• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از tgeik :
من بالاخره inspiron 6400d رو خریدم.
cpu: 2GHz dou
ram: 1GB
HDD: 100GB
قیمت: 1290000
ایشالا یه مقدار که باهاش کلنجار رفتم، یه review ازش می نویسم. فعلا مشکلی که دارم اینه که نمی تونم با مودمش با سرعت بیشتر از 24KBPs کانکت بشم در حالی که با همون خط تلفن و همون ISP از کامپیوتر دسکتاپ حداقل 45KBPs کانکت می شم. هم درایورهای مودم رو آپدیت کردم و هم Initializing command ها رو دستکاری کردم، ولی هیچ تاثیری نداشته. کسی چیزی نمی دونه؟
مبارک است، مبارک است!

حتما اعضای بخش لپتاپ را بی نصیب نگذارید و واقعا ببینید ایا نوت بوک خوبی است و واقعا ارزشش را دارد!

من چند وقتی از بازار نوت بوک ایران اطلاعات دقیقی ندارم ولی این قیمت های 6400D به شدت مدهوش کننده است! هم امکانات خوبی دارد و هم قیمتی معقول در ایران! امیدوارم، در بازار لپتاپ ایران، اوضاع بسیار رقابتی تر شود، بویژ در بخش خدمات پس از فروش!

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
عجب تاپيكي !!!
منم يه دوماهي هست كه سوني وايو خريدم
هاد 100+
رم 512 DDR2
گرافيك 128D
وايد اسكرين
DVDRٌW
CPU: 1.86
حدود يك و چهارصد و هشتاد تموم شد.
راضي هم هستم ازش

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از MCSEMCSE :
سلام

نظرتون در مورد لپ تاپ Sony S-58-GP چیه؟؟

یکی پیدا کردم دست دوم که 7 ماهه کار کرده البته خیلی هم کار نکرده چون طرف رو می شناسم فقط با اون چت کرده:D

حالا قیمت اون رو نمیدونم حتی قیمت نوی اون رو هم نمی دونم چه برسه به دست دوم

خودش 7 ماه پیش 2,200,000 تومن خریده الان چند بده خوبه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید که اصلا خوب هست یا نه

Processor Pentium M (Dothan)
Processor speed 2.13 GHz
Centrino Yes
Amt of RAM 512 MB (max 2048 MB)
Hard drive 80 GB
Optical drive DVD double layer writer
Graphics hardware Nvidia GeForce Go 6400
Diagonal screen size 13.3 inch
Remote No
TV tuner No
Operating system Win XP Pro
Weight w/battery 1.95 kg
Wireless LAN 802.11b, 802.11g
به نظر من 1200 بخرش
چون تو با 2 ميليون ميتوني tx17 بگيري

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از MCSEMCSE :
سلام

یکی پیدا کردم دست دوم که 7 ماهه کار کرده البته خیلی هم کار نکرده چون طرف رو می شناسم فقط با اون چت کرده:D

Processor Pentium M (Dothan)
Processor speed 2.13 GHz
Centrino Yes
Amt of RAM 512 MB (max 2048 MB)
Hard drive 80 GB
Optical drive DVD double layer writer
Graphics hardware Nvidia GeForce Go 6400
Diagonal screen size 13.3 inch
Remote No
TV tuner No
Operating system Win XP Pro
Weight w/battery 1.95 kg
Wireless LAN 802.11b, 802.11g
به نظر من 1200 بخرش
چون تو با 2 ميليون ميتوني tx17 بگيري

اين هم عکسش:

sc001.jpg

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
الان با 2.2 میلیون میشه هترین مدل سری SZ رو خرید. به نظر من هم این اگر کاملا سالم و بی مشکل باشه همین حدودی که روهام جان فرمودن خیلی منطقی و خوبه.

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا از اولش هم من نسبت به dellآلرژی داشتم اما نمی دونستم این آلرژی نسبت به زیگوارته که به dellهم سرایت کرده یا برعکس
اما بااین خبر دلیلش رو فهمیدم:
گروه دل (Dell)، بزرگترين سازنده رايانه شخصي جهان، به دليل چاپ يک آگهی کذب در چين با چند شکايت حقوقی روبرو شده است.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از جام جم، گروه دل (Dell) متهم شده رايانه هايی با تراشه متفاوت و ارزان تر از آنچه در آگهی اش تبليغ کرده بود را فروخته است. به گزارش رسانه هاي دولتی چين، حداقل ۲۰ پرونده حقوقی عليه گروه (Dell) تسليم دادگاه شده اند.

