acer 8104 عاليه . نميدونم چجوري تحسينش كنم . عادل جان دستتو ميبوسم كه اين مدلو گرفتي ...به نقل از davood_cracker :سلام به همه دوستان و اساتید محترم
بالاخره بعد از 5-6 روز مستمر تونستم این 173 صفحه رو بخونم:wacko:دیگه عینک برام واجب شده
تو این مدت خیلی چیزا در مورد لپ تاپ یاد گرفتم(منی که اولش هیچی بارم نبود)
راستش یه چندتا سوال برام پیش اومده که اگه لطف کنین جواب بدین ممنون ممنون میشم
1-از 4-5 صفحه قبل بود که متوجه شدم آقا اسفندیار دیگه اینجا فعالیت نمیکنند می خواستم بپرسم چرا؟؟؟؟؟؟
2-حقیقتش قصد خرید یه لپ تاپ رو دارم ...تا اینجا با خیلی از برندها و مدلها آشنا شدم که تو اینا
ACER TravelMate 8104 بیشتر از بقیه نظم رو جلب کرد 1-2-از اونجا که من متوجه شدم عادل خان این مدل رو دارن یه سوال که داشتم اینکه آیا ازش راضی هستین و به هر حال هر وسیله ای یه عیبهایی داره و این مدل هم بدون عیب نیست شما که این مدت باهاش کار کردین و بیشتر ازش اطلاعات دارین میخواستم اگه لطف کنین و در کل عیبهاش رو بگین:happy:
3-هنوز تو ایران گیر نمی یاد
4-قیمت تمام شدش برای شما چقدر شد و اگه تو ایران هست که فکر نمی کنم اینجا چنده(دبی چطور؟؟)
5-وزنش دقیقا چند کیلو؟
6- هر چیزی که به فکرتون میرسه درباره ابن لپ تاپ بگین
7-خیلی ممنون
آرزو بدل موندم ببينم توشيبا يك سيستم كامل زده باشه .به نقل از jasoosk :میخواستم تو یه تاپیک جدید اینو بپرسم دیگه گفتم همینجا مطرح کنم شلوغ پلوغ نشه....
راستش من تصمیم داشتم Toshiba satellite M65-s9092 رو بگیرم... حالا که رفتم بخرم فروشنده میگه قدیمی شده !
و میگه که بهتره دوال کور بگیرم .
حالا من مشخصات سیستم پیشنهادی ایشون رو با سیستم مورد نظر خودم میزارم .اگه میشه بگین کدوم بهتره و من چکار کنم.
پیشاپیش ممنون.
سیستم مورد نظر خودم :
Satellite M65-S9092سیستم پیشنهادی :
* P/N: PSM60U-0CF02M
* CPU: Intel® Sonoma 760 (2.0 GHz Processor Speed, 2MB L2 Cache, 533MHz FSB)
* RAM: 1024 MB DDR2
* 100+GB
* DVD±RW Super Multi Drive DL
* Up to 3.3 Hrs
* Display: 17'' WXGA+ TrueBrite Technology (1440x900)
* VGA: ATI Radeon® X600 SE / 128 MB DDR
* Modem: Integrated V.92 modem
* LAN: Integrated 10/100 Ethernet
* Speaker: Harman-Kardon Speakers
* I/O: 3x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out / TV-Out
* 5 in 1 Multimedia Port
* Weight: 3.32 Kg
* Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
* Country of Origin: Made in China
* Distribution Zone: North America (US & Canada
[B]Toshiba P105-S6014 Specifications[/B]
Processor Type : Core Duo
# Processor Number : T2300
# Processor Speed : 1.66GHz
# Operating System : Windows XP Media Center Edition 2005
# Memory Size : 1024MB
# Display Size : 17.0"
# Display Type : Widescreen XGA with TruBrite Technology
# Display Resolution : 1440x900
# Graphics Chipset : Graphics Media Accelerator 950
# Graphics Memory : 32MB-128MB dynamically allocated shared graphics memory
# Hard Drive Size : 160GB
# Hard Drive Speed : 4200rpm
# Optical Drive : DVD-SuperMulti drive (+/-R double layer)
# Wireless LAN : Intel® PRO/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g)
# Bluetooth : No Bluetooth (No Antenna)
# Input Devices : Hot Key Functions, Windows Key Function, TouchPad pointing device, Internet Launch button, Express Media Player CD/DVD launch button, CD/DVD Buttons, 103 key US keyboard with 10 Key Pad
# Security : Finger Print Reader, Password Security, Security Cable Lock Slot, Hot Key Security
# Modem : V.92 Modem
# LAN : 10/100
# Audio : harman/kardon stereo speakers, SRS TruSurround XT virtual surround sound, SRS WOW stereo sound
2586 تون رو قبلا جواب دادم الان هم جواب ميدم . ولي 2592 رو عادل جون جواب بده بهتره اون تجربش در اين مورد بيشتره و من تابحال به همچين موردي بر نخوردم .به نقل از ealy :دوستان عزیز بهنام و عادل لطفا پست های شماره 2592 و 2586 منو نگاه کنید و نظرتون رو بگید چون دیگه می خوام ظرف یکی دو روز اینده کارو تموم کنم.
2586 تون رو قبلا جواب دادم الان هم جواب ميدم . ولي 2592 رو عادل جون جواب بده بهتره اون تجربش در اين مورد بيشتره و من تابحال به همچين موردي بر نخوردم .به نقل از ealy :دوستان عزیز بهنام و عادل لطفا پست های شماره 2592 و 2586 منو نگاه کنید و نظرتون رو بگید چون دیگه می خوام ظرف یکی دو روز اینده کارو تموم کنم.
