• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

vahid2059

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یکی جواب منو نمیده؟
من تو مایه 1000-1500 چه نوت بوکی بخرم که اذیتم نکنه و در ضمن می خوام ببرم خوارج از ایران و گارانتی واسم مهم نیست فقط اذیتم نکنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

vahid2059

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یکی جواب منو نمیده؟
من تو مایه 1000-1500 چه نوت بوکی بخرم که اذیتم نکنه و در ضمن می خوام ببرم خارج از ایران و گارانتی واسم مهم نیست فقط اذیتم نکنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
اگه خاطرتون باشه می خواستم نوت بوک توشیبا بگیرم ولی هرکدوم یه مشکلی داشت.
حال اگه ممکنه بفرمائین با این پولی که من دارم(1.5 میلیون) بهترین انتخاب چیه ؟

ضمنا اگه 17 اینچ واید باشه خیلی بهتره.
چون من خیلی وزنش برام مهم نیست.

منتظر پیشنهادهای شما هستم.

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
آقا این لپ تاپ چطوره ؟! می دارم میخرمش...! با قیمت یک میلیون و چهارصد و بیست تومان...! رنگ سبزشو...!

img_seriesimage_FJbw.jpg

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
من کلی گشتم و بالاخره امروز لپ تاپ Sony VGN-FJ290 رو پیدا کردم و خریدمش...! از نظر من که 4ماهه دنباله یه لپ تاپ خوشگل و خوب هستم چیز خوبیه! فقط مونیتورش 14 هست...!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
حقیقتش دوست عزیز من اصلا نمی تونم توشیبا پیشنهاد کنم به کسی که چون در مجموع کیفیتشون در چند سال اخیر سیر نزولی داشته. و توشیبا که زمانی لیدر بود حالا اولین چیزی که به ذهن میاره کیفیت پایینه. البته این کلی نیست بعضی مدل هاش خیلی هم خوب هستند.
من 17 اینچ DV8000 رو ÷یشنهاد می کنم و مدل 17 اینچ معروف فوجیتسو که به داشتن بهترین صفحه نمایش لپ تاپ دنیا معروفه.

اما اتفاقا در بین 17 اینچ ها توشیبا از همه بهتر عمل کرده و سری Qosimo عالی هستند. شما می تونید با این پول یکی از مدل های قابل قبولش رو بگیرید. البته من از بعد از عید دیگه قیمت ندارم ولی می دونم که مدل خوبی می توید بگیرید. با تیونر و صفحه نمایش عالی

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از راهنماییتون.
بابت توشیبا اون مدلی که گفتین خیلی عالی هست ولی از نظر قیمت به بودجه من نمی خوره. حدود 2.1 میلیونه :( .

ولی در مورد فوجیتسو از این مدل خیلی خوشم اومد : LifeBook N6410 Notebook FPCM60842
که قیمتش حدود پول من هستش.

فقط من هیچ تجربه و اطلاعاتی نسبت به این برند ندارم.اگه ممکنه دوستان اطلاعاتی در اختیارم بزارن ممنون میشم.
ضمن اینکه نمایندگی ها و قیمتها در ایران رو هم بفرمائین که کجا و چطور هست.

باز هم ممنون.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
3تا عیب مهم دارن:
1.سی پی یوشون core dua نیست
2.چون جنسشون فیبر کربن نیست وزنشون حدود 350 گرم سنگین تر از 14 اینچی های جدیده که از فیبرکربن ساخته شدن(مثل dell d620 و ibm t60)
3.کارت گرافیکشون share هست.
اگه با این موارد مشکل نداری ظاهر قشنگی هم دارن.
config مدلی که می خری رو هم بنویس

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
خوب بالاخره من هم گرفتار سونی شدم.
همین امروز تحویل گرفتم اینو : SONY VAIO VGN-A417M
رمش 512 بود که به یک گیگ ارتقا دادم. یک سال گارانتی تعویض و یک سال بیمه حوادث البرز هم روش هست.
با این اوصاف واسم در اومد 1.550.000 تومن.

حالا اساتید بفرمائین که خوب خریدم یا کلاهم رو برداشتن؟
ضمن اینکه از کجا میشه آکبند بودن و عدم استفاده قبلی رو متوجه شد ؟
از کجا میتونم ثبتش کنم؟(اصلا میشه؟)
مورد دیگه ای هم اگه به ذهنتون میرسه بفرمائین ممنون میشم.

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر من خیلی انتخاب خوبیه! اولا که مارک حسابی داره. دوما سونی قیافه داره. سوما قطعاتش اگر خراب شه راحت گیر میاد ( من خودم تجربه داشتم. سی دی توی دستگاه شکست در عرض 1 هفته برام عوض کردن.)

