عادل
مدیر بازنشسته
به اين سايت برويد كه نمايندگي اسوس است و با آنها تماس بگيريد:به نقل از farshin :کسی میدونه آیا تو ایران میشه نوت بوک ASUS s96j رو پیدا کرد؟
این لینکش
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2975
www.ttrme.com
به اين سايت برويد كه نمايندگي اسوس است و با آنها تماس بگيريد:به نقل از farshin :کسی میدونه آیا تو ایران میشه نوت بوک ASUS s96j رو پیدا کرد؟
این لینکش
اقا عادل لطفا جواب من رو بدهید چون می خوام بخرمشبه نقل از AB+ :من می خوام مدل fe-11h سونی رو بخرم ایا بدرد بخور هست
خواستم جناب behnam sarafraz جوابتان را بدهند و اين تا پيك http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=48538 هم مطالب خوبي دارد. در ضمن چرا FE-11M نمي گيريد كه بلوتوث و هارد سريع تر دارد.(هاردش 5400 rpm است در حاليكه هارد fe11h 4200 rpmاست)به نقل از AB+ :اقا عادل لطفا جواب من رو بدهید چون می خوام بخرمش
خوب دوست عزيز . شرمنده كه جوابتونو ندادم وبه نقل از AB+ :من می خوام مدل fe-11h سونی رو بخرم ایا بدرد بخور هست
خوب . به فرض نباشه ميتونيد سفارش بدهيد كه برتون بيارند . براي اين منظور اگه دبي باشه كه ارزون در مياد . اگه مالزي باشه گرونتر و اگه امريكا باشه كه ديگه ...به نقل از farshin :کسی میدونه آیا تو ایران میشه نوت بوک ASUS s96j رو پیدا کرد؟
این لینکش
سلام . اين مدل بچه 6000 هست كه اونم خوب بود . ولي بستگي به نيازتون داره . بازم به قول عادل خان كاملا مطلوب نظر است در اين رده قيمت . فقط در مورد گرافيكش دقت كنيد :به نقل از sardis :با سلام خدمت دوستان عزيز!
من 2 روز پيش يه laptop با مشخصات زير خريدم:
DELL Inspiron 6400
1.86 Core Duo CPU
100 GB HDD
1024 MB RAM
256 Shared VGA
DVD RW
بدون گارانتي داخلي....قيمت: 1 ميليون و صد و هفتاد هزار تومن
چطوره؟ خيلي گند زدم يا كم گند زدم؟
به نقل از عادل :
اين رده قيمت بهترين انتخاب براي نيازهاي شماست .به نقل از gaxter :سلام دوستان راستش یه لپ تاب با بودجه 800 تومن لازم دارم صمیمانه از همین تریبیون اعلام مبدارم کارام با این لپ تاب نازنین اینا هستش: اینترنت و چک کردن ایمیل - کارهای گرافیکی نمیکنم-خلاصه یه چیزی باشه کارمونو راه بندازه اینم بگم در روز چون زیاد پای نت هستم احتمالا یه 10 ساعتی باید روشن باشه .:blink:
به نقل از behnam sarfaraz :خوب . به فرض نباشه ميتونيد سفارش بدهيد كه برتون بيارند . براي اين منظور اگه دبي باشه كه ارزون در مياد . اگه مالزي باشه گرونتر و اگه امريكا باشه كه ديگه ...
بستگي به علاقتون داره
ولي خوب نوتبوكي هست . قيمتش چنده ؟ شايد منم خريدارش شدم
(ترجیحا dell باشه با ظاهر زیبا)
توی سایت www.parslaptop.com نوشته که گرافیکش قوی است اگر میشه یک توضیح بدین ویک مدل خوب معرفی کنید متشکربه نقل از behnam sarfaraz :خوب دوست عزيز . شرمنده كه جوابتونو ندادم و
احتمال ميدم كه اين مدلو در مجله علم و الكترونيك ديده ايد . حالا در مورد نوتبوك :
چند اشكال داره :
1 - مطمئنا هنگام تايپ دست راستتان دچار مشكل خواهد شد . چون در اين مدل زبانه نگهدارنده درب نوتبوك در پايين قرار دارد د همچون ميخي در دست فرو رفته و كلافه تان ميكند . همچنين زياد در معرض شكستن است .
2 - تخصص سوني در اولترا پرتابل هست . بنابراين در اين مدل گول نام آن را نخوريد
3 - كارايي سوني پايين است.
4 - با اين مدل نميشه زياد در روز كار كرد . بدليل ساختار سيستم تهويه
5 - گرافيكش ضعيف است . 128 مستقل + 128 اشتراكي
خوب خوب .
در درجه اول با توجه به اين رنج قيمت من ايسر اسپاير 5670 رو پيشنهاد ميكنم كه اين امكانات رو داره ولي در ايران نيست كه من اين مشكلو نيز براتون حل ميكنم . ( آقاي مصدق )
acer aspire 5670
cpu : 1.6 dual core centrino
vga : ati x1600 256 dedicated + 256 share
tv tuner , dvb antenna , lan , blutooth , infrared , modem , voip phone
15.4 crystal bright screen
قيمت : 1670000
چطوره ؟
اگه خواستيد به من pm بزنيد تا راهنماييتون كنم .
من نگفتم كه گرافيكش ضعيفه . گفتم نسبت به اوناي ديگه . من ايسر 5670 يا تراولميت 8204 رو پيشنهاد ميكنم كه هيچكدام داخل ايران نيستند . شما خودتون يك مدل ديگه انتخاب كنيد و به من بگيد تا بررسي شهبه نقل از AB+ :توی سایت www.parslaptop.com نوشته که گرافیکش قوی است اگر میشه یک توضیح بدین ویک مدل خوب معرفی کنید متشکر
ايسر 5562 كه الان در ايران نيست .به نقل از arash11 :دوستان عزیز لطفا برای خرید راهنمایی بفرمایید
صفحه نمایش 14 اینچ
وزن هر چی کمتر بهتر
پورت هرچی بیشتر بهتر ( پورت سریال لازم دارم )
کار گرافیکی هم ندارم
بودجه حدود 1500000
لطفا خدمات و پشتیبانی در ایران رو هم در نظر بگیرید
باقی بقایتان بدرود
6400 دو هسته اي هست . شما سي پي يو دو هسته اي را با كور سولو يكي ميكنيد ؟به نقل از naeemtop :نظرتون راجع به 2 مدل زیر چیه؟
Inspiron 6400 قیمت 1 میلیون تومن
Inspiron 630m قیمن 900 تومن
از اینکه به سوال های من جواب می دهید متشکرم چطور از روی مشخصاتی که در سایت های مختلف هست بفهمم که گرافیک رو شیر میکنه یا نه در ضمن اگر می شه یک مدل را تا 1600000به من پیشنهاد کنید که بتونم جایگزین دسکتاپ بکنم و بتونه روزی 3 تا 4 ساعت کار کنه بازی هم بعضی وقتا انجام می دمبه نقل از behnam sarfaraz :من نگفتم كه گرافيكش ضعيفه . گفتم نسبت به اوناي ديگه . من ايسر 5670 يا تراولميت 8204 رو پيشنهاد ميكنم كه هيچكدام داخل ايران نيستند . شما خودتون يك مدل ديگه انتخاب كنيد و به من بگيد تا بررسي شه