• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
امیدوارم عادل جان وقت کنند این پست را جواب بدهند..:happy:
اسفندیار جان شرمنده... که دیر دیر میام...:blush: زمان میان ترم دادن است!!! تازه گه گاهی سوالات امتحان علمی تخیلی می شود!!!:happy:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mse1445 :
دوستان گرامی منم یه نوت بوک با بودجه حدود 1300 یکم بالا پایین میخوام بگیرم

کاربردشم هر چیزی غیر از بازی و اینا و برام کیفیت خیلی مهمه و گارانتی معتبر

لطفا مدل هایی که در این رنج با توجه که مواردی که گفتم برترین هستند معرفی کنید

دیگه در مورد کیفیت صفحه نمایش و باطری و وزن و امکانات مختلف چیزی نمیگم خودتون بهتر میدونید

ممنون از شما
300.gif

اولا گارانتی معتبر من سراغ ندارم!!!! شاید دوستان دیگه سراغ داشته باشند!!!

در مورد نوت بوک در رده ی متوسط وبا قیمت مناسب، به نظرم از خانواده دل بهترین انتخاب ،مدل Inspiron 6000 است. البته یکم بزرگ است یعنی 15.4 اینچ و با وزن 2.8 کیلوگرم.

اگر مدلی سخت جان تر می خواهید، مدل D810 Latitude از خانواده دل . با قیمت و مشخصات زیر:
1.86/512/80/15.4"WXGA/DVD+RW/VGA128/Wi-Fi/BT 1360000 تومان
البته این مدل هم 15.4 اینچ است.

مدل d610 Latitude هم از خانواده دل با صفحه نمایش 14.1 اینچ خوب است.

مدل فوق دارای ایراداتی چون نویز در صدای هدفون آنها هستند!!!

اما ایسر!!!!!
از نظر قیمتی مدل زیر به صرفه است:
Aspire 5504 Sonoma 2.0GHz 512 80 DVDRW 14.4WXB Yes Yes 1 میلیون و دویست هزار توامان البته کارت گرافیکش Radeon X1300 256MB

و مدل زیر:
Aspire 5562 Core Duo T2300 1024 100 DVDRW 14.4WXB Yes Yes یک میلیون و پانصد هزار تومان

از ال جی هم مدل زیر:

LS70-FK6E5 Sonoma 1.86GHZ 512MB DDR II 60GB DVD Super Multi 128MB 15" SXGA 1350000تومان.
LW40-J4JE5 Sonoma 1.73GHZ 512MB DDR II 60GB DVD Super Multi 128MB 14" WXGA Glare 1390000 تومان.

از اسوس هم مدل A3AC با مشخصات زیر:
Sonoma 1.73GHZ 512MB DDR II 60GB DVD Super Multi 128MB 15" XGA با قیمت 1 میلیون و دویست هزار تومان قیمت.

در این رنج دیگر مدلی یادم نمی یاد.
حقیقتش من از سونی و اچ پی و توشیبا چیزی بلد نیستم!!!
به خاطر مشغله ام ، اطلاعاتم به اندازه ی 2 ماه آپدیت نشده !!! شرمنده اگر قیمت ها اشتباه باشند یا مدل بدی را گفته باشم.:blush:

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
من شرایطم اینجا مینویسم امیدوارم که جواب های پخته و خوبی دریافت کنم

اول اینکه تا 1400 میتونم هزینه کنم

دوم کیفیت اجزا و عمر بالای لپ تاپ مورد نظرمه تا چهار سال اینده قصد تعویض ندارم

سوم cpu قوی و رم خوب مثلا 1 گیگ و البته هر چیزی سرعت و بهتر میکنه

چهارم کیفیت lcd ,مطلوب باشه (متن عکس فیلم )

پنجم اینکه قصد بازی و ندارم و انیمیشن و اینا

ششم اینکه جابجایی هم به اون صورت ندارم بنابراین وزن . باطری در حد معقول و بصرفه ایی باشه

