• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
اگر نخوای از خونه بیرون ببری فقط DV8000 کیفیت صفحه اش عالیه. از نظر پورت و ورودی خروجی بی نظیره. طراحیش هم به نظر من خیلی خوشگله. فقط کلفته. (اونم هر چی باشه از این تراکتورهایی که دل به عنوان لپ تاپ می فروشه بهتره)

ولی اگر بخوای گاهی بیرون ببری DV5000 . راستی این قیمت ها ر واز کجا داری ؟ خیلی خوبن. الان من با گارانتی معتبر ایران این دو مدل بین 200 تا 300 بیشتر از تو قیمت دارم!!!!

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
راستی این قیمت ها ر واز کجا داری ؟ خیلی خوبن. الان من با گارانتی معتبر ایران این دو مدل بین 200 تا 300 بیشتر از تو قیمت دارم!!!![/QUOTE]
از سایت شبکه پردازان گرفتم
می خواستم بدونم واقعا به اچ پی میشه اعتمادکرد

alireza_taek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بچه ها من میخوام یه لبتاب بخرم ولی یه کم دو دلم که اولا چه مارکی باشه دوما چه قیمتی . مثلا ایسر 600/700 تومانی بخرم یا سونی 1000000 تومانی . لطفا منو راهنمایی کنیین:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوبه می بینم اینجا حسابی غرق شده ودوستان هم از لاک خودشون اومدن بیرون و دارن جوابگویی می کنند..
با تشکر ویژه از عادل جان که جور نبود منو می کشن..:happy:
فقط یه نکته:
در سونی که تخصص ویژه اولتراپرتابل سازی دارد..در مدل های دیگر بایستی بر fs تکیه نمود که کارکرد و کارایی بهتری نسبت به همنوعان خود نشان می دهد..
در مورد اچ پی..سری 5000 تی و ظ را نگاهی بیندازید..
در ضمن دوستان یادتان باشد که با پیشرفت نرم افزارهای فعلی خرید یک سلرون و یا حتی در مقام بعدی سنترینو کم کم در حال فراموشی است..
بخصوص با آمدن نسل جدید دوال کورها و ورود ویندوز ویستا بایست به مکان جدید هجرت نمود..
اگر دقت هم کنید هم اینک مدلهای تولیدی قبلی با تکنولوژی قدیمیتر با تجربه افت قیمت وحشتناک در حال تقلا برای فروش نمونه های باقی مانده خود هستند..
پس در مقام اول بر دوال کور متمرکز شوید و در مقام دوم بر ریزه کاری های سخت افزاری و نرم افزاری دقت کنید..

در جواب دوستی که به خارج می روند..
شما در آنجا از چنان امکانات تسهیل یافته ای در خرید نوت بوک مواجه هستید که اگر اینجا خرید نمایید جدا جریان زیره به کرمان بردن خواهد بود!!(قابل توجه عادل جان):D

ستاره سهیل جان..یک کم روی نمونه های فوق خوب فکر کنید..من دلیلی بر انتخاب نمونه پیشنهادی شما نمی بینم..با توجه به نیازهای نه چندان تخصصی شما می توانید از مدلی ساده تر ولی با عملکردی بهتر سود جویید..

خوب اگر کسی با من کاری داشت با دادن پی ام و لینک مربوطه در خدمت هستم..البته جواب را همین جا می نویسم..
این هم بخاطر دوستانی که شیطنت می کنند و از طریق پیغام خصوصی خواستار دریافت مشاوره هستند..
یادتان باشد در همین جاست که من هم می آموزم و هم یاد می گیرم..پس بیایید تجارب خود را به دیگران هم منتقل کنیم.:happy:
در ضمن من 50 پست اخیر را خواندم و خوشحال از جوابگویی دوستان..بخصوص عادل جان که جا دارد دوباره تشکر نموده باشم..
روی مشاوره عادل جان حساب کنید چون واقعا معلومات خوبی هم دارد و به کار خود مسلط..;)

