• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

telepbarobach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب هر مدلی و مارک معتبری باشه ولی سرعتش خیلی خوب باشه خوبه
شما می شناسید بهم معرفی کنید همین امروز فردا باید بگیرم

mori

Registered User
لایک‌ها
14
مرسي عادل جان
فقط يه مشکلي هست
ممکنه نخواد بالاي 800 تومان سرمايه بذاره
حالا بايد باهاش صحبت کنم

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از arash11 :
با سپاس از دوستانی که راهنمایی کردن
یه سئوال دیگه این d620 رو از زیگورات بخرم بهتر هست یا ایران لپ تاپ ؟
باقی بقایتان
بدرود
منم می خوام d620 بگیرم . چند جا این مدل رو دارن : زیگورات، امرتات،ابزار پیشرو و رایانه همراه .به احتمال زیاد از زیگورات خرید می کنم البته اگه تو اخرین لحظه نظرم عوض نشه و s660 vaio sony نخرم.راستی ایران لپ تاپ کجاست؟؟

hamedsf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید گرامی
و من هنوز بعد از n ماه لپ تاپ نخریدم. توی این مدت در این مورد بیشتر و بیشتر خوندم، مهم ترین دلیلش هم این بود که به نظرم اومد وقتی قراره آدم پول خرج کنه خیلی بهتره اگر عجله نکنه ;) و با تحقیق بیشتری عمل کنه. کمی هم نیازهایی که داشتم تغییر کردند. به هر حال الان رسیدم به دو تا مدل
اول . Satllite A105 S4011      با مشخصات زیر :
1.66GHZ Duo-Core [2MB Cache+FSB 667] - 512 MB DDR - 80 GB HDD [5400rpm]- DVD RW - 15.4 WXGA - 128 MB Shared
نکته جالب در مورد این مدل اینه که توی سایت توشیبا نوشته که نوع CPU از نوع Core™ Solo Processor T1300 است.
دوم. Sony Vaio FS 830     با مشخصات زیر :
1.73 GHZ [2Mb Cache+FSB 533 ] -512 MB DDR - 80 GB HDD [4200 rpm] - DVD RW -15.4 WXGA - 128 MB Shared       

در کل از نظر مشخصات تقریبا شبیه هم هستند. مهمترین تفاوت هاشون به نظرم در CPU و هارد هست. حالا لطفا با توجه به اینکه سونی چند ده هزار تومانی از توشیبا ارزان تر هست نظرات خودتون رو اعلام کنید.
در ضمن به جز این مدل ها اگر در رنج قیمتی یک تا یک و دویست مدل خوبی سراغ دارید معرفی کنید. ترجیحا دلیلتون برای معرفی اون مدل رو هم بنویسید:) . مرسی

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
منم می خوام d620 بگیرم . سه جا این مدل رو دارن : زیگورات امرتات و رایانه همراه .به احتمال زیاد از زیگورات خرید می کنم البته اگه تو اخرین لحظه نظرم عوض نشه و s660 vaio sony نخرم.راستی ایران لپ تاپ کجاست؟؟
تا آنجايي كه من تحقيق كردم فقط زيگورات محصولاتش ايرلندي هست و قيمتش رقابتي تر .
ايران لپتاپ هم 10 تا آدرس داره .
www.laptopiran.com
www.iranlaptop.com
بسته به سليقه تون

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamedsf :
سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید گرامی
و من هنوز بعد از n ماه لپ تاپ نخریدم. توی این مدت در این مورد بیشتر و بیشتر خوندم، مهم ترین دلیلش هم این بود که به نظرم اومد وقتی قراره آدم پول خرج کنه خیلی بهتره اگر عجله نکنه ;) و با تحقیق بیشتری عمل کنه. کمی هم نیازهایی که داشتم تغییر کردند. به هر حال الان رسیدم به دو تا مدل
اول . Satllite A105 S4011      با مشخصات زیر :
1.66GHZ Duo-Core [2MB Cache+FSB 667] - 512 MB DDR - 80 GB HDD [5400rpm]- DVD RW - 15.4 WXGA - 128 MB Shared
نکته جالب در مورد این مدل اینه که توی سایت توشیبا نوشته که نوع CPU از نوع Core™ Solo Processor T1300 است.
دوم. Sony Vaio FS 830     با مشخصات زیر :
1.73 GHZ [2Mb Cache+FSB 533 ] -512 MB DDR - 80 GB HDD [4200 rpm] - DVD RW -15.4 WXGA - 128 MB Shared       

