• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از smrr57 :
ممنون بلاخره یکی جوابم را داد
ان مدلی که گفتم با قیمت 970000 ارزش خرید داره یا نه
6400 قیمتش چنده
و اگر بخوام نهایتا تا 1000000 تومن خرج کنم نظر قطعیت چه مدلیه
سلام
6400 از 1100 شروع ميشه به بالا.....
اون مدل نسبت به قيمتش بد نيست.
يه نگاهي هم به دل 630m بياندازيد قيمت 950

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همه بروبچ خسته نباشيد.....
امروز سومين راهنماي خريد لپ تاپ عصر ارتباط منتشر ميشود..........:p

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
سونی در حال حاضر هیچ مدل 12 اینچی نداره.11.1 (tx) و 13.3 اینچی( مدل sz)
toshiba هم یه مدله 12 ایتچ داره: TECRA M6
سلام،

منظورم از 12 اينچي، سايزهاي زير 14 بود، كه حرفم را بد گفتم! واقعا مرا ببخشيد ! چه كار كنم كه ترك عادت خيلي سخت است!:blush: در اين سايز ها به نظر من سوني و دل (حداقل در ايران) موفق تر هستند تا نسبت به بقيه:rolleyes: . مثلا 710m از شركت Dell و فرزندان اين مدل!
توشيبا و به قول دوست خوبمان كامران، ايسوس و ... هم در اين رده نوت بوك هايي دارند، يعني بايد داشته باشند تا مشتريانشان را حفظ كنند،:lol: اما دو نكته وجود دارد: 1-پيدا شدن در بازار ايران 2- فراوانتر بودن در بازار ايران(اين مسئله باعث پايين آمدن قيمت نوت بوك نسبت قيمت نوت بوك هايي كه در بازار ايران به صورت چند ده تايي وارد مي شوند و قيمتي نجومي دارند!)
در اين رده به قول معروف ultra portable :) يا به قول من زير 14 اينچي ها:blush: ، سوني بيشتر در سايز هاي 13 اينچي حضور دارد و ساير برند ها روي سايز 12 اينچي(يعني 12 تا 12.9 اينچ!) فوكوس كرده اند.
براي شما گمان نمي كنم سايز 12و پايين تر بدردتان بخورد! چون ديگر فيلم ديدن را بخيال شويد يا به سختي ببينيد!(به نظر من!);)

و اگر در اين سايزها دستگاهي بخريد، بايد هزينه بيشتري را نسبت به نوت بوكي با همان امكانات در سايز هاي 15 اينچي پرداخت نماييد.:lol:

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
زیباییش رو نمیدونم ولی Dell 630m با cpu 1.77 زیر 1 میلیون هست الان. لپ تاپ خوبی هم هست. Inspiron 630m
با cpu 2.0 هم زیگورات میده 11900000 Rials

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستام وبخصوص عادل عزیز

بچه ها من امروز پایتخت رفته بودم وتوانستم مدل دلخواه خودم رو از برند توشیبا پیدا کنم ولی یه مشکلی بود اینکه این مدل تازه اومده و باید دو سه روز صبر کنم تا شرکت مورد نظر بارهایش را بیاورد واونموقع بگیرم. حالا چند تا سوال داشتم که خواهش داشتم سریعا جواب بدهید چون که میخواهم فردا پس فردا برم بگیرم.
1- مدل دلخواه من Toshiba satellite A105-S4094 است که مشخصات آن رادرزیر مینویسم. قیمت 1300000 تومان. لطف کنید نظر خودتونو راجع به کیفیت وکلا نوع مورد نظر من بگید وبگید که خوب است یا نمی ارزه. اینم بگم برای من از لحاظ وزنش مشکلی نیست و شما ازلحاظ کیفیت قطعاتش نظرتون بگید.

