به نقل از 4liloft :به نظرت روزی 5 تا 7 ساعت می کشه ؟
نمی دونم منظورت از " جواب میده" چیه؟!!؟ اگه منظورت باتریشه که مطمئنا وقتی ازش کار بکشی بیش تر از 1.5 دوام نمیاره.
به نقل از 4liloft :به نظرت روزی 5 تا 7 ساعت می کشه ؟
سايت آريا سيستم خراب شده با اين حال ميتوني به اين ها يه سري بزني:به نقل از 4liloft :ممنون از نظرت دارم تحقیق می کنم
این سایت که خرابه بابا
turion 64 عالي هست . ولي به پاي intel centrino core due نميرسد . از چه نظر ؟ از نظر كاهش دما و ميزان مصرف باتري . پردازنده هاي amd عالي هستند ولي نه براي لپتاپ . براي دسكتاپ . اگه خواستيد بيشتر بدونيد بگيد كه توضيح بدم . در ضمن intel centrino core due هم قابليت اجراي كدهاي 64 بيتي رو دارند .!!!به نقل از Roham_06 :پردازنده Turion64 محصول AMD، رقیب بسیار جدی Centrino است. طول عمر باتری و کیفیت گرافیکی سیستم های AMD برتری قابل توجهی بر اینتل دارند. همچنین این پردازنده جدید، از سیستم های 64 بیتی پشتیبانی می کند. هم اکنون MSI، Acer، Asus و Fujitsu-Siemens اقدام به عرضه سیستم های laptop مبتنی بر این پردازنده کرده اند.
مشکل اصلی در اینجاست که این سیستم ها توسط هیچ شرکتی وارد ایران نشده اند
باشه عوضش ميکنم....ببخشيد که شما از مرلين منسون خوشتون نمياد...به نقل از mahsafar :رهام جان اگر برات ممکنه این avatarات رو عوض کن
خیلی ببخشیدا
کمی تا قسمتی چندش آوره
با پوزش مجدد
اگه بخواي يه ذره بيشتر ((حدود 150-200)) ولخرجي کني.... dell6400 نسبت به امکاناتش خوبهبه نقل از naeemtop :کسی نیست به من جواب بده؟
مبارکه.به نقل از 4liloft :با سلام بچه ها من لپ تاپ رو گرفتم
الانم دارم با لپ تاپ تایپ می کنم
ممنون از راهنماییتون
امرتات نداشت A7 رو برای همین از پاسارگاد گرفتم
اگه خواستین نقدش رو بنویسم براتون
خیلی ل تاپ باحالیه
بای
میشه detailش رو بنویسی؟؟به نقل از behnam sarfaraz :منم هفته ديگه نوتبوكم ميرسه :
acer aspire 5673
حسن سليقه را ميبينيد ؟
اي بابا اين حرفا چيه.......به نقل از mahsafar :رهام جان خیلی ممنون
از فضولی که کردم معذرت می خوام
سلام...به نقل از MCSEMCSE :سلام
آقا من فقط می خوام باهاش برنامه نویسی کنم و کارهای شبکه
این 3 مدل کدومش بهتره
Sony/fj 270 P/B /centrino1.86/1024 Ram/100GB/14"/price 1,590,000
DELL inspiron 6400d(256d)/ Core Duo 2.0/1024 Ram/100GB/15.4"/price 1,460,000
DELL Inspiron 710M/Centrino 2.0/512Ram/80GB/12"/Price 1,310,000
واقعا که گیر کردم بین این چند مدل
تو همین مایه قیمت اگه چیزی بهتر میشناسید هم ممنون میشم بفرمایید
بسیار ممنونم
فعلا در خماري باشيد تا برم بخرم و يك ريويو بنويسم . ولي بهتر از اين نديده ايد .به نقل از ealy :میشه detailش رو بنویسی؟؟
به نقل از behnam sarfaraz :منم هفته ديگه نوتبوكم ميرسه :
acer aspire 5673
حسن سليقه را ميبينيد ؟