• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من هم، باز حرف استاد عزیز جناب کامران خان را تایید می کنم.:)
اصلا براش لپتاپ بدرد نمی خوره! (ببخشید اینقدر صریحانه گفتم! می ترسم با طناب پوسیده بروید ته چاه! من یکبار رفته ام! می دانم چه قدر عمیق است!:blush: )
حرف بالا با توجه به اینکه شما می خواهید زودی این کار را به اتمام برسانید گفتم. و با توجه به توصیفات شما!

با این پول یک دسکتاپ خیلی قوی برایش می بندید! که رودست نداشته باشد! مگر اینکه واقعا نیاز به یک وسیله همراه داشته باشد!:happy:

لپتاپ ها، موجودات ظریفی اند! مثل دسکتاپ نیستند که بتوانی مشت به سرش بزنی و .... اگر هم خراب شد حداکثر یک مادربرد یا ... عوض می کنی! اما اگر مادربرد لپتاپتان یا سی پی یو اش مشکل بر به خورد! 300-400 تومان باید مجددا پرداخت نمایید!:)

باز هم از اینکه به این صراحت حرف زدم معذرت می خواهم.:blush: واقعا شرمنده ام.

ممنون عادل جان کاش من هم میتونستم به همین صراحت بهش بگم ولی خب دیگه :blush:
حالا ازش پرسیدمئ برای چه کارهایی میخواد و چه امکاناتی داشته باشه گفت میخوام موبایل بهش وصل کنم (منظورش همون بلوتوث بود :rolleyes: ) وdvd writer هم داشته باشه حالا پیشنهادتون چیه؟

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی ایلی (امی لی؟) جان. احتمالا مجبورم تا مهر صبر کنم و حسرت بخورم :) خدا از سر سونی نگذره که این قدر گرون فروشه. بقیه برندها هم تو کت ما نمیره!

تمام نوت بوک های سونی memory stick reader دارن ولی sz علاوه بو اون توی پکش یه اداپتور اکسپرس کارت memory card reader(MMC-SD هست .
در مورد ویندوز هم دیگه خود دانی.
نوت بوک های core2 dua هم احتمالا از مهر ماه وارد بازار میشن یه نمونش هم این مدله:
http://www.computers.us.fujitsu.com/www/news.shtml?aboutus/pressreleases/pr_072706
بعد از وارد شدن core 2 dua احتمالا sonamo بکلی ازدور خارج میشه ولی قطعا core dua تا مدت هاباقی میمونه همونطور که الان مدت هاست core dua اومده ولی sonamo همچنان تولید میشه.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال.
ویستا کامل شده یا نه؟
راستش اینطور که از ریوویو هاش دیدم خوبه ولی من محیط لانکهورن رو خیلی دوست دارم قشنگ تره نسبت به ویستا البته میدونیم خودشه ولی لانکهورن هم قالب های جالبیداره.
ولی میدونید ویستا کامله یا نه؟ حساب کنید کامل نباشه و یا برند ویستا کپیبل بگیریم یا ویستا روش باشه و کامل نباشه چی میشه؟:happy:

وقتی نوت بوکی با ویستا بگیرید، نسخه کامل آن روی نوت بوکتان نصب خواهد بود. ولی مایکروسافت همیشه جایی را برای خراب کاری هایش جا می گذارد!:D یعنی کلی مشکل امنیتی و غیره! بعدش هم سرویس پک ها!

اگر من باشم، صبر می کنم که ویستا خوب آببندی بشود و ایراداتش تا حد زیادی رفع بشود و بعد بخرم! البته آن موقع باید منتظر سیستم عامل جدید باشید! :D :D چون شما دارید پول ویستا را می پردازید!

الان که ویستا نسخه کاملش نیامده! باید تا کریسمس صبر کرد!:happy: و دید مایکروسافت با خودش چه کرده!:eek:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
ممنون عادل جان کاش من هم میتونستم به همین صراحت بهش بگم ولی خب دیگه :blush:
حالا ازش پرسیدمئ برای چه کارهایی میخواد و چه امکاناتی داشته باشه گفت میخوام موبایل بهش وصل کنم (منظورش همون بلوتوث بود :rolleyes: ) وdvd writer هم داشته باشه حالا پیشنهادتون چیه؟

خوب شما یک نوت بوک ارزان قیمتبرایش بگیرید! اما به او بگویید که انتظار کار زیاد و طول عمر باطری زیاد نداشته باشد!:happy:

برای شروع سری به سایت irannotebook.com یا parslaptop.com یا iranhardware.com هم بزنید.

