• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hiv_positive :
سلام , من دیروز یک لپ تاپ toshiba tecra a7 s712 خریدم . می دونم مدل تاپی نیست و بر اساس بودجه زیر 1500000 من شاید انتخاب های بهتری هم می توانستم داشته باشم. البنته من رم را به یک گیگ افزایش داده ام. ضمنا تو پایتخت هر جا می رفتم ایم مدل رو به a105 ترجیح می دادند. نظر شما چیه. با اینکه خیلی با عجله خریدم.
من دانشجوی مکانیک کارشناسی هستم
سعی میکنم به زودی review ای نیز با استفاده از راهنمایی های شما بنویسم.
لطفا نظراتتونو بگین که واسم خیلی با ارزشند
( واسه کیبورد فارسی چی کار می تونم بکنم! یه ساعت طول کشید اینو نوشتم؟):blink:

دوست عزیز مبارکتون باشه
منم 1 هفته است که تکرا A7 رو خریدم و خیلی هم راضی هستم
برچسپ فارسی هم ندارم :D

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
ealyچرا از نوت بوک خودت نمی نویسی؟
ما منتظریم

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
( واسه کیبورد فارسی چی کار می تونم بکنم! یه ساعت طول کشید اینو نوشتم؟)
1- اول سعی می کنی از حافظه ات کمک بگیری
----می فهمی فایده نداره (خیلی طول می کشه)

2- با استفاده از On-Screen Keyboard سعی می کنی بنویسی
----می فهمی فایده نداره (بازهم کند)

3- یک کیبورد کوچک (مثلاً فراسو 26000 تومان) میخری
----می فهمی فایده نداره (دست و پاگیره)

4- آخرش یه برچسب فارسی میچسبونی و خلاص می شوی

اگر کارت با کیبورد فارسی زیاده از همون اول بی دردسر برچسب بچسبون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از hamidk :
1- اول سعی می کنی از حافظه ات کمک بگیری
----می فهمی فایده نداره (خیلی طول می کشه)

2- با استفاده از On-Screen Keyboard سعی می کنی بنویسی
----می فهمی فایده نداره (بازهم کند)

3- یک کیبورد کوچک (مثلاً فراسو 26000 تومان) میخری
----می فهمی فایده نداره (دست و پاگیره)

4- آخرش یه برچسب فارسی میچسبونی و خلاص می شوی

اگر کارت با کیبورد فارسی زیاده از همون اول بی دردسر برچسب بچسبون
والا منم برچسب فارسی خریدم ولی دلم نمیاد بچسبونمش دارم سعی می کنم یاد بگیرم همینطوری تایپ کنم ولی پیشرفتم کنده.:( :(

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :
باتشکر از پاسخگویی خوبتون. والا قصد من از خرید لپ تاپ بیشتربای کانکت شدن به اینترنت لن واستفاده از سرعت خوب اینترنت دانشگاه ودانلود است در درجه دوم برای نگاه کردن فیلم وگوش دادن موسیقی وانجام کارهای روزمره. به طور کلی من کارهای خاصی از قبیل کارهای گرافیکی ویا بازی کردن ندارم وهدفم اینها نیست. حالا فکر کنم بتونید کمکم کنید.

ممنون-مهدی

خوب، در اینجا با دو خواسته روبرو هستیم:

شما نوت بوکی می خواهید برای دانشگاه و اینترنت و کارهایی متداول و نیازتان. تا اینجا شما به یک نوت بوک جم و جور نیاز دارید،:happy: من پیشنهاد 12 اینچ یا 14 اینچی را می دهم. گوش دادن به مو سیقی بهترین گزینه MP3Player یا در رده پایین تر یک موبایل است! مگر اینکه شما عادت به گوش دادن موسیقی در زمان کار کردن با رایانه باشید.:happy: البته باید بدانیم که کیفیت بلندگوهای نوت بوک کیفیت چندان مطلوبی را (در اکثر موارد) ارائه می دهد.

