به نقل از behnam sarfaraz :
شما خيلي دقيق هستين و خيلي هم سطح انتظاراتون بالايه ها . منو ببخشيد من قصد جسارت ندارم . ولي هر نوتبوكي يه خوبي ها داره و يك بدي ها . شما نميتونيد يك نوتبوك عالي پيدا كنيد مگر اينكه بعضي انتظارات پايين اولويت را حذف كنيد . مثل من كه از وبكم و كارت ريدر و غيره و زيبايي گذشتم و رفتم 820 رو گرفتم و الان هم احساس ارامش ميكنم . همون 620 رو بگيريد ضمن اينكه همه فرومها واقيت رو نمينويسند و همه ريويو ها راست نيست . فعلا كه رضايت از اين نوتبوك خيلي زياده و جزئ 10 نوتبوك محبوب شناخته شده . گرچه به 820 نميرسه .
620 تنها ضعفش همان باتري و صفحه نمايشش شايد باشه ولي ارزش 300 تومان اضافه براي يك نوتبوك سطح پايين تر رو نداره . ضمن اينكه دل customizable هستش و شايد بعدها توسط زيگورات كه تامين قطعش خوبه بتونيد صفحه نمايشش رو عوض كنيد شايدم الان بتوانيد اين كارو بكنيد . نميدونم . ولي من 620 رو ميپسندم .
کاملا درسته هر نوت بوک یه سری خوبی ها و یه سری بدی داره و هر کس باید اولویت های خودشو در نظر بگیره:
مزایای vaio sz 230p sony:
-- 20 گیگابایت هارد بشتر(120 GB)
-- کیفیت lcd عالی (تکنولوژیه جدید XBLACK)
-- FINGER PRINT داره
-- camera داره.
-- ظاهر زیبا
-- memory card reader داره.
-- سیستم منحصربفرد HYPER GRAPHIC :دو تا کارت گرافیک مجزا وجود داره یکی share و یکی nvidia geforce dedicated که میشه در مواقعی که کار گرافیکیه سنگین انجام داده نمیشه به کارت share سویچ کرد وکلی از مصرفه باتری کم کرد و برعکس.
معایب:
-- بیش از 300 تومن گرونتره
-- خیلی ظریفه و چون من توی نگهداری ار وسایلم سهل انگار هستم میترسم با یه ضربه و برخورد معمولی اسیب جدی ببینه .شنیدم vaio خیلی ناز نازیه.
-- lcd کوچیکتر
-- عمر باتری کمتر
dell d620 :
مزایا(البته برای من)
-- lcd بزرگتر
-- عمر باتری طولانی تر(با باتری 9cell)
-- مقاومت و استحکامه بیشتر: جالبه بدونید استفاده از fiber-carbon با وجودیکه وزن نوت بوک رو به شدت کاهش میده ولی مقاومت اون رو زیاد میکنه .این ماده دقیقا همون جنسیه که در ساخت ماشین های مسابقه ای فرمول یک استفاده میشه.به همین دلیل می تونم با خیال راحت و بدون ترس ار از اسیب دیدن نوت بوک اونو همه جا با خودم ببرم
معایب:
-- کیفیت lcd افتضاح(بدون شک یکی از بدترین های حال حاضر)
-- ظاهر معمولی و البته یک زائده اویزون(باتری 9cell)
-- مخلفاتی که سونی داره نداره(به مزایای سونی مراجعه شود)
حالا انتخاب شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