خوبه می بینم اینجا حسابی غرق شده ودوستان هم از لاک خودشون اومدن بیرون و دارن جوابگویی می کنند..
با تشکر ویژه از عادل جان که جور نبود منو می کشن..:happy:
فقط یه نکته:
در سونی که تخصص ویژه اولتراپرتابل سازی دارد..در مدل های دیگر بایستی بر fs تکیه نمود که کارکرد و کارایی بهتری نسبت به همنوعان خود نشان می دهد..
در مورد اچ پی..سری 5000 تی و ظ را نگاهی بیندازید..
در ضمن دوستان یادتان باشد که با پیشرفت نرم افزارهای فعلی خرید یک سلرون و یا حتی در مقام بعدی سنترینو کم کم در حال فراموشی است..
بخصوص با آمدن نسل جدید دوال کورها و ورود ویندوز ویستا بایست به مکان جدید هجرت نمود..
اگر دقت هم کنید هم اینک مدلهای تولیدی قبلی با تکنولوژی قدیمیتر با تجربه افت قیمت وحشتناک در حال تقلا برای فروش نمونه های باقی مانده خود هستند..
پس در مقام اول بر دوال کور متمرکز شوید و در مقام دوم بر ریزه کاری های سخت افزاری و نرم افزاری دقت کنید..
در جواب دوستی که به خارج می روند..
شما در آنجا از چنان امکانات تسهیل یافته ای در خرید نوت بوک مواجه هستید که اگر اینجا خرید نمایید جدا جریان زیره به کرمان بردن خواهد بود!!(قابل توجه عادل جان)
ستاره سهیل جان..یک کم روی نمونه های فوق خوب فکر کنید..من دلیلی بر انتخاب نمونه پیشنهادی شما نمی بینم..با توجه به نیازهای نه چندان تخصصی شما می توانید از مدلی ساده تر ولی با عملکردی بهتر سود جویید..
خوب اگر کسی با من کاری داشت با دادن پی ام و لینک مربوطه در خدمت هستم..البته جواب را همین جا می نویسم..
این هم بخاطر دوستانی که شیطنت می کنند و از طریق پیغام خصوصی خواستار دریافت مشاوره هستند..
یادتان باشد در همین جاست که من هم می آموزم و هم یاد می گیرم..پس بیایید تجارب خود را به دیگران هم منتقل کنیم.:happy:
در ضمن من 50 پست اخیر را خواندم و خوشحال از جوابگویی دوستان..بخصوص عادل جان که جا دارد دوباره تشکر نموده باشم..
روی مشاوره عادل جان حساب کنید چون واقعا معلومات خوبی هم دارد و به کار خود مسلط..