اما اگر بخواهیم با نوت بوک فیلم ببینیم. بهترین حالت یک نوت بوک با صفحه نمایش عریض 17 اینچ است! اما جابجا کردن این نوت بوک کمر آدم را می شکاند!(این موضوع را بخصوص در دانشگاه! را کاملا جدی بگیرید) هم جای زیادی را می گیرد و شما باید با دو کیف به دانشگاه بروید! اما در رده پایین تر یک نوت بوک با صفحه عریض 15.4 اینچ است. باز وزن این نوت بوک ها زیاد است و جا گیر!
گرچه صفحه نمایش های 14.1 و 15 )15.1( و 15.4 اینچ تقریبا از نظر عددی نزدیک هم اند ولی تفاوت اندازه و زن زیادی ایجاد می کنند.
به نظر من یک نوت بوک 14 اینچ برای شما مناسب تر است و فیلم را با صفحه نمایش کوچکتر ببینید و از قید چند نفره فیلم دیدن بگذرید، یا اینکه رنج نوت بوک های 15.4 اینچ را در دانشگاه برای خود بخرید.
اما یک نوت 12 اینچ کوچک و جمع و جور برای شماست. در کیف شما جای کمی را می گیرد و وزن کمی دارد. جای کمی می گیرد و یک وسیله ای کاملا همراه است. که در این رده نوت بوک های سونی و Dell در ایران بهتر یافت می شوند.:) اما از دیدن فیلم چندان خوشحال نخواهید شد.

خوب شما کدام را می خواهید:
15.4 اینچ با وزنی حداقل 2 کیلو و 800 گرم و نزدیک به 3 کیلو! این نوت بوک هابیشتر جایگزین دسکتاپ است تا وسیله همراه بودن!;)
15 اینچ (که توصیه نمی کنم، چون دیگر صفحه نمایش عریض ندارد و با 14 اینچ تفاوتی برایتان نمی کند مگر وزن و اندازه بیشتر):eek:
14 اینچ با وزن حدود 2 کیلو , 200-300 گرم:rolleyes:
12 اینچ با وزنی زیر 2 کیلو:cool:

البته سایزهای دیگری زیر 14 اینچ هم داریم نظیر 11 اینچ یا ...:D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
والا منم برچسب فارسی خریدم ولی دلم نمیاد بچسبونمش دارم سعی می کنم یاد بگیرم همینطوری تایپ کنم ولی پیشرفتم کنده.:( :(
من اگر جای شما باشم حتما می چسبانم!

چون وقتی شما برچسب می چسبانی در مرور زمان برچسب پاک می شود ولی باعث می شود که حروف زیر برچسب باقی بمانند و شما بدون نیاز به عویض صفحه کلید تنها بر چسب را تعویض کنید!
ولی اگر برچسب نباشد نوشته های صفحه کلید در اثر کار زیاد و مرور زمان پاک می شوند!

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها به نظر شما این گزاره چقدر درسته:
«سونی هیچ برتری خاصی نسبت به بقیه برندهای لپتاپ نداره و قیمت بالاترش صرفا به خاطر اینه که در واقع داری پول مارکش رو میدی.»

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirsung :
بچه ها به نظر شما این گزاره چقدر درسته:
«سونی هیچ برتری خاصی نسبت به بقیه برندهای لپتاپ نداره و قیمت بالاترش صرفا به خاطر اینه که در واقع داری پول مارکش رو میدی.»

من فکر میکنم بخشی از قیمت بالای سونی به علت نرم افزارهائی هست که روش نصب شده
چون فکر می کنم از لحاظ کمی وکیفی نرم افزارهای بیشتر وبهتری روی سونی نصب شده
وبه خاطر قانون کپی رایت خوب طبیعتا قسمت زیادی از این پول اضافه برای این نرم افزارهاست که خوب در ایران به علت نبود قانون کپی رایت ومجانی بودن نرم افزار ,در هنگام خرید نوت بوک به نرم افزارهای نصب شده هیچ توجهی نمی شه.
نمی دونم حدسم چقدر درسته؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از عادل :
من اگر جای شما باشم حتما می چسبانم!

چون وقتی شما برچسب می چسبانی در مرور زمان برچسب پاک می شود ولی باعث می شود که حروف زیر برچسب باقی بمانند و شما بدون نیاز به عویض صفحه کلید تنها بر چسب را تعویض کنید!
ولی اگر برچسب نباشد نوشته های صفحه کلید در اثر کار زیاد و مرور زمان پاک می شوند!
عادل جان واقعا از راهنماییت ممنونم منو از شک و دوراهی نجات دادی;) :)

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahsafar :
من فکر میکنم بخشی از قیمت بالای سونی به علت نرم افزارهائی هست که روش نصب شده
چون فکر می کنم از لحاظ کمی وکیفی نرم افزارهای بیشتر وبهتری روی سونی نصب شده
وبه خاطر قانون کپی رایت خوب طبیعتا قسمت زیادی از این پول اضافه برای این نرم افزارهاست که خوب در ایران به علت نبود قانون کپی رایت ومجانی بودن نرم افزار ,در هنگام خرید نوت بوک به نرم افزارهای نصب شده هیچ توجهی نمی شه.
نمی دونم حدسم چقدر درسته؟
افرين . كاملا اشاره درست و بجايي بود . اما خارجي ها با خريد سوني يه تير به دو نشان ميزنند. هم نرم افزار هاي زياد و هم نوتبوك . بنده شخصا برتري قابل توجهي در سوني نديده ام بجز كيفيت تصوير ...