CPU: Core Duo T2250 1.73 GHZ
L2Cash:2 MG
FSB: 533
RAM: 1536DDR2
HARD: 120 + SATA
Optical Drive: DVD+-RW Super Multi Drive DL
Display: 15.4" TruNrite WUXGA
Screen Resolution:1280*800
Video Adapter: Intel GMA950
Video Memory: 128(Sharerd
Battery Life: Up to 3.5 Hrs
Weight: 2.720 Kg
WIFI:802.11abg
LAN:10-100-1000
Memory Card Slot: 5 in 1
Modem: 56 K V.92
I-Link: yes
VGA-Out: yes
TV-Out&AV-Out:yes
USB vV2.0:4x
Other: Toshiba Express Media Player
Made In: China
Factory Waranty: 1Years
Iran Waranty: 1Years
ببخشید خیلی طولانی شد .لطف کنید نظرتون رو بگید.

2- به نظر شما نوع کارت گرافیکش مناسبه؟
3- آیا FSB پردازندش پایین نیست آخه من شنیده بودم که سرعت باس پردازنده های دوال کور 667 است.
4- اما سوال آخر که به نسیت از بالایی ها مهمتر است. من این شرکتی که گفتم سه شنبه میاره نقش بود .شرکت امرتات هم بود که الان هم داشت 10 تا حدودا. شرکت آفتاب شرق هم که اصلا در لیست فروشش هنوز این مدل رو وارد نکرده است و گفتند به من که تا حدود 1 ماه دیگه هم معلوم نیست که وارد کنیم. حالا شما به من بگید که کدام گارانتی را انتخاب کنم. واگر کسی علت این کار آفتاب شرق را میدوند لطفا بگید.
5- اگه ممکنه منظور ازامکانی که در قسمت Other برایتان نوشتم را توضیح دهید وهمینطور منظور از Super Multi Drive DL در قسمت Optical Drive .
6- آیا مدیا سنتر مناسب است بخصوص که SP2 هم نیست.

در پایان واقعا عذر میخواهم که انقدر سوالاتم زیاد شد ولی چه کنم که میخوام فردا پس فردا برم بگیرم ویه خورده عجله دارم.

شرمنده-ممنون-مهدی

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو سایت قیمت ،قسمت لپتاپ و بعد قیمت رو هم بگذار روی زیر 1 میلیون. به نتایج خوبی میرسی احتمالا.
www.gheymat.com

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :
سلام به همه دوستام وبخصوص عادل عزیز

بچه ها من امروز پایتخت رفته بودم وتوانستم مدل دلخواه خودم رو از برند توشیبا پیدا کنم ولی یه مشکلی بود اینکه این مدل تازه اومده و باید دو سه روز صبر کنم تا شرکت مورد نظر بارهایش را بیاورد واونموقع بگیرم. حالا چند تا سوال داشتم که خواهش داشتم سریعا جواب بدهید چون که میخواهم فردا پس فردا برم بگیرم.
1- مدل دلخواه من Toshiba satellite A105-S4094 است که مشخصات آن رادرزیر مینویسم. قیمت 1300000 تومان. لطف کنید نظر خودتونو راجع به کیفیت وکلا نوع مورد نظر من بگید وبگید که خوب است یا نمی ارزه. اینم بگم برای من از لحاظ وزنش مشکلی نیست و شما ازلحاظ کیفیت قطعاتش نظرتون بگید.

CPU: Core Duo T2250 1.73 GHZ
L2Cash:2 MG
FSB: 533
RAM: 1536DDR2
HARD: 120 + SATA
Optical Drive: DVD+-RW Super Multi Drive DL
Display: 15.4" TruNrite WUXGA
Screen Resolution:1280*800
Video Adapter: Intel GMA950
Video Memory: 128(Sharerd
Battery Life: Up to 3.5 Hrs
Weight: 2.720 Kg
WIFI:802.11abg
LAN:10-100-1000
Memory Card Slot: 5 in 1
Modem: 56 K V.92
I-Link: yes
VGA-Out: yes
TV-Out&AV-Out:yes
USB vV2.0:4x
Other: Toshiba Express Media Player
Made In: China
Factory Waranty: 1Years
Iran Waranty: 1Years
ببخشید خیلی طولانی شد .لطف کنید نظرتون رو بگید.