در بيانيه ای که (Dell) در اين مورد منتشر کرده، اين گروه پذيرفته که در بازاريابی اش اشتباهی تاسف بار و غير عمدی رخ داده و از بابت اين خطا پوزش خواسته است.

(Dell) كرده است ، با خريداران تماس گرفته و تفاوت بين دو تراشه را توضيح داده است. بر اساس اين بيانيه به خريداران پيشنهاد شده که در صورت عدم رضايت، آنها می توانند پول خود را پس بگيرند. شارون زانگ، سخنگوی (Dell) گفته است که خطا پس از آن رخ داد که آنها شروع به تعويض تراشه های برخی از مدل های لپ تاپ (Dell) کردند بدون آنکه آگهی های تبليغاتی و فرم های فروش را تغيير دهند.

به نوشته روزنامه چاينا ديلی ، اولين پرونده عليه (Dell) به اتهام آگهی کذب، روز ۲۶ ژوئيه سال جاری در شانگهای و ۱۹ پرونده بعدی روز ۸ اوت در شيامن ثبت شده اند. اين شکايات حقوقی ممکن است تلاش(Dell) را برای پيشی گرفتن ازگروه چيني لنووو (Lenovo) ، پيشرو بازار رايانه ها در چين ناکام بگذارد.

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
اما نظر شخصی من فرق می کند!
من فکر نمی کنم شما با یک نوت بوک بتوانید 5 سال کار کنید! هم به علت پیشرفت سریع تکنولوژی، هم اینکه فکر می کنم که لپتاپ ها 4 سال کار مفید می توانند بکنند! مگر اینکه شما از لپتاپ کم کار بکشید !و فقط برای اینترنت و تایپ و چند کار معمولی از نوت بوک استفاده کنید. بعد از حداکثر 2 سال مطمئنا باطری نوت بوک شما به شدت ضعیف خواهد شد! آن زمان شما به جای حداقل 512 مگ رم باید حداقل 2 گیگ رم داشته باشد! در 3-4 سال آینده به طور حتم مصرف پردازنده ها بسیار کم می شود! سرعتشان تصاعدی بالا می رود! ظرفیت هاردها افزایش می یابد! و شاید در ایران سرعت اینترنت هم در آن زمان بهبود یابد!!!!!!:D

البته همه این ها نظرات شخصی من است! اما اگر یک نفر نیاز به یک دستگاه همراه دارد و بازی نمی کند و از ویستا چشم می پوشد و به طور خلاصه از نوت بوک انتظار چندانی ندارد، یک نوت بوک 900 تا 1 میلیونی کار ش را تا 2 یا 3 سال راه می اندازد.

عادل جان شما هم که منو تائید کردی
شما که می گی از یک لپ تاپ معمولی نباید توقع داشت 5 سال کارکنه
پس با این حساب یک لپ تاپ ضعیف (900 تومنی) که 1سال هم نباید کار کنه
برای همین من میگم پول دور ریختنه
اما اگر محمد آقا با این پول یک دسکتاپ بخره من بهش قول می دم 5 سال رو شاخشه
مگر اینکه به شدت به یک لپ تاپ نیاز داره که اون بحثش جداست

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از cracki :
عجب تاپيكي !!!
منم يه دوماهي هست كه سوني وايو خريدم
هاد 100+
رم 512 DDR2
گرافيك 128D
وايد اسكرين
DVDRٌW
CPU: 1.86
حدود يك و چهارصد و هشتاد تموم شد.
راضي هم هستم ازش

پس حتما يك نقد كامل از اين نوت بوك براي ما بنويسيد، تا ما حسرت به دل نمانيم!:happy: حتما هم در بحث هاي اينجا حضوري فعال داشته باشيد.:blush:

با تشكر فراوان

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از MCSEMCSE :
سلام

جالبه که بقیه دوستان هم با من هم عقیده هستن:)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Roham_06 :
لپ تاپ هاي dell:
inspiron 1300
inspiron630m

Acer:
1642
3624
2424

براي اطلاعات بيشتر به اين سايت ها مراجعه کنيد:
www.irhardware.com
www.parslaptop.com
www.irannotebook.com