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از esfandiyar2002 :
خوبه می بینم اینجا حسابی غرق شده ودوستان هم از لاک خودشون اومدن بیرون و دارن جوابگویی می کنند..
با تشکر ویژه از عادل جان که جور نبود منو می کشن..:happy:
فقط یه نکته:
در سونی که تخصص ویژه اولتراپرتابل سازی دارد..در مدل های دیگر بایستی بر fs تکیه نمود که کارکرد و کارایی بهتری نسبت به همنوعان خود نشان می دهد..
در مورد اچ پی..سری 5000 تی و ظ را نگاهی بیندازید..
در ضمن دوستان یادتان باشد که با پیشرفت نرم افزارهای فعلی خرید یک سلرون و یا حتی در مقام بعدی سنترینو کم کم در حال فراموشی است..
بخصوص با آمدن نسل جدید دوال کورها و ورود ویندوز ویستا بایست به مکان جدید هجرت نمود..
اگر دقت هم کنید هم اینک مدلهای تولیدی قبلی با تکنولوژی قدیمیتر با تجربه افت قیمت وحشتناک در حال تقلا برای فروش نمونه های باقی مانده خود هستند..
پس در مقام اول بر دوال کور متمرکز شوید و در مقام دوم بر ریزه کاری های سخت افزاری و نرم افزاری دقت کنید..

در جواب دوستی که به خارج می روند..
شما در آنجا از چنان امکانات تسهیل یافته ای در خرید نوت بوک مواجه هستید که اگر اینجا خرید نمایید جدا جریان زیره به کرمان بردن خواهد بود!!(قابل توجه عادل جان):D

ستاره سهیل جان..یک کم روی نمونه های فوق خوب فکر کنید..من دلیلی بر انتخاب نمونه پیشنهادی شما نمی بینم..با توجه به نیازهای نه چندان تخصصی شما می توانید از مدلی ساده تر ولی با عملکردی بهتر سود جویید..

خوب اگر کسی با من کاری داشت با دادن پی ام و لینک مربوطه در خدمت هستم..البته جواب را همین جا می نویسم..
این هم بخاطر دوستانی که شیطنت می کنند و از طریق پیغام خصوصی خواستار دریافت مشاوره هستند..
یادتان باشد در همین جاست که من هم می آموزم و هم یاد می گیرم..پس بیایید تجارب خود را به دیگران هم منتقل کنیم.:happy:
در ضمن من 50 پست اخیر را خواندم و خوشحال از جوابگویی دوستان..بخصوص عادل جان که جا دارد دوباره تشکر نموده باشم..
روی مشاوره عادل جان حساب کنید چون واقعا معلومات خوبی هم دارد و به کار خود مسلط..;)
به به ، دلمون تنگ شده بود گفتیم دیگه از این ورا تشریف نمیارین.
اسفندیار جان منظور شما را از این جمله نفهمیدم :
یک کم روی نمونه های فوق خوب فکر کنید..من دلیلی بر انتخاب نمونه پیشنهادی شما نمی بینم..با توجه به نیازهای نه چندان تخصصی شما می توانید از مدلی ساده تر ولی با عملکردی بهتر سود جویید..

یعنی آیا مدل FE590P09 که دارای CPU 1.83 Dual Core و رم 1 گیگ و کارت گرافیک 256 مگ و ... هست مدل بالایی نیست؟! اما اگر از نظر قیمت منظورتون بود از این نظر من مشکلی ندارم و همون طور که قبلا هم گفتم تا 2 میلیون حاضرم خرج کنم.این مدل هم الان قیمتش 1800000 تومن هست و انشاالله تا 5 روز دیگه داریم میریم تهران برای خرید:happy:
فقط خواستم نظر سایتهای خارجی در مورد این مدل و اینکه چه مزایا و معایبی داره رو بدونم

بازم ممنون

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdivk :
میشه بگید چه مدت باید صبر کرد تا سری FE بشه خرید و ضمنا شما جای درست حسابی برای خرید سونی سراغ دارید

در مورد دومی پس همونه که زیر 1720 لپ تاپ نداشتند!

ببخشید شرمنده من پست شما رو ندیده بودم :blush:

همین الان هم شرکت پارسه یک مدل FE550 رو حدود 1500 میده. ولی تا اواخر تابستون اینتل یک Cut حسابی توی قیمت ها می کنه و در ضمن نسل جدید cpu ها هم میاد که باعث میشه قیمت این مدل ها بیاد پایین.

در ضمن اگر من بودم سعی می کردم تا ژانویه صبر کنم و لپ تاپ سونیم رو با ویندوز ویستا بخرم و زندگی کنم!

