• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
راستش من یه مدتیه دنبال یه نوت بوک مناسب میگردم تا اینکه اینو پیدا کردم Toshiba Satellite M65-S9092 :
کار من بیشتر با نرم افزارهای گرافیکیه ( فتوشاپ - ایلوستریتور)
بزرگی صفحه نمایش از وزن سیستم برام مهمتره.
میخواستم ببینم کسی با این کار کرده ؟ مشکلی .... موردی ... چیزی نداره ؟ در کل بخرم یا نه ؟

قیمتش هم حدود 1.4 هستش.
اینم مشخصاتشه :

* Satellite M65-S9092
* P/N: PSM60U-0CF02M
* CPU: Intel® Sonoma 760 (2.0 GHz Processor Speed, 2MB L2 Cache, 533MHz FSB)
* RAM: 1024 MB DDR2
* 100+GB
* DVD±RW Super Multi Drive DL
* Up to 3.3 Hrs
* Display: 17'' WXGA+ TrueBrite Technology (1440x900)
* VGA: ATI Radeon® X600 SE / 128 MB DDR
* Modem: Integrated V.92 modem
* LAN: Integrated 10/100 Ethernet
* Speaker: Harman-Kardon Speakers
* I/O: 3x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out / TV-Out
* 5 in 1 Multimedia Port
* Weight: 3.32 Kg
* Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
* Country of Origin: Made in China
* Distribution Zone: North America (US & Canada)​

شدیدا به نظرات ارزشمند شما نیازمندم.​

Siamack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از jasoosk :
سلام دوستان
راستش من یه مدتیه دنبال یه نوت بوک مناسب میگردم تا اینکه اینو پیدا کردم Toshiba Satellite M65-S9092 :
کار من بیشتر با نرم افزارهای گرافیکیه ( فتوشاپ - ایلوستریتور)
بزرگی صفحه نمایش از وزن سیستم برام مهمتره.
میخواستم ببینم کسی با این کار کرده ؟ مشکلی .... موردی ... چیزی نداره ؟ در کل بخرم یا نه ؟

قیمتش هم حدود 1.4 هستش.
اینم مشخصاتشه :

* Satellite M65-S9092
* P/N: PSM60U-0CF02M
* CPU: Intel® Sonoma 760 (2.0 GHz Processor Speed, 2MB L2 Cache, 533MHz FSB)
* RAM: 1024 MB DDR2
* 100+GB
* DVD±RW Super Multi Drive DL
* Up to 3.3 Hrs
* Display: 17'' WXGA+ TrueBrite Technology (1440x900)
* VGA: ATI Radeon® X600 SE / 128 MB DDR
* Modem: Integrated V.92 modem
* LAN: Integrated 10/100 Ethernet
* Speaker: Harman-Kardon Speakers
* I/O: 3x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out / TV-Out
* 5 in 1 Multimedia Port
* Weight: 3.32 Kg
* Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
* Country of Origin: Made in China
* Distribution Zone: North America (US & Canada)​

شدیدا به نظرات ارزشمند شما نیازمندم.​

جناب محمد آقا،

این مدل نوت بوک از بهترین مدلهای توشیبا است (با توجه به امکانات و قیمت) . از مشخصات خیلی جالب آن اینست که جزو سبکترین نوت بوکهای سایز 17 اینچ است و فقط 3.2 کیلوگرم وزن دارد (اکثر نوت بوکهای 17 اینچ بالای 4 کیلو وزن دارند). با توجه به اینکه بزرگی صفحه نمایش برای شما با اهمیت است، فکر می کنم انتخاب خوب کرده باشید.
ما تا بحال 4-5 سری از این مدل فروخته ایم و ظاهراً خریداران قبلی همه راضی بوده اند. به هر حال این مدل از مدلهای خوش فروش بوده و مشتریان از آن استقبال کرده اند. الان هم در فروشگاهمان موجود است. قیمتش با یکسال گارانتی نقش در ایران (که فعلا شامل تعویض در ماه اول هم می شود - در صورت عدم رفع اشکال در دو روز کاری) برابر با 1،440،000 تومان است. معمولاً با مراجعه حضوری به فروشگاه، تخفیفی مختصری هم می توانید بگیرید و امکان حرید قسطی هم هست.
می توانید مشخصات کاملتر را در لینک زیر چک کنید:

http://www.naghsh.net/fa/Portables/moreinfo.asp?code=341

(لازم به توضیح است که عکس روی سایت مربوط به مدل دیگری از همین خانواده نوت بوکهای M65 است. رنگ پشت LCD مدل مورد نظر (M65-S9092) سورمه ای متالیک (مات) است.)