از ميان دل ها به نظر من 630mبهتر است!
1300 هم از آن نوت بوك هايي است كه جناب mahsafar خبرش را گفتند. در اين نوت بوك گرچه سي پي يو سوناما است ولي FSB آن با همان سرعت سنترينو كار ميكند! و گرچه نوت بوكي ارزان قيمت است . در ايران هم جزو ارزانترين هاست . ولي قيمتش در ايران بايد كمتر باشد. مثلا يكي از چيز هايي كه باعث كم شدن قيمت اين نوت بوك شده است نداشتن خروجي تصويري براي تلويزيون است!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahsafar :
اصلا از اولش هم من نسبت به dellآلرژی داشتم اما نمی دونستم این آلرژی نسبت به زیگوارته که به dellهم سرایت کرده یا برعکس
اما بااین خبر دلیلش رو فهمیدم:
گروه دل (Dell)، بزرگترين سازنده رايانه شخصي جهان، به دليل چاپ يک آگهی کذب در چين با چند شکايت حقوقی روبرو شده است.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از جام جم، گروه دل (Dell) متهم شده رايانه هايی با تراشه متفاوت و ارزان تر از آنچه در آگهی اش تبليغ کرده بود را فروخته است. به گزارش رسانه هاي دولتی چين، حداقل ۲۰ پرونده حقوقی عليه گروه (Dell) تسليم دادگاه شده اند.

در بيانيه ای که (Dell) در اين مورد منتشر کرده، اين گروه پذيرفته که در بازاريابی اش اشتباهی تاسف بار و غير عمدی رخ داده و از بابت اين خطا پوزش خواسته است.

(Dell) كرده است ، با خريداران تماس گرفته و تفاوت بين دو تراشه را توضيح داده است. بر اساس اين بيانيه به خريداران پيشنهاد شده که در صورت عدم رضايت، آنها می توانند پول خود را پس بگيرند. شارون زانگ، سخنگوی (Dell) گفته است که خطا پس از آن رخ داد که آنها شروع به تعويض تراشه های برخی از مدل های لپ تاپ (Dell) کردند بدون آنکه آگهی های تبليغاتی و فرم های فروش را تغيير دهند.

به نوشته روزنامه چاينا ديلی ، اولين پرونده عليه (Dell) به اتهام آگهی کذب، روز ۲۶ ژوئيه سال جاری در شانگهای و ۱۹ پرونده بعدی روز ۸ اوت در شيامن ثبت شده اند. اين شکايات حقوقی ممکن است تلاش(Dell) را برای پيشی گرفتن ازگروه چيني لنووو (Lenovo) ، پيشرو بازار رايانه ها در چين ناکام بگذارد.

عشق من، زيگورات!:D

بعضي وقت ها براي من سوال است كه زيگورات چه گونه بعضي نوت بوك ها را ارزان مي دهد و چگونه اين شركن از سودش صرف نظر مي كند! گرچه تعداد زيادي از خريداران اين شركت مستقيما يا غير مستقيما از ارگان ها هستند.;) . جالب اين است كه ابزار پيشرو هم مدعي داشتن تنها مجوز واردات دل از وزارت صنايع معادن است!(البته نمي دانم كه آيا هنوز هم اين ادعا را مي كند يا نه! :D )

به قول دوستم: نمي دونم از زيگورات بخرم،نخرم! نمي دونم خوبه، نمي دونم بده! :D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mahsafar :
عادل جان شما هم که منو تائید کردی
شما که می گی از یک لپ تاپ معمولی نباید توقع داشت 5 سال کارکنه
برای همین من میگم پول دور ریختنه
اما اگر محمد آقا با این پول یک دسکتاپ بخره من بهش قول می دم 5 سال رو شاخشه
مگر اینکه به شدت به یک لپ تاپ نیاز داره که اون بحثش جداست

گويا من منظورتان را بد متوجه شدم! شرمنده!:blush:
اين كه بخواهيم يك لپتاپ 5 سال برود ولي از آن كار زيادي بكشيم، به نظر من درست در نمي آيد.

منظور من اين بود كه به نظر من، بعضي افراد به يك وسيله همراه براي كارهاي سبك و روزمره نياز دارند كه اين نياز هارا شايد حتي بشود با يك نوت بوك 600 توماني برطرف كرد!:happy:

دليلي وجود ندارد كه نوت بوك ارزان عمرش هم كم باشد! نوت بوك ارزانتر امكانات كمتري دارد ، سرعت كمتري دارد، باطري ضعيف تر ي داردولي اگر بخواهيم از اين نوت بوك ها كار زيادي بكشيم و روزي 6-7 ساعت مثل دسكتاپ از آن كار سنگين بكشيم، مطمئنا يك سال هم نمي رود! البته باطري نوت بوك هم كه طي 1 تا 2.5 سال براي اكثر نوت بوك ها به فنا مي رود! :D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Heaven :
الان با 2.2 میلیون میشه هترین مدل سری SZ رو خرید. به نظر من هم این اگر کاملا سالم و بی مشکل باشه همین حدودی که روهام جان فرمودن خیلی منطقی و خوبه.
به نظر من فقط به خاطر 13 اينچ بودنش ارزش خريد دارد! به شرطي كه سالم باشد!:happy:
قيمت هم 1200 تومان!