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از behnam sarfaraz :
افرين . كاملا اشاره درست و بجايي بود . اما خارجي ها با خريد سوني يه تير به دو نشان ميزنند. هم نرم افزار هاي زياد و هم نوتبوك . بنده شخصا برتري قابل توجهي در سوني نديده ام بجز كيفيت تصوير ...
بله تا حدي درسته ;;;;;;; کيفيت نوت بوک هاي سوني خوبه.... کيفيت قطعات به کار رفته در اون زياد فرقي با ساير نميکنه ولي يک مزيت ديگه سوني طراحي بسيار زيباي اون ميباشد........;)

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از Nikonian :
ممنون دوست عزیز

راستش من اون چیزائی که گفتم برام لازمه ( ِDVDRW.iLink.512MB ) و اینکه ترجیحا Celeron نباشه ! چون اصلا باهاش حال نمیکنم ! و از طرفی این Fujitsu رو هم یکی از متخصصان لپتاپ میگفت که مادربردهاش خیلی ضعیف هستند و زود میسوزند:blink: من تا 700 هم میتونم هزینه کنم ولی به شرط اینکه چیزائی که من میخوام رو داشته باشه :rolleyes:

AMD اگر بشه هم قیمت معقوله و هم سرعت در مقایسه با Celeron خیلی بهتره !

در ضمن این 3003 Acer رو من توی ساییتش نتونستم پیدا کنم ! لطفا یه لینکی بهم بده .
سلام
acer 3003 فکر نميکنم دي وي دي رايتر داشته باشه البته خودتون ميتونيد بعدا يکي براش بگيريد ولي سي پي يو اون نسبت به سلرون عاليه ولي سنترينو از amd semperon بهتره اين هم لينک ريويو amd 3003
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2710
اولويت خريد لپ تاپ با کدام سي پي يو است:
1) core duo
2) core solo
3)sonama
4)amd turion
5)centino
6)amd sempron
7)celeron
8) pentium

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
خوب، در اینجا با دو خواسته روبرو هستیم:

شما نوت بوکی می خواهید برای دانشگاه و اینترنت و کارهایی متداول و نیازتان. تا اینجا شما به یک نوت بوک جم و جور نیاز دارید،:happy: من پیشنهاد 12 اینچ یا 14 اینچی را می دهم. گوش دادن به مو سیقی بهترین گزینه MP3Player یا در رده پایین تر یک موبایل است! مگر اینکه شما عادت به گوش دادن موسیقی در زمان کار کردن با رایانه باشید.:happy: البته باید بدانیم که کیفیت بلندگوهای نوت بوک کیفیت چندان مطلوبی را (در اکثر موارد) ارائه می دهد.

اما اگر بخواهیم با نوت بوک فیلم ببینیم. بهترین حالت یک نوت بوک با صفحه نمایش عریض 17 اینچ است! اما جابجا کردن این نوت بوک کمر آدم را می شکاند!(این موضوع را بخصوص در دانشگاه! را کاملا جدی بگیرید) هم جای زیادی را می گیرد و شما باید با دو کیف به دانشگاه بروید! اما در رده پایین تر یک نوت بوک با صفحه عریض 15.4 اینچ است. باز وزن این نوت بوک ها زیاد است و جا گیر!
گرچه صفحه نمایش های 14.1 و 15 )15.1( و 15.4 اینچ تقریبا از نظر عددی نزدیک هم اند ولی تفاوت اندازه و زن زیادی ایجاد می کنند.
به نظر من یک نوت بوک 14 اینچ برای شما مناسب تر است و فیلم را با صفحه نمایش کوچکتر ببینید و از قید چند نفره فیلم دیدن بگذرید، یا اینکه رنج نوت بوک های 15.4 اینچ را در دانشگاه برای خود بخرید.
اما یک نوت 12 اینچ کوچک و جمع و جور برای شماست. در کیف شما جای کمی را می گیرد و وزن کمی دارد. جای کمی می گیرد و یک وسیله ای کاملا همراه است. که در این رده نوت بوک های سونی و Dell در ایران بهتر یافت می شوند.:) اما از دیدن فیلم چندان خوشحال نخواهید شد.