ارادتمند، سیامک.

http://www.naghsh.net/fa/Portables

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون . فقط اگه ممکنه لوازم جانبی که با خود نوت بوک هست رو هم با ذکر مشخصات و تصویر همینجا بزارین.

اگه خدا بخواد تو همین ماه برای خریدش اقدام میکنم. شاید هم اومدم خدمت خودتون.
باز هم ممنون.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از Siamack :
...نقش در بهترين حالت فروشنده است و تنها كاري كه مي تواند براي شما بكند ارسال نوت بوك شما به دوبي است.در ضمن خريد از آنجا را به صلاح نمي دانم...

سلام جناب اسفندیار عزیز.
جمله بالا را در جواب یکی از دوستان نوشته بودید. فکر می کنم توضیحات زیر لازم باشد.
متاسفانه به علت تحریم اقتصادی ایران توسط امریکا، هیجکدام از سازندگان معروف دنیا در ایران نمایندگی رسمی برای فروش و عرضه خدمات نوت بوک ندارند. شرکت ایران رهجو هم که شرکت معتبری است و نماینده رسمی محصولات کامپیوتری سونی در ایران است، برای نوت بوک نمایندگی رسمی ندارد (برای اطمینان می توانید از خودشان هم بپرسید). دلیل تحریم اینست که CPU و سیستم عامل Windows که دو عنصر اصلی هر کامپیوتر (نوت بوک) هستند، هر دو فقط ساخت شرکتهای امریکایی Intel و Microsoft هستند. گرچه Sony و Toshiba و بسیاری سازندگان دیگر امریکایی نیستند، چون برای تولید خود نیاز به تهیه قطعات از این دو شرکت امریکایی هستند، مجبورند علی رغم میل خود، از قانون تحریم امریکا تبعیت کنند تا خود مشمول تحریم نشوند.
با توجه به این واقعیت تلخ، توصیه شما به اینکه خریداران نوت بوک را از شرکتهای معتبر که خدمات پس از فروش مناسبی دارند تهیه کنند، توصیه بسیار بجایی است. ولی قضاوت شما در مورد شرکت نقش ناشی از شناخت کم شما نسبت به این شرکت می باشد.
باید برای اطلاع شما عرض کنم که شرکت نقش یکی از قدیمی ترین و خوشنام ترین واردکنندگان نوت بوک ایران است. شرکت نقش تنها فروشنده نوت بوک نیست. تا امروز نزدیک به 4000 نفر از کارت گارانتی نقش را دریافت کرده اند (یعنی نوت بوک با گارانتی نقش خریده اند) و خوشبختانه میزان مشتریان ناراضی کمتر از یک در هزار بوده است. با توجه به همین سابقه، گارانتی نقش به عنوان یکی از بهترین و معتبرترین گارانتی های بازار نوت بوک شناخته شده است. توصیه می کنم به ادعای من بسنده نفرمایید و این مطلب را از رقبای نقش در بازار ]ز جمله شرکت محترم ایران رهجو) بپرسید تا مطمئن شوید.
ارادتمند، سیامک - از شرکت نقش.​
با سلام خدمت شما
من قصد خرید FE590P09 رو دارم شما قیمت این مدل با گارانتی ایران رو چیزی حدود 1790000 تومن اعلام کردین ، میخواستم بدونم آیا شما نوتبوکها رو فقط با گارانتی ایران میفروشین؟! اگر غیر از این هست و بدون گارانتی هم میفروشین لطفا آدرس شرکت و قیمت بدون گارانتی این مدل رو اعلام کنید
-------------------
با تشکر

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
دیدید چقدر قیمت ها شکسته !

4 ماه پیش زیگورات اینو داشت:
dell6000/cpu 2/ram1gig/hard100/lcd 15.4w/graphic 128d/BT
حدود 1.500.00

الان اینو اورده:
del6500/cpu 2 dual/ram1gig/hard100/lcd15.4w Bright/graphic 256d/BT
حدود 1.500.000 تومان !!!