در رنج قیمتی مورد نظرتان چند مورد را انتخاب کنید . در ضمن فوجیتسو-زیمنس هم در این رده نوت بوک های خوبی دارد. سری به nich-lan.com وا behin.net بزنید.

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:( یه سوال! من همون تکرا A7 دار هستم. من کل پایتخت رو گشتم اون موقع ها هر چی دنبال fe590 و یا 570 بودم یدونه هم پیدا نکردم :( چون می گفتن سری 600 اومده. و انا بالای 1500000 بودن که نتونستم بخرم:( خواستم محض اطلاع بپرسم بازم هست از اون مدلا؟
ضمنا هنوز برچسب نگرفتم ولی حرفه ای شدم!
بیبینین!:rolleyes:
شرمنده پستم بی ربط بود. به هر حال من خریدم لپ تاپم رو ولی با این حال اگه وجود FE سری 500 ریشه کن شده حیفه آدم وقتشو واسه لپ تاپ های گران قیمت سونی تلف کنه
ضمنا یه خواهش دیگه
ممکنه بدی لپ تاپ های توشیبا مخصوصا تکرا A7 رو بگین
به نطر من از لحاظ مکانیکی نداشتن حروف فارسی :) ولی نه در کل ساختار کی بوردش داغونه! یه کلید CTRL داره. چراغ های وضیعتشم جایی هست که چشم نمی بینه
کیفیت صوتی ( صدای SPEAKER) خیلی عالی کیفیت LCD خوب. که از هر زاویه ای افقی میشه دید. لپ تاپی که من خریدم پیکسل مرده نداره اصلا ( شانسی بوده نمی دونم) ولی خوب یه جورایی به نظرم شدت شفافیت LCD فرق می کته و یکنواخت نیست.
کمکم کنین تا در صورت امکان یه REVEIW از این لپ تاپ به صورت کامل بنویسم

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
کسی نظرش رو در مورد XPS 1210 نگفت:
CPU : Centrino 2.0 Dou

Cache : 2 MB

RAM : 1024 MB

HDD : 100GB +

LCD : 12.1" WXGA Brite

WEB CAM 1.3 MEGA

VGA : 256 NVIDIA Geforce Go 7400

DVD + RW Multi

XP Home

1.8 Kg

البته این مشخصات زیگورات هست. نظرتون رو بگید لطفا.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

WEB CAM 1.3 MEGA

DVD + RW Multi

XP Home

1.8 Kg

با سایز 12.1 اینچ مشکلی نداری؟؟؟
تواین رنج قیمت می تونی sony z220 بگیری با هارد 120 و سایز 13.3 که به نظر من انتخاب بهتریه

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستان و متخصصان :)
به نظر شما کدوم يکي از اين لپ تاپ ها به ديگري برتري داره ؟
کدومش رو بگيرم بهتره ؟

SONY VAIO FJ 270 P ( براي اين مدل صفحه اي در سايت سوني پيدا نکردم ! )
يا

SONY VAIO BX540B

منتظر راهنمايي شما هستم :rolleyes:

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتهای این سایت بالا نیست؟:eek: :eek:
http://www.panasco.com/SonyFE590P07.htm

من P07 رو با گارانتی امرتات یا های لپ رو 1.480.000 میگیرم ولی اون چه قیمته آخه؟:(

هيچ وقت به قيمتهاي يك سايت اعتماد نكنيد مگر اينكه به بروز بودن آن ايمان داشته باشيد . طبيعتا قيمت يك لپتاپ در روزهاي اول گران است اما بعد از چند روز شاهد افت قيمت آن هستيم اما اگر سايت فروشگاه همان قيمت قبلي را نوشته باشد و آن را تغيير ندهد احتمالا اين احتمال را داده است كه شايد نوتبوكش به همين قيمت سابق و گران به فروش رود .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال.
ویستا کامل شده یا نه؟
راستش اینطور که از ریوویو هاش دیدم خوبه ولی من محیط لانکهورن رو خیلی دوست دارم قشنگ تره نسبت به ویستا البته میدونیم خودشه ولی لانکهورن هم قالب های جالبیداره.
ولی میدونید ویستا کامله یا نه؟ حساب کنید کامل نباشه و یا برند ویستا کپیبل بگیریم یا ویستا روش باشه و کامل نباشه چی میشه؟:happy:

خوب در مورد ويستا من بايد اينا رو بگم . اولا نام كد ويندوز ويستا لانگهورن است كه اين خودش خيلي از ابهامات از قبيل اينكه اين دو چه فرقي دارند رو رد ميكنه .
در مورد كامل بودن اون هم بايد بگم كه نسخه اصلي و كامل آن در كريسمس 2007 وارد بازار ميشه .
در مورد مشكل دار بودن يا نبودن بايد بگم كه اين ويندوز انقلابي در جهت افزايش امنيت سيستم ها خواهد بود . زيرا مايكروسافت بر خلاف عادت قبلي هسته اين ويندوز را دوباره طراحي كرد . همچنين اگر توجه داشته باشيد مايكروسافت اين ويندوز را زماني شروع كرد كه به اوج مشكل امنيتي رسيده بود بنابراين زندگي مايكروسافت به اين عامل بستگي دارد . همچنين بايد گفت بدليل اين كه از اين ويندوز نسخه هاي بتاي بيشتري وارد بازار شده بيشتر مورد آزمايش قرار گرفته و مشكلاتش رفع خواهد شد . همچنين استفاده مايكروسافت از يك تيم هكري هم بي تاثير نيست . ضمن اين احتمالا مايكروسافت برنامه هايي دارد كه اينقدر زمان عرضه ويندوز را به تعويق انداخته است .
در مورد ظاهر هم بايد بگم كه ظاهر قابل حل است ولي باطن خير .
در مورد ويستا كپيبل هم بايد بگم اين نشان به اين معنا نيست كه سيستم شما داراي ويندوز ويستا است . اين نشان به شما ميگويد سيستم شما اسب تازه نفسيست كه آمادگي كامل براي پذيرفتن اين نسخه از ويندوز را دارد . (اگر مقاله اي را كه با عنوان مطالبي جهت خريد لپتاپ ايده آل نوشته بودم بخوانيد برايتان روشن ميشود ) .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:( یه سوال! من همون تکرا A7 دار هستم. من کل پایتخت رو گشتم اون موقع ها هر چی دنبال fe590 و یا 570 بودم یدونه هم پیدا نکردم :( چون می گفتن سری 600 اومده. و انا بالای 1500000 بودن که نتونستم بخرم:( خواستم محض اطلاع بپرسم بازم هست از اون مدلا؟
ضمنا هنوز برچسب نگرفتم ولی حرفه ای شدم!
بیبینین!:rolleyes:
شرمنده پستم بی ربط بود. به هر حال من خریدم لپ تاپم رو ولی با این حال اگه وجود FE سری 500 ریشه کن شده حیفه آدم وقتشو واسه لپ تاپ های گران قیمت سونی تلف کنه
ضمنا یه خواهش دیگه
ممکنه بدی لپ تاپ های توشیبا مخصوصا تکرا A7 رو بگین
به نطر من از لحاظ مکانیکی نداشتن حروف فارسی :) ولی نه در کل ساختار کی بوردش داغونه! یه کلید CTRL داره. چراغ های وضیعتشم جایی هست که چشم نمی بینه
کیفیت صوتی ( صدای SPEAKER) خیلی عالی کیفیت LCD خوب. که از هر زاویه ای افقی میشه دید. لپ تاپی که من خریدم پیکسل مرده نداره اصلا ( شانسی بوده نمی دونم) ولی خوب یه جورایی به نظرم شدت شفافیت LCD فرق می کته و یکنواخت نیست.
کمکم کنین تا در صورت امکان یه REVEIW از این لپ تاپ به صورت کامل بنویسم
خب بزرگترين عيب a7 كه من را نيز از خريد منصرف كرد share بودن گرافيكش است . فارسي نبودن كيبورد هم كه عيب نيست اگر چه بودن آن برتري است .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

WEB CAM 1.3 MEGA

DVD + RW Multi

XP Home

1.8 Kg

xps را ميتوان بهترين خانواده ساخته دل نام برد . كيفيت تصوير بالا و قدرت پردازش گرافيكي عالي و كيفيت و استحكام و كارايي نسبتا بالا را ميتوان از برتري هاي اين خانواده دانست . در مورد صفحه نمايش آن بايد بگم كه كمي كوچك است . مگر اينكه دائما در سفر و جابجايي باشيد در غير اينصورت براي مصارف خانگي و خواندن متون ريز اصلا مناسب نيست .

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب بزرگترين عيب a7 كه من را نيز از خريد منصرف كرد share بودن گرافيكش است . فارسي نبودن كيبورد هم كه عيب نيست اگر چه بودن آن برتري است .

، مرسی ار جوابتان . پس فکر کنم برای من که کارهای گرافیکی زیادی نمی کنم انتخاب بجایی بود . ( منظورم انیمیشن یا تولید فیلم)

ضمنا برای بار nام اگه واقعا نیازی به Review این لپ تاپ نیست من بی خیال شوم .

