• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سوال من تصمیمو دیگه گرفتم که A7 رو بخرم ولی شرکت آفتاب شرق می گه به جای سی دی ویندوز یه کد رجیستر شدست که با اون ویندوزتون رو اصل می شناسه !!
راست می گه ؟ یا لپ تاپ قبلا مال کسی بوده ؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
استاد فقط یک چیزی رو بگم :D شار نه Share یا همون شیر :D
حالا شما غلطهاي تلفظي و املايي ما رو ببخشيد اگه گفتيم شور يا شيير يا شار يا ...

Sarmaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
به نقل از behnam sarfaraz :
من اين عقيده رو ندارم به چند دليل .
بعضي افراد كه گرافيكشن شار ميباشد رمشان را آنقدر افزايش ميدهند كه باعث افزايش مصرف باتري ميشود ضمن اينكه كار رم سيستم بيشتر از رم گرافيك است . حالا اگه بخواد كار هردو را انجام بده ديگه هيچ .
كساني كه هم رمشان پايين هست و هم گرافيكشان شار . باعث وارد آمدن فشار بيشتر روي سي پي يو و هارد ميشه و همچنين هارد نيز يك فضاي مجازي رو براي جبران كمبود رم در نظر ميگيره . و اين ميزان استفاده باتري رو بيشتر ميكنه . نظرتون چيه ؟

دوست عزیز این نظر من نیست. نظرتان را به لینک مربوطه جلب میکنم:​
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3056&guide=Graphics+Card+Guide+2006
Despite the shared memory, there are many benefits to integrated parts. They improve battery life, reduce the cost of the notebook, and allow the notebook to run cooler as it doesn't need to cool an extra dedicated chip....
The problem with dedicated parts is that they drive up the cost of the notebook, can increase the temperature (as they need to be cooled by themselves), and reduce the battery life. Additionally, due to the power draw and cooling issues, dedicated parts seldom find themselves in ultraportable notebooks.

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
یه سوال من تصمیمو دیگه گرفتم که A7 رو بخرم ولی شرکت آفتاب شرق می گه به جای سی دی ویندوز یه کد رجیستر شدست که با اون ویندوزتون رو اصل می شناسه !!
راست می گه ؟ یا لپ تاپ قبلا مال کسی بوده ؟
حرفي كه زدن درسته ولي دست دوم بودن لپتاپ رو نميدونم . اگه شما از ويندوزي استفاده كنيد كه كرك نشده باشه و برنامه activativation (اكتيويتيو يا فعلا سازي ويندوز >> اگه تلفظ اشتباه بود ببخشيد ) كار كنه در اون صورت شما ميتونيد با وارد كردن يك كد درست و حسابي و اصل ويندوزتون را به ثبت برسونيد .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما خيلي دقيق هستين و خيلي هم سطح انتظاراتون بالايه ها . منو ببخشيد من قصد جسارت ندارم . ولي هر نوتبوكي يه خوبي ها داره و يك بدي ها . شما نميتونيد يك نوتبوك عالي پيدا كنيد مگر اينكه بعضي انتظارات پايين اولويت را حذف كنيد . مثل من كه از وبكم و كارت ريدر و غيره و زيبايي گذشتم و رفتم 820 رو گرفتم و الان هم احساس ارامش ميكنم . همون 620 رو بگيريد ضمن اينكه همه فرومها واقيت رو نمينويسند و همه ريويو ها راست نيست . فعلا كه رضايت از اين نوتبوك خيلي زياده و جزئ 10 نوتبوك محبوب شناخته شده . گرچه به 820 نميرسه .
620 تنها ضعفش همان باتري و صفحه نمايشش شايد باشه ولي ارزش 300 تومان اضافه براي يك نوتبوك سطح پايين تر رو نداره . ضمن اينكه دل customizable هستش و شايد بعدها توسط زيگورات كه تامين قطعش خوبه بتونيد صفحه نمايشش رو عوض كنيد شايدم الان بتوانيد اين كارو بكنيد . نميدونم . ولي من 620 رو ميپسندم .
کاملا درسته هر نوت بوک یه سری خوبی ها و یه سری بدی داره و هر کس باید اولویت های خودشو در نظر بگیره:
مزایای vaio sz 230p sony:
-- 20 گیگابایت هارد بشتر(120 GB)
-- کیفیت lcd عالی (تکنولوژیه جدید XBLACK)
-- FINGER PRINT داره
-- camera داره.
-- ظاهر زیبا
-- memory card reader داره.
-- سیستم منحصربفرد HYPER GRAPHIC :دو تا کارت گرافیک مجزا وجود داره یکی share و یکی nvidia geforce dedicated که میشه در مواقعی که کار گرافیکیه سنگین انجام داده نمیشه به کارت share سویچ کرد وکلی از مصرفه باتری کم کرد و برعکس.
معایب:
-- بیش از 300 تومن گرونتره
-- خیلی ظریفه و چون من توی نگهداری ار وسایلم سهل انگار هستم میترسم با یه ضربه و برخورد معمولی اسیب جدی ببینه .شنیدم vaio خیلی ناز نازیه.
-- lcd کوچیکتر
-- عمر باتری کمتر
dell d620 :
مزایا(البته برای من)