وگرنه، اگر شما 13 اينچ بودنش را نمي خواهيد، با اين پول يك لپتاپ نو با تكنولوژي جديد و با سرعتي بالاتر مي توانيد بخريد!:happy:

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
گويا من منظورتان را بد متوجه شدم! شرمنده!:blush:
اين كه بخواهيم يك لپتاپ 5 سال برود ولي از آن كار زيادي بكشيم، به نظر من درست در نمي آيد.

منظور من اين بود كه به نظر من، بعضي افراد به يك وسيله همراه براي كارهاي سبك و روزمره نياز دارند كه اين نياز هارا شايد حتي بشود با يك نوت بوك 600 توماني برطرف كرد!:happy:

دليلي وجود ندارد كه نوت بوك ارزان عمرش هم كم باشد! نوت بوك ارزانتر امكانات كمتري دارد ، سرعت كمتري دارد، باطري ضعيف تر ي داردولي اگر بخواهيم از اين نوت بوك ها كار زيادي بكشيم و روزي 6-7 ساعت مثل دسكتاپ از آن كار سنگين بكشيم، مطمئنا يك سال هم نمي رود! البته باطري نوت بوك هم كه طي 1 تا 2.5 سال براي اكثر نوت بوك ها به فنا مي رود! :D

شما در اون پست فرمودید که تکنولوژی به سرعت پیشرفت میکنه
من هم به استناد این حرف شما که درست هم هست گفتم که خوب مسلما یک لپ تاپ 900 هزار تومنی از یک لپ تاپ با قیمتی بالاتر از تکنولوژی قدیمی تری استفاده می کنه و زودتر از رده خارج می شه
پس در نتیجه سرمایه گذاری روی لپ تاپ 900 هزار تومنی اشتباهه
ok?

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
الان نمیشه بگیم که لپ تاپ 900 تومنی ضعیف هست. الان DELL 630m با Cpu 1.73 دوروبر 900 تومن هست، آیا میتوانیم بگوییم که ضعیف است؟ البته بحث عقب افتادن از تکنولوژی بحثی جدا از ضعیف بودن لپ تاپ هست که بستگی به نوع استفاده و نیازهای شخص دارد.

m4trix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با شرايط زير چه لپ تاپی رو بگيرم؟
قيمت زير 1،5 مليون
سی-پی-يو سنترينو
هاردش کمتر از 60 گيگ نباشه
رمش هم کمتر از 512 نباشه
دی-وی-دی داشته باشه
وزنش و گرافيکشم خيلی برام مهم نيست
من بيشتر با کامپيوتر از اينترنت استفاده ميکنم و کارای گرافيکی هم نميکنم
لطفاً راهنمايی کنيد

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
نظرتون راجع به DELL XPS 1210 چیه؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم راستش من لپ تاپ رو واسه خودم نمیخوام مشکلم هم دقیقا همینه چون اصلا نمیدونم برای چی میخواد و چی بهش پیشنهاد بدم فقط اینو میدونم که خیلی از کامپیوتر سر در نمیاره به خاطر همین تو ذهنم یه لپ تاپ جمع و جور بود که امکانات حرفه ای هم نداشت نداشت ولی به جاش اذیت نکنه حالا نظر شما چیه؟

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشا دوستانی که راهنمایی می خوان یه زحمتی بکشند اول یه دور کوچیک حداقل تو همین فوروم بزنند، بر حسب نیاز شون یه سری اطلاعات جمع آوری کنند، مثلا 4 تا مدلی که بیشتر به کارشون می خوره جدا کنند تا بقیه هم بتونند بهتر کمک کنند و خودشون هم زود تر به نتیجه برسند. همه این کار هایی که گفتم یک ساعت بیشتر طول نمی کشه. در عوض جواب ها دقیق تر خواهد بود و دوستان هم رغبت بیشتری به پاسخ دادن خواهند داشت.

بعضی از دوستان به ویژه اسفندیار خان (دامت افاضاته!) زحمت زیادی کشیدند تا یه سری اطلاعات رو جمع آوری کردند و در اختیار همه قرار دادند. حیفه که این زحمات نادیده گرفته بشه.
حداقل جاهایی که من توصیه می کنم قبل از نظر خواهی حتما ببینید این هاست.

سوالاتی که یک خریدار تازه کار نوت بوک باید از خود بپرسد
فروشندگان لپتاپ و خدمات پس از فروش
مشكلات و مسايل خريداران نوت بوك با گارانتي

بالا