Siamack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از starsoheil :
با سلام خدمت شما
من قصد خرید FE590P09 رو دارم شما قیمت این مدل با گارانتی ایران رو چیزی حدود 1790000 تومن اعلام کردین ، میخواستم بدونم آیا شما نوتبوکها رو فقط با گارانتی ایران میفروشین؟! اگر غیر از این هست و بدون گارانتی هم میفروشین لطفا آدرس شرکت و قیمت بدون گارانتی این مدل رو اعلام کنید
-------------------
با تشکر
قیمت Sony FE590P09 بدون گارانتی ایران 17،400،000 ریال است. در ضمن مدلهای جدیدتر FE690P08 با همان حدود قیمت و همان مشخصات در راه است.
توجه داشته باشید که گارانتی سونی مدل امریکایی (مثل همین مدل) صرف نظر از اینکه ساخت چه کشوری هستند، فقط در آمریکای شمالی (امریکا و کانادا) معتبر است. توصیه می کنم این نوع نوت بوکها را با گارانتی ایران بخرید.
تلفن فروشگاه ما در تهران: 88880688

سیامک.

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام

آخرین مدل لپتاپ شرکت apple به غیر از سیستم عامل مکینتاش می شه سیستم عامل دیگه ای نصب کرد یا نه؟

مشخصات آخرین مدل لپتاپ apple رو میتونید بنویسید ؟

ممنون می شم

فعلا خدانگهدار

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdivk :
سلام به همه دوستان در بخش لپ تاپ .
من قصد خرید یک دستگاه لپ تاپ سونی را داشتم و هدفم این بود که با توجه به بودجه ی 1500/000 که داشتم از سری FS سونی یک
مدل را انتخاب کنم . در سايت آرتین رایانه به آدرس اینترنتی http://www.artinnotebook.com لیستی از این سری یافتم .
ولی به دلیل اینکه شرکت ایران رهجو نمایندگی رسمی سونی در ایران را داره هدفم بود که از این شرکت یک مدل از سری FS را خریداری کنم .
رفتم به سایتشون به آدرسhttp://www.iranrahjoo.com/index.php در بخش محصولات VAIO هر چی گشتم حتی یک مدل از FS هم پیدا نکردم .
زنگ زدم به بخش فروش این شرکت و با یه عزیزی شروع به فک زدن کردم و ایشون فرمودند که سری FS ساخت آمریکا است و ما تحت تحریم هستیم و از این حرف ها
و ما این سری را برای فروش نداریم .!!!!. در مورد گارانتی هم با ایشان صحبت کردم . در مجموع صحبت ها چیزی که حاصل شد چند تا ؟ بالای سر منه که می گم؟:

سوال یک ) این صحبت که این سری از سونی FS تحت تحریم می باشه حرف درستی هست یا نه اگه درسته تو بازار من سری FS دیدم و اگه از اینا بگیرم رسما کار اشتباهی کردم یا نه ؟
البته در اولین پست بخش "نقد و بررسی نوت بوک های اعضاء" کلمه استکبار جهانی برای سری FS هم یه چیزائی داره میگه.
سوال دو ) آقای فروش گفت که LCD و باطری اصلا شامل گارانتی نمیشه . آیا این انصاف است . و حالا که نمایندگی رسمی میگه ما این دو مورد را گارانتی نمی کنیم و شرکت های دیگه بگن ما گارانتی می کنیم چاخان می گین یا راست و حسینی حرف میزنن.
سوال سه ) آقای فروش گفت ما گارانتی تعویض قطعه داریم نه کل لپ تاپ یعنی تحت هیچ شرایطی ما لپ تاپ عوض نمی کنیم