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همه دوستان و متخصصان :)
به نظر شما کدوم يکي از اين لپ تاپ ها به ديگري برتري داره ؟
کدومش رو بگيرم بهتره ؟

SONY VAIO FJ 270 P ( براي اين مدل صفحه اي در سايت سوني پيدا نکردم ! )
يا

SONY VAIO BX540B

منتظر راهنمايي شما هستم :rolleyes:
به نظر من سري FJ بهترن....
:rolleyes:

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سلام مجدد
اين SONY VAIO FJ 270 P توي سايت سوني صفحه خاصي نداره ؟

دوستان ديگه نظري ندارن؟

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سايتي هست که اين دوتا مدل رو برام از نظر امکانات و .. مقايسه کنه ؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام مجدد
اين SONY VAIO FJ 270 P توي سايت سوني صفحه خاصي نداره ؟

دوستان ديگه نظري ندارن؟

bx یه مدل قدیمیه sony هست که مدت هاست تولید نمیشه توی سایت اصلی سونی هم هیچ اثری ازش نیست:
مدل های فعلیه سونی: ux ar sz fj tx fs و fe هستن
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT..._hm_nav_elec_nbkshop&ref=http://www.sony.com/

این لینک مربوط به bx رو از کجا پیدا کردید؟؟

اینم صفحه مربوط به fj
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...AIONotebookComputers_FJ_Series&Dept=computers

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
bx یه مدل قدیمیه sony هست که مدت هاست تولید نمیشه توی سایت اصلی سونی هم هیچ اثری ازش نیست:
مدل های فعلیه سونی: ux ar sz fj tx fs و fe هستن
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT..._hm_nav_elec_nbkshop&ref=http://www.sony.com/

این لینک مربوط به bx رو از کجا پیدا کردید؟؟

اینم صفحه مربوط به fj
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...AIONotebookComputers_FJ_Series&Dept=computers

سلام و ممنون
واقعا لطف بزرگي کردين
همون VGN-FJ270P/B رو ميگيرم !

img

img

فرق VGN-FJ270/B و VGN-FJ270P/B در نسخه حرفه اي ويندوزي هست که روي VGN-FJ270P/B نصب شده ؟
ديگه اينکه اين مدل VGN-FJ 270P/B فقط ساخت چينش موجوده ؟ ميشه آمريکايي يا ژاپنيش رو هم پيدا کرد ؟
اگه همين چيني رو بگيرم چطوريه ؟
گارانتيش چي باشه بهتره ؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
بله سري XPS را ميتوان بهترين خانواده ساخته دل نام برد . ولي با اين پول دل خريدن اشتباه است بهتره سوني گرفت ...... لپ تاپ هاي سوني کيفيت بهتر ي نسبت به دل دارند.
سونی یک شرکت است که دوست دارد در همه زیمنه ها فعال باشد!

اما دل بزرگترین شرکت تولیدی نوت بوک و کامپیوتر است! این شرکت را دست کم نگیرید! اگر از دل در ایران خبری نیست( به صورت بسیار پر رنگ)! به علت تحریم مستقیم است! دل سخت جان ترین نوت بوک ها را تولید میکند! و با قیمت مناسب! نگاه به زیگورات و ابزار پیشرو نکنید! دل برای خود دنیایی دارد!

اگر به آمار های بخش اخبار لپتاپ بنگرید، متوجه خواهید شد!(که توسط اسفدیار عزیز پست شده است.)

سونی خوب است! اما به قول معروف end کیفیت و خدمات و غیره نیست! آمار ها بخوبی گویاست! :)
گول تبلیغات و برند ها را نخورید! :happy:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام و ممنون
واقعا لطف بزرگي کردين
همون VGN-FJ270P/B رو ميگيرم !

img

img

فرق VGN-FJ270/B و VGN-FJ270P/B در نسخه حرفه اي ويندوزي هست که روي VGN-FJ270P/B نصب شده ؟
ديگه اينکه اين مدل VGN-FJ 270P/B فقط ساخت چينش موجوده ؟ ميشه آمريکايي يا ژاپنيش رو هم پيدا کرد ؟
اگه همين چيني رو بگيرم چطوريه ؟
گارانتيش چي باشه بهتره ؟
بله تنها فرقشون توی ویندوز هست.
تا اونجایی که من میدونم اکثر مدل های سونی تو ایران ژاپنی یا امریکایی و بالای 80% هم distributed in USA هستن.
اصلا توصیه نمی کنم fj بگیری.چون واقعا به قیمتش نمی ارزه. با قیمت پایین تر از این میشه مدل های با سی پی یویه core dua خرید که اصلا قابل مقایسه با sonamo نیستن.
گارانتیه امرتات یا نقش و البته برای سونی اگه با قیمت گرونتر مشکلی نداری ایران رهجو

بالا