• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
پیشنهاد من اینه

toshiba /Satellite A105-S4014 / Core™ Duo 1.83/1024 ram/120Gb/15.4" true/dvd super multi/1.390.000

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از behnam sarfaraz :
دوست عزيز اگه شما يك كمي چشاتونو باز كنيد ميبينيد در فروم بخشي براي مشاوره در امر خريد در نظر گرفته شده پس لازم نيست كه تريد بيخود بزنيد . اگه هر كي كه وارد اين فروم ميشه يك تريد بزنه روزانه 50 تريد اضافه ميشه . از همه خواهشمندم كه به تريد هاي بيخود جواب ندهند . شما هم براي جواب بهتره اين مطلب رو در بخش مشاوره در امر خريد مطرح كنيد .

بهنام جان چرا تو ذوق بچه ها می زنی
اجازه بده راحت باشند

gba

Registered User
لایک‌ها
25
هر چی می خری بخر فقط core duo بخر.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من تصمیم گرفتم لپتاپ برم و چیزی که دلمو برده Sony VAIO SZ220/B - Core Duo T2400 هست. ولی خوب گرونه (1 و نهصد) برای من و اگر بخرمش بخش بزرگی از پس اندازمو باید خرج کنم.

حالا سوالم اینه که اوضاع فروش لپتاپ دست دوم چجوریه؟ یعنی اگر من اینو بخرم و بعدا به پول احتیاج پیدا کنم و بخوام بفروشمش، آیا زود فروش میره و چقدر قیمتش پایین میاد؟ بعد از 3 ماه مثلا.

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
به به! اميدورام هر چه زود تر برسد . ان شاءالله مباركتان باشد! و پاي هم پير شيد!

در ضمن از شما و محمود جان و Roham_06 و ديگر دوستان هم واقعا متشكرم كه به سوالات پاسخ دادند و معذرت مي خواهم از اين غيبت طولاني اي كه داشتم . غيبت من، هم براي مشكلات دانشگاه بود و هم باري مشكلات خانودگي ام و مسافرت و.... !:D

با تشكر
سلام عزيزم دلم برات تنگ شده بود . آره همه دارن اينجا به نوعي كمك ميكنن و معلومات خودشون رو share ميكنند .
گرچه در اين مورد من به كمي مشكل برخوردم زيرا بعضي از پست ها نادرست زده شده بود و مطالبي نادرست رو به نمايش گذاشته بود . ( جسارت نباشه )
اما از همه خواهش ميكنم ابتدا از معلومات خود مطمئن بشن بعد اونو در اختيار ديگران بزارن . ممنون ميشم .
منم كه ميخوام يه ايسر اسپاير 5673 بگيرم . حالا چرا اين ؟ چون از كلمه اسپاير خوشم مياد . اسپاير يعني پرواز .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirsung :
سلام.
من تصمیم گرفتم لپتاپ برم و چیزی که دلمو برده Sony VAIO SZ220/B - Core Duo T2400 هست. ولی خوب گرونه (1 و نهصد) برای من و اگر بخرمش بخش بزرگی از پس اندازمو باید خرج کنم.

حالا سوالم اینه که اوضاع فروش لپتاپ دست دوم چجوریه؟ یعنی اگر من اینو بخرم و بعدا به پول احتیاج پیدا کنم و بخوام بفروشمش، آیا زود فروش میره و چقدر قیمتش پایین میاد؟ بعد از 3 ماه مثلا.
اگه مطمئن نيستيد كه ميتونيد نگهش داريد همون بهتر كه نخريد . چون خيلي ضرر ميكنيد . همين .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
ای بابا من کورم :D ؟؟؟!!! ننه اون سمعک و عینک من رو بده نمی بینم :D !!
نه A105 رو دیدم 1 ساعت هم دیدمش و کارش رو هم دیدم !
ولی تکرا بهتره
مبارک صاحبش باشه :D
خوب ستلايت بهتره . گرچه بود .
توشيبا با ستلايت مشهور شد و به جا رسيد . ولي به دليل توجيح مالي اين شركت كيفيت قطعات ستلايت كاسته شد و قطعات بصورت آنبورد عرضه شدند . ولي حالا توشيبا چند تا برنامه رو به اجرا گذاشته تا به محبوبيت برسه . مثلا تكنولوژي crystal bright مال توشيبا هست .

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
خوب ستلايت بهتره . گرچه بود .
توشيبا با ستلايت مشهور شد و به جا رسيد . ولي به دليل توجيح مالي اين شركت كيفيت قطعات ستلايت كاسته شد و قطعات بصورت آنبورد عرضه شدند . ولي حالا توشيبا چند تا برنامه رو به اجرا گذاشته تا به محبوبيت برسه . مثلا تكنولوژي crystal bright مال توشيبا هست .