در کل از نظر مشخصات تقریبا شبیه هم هستند. مهمترین تفاوت هاشون به نظرم در CPU و هارد هست. حالا لطفا با توجه به اینکه سونی چند ده هزار تومانی از توشیبا ارزان تر هست نظرات خودتون رو اعلام کنید.
در ضمن به جز این مدل ها اگر در رنج قیمتی یک تا یک و دویست مدل خوبی سراغ دارید معرفی کنید. ترجیحا دلیلتون برای معرفی اون مدل رو هم بنویسید:) . مرسی
خوب . توشيبا امكان customizamble داره و قطعاتش قابل تغيير هست . و به نظر من بهتره توشيبا رو بخريد . چون دو هسته اي 100 برابر بهتر از تك هسته اي عمل ميكنه . چرا فقط با 10 هزار تومان خودتونو از اين امكان بهره مند نكنيد ؟ گرافيكش هم كه هر دو شاره . شما اگه با گرافيك شار ميسازيد جرا تكرا اي 7 رو نميگيريد ؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از behnam sarfaraz :
تا آنجايي كه من تحقيق كردم فقط زيگورات محصولاتش ايرلندي هست و قيمتش رقابتي تر .
ايران لپتاپ هم 10 تا آدرس داره .
www.laptopiran.com
www.iranlaptop.com
بسته به سليقه تون

ابزار پیشرو هم محصولاتش ایرلندیه ولی قیمتاشون خیلی بالاست.

arash11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
منم می خوام d620 بگیرم . چند جا این مدل رو دارن : زیگورات، امرتات،ابزار پیشرو و رایانه همراه .به احتمال زیاد از زیگورات خرید می کنم البته اگه تو اخرین لحظه نظرم عوض نشه و s660 vaio sony نخرم.راستی ایران لپ تاپ کجاست؟؟

محصولات ایران لپ تاپ هم ایرلندی هستش و نسبت به بقیه جاها تنوع بیشتری داره قیمتش هم خوبه
طبقه سوم پایتخت هستش

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از arash11 :
محصولات ایران لپ تاپ هم ایرلندی هستش و نسبت به بقیه جاها تنوع بیشتری داره قیمتش هم خوبه
طبقه سوم پایتخت هستش

البته ابزار پيشرو مدعي است كه تاييديه از وزارت بازرگاني دارد براي واردات DELL!!!

در ضمن يك نكته جالب توجه اين است كه نوت بوك هايي كه از زيگورات خريداري مي شود مستقيما از DELL براي زيگورات فرستاده مي شود. يعني برچسبي كه روي كارتن مشخصات دستگاه را نوشته است در قسمت تاريخ توليد و...مثلا نوشته در تاريخ yyyy/mm/dd براي شركت زيگورات در دبي فرستاده شده است! و آرم زيگورات هم پايين زده شده!
واين كه مدعي اند كه جناب مهندسشان در شركت DELL دوره ديده است! :D
اما من يكي، خيري ازشون نديدم!

شايد هم برچسب را خودشان روي كارتن مي چسبانند!

بهر حال زيگورات يا ابزار پيشرو خوب اند! شايد زيگورات مطمين تر است!

telepbarobach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان یکی به من بگه که کدوم CPU ها سریعترند این دو هسته ای ها یا سنترینو یا ...
در ضمن بهم بگید تو رنج 1100 تا 1200 سریعترین لپ تاپ کدومه

arash11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز چگونه نظر شما نسبت به زیگورات 180 درجه تغییر کرده است ؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
Dell Inspiron 6400
قیمت دقیق ندارم ولی همین حدود باید باشه
CPU: "Core Due" 1.83
HDD: 80 SATA
RAM: 512

حواست باشه آکبند بخری
(مبارک باشه)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از عادل :
البته ابزار پيشرو مدعي است كه تاييديه از وزارت بازرگاني دارد براي واردات DELL!!!

در ضمن يك نكته جالب توجه اين است كه نوت بوك هايي كه از زيگورات خريداري مي شود مستقيما از DELL براي زيگورات فرستاده مي شود. يعني برچسبي كه روي كارتن مشخصات دستگاه را نوشته است در قسمت تاريخ توليد و...مثلا نوشته در تاريخ yyyy/mm/dd براي شركت زيگورات در دبي فرستاده شده است! و آرم زيگورات هم پايين زده شده!
واين كه مدعي اند كه جناب مهندسشان در شركت DELL دوره ديده است! :D
اما من يكي، خيري ازشون نديدم!

شايد هم برچسب را خودشان روي كارتن مي چسبانند!