2- به نظر شما نوع کارت گرافیکش مناسبه؟
3- آیا FSB پردازندش پایین نیست آخه من شنیده بودم که سرعت باس پردازنده های دوال کور 667 است.
4- اما سوال آخر که به نسیت از بالایی ها مهمتر است. من این شرکتی که گفتم سه شنبه میاره نقش بود .شرکت امرتات هم بود که الان هم داشت 10 تا حدودا. شرکت آفتاب شرق هم که اصلا در لیست فروشش هنوز این مدل رو وارد نکرده است و گفتند به من که تا حدود 1 ماه دیگه هم معلوم نیست که وارد کنیم. حالا شما به من بگید که کدام گارانتی را انتخاب کنم. واگر کسی علت این کار آفتاب شرق را میدوند لطفا بگید.
5- اگه ممکنه منظور ازامکانی که در قسمت Other برایتان نوشتم را توضیح دهید وهمینطور منظور از Super Multi Drive DL در قسمت Optical Drive .
6- آیا مدیا سنتر مناسب است بخصوص که SP2 هم نیست.

در پایان واقعا عذر میخواهم که انقدر سوالاتم زیاد شد ولی چه کنم که میخوام فردا پس فردا برم بگیرم ویه خورده عجله دارم.

شرمنده-ممنون-مهدی

سلام...
تا جايي كه امشب وقت كنم نظراتم را مي گويم و بقيه اش را فردا...:D

2-گرافيكش براي كارهاي معمولي مناسب است و بازي و كارهاي سه بعدي را تا حد معمولي (البته كم) پاسخ گوست. ان شاءالله ويندوز ويستا را هم به راحتي ساپورت مي كند. فوقش براي بازي ها هم رزولوشن پاييني را انتخاب مي كنيد!

3- آيا مطمين هستيد؟ نوت بوك هايي توسط برند هاي مختلف توليد شده كه همين وضعيت رويشان اعمال شده است تا قيمت آن پايين تر بيايد و همچنيين سرعت آن هم پايينتر! مثل DELL INSPIRON 1300 كه گرچه سي پي يوي سوناما دارد ولي از سرعت گذرگاه كمتري برخوردار است!

4- درباره گارانتي از من سوال نكنيد بهتر است!

5- در مورد اپتيكال درايو هم بايد بگويم كه Super Multi يعني قابليت نوشتن رويهر سه نوع دي وي دي را داراست.

6- مديا سنتر همان نسخه PRO SP2 است. كه امكاناتي به آن اضافه شده است!

دوست خوبم به هيچ وجه در خريد نوت بوك عجله نكنيد! به هيچ وجه! مطمين باشيد به اين 2 روز نوت بوك ها بفروش نمي روند!

فعلا خدا حافظ

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من از این Tecra A7 خیلی راضی هستم
در حالت بازی با Warcraft باتری تا 4 ساعت جواب می ده . واقعا عالیه

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عادل جان ممنون از اینکه تعدادی از سوالات رو پاسخ دادید فقط دو تا نکته مجهول برای من باقی مانده است.
1- اینکه نظرت رو راجع به گارانت نگفتی من نظر تو رو که دارای تجربه کافی هستی میخواهم بدانم. طبعا نظر تو شخصی است وحداقل برای خودت محترم پس خواهش میکنم نظرت رو بگی.
2- با این حرفی که زدی که عجله نکن به کمی نگران شدم آخه من مطلب از مدتها قبل راجع به چگونگی انتخاب یک لپ تاپ مناسب ودیگر مسایل مربوطه خوانده بودم ودیروز هم که رفتم از نزدیک با بازار آشنا بشم وقیمت بگیرم. گفتم که یکی از فروشنده ها گفت که سه شنبه احتمال داره بیارن ودوتای دیگه هم داشتن با گارانتی امرتات ویکی دیگه هم داشت با گارانتی متفرقه. حالا اگه میشه منظورت رو از عجله نکردن بیشتروواضح تر توضیح بده.

