• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamed one fx :
سلام .امیدوارم هر جا که هستین خوب و سلامت باشین.
ببخشید من برای دوستی SOny Vaio fe590p07 خریدم.ازش خیلی راضیه ولی نازه کار هم هست.
من خودم هم به نازگی تصمیم برای خرید یه سیستم برای خودم گرفتم و کارم باهاش اینه که میخوام باهاش زندگی کنم. حال کنم و همیشه دستم و در کنارم باشه و کارمم طراحی وب و میخوام این دستگاه رو بیشتر بخاطر این بگیرم.
ولی احساس میکنم قیمتش بالا ولی میدونم چون ونیه و کیفیتش اینطوری کرده حالا من برای کارم میتونم چیزی بگیرم که از p07 قیمتش کمتر باشه و من اینم بگم طرفدار صفحه نمایش فوقالعاده یعنی بگم همون سونی و صفحه نمایش نازک هستم و اینو خیلی میخوام.
برای کار منم همونطور که میدونی رنگ واقعی و نور مناسب و صفحه نمایش خوب موثر تره و میتونم p07 رو بگیرم ولی میخوام ببینم میتونم با هزینهی کمتر به اون کیفیت برسم و اینم میدونم که نمایشگر p07 دو لامپس.
از کیفیت Fe11h خبر ندارم چون دستگاه ساخت چینه دوست ندارم و به هرکی میگم میگه چین چون کارگر ارزونتر و .......... خلاصه میخوام یه چیزی بگیرم که حالا حالا ها راحت باشم و نمتونم بعد ز این هزینه کنم.
راجع به گرافیک هم میخوام بدونم که آیا خوبه میشه در مسافرت و غیری با سیستمم بازی کنم.
خلاصه اگر سیستمی بغیر از p07 در حد p07 میتونی معرفی کنی ممنون میشم از برند های دیگه هم اطلاعی ندارم.
Cpu:1.6 Dualcore Or betteR
ram:512 که باشه هم من 1گیگش میکنم.
هار هم که خیلی بهتره که ساتا باشه و حد اقل 100Gb
'گرافیک هم خوب باشه بعضی وقتها به سرم میزنه بازی کنم.
خلاصه میخوام باهاش زندگی کنم دیگه ممنون میشم کمکم کنید.
یه دنیا ممنون.
صفحه نمایش نازک هم بیشتر روش دقت کنید.
ببخشید پرحرفی کردم.
فعلا بای......
دوست عزيزم شما كيفيت تصوير رو مبناي خريد خودتون قرار داده ايد بنابراين سوني بهترين انتخاب براي كيفيت تصوير خواهد بود . همچنين بفرماييد سقف مبلغ شما چقدر است ؟

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

لطفا منو راهنمایی کنید.

همون طور که قبلا گفتم من از VAIO SZ 220 خیلی خوشم اومده و منتظرم قیمتش یک کم پایینتر بیاد و بخرم.
اما امروز یک مدل توشیبا رو دیدم U205-S5022
http://www.amazon.com/gp/product/B000G6S8U2/ref=pd_sbs_pc_1/104-2195635-8485569?ie=UTF8
که امکانات فوق العاده ای داره که حتی از اون مدل سونی هم بهتره و قیمتش هم خیلی کمتره ولی یک بدی که داره اینه که صفحه 12 اینچ داره که دیگه خیلی کوچیکه.

اگر شما بودید بین این دو تا کدوم رو انتخاب میکردید؟

و به نظر شما 12 اینچ زیادی کوچیک نیست؟ من خودم از نزدیک کار نکردم با 12 اینچ که بدونم چطوریه ولی فکر میکنم آدم یاد ال سی دی موبایل میفته.

hamed one fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تفاوت مونیتور های 17 و 15 رو دیدید که 15 هم کار آدم رو راه میندازه ولی 12 و 15'4 تفاوتش و کوچیکیش خیلی حس میشه.بعد یه چیز دیگه کیفیت شفافیت مونیتور های ال سی دی توشیبا به تجربه ی من خیلی خوب نیست و رنگبندیشون و درصد رنگشون مصنوعیه و سونی هم بخاطر کیفیتش خوبه و شما این پول اضافه رو برای زیبایی و کیفیت میدی و به نظر من ارزش داره چون یه چیزی میخرین که با اون شاید زندگی کنید .من که اینطوریم.. به نظر من Sz چیزی کم نداره