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Arco :
راستی این قیمت ها ر واز کجا داری ؟ خیلی خوبن. الان من با گارانتی معتبر ایران این دو مدل بین 200 تا 300 بیشتر از تو قیمت دارم
از سایت شبکه پردازان گرفتم
می خواستم بدونم واقعا به اچ پی میشه اعتمادکرد
ساده ترين و راه براي بدست آوردن قيمت اين است كه تو سايت هايي مثل notebookreview.com قيمت را بدست آورده و آن را بر حسب واحد پولي ايران بدست آورد و همچنين مبلغي در حدود 50 تا 100 هزار تومان هم بخاطر گمرك روي آن كشيد (بدون گارانتي ). گرچه قيمت ها در ايران كاملا سليقه اي ميباشد .
و بهترين راه اينست كه تو همين سايتهاي ايراني قيمت را جست و جو كرد .
دوست عزيز . اچ پي سابقه كاملا خوبي دارد و ضمن اينكه كارايي خود را در دراز مدت حفظ ميكند . اما در بين همه سازندگان مدلهايي نيز هستند كه كيفيت و كارايي مورد انتظار رو ندارند ...

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از starsoheil :
به به ، دلمون تنگ شده بود گفتیم دیگه از این ورا تشریف نمیارین.
اسفندیار جان منظور شما را از این جمله نفهمیدم :
یک کم روی نمونه های فوق خوب فکر کنید..من دلیلی بر انتخاب نمونه پیشنهادی شما نمی بینم..با توجه به نیازهای نه چندان تخصصی شما می توانید از مدلی ساده تر ولی با عملکردی بهتر سود جویید..

یعنی آیا مدل FE590P09 که دارای CPU 1.83 Dual Core و رم 1 گیگ و کارت گرافیک 256 مگ و ... هست مدل بالایی نیست؟! اما اگر از نظر قیمت منظورتون بود از این نظر من مشکلی ندارم و همون طور که قبلا هم گفتم تا 2 میلیون حاضرم خرج کنم.این مدل هم الان قیمتش 1800000 تومن هست و انشاالله تا 5 روز دیگه داریم میریم تهران برای خرید:happy:
فقط خواستم نظر سایتهای خارجی در مورد این مدل و اینکه چه مزایا و معایبی داره رو بدونم

بازم ممنون
قيمت ، كيفيت ، قدرت و كارايي 4 مقوله جدا از هم هستند . ممكنه يه مدل قدرت زيادي داشته باشه اما قيمت و كيفيت و كارايي لازم رو نداشته باشه . و اينا رو در چند حالت ميشه بررسي كرد . لذاFE590P09 شايد قيمت و قدرت مناسبي داشته باشه و از نظر من كارايي خوبي هم داره اما كيفيت هم مهم است . اين خوب نيست كه بهترين و مناسبترين و كاراترين نوتبوك دنيا را داشته باشيد ولي باز هم از عملكرد آن راضي نباشيد .
بهترين راه سنجيدن اين 4 مقوله رجوع به سايتهاي ريويو و جويا شدن نظر دارندگان ان است .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
جناب ستاره سهیل...
اینو بخوانین:مخصوصا آخرش که مرتبط با نتیجه گیریه..:)
Conclusion:

Overall I'm extremely happy with this notebook as it's very powerful in every application I use it for. Despite its flaws I would definitely recommend this notebook if you're after something lightweight and with a great screen.

Pros:

Screen
Battery life
Weight
Power/Price
Cons:

Lack of an ExpressCard54 slot
Low dedicated VRAM
Sony support is bad
اینم منبع:
http://www.notebookreview.com/defau...AIO+FE590P09+-+Core+Duo+T2600+2.16+GHz+-+15.4
و اما:
اینم نظر سه کاربر دیگه از مدیر دوستم در بخش سونی فوروم نوت بوک ریویو....:happy:

Before you decide to buy the Sony VAIO FE590P09, you might want to compare it to the Sony VAIO SZ120P/B, a thin-and-light notebook which has a few additional benefits. For example, it has only a 4.2-pound weight, against the 6.2 pounds of the Sony VAIO FE590P09. Additionally, the Sony VAIO SZ120P/B is only 9.3-inch deep, as opposed to 10.8 inches for the Sony VAIO FE590P09. Also, its $1,960 street price is only $265 more than the Sony VAIO FE590P09

For roughly the same price as the Sony VAIO FE590P09, you could buy the Lenovo 3000 having more favorable media bay (plug-in module, as opposed to integrated housing). The Lenovo model also has only a 4-pound weight, which is lighter than that of the Sony VAIO FE590P09 (6.2 pounds).

For roughly the same price as the Sony VAIO FE590P09, you could buy the HP Compaq nc8430 with its higher native screen resolution (1680 x 1050, as opposed to 1280 x 800). The HP model also has a pointing stick and touchpad input, which is more favorable than that of the Sony VAIO FE590P09 (touchpad).