ممنون-مهدی:rolleyes:

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
پردازندش پایین نیست آخه من شنیده بودم که سرعت باس پردازنده های دوال کور 667 است
بچه ها من به یک موضوع عجیب برخورد کردم
این پردازنده (T2250) اصلا جزو تولیدات اینتل نیست
من که تو اینتل سرچ کردم هیچ جوابی نداد:wacko:

به نظر میاد این قیمت پائین نسبت به امکاناتی که داره باید یه دلیلی داشته باشه اگر دلیلش افت قیمتها به خاطرmerom نباشه

به نظر شما نوع کارت گرافیکش مناسبه؟
به نظر من اگر شما این نوت بوک رو حداقل برای 5سال استفاده می خوای بگیری در رابطه با گرافیک به مشکل می خوری

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahsafar :
بچه ها من به یک موضوع عجیب برخورد کردم
این پردازنده (T2250) اصلا جزو تولیدات اینتل نیست
من که تو اینتل سرچ کردم هیچ جوابی نداد:wacko:

به نظر میاد این قیمت پائین نسبت به امکاناتی که داره باید یه دلیلی داشته باشه اگر دلیلش افت قیمتها به خاطرmerom نباشه

به نظر من اگر شما این نوت بوک رو حداقل برای 5سال استفاده می خوای بگیری در رابطه با گرافیک به مشکل می خوری

سلام ممنون میشم اگه به بقیه سوالاتم جواب بدید ونظرتون رو بگید.:rolleyes:

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزيز
من يه لپتاپ خريدم بعد از يه عمري و ويندوزش رو عوض كردم و اكس پي گذاشتم ولي وقتي ويندوز جديد رو ديدم يهو ديدم بله ه ه ه تا هيچ قطعه اي نصب نيست مثل صدا و مودم و حتي مانيتور چون صفحه كوچيك بود
من مشخصات كامل لپتاپم رو مي دم ببينم از كجا بايد اينارو دانلود كنم(يه فولدر تو لپتاپ هست كه نوشته Tools فكر كنم به جاي اينكه سي دي بده يارو رفته تو هارد گذاشته ولي هر كاري كردم ستاپ و اينا نداشت)
مشخصات لپتاپ:

DELL
Pentium 4
Mobile Cpu 1.60 Ghz
1.20 Ghz , 256 Mb Of Ram
Audio:Sigmatel 9750
Modem:Broadcom Polaris
Modular Bay:Cd-Rw/Dvd Combo
Video:Intel 845 Gl
Uma Video Memory:1 Mb
Panel Type: 14 XGA
Level 2 Cache: 512 Kb

راستي اگر ممكن هست يه قيمت هم بگيد ببينم گرون خريدم يا ارزون

با تشكر
باي

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
من سرچی که کردم این نتایج به دست اومد:
t2250 جزو تولیدات اینتل هست اما اینکه چرا توسایتشون هیچ اثری ازش نیست عجیبه
t2250 وt2300 تفاوت عمدشون در همون fsb مورد اشاره آقا مهدی هست

The T2250 has a clock speed of 133MHz (quad pumped (x 4) = 533MHz FSB).
The T2300 has a clock speed of 166MHz (quad pumped (x 4) = 667MHz FSB).

The speed of the processor is a function of the multiplier x the clock speed:

T2250 = 133MHz x 13 = 1.73GHz
T2300 = 166MHz x 10 = 1.66GHz

در ضمن قیمت این پردازنده 40 -50 هزار تومن ارزونتر از t2300هست

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از mahsafar :
من سرچی که کردم این نتایج به دست اومد:
t2250 جزو تولیدات اینتل هست اما اینکه چرا توسایتشون هیچ اثری ازش نیست عجیبه
t2250 وt2300 تفاوت عمدشون در همون fsb مورد اشاره آقا مهدی هست

The T2250 has a clock speed of 133MHz (quad pumped (x 4) = 533MHz FSB).
The T2300 has a clock speed of 166MHz (quad pumped (x 4) = 667MHz FSB).

The speed of the processor is a function of the multiplier x the clock speed:

T2250 = 133MHz x 13 = 1.73GHz
T2300 = 166MHz x 10 = 1.66GHz

در ضمن قیمت این پردازنده 40 -50 هزار تومن ارزونتر از t2300هست
We’ve seen some odd Core Duo processors showing up in notebooks lately, pointing towards special OEM-only models meant to reduce the stock levels of the Yonah chips.
Several readers around the web have pointed us to a couple new processors showing up in value notebooks. There are two Toshiba Satellite laptops available at Circuit City. The first uses a Core Duo T2050, which is listed as running at 1.6GHz with a 533MHz Front Side Bus. The second notebook has a Core Duo T2250, featuring a bumped up multiplier running at 1.73GHz with a 533MHz Front Side Bus. They both still feature 2MB shared L2 cache. While the lower FSB will technically consume less power, Yonah is already so power efficient we don’t predict users will see much of a battery life increase.

