• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
هشدار جدی به افرادیکه در فکر خرید dell d620 هستن:
با کمال تاسف باید بگم بعد از مطالعه بیش از حدود 40 صفحه از review های مربوط به این مدل در معتبرترین سایت های review به این حقیقت رسیدم که lcd این مدل به گواه صد در صد خریداران و حتی مهندسان خود شرکت dell جزو بدترین lcd هایی هست تا به حال در ساخت یک نوت بوک بکار رفته .کیفیت پایین اون مخصوصا در پس زمینه های روشن با دانه های خاکستری که در طولانی مدت باعث چشم درد میشه واضحه.
با این وضعیت با وجودیکه تمام فاکتور های لازم منو داشت و از نظر قیمت هم خیلی مناسب تر از نوت بوک های هم کلاس خودش بود احتمالا از خریدش منصرف میشم.
واقعا حیف :( :( :( .احتمالا مجبور میشم sz sony بخرم که نزدیک 350 تومن گرونتره و سایز lcd هم کوچکتره(13.3)

حتما یه سر اینجا برید و عکس مقایسه lcd این مدل رو با مدل های قدیمی تر ببینید:
http://forums.us.dell.com/supportfo...essage.id=21944&view=by_date_ascending&page=1
حالا نظر شما اساتید چیه؟با در نظر گرفتن اینکه اصلا اهل game نیستم ولی دیدنه عکسهام با کیفیت خوب برام مهمه ، همین lcd رو تحمل کنم یا 350 تومن اضافه بدم با lcd کوچیکتر؟؟
اگه ميتونستي ايسر 5562 رو گير مياوردي خيلي خوب بود . ساخته شده بود براي شما . حالا يه سوال ازت دارم . ميخواستم ببينم تو اين ريويويي كه اين مطلبو در مورد اسكرين نوشته بود 820 هم منظورش بود يا نه ؟
راستي دل يك مورد xps زده با قيمت 1.7 ميليون و واقعا عاليه . دو هسته اي . گرافيك 256 مگابايت و صفحه نمايش تروبرايت 12.5 اينچ ؟ نظرت در مورد اين چيه ؟ وب كم هم داره . خيلي عاليه . خوشگل هم هست . نظر ؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
یه سوال خوب اگه Share باشه چه مشکلایی داره ؟
گرافيك شار باعث كاهش كارايي سيستم ميشه .
باعث افزايش استفاده از باتري و كاهش عمر اون ميشه .
مهم تر از همه شما كيفيت تصويري خوبي نخواهيد داشت .
با اين حال اگه اينا رو تحمل كنيد انتخاب كاملا عالي هست .

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا من فقط می خوام باهاش برنامه نویسی کنم و کارهای شبکه
این 3 مدل کدومش بهتره

Sony/fj 270 P/B /centrino1.86/1024 Ram/100GB/14"/price 1,590,000

DELL inspiron 6400d(256d)/ Core Duo 2.0/1024 Ram/100GB/15.4"/price 1,460,000

DELL Inspiron 710M/Centrino 2.0/512Ram/80GB/12"/Price 1,310,000

واقعا که گیر کردم بین این چند مدل

تو همین مایه قیمت اگه چیزی بهتر میشناسید هم ممنون میشم بفرمایید

بسیار ممنونم

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Ok شما چه سیستمی رو پیشنهاد می کنی که شبیه همین باشه یعنی
Duo core باشه
گرافیکش خوب باشه چون می خوام کار گرافیکی سنگین بکنم . شاید هم بازی نصب کنم . می خوام برای تست گرافیک از بازی Battle Field 2 یا ... استفاده کنم .
رمش 512 باشه یا بالاتر
هاردش : 80 به بالا باشه
گرم نکنه
فنش کم کار کنه ولی خوب کار کنه
مانیتورش 15 باشه
عمر باتریش زیاد باشه
در ضمن من می خوام باهاش روزی 5 الی 8 ساعت کار کنم
اگه می شه یه مدل خوب معرفی کنید !!
Fj170B چطوره ؟