امکانات جانبی بدرد بخور مثل خروجی ها usb , بلوتوث

کیفیت صدا حالا نمیدونم اسپیکر دارن یا نه لااقل تو هدفون صدای خوبی داشته باشه

خودم از توشیبا سری Satellite A105 خوشم اومده نظرتون چیه

تشکر و سپاس

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ممنون من ظاهرا همزمان با شما پستمو زدم شرمنده

شرایط من ایناست لطف کنید یه نگاهی بندازید

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا این کاره..:D آقا اون 8104 از کجا سفارش دادین؟!:D بمن یه پی ام بزنین ببینم چند قیمت و کجا بوده؟!:blush:

بقول رکس:اون فراری رو بگیر حالشو ببر..:D
تو فراریها همون مدل شما خیلی عالی ازآب در اومد...عجب سلیقه ای..می دونستین یا شانسی رفتین رو انتخاب اون؟!:D تااینجا هرچی فراری بوده به یه طرف اون یه دونه جواهره..;)
درضمن این دو تا را برای خودتون بر میدارین یا..:p
انصافا این فراری با نگاهی به نواقص سری های پیشین خوب توانست واقعا خودشو بالا بکشه..:)
خوشم میاد غیر خودم "ایسر دوست "داره پا می گیره...:D

راستش اسفندیار جون هر چی باشه زیر دست شما بودیم .. شما روی مخمون کار کردین ...
باید واقعا از شما تشکر کنم .. همین طور عادل عزیز که این مدت مزاحمش شدم ....

8104 رو در برام توی 1 از نمایندگی های ایالت میشیگان سفارش دادن .(یعنی من به اونا سفارش دادم که برام سفارش بدن :D :D :D :D ) قیمت دقیق رو هم میگم بعدا ... .. ;)

مدل فراری رو هم سری اولیش رو دیده بودم قبلا و خیلی خوشم اومده بود ازش .. بعد که مدل 4006 رو دیدم دیگه حسابی شیفتش شدم ... اینم بگم که من بیشتر طرفدار AMD هستم تا اینتل .. اول هم واسه لپتاپ دنبال مدل های با سی پی یو AMD بودم که صاف اومدم و پاچه ی این فراری ایسر رو گرفتم .:blush: .. فوجیتسو زیمنس هم لپتاپ های جالبی داره با تکنولوژی Amd ..

همین 1 لپتاپ هم از سرم زیاده اسفندیار جان.. 2تا می خوام چه کار ... حالا ببینم کدومش بیشتر دل مارو میبره .. همونو بر می دارم .. البته توی سایت Buy.Com قیمت فراری رو 1699 $ زده بود .. نمی دونم برای چی حدود 300$ تخفیف داده بود .. حالا پیگیرشم که اگه میشه بخرنش واسم ... چون قیمتش مناسبه ...

جدیدن هم که ایسوس لپتاپ لامبورگینی رو داده بیرون انگاری .... :p لپتاپ پیکان هم بزودی میاد .. نگران نباشین :lol:

در ضمن عجب رکس باهوشی دارین شماا ا ا ها ا ا ا ....

من بزودی بر می گردم ... اسفندیار جان فردا نگی نمی دونم جمال لپتاپ گرفتتش دیگه به اینجا سر نمی زنه ها ا ا

یــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب طبیعیه::D
اگه این بهین تکنولوژی اراده کنه و اون مدلهای دوره ژوراسیکیشو بذاره کنار و یه خرده به فروشنده هاش ادب و تربیت یاد بده و کمی هم معلومات اونا رو اضافه کنه که بر پایه باد معده صحبت نکنن و دلخوش آگهی های متنی عصر ارتباط نباشن..اون وقت می شه روی اونا سرمایه گذاری کرد..آبروی فوجیتسو را بردن با اون به اصطلاح عملکرد جالبشون!!:hmm: :hmm:
آدمی که نمی دونه چیپست 915 اینتل با چیپست 775 چه فرقی می کنه چرا شده سوپروایزر اون شرکت ؟!:hmm:
بگذریم..:D
اون تغییر قیمت در سایت خیلی طبیعیه..
تو آمریکا چهار وارد کننده عمده داریم که به عمده فروشا نوت بوک می فروشن...اون عمده فروشا هم به خرده فروشا..
حالا اون خرده فروشی که سفارش بالاتری نسبت به بقیه داره میره از واردکننده مستقیما خرید می کنه و دست یه واسط کم میشه..اینجوری استوک اون بیشتر می شه و بصورت رقابتی قیمت میاد پایین..چون بنفع خودشه..در این صورت فروش بیشتری می کنه....;) حالا اگه استوکش تعداد داشته باشه و یه نگاهی بهش بیندازین می فهمین منظورم چیه..;)
خوب نگفتین اون نوت بوک دومی را می خواهین چه کنین وقتی هردو بدستون رسید؟!:D

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mse1445 :
من شرایطم اینجا مینویسم امیدوارم که جواب های پخته و خوبی دریافت کنم

اول اینکه تا 1400 میتونم هزینه کنم

دوم کیفیت اجزا و عمر بالای لپ تاپ مورد نظرمه تا چهار سال اینده قصد تعویض ندارم

سوم cpu قوی و رم خوب مثلا 1 گیگ و البته هر چیزی سرعت و بهتر میکنه

چهارم کیفیت lcd ,مطلوب باشه (متن عکس فیلم )

پنجم اینکه قصد بازی و ندارم و انیمیشن و اینا

ششم اینکه جابجایی هم به اون صورت ندارم بنابراین وزن . باطری در حد معقول و بصرفه ایی باشه

امکانات جانبی بدرد بخور مثل خروجی ها usb , بلوتوث

کیفیت صدا حالا نمیدونم اسپیکر دارن یا نه لااقل تو هدفون صدای خوبی داشته باشه

خودم از توشیبا سری Satellite A105 خوشم اومده نظرتون چیه

تشکر و سپاس

نظرتون چیه ؟

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب طبیعیه::D

خوب نگفتین اون نوت بوک دومی را می خواهین چه کنین وقتی هردو بدستون رسید؟!:D

آخه ما نه که اینجوری عادت کردیم اینجا .. این چیزا 1 کمی برامون عجیبه

یکی رو واسه خودم بر می دارم .. یکی رو هم برا یکی از آشناها می خوام ... :blush: :blush:

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
اما ایسر!!!!!
از نظر قیمتی مدل زیر به صرفه است:
Aspire 5504 Sonoma 2.0GHz 512 80 DVDRW 14.4WXB Yes Yes 1 میلیون و دویست هزار توامان البته کارت گرافیکش Radeon X1300 256MB

و مدل زیر:
Aspire 5562 Core Duo T2300 1024 100 DVDRW 14.4WXB Yes Yes یک میلیون و پانصد هزار تومان

:blush:
عادل خان:
ممکنه بفرمایید این مدل ها رو در ایران از کجا میشه تهیه کرد ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mse1445 :
دوست من..عادل جان زحمت کشیدند و مدلهای خوبی معرفی کردند..شما روی آنها تحقیق کنید و اگه باب میل نبود بفرمایید تا من براتون گلچین کنم..منتها اگه منم در همین وهله می خواستم دستچین کنم بهتر از پاسخ عادل جان نمی شد..:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Kamran_A :
عادل خان:
ممکنه بفرمایید این مدل ها رو در ایران از کجا میشه تهیه کرد ؟
مجتمع کامپیوتر پایتخت در تهران..:D

عادل خان تقلب می کنم..سوال های راحت تر را خودم جواب میدم...سختهاشو می ذارم برا شما..:D :blush:

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجتمع کامپیوتر پایتخت در تهران..:D

عادل خان تقلب می کنم..سوال های راحت تر را خودم جواب میدم...سختهاشو می ذارم برا شما..:D :blush:

من تهران نیستم. جایی هست که آنلاین این مدل ها رو عرضه کنه؟

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان
مدتیه میخوام یه لپتاپ بگیرم ولی تو مدلش موندم. حالا نیا زامو از لپتاپ مینویسم لطف کنید یه پیشنهادی بدین.
1.قیمتش زیر 900 تومن باشه.
2. اینترنت و چک کردن ایمل.
3. در روز حد اقل 8 ساعت روشن باشه.
4. کار زیاد سنگین مثل بازی و گرافیک و اینا رو هم با هاش نمیکنم.
5. تا حد امکان full port باشه.
نظرتون در مورد acer 4002 چیه ارزششو داره ؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
سلام به دوستان و مدیر این بخش اسفندیار خان .

بنده دارای یک سروس اینترنت وایرلس هستم . و به دلیل اینکه کارت شبکه بیسیم نوت بوک من کمی ضعیف بوده و من با دکل دید مستقیم نداشتم :wacko: و از یک دستگاه Access Point با مارک Planet به قیمت 200 هزار تومان خریداری کردم .

اما مشکل من از انجایی شروع شد که این Access Point طی جریاناتی سوخته و قابل تعمیر هم نمی باشد :(:(.

این بنده خدایی که به ما سرویس میداده به تازگی به من گفته که 4 انتن پارابولیک دیگه + 5 انتن موبایل بر روی دکل خود نصب کرده و کیفیت و برد سیگنال بسیار بالا رفته .

اما من هنوزم نمی تونم با کارت شبکه ضعیف خودم انتن رو پیدا کنم . اون بنده خدا به ما گفته که شما میتونی از این دستگاه های وایرلس اکسترنال یو اس بی استفاده کنید و دیگر نیاز به تجهیزات گران قیمت ندارید . من میخاستم ببینم اگر کارت PCMCIA بگیرم بهتره یا همین USB ها ؟؟

من خودم نظرم USB هست که قابل جابه جایی است .

از دوستان تقاضا دارم چند مدل از این دستگاها را با قیمت و برد و مشخصات دیگه معرفی کنند . مرسی

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
برای خریدن مدل های ایسر بهترین سایت irhardware.com است.براتون می توانند پست نمایند
سایت parslaptop.com هم سایت خوبی هست!!!

تاکید می کنم به هیچ وجه نوت بوک را این گونه خریداری نکنید!!!! به دو دلیل: 1-بد جابجا شدن توسط اداره ی پست
2- اگر نوت بوک را درب خانه تحویل گرفتید و روشنش کردید و کار نکرد چه می کنید!!! فروشنده می گوید تقصیر پست است و حتی اگر هم قبول کند می فرستدش گارانتی!!! من حداقل دو مورد را دیده ام که از طریق اینترنتخریداری کرده اند و پولش را به حساب فروشنده ریخته اند (در ایران) و نوت بوک را تحویل گرفته اند و این مشکل را داشته اند و یکی از آنها هم از parslaptop.com گرفته بودند.

در ضمن اکثر شرکت ها مثل زیگورات و ... یا در استان ها نمایندگی دارند و یا برایتان پستش می کنند. به همین راحتی!!! اما با ریسک بالا!!!

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
یکی نیست ما رو هم یه راهنماییی بکنه؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوست من..عادل جان زحمت کشیدند و مدلهای خوبی معرفی کردند..شما روی آنها تحقیق کنید و اگه باب میل نبود بفرمایید تا من براتون گلچین کنم..منتها اگه منم در همین وهله می خواستم دستچین کنم بهتر از پاسخ عادل جان نمی شد..:)

سلام

اسفندیار خان چه عجب نگاهی به این پایینا کردید :cool:

خدمتتون عرض کنم بنده این مدل هایی که ایشون پیشنهاد دادن بررسی کردم منتها برا من کیفیت و گارانتی خوب تو ایران (البته خودم تهرانم ) اهمیت درجه اول داره برند های غیر معروف واقعیتش مورد پسند بنده نیستند و البته برند هایی که اصلا ساپورت خوبی تو ایران نمیشه ازشون انتظار داشت مثل , Dell IBM , ACER و LG هم سابقه خیلی
زیاد و درخشانی تو نوت بوک نداره من ترجیح میدم از بین برندهای معروف تر با گارانتی های کامل تر تو ایران مثل سونی و توشیبا و فوجیسو زیمنس استفاده کنم حالا بازم شما لطف کنید پیشنهاد داشتید بفرمایید مثلا خودم مدل TOSHIBA -
Satellite A105-S4014----Dual Core 64-bit
(CPU: INTEL 1.83 / CHACHE: 2.0 MB / FSB: 667 / RAM: 1GB DDR2 / HDD: 120+ GB (SATA) / LCD: 15.4" WXGA / DRIVE: DVD/CD-RW (COMBO) / VGA: 128 MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK -
مد نظرم هست با قیمت حدود 1430000 البته منتظر شنیدن پیشنهادات شما هستم

تشکر و سپاس

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
SALAM jenab esfandiyar azez az inka farsi nemetavanam benvesam mazert mekhahm man dar chin hastam mekhastam bedanam aya ba nazar shoma az inja notbook kharedan dorst ast .
notbook ka man inja hodod 1/200/000 toman dedam inhst:
M1 EXPRESS DUAL : http://www.lge.com/products/model/detail/m1 express dual.jhtml 1/200/000
LG P1 EXPRESS DUAL : http://www.lge.com/products/model/detail/p1 express dual.jhtml 1/350/000
ACER ASPIRE 5670 1/437/000
ACER TRAVEL MATE 3282 WXMI 1/230/000
VA MODELHY DEGAR HAM AGAR SHOMA MAD NAZARTAN AST BEFARMAED. INJA CD WINDOWS HAMRAH AN BA ZABAN CHINI AST .SYSTEM RA EN. MEKONAND VA YAK COPY ENG. MEDAHAN NA ASL AN. AYA IN MOSHKLIY EJAD MEKOND ?
BESHTAR IN NOTBOOKH 1 SAL GARANTY INTERNATIONL VA 2-3 SAL GARANTY CHIN DARAND.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از gaxter :
سلام دوستان
مدتیه میخوام یه لپتاپ بگیرم ولی تو مدلش موندم. حالا نیا زامو از لپتاپ مینویسم لطف کنید یه پیشنهادی بدین.
1.قیمتش زیر 900 تومن باشه.
2. اینترنت و چک کردن ایمل.
3. در روز حد اقل 8 ساعت روشن باشه.
4. کار زیاد سنگین مثل بازی و گرافیک و اینا رو هم با هاش نمیکنم.
5. تا حد امکان full port باشه.
نظرتون در مورد acer 4002 چیه ارزششو داره ؟
خوب اگه مشکل مالی شما تا این حد هستش در بدترین حالت یه سلرون و در بهترین حالت یه سنترینو با سرعت پایین برای پردازنده خودتون انتخاب کنید..
در ضمن مدل ایسر را روی سری 4100 به بالاتر سرمایه گذاری کنید نه مدلهای 4000.....;)

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
خوب اگه مشکل مالی شما تا این حد هستش در بدترین حالت یه سلرون و در بهترین حالت یه سنترینو با سرعت پایین برای پردازنده خودتون انتخاب کنید..
در ضمن مدل ایسر را روی سری 4100 به بالاتر سرمایه گذاری کنید نه مدلهای 4000.....;)
:( ممنون از جوابتون آقا اسفندیار
نمیدونم من چرا همش باید تو بدترین حالت ها چیز انتخاب کنم.
با این اوصاف شما میشه یه برندی رو پیشنهاد بدین که اون مشخصات مورد نظرم رو داشته باشه.
بازم ممنون

بالا