مرسی از جوابت ولی بهنام جان برای من portable بودن خیلی مهمه برای همین vaio s هم مدنظرم بود.d620 نزدیک 800 گرم سبک تر از d820 و ابعادشم کوچیکتره.به هیچ عنوان دنباله notebook با سایز بزرگتر از 14 نیستم.به نقل از behnam sarfaraz :2586 تون رو قبلا جواب دادم الان هم جواب ميدم . ولي 2592 رو عادل جون جواب بده بهتره اون تجربش در اين مورد بيشتره و من تابحال به همچين موردي بر نخوردم .
620 بهتره از سوني انتخابي شما . چون سي پي يو دو هسته اي داره و اين بايد در اولويت خريد باشه . در ضمن 1600000 هم زياده . چرا 820 رو نگيريد . برترين قابليت 820 قابليت ارتقا هستشو كارت گرافيك 256 ميگي كاملا مستقل و فكر كنم با هارد 5400 دور و ضمن اينكه صفحه نمايش بزرگتري داره و باتريشم اونطوري كه شما دوست نداريد نيست . منم خودم همينو قراره بگيرم . دو مدل از 820 هستش كه زيگورات يكي شو ميده 1590000 و با گارانتي 1650000 . اين عالي نيست ؟ كيف هم داره . اسفنديار هم در مورد اين مدل گفت : يك شبه ره صد ساله رفتي
به نقل از ealy :مرسی از جوابت ولی بهنام جان برای من portable بودن خیلی مهمه برای همین vaio s هم مدنظرم بود.d620 نزدیک 800 گرم سبک تر از d820 و ابعادشم کوچیکتره.به هیچ عنوان دنباله notebook با سایز بزرگتر از 14 نیستم.
احتمالا همینو می گیرم.
راستی امرتات(فروشگاه هیوا) هم همین مدل های dell رو اورده .نظرتون درباره امرتات چیه؟گارانتیه تعویض هم داره.
زیگورات یا امرتات؟؟
به نقل از ealy :امرتات(فروشگاه هیوا) هم d620 dell رو با هارد 80 اورد.جالبه هر چقد هم اصرار کردم هارد رو به 100 اپگرید کنن راضی نمی شد.اخرش گفت هارد 100 با سرعت 5400 تو بازار نیست و مجبورم هارد 4200 بندازم!!!جالبه فروشگاه های دیگه هم وقتی راجع به افزایش هارد می پرسیدم به منو من کردن میوفتادن به جز زیگورات و ابزار پیشه که بلافاصله قبول کردن!!! راهی هست که بتونم تشخیص بدم هاردم 4200 یا 5400 و یا مثلا رم از نوع 533 هست یا 667؟؟عجب مکافاتی داریم توی ایران به هیچ چیز نمیشه اطمینان کرد
راستی ممنون میشم به پستی که بالاتر در مورد خرید vaio s660 و dell d620 زده هم جواب بدید
به نقل از davood_cracker :سلام به همه دوستان و اساتید محترم
بالاخره بعد از 5-6 روز مستمر تونستم این 173 صفحه رو بخونم:wacko:دیگه عینک برام واجب شده
تو این مدت خیلی چیزا در مورد لپ تاپ یاد گرفتم(منی که اولش هیچی بارم نبود)
راستش یه چندتا سوال برام پیش اومده که اگه لطف کنین جواب بدین ممنون ممنون میشم
1-از 4-5 صفحه قبل بود که متوجه شدم آقا اسفندیار دیگه اینجا فعالیت نمیکنند می خواستم بپرسم چرا؟؟؟؟؟؟
2-حقیقتش قصد خرید یه لپ تاپ رو دارم ...تا اینجا با خیلی از برندها و مدلها آشنا شدم که تو اینا
ACER TravelMate 8104 بیشتر از بقیه نظم رو جلب کرد 1-2-از اونجا که من متوجه شدم عادل خان این مدل رو دارن یه سوال که داشتم اینکه آیا ازش راضی هستین و به هر حال هر وسیله ای یه عیبهایی داره و این مدل هم بدون عیب نیست شما که این مدت باهاش کار کردین و بیشتر ازش اطلاعات دارین میخواستم اگه لطف کنین و در کل عیبهاش رو بگین:happy:
3-هنوز تو ایران گیر نمی یاد
4-قیمت تمام شدش برای شما چقدر شد و اگه تو ایران هست که فکر نمی کنم اینجا چنده(دبی چطور؟؟)
5-وزنش دقیقا چند کیلو؟
6- هر چیزی که به فکرتون میرسه درباره ابن لپ تاپ بگین
7-خیلی ممنون
عادل جان نظرت راجع به پست 2586 من چیه؟ vaio s660 یا dell 620؟؟؟؟به نقل از عادل :1- من تا حالا برنامه ای ندیدم که بتونه بگه 5400 یا 4200 است!
2-روی خود جعبه هارد یا روی خود هارد باید نوشته باشد.
3-یا اینکه مدل هارد را بروید در سایت سازنده اش جست و جو کنید و ببینید که آیا آنجا نوشته است یا نه!
4-رم هم باید روی خودش نوشته شده باشد! یا با برنامه PC WIZARD 2006 !
لپ تاپ رو نمیدونم ولی pc هاش که حرف ندارهبه نقل از valizadeh4 :سلام دوستان
اين باباي ما رفته همين جوري يه لپتاپ از دبي خريده با مارك Dell و مي گه پنتيوم 4 هست و 500 تومن خريده من تعجب كردم و مي گه نو نو هست آخر هفته هم دستم رو مي گيره مي خوام ببينم آيا لپتاپ خوبي هست؟؟؟شب و روز خواب لپتاپ رو مي بينم
با تشكر
باي