• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام.

در این تاپیک چندین صفحه ای از تمام برند ها صحبت شده بغیر از LG.

فرصت رو غنیمت می شمرم و یک نمونه از این برند رو معرفی می کنم:

http://www.maadiran.com/persian/products/notebook/NoteBookDetails.asp?ProID=65

خوشحال میشم دوستان بخصوص جناب اسفندیار عزیز نظر کارشناسی ارائه بدهند.

در باب مقایسه با سایر برندها، با فاکتورهایی نظیر:

خدمات پشتیبانی / قابل ارتقاء بودن / کیفیت ساخت و امکانات اصلی،جانبی / قیمت

آیا مدل انتخاب مناسبی است؟
اگر جواب شما منفی است، چه برند دیگری در حد این مارک پیشنهاد می کنید؟

با تشکر قبلی.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Kamran_A :
بعد از مدت نسبتا زیادی گردش در فوروم ها و سایت ها و نشستن و نظاره کردن نوشته های دوستان در این فوروم (روش عنکبوتی! :D ) با توجه به معیار های خودم به این نتیجه رسیدم که:
مناسب ترین لپ تاپ هایی که من در سایت های ایرانی دیدم عبارتند از:
1. در رده 14 اینچ (پر وزن): Aspire 5562 (که در سایت مورد نظر ظاهرا تمام شده! :( )
2. در رده 15 اینچ (مگس وزن): Inspiron 6400
3. در رده 17 اینچ (خروس وزن): Sattelite M60-BK3 و با اختلاف بسیار کم Inspiron 9400

توضیح:
- این نتیجه گیری صرفا حاصل مشخصات ارایه شده (روی کاغذ) است و بنده هیچ تجربه عملی از کارکرد با این نمونه ها ندارم. لذا اگرچه تلاش کرده ام تا ریویوی استفاده کنندگان را نیز مطالعه کنم، نمی توانم مقایسه درستی در مواردی مثل کیفیت ساخت، کیفیت قطعات به ویژه صفحه نمایش، راحتی کیبورد و تاچ پد، گرم کردن، ایجاد نویز و ... داشته باشم و از این بابت (نیز!) نیازمند راهنمایی دوستانی که تجربه کار با این دستگاه ها را دارند هستم. :wacko:
- فاکتور های مربوط به قابلیت حمل مثل عمر باتری، ابعاد و وزن در این نتیجه گیری کم اهمیت ترین بوده اند.
- از آن جایی که اغلب مدل های مورد نظر دارای حافظه 1024 DDR II بودند، این فاکتور لحاظ نشد. در مواردی (مثل M60-BK3) که حافظه استاندارد آن ها 512 بود، فرض بر ارتقا به 1024 با لحاظ کردن هزینه مزبور (60000 تومان) گرفته شد.
- غیر از مدل های حاضر، دستگاه های بسیار دیگری نیز طبق این الگو بررسی شد که به دلیل به دست نیاوردن Value مناسب حذف شدند.
- Value در این مقیاس مضربی از امتیاز فنی (Tech. Point) در امتیاز قیمت (Price) می باشد.

145738717_235652cc5b_o.jpg

نظر شخصی من اگر Dou core ، نمی خواهید و از خارج کشور می خواهید تهیه کنید:بهترین انتخاب acer-tm 8100- است. چون قیمتش بسیار مناسب است و جئاب خود را بخوبی پس داده است.:D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از iranexplorer.net :
سلام.

در این تاپیک چندین صفحه ای از تمام برند ها صحبت شده بغیر از LG.

فرصت رو غنیمت می شمرم و یک نمونه از این برند رو معرفی می کنم:

http://www.maadiran.com/persian/products/notebook/NoteBookDetails.asp?ProID=65

خوشحال میشم دوستان بخصوص جناب اسفندیار عزیز نظر کارشناسی ارائه بدهند.

