به نقل از behnam sarfaraz :دوست عزيز اگه شما يك كمي چشاتونو باز كنيد ميبينيد در فروم بخشي براي مشاوره در امر خريد در نظر گرفته شده پس لازم نيست كه تريد بيخود بزنيد . اگه هر كي كه وارد اين فروم ميشه يك تريد بزنه روزانه 50 تريد اضافه ميشه . از همه خواهشمندم كه به تريد هاي بيخود جواب ندهند . شما هم براي جواب بهتره اين مطلب رو در بخش مشاوره در امر خريد مطرح كنيد .
سلام عزيزم دلم برات تنگ شده بود . آره همه دارن اينجا به نوعي كمك ميكنن و معلومات خودشون رو share ميكنند .به نقل از عادل :به به! اميدورام هر چه زود تر برسد . ان شاءالله مباركتان باشد! و پاي هم پير شيد!
در ضمن از شما و محمود جان و Roham_06 و ديگر دوستان هم واقعا متشكرم كه به سوالات پاسخ دادند و معذرت مي خواهم از اين غيبت طولاني اي كه داشتم . غيبت من، هم براي مشكلات دانشگاه بود و هم باري مشكلات خانودگي ام و مسافرت و.... !
با تشكر
اگه مطمئن نيستيد كه ميتونيد نگهش داريد همون بهتر كه نخريد . چون خيلي ضرر ميكنيد . همين .به نقل از amirsung :سلام.
من تصمیم گرفتم لپتاپ برم و چیزی که دلمو برده Sony VAIO SZ220/B - Core Duo T2400 هست. ولی خوب گرونه (1 و نهصد) برای من و اگر بخرمش بخش بزرگی از پس اندازمو باید خرج کنم.
حالا سوالم اینه که اوضاع فروش لپتاپ دست دوم چجوریه؟ یعنی اگر من اینو بخرم و بعدا به پول احتیاج پیدا کنم و بخوام بفروشمش، آیا زود فروش میره و چقدر قیمتش پایین میاد؟ بعد از 3 ماه مثلا.
خوب ستلايت بهتره . گرچه بود .به نقل از 4liloft :ای بابا من کورم ؟؟؟!!! ننه اون سمعک و عینک من رو بده نمی بینم !!
نه A105 رو دیدم 1 ساعت هم دیدمش و کارش رو هم دیدم !
ولی تکرا بهتره
مبارک صاحبش باشه
به نقل از behnam sarfaraz :خوب ستلايت بهتره . گرچه بود .
توشيبا با ستلايت مشهور شد و به جا رسيد . ولي به دليل توجيح مالي اين شركت كيفيت قطعات ستلايت كاسته شد و قطعات بصورت آنبورد عرضه شدند . ولي حالا توشيبا چند تا برنامه رو به اجرا گذاشته تا به محبوبيت برسه . مثلا تكنولوژي crystal bright مال توشيبا هست .
اگر من باشم اين كار را نمي كنم!به نقل از amirsung :سلام.
من تصمیم گرفتم لپتاپ برم و چیزی که دلمو برده Sony VAIO SZ220/B - Core Duo T2400 هست. ولی خوب گرونه (1 و نهصد) برای من و اگر بخرمش بخش بزرگی از پس اندازمو باید خرج کنم.
حالا سوالم اینه که اوضاع فروش لپتاپ دست دوم چجوریه؟ یعنی اگر من اینو بخرم و بعدا به پول احتیاج پیدا کنم و بخوام بفروشمش، آیا زود فروش میره و چقدر قیمتش پایین میاد؟ بعد از 3 ماه مثلا.
به نقل از عادل :اگر من باشم اين كار را نمي كنم!
به دو دليل: 1- تا آن زمان قيمت نو دستگاه كاهش مي يابد!
2- بسيار ناجوانمردانه قيمت روي نوت بوك دست دوم مي گذارند! شما كه خودتان نمي تواني آنرا بفروشي،بلكه بايد يا به مغازه دار بفروشي يا بسپاري كه برايت بفروشند و مقداري پول هم بايد به فروشنده بدهي!
درنتيجه اين نوت بوك را آن زمان در شرايط متداول بازار( يعني عدم تحريم ايران يا عدم خداي ناكرده جنگ يا افزايش عوارض گمركي!!!) حداقل حدود 500-400 تومان كم مي شه!