خوب شما کدام را می خواهید:
15.4 اینچ با وزنی حداقل 2 کیلو و 800 گرم و نزدیک به 3 کیلو! این نوت بوک هابیشتر جایگزین دسکتاپ است تا وسیله همراه بودن!;)
15 اینچ (که توصیه نمی کنم، چون دیگر صفحه نمایش عریض ندارد و با 14 اینچ تفاوتی برایتان نمی کند مگر وزن و اندازه بیشتر):eek:
14 اینچ با وزن حدود 2 کیلو , 200-300 گرم:rolleyes:
12 اینچ با وزنی زیر 2 کیلو:cool:

البته سایزهای دیگری زیر 14 اینچ هم داریم نظیر 11 اینچ یا ...:D

عادل جان سلام وبازم ممنون

ولی شما در جواب من فقط از دیدگاه اینچ ووزن صحبت کردی وحرفی از امکاناتی که برای من مورد نیاز میتواند باشد حرفی نزدی والبته حرفی از برند مورد نظر خود نزدی. لطفا به این موارد هم اشاره کنید. در ضمن یه خواهش داشتم لپتاپ 15.4 اینچی که شما میگید زیر 2 کیلو یا زیر2.5 کیلو وجودندارد.

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144

1- یکی از بزرگترین پارامتر ها برای نوت بوک Portable بودن است که باید قبول کنیم بطور کلی همیشه سونی در این زمینه از بقیه جلوتر بوده
2- بطور کلی در موارد مشابه کیفیت تصویر در LCD های سونی خیلی بهتر می باشد
3- بطور کلی دقت و هزینه بسیار زیادی در تهیه قطعات این برند می شود (مثلاً در بسیاری از موارد سونی به جای استفاده از درایو های خودش از برند پایونیر که در این زمینه موفق تر است استفاده می کند)
4- بطور کلی سلیقه مشتری را در زمینه ظاهر محصولاتش کاملاً در نظر گرفته است

*** من دائم از لفظ "بطور کلی" استفاده کردم که تک تک مثال نزید مدل فلان سونی نسبت به مدل فلان فلانی بهتر یا ... در کل منظورم بود

تبصره: ولی من خودم دل دوست دارم :blink:

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidk :
1- یکی از بزرگترین پارامتر ها برای نوت بوک Portable بودن است که باید قبول کنیم بطور کلی همیشه سونی در این زمینه از بقیه جلوتر بوده
2- بطور کلی در موارد مشابه کیفیت تصویر در LCD های سونی خیلی بهتر می باشد
3- بطور کلی دقت و هزینه بسیار زیادی در تهیه قطعات این برند می شود (مثلاً در بسیاری از موارد سونی به جای استفاده از درایو های خودش از برند پایونیر که در این زمینه موفق تر است استفاده می کند)
4- بطور کلی سلیقه مشتری را در زمینه ظاهر محصولاتش کاملاً در نظر گرفته است

*** من دائم از لفظ "بطور کلی" استفاده کردم که تک تک مثال نزید مدل فلان سونی نسبت به مدل فلان فلانی بهتر یا ... در کل منظورم بود

تبصره: ولی من خودم دل دوست دارم :blink:
به طور کلی موافق نیستم!:rolleyes:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوستان من، سوني تنها چند قطعه از جمله صفحه نمايشش را خودش مي زند! وگرنه بقيه قطعاتش را از همان جا هايي مي خرد كه Dellو HP و... مي خرند! سوني بسيار هوشمندانه مي داند كه چگونه مشتريان خود را راضي نگهدارد! با طراحي بسيار شيك و تكنولوژي پيشرفته صفحه نمايش هايش! و چند نرم افزار! واز همه مهمتر آرم SONY! اين آرم خيلي ها را مدهوش مي كند! چون ساليان درازي است كه سوني در وسايل صوتي وتصويري در خانه ها خود نمايي ميكند! سوني هميشه مي داند كه چگونه تبليغ كند!

اين ترفند ها مخصوص سوني نيست! بلكه در ديگر برند ها هم مي بينيد! Fujitsu-Siemens هم داستاني مانند سوني دارد با اين تفاوت كه موفقيتي چندان كسب نكرد! Siemens هم مثل سوني خيلي دوست مي دارد كه در همه زمينه ها حرف بزند! بابا برقي هاي عزيز در صنعت برق بخوبي زيمنس را مي شناسند! زيمنس از گاز آشپزخانه توليد مي كند تا موبايل و...! Fujitsu-Siemens مدعي است كه تكنولوژي ژاپن و آلمان را باهم جمع كرده است تا نوت بوكي خيره كننده را ارائه دهد! ولي آمار ها نشان مي دهد كه در اروپا موفق نبوده است و شعارش با آنچه عمل كرده تفاوت دارد!