آقای اسفندیاری در بخش "مشكلات و مسايل خريداران نوت بوك با گارانتي" یک مطلبی را در مورد گارانتی با شروعی به صورت :
" اگر نوت بوکی سه بار به تعمیر-چه جزئی چه کلی بره-و در بار بعدی بازهم یک مشکل حتی کوچک-حالا مال شما عدیده است-پیدا کنه فروشنده موظف است که در صورت موجد بودن مدت گارانتی اون سریعا نوت بوک شما را عوض کنه و دوباره یه نو با همان مختصات به شما بده و یا اینکه حداکثر با کسر 20 در صد قیمت پایه اون در زمان فروش-نه قیمت افت خورده اون در زمان تعویض-اقدام به بازخرید اون بکنه و نوت بوک معیوب را سریعا برای بررسی و خارج ساختن سریال اون از شرکت سازنده عودت بده..."
در پاسخ به دوست عزیزم آقای عادل که مشکلی با شرکت زیگورات داشت ، دادند که ایشون این مسئله را کاملا رد کرد و گفت ما فقط تعویض قطعه داریم .
این مسئله برای من در مورد نمایندگی رسمی سونی در ایران که این جوری نبود !
سلام . اگه اين مطلبو تر بخش مشاوره در مورد خريد نوتبوك مطرح ميكرديد هم زودتر نتيجه ميگرفتيد و هم ما خوشحالتر بوديم .
و اما .
تقريبا ميشه گفت نمايندگي رسمي نوتبوك در ايران وجود نداره . چون ايران تحت تحريم آمريكا هستش و غير از اين سي پي يو و ويندوز كه براي هر نوتبوكي ضروري ميباشد تنها ساخت آمريكاست . لذا هر برندي براي تهيه اين دو عنصر بايد از قانون تحريم حمايت كنه . پس تنوع نوتبوك در يك فروشگاه و يك شركت بستگي به سليقه و بودجه شركت داره كه چه مدلهايي رو تهيه كنه بنابراين اون شخصي كه با شما صحبت كرده ترجيح داده بگه ما تحت تحريم هستيم تا اينكه بگه حصوله نداشتيم بياريم .
سري fs هم خيلي عالي هستش . بعد از سري اولترا پرتابل اين سري از بهترين هاست . شما اگر مدلي از اين سري را انتخاب نماييد كار اشتباهي نكرده ايد . در خر حال شركت فروشنده مسئول هست براي گارانتي . لدا شما ميتونيد با خيال راحت بخريد .
جواب سوال دوم : حرف زياد مهم نيست . اگه هنگام خريد براي شما اين مورد رو كتبا بنويسن همراه با مهر و امضا و يا اينكه تو كارت گارانتي اين دو مورد درج شده باشه مسئول هستند . انصاف نيست كه گارانتي شامل پيكسل هاي مرده نشه .
جواب سوال سوم : خوب اين امري طبيعي هستش كه لپتاپ رو كامل عوض نميكنند . ولي وقتي يك لپتاپ رو بيش از 3 بار فرستاديد و مشكلش رفع نشد بايد اونو لپتاپو تعويض كنند يا حداقل بايد اون رو با قيمت كمتر (نه بيشتر از حدود 20 درصد قيمت هنگام خريد ) اونو از شما بخرن. ولي بايد قبل از خريد و باز كردن با اونا طي كنيد كه اگه خراب در اومد براتون تعويض كنند . همچنين يك اجازه نامه كتبي بگيريد كه اگه در 10 - 15 روز اول مشكلي براي نوتبوك پيش اومد تعويضش كنند .
اين حرفي كه اقاي اسفنديار زد كاملا درست بود .
بازم اگه مشكلي بود به من pm بديد .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ipod remix :

سلام

آخرین مدل لپتاپ شرکت apple به غیر از سیستم عامل مکینتاش می شه سیستم عامل دیگه ای نصب کرد یا نه؟

مشخصات آخرین مدل لپتاپ apple رو میتونید بنویسید ؟

ممنون می شم

فعلا خدانگهدار
بله . اخرين مدل لپتاپ اپل از سي پي يو اينتل استفاده ميكنه و اين باعث ميشه كه شما هم از mac لذت ببريد هم از ويندوز .
اينم يك لينك براي مشخصات
http://www.notebookreview.com/price...ilyID=708&display=priceDetail&productID=15194

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Heaven :
اگر کمی صبر کنی می تونی با 1.500 سزی FE بگیری که بهترین صفخه نمایش لپ تاپ رو داره و دو هسته ای هم هست. دیگخ با این پول FS خزیدن اشتباهه
عزيزم كيفيتي كه سري fs داره fe نداره . حالا هر چقدر هم 2 هسته اي باشه .
تخصص سوني در اولترا پرتابل هست . با اين پول ميشه يه ايسر 5670 خريد يا دل 820

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_taek :
با سلام بچه ها من میخوام یه لبتاب بخرم ولی یه کم دو دلم که اولا چه مارکی باشه دوما چه قیمتی . مثلا ایسر 600/700 تومانی بخرم یا سونی 1000000 تومانی . لطفا منو راهنمایی کنیین:)
به نظر بنده دل و ايسر تقريبا در يك رده هستند تو اين رنج قيمت . دل هم با كاهش قيمت سعي ميكنه كيفيتشو حفظ كنه .