موفق باشید...

reza116114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ستاره سهیل...
Conclusion:

Overall I'm extremely happy with this notebook as it's very powerful in every application I use it for. Despite its flaws I would definitely recommend this notebook if you're after something lightweight and with a great screen.

Pros:

Screen
Battery life
Weight
Power/Price
Cons:

Low dedicated VRAM
Sony support is bad
اینم منبع:
http://www.notebookreview.com/defau...AIO+FE590P09+-+Core+Duo+T2600+2.16+GHz+-+15.4
و اما:

Before you decide to buy the Sony VAIO FE590P09, you might want to compare it to the Sony VAIO SZ120P/B, a thin-and-light notebook which has a few additional benefits. For example, it has only a 4.2-pound weight, against the 6.2 pounds of the Sony VAIO FE590P09. Additionally, the Sony VAIO SZ120P/B is only 9.3-inch deep, as opposed to 10.8 inches for the Sony VAIO FE590P09. Also, its $1,960 street price is only $265 more than the Sony VAIO FE590P09

For roughly the same price as the Sony VAIO FE590P09, you could buy the Lenovo 3000 having more favorable media bay (plug-in module, as opposed to integrated housing). The Lenovo model also has only a 4-pound weight, which is lighter than that of the Sony VAIO FE590P09 (6.2 pounds).

For roughly the same price as the Sony VAIO FE590P09, you could buy the HP Compaq nc8430 with its higher native screen resolution (1680 x 1050, as opposed to 1280 x 800). The HP model also has a pointing stick and touchpad input, which is more favorable than that of the Sony VAIO FE590P09 (touchpad).

موفق باشید...
خوب اقا اسفند يار من واقعا متوجه نميشم ان فردي كه سوني FE590 P09+ SZ 120 P/Bرا مقايسه كرده اصلا به تفاوت اندازه ال سي دي اين دو دقت نكرده؟؟؟؟؟
13.3و 15.4

خوب تفاوت وزن و اندازه برا همين هست و مقايسه صحيح نيست
يا من اشتباه ميكنم؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
راستیاتش
من یک لبتاب با مشخصات زیر می خواهم
اول که Dual Core باشه
دوم سبک باشه 15 یا 14 فرق نداره 14 باشه بهتره
قیمتش بیشتر از 1400 نشه
کارت گرافیک جدا داشته باشه 100%

خودم مدل DELL 620 مد نظرم هست اما مدلی که گرافیک جدا داشته باشه
گران هست

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم سی پیو دوال کور 64 بیتی هست

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی ویستا 64 بیتی روشون راحت جواب میده

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
جناب ستاره سهیل...
Conclusion:

Pros:

Screen
Battery life
Weight
Power/Price
Cons:

Low dedicated VRAM
Sony support is bad
اینم منبع:
و اما:

موفق باشید...
اسفندیار عزیز اگه خودتون نظرات اول و دوم رو مطالعه کنید میبینید که این مقایسه کاملا اشتباهه چون طرف اومده یک نوتبوک 13.3 اینچی رو با یک 15.5 اینچی مقایسه کرده و خب معلومه که وزن و عمق یک نوتبوک 13.3 اینچی کمتره و البته برای تماشای فیلم هم صفحش کوچکتره
منظورش از pound همون وزنه دیگه؟ درسته؟! راستی در کل وزن این مدل 15 اینچی به کیلوگرم چنده ؟

reza116114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از starsoheil :
اسفندیار عزیز اگه خودتون نظرات اول و دوم رو مطالعه کنید میبینید که این مقایسه کاملا اشتباهه چون طرف اومده یک نوتبوک 13.3 اینچی رو با یک 15.5 اینچی مقایسه کرده و خب معلومه که وزن و عمق یک نوتبوک 13.3 اینچی کمتره و البته برای تماشای فیلم هم صفحش کوچکتره
منظورش از pound همون وزنه دیگه؟ درسته؟! راستی در کل وزن این مدل 15 اینچی به کیلوگرم چنده ؟

2.8 كيلو گرم

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Arco :
یعنی ویستا 64 بیتی روشون راحت جواب میده
مايكروسافت براي اماده سازي كامپيوتر ها براي ويندوز ويستا يك نشان مخصوص به نام vista capable منتشر ساخت كه در آن از آرم سنتي ويندوز استفاده شده است . لذا شما اين آرم را بر روي هر قطعه يا لپتاپي ديديد بدانيد كه ويستا را ساپورت ميكند . بله دوال كور ها به راحتي ويستا را ساپورت ميكنند وگرنه بر روي بعضي از نوتبوك هايي كه جديدا ساخته شده و دوال كور هستند اين آرم را نميزند .