بهر حال زيگورات يا ابزار پيشرو خوب اند! شايد زيگورات مطمين تر است!
عادل جان فکر میکنی ارزش داره 60 تومن اضافه بدم تا زیگورات گارانتیه ایران هم بکنه یا نه؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
عادل جان فکر میکنی ارزش داره 60 تومن اضافه بدم تا زیگورات گارانتیه ایران هم بکنه یا نه؟
خوب گرچه من عادل نيستم . ولي فوضول هستم و دوست دارم جواب بدهم . ببخشيدا ...
شما اگ قرار باشه به گارانتي اعتماد نكني نبايد به ايران اعتماد كني . لااقل با 60 هزار تومان اونها جوابگو كه هستند .
اين ارزششو داره كه بعدا خدايي نكرده دو برابر 60 هزارتومان را خرج كنيد ؟

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز بنده تا چند ساعت ديگه بايد برم تهران براي خريد نوت بوك اگه مي شه كمكم كنيد تا يك انتخاب خوب داشته باشم و پشيمون نشم و شما رو دعا كنم
خودم چند مدل انتخاب كردم
sony vaio vgn-fe690 po8
tooshiba a6-05d
tooshiba g35-av650
tooshiba g35-av600
اگه مي شه قيمت اين مدل هارو بگين راستش بيشتر مي خوام از نظر گرافيكي بالاتر باشه

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از behnam sarfaraz :
خوب گرچه من عادل نيستم . ولي فوضول هستم و دوست دارم جواب بدهم . ببخشيدا ...
شما اگ قرار باشه به گارانتي اعتماد نكني نبايد به ايران اعتماد كني . لااقل با 60 هزار تومان اونها جوابگو كه هستند .
اين ارزششو داره كه بعدا خدايي نكرده دو برابر 60 هزارتومان را خرج كنيد ؟
بهنام جان مرسی به خاطر جوابت.
من بد جوری توی دو راهی موندم.نمی دونم بین vaio s600 و Dell d620 کدوم رو بگیرم.نظر شما جیه؟

DELL D620 :
CPU : Centrino 1.83 Dual Core
Cache : 2 MB
RAM : 1GB
HDD : 100GB SATA
LCD : 14.1" WXGA+ (1440x900
VGA : 256 MB (64 D + 192) Nvidia 110
DVD+RW
Wi-Fi / Bluetooth
Serial Port
USB2.0
IrDA / LAN / Modem
Windows XP Professional
Battery 9 Cell Long Time
Made in Iraland
Weight 2.0
قیمت با گارانتیه ایران زیگورات:1،600،000 فقط با 3 سال گارانتیه بین المللی 1،550،000 تومن
............................................................
SONY VAIO S600

وزن: 1.85 کيلوگرم

SONOMA 1.86gHZ
1024 DDR2
100sata
/DVD-RW
13.3WXGA+BRITE
256NVI
/10/100/
XP PRO
قیمت: 1،400،000 تومن با گارانتیه امرتات

بزرگترین معایب dell d620 :
truelife نبودن lcd با وجود رزولوشن بالا :تو review هایی که توی سایت های معتبر راجع به این مدل نوشته شده اکثرا از کیفیت مانیتورش ناراضی بودن .باعث تاسفه که این مدل جدید بر عکس مدل های قدیمی truelife نیست!
ظاهر نه چندان جالبش :مخصوصا با زائده باتریه 9cell که با وجود اضافه کردن عمر باتری اونو از ریخت میندازه:(
نداشتن card readerجالبه تو مدلای قدیمیه inspiron هست!!
اما s600:
تنها یه عیب اونم cpu ضعیف تر
شما فک می کنید ارزش داره 200 تومن بیشتر بدم و d620 رو بگیرم یا vaio رو با اون design فوق العاده زیباش بخرم؟؟
کسی هست که note book با cpu sonamo 1.86 داشته باشه؟؟سرعتش موقعی که ازش حسابی کار میکشید جوابگو هست؟

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
من بعد از کلی بررسی دیدم تنها گزینه ای که با قیمت مناسب میتونه تا اندازه ای اون چیزی رو که من میخوام جواب گو باشه inspiron 6400 هست

اما باز اون کارت گرافیک ati 1400 اش بهم نمی چسبه

مشخصاتش این هست

Model: Inspiron 6400d(2.0)
Intel 2.0 Dual Core/1024 ram/100 GB SATA /15.4"WXGA/VGA 256 MB Dedicated ATI X1400/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH

فیمت هم از زیگورات دیدم زده 1.390

اول اینکه آیا دستگاه مناسبی هست یا نه؟ آیا شرکت زیگورات برای خرید مناسب هست؟ من 3 هفته دیگه از کشور خارج میشم و خواستم ببینم اگر خارج از کشور نوت بوک مشکلی براش پیش بیاد گارانتی بین المللی کمکی میکنه و خیالم از اون بابت راحت باشه یا نه؟

سوال آخر اینکه تا رنج قیمت 1.500 نوت بوک دیگه ای هست در حد مشخصات ispiron 6400 اما با کارت گرافیک بهتر از ati 1400?