-- lcd بزرگتر
-- عمر باتری طولانی تر(با باتری 9cell)
-- مقاومت و استحکامه بیشتر: جالبه بدونید استفاده از fiber-carbon با وجودیکه وزن نوت بوک رو به شدت کاهش میده ولی مقاومت اون رو زیاد میکنه .این ماده دقیقا همون جنسیه که در ساخت ماشین های مسابقه ای فرمول یک استفاده میشه.به همین دلیل می تونم با خیال راحت و بدون ترس ار از اسیب دیدن نوت بوک اونو همه جا با خودم ببرم

معایب:
-- کیفیت lcd افتضاح(بدون شک یکی از بدترین های حال حاضر)
-- ظاهر معمولی و البته یک زائده اویزون(باتری 9cell)
-- مخلفاتی که سونی داره نداره(به مزایای سونی مراجعه شود)
حالا انتخاب شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
آیا یاری کننده ای نیست که مرا یاری کند :(

پرسیدم :

کسی جواب نمی ده :( ?
جان عزيزم . ببخشيد . افتاب شرق تا اونجا كه من ميدونم سوابقش خرابه . به قول بعضيها دو دره بازن . منم چند روز پيش تماس گرفتم خودمو بجاي مشتري جا بزنم كه ديدم خط مشغوله . شبانه روز زنگ زدم مشغول بود . ظاهرا با خط تلفني كه براي ارتباط هست به اينترنت وصل ميشن . من پارسكام پردازش رو براي شما پيشنهاد ميكنم كه رييسش رييس بنده هست و من ارادت دارم خدمتشون .
www.irhardware.com

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
کاملا درسته هر نوت بوک یه سری خوبی ها و یه سری بدی داره و هر کس باید اولویت های خودشو در نظر بگیره:
مزایای vaio sz 230p sony:
-- 20 گیگابایت هارد بشتر(120 GB)
-- کیفیت lcd عالی (تکنولوژیه جدید XBLACK)
-- FINGER PRINT داره
-- camera داره.
-- ظاهر زیبا
-- memory card reader داره.
-- سیستم منحصربفرد HYPER GRAPHIC :دو تا کارت گرافیک مجزا وجود داره یکی share و یکی nvidia geforce dedicated که میشه در مواقعی که کار گرافیکیه سنگین انجام داده نمیشه به کارت share سویچ کرد وکلی از مصرفه باتری کم کرد و برعکس.
معایب:
-- بیش از 300 تومن گرونتره
-- خیلی ظریفه و چون من توی نگهداری ار وسایلم سهل انگار هستم میترسم با یه ضربه و برخورد معمولی اسیب جدی ببینه .شنیدم vaio خیلی ناز نازیه.
-- lcd کوچیکتر
-- عمر باتری کمتر
dell d620 :
مزایا(البته برای من)

-- lcd بزرگتر
-- عمر باتری طولانی تر(با باتری 9cell)
-- مقاومت و استحکامه بیشتر: جالبه بدونید استفاده از fiber-carbon با وجودیکه وزن نوت بوک رو به شدت کاهش میده ولی مقاومت اون رو زیاد میکنه .این ماده دقیقا همون جنسیه که در ساخت ماشین های مسابقه ای فرمول یک استفاده میشه.به همین دلیل می تونم با خیال راحت و بدون ترس ار از اسیب دیدن نوت بوک اونو همه جا با خودم ببرم

معایب:
-- کیفیت lcd افتضاح(بدون شک یکی از بدترین های حال حاضر)
-- ظاهر معمولی و البته یک زائده اویزون(باتری 9cell)
-- مخلفاتی که سونی داره نداره(به مزایای سونی مراجعه شود)
حالا انتخاب شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
نميدونم . خيلي سخته . اون سوني عاليه ولي اون مورد نازك بودنش رو ببينيد اگه كنار بياين خوبه . باز خراب نشه و صاحب هيچگدام نشيد . دو هسته اي هم نيست كه اين خودش عيبيست بس بزرگ تو اين دوره و زمونه . اين چور مواقع لازم است به دل (منظورم مارك دل نيست اون دلي كه تو ادمه ) مراجعه شود .