در باب مقایسه با سایر برندها، با فاکتورهایی نظیر:

خدمات پشتیبانی / قابل ارتقاء بودن / کیفیت ساخت و امکانات اصلی،جانبی / قیمت

آیا مدل انتخاب مناسبی است؟
اگر جواب شما منفی است، چه برند دیگری در حد این مارک پیشنهاد می کنید؟

با تشکر قبلی.
به نظر من نوت بوک های خوبی ارایه کرده است. الان هم در ایران تنها شرکت بزرگی است که پشت گارانتی نوت بوک است.
گرچه امید چندانی به گارانتی کنندگان ایرانی ندارم!!!

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
حداقل نماینده ی رسمی هست و این خیلی مهمه! دامنه فعالیت اشون هم اونقدر بزرگ هست که بخاطر یک نوع جنس خودشون رو خراب نکنند و در یک سطح خدمات پشتیبانی ارائه بدهند.... نظر شما چیه؟

در ضمن چندین دوست از این نوع برندهای LG استفاده می کنند و "کاملا" راضی هستند و ابراز میکنند هیچ گونه مشکلی تا کنون نداشته اند.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
نظر شخصی من اگر Dou core ، نمی خواهید و از خارج کشور می خواهید تهیه کنید:بهترین انتخاب acer-tm 8100- است. چون قیمتش بسیار مناسب است و جئاب خود را بخوبی پس داده است.:D

اولا از پیشنهاد های صریح و دقیقتون متشکرم.:D
جالبه که as5562 پیشنهادی شما در رده بندی من با وجودی که کمترین امتیاز رو از نمایشگر می گرفت، با اختلاف زیادی در صدر قرار گرفت!
در مورد انتخاب همون طور که فرمودید نیاز چندانی به خرید دوال کور نمی بینم ولی فکر می کنم مدل انتخابیم رو نهایتا از داخل تهیه کنم.
اطلاع دارید که سری فراری (4000 به بالا) در تهران موجود هست و چه حدود قیمتی دارند و کلا نظرتون در مورد اون ها چیه؟ با توجه به این که گذشته از مشخصات فنی، استیلشون واقعا دلبری می کنه! :cool:

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
جناب اسفندیارخان، در مورد این Life book S-7020 قبلا هم پست زده بودم. اما حقیقتش رفتم پایتخت، چیزی پیدا نکردم. توی مدلهای سبک زیر 2 کیلو همشون 12 و 13 اینچ هستند و اونهایی که به بودجه من میخورند، زیاد جالب نیستند.
بقیه 14 اینچها هم میروند روی 2.2 و 2.4 کیلو.
این رو فکر کنم با cpu 1.8 گفت 1.780 (حالا دقیقشو باید نگاه کنم). توی سایتها هم که نگاه کردم دیدم قیمت اونجا هم کم نیست. اینجا لینکاشو میذارم:

http://www.mysimon.com/Fujitsu_LifeBook_S7020_Notebook/4014-3121_8-31616581.html

http://shopper.cnet.com/Fujitsu_LifeBook_S7020_Notebook/4014-3121_9-31616581.html

بنظر شما این قیمت میارزه؟ من اصلا نمیخواستم بالای 1.5 هزینه کنم. ولی خوب دیدم لپ تاپ خوبی پیدا نمیشه (البته پیدا میشه ولی همه بالای 2 کیلو) حالا اگه بیارزه و توی این قیمت رقیب نداشته باشه، شاید بتونم جیبم رو راضی کنم!! البته در مورد acer هم یک کمکی بکنید، مدلی داره که 14 اینچ باشه و زیر 2 کیلو؟ 13 اینچ هم باشه اما کارایی خوبی داشته باشه و خیلی گرون هم نباشه، خوبه. لطف کنید کمک کنید. من دیگه گیج شدم، یه روز میگم بیخیال وزن، یه روز میگم بیخیال اندازه صفحه نمایش. کمک!!!!

راستی اون سونی tx17 هم زیاد توی بازار نبود اما اکثرا میگفتن میاریم و کل تعریفش رو میکردند ولی خوب به گروه خونی ما نمیخوره، نه قیمتش و نه اندازه صفحه اش.

farshidge

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ،

اگه امكان داره يه جوون مرد بياد و در مورد :

HP Pavilion DV 4394

يه نظر كارشناسي بده .