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان راستش یه لپ تاب با بودجه 800 تومن لازم دارم صمیمانه از همین تریبیون اعلام مبدارم کارام با این لپ تاب نازنین اینا هستش: اینترنت و چک کردن ایمیل - کارهای گرافیکی نمیکنم-خلاصه یه چیزی باشه کارمونو راه بندازه اینم بگم در روز چون زیاد پای نت هستم احتمالا یه 10 ساعتی باید روشن باشه .:blink:

sardis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز!
من 2 روز پيش يه laptop با مشخصات زير خريدم:

DELL Inspiron 6400
1.86 Core Duo CPU
100 GB HDD
1024 MB RAM
256 Shared VGA
DVD RW

بدون گارانتي داخلي....قيمت: 1 ميليون و صد و هفتاد هزار تومن

چطوره؟ خيلي گند زدم يا كم گند زدم؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از sardis :
با سلام خدمت دوستان عزيز!
من 2 روز پيش يه laptop با مشخصات زير خريدم:

DELL Inspiron 6400
1.86 Core Duo CPU
100 GB HDD
1024 MB RAM
256 Shared VGA
DVD RW

قيمت دقيقش را نمي دانم، اما انتخاب خوبي در اين رده قيمتي كرديد!

ان شاءالله مباركتان باشد و پاي هم پير بشيد. :d

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144

من 2 هفته پیش همین رو با هارد 80 و رم 512 با گارانتی امرتات یک میلیون و 190 خریدم
خیلی خوب خریدی.
راستی کیف هم خریدی ؟ (چه مدلی؟ چند؟)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از gaxter :
سلام دوستان راستش یه لپ تاب با بودجه 800 تومن لازم دارم صمیمانه از همین تریبیون اعلام مبدارم کارام با این لپ تاب نازنین اینا هستش: اینترنت و چک کردن ایمیل - کارهای گرافیکی نمیکنم-خلاصه یه چیزی باشه کارمونو راه بندازه اینم بگم در روز چون زیاد پای نت هستم احتمالا یه 10 ساعتی باید روشن باشه .:blink:
خوب hp ها قيمت مناسب و قدرت تحمل خوبي دارند و در اين رده قيمتي هم نوت بوك هاي خوبي دارند.
ايسر هم در اين رده نوت بوك گيرتان مي آيد.
فو جيتسو زيمنس هم بد نيست.
DELL و Toshiba در اين رده نمي دانم دارد يا نه!

سعي كن سي پي يوي سنترينو انتخاي كني. اما باطري لپتاپ معمولا در اين رده قيمتي حداكثر 2 ساعت مي رود!

www.PARSLAPTOP.com فروشگاه
www.zigorat.com دل
www.behin.net فوجيتسو زيمنس
www.DAC.ir اچ پي
www.nich-lan.com فوجيتسو زيمنس
www.ttrme.com اسوس
دوست من بهتر است خودتان نگاهي به اين سايت ها بياندازيد و چند تا نوت بوك انتخاب كنيد تا اعضاي فروم هر كدام نظرشان را درباره ي آن بدهند.
امابه نظر من در ايران با اين حدود قيمت اچ پي و ايسر بهتر گير مي آيد.
در ضمن به اين تاپيك هم سري بزنيد.
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37193
با تشكر

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام علیکم

این سایت مکتبه جریر عربستان هست :

http://www.jarirbookstore.com/html/jarir-main-page-ad.asp

4تا لبتاب با قیمت استثنائي اعلام كرده كه دوتاش زير 400 تومن هستن .

هر ريال عربستان حدود 240 تومن ايران .

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
خوب كسي نظري نداره ؟؟؟

اكَر من از اونجا بخرم ميتونم بيام توي ايران 500-600 تومن بفروشم ؟؟؟

AB+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من می خوام مدل fe-11h سونی رو بخرم ایا بدرد بخور هست

بالا