عادل
مدیر بازنشسته
اسفندیار جان شرمنده... که دیر دیر میام...:blush: زمان میان ترم دادن است!!! تازه گه گاهی سوالات امتحان علمی تخیلی می شود!!!:happy:به نقل از esfandiyar2002 :امیدوارم عادل جان وقت کنند این پست را جواب بدهند..:happy:
اسفندیار جان شرمنده... که دیر دیر میام...:blush: زمان میان ترم دادن است!!! تازه گه گاهی سوالات امتحان علمی تخیلی می شود!!!:happy:به نقل از esfandiyar2002 :امیدوارم عادل جان وقت کنند این پست را جواب بدهند..:happy:
به نقل از mse1445 :دوستان گرامی منم یه نوت بوک با بودجه حدود 1300 یکم بالا پایین میخوام بگیرم
کاربردشم هر چیزی غیر از بازی و اینا و برام کیفیت خیلی مهمه و گارانتی معتبر
لطفا مدل هایی که در این رنج با توجه که مواردی که گفتم برترین هستند معرفی کنید
دیگه در مورد کیفیت صفحه نمایش و باطری و وزن و امکانات مختلف چیزی نمیگم خودتون بهتر میدونید
ممنون از شما
به نقل از esfandiyar2002 :بابا این کاره.. آقا اون 8104 از کجا سفارش دادین؟! بمن یه پی ام بزنین ببینم چند قیمت و کجا بوده؟!:blush:
بقول رکس:اون فراری رو بگیر حالشو ببر..
تو فراریها همون مدل شما خیلی عالی ازآب در اومد...عجب سلیقه ای..می دونستین یا شانسی رفتین رو انتخاب اون؟! تااینجا هرچی فراری بوده به یه طرف اون یه دونه جواهره..
درضمن این دو تا را برای خودتون بر میدارین یا..
انصافا این فراری با نگاهی به نواقص سری های پیشین خوب توانست واقعا خودشو بالا بکشه..
خوشم میاد غیر خودم "ایسر دوست "داره پا می گیره...
به نقل از mse1445 :من شرایطم اینجا مینویسم امیدوارم که جواب های پخته و خوبی دریافت کنم
اول اینکه تا 1400 میتونم هزینه کنم
دوم کیفیت اجزا و عمر بالای لپ تاپ مورد نظرمه تا چهار سال اینده قصد تعویض ندارم
سوم cpu قوی و رم خوب مثلا 1 گیگ و البته هر چیزی سرعت و بهتر میکنه
چهارم کیفیت lcd ,مطلوب باشه (متن عکس فیلم )
پنجم اینکه قصد بازی و ندارم و انیمیشن و اینا
ششم اینکه جابجایی هم به اون صورت ندارم بنابراین وزن . باطری در حد معقول و بصرفه ایی باشه
امکانات جانبی بدرد بخور مثل خروجی ها usb , بلوتوث
کیفیت صدا حالا نمیدونم اسپیکر دارن یا نه لااقل تو هدفون صدای خوبی داشته باشه
خودم از توشیبا سری Satellite A105 خوشم اومده نظرتون چیه
تشکر و سپاس
به نقل از esfandiyar2002 :خوب طبیعیه:
خوب نگفتین اون نوت بوک دومی را می خواهین چه کنین وقتی هردو بدستون رسید؟!
عادل خان:به نقل از عادل :اما ایسر!!!!!
از نظر قیمتی مدل زیر به صرفه است:
Aspire 5504 Sonoma 2.0GHz 512 80 DVDRW 14.4WXB Yes Yes 1 میلیون و دویست هزار توامان البته کارت گرافیکش Radeon X1300 256MB
و مدل زیر:
Aspire 5562 Core Duo T2300 1024 100 DVDRW 14.4WXB Yes Yes یک میلیون و پانصد هزار تومان
:blush:
دوست من..عادل جان زحمت کشیدند و مدلهای خوبی معرفی کردند..شما روی آنها تحقیق کنید و اگه باب میل نبود بفرمایید تا من براتون گلچین کنم..منتها اگه منم در همین وهله می خواستم دستچین کنم بهتر از پاسخ عادل جان نمی شد..به نقل از mse1445 :نظرتون چیه ؟
مجتمع کامپیوتر پایتخت در تهران..به نقل از Kamran_A :عادل خان:
ممکنه بفرمایید این مدل ها رو در ایران از کجا میشه تهیه کرد ؟
به نقل از esfandiyar2002 :مجتمع کامپیوتر پایتخت در تهران..
عادل خان تقلب می کنم..سوال های راحت تر را خودم جواب میدم...سختهاشو می ذارم برا شما.. :blush:
به نقل از esfandiyar2002 :دوست من..عادل جان زحمت کشیدند و مدلهای خوبی معرفی کردند..شما روی آنها تحقیق کنید و اگه باب میل نبود بفرمایید تا من براتون گلچین کنم..منتها اگه منم در همین وهله می خواستم دستچین کنم بهتر از پاسخ عادل جان نمی شد..
خوب اگه مشکل مالی شما تا این حد هستش در بدترین حالت یه سلرون و در بهترین حالت یه سنترینو با سرعت پایین برای پردازنده خودتون انتخاب کنید..به نقل از gaxter :سلام دوستان
مدتیه میخوام یه لپتاپ بگیرم ولی تو مدلش موندم. حالا نیا زامو از لپتاپ مینویسم لطف کنید یه پیشنهادی بدین.
1.قیمتش زیر 900 تومن باشه.
2. اینترنت و چک کردن ایمل.
3. در روز حد اقل 8 ساعت روشن باشه.
4. کار زیاد سنگین مثل بازی و گرافیک و اینا رو هم با هاش نمیکنم.
5. تا حد امکان full port باشه.
نظرتون در مورد acer 4002 چیه ارزششو داره ؟
ممنون از جوابتون آقا اسفندیاربه نقل از esfandiyar2002 :خوب اگه مشکل مالی شما تا این حد هستش در بدترین حالت یه سلرون و در بهترین حالت یه سنترینو با سرعت پایین برای پردازنده خودتون انتخاب کنید..
در ضمن مدل ایسر را روی سری 4100 به بالاتر سرمایه گذاری کنید نه مدلهای 4000.....