Siamack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
...نقش در بهترين حالت فروشنده است و تنها كاري كه مي تواند براي شما بكند ارسال نوت بوك شما به دوبي است.در ضمن خريد از آنجا را به صلاح نمي دانم...

سلام جناب اسفندیار عزیز.
جمله بالا را در جواب یکی از دوستان نوشته بودید. فکر می کنم توضیحات زیر لازم باشد.
متاسفانه به علت تحریم اقتصادی ایران توسط امریکا، هیجکدام از سازندگان معروف دنیا در ایران نمایندگی رسمی برای فروش و عرضه خدمات نوت بوک ندارند. شرکت ایران رهجو هم که شرکت معتبری است و نماینده رسمی محصولات کامپیوتری سونی در ایران است، برای نوت بوک نمایندگی رسمی ندارد (برای اطمینان می توانید از خودشان هم بپرسید). دلیل تحریم اینست که CPU و سیستم عامل Windows که دو عنصر اصلی هر کامپیوتر (نوت بوک) هستند، هر دو فقط ساخت شرکتهای امریکایی Intel و Microsoft هستند. گرچه Sony و Toshiba و بسیاری سازندگان دیگر امریکایی نیستند، چون برای تولید خود نیاز به تهیه قطعات از این دو شرکت امریکایی هستند، مجبورند علی رغم میل خود، از قانون تحریم امریکا تبعیت کنند تا خود مشمول تحریم نشوند.
با توجه به این واقعیت تلخ، توصیه شما به اینکه خریداران نوت بوک را از شرکتهای معتبر که خدمات پس از فروش مناسبی دارند تهیه کنند، توصیه بسیار بجایی است. ولی قضاوت شما در مورد شرکت نقش ناشی از شناخت کم شما نسبت به این شرکت می باشد.
باید برای اطلاع شما عرض کنم که شرکت نقش یکی از قدیمی ترین و خوشنام ترین واردکنندگان نوت بوک ایران است. شرکت نقش تنها فروشنده نوت بوک نیست. تا امروز نزدیک به 4000 نفر از کارت گارانتی نقش را دریافت کرده اند (یعنی نوت بوک با گارانتی نقش خریده اند) و خوشبختانه میزان مشتریان ناراضی کمتر از یک در هزار بوده است. با توجه به همین سابقه، گارانتی نقش به عنوان یکی از بهترین و معتبرترین گارانتی های بازار نوت بوک شناخته شده است. توصیه می کنم به ادعای من بسنده نفرمایید و این مطلب را از رقبای نقش در بازار ]ز جمله شرکت محترم ایران رهجو) بپرسید تا مطمئن شوید.
ارادتمند، سیامک - از شرکت نقش.​

sina silent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نظرتون در مورد لپتاپ dell 6400d هم 1.66 وهم 1.83
ايا لپتاپ خوبيه
ارزش خريدن داره
باتشكر سينا

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از sina silent :
سلام نظرتون در مورد لپتاپ dell 6400d هم 1.66 وهم 1.83
ايا لپتاپ خوبيه
ارزش خريدن داره
باتشكر سينا
به نسبت نوت بوك هاي موجود در ايران از قيمت مناسب و امكانات بروز دارد ولي نوت نوت بوك هاي دل داراي امكانات متفاوت در يك نوع مدل هستند كه گا هي قيمت پايينشان به اين موارد بر مي گردد!

اين ملات را بخوانيد:
The Dell Inspiron E1505 makes a good basic home or small-business laptop and has a solid set of multimedia capabilities, though comparable competitive models can be found at slightly lower price points.

مزيت ها:
Top-Notch computing performance in non-3D applications
Awesome for multi-taskers
Very respectable battery life
Quiet under normal use
Mostly cool running
Good keyboard
Surprisingly good speakers

نقايص:
Build quality could be improved some.
Not available with high end graphics (yet?), must get spendier XPS line for that.
Best of three available screens is not that great.
No non-glossy option for high resolution or expanded viewing angle.

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2827

البته توجه كنيم مثلا به نظر بعضي صداي اين نوت بوك قوي و بعضي آن بد توصيف كنند!

بالا