Hewlett Packard is also offering some notebooks with the budget-priced single & dual core chips. The Pavilion dv1000t has the usual Celeron M and Core Duo T2300E/T2400/T2500 options, but now also offers the Core Solo T1350 and Core Duo T2050 & T2250. The Core Solo T1350 also runs on a 533MHz FSB with 2MB L2 cache, at a clock speed of 1.86GHz. The Core Duo options save up to $50, bringing the starting price of a dual core dv1000t to $769 at the time of publishing. You can save another $50 by going with the Core Solo offering, which still offers better performance and battery life over Dothan

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
خدایا!!!!!!!!!!!!!!!!1
وای من موقع دی وی دی با سونی یک میلیون چهارصدی یک ساعت و نیم میگیرم. بازی که کمتر. خدایا منو بکش از این زندگی ننگین راحت شم!!!!

باتیش رو که 3 ساعت کار کنه 250000 می فروشن!!! نامردا!!!!!!

چهار ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
من می رم از بالای میلاد پایینون نگاه کنم بیام!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
آقا من از این Tecra A7 خیلی راضی هستم
در حالت بازی با Warcraft باتری تا 4 ساعت جواب می ده . واقعا عالیه
مي شود لطفا بگوييد كه آيا شبكه بي سيم و ديگر وسايل روشن اند يا خاموش و اينكه روشنايي صفحه نمايش در چه حدي است؟ يعني بطور كامل و ذكر مشخصات كامل نوت بوكتان بگوييد نوت بوك تان در چه حالتي اين مقدار مي رود!:blush:

لطفا اگر توانستيد نظر كلي تان در باره اين نوت بوك بگوييد و ايا با گارانتي خريده ايد يا نه! و از گاراتي راضي ايد يا نه!

ببخشيد اينقدر سوال كردم
شرمنده:blush:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi-iust :
عادل جان ممنون از اینکه تعدادی از سوالات رو پاسخ دادید فقط دو تا نکته مجهول برای من باقی مانده است.
1- اینکه نظرت رو راجع به گارانت نگفتی من نظر تو رو که دارای تجربه کافی هستی میخواهم بدانم. طبعا نظر تو شخصی است وحداقل برای خودت محترم پس خواهش میکنم نظرت رو بگی.
2- با این حرفی که زدی که عجله نکن به کمی نگران شدم آخه من مطلب از مدتها قبل راجع به چگونگی انتخاب یک لپ تاپ مناسب ودیگر مسایل مربوطه خوانده بودم ودیروز هم که رفتم از نزدیک با بازار آشنا بشم وقیمت بگیرم. گفتم که یکی از فروشنده ها گفت که سه شنبه احتمال داره بیارن ودوتای دیگه هم داشتن با گارانتی امرتات ویکی دیگه هم داشت با گارانتی متفرقه. حالا اگه میشه منظورت رو از عجله نکردن بیشتروواضح تر توضیح بده.

ممنون-مهدی:rolleyes:

سلام مجدد،
درباره گارانتي كه بايد بگويم كه به نقش و آفتاب شرق اعتماد ندارم. امرتات هم كه تازه اومده! و نظري درباره اش نمي توانم بدهم! من اگر به جاي شما بودم و نوت بوك با گارانتي مي خواستم به دنبال ايسوس و ال جي مي رفتم!
در در جه پايين تر دنبال دل و اچ پي و سوني و فوجيتسو زيمنس و توشيبا و ايسر مي رفتم!(به ترتيب اولويت گفتم! اما باز هم تكرار مي كنم كه همانطور اسفنديار عزيز مي گفتند نوت بوكي كه سالم باشد به اين راحتي ها خراب نمي شود! من نمي دانم چرا آمار تلفات نوت بوك در ايران چرا اينقدر بالاست!!!:eek: به هر حال همه شان مثل هم اند!:wacko: )

فعلا اين ليست قيمت ها را بخوانيد و نظرتان را بگوييد:
http://www.zigorat.com/price.pdf