جناب آقای بهنام لطفا بدون تعارف بفرمائید شما اگر جای liloftبودید کدوم رو انتخاب می کردید:
tecra a7 یا a105?
اگر به این سوال جواب بدید خیلی چیزا روشن می شه

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از amirsung :
سلام.

اگر من باشم اين كار را نمي كنم!
به دو دليل: 1- تا آن زمان قيمت نو دستگاه كاهش مي يابد!
2- بسيار ناجوانمردانه قيمت روي نوت بوك دست دوم مي گذارند!:D شما كه خودتان نمي تواني آنرا بفروشي،بلكه بايد يا به مغازه دار بفروشي يا بسپاري كه برايت بفروشند و مقداري پول هم بايد به فروشنده بدهي!

درنتيجه اين نوت بوك را آن زمان در شرايط متداول بازار( يعني عدم تحريم ايران يا عدم خداي ناكرده جنگ يا افزايش عوارض گمركي!!!) حداقل حدود 500-400 تومان كم مي شه!

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
2- بسيار ناجوانمردانه قيمت روي نوت بوك دست دوم مي گذارند!:D شما كه خودتان نمي تواني آنرا بفروشي،بلكه بايد يا به مغازه دار بفروشي يا بسپاري كه برايت بفروشند و مقداري پول هم بايد به فروشنده بدهي!

درنتيجه اين نوت بوك را آن زمان در شرايط متداول بازار( يعني عدم تحريم ايران يا عدم خداي ناكرده جنگ يا افزايش عوارض گمركي!!!) حداقل حدود 500-400 تومان كم مي شه!

مرسی از راهنماییت.

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از smrr57 :
دوستان من یک نت بوک میخوام با مشخصات زیر تا 1000000

هم میتونم پول بزارم
1-استفاده game ندارم
2-میخوام سبک باشه چون دائم جابجاش میکنم
3-سخت جون باشه (چون بچه دم دستمه)
یک مدل با مشخصات زیر و قیمت در حدود 970000 بهم پیشنهاد شده طرف از امریکا اورده(اینجا گارانتی نداره) ارزش خرید داره
dell 1.8 sonamo / 80GB/ dvdwriter/lcd 15.4/vga 128

یا اگر با همین پول موردی بهتری را در نظر دارین معرفی کنید
اگه ميخواي سخت جون باشه يا دل بگير يا اچ پي:eek:
اين مدلي هم که گفته بد نيست فقط ويندوز ويستا را پشتيباني نميکنه
ولي براي کارهايي که گفتي مناسبه.
اگه يه ذره بخواي بيشتر پول بذاري دل 6400 خيلي خوبه.

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahsafar :
جناب آقای بهنام لطفا بدون تعارف بفرمائید شما اگر جای liloftبودید کدوم رو انتخاب می کردید:
tecra a7 یا a105?
اگر به این سوال جواب بدید خیلی چیزا روشن می شه
اگه من باشم هيچكدام . ولي اگه راهي نداشته باشم a 105
گرچه انتخاب خيلي سخته در اين مورد . تكرا هم خوشگله هم خوب ولي در كل satelite بهتره .

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
اگه من باشم هيچكدام . ولي اگه راهي نداشته باشم a 105
گرچه انتخاب خيلي سخته در اين مورد . تكرا هم خوشگله هم خوب ولي در كل satelite بهتره .

خوب خوشبختانه هم عقیده هستیم
این رو مدنظر داشته باشید که دوستمون liloftقصد داشت توشیبا بخره وفقط هم از شرکت امرتات پس طبیعتاّ انتخابها بسیار محدود می شد

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عزيزم دلم برات تنگ شده بود . آره همه دارن اينجا به نوعي كمك ميكنن و معلومات خودشون رو share ميكنند .
گرچه در اين مورد من به كمي مشكل برخوردم زيرا بعضي از پست ها نادرست زده شده بود و مطالبي نادرست رو به نمايش گذاشته بود . ( جسارت نباشه )
اما از همه خواهش ميكنم ابتدا از معلومات خود مطمئن بشن بعد اونو در اختيار ديگران بزارن . ممنون ميشم .
منم كه ميخوام يه ايسر اسپاير 5673 بگيرم . حالا چرا اين ؟ چون از كلمه اسپاير خوشم مياد . اسپاير يعني پرواز .