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamed one fx :
شما تفاوت مونیتور های 17 و 15 رو دیدید که 15 هم کار آدم رو راه میندازه ولی 12 و 15'4 تفاوتش و کوچیکیش خیلی حس میشه.بعد یه چیز دیگه کیفیت شفافیت مونیتور های ال سی دی توشیبا به تجربه ی من خیلی خوب نیست و رنگبندیشون و درصد رنگشون مصنوعیه و سونی هم بخاطر کیفیتش خوبه و شما این پول اضافه رو برای زیبایی و کیفیت میدی و به نظر من ارزش داره چون یه چیزی میخرین که با اون شاید زندگی کنید .من که اینطوریم.. به نظر من Sz چیزی کم نداره

ممنون آقا. از دودلی نجاتم دادی.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از amirsung :
سلام.

لطفا منو راهنمایی کنید.

همون طور که قبلا گفتم من از VAIO SZ 220 خیلی خوشم اومده و منتظرم قیمتش یک کم پایینتر بیاد و بخرم.
http://www.amazon.com/gp/product/B000G6S8U2/ref=pd_sbs_pc_1/104-2195635-8485569?ie=UTF8
که امکانات فوق العاده ای داره که حتی از اون مدل سونی هم بهتره و قیمتش هم خیلی کمتره ولی یک بدی که داره اینه که صفحه 12 اینچ داره که دیگه خیلی کوچیکه.

و به نظر شما 12 اینچ زیادی کوچیک نیست؟ من خودم از نزدیک کار نکردم با 12 اینچ که بدونم چطوریه ولی فکر میکنم آدم یاد ال سی دی موبایل میفته.
دوست عزیز میتونم بگم 13.3 اینچ مرز بین اندازه قابل قبول و کوچیکه و از این سایز کوچیکتر دیگه یکمی ازار دهنده میشه. من خودم با 13.3 خیلی راحتم ولی 12.1 رو پیشنهاد نمی کنم.
اما در مورد U205-S5022 بایدبگم هیچ برتریه نسبت به z220 نداره الا پروفشنال بودن ویندوز:

مزایای sony z220 :

2 تا کارت گرافیک داره یکی share و یکی gforce dedicated در حالیکه toshiba فقط کارت share داره.
bluetooth داره در حالیکه toshiba نداره
کیفیت بهتر lcd نسبت به toshiba
باتریه قویتر (5200 میلی امپر) در مقابل باتریه (4700 میلی امپر) toshiba
و جالبه که با وجود سایز بزرگتر دقیقا هم وزنه u205 toshiba هست(1.85 گرم)

تنها ایرادی که میشه بهش گرفت home بودنه ویندوزشه به نظر من ارزش داره به خاطر پروفشنال حدودا 80 تومن بیشتر هزینه کنی (یعنی مدل sz 230 p )
و توصیه ای که به همه میکنم:
اگه عجله زیادی ندارید یکمی صبر کنید تا مدل های با سی پی یو core 2 dua بیرون بیان و قیمت ها پایین بیاد.
ضمنا اول ژانویه 2007 هم ویندوز جدید(ویستا) release میشه.

لطفا قیمت toshiba u205 رو بنویس

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از amirsung :
سلام.

لطفا منو راهنمایی کنید.

دوست عزیز میتونم بگم 13.3 اینچ مرز بین اندازه قابل قبول و کوچیکه و از این سایز کوچیکتر دیگه یکمی ازار دهنده میشه. من خودم با 13.3 خیلی راحتم ولی 12.1 رو پیشنهاد نمی کنم.
اما در مورد U205-S5022 بایدبگم هیچ برتریه نسبت به z220 نداره الا پروفشنال بودن ویندوز(والبته قیمت پایین تر):

مزایای sony z220 :

2 تا کارت گرافیک داره یکی share و یکی gforce dedicated در حالیکه toshiba فقط کارت share داره.
webcam داره ولی toshiba نداره
design زیباتر