ممنون .

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از مقایسه نموداری (که نسبت به نمونه اولی که در پست های قبلی بنده بود کمی تغییر کرده)، با معکوس کردن روش، قیمت واقعی بعضی مدل را با در نظر گرفتن مشخصاتشون محاسبه کردم.
همون طور که قبلا هم گفتم ممکنه معیار های این ارزیابی از دید دوستان دیگر متفاوت باشه ولی دیدنش ضرری نداره! :D

147617715_298ddb8b2d_o.jpg

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای این که دوستان بهتر بتونند در مورد این بررسی قضاوت کنند، لازم دیدم که معیار های تعیین امتیاز رو هم بذارم.
امیدوارم اشکالاتی رو که می بینید، یادآوری کنید تا اصلاح کنم.​

147651897_882d505ec9_o.jpg

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
جناب Kamran_A... دوست عزیز.

من هیچ کدام از تصاویر ی که شما در پست هایتان می زنید نمی بینم!!!!

شرمنده

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با شما را به خدا در خرید نوتبوک به من کمک کنید . دوبرابر پول یک نوتبوک فقط هزینه اینترنت کردم و جست و جو کردم . اینم مشخصاتی هست که میخوام .
1 - در ایران پیدا بشه .
2 - حتما دو هسته ای باشه ( انرژی دو هسته ای حق مسلم ماست )
3 - گرافیک از 128 مگابایت بیشتر باشه .
4 - خرکار باشه . تا دو روز پشت سر هم کار کنه و هیچیش نشه .:eek:

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
جناب Kamran_A... دوست عزیز.

من هیچ کدام از تصاویر ی که شما در پست هایتان می زنید نمی بینم!!!!

شرمنده

دشمنت شرمنده!
من خودم می دیدم فکر کردم بقیه هم می بینند :D
الان چطور؟​

فایل های ضمیمه

• Prediction-1.JPG
    Prediction-1.JPG
    456.8 KB · نمایش ها: 6

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam sarfaraz :
با شما را به خدا در خرید نوتبوک به من کمک کنید . دوبرابر پول یک نوتبوک فقط هزینه اینترنت کردم و جست و جو کردم . اینم مشخصاتی هست که میخوام .
1 - در ایران پیدا بشه .
2 - حتما دو هسته ای باشه ( انرژی دو هسته ای حق مسلم ماست )
3 - گرافیک از 128 مگابایت بیشتر باشه .
4 - خرکار باشه . تا دو روز پشت سر هم کار کنه و هیچیش نشه .:eek:

بهنام خان،
این مقایسه شاید بتونه کمک کنه.
فقط در مورد چهارمش، بنده بی اطلاعم! :wacko:
ضمنا شما اون مورد Tecra A7-0FW رو در نظر نگیرید چون گرافیکش Shared هست.
148152749_8e321a62e4_o.jpg

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
Kamran_A جان!!!

تازه رده بندیتان را دیدم... بعضی جا هایش یک جوری هست. مثلا رم 2 گیگ را امتیاز 34 داده اید و سی پی یو دوال کور 2.0 را 25!!! فکر می کنم رم را بعد ها می شود افزایش داد!!! اما این سی پی یو و ... اجزای تقریبا همراه نوت بوک شماست و امکان ارتقا آن، آن هم در ایران صفر است!!!!!!!! به نظرم برای رم امتیاز ها را بالا گرفتید.:D

بعد قیمت ها بر اساس چه رده بندی ای هست؟ (ریال دلار...) کدام قیمت ایران است و کدام قیمت خارج از ایران!!!

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
Kamran_A جان!!!

تازه رده بندیتان را دیدم... بعضی جا هایش یک جوری هست. مثلا رم 2 گیگ را امتیاز 34 داده اید و سی پی یو دوال کور 2.0 را 25!!! فکر می کنم رم را بعد ها می شود افزایش داد!!! اما این سی پی یو و ... اجزای تقریبا همراه نوت بوک شماست و امکان ارتقا آن، آن هم در ایران صفر است!!!!!!!! به نظرم برای رم امتیاز ها را بالا گرفتید.:D

بعد قیمت ها بر اساس چه رده بندی ای هست؟ (ریال دلار...) کدام قیمت ایران است و کدام قیمت خارج از ایران!!!