ممنون میشم هر کس اطلاعاتی داره جواب بده

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :

بله! در نظر بگير از شانس بدت اپتيكال درايوت مشكل پيدا كرد! آنها مي توانند ردستش كنند! البته سليقه اي وشانسي هست!
يك نظريه مي گه كه بي خيال 60 تومان بشويم و باداباد! و علاوه بر آن هم نوت بوك را بيمه كنيم!
يك نظريه هم مي گه كه چرا اي ن 60 تومن بي زبون را به اينها بدهيم! مي رويم يك باطري اضافه يا كيف مرغوب تر مي خريم! يا اصلا ذخيره اش مي كنيم!

به نظر من ! :D كسي كه 1 ميليون پول مي دهد 60 تومان هم بده بهتر است! فوقش بعدا جوابش را نمي دهند و تعميرش نمي كنند! ولي عذاب وجدان آن وقت ديگه نداري! :D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از farshin :
من بعد از کلی بررسی دیدم تنها گزینه ای که با قیمت مناسب میتونه تا اندازه ای اون چیزی رو که من میخوام جواب گو باشه inspiron 6400 هست

اما باز اون کارت گرافیک ati 1400 اش بهم نمی چسبه

مشخصاتش این هست

Model: Inspiron 6400d(2.0)
Intel 2.0 Dual Core/1024 ram/100 GB SATA /15.4"WXGA/VGA 256 MB Dedicated ATI X1400/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH

فیمت هم از زیگورات دیدم زده 1.390

اول اینکه آیا دستگاه مناسبی هست یا نه؟ آیا شرکت زیگورات برای خرید مناسب هست؟ من 3 هفته دیگه از کشور خارج میشم و خواستم ببینم اگر خارج از کشور نوت بوک مشکلی براش پیش بیاد گارانتی بین المللی کمکی میکنه و خیالم از اون بابت راحت باشه یا نه؟

سوال آخر اینکه تا رنج قیمت 1.500 نوت بوک دیگه ای هست در حد مشخصات ispiron 6400 اما با کارت گرافیک بهتر از ati 1400?

ممنون میشم هر کس اطلاعاتی داره جواب بده

از خارج بگيريد! بعد هم با يك كدام از اين شركت هاي معظم ايراني صحبت كنيد و از آنها بخواهيد كه گارانتي شان كند و بعد هم مي توانيد بيمه اش كنيد!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از arash11 :
دوست عزیز چگونه نظر شما نسبت به زیگورات 180 درجه تغییر کرده است ؟

نظرم را بايد خصوصي خدمتتان عرض كنم! چون ديگه حوصله در افتادن با آقاي رش؟؟ي و مهندس شيب؟؟ي را ندارم! و بطور خلاصه نظرم را توسط اين اسمايل با كمال ادب بيان مي كنم:
167.gif

مشكل اصلي اين است كه از زيگورات نخرد بايد از ابزار پيشرو بخرد كه نوت بوك هايش را هم قيمت هفت جد وآبادش مي دهد!!!
251.gif
از نظر دانشي كه همشون در حد صفراند! از نظر خدمات پس فروش هم كه زير صفرند!
175.gif

خوب، در چنين بازار آشفته اي بهتر است يا پاشي بري دبي و دندون 300 هزار تومان هزينه را بكشي يا اينكه دل را به دريا بزني و از
246.gif
شركت هاي معظم كه مي شناسيدشان بخريد!

اي بابا چرا روي اين زخم من نمك مي پاشيد! دوباره ياد آن روزگار سياهي افتادم كه صبح به صبح با مهندس عالي مقام صحبت مي كردم و ايشان افاضات مي فرمودند! حتي من مي خواستم وسندوزم را عوض كنم مي گفتند بايد بيايي تهران و ما برات ويندوز را (البته با شيريني و...) عوض كنيم و آن سي دي ويندوز و غيره بدردت نمي خورد!و با سي دي هاي تو بازار فرقي نمي كنه!
175.gif

حالا مي دانيد چرا اين را مي گفت! چون تازه كاركردن با پارتيشن ريكاوري و غيره را ياد گرفته بود!
177.gif

بالا