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در ضمن صدای زیادی هم نداشته باشه
کم صدا . زیبا :D . جادار ( منظورم هارده :D ) . مطمئن ( Secure ) و با ویندوز Xp Pro اصل

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
میخواستم برای خرید یه لپ تاپ مناسب ازتون کمک بگیرم .
یه سیستم میخوام برای انجام کار های معمولی گرافیکی مثلا کار با مکس و مایا و البته قصد گرفتن رندر حرفه ای رو ندارم و یا متحرک سازی بلکه بیشتر میخام برای کارهای سه بعدیه معماری ازش استفاده کنم.
اگه امکان داره تو قیمتهای 1200000 تومان چند مورد مناسب رو بهم معرفی کنید ممنون میشم . خدا عوضتون بده :blush:
در ضمن نظرتون درباره سری AMILO زیمنس چیه ؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از behnam sarfaraz :
اگه ميتونستي ايسر 5562 رو گير مياوردي خيلي خوب بود . ساخته شده بود براي شما . حالا يه سوال ازت دارم . ميخواستم ببينم تو اين ريويويي كه اين مطلبو در مورد اسكرين نوشته بود 820 هم منظورش بود يا نه ؟
راستي دل يك مورد xps زده با قيمت 1.7 ميليون و واقعا عاليه . دو هسته اي . گرافيك 256 مگابايت و صفحه نمايش تروبرايت 12.5 اينچ ؟ نظرت در مورد اين چيه ؟ وب كم هم داره . خيلي عاليه . خوشگل هم هست . نظر ؟
بهنام جان مشکل اصلی فقط مربوط d620 بود البته یه عده اعتقاد داشتن کلا دل هیچ وقت lcd هاش در بالاترین حد نیست.ولی این مورد خیلی بد فقط در مورد d620 گزارش شده و d820 مشکل خاصی نداره.اون xps رو هم قبلا دیده بودم ولی 12.1 اینچ خیلی کوچیکه حتی 13.3 هم برام کوچیکه چه برسه به 12.1
در مورد 5562 هم که باید بگم که جنسش فیبر کربن نیست و وزنش 400 گرم سنگینتر از d620 هست.
بالاخره نگفتی ارزش داره 300 تومن بیشتر خرج کنم و sz sony بخرم البته هارد این sz که میگم 120 و fingerprint و camera هم داره.

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Ok شما چه سیستمی رو پیشنهاد می کنی که شبیه همین باشه یعنی
Duo core باشه
گرافیکش خوب باشه چون می خوام کار گرافیکی سنگین بکنم . شاید هم بازی نصب کنم . می خوام برای تست گرافیک از بازی Battle Field 2 یا ... استفاده کنم .
رمش 512 باشه یا بالاتر
هاردش : 80 به بالا باشه
گرم نکنه
فنش کم کار کنه ولی خوب کار کنه
مانیتورش 15 باشه
عمر باتریش زیاد باشه
در ضمن من می خوام باهاش روزی 5 الی 8 ساعت کار کنم
اگه می شه یه مدل خوب معرفی کنید !!

راستی بودجه هم تا 1300000 هستش

در ضمن صدای زیادی هم نداشته باشه
کم صدا . زیبا . جادار ( منظورم هارده ) . مطمئن ( Secure ) و با ویندوز Xp Pro اصل

Fj170B Vaio چطوره ؟ بدرد کارای گرافیکی و بازی می خوره ؟ چند تا مدل خوب Duo-Core معرفی کنید که گرافیکش هم خوب باشه رم بالا و هارد 80 یا 100 و ویندوز Xp اصل Professional داشته باشه . در ضمن یک شرکت معتبر ایرانی برای فروش لپ تاپ معرفی کنید

arashboy2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
می خواستم یه لپ تلپ Acer travel mate 8104 ya ye Sony vio FE Sereis بگیرم به نظرتون از کجا تهیه کنم ؟ با چه گارانتی ؟ می شه راهنمایی کنید ؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
Dell Inspiron 6400
همه مواردي كه گفتي با همين قيمت دارد من كه راضي هستم خيلي خوبه :happy:

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
بهنام جان مشکل اصلی فقط مربوط d620 بود البته یه عده اعتقاد داشتن کلا دل هیچ وقت lcd هاش در بالاترین حد نیست.ولی این مورد خیلی بد فقط در مورد d620 گزارش شده و d820 مشکل خاصی نداره.اون xps رو هم قبلا دیده بودم ولی 12.1 اینچ خیلی کوچیکه حتی 13.3 هم برام کوچیکه چه برسه به 12.1
در مورد 5562 هم که باید بگم که جنسش فیبر کربن نیست و وزنش 400 گرم سنگینتر از d620 هست.
بالاخره نگفتی ارزش داره 300 تومن بیشتر خرج کنم و sz sony بخرم البته هارد این sz که میگم 120 و fingerprint و camera هم داره.
شما خيلي دقيق هستين و خيلي هم سطح انتظاراتون بالايه ها . منو ببخشيد من قصد جسارت ندارم . ولي هر نوتبوكي يه خوبي ها داره و يك بدي ها . شما نميتونيد يك نوتبوك عالي پيدا كنيد مگر اينكه بعضي انتظارات پايين اولويت را حذف كنيد . مثل من كه از وبكم و كارت ريدر و غيره و زيبايي گذشتم و رفتم 820 رو گرفتم و الان هم احساس ارامش ميكنم . همون 620 رو بگيريد ضمن اينكه همه فرومها واقيت رو نمينويسند و همه ريويو ها راست نيست . فعلا كه رضايت از اين نوتبوك خيلي زياده و جزئ 10 نوتبوك محبوب شناخته شده . گرچه به 820 نميرسه .
620 تنها ضعفش همان باتري و صفحه نمايشش شايد باشه ولي ارزش 300 تومان اضافه براي يك نوتبوك سطح پايين تر رو نداره . ضمن اينكه دل customizable هستش و شايد بعدها توسط زيگورات كه تامين قطعش خوبه بتونيد صفحه نمايشش رو عوض كنيد شايدم الان بتوانيد اين كارو بكنيد . نميدونم . ولي من 620 رو ميپسندم .

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از راهنماییتون
گرم نمی کنه
مانیتورش مشکلی نداره ؟
چون من می خوام روزی 5 الی 8 ساعت کار کنم باهاش
می خوب توضیح بدید مزایا و معایبش چیه ؟

Sarmaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
به نقل از behnam sarfaraz :
گرافيك شار باعث كاهش كارايي سيستم ميشه .
باعث افزايش استفاده از باتري و كاهش عمر اون ميشه .
مهم تر از همه شما كيفيت تصويري خوبي نخواهيد داشت .
با اين حال اگه اينا رو تحمل كنيد انتخاب كاملا عالي هست .

البته مصرف باتری در انواع با حافظه اختصاصی بیشتر می باشد.

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سوال من تصمیمو دیگه گرفتم که A7 رو بخرم ولی شرکت آفتاب شرق می گه به جای سی دی ویندوز یه کد رجیستر شدست که با اون ویندوزتون رو اصل می شناسه !!
راست می گه ؟ یا لپ تاپ قبلا مال کسی بوده ؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
ممنون از راهنماییتون
گرم نمی کنه
- مگه میشه گرم نکنه؟؟؟ به نظرم در حد معقول گرم میشه (زیر نوت بوک و پایین lcd گرم می شوند)
مانیتورش مشکلی نداره ؟
- اگر مات بود خیلی بهتر می شد الان چون براق هست در حال خاموش می توانید عکس خودتان را کامل ببینید (وای به قتی که لامپ پشت سرت باشه)
چون من می خوام روزی 5 الی 8 ساعت کار کنم باهاش
- من برنامه نویسم (دل خریدم که زیاد کار کنه تا حالا هم مشکلی با ساعت ها کار مداوم نداشته )
می خوب توضیح بدید مزایا و معایبش چیه ؟
- عرض شد راستش من خیلی گشتم تا این مدل را پیدا کردم چون برای کارم می خواستم و تا جائیکه من تحقیق کردم اکثر کسانیکه خریده بودند راضی بودند (شکایت ها هم بازی بود که برای من اصلاً مهم نیست شما را نمی دانم!)