اون جایی که 34 امتیاز دادم یک کمی منظور داشتم!! آخه فقط یک مدل هست که رم دو گیگ داره و اون هم آواتار جناب اسفندیار خانه! بالاخره پاچه خواری رو برای همین روز ها گذاشتند دیگه!! :lol: :lol:

از شوخی که بگذریم، قبول دارم که ممکنه خیلی از موارد عجیب یا اشتباه به نظر بیاد، ولی در مورد رم که اشاره کردید استدلالم این بود که
زمانی که مدلی 2 گیگ رم داره یعنی 2 تا ماژول 1 گیگی داره، در حالی که مدل هایی که یک گیگ رم دارند تا اون جایی که من می دونم همشون 2 تا ماژول 512 دارند.
حالا، فرقشون اینه که شما اگه بخواین یک مدل دارای 512 مگ یا یک گیگ رو با شرایط فوق به 2 گیگ ارتقا بدین باید دو تا یک گیگ بخرید.
تا اون جایی که من فهمیدم قیمت هر ماژول 512 مگ 50-40 هزار تومنه، در حالی که هر ماژول یک گیگ 180-170 هزار تومن قیمت داره، بنابر این خیلی بیشتر از اون چیزی که آدم اول به نظرش میاد فرق می کنه.
بعد هم به طور کلی سیستم امتیاز گذاری من بر اساس این بوده که :
1. در مواردی که قابلیت ارتقا وجود داره طوری امتیاز دادم که هر امتیاز تقریبا معادل ده هزار تومان هزینه باشه. مثلا:
- ار تقا رم از 512 به یک گیگ : 60-50 هزار تومان.
- کارت ریدر 4 در یک PCIMCA: حدود 22000 تومان.
- هارد 100: حدود 140000 تومان و...
2. در مواردی که قابل ارتقا نیستند، این طور فکر کردم که مثلا یک مدل با CPU دوال 1.66 برای من چقدر بیشتر از یک مدل با CPU مثلا 2.0 می ارزه، و اون رو دوباره بر مبنای هر 10000 تومان یک امتیاز رتبه بندی کردم.
3. مواردی مثل دادن امتیاز اضافه به مدل های VAIO, IBM, Ferrari,... صرفا سلیقه ایه ولی در عین حال از همون نسبت تبعیت می کنه. ( یعنی بنده حاضرم برای یک VAIO مثلا 100000 تومان بیشتر فقط به خاطر طراحیش بدم و ...)
4. مواردی مثل محل ساخت و انواع گارانتی هم به همین ترتیب ارزش گذاری شده اند، که در مورد گارانتی رفرنس بنده مطالبی بوده که دوستان در همین فوروم راجع به خدمات پس از فروش شرکت های مختلف نوشته اند و در عین حال باز هم تقریبا از همون تناسب تبعیت می کنه. یعنی دادن 8 امتیاز به بعضی از گارانتی ها تقریبا معادل هزینه گارانتی یک ساله اون هاست یعنی 100-80 هزار تومان.
نمی دونم چقدر قابل توجیه بود!! :wacko: :lol:

آه، در ضمن تمام قیمت ها به ریال هستند ولی بعضی از قیمت های روز (مثل فراری یا 8204 که قیمت ایرانشون رو نمی دونستم) دقیق نیستند.​

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا من یه سوال دارم:
آیا پرفورمنس یک دوال کور در زمان اجرای تنها یک برنامه هم بالا تر از سینگل هم رده خودشه؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده در طی انتخاب نوتبوک به دو نتیجه دست یافتم که میخواستم آن ها را برای شما باز گو کنم .
حالا تکه کلام من این شده : دل بهتر است یا ایسر ( علم بهتر است یا ثروت )