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جان عزيزم . ببخشيد . افتاب شرق تا اونجا كه من ميدونم سوابقش خرابه . به قول بعضيها دو دره بازن . منم چند روز پيش تماس گرفتم خودمو بجاي مشتري جا بزنم كه ديدم خط مشغوله . شبانه روز زنگ زدم مشغول بود . ظاهرا با خط تلفني كه براي ارتباط هست به اينترنت وصل ميشن . من پارسكام پردازش رو براي شما پيشنهاد ميكنم كه رييسش رييس بنده هست و من ارادت دارم خدمتشون .
www.irhardware.com

جدی می گی یا داری تبلیغ می کنی ؟
اگه جدی می گی برم از همین پارسکام بخرم

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
جدی می گی یا داری تبلیغ می کنی ؟
اگه جدی می گی برم از همین پارسکام بخرم
يك كمي در مورد حرفاتون فكر كنيد . يعني چي دارم تبليغ ميكنم . گفتم كه كار من امتحان شركت ها است و در غالب يك مشتري خل و چل هستم .
مثلا در اين مورد : به زيگورات زنگ زدم دوبار گفتند الو و من جواب ندادم و قطع كردند . ولي بعدش خوب جواب دادند . رتبه 7 از 10 . من خودم از زيگورات خريد كردم و راضي ام .
به افتاب شرق زنگ زدم ظاهرا با خط ارتباط مشتري با اينترنت وصل ميشن . نمره 0 از 10
ايما كامپيوتر هم كه همش تعطيله . نمره : نميدونم
پارسكام پردازش هم كه ديگه عاليه . بهشون گفتم كارت گرافيك چيه . اينقدر قشنگ و كامل توضيح دادن كه فكر كردم واقعا تا حالا نميدونم . حتي اگه محصول بهتر رو خودشون نداشته باشن نميگن چون ما نداريم بد هست . ميگن برو از فلان جا بگير . زتبه : 11 از 10
شركت هاي لپ هم كه يك ساعت براشون داستان تعريف كردم كه اينچنين لپتاپي ميخوام و اونا وسط حرفم ميگفتم گوشي .. و باز براي يكي ديگه توضيح ميدادم . تا 10 باري تكرار شد از آخر قطع كردم .... 5 از 10
مهستان شاپ هم كه ماشالا انگار طلب باباشونو دارم . آدمو ميجوين . گرچه بعد از اينكه گفتم من از فروم تماس ميگيرم و اين تست مشتري مداري بود خيلي مودب شدند و تازه يادشون اومده سلام نكردند . امتياز : 7 از 10
..............................
در مورد قيمت هم بايد بگم كه تكرا customizable هست و قيمت هايي متغير دارد . مشخصات رو چك كنيد بازم اگه خيلي گرون در اومد اونوقت بريد افتاب شرق .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نميدونم . خيلي سخته . اون سوني عاليه ولي اون مورد نازك بودنش رو ببينيد اگه كنار بياين خوبه . باز خراب نشه و صاحب هيچگدام نشيد . دو هسته اي هم نيست كه اين خودش عيبيست بس بزرگ تو اين دوره و زمونه . اين چور مواقع لازم است به دل (منظورم مارك دل نيست اون دلي كه تو ادمه ) مراجعه شود .
بهنام جان sz هم core dua هستش هم dell d620 و هم sz sony سی پی یویه core dua 1.83 دارن اون مدل قدیمیه s sony بود که sonama داشت.

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
بهنام جان sz هم core dua هستش هم dell d620 و هم sz sony سی پی یویه core dua 1.83 دارن اون مدل قدیمیه s sony بود که sonama داشت.
خوب چرا اينو از اول نگفتي . همين الان بلند شو برو بدو بدو بگيرش سوني رو . عالي هستش . نميشه فكرشو كرد .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از 4liloft :
خیلی این Toshiba Tecra A7 مشخصاتش با حاله :
Duo-Core 1.83
512 Mb Ram
100 Gb + hard
DVD-RW
Monitor 15.4 Wxga+b
128 Mb Graphic
56 k modem
bluetooth
wifi
Xp professional
2.6 Kg وزنشه
قیمت : 1350000 تومان

کسی در موردش تجربه و عیبی می بینه ؟
اگه عیبی نداره برم بخرم
یه نگاه اینجا (سایت فروشگاه نقش) بندازی بد نیست.همین مدل ولی با قیمت خیلی متفاوت:
http://www.naghsh.net/fa/Portables/moreinfo.asp?code=366
;)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب چرا اينو از اول نگفتي . همين الان بلند شو برو بدو بدو بگيرش سوني رو . عالي هستش . نميشه فكرشو كرد .

گارانتیه امرتات یا نقش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مساله این است.

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از 4liloft :
خیلی این Toshiba Tecra A7 مشخصاتش با حاله :
Duo-Core 1.83
512 Mb Ram
100 Gb + hard
DVD-RW
Monitor 15.4 Wxga+b
128 Mb Graphic
56 k modem
bluetooth
wifi
Xp professional
2.6 Kg وزنشه
قیمت : 1350000 تومان

کسی در موردش تجربه و عیبی می بینه ؟
اگه عیبی نداره برم بخرم

من امتحانش کردم عيب خاصي نداره خيلي عاليه سرعتش توپه

esijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من فردا برای خرید یک لپتاپ عازم مجتمع پایتخت هستم.
از آنجا که سی پی یوی لپتاپ turion است از دوستان خواهشمندم کمی در مورد این سی پی یو ها و اینکه آیا ارزش خرید را دارد یا خیر من را راهنمایی کنند.
مشخصات
hp l2000 turion 2.0 512 60 14.4" 2.4KG
قیمت 1000000T
اگر ممکن است من را راهنمایی کنید

بالا