من هم زيباي سوني و كيفيت صفحه نمايش آن را مي ستايم!
اما اين باعث نمي شود كه عاشق آن شوم و چشم بسته به دنبالش راه بيافتم!
اما براي خود چنيين نوت بوكي نمي خرم! چون مي دانم كه در محيط هاي سخت و پر كار من، طاقت نمي آورد! مي دانم قيمت هاي اين نوت بوك بخصوص در ايران سر از فلك در مي آورد! مي دانم كه در ايران آن را چگونه مي فروشند!

آيا بهتر نيست كه به بخش اخبار نوت بوك و پست هاي مفيد اسفنديار عزيز سر بزنيم! و آمار هاي رضايت مشتريان را بخوانيم!

سوني بسيار زيبا طراحي مي كند! ولي دليل نمي شود كه بهترين ها را توليد كند!(از نظر طول عمر وكاركرد و سخت كار بودن!) سري به سايت هاي PCworld و غيره بزنيد.

هارد نوت بوك هايمان مال كدام كارخانه هاست! سي پي يو اش چه طور! آيا سوني مادر بردهايشرا خود توليد مي كند! آيا سوني اپتيكال درايو هايش را خودش مي زند! يا ...

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
من هم سعی دارم که بدون برچسب یاد بگیرم. ولی یه کار دیگه کردم.
اومدم کلید ها رو یکی در میون چسبوندم! و به خاطر کیفیت استثنایی اجناس ایرانی! در عرض یک ماه نصف اون یکی در میون ها افتادن و به همین طریق کم کم ...:D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :
عادل جان سلام وبازم ممنون

ولی شما در جواب من فقط از دیدگاه اینچ ووزن صحبت کردی وحرفی از امکاناتی که برای من مورد نیاز میتواند باشد حرفی نزدی والبته حرفی از برند مورد نظر خود نزدی. لطفا به این موارد هم اشاره کنید. در ضمن یه خواهش داشتم لپتاپ 15.4 اینچی که شما میگید زیر 2 کیلو یا زیر2.5 کیلو وجودندارد.

CPU: بهترين انتخاب دوال كور ها است‌(Core Duo( و در رده پايينتر SONAMA يا سنترينو!تا كيد من با توجه به نياز شما روي سنترينو يا سوناما است! چون افت قيمت خود را كرده است و كار شما راه مي اندازد!
هارد هم حداقل 80 گيگ! رم هم كه مشكلي نيست اكثر فروشنده ها به راحتي افزايشش مي دهند! تمام نوت بوك هاي با اين تكنولوژي كارت گرافيكي مناسبي براي كارشما دارند!
دوست خوبم اگر شما اينچ دستگاه را معين كني ! خيلي از مشكلات حل است! مثلا اگر شما 12 اينچي بخواهي! فقط نوت بوك هاي سوني و دل را براي انتخاب داري!

دوست خوب قدم به قدم پيش مي رويم! چرا عجله داري!

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
مثلا اگر شما 12 اينچي بخواهي! فقط نوت بوك هاي سوني و دل را براي انتخاب داري!
و ایسوس! به خصوص W5A

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از عادل :
CPU: بهترين انتخاب دوال كور ها است‌(Core Duo( و در رده پايينتر SONAMA يا سنترينو!تا كيد من با توجه به نياز شما روي سنترينو يا سوناما است! چون افت قيمت خود را كرده است و كار شما راه مي اندازد!
هارد هم حداقل 80 گيگ! رم هم كه مشكلي نيست اكثر فروشنده ها به راحتي افزايشش مي دهند! تمام نوت بوك هاي با اين تكنولوژي كارت گرافيكي مناسبي براي كارشما دارند!
دوست خوبم اگر شما اينچ دستگاه را معين كني ! خيلي از مشكلات حل است! مثلا اگر شما 12 اينچي بخواهي! فقط نوت بوك هاي سوني و دل را براي انتخاب داري!

دوست خوب قدم به قدم پيش مي رويم! چرا عجله داري!
سونی در حال حاضر هیچ مدل 12 اینچی نداره.11.1 (tx) و 13.3 اینچی( مدل sz)
toshiba هم یه مدله 12 ایتچ داره: TECRA M6

بالا