تنها ایرادی که میشه بهش گرفت home بودنه ویندوزشه به نظر من ارزش داره به خاطر پروفشنال حدودا 80 تومن بیشتر هزینه کنی (یعنی مدل sz 230 p )
اگه عجله زیادی ندارید یکمی صبر کنید تا مدل های با سی پی یو core 2 dua بیرون بیان و قیمت ها پایین بیاد.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حامد جان،
بین این چند تا مدلی که گفتی من FE11 رو با اون قیمت به شرطی که گارانتی ایران رهجو باشه توصیه می کنم.
شما تو مشخصاتی که دادی گارانتی هیچکدوم رو ننوشتی. ولی به نظرم این مدل از مدل های ایران رهجو بود.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از behnam sarfaraz :
خوب لپتاپ هاي اچ پي از يه قاعده پيروي ميكنه و بس و اونم حفظ كيفيت تا آخر عمر هست . لپتاپ هاي ساخت اين شركت داراي استقامت و كيفيت خوبي بوده و كارايي خوبي از خود نشان داده اند . البته بايد در نظر داشت كه همه مدل ها در اين دسته بندي قرار نميگيرند . از مشكلات عمده اچ پي ميتوان به عقب بودن از تكنولوژي روز نام برد . لپتاپهاي اچ پي غالبا با رنگ سياه ومشخص ميشوند و از نظر قيمتي هم قابل رقابت با غير ميباشند . hp مخفف هيولت پاكارد است كه اين نام نيز از دو نفر موسس اين شركت به نامهاي بيل هيولت و ديويد پاكارد تشكيل يافته است .
وقتی که آقا بهنام کامل و گویا جواب دادند، جای پاسخ برای من نیست.

اگر اجاز ه دهید این Thread را به محل اصلی اش منتقل کنم.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. مرسی از راهنماییت.
قیمت این مدل توشیبا این طور که اینجا نوشته تقریبا 1 میلیون و 500 هست.

منم خودم سونی رو ترجیح میدم ولی خوب 400 تومن ارزونتره توشیبا.

چیزایی که فکر میکنم اضافه نسبت به سونی داره کارت ریدر (MC، Stick, Stick Duo و...) و اینفرا رد هست.

راستی فرق ویندوز Home و Profssional چیه که ارزش 80 تومن داره؟؟ یعنی sz230 هیچ تفاوتی جز نوع ویندوزش نداره با sz220?

در ضمن الان توی امازون sz220 سومین پرفروش هست (دو مدتی که من تعقیب میکنم بین 3 تا 7 در نوسانه) ولی sz230 همیشه پایین تره. فکر میکنم sz220 محبوب تره.

این Core Duo 2 کی قراره بیاد و وقتی بیاد این مدلهای فعلی میمونن تو بازار؟ آخه معمولا وقتی مدل جدید میاد دیگه مدلهای قبلی رو به سختی میشه گیر آورد.

در مورد ویستا درسته که ویندوز رجیستر شده یک کیف دیگه داره ولی خوب با 1000 تومن دی وی دی شو میخریم و نصب میکنیم و به ریش بیل گیتس میخندیم.

به نقل از ealy :
اما در مورد U205-S5022 بایدبگم هیچ برتریه نسبت به z220 نداره الا پروفشنال بودن ویندوز(والبته قیمت پایین تر):

مزایای sony z220 :

webcam داره ولی toshiba نداره
design زیباتر

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirsung :
راستی فرق ویندوز Home و Profssional چیه که ارزش 80 تومن داره؟؟

خودم پیدا کردم. :lol:
اینجا میذارم بقیه هم بخونن:

Windows XP Professional offers a number of features unavailable in the Home Edition, including:

* the ability to become part of a Windows Server domain — a group of computers that are remotely managed by one or more central servers (many businesses that use Windows have a Windows Server and a domain)
* the use of a sophisticated access control scheme that allows specific permissions on files to be granted to specific users under normal circumstances. However, users can use tools other than Windows Explorer (like cacls or File Manager), or restart to Safe Mode to modify access control lists.
* the Remote Desktop server, which allows a PC be operated by another Windows XP user over a local area network or the Internet
* offline Files and Folders, which allow the PC to automatically store a copy of files from another networked computer and work with them while disconnected from the network
* the Encrypting File System, which encrypts files stored on the computer's hard drive so they cannot be read by another user, even with physical access to the storage medium
* centralized administration features, including Group Policies, Automatic Software Installation and Maintenance, Roaming User Profiles, and Remote Installation Service (RIS)
* Using multiple processors for symmetric multiprocessing, allowing the PC to divide work between multiple processors (CPUs). Home is limited to one processor and Professional uses up to two physical processors, regardless of the number of CPU cores or Hyper-threading.[3][4]

