دوبار ه منو مجبور کردن یه نوتبوک بخرم بعد برم
برای همین تصمیم دارم یه ASUS A6J بردارم
با این مشخصات
1.83 DUO Core FSB 667
1gb ram DDR2
80 gb hdd 5400 rpm
vga ATI 1600 256 mb( ke ta 512 ziyad mishe)
DVD-RW Dual layer
بقیش هم که مشخصات مشترک هست اکثرا
گارانتی هم دیجیتال. 2 سال هم اینترنشنال
قیمت جدید این شده 1.6 اما قبلا 1.685 بود. البته با 512 رم. من میخوام 1 گیگ بکنم که میگفت 55 تومن هم برای زیاد کردن رم
به نظر شما مناسب هست یا نه؟ نکته خاصی هست من موقع خرید بهش دقت کنم؟ البته اون تاپیک رو خوندم که توضیح داده اما باز اگر چیزی هست که بهش دقت بشه موقع خرید ممنون میشم بگید
یه جا من خوندم نوشته شده بود تو یه تاپیک دیگه که برای چند روز اول خرید از فروشنده نوشته بگیرم که اگر ایرادی داشت با یکی دیگه عوض کنه دیگه گارانتی نره آیا ممکن هست؟
در ضمن ویندوز این رو نوشته xp home من میخوام pro باشه. از اونجا که اینها ویندوز اورجینال هست آیا ممکنه عوض کنن ویندوز رو؟
آخرین سوال اینکه من چون میخوام با نوت بوک زیاد کار کنم و یا زیاد روشن بزارم فکر کردم بهتر باشه یکی از این laptop cooler ها براش بگیرم
http://www.cluboverclocker.com/reviews/cooling_devices/bytecc/
آیا تو ایران هست از اینا؟
برای همین تصمیم دارم یه ASUS A6J بردارم
با این مشخصات
1.83 DUO Core FSB 667
1gb ram DDR2
80 gb hdd 5400 rpm
vga ATI 1600 256 mb( ke ta 512 ziyad mishe)
DVD-RW Dual layer
بقیش هم که مشخصات مشترک هست اکثرا
گارانتی هم دیجیتال. 2 سال هم اینترنشنال
قیمت جدید این شده 1.6 اما قبلا 1.685 بود. البته با 512 رم. من میخوام 1 گیگ بکنم که میگفت 55 تومن هم برای زیاد کردن رم
به نظر شما مناسب هست یا نه؟ نکته خاصی هست من موقع خرید بهش دقت کنم؟ البته اون تاپیک رو خوندم که توضیح داده اما باز اگر چیزی هست که بهش دقت بشه موقع خرید ممنون میشم بگید
یه جا من خوندم نوشته شده بود تو یه تاپیک دیگه که برای چند روز اول خرید از فروشنده نوشته بگیرم که اگر ایرادی داشت با یکی دیگه عوض کنه دیگه گارانتی نره آیا ممکن هست؟
در ضمن ویندوز این رو نوشته xp home من میخوام pro باشه. از اونجا که اینها ویندوز اورجینال هست آیا ممکنه عوض کنن ویندوز رو؟
آخرین سوال اینکه من چون میخوام با نوت بوک زیاد کار کنم و یا زیاد روشن بزارم فکر کردم بهتر باشه یکی از این laptop cooler ها براش بگیرم
http://www.cluboverclocker.com/reviews/cooling_devices/bytecc/
آیا تو ایران هست از اینا؟