1 - dell inspiron 6400
2 - acer aspire 5562 که ای یکی نمیدونم چرا اصلا تو ریویو ها اسمی ازش برده نشده مثل اینکه وجود خارجی نداره

حالا شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟
کدوم بهتره ؟

www.sepehrweb.net
سایت موقتی

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam sarfaraz :
بنده در طی انتخاب نوتبوک به دو نتیجه دست یافتم که میخواستم آن ها را برای شما باز گو کنم .
حالا تکه کلام من این شده : دل بهتر است یا ایسر ( علم بهتر است یا ثروت )

1 - dell inspiron 6400
2 - acer aspire 5562 که ای یکی نمیدونم چرا اصلا تو ریویو ها اسمی ازش برده نشده مثل اینکه وجود خارجی نداره

حالا شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟
کدوم بهتره ؟

بهنام خان،
این مدل ایسر رو عادل خان چند روز پیش اینجا معرفی کردند و شرکت پارس کام پردازش( http://www.irhardware.com/)هم داشت اما چند روز بعد از لیست موجودیش حذف شد. (احتمالا رو هوا بردنش!:D ) و با توجه به مشخصاتش قیمتش واقعا مناسب بود. تنها چیزی که خود من رو دودل می کرد مونیتور 14 اینچش بود که برای من کوچک بود.
اما در مورد 6400، یه نکته اینه که دل ها (!!) رو باید با احتیاط فراوان بررسی کرد چون اغلب مدل هاش Customizable هستند و با مشخصات مختلف عرضه می شن. مثلا 6400ای که زیگورات داره 1024 رم و 120 هارد و گرافیک X1400 256 مگی و ال سی دی 15.4 WSXGA داره و 1850000 تومان هم قیمت بدون گارانتیشه ولی همین 6400 جای دیگه با رم 512 و هارد 60 و گرافیک اینتل و مانیتور 15.4 WXGA و با قیمت 1350000 تومان ارایه شده.
بنابراین: دل داریم تا دل!!! :lol:​

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته از 5562 جالب تر به نظر من 5612 هست با این مشخصات:

Intel CoreDuo- 1.66 Ghz CPU, 1024 MB RAM, 80 GB Hard disk, 56 Kbps DVD DUAL 15.4" display, NEW DUAL PROCESSOR LAPTOP,CARRY CASE AND OPTICAL MOUSE
به قیمت ناقابل 1360 دلار یا 4900 درهم ! :eek:
منتها در دوبی!
اگه گذرت افتاد التماس دعا داریم!:D

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا خيرت بده دستت درد نكنه با راهنماييهات .
دوستان ديگه هم نشينن فقط نگاه كنن .
ببين عزيزم نظر خود بنده روي دل هستش چرا ؟
1 - چون ميگن خيلي خركاره
2 - از همون نمودار پي به برتريش بردم
3 - همه جاي بازار ميگن دل ببر ايسر نبر . حالا نميدونم چرا
4 - ريويوها آدم حسابش ميكنن نه مثل ايسر 5562 كه هيچ نشاني ازش نيست ؟( امتحان كنيد )

در مورد customizable نيز بنده دقيق هستم و به مشخصات دقت دارم . حالا بگو اگه يك دل خوب و قوي با همون مشخصات زيگوراتي بگيرم بهتره يا ايسر 5562 .
ببين من از ايسر هم خيلي خوشم مياد ولي افكار عمومي باهاش نميدونم چرا مخالفند و همين هم كه تو ريويو ها اسمي ازش نيست منو ازار ميده . بعدش مانيتور 14 براي من بهتره ولي همه جا ميگن كيفيت تصويريش پايينه حتي تو همون نمودار . حالا نميدونم ناشي از چي هستش و چه پيامدي داره ولي ميدونم آدم با نوتبوك كار ميكنه چون به صفحه نمايشش نگاه ميكنه . براي همين انتخابم به دل منحرف شد .
حالا شما كه فهميدي چرا من ايسر 5562 نميگيرم توضيح بده كه دليلم نابجاي يا درسته و كيفيت تصويريش آدمو دچار مشكل ميكنه يا نه ؟

بالا