خوب، در اینجا با دو خواسته روبرو هستیم:
شما نوت بوکی می خواهید برای دانشگاه و اینترنت و کارهایی متداول و نیازتان. تا اینجا شما به یک نوت بوک جم و جور نیاز دارید،:happy: من پیشنهاد 12 اینچ یا 14 اینچی را می دهم. گوش دادن به مو سیقی بهترین گزینه MP3Player یا در رده پایین تر یک موبایل است! مگر اینکه شما عادت به گوش دادن موسیقی در زمان کار کردن با رایانه باشید.:happy: البته باید بدانیم که کیفیت بلندگوهای نوت بوک کیفیت چندان مطلوبی را (در اکثر موارد) ارائه می دهد.
اما اگر بخواهیم با نوت بوک فیلم ببینیم. بهترین حالت یک نوت بوک با صفحه نمایش عریض 17 اینچ است! اما جابجا کردن این نوت بوک کمر آدم را می شکاند!(این موضوع را بخصوص در دانشگاه! را کاملا جدی بگیرید) هم جای زیادی را می گیرد و شما باید با دو کیف به دانشگاه بروید! اما در رده پایین تر یک نوت بوک با صفحه عریض 15.4 اینچ است. باز وزن این نوت بوک ها زیاد است و جا گیر!
گرچه صفحه نمایش های 14.1 و 15 )15.1( و 15.4 اینچ تقریبا از نظر عددی نزدیک هم اند ولی تفاوت اندازه و زن زیادی ایجاد می کنند.
به نظر من یک نوت بوک 14 اینچ برای شما مناسب تر است و فیلم را با صفحه نمایش کوچکتر ببینید و از قید چند نفره فیلم دیدن بگذرید، یا اینکه رنج نوت بوک های 15.4 اینچ را در دانشگاه برای خود بخرید.
اما یک نوت 12 اینچ کوچک و جمع و جور برای شماست. در کیف شما جای کمی را می گیرد و وزن کمی دارد. جای کمی می گیرد و یک وسیله ای کاملا همراه است. که در این رده نوت بوک های سونی و Dell در ایران بهتر یافت می شوند.
اما از دیدن فیلم چندان خوشحال نخواهید شد.
خوب شما کدام را می خواهید:
15.4 اینچ با وزنی حداقل 2 کیلو و 800 گرم و نزدیک به 3 کیلو! این نوت بوک هابیشتر جایگزین دسکتاپ است تا وسیله همراه بودن!
15 اینچ (که توصیه نمی کنم، چون دیگر صفحه نمایش عریض ندارد و با 14 اینچ تفاوتی برایتان نمی کند مگر وزن و اندازه بیشتر)
14 اینچ با وزن حدود 2 کیلو , 200-300 گرم
12 اینچ با وزنی زیر 2 کیلو
البته سایزهای دیگری زیر 14 اینچ هم داریم نظیر 11 اینچ یا ...