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام من تا 1,300 بودجه دارم
می خوام یک لپ تاپ باحال بخرم
گرافیک 256
رم 1024
Cpu : centrino 1.7 به بالا
وزن : 2.5 تا 3.1 کیلوگرم
مارک : دل یا توشیبا یا سونی
مودم بلوتوث و مودم 56 K و 4 تا هم ورودی Usp داشته باشه
کسی مدلی رو سراغ داره ؟
خواهشا کسانی که اون لپ تاپ رو دارن یا داشتن بگن و تجربشون رو اطلاع بدن
ممنون :lol:

esijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و احترام
می خواستم قیمت حدودی لپ تاپ زیر را بدانم
hp nx 6110
1.6 centrino,80gb,512mb,graphic256,کیف,...
حدود 3 ماه از مدت گارانتی مانده است.
متشکرم

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
مرسی از جوابت ولی بهنام جان برای من portable بودن خیلی مهمه برای همین vaio s هم مدنظرم بود.d620 نزدیک 800 گرم سبک تر از d820 و ابعادشم کوچیکتره.به هیچ عنوان دنباله notebook با سایز بزرگتر از 14 نیستم.
احتمالا همینو می گیرم.
راستی امرتات(فروشگاه هیوا) هم همین مدل های dell رو اورده .نظرتون درباره امرتات چیه؟گارانتیه تعویض هم داره.
زیگورات یا امرتات؟؟

من به زيگورات اعتقاد دارم و خودم هم ازش راضيم . اونا خيلي كمك كردند و مشكلاتم رو حل كردن . حتي بدون پيشپرداخت يك نوتبوك برام فرستادند نمايندگي شهرستان .
در مورد گارانتي تعويض هم بهشون گفتم و اونا گفتند :در مورد گارانتی تعویض من نیازی نمی بینم چون ما گارانتی خوبی با تعویض قطعات می دهیم و خود دل هم گارانتی تعویض ندارد و عموما کسانی گارانتی تعویض یکماهه می دهند که امکان تعویض قطعه ندارند که ما مشکلی در مورد تامین قطعات دل نداریم
و فكر كنم حرف معقولي باشه . مشكل منو كه خوب حل كردند . حالا اگه آدم بدي گير عادل خان كرده شايدم الان توبه كردند .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
هشدار جدی به افرادیکه در فکر خرید dell d620 هستن:
با کمال تاسف باید بگم بعد از مطالعه بیش از حدود 40 صفحه از review های مربوط به این مدل در معتبرترین سایت های review به این حقیقت رسیدم که lcd این مدل به گواه صد در صد خریداران و حتی مهندسان خود شرکت dell جزو بدترین lcd هایی هست تا به حال در ساخت یک نوت بوک بکار رفته .کیفیت پایین اون مخصوصا در پس زمینه های روشن با دانه های خاکستری که در طولانی مدت باعث چشم درد میشه واضحه.
با این وضعیت با وجودیکه تمام فاکتور های لازم منو داشت و از نظر قیمت هم خیلی مناسب تر از نوت بوک های هم کلاس خودش بود احتمالا از خریدش منصرف میشم.
واقعا حیف :( :( :( .احتمالا مجبور میشم sz sony بخرم که نزدیک 350 تومن گرونتره و سایز lcd هم کوچکتره(13.3)

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید مزاحم میشما :D می خواستم بپرسم که من می خوام یکدستگاه Toshiba Tecra A7 بخرم ! کسی هست که تا حالا این لپ تاپ رو داشته باشه و اینکه آیا کسی آشنایی و اطلاعاتی در مورد این لپ تاپ داره ! اگه داره معایب و محاسنش رو بگین ! ممنون می شم

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی این Toshiba Tecra A7 مشخصاتش با حاله :
Duo-Core 1.83
512 Mb Ram
100 Gb + hard
DVD-RW
Monitor 15.4 Wxga+b
128 Mb Graphic
56 k modem
bluetooth
wifi
Xp professional
2.6 Kg وزنشه
قیمت : 1350000 تومان

کسی در موردش تجربه و عیبی می بینه ؟
اگه عیبی نداره برم بخرم

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
هشدار جدی به افرادیکه در فکر خرید dell d620 هستن:
با کمال تاسف باید بگم بعد از مطالعه بیش از حدود 40 صفحه از review های مربوط به این مدل در معتبرترین سایت های review به این حقیقت رسیدم که lcd این مدل به گواه صد در صد خریداران و حتی مهندسان خود شرکت dell جزو بدترین lcd هایی هست تا به حال در ساخت یک نوت بوک بکار رفته .کیفیت پایین اون مخصوصا در پس زمینه های روشن با دانه های خاکستری که در طولانی مدت باعث چشم درد میشه واضحه.
با این وضعیت با وجودیکه تمام فاکتور های لازم منو داشت و از نظر قیمت هم خیلی مناسب تر از نوت بوک های هم کلاس خودش بود احتمالا از خریدش منصرف میشم.
واقعا حیف :( :( :( .احتمالا مجبور میشم sz sony بخرم که نزدیک 350 تومن گرونتره و سایز lcd هم کوچکتره(13.3)

حتما یه سر اینجا برید و عکس مقایسه lcd این مدل رو با مدل های قدیمی تر ببینید:
http://forums.us.dell.com/supportfo...essage.id=21944&view=by_date_ascending&page=1
حالا نظر شما اساتید چیه؟با در نظر گرفتن اینکه اصلا اهل game نیستم ولی دیدنه عکسهام با کیفیت خوب برام مهمه ، همین lcd رو تحمل کنم یا 350 تومن اضافه بدم با lcd کوچیکتر؟؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از 4liloft :
Duo-Core 1.83
512 Mb Ram
100 Gb + hard
DVD-RW
Monitor 15.4 Wxga+b
128 Mb Graphic
56 k modem
bluetooth
wifi
Xp professional
2.6 Kg وزنشه
قیمت : 1350000 تومان

کسی در موردش تجربه و عیبی می بینه ؟
اگه عیبی نداره برم بخرم
بزرگترین عیبش share بودن کارت گرافیکه.اگه با این مساله مورد نداری قیمتش هم بد نیست.

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 4liloft :
Duo-Core 1.83
512 Mb Ram
100 Gb + hard
DVD-RW
Monitor 15.4 Wxga+b
128 Mb Graphic