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MCSEMCSE :
سلام
آقا من فقط می خوام باهاش برنامه نویسی کنم و کارهای شبکه
این 3 مدل کدومش بهتره

Sony/fj 270 P/B /centrino1.86/1024 Ram/100GB/14"/price 1,590,000

DELL inspiron 6400d(256d)/ Core Duo 2.0/1024 Ram/100GB/15.4"/price 1,460,000

DELL Inspiron 710M/Centrino 2.0/512Ram/80GB/12"/Price 1,310,000

واقعا که گیر کردم بین این چند مدل

تو همین مایه قیمت اگه چیزی بهتر میشناسید هم ممنون میشم بفرمایید

بسیار ممنونم
دوست عزيز اگه شما يك كمي چشاتونو باز كنيد ميبينيد در فروم بخشي براي مشاوره در امر خريد در نظر گرفته شده پس لازم نيست كه تريد بيخود بزنيد . اگه هر كي كه وارد اين فروم ميشه يك تريد بزنه روزانه 50 تريد اضافه ميشه . از همه خواهشمندم كه به تريد هاي بيخود جواب ندهند . شما هم براي جواب بهتره اين مطلب رو در بخش مشاوره در امر خريد مطرح كنيد .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sarmaee :
البته مصرف باتری در انواع با حافظه اختصاصی بیشتر می باشد.
من اين عقيده رو ندارم به چند دليل .
بعضي افراد كه گرافيكشن شار ميباشد رمشان را آنقدر افزايش ميدهند كه باعث افزايش مصرف باتري ميشود ضمن اينكه كار رم سيستم بيشتر از رم گرافيك است . حالا اگه بخواد كار هردو را انجام بده ديگه هيچ .
كساني كه هم رمشان پايين هست و هم گرافيكشان شار . باعث وارد آمدن فشار بيشتر روي سي پي يو و هارد ميشه و همچنين هارد نيز يك فضاي مجازي رو براي جبران كمبود رم در نظر ميگيره . و اين ميزان استفاده باتري رو بيشتر ميكنه . نظرتون چيه ؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
با سلام من تا 1,300 بودجه دارم
می خوام یک لپ تاپ باحال بخرم
گرافیک 256
رم 1024
Cpu : centrino 1.7 به بالا
وزن : 2.5 تا 3.1 کیلوگرم
مارک : دل یا توشیبا یا سونی
مودم بلوتوث و مودم 56 K و 4 تا هم ورودی Usp داشته باشه
کسی مدلی رو سراغ داره ؟
خواهشا کسانی که اون لپ تاپ رو دارن یا داشتن بگن و تجربشون رو اطلاع بدن
ممنون :lol:
دوست عزيز اگه شما يك كمي چشاتونو باز كنيد ميبينيد در فروم بخشي براي مشاوره در امر خريد در نظر گرفته شده پس لازم نيست كه تريد بيخود بزنيد . اگه هر كي كه وارد اين فروم ميشه يك تريد بزنه روزانه 50 تريد اضافه ميشه . از همه خواهشمندم كه به تريد هاي بيخود جواب ندهند . شما هم براي جواب بهتره اين مطلب رو در بخش مشاوره در امر خريد مطرح كنيد .

بالا