فکر نمیکنم هیچ کدوم زیاد مهم باشن.
مورد آخر که گفته Home فقط با یک CPU میتونه کار کنه در حالیکه professional میتونه کار رو بین چند CPU تقسیم کنه. در هر صورت CPU اضافه که نمیشه برای لپتاپ گذاشت پس اینم مهم نیست.

hamed one fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کامران جان ممنون از جوابت.
راستش من در زمان خرید حالا خرید هر چیزی تا با فروشنده و سیستم کاری اون آشنا نباشم حال نمیکنم خرید کنم یعنی من از هر کسی خرید نمیکنم خیلی وقتهام بستگی داره فروشنده چطوری باشه...
ولی من برای خرید محصول مورد نظر بقدری قیمت میکنم و تحقیق میکنم تا قیمت در حال خریدم رو بشنوی چشماتون 4 تا میشه.بعد من هم از گارانتی ها فقط امرتات و های لپ رو قبول دارم چون اینکاره هستند و واقعا به مشتریاشون خدمات خیلی خوبی میدن.من هم هر کدم رو که بخوام با قیمت خوب با این دو گارانتی می خرم و رقابتی خرید میکنم.اگر قیمتی دارین و در حال خرید هستین قیمت و برند و Accessories رو به من بگین شاید براتون قیمت های خوبی گرفتم.بعد ش هم من یه جورایی برندهای ساخت چین رو اصلا قبول ندارم و دل چرکینم از خرید و سعی میکنم دور این دستگاهها رو خط بکشم و سراغشون نرم و مدل fe 11h هم خوبه ولی من دستم به خرید نمیره حالا یه نظر سنجی کیا تایید میکنن من دستگاه چینی بخرم؟......

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamed one fx :
قیمتهای این سایت بالا نیست؟:eek: :eek:
http://www.panasco.com/SonyFE590P07.htm

من P07 رو با گارانتی امرتات یا های لپ رو 1.480.000 میگیرم ولی اون چه قیمته آخه؟:(

فکر کنم قیمتهاشونو به روز نمیکنن. یعنی این قیمتو وقتی این مدل تازه اومده بوده وارد کردن و دیگه دست نزدن بهش.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirsung :
این مدلی که میگی وارد ایران شده؟ من سایت قیمت و فروشگاه نوتالی رو نگاه کردم همچین مدلی نبود.
این مدل جدیده 14 اینچش DV2000 هستش. اینجا رو ببین:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3088

مدل واید 15.4 اینچ هم داره که DV600 هستش. دور و بر 1000 دلار هم هست. من خودم اگر بخوام یه لپ تاپ دیگه بخرم و بودجه ام برسه فقط SZ می خرم و در غیر این صورت DV2000 می خرم. ولی به جز اینها من طرف توشیبا (به خاطر کیفیت بد و زشتی) و دل (یغر بودن و زشتی و جواتی) نمی رفتم. البته دل 6400 هم خوبه فقط اگر بتونی با اون قیافه و کلفتی کنار بیای. توشیا هم A105 با اینها رقابت می کنه. ولی خیلی کیفیتش بده. البته IBM هم سری Z60 سری T توی 14 اینچ ها حرف نداره.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از amirsung :
سلام. مرسی از راهنماییت.
قیمت این مدل توشیبا این طور که اینجا نوشته تقریبا 1 میلیون و 500 هست.

منم خودم سونی رو ترجیح میدم ولی خوب 400 تومن ارزونتره توشیبا.

چیزایی که فکر میکنم اضافه نسبت به سونی داره کارت ریدر (MC، Stick, Stick Duo و...) و اینفرا رد هست.