بهنام جان اسپایر یعنی بلند پروازی یا آرزو داشتن
معنی پراز نمی ده

malekzadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من با بودجة 500-600 تومان چی میتونم بگیرم؟؟؟؟

اصلا چیزی میتونم بگیرم؟؟؟؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فعلا در خماري باشيد تا برم بخرم و يك ريويو بنويسم . ولي بهتر از اين نديده ايد .
چون زیاد از تو خماری موندن خوشم نمیاد اجازه بدید خودم پیش بینی کنم:

CrystalBrite™ 15.4" wide screen(WXGA 1280 * 800

Windows® XP Home Edition

Intel Core Duo T2400 1.83 GHz ( Dual-Core

2GB DDR II SDRAM - 533 MHz

120GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm

DVD±RW (+R double layer) / DVD-RAM - integrated

5in 1 card reader

ATI Mobility™ Radeon® X1400 with up to 512 MB of HyperMemory™ (128 MB of dedicated GDDR2 VRAM; up to 384 MB of shared system memory)

1.3 megapixel CMOS camera

Bluetooth® VoIP phone (optional)

weight : 3 kg with tv tuner

معایب(البته از نظر من):

رزولوشن کم lcd
پروفشنال نبودن ویندوز
وزن بسیار سنگین:در حالیکه بطور معمول وزن مدل های 15.4 اینچ بین 2.75 تا 2.8 هست این مدل (البته با tv tuner)
حدودا 3 کیلو هست.مدل بدون tuner هم در حدود 2.95 کیلو گرم.
هر قسمت از config رو اگه اشتباه پیش بینی کردم لطفا اصلاح کنید

توجه توجه: قابل توجه بهنام که در یک اقدام نمادین و استثناییacer اقدام به حراج acer aspire 5672 که تنها تفاوتش با مدل بالا در سی پی یو هست(1.66 به جای 183) با قیمت شگفت انگیزه 900 $ (بخوانید مفت) شده.اگر امکان خرید از امریکا توسط دوستان را داری به هیچ عنوان این فرصت طلایی رو از دست ندید:
http://www.compusa.com/products/pro...oduct_code=336978&Pn=Aspire_5672WLMi_Notebook

شروع این نوع حراج ها نشون دهنده اینه که ورود گسترده notebook هایی با سی پی یو جدید اینتل(MEROM) و در نتیجه cut شدن قیمت مدل های فعلی قریب الوقوعه .به دوستانی که عجله زیادی برای خرید ندارن توصیه می کنم یکمی صبر کنن تا با قیمت بهتر مدل های مناسب تری نصیبشون بشه

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از عادل :

همینطور که عادل گفت متاسفانه در ایران قیمت هایی که فروشنده ها برای خرید روی نوت بوک دسته دوم میزارن خیلی غیر عادلانه هست . در حالیه بلافاصله بعد از خرید،خودشون با قیمتی بسیار بسیار گرونتر اقدام به فروش میکنن.جاهای دیگه دنیا به لطف وجود سایت هایی مثل ebay و امثال اون واسطه انچنانی در کار نیست و این نوع مشکلات پیش نمیاد.
همونطور که تو پست قبلی گفتم اگه نیاز اورژانسی به نوت بوک ندارید توصیه میکنم یکمی صبر کنید مطمئنا با ورود نوت بوک هایی با سی پی یو جدید(merom) قیمت ها پایین میاد.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگه نیاز اورژانسی به نوت بوک ندارید توصیه میکنم یکمی صبر کنید مطمئنا با ورود نوت بوک هایی سی پی یو جدید(merom) قیمت ها پایین میاد
ببخشید این سی پی یو جدید(merom) چیه و الان کدام لپ تاپها آن را دارند؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
ببخشید این سی پی یو جدید(merom) چیه و الان کدام لپ تاپها آن را دارند؟

با تشکر از ealy
چیزهائی که من از سایت اینتل دستگیرم شد ایناست:
Intel® Core™2 Duo Processor جزو محصولات جدید اینتل می باشدکه برای نوت بوک با نام merom عرضه می شود
به ادعای اینتل این cpu بهره وری در مصرف انرژی رو 40 درصد افزایش میده (کمتر مصرف می کنه)
والبته 40 در صد هم سریعتره
این cpu 64بیتی می باشد
برای اطلاعات بیشتر برای meromباید تا آخر آگوست صبر کنیم

در ضمن من این cpu فقط در یکی از محصولات asus دیدم: ASUS V1J

فایل های ضمیمه

• core 2.JPG
    core 2.JPG
    25.5 KB · نمایش ها: 1
بالا