممنون .
در چه مورد اون نظر می خواهین دوست خوبم؟!:)
و بر چه اساس اونو انتخاب کردین؟!;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Kamran_A :
حالا من یه سوال دارم:
آیا پرفورمنس یک دوال کور در زمان اجرای تنها یک برنامه هم بالا تر از سینگل هم رده خودشه؟
به نقل از Kamran_A :
قاعدتا باید فرمایش شما درست باشه. چون FSB در دوال 667 و در سوناما 533 و در دوتان 400 هست ولی در جایی اینطور نوشته بود:
After first benchmarks the Core Duo completes all tests at least just as fast as a equivalent Pentium M. With applications, which were designed for multi-processors, the performance can be nearly twice as fast as with the Pentium M (e.g. CineBench around 86% fast)​
نمیدونم چرا؟!​
خوب اینجا من باید یه اصلاحیه ارائه کنم...:D
عادل خان اشتپ نکرده...سرعت اجرای برنامه در هردو مورد یکی است..منتها سرعت پاسخ دهی متفاوت است..یعنی چی؟!دستور اجرای فرمان در هردو مورد از پردازنده های فوق یکسان تفسیر می شود..ولی نحوه اجرای یکسان از نظر کارایی ولی متغیر از نظر تفسیر پردازنده سبب شده که دو معنای مجزا را یکسان بگیریم...
مثلا اگر شما گیمر حرفه ای هستین باید فقط یک تک هسته ای بگیرین...ولی اگه یک مولتی مدیا کار هستین و در آن واحد چند کار متفاوت را می خواین انجام بدین و سرعت کلی سیستم کند نشه باید از دوال کور استفاده کنین..در این حالت میزان مصرف انرژی هم بهینه می شود..;)
در ضمن اون چارت و جدول هم جالب بود و ابتکاری..منتها چند اشکال ریز و درشت هم داشت...:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب اگه مشکلی نیست..من برم تا بعد..چهار روز نبودم چه قشقرقی بپا شده بود!!:D
از عادل خان عزیز هخ متشکرم..:happy: همینطور دوستانی که بهنام خان را راهنمایی کردند..:)
چشمام سیاه شد این چند صفحه را بخوانم...:blink:
اگه جوابی داده نشد..دوستان اشاره کنن تا دوباره پاسخگو باشیم..;)

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها سلام .
من دنبال یه نوت بوک خیلی خوب میگردم . ابته برای خودم نه برای کس دیگه ای می خوام . کسی جایی رو که بشه نوت بوک خوب رو بده و مشاوره هم بده سراغ داره ؟ حتما به من خبرش رو بدید..

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب اینجا من باید یه اصلاحیه ارائه کنم...:D
عادل خان اشتپ نکرده...سرعت اجرای برنامه در هردو مورد یکی است..منتها سرعت پاسخ دهی متفاوت است..یعنی چی؟!دستور اجرای فرمان در هردو مورد از پردازنده های فوق یکسان تفسیر می شود..ولی نحوه اجرای یکسان از نظر کارایی ولی متغیر از نظر تفسیر پردازنده سبب شده که دو معنای مجزا را یکسان بگیریم...
مثلا اگر شما گیمر حرفه ای هستین باید فقط یک تک هسته ای بگیرین...ولی اگه یک مولتی مدیا کار هستین و در آن واحد چند کار متفاوت را می خواین انجام بدین و سرعت کلی سیستم کند نشه باید از دوال کور استفاده کنین..در این حالت میزان مصرف انرژی هم بهینه می شود..;)
در ضمن اون چارت و جدول هم جالب بود و ابتکاری..منتها چند اشکال ریز و درشت هم داشت...:)
پس شرمنده ام!!!
blushsmiley.gif

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اسفندیار خان ممنون از جوابتون، بله من باید تکلیف خودم رو با وزن و اندازه صفحه نمایش روشن کنم. اما نظرتون رو در مورد اون Life book S-7020 نفرمودید که 1,780 میارزه؟
همچنین در مورد ایسر اگر مدل 13 اینچ داره.
باز هم ممنون

بالا