اگه ميخواي سخت جون باشه يا دل بگير يا اچ پيبه نقل از smrr57 :دوستان من یک نت بوک میخوام با مشخصات زیر تا 1000000
هم میتونم پول بزارم
1-استفاده game ندارم
2-میخوام سبک باشه چون دائم جابجاش میکنم
3-سخت جون باشه (چون بچه دم دستمه)
یک مدل با مشخصات زیر و قیمت در حدود 970000 بهم پیشنهاد شده طرف از امریکا اورده(اینجا گارانتی نداره) ارزش خرید داره
dell 1.8 sonamo / 80GB/ dvdwriter/lcd 15.4/vga 128
یا اگر با همین پول موردی بهتری را در نظر دارین معرفی کنید
اگه من باشم هيچكدام . ولي اگه راهي نداشته باشم a 105به نقل از mahsafar :جناب آقای بهنام لطفا بدون تعارف بفرمائید شما اگر جای liloftبودید کدوم رو انتخاب می کردید:
tecra a7 یا a105?
اگر به این سوال جواب بدید خیلی چیزا روشن می شه
به نقل از behnam sarfaraz :اگه من باشم هيچكدام . ولي اگه راهي نداشته باشم a 105
گرچه انتخاب خيلي سخته در اين مورد . تكرا هم خوشگله هم خوب ولي در كل satelite بهتره .
به نقل از behnam sarfaraz :سلام عزيزم دلم برات تنگ شده بود . آره همه دارن اينجا به نوعي كمك ميكنن و معلومات خودشون رو share ميكنند .
گرچه در اين مورد من به كمي مشكل برخوردم زيرا بعضي از پست ها نادرست زده شده بود و مطالبي نادرست رو به نمايش گذاشته بود . ( جسارت نباشه )
اما از همه خواهش ميكنم ابتدا از معلومات خود مطمئن بشن بعد اونو در اختيار ديگران بزارن . ممنون ميشم .
منم كه ميخوام يه ايسر اسپاير 5673 بگيرم . حالا چرا اين ؟ چون از كلمه اسپاير خوشم مياد . اسپاير يعني پرواز .
چون زیاد از تو خماری موندن خوشم نمیاد اجازه بدید خودم پیش بینی کنم:به نقل از behnam sarfaraz :فعلا در خماري باشيد تا برم بخرم و يك ريويو بنويسم . ولي بهتر از اين نديده ايد .
همینطور که عادل گفت متاسفانه در ایران قیمت هایی که فروشنده ها برای خرید روی نوت بوک دسته دوم میزارن خیلی غیر عادلانه هست . در حالیه بلافاصله بعد از خرید،خودشون با قیمتی بسیار بسیار گرونتر اقدام به فروش میکنن.جاهای دیگه دنیا به لطف وجود سایت هایی مثل ebay و امثال اون واسطه انچنانی در کار نیست و این نوع مشکلات پیش نمیاد.به نقل از عادل :اگر من باشم اين كار را نمي كنم!
به دو دليل: 1- تا آن زمان قيمت نو دستگاه كاهش مي يابد!
2- بسيار ناجوانمردانه قيمت روي نوت بوك دست دوم مي گذارند! شما كه خودتان نمي تواني آنرا بفروشي،بلكه بايد يا به مغازه دار بفروشي يا بسپاري كه برايت بفروشند و مقداري پول هم بايد به فروشنده بدهي!
درنتيجه اين نوت بوك را آن زمان در شرايط متداول بازار( يعني عدم تحريم ايران يا عدم خداي ناكرده جنگ يا افزايش عوارض گمركي!!!) حداقل حدود 500-400 تومان كم مي شه!
ببخشید این سی پی یو جدید(merom) چیه و الان کدام لپ تاپها آن را دارند؟اگه نیاز اورژانسی به نوت بوک ندارید توصیه میکنم یکمی صبر کنید مطمئنا با ورود نوت بوک هایی سی پی یو جدید(merom) قیمت ها پایین میاد
core 2 dua یا MEROM نسل جدید cpu های intel که FSB اونا 1066 و در چند مدل CASH L2 4MB دارن:به نقل از darya_s :ببخشید این سی پی یو جدید(merom) چیه و الان کدام لپ تاپها آن را دارند؟
به نقل از darya_s :ببخشید این سی پی یو جدید(merom) چیه و الان کدام لپ تاپها آن را دارند؟