راستی فرق ویندوز Home و Profssional چیه که ارزش 80 تومن داره؟؟ یعنی sz230 هیچ تفاوتی جز نوع ویندوزش نداره با sz220?

در ضمن الان توی امازون sz220 سومین پرفروش هست (دو مدتی که من تعقیب میکنم بین 3 تا 7 در نوسانه) ولی sz230 همیشه پایین تره. فکر میکنم sz220 محبوب تره.

این Core Duo 2 کی قراره بیاد و وقتی بیاد این مدلهای فعلی میمونن تو بازار؟ آخه معمولا وقتی مدل جدید میاد دیگه مدلهای قبلی رو به سختی میشه گیر آورد.

در مورد ویستا درسته که ویندوز رجیستر شده یک کیف دیگه داره ولی خوب با 1000 تومن دی وی دی شو میخریم و نصب میکنیم و به ریش بیل گیتس میخندیم.
تمام نوت بوک های سونی memory stick reader دارن ولی sz علاوه بو اون توی پکش یه اداپتور اکسپرس کارت memory card reader(MMC-SD هست .
در مورد ویندوز هم دیگه خود دانی.
نوت بوک های core2 dua هم احتمالا از مهر ماه وارد بازار میشن یه نمونش هم این مدله:
http://www.computers.us.fujitsu.com/www/news.shtml?aboutus/pressreleases/pr_072706
بعد از وارد شدن core 2 dua احتمالا sonamo بکلی ازدور خارج میشه ولی قطعا core dua تا مدت هاباقی میمونه همونطور که الان مدت هاست core dua اومده ولی sonamo همچنان تولید میشه.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قضیه دیگه کم کم غیر از کیف کردن داره میشه. ویستا هنوز معلوم نیست که چی از آب در بیاد ولی مطمئنا شما مجبور خواهید بود دائما مشکلات و نواقص اون رو برطرف کنید. اون جاست که وقتی پیغام "non genuine copy..." یا مشابه اون رو دیدید اون وقت دیگه حال خندیدن به ریش بیل گیتس رو نخواهید داشت.

فکر نمیکنم هیچ کدوم زیاد مهم باشن.
من اگه ممکن باشه حاضرم 80 بدم و XP Pro اصلی داشته باشم.

فکر کنم قیمتهاشونو به روز نمیکنن. یعنی این قیمتو وقتی این مدل تازه اومده بوده وارد کردن و دیگه دست نزدن بهش.
من یک بار از این آقا خرید کردم. اگه چیزی رو نصف قیمت هم بده حاضر نیستم برای بار دوم باهاش معامله کنم!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Kamran_A :
قضیه دیگه کم کم غیر از کیف کردن داره میشه. ویستا هنوز معلوم نیست که چی از آب در بیاد ولی مطمئنا شما مجبور خواهید بود دائما مشکلات و نواقص اون رو برطرف کنید. اون جاست که وقتی پیغام "non genuine copy..." یا مشابه اون رو دیدید اون وقت دیگه حال خندیدن به ریش بیل گیتس رو نخواهید داشت.

من اگه ممکن باشه حاضرم 80 بدم و XP Pro اصلی داشته باشم.

من یک بار از این آقا خرید کردم. اگه چیزی رو نصف قیمت هم بده حاضر نیستم برای بار دوم باهاش معامله کنم!
مرسی از توضیحات کامران .در مورد ویندوز یادم رفته بود توضیح بدم که کامران اینکار رو انجام داد. همین الان هم دوستانی که ویندوز sp2 کپی شده دارن احتمالا توی update و موقع shut down کردن متوجه همین پیغام شدن .پس قابل پیش بینیه که توی ویستا تدابیر جدی تری برای مبارزه با انتشار غیر قانونی انجام میشه.

hamed one fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال.
ویستا کامل شده یا نه؟
راستش اینطور که از ریوویو هاش دیدم خوبه ولی من محیط لانکهورن رو خیلی دوست دارم قشنگ تره نسبت به ویستا البته میدونیم خودشه ولی لانکهورن هم قالب های جالبیداره.
ولی میدونید ویستا کامله یا نه؟ حساب کنید کامل نباشه و یا برند ویستا کپیبل بگیریم یا ویستا روش باشه و کامل نباشه چی میشه؟:happy:

بالا