به قول معروف: دوباره بر مي گردم!:D
اين نوت بوك امكانات MultiMedia خوبي دارد ،از جمله ويندوز مديا سنتر و امكان Toshiba Express Media Player كه به شما امكان اين را ميدهد كه بدون بوت كردن سيستم و با سرعا CD/DVD خود را تماشا كنيد يا به آن گوش دهيد! و در نتيجه باطري كتري را صرف كنيد! اما كارت گرافيك آن معمولي است! FSB آن كمي پايين تر است! آيا بهتر نيست سري به مدل هاي مشابه از برند هاي مختلف بزنيد! به نظر من Dell Inspiron 6400D را نيز نيم نگاهي بياندازيد! محصولا ال جي و ايسوس را هم نگاهي بياندازيد!

در مورد توشيبا و گارانتي هاي آن من چندان اطلاعي ندارم!:( چون در اين تقريبا 2 سال بيشتر به سراغ ايسوس و ال جي و ايسر و دل و اچ پي بوده ام!

اما توشيبا A105 در سايت نوت بوك ريويو در صدر جدول قرار دارد(Most Popular Laptops) البته سايت هاي مختلف امار هاي متفاوت و حتي متناقضي ميدهند! (http://www.notebookreview.com/best_laptops/default.asp)

من نمي خواهم هيچ چيزي را به شما القا كنم! فقط چيزهايي را كه در اينترنت مي بينم و سرچ مي كنم برايتان در اينجا تا حد توانم مي نويسم!

اي كاش اسفنديار عزيز اينجا بود و اي كاش كه همه دوستان در بحث ها شركت مي كردند وامتيازات و نقايص اين نوت بوك را مي گفتند! مثلا كساني كه 6400 دارند، بگويند واقعا نوت بوك آيا جانشين خوبي براي 6000 است يا خير!

خوبي دل و ايسوس در اين است كه قطعات آن بخوبي در ايران گير مي آيد!:rolleyes: (در باره ال جي و توشبا اطلاع دقيقي ندارم!:lol: )

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از valizadeh4 :
سلام دوستان عزيز
من يه لپتاپ خريدم بعد از يه عمري و ويندوزش رو عوض كردم و اكس پي گذاشتم ولي وقتي ويندوز جديد رو ديدم يهو ديدم بله ه ه ه تا هيچ قطعه اي نصب نيست مثل صدا و مودم و حتي مانيتور چون صفحه كوچيك بود
من مشخصات كامل لپتاپم رو مي دم ببينم از كجا بايد اينارو دانلود كنم(يه فولدر تو لپتاپ هست كه نوشته Tools فكر كنم به جاي اينكه سي دي بده يارو رفته تو هارد گذاشته ولي هر كاري كردم ستاپ و اينا نداشت)
مشخصات لپتاپ:

DELL
Pentium 4
Mobile Cpu 1.60 Ghz
1.20 Ghz , 256 Mb Of Ram
Audio:Sigmatel 9750
Modem:Broadcom Polaris
Modular Bay:Cd-Rw/Dvd Combo
Video:Intel 845 Gl
Uma Video Memory:1 Mb
Panel Type: 14 XGA
Level 2 Cache: 512 Kb

راستي اگر ممكن هست يه قيمت هم بگيد ببينم گرون خريدم يا ارزون

با تشكر
باي
خوب مگر ويندوز قبلي آن چه بوده؟ اگر همين اكس پي بوده، اگر سي دي درايور ها همراه نوت بوك است، آنها را نصب كنيد و اگر كه ريكاوري سي دي همراه نوت بوك است از روي آن ويندوز را نصب كنيد يا درايور ها را از سايت دل دانلود كنيد!

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از عادل :
خوب مگر ويندوز قبلي آن چه بوده؟ اگر همين اكس پي بوده، اگر سي دي درايور ها همراه نوت بوك است، آنها را نصب كنيد و اگر كه ريكاوري سي دي همراه نوت بوك است از روي آن ويندوز را نصب كنيد يا درايور ها را از سايت دل دانلود كنيد!
سلام دوست عزيز
درد اينجاست كه همراه لپتاپ سي دي نبود:(

بالا