عادل
مدیر بازنشسته
اسفندیار جان شرمنده... که دیر دیر میام...:blush: زمان میان ترم دادن است!!! تازه گه گاهی سوالات امتحان علمی تخیلی می شود!!!:happy:به نقل از esfandiyar2002 :امیدوارم عادل جان وقت کنند این پست را جواب بدهند..:happy:
اسفندیار جان شرمنده... که دیر دیر میام...:blush: زمان میان ترم دادن است!!! تازه گه گاهی سوالات امتحان علمی تخیلی می شود!!!:happy:به نقل از esfandiyar2002 :امیدوارم عادل جان وقت کنند این پست را جواب بدهند..:happy:
به نقل از mse1445 :دوستان گرامی منم یه نوت بوک با بودجه حدود 1300 یکم بالا پایین میخوام بگیرم
کاربردشم هر چیزی غیر از بازی و اینا و برام کیفیت خیلی مهمه و گارانتی معتبر
لطفا مدل هایی که در این رنج با توجه که مواردی که گفتم برترین هستند معرفی کنید
دیگه در مورد کیفیت صفحه نمایش و باطری و وزن و امکانات مختلف چیزی نمیگم خودتون بهتر میدونید
ممنون از شما![]()
به نقل از esfandiyar2002 :بابا این کاره..آقا اون 8104 از کجا سفارش دادین؟!
بمن یه پی ام بزنین ببینم چند قیمت و کجا بوده؟!:blush:
بقول رکس:اون فراری رو بگیر حالشو ببر..![]()
تو فراریها همون مدل شما خیلی عالی ازآب در اومد...عجب سلیقه ای..می دونستین یا شانسی رفتین رو انتخاب اون؟!تااینجا هرچی فراری بوده به یه طرف اون یه دونه جواهره..
![]()
درضمن این دو تا را برای خودتون بر میدارین یا..![]()
انصافا این فراری با نگاهی به نواقص سری های پیشین خوب توانست واقعا خودشو بالا بکشه..![]()
خوشم میاد غیر خودم "ایسر دوست "داره پا می گیره...![]()
به نقل از mse1445 :من شرایطم اینجا مینویسم امیدوارم که جواب های پخته و خوبی دریافت کنم
اول اینکه تا 1400 میتونم هزینه کنم
دوم کیفیت اجزا و عمر بالای لپ تاپ مورد نظرمه تا چهار سال اینده قصد تعویض ندارم
سوم cpu قوی و رم خوب مثلا 1 گیگ و البته هر چیزی سرعت و بهتر میکنه
چهارم کیفیت lcd ,مطلوب باشه (متن عکس فیلم )
پنجم اینکه قصد بازی و ندارم و انیمیشن و اینا
ششم اینکه جابجایی هم به اون صورت ندارم بنابراین وزن . باطری در حد معقول و بصرفه ایی باشه
امکانات جانبی بدرد بخور مثل خروجی ها usb , بلوتوث
کیفیت صدا حالا نمیدونم اسپیکر دارن یا نه لااقل تو هدفون صدای خوبی داشته باشه
خودم از توشیبا سری Satellite A105 خوشم اومده نظرتون چیه
تشکر و سپاس
به نقل از esfandiyar2002 :خوب طبیعیه:![]()
خوب نگفتین اون نوت بوک دومی را می خواهین چه کنین وقتی هردو بدستون رسید؟!![]()
عادل خان:به نقل از عادل :اما ایسر!!!!!
از نظر قیمتی مدل زیر به صرفه است:
Aspire 5504 Sonoma 2.0GHz 512 80 DVDRW 14.4WXB Yes Yes 1 میلیون و دویست هزار توامان البته کارت گرافیکش Radeon X1300 256MB
و مدل زیر:
Aspire 5562 Core Duo T2300 1024 100 DVDRW 14.4WXB Yes Yes یک میلیون و پانصد هزار تومان
:blush:
دوست من..عادل جان زحمت کشیدند و مدلهای خوبی معرفی کردند..شما روی آنها تحقیق کنید و اگه باب میل نبود بفرمایید تا من براتون گلچین کنم..منتها اگه منم در همین وهله می خواستم دستچین کنم بهتر از پاسخ عادل جان نمی شد..به نقل از mse1445 :نظرتون چیه ؟
مجتمع کامپیوتر پایتخت در تهران..به نقل از Kamran_A :عادل خان:
ممکنه بفرمایید این مدل ها رو در ایران از کجا میشه تهیه کرد ؟
به نقل از esfandiyar2002 :مجتمع کامپیوتر پایتخت در تهران..![]()
عادل خان تقلب می کنم..سوال های راحت تر را خودم جواب میدم...سختهاشو می ذارم برا شما..:blush:
به نقل از esfandiyar2002 :دوست من..عادل جان زحمت کشیدند و مدلهای خوبی معرفی کردند..شما روی آنها تحقیق کنید و اگه باب میل نبود بفرمایید تا من براتون گلچین کنم..منتها اگه منم در همین وهله می خواستم دستچین کنم بهتر از پاسخ عادل جان نمی شد..![]()
خوب اگه مشکل مالی شما تا این حد هستش در بدترین حالت یه سلرون و در بهترین حالت یه سنترینو با سرعت پایین برای پردازنده خودتون انتخاب کنید..به نقل از gaxter :سلام دوستان
مدتیه میخوام یه لپتاپ بگیرم ولی تو مدلش موندم. حالا نیا زامو از لپتاپ مینویسم لطف کنید یه پیشنهادی بدین.
1.قیمتش زیر 900 تومن باشه.
2. اینترنت و چک کردن ایمل.
3. در روز حد اقل 8 ساعت روشن باشه.
4. کار زیاد سنگین مثل بازی و گرافیک و اینا رو هم با هاش نمیکنم.
5. تا حد امکان full port باشه.
نظرتون در مورد acer 4002 چیه ارزششو داره ؟
به نقل از esfandiyar2002 :خوب اگه مشکل مالی شما تا این حد هستش در بدترین حالت یه سلرون و در بهترین حالت یه سنترینو با سرعت پایین برای پردازنده خودتون انتخاب کنید..
در ضمن مدل ایسر را روی سری 4100 به بالاتر سرمایه گذاری کنید نه مدلهای 4000.....![]()