• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
سلام بچه ها دو تا از اشنایان از من خواستند که بهشون لپ تاپ معرفی کنم منم گفتم بیام از شما اساتید خودم کمک بگیرم .
نفر اول یک لپ تاپ میخواد برای کارهای عادی (دیدن عکس و موزیک و فیلم و .....)
نفر دوم : برای کارهای سنگین طراحی وب و برنامه نویسی و شبکه میخواد (ترجیحا سونی ) من بیشتر با دومیه مشکل دارم اخه هر چی میگردم همچین چیزی نمیتونم پیدا کنم بخصوص اینکه میخواد تا 2-3 سال براش قابل قبول باشه (یعنی اینکه براش جواب بدخ و نخواد عوضش کنه )
حالا ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنند در این دو مورد .
ممنونم از همگی .

something

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی :)
والا من میخوام یه لپ تاپ بگیرم تا سقف قیمت 200/1 . Dual Core ، هاردش زیر 60 نباشه ، کارت گرافیک share نداشته باشه ، bluetooth داشته باشه ، کیفیت lcd هم برام مهمه ، هر چند به resolution های بالا احتیاج ندارم. در مورد برند هم ترجیح میدم Dell ، Asus ، Toshiba ، یا HP باشه و از همه مهمتر اینکه گارانتی خوبی هم داشته باشه. خیلی ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین ... مرسی.

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها دو تا از اشنایان از من خواستند که بهشون لپ تاپ معرفی کنم منم گفتم بیام از شما اساتید خودم کمک بگیرم .
نفر دوم : برای کارهای سنگین طراحی وب و برنامه نویسی و شبکه میخواد (ترجیحا سونی ) من بیشتر با دومیه مشکل دارم اخه هر چی میگردم همچین چیزی نمیتونم پیدا کنم بخصوص اینکه میخواد تا 2-3 سال براش قابل قبول باشه (یعنی اینکه براش جواب بدخ و نخواد عوضش کنه )
ممنونم از همگی .

در کل هر دو بسته به بودجه دارند.

کاراهاب طراحی وب ، برنامه نویسی و شبکه کارهای سنگینی نیستند ، پس زیاد فرقی نداره

فرق مهمی که هست در مورد کارت گرافیکه share باشه یا Dedicated که این جا تفاوت اصلی قیمت هاست

ضمتا جی جی بازی دار بودن مثل داشتن وب کم یا بلو توث مهمه

من خودم توشیبا تکرا که گرفتم 10000 تومن دادم بهترین بلوتوث ممکن رو گرفتم الان نوکیا 6630 من هم به عنوان یک ریموت کنترل هست هم به عنوان یک وب کم با کیفیت باورنکردنی که اصلا کمبود لپتاپ های سونی رو نمی بینم

مدل های پیشنهادی من:
TOSHIBA SATELITE A105-S4014
Sony FE570g
DELL inspiron 6400 که دارای 256 رادئون هست با هارد 120+ و رم 1 گیگ و 2 دوال کور با قیمت 1390000 که با دیگران تو این فورم مشورت کنید من خودم شک کردم منصرف شدم با این حال که LCDیش هم خوب بود

و سری FE600 سونی

:D بعد از خریدن لپ تاپ من هی میام اینجا. ضرب المثلش یادم رفته!

توشیبا تکرا a7 هم لپ تاپه منه!

ولی خوب فقط توشیبا تکرا a7 نخرین!:lol:
نمک بیارین!
ضمنا لپ تاپ های LG با این همه عدم محبوبیت چرا بازم گرونند
لپ تاپ های UXGA یا اولترا بلک سونی چطوره LCD یش؟ قیمت اشون خیلی خیلی بالان
من Reveiw رو نمی دونم از کجا شروع کنم یا ادامه بدم کمکم کنین!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
والا من میخوام یه لپ تاپ بگیرم تا سقف قیمت 200/1 . Dual Core ، هاردش زیر 60 نباشه ، کارت گرافیک share نداشته باشه ، bluetooth داشته باشه ، کیفیت lcd هم برام مهمه ، هر چند به resolution های بالا احتیاج ندارم. در مورد برند هم ترجیح میدم Dell ، Asus ، Toshiba ، یا HP باشه و از همه مهمتر اینکه گارانتی خوبی هم داشته باشه. خیلی ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین ... مرسی.
با این قیمت ومشخصات مدل های محدودی پیدا میشه :

dell inspiron 6400d

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
آخه من وقتي داشتم بخش مشكلات و مسايل خريداران نوت بوك با گارانتي رو ميخوندم ديدم حتي شما هم با نوت بوک دل مشکل داشتيد و ميگفتيد گارانتيش بدرد نمي خوره... من نگفتم که نوت بوک هاي دل کيفيت خوبي ندارند
به نظر من گارانتی این شرکت ها کاربردی ندارد! :D چه سونی باشد چه دل چه....!

و قرار نیست که نوت بوک حتما خراب شود! درصد کمی دچار مشکل می شوند!

ولی به نظر بعضی ها که پولشان زیادی می کند یا وسواسی اند، گارانتی ایران از هیچی بهتر است! و شاید بدرد بخورد! :lol:

من فقط نظرم را گفتم و قصد جسارت نداشتم. شرمنده.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم از همگی .

اقا من میگم واسه دومی اینو بگیر من دشته یکی از بچه های دانشگاه دیدم توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپه!
apple mac book pro
intel coreduo 2.16 ghz
1 gb ram
17"
اگه خواستی بگو بیشتر واسط بپرسم!

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
توي سايت سوني براي سري FS فقط يه مدل بود که اونم از قيافه اش خوشم نيومد :wacko:

سلام سینا جان.
آقا من Sony Fj 290 PCX دارم خیلی هم ازش راضیم! هیچ مشکلی تا حالا نداشته! دلیل اینی هم که همه ازش بد میگن اینه که سیپیوش Dual core نیست همین! و اگرنه به نظر من هیچ فرقی با Dual Core نمی کنه!

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
من هنوز تصميم نهايي رو نگرفتم
الان بين مدل Fj 270 و S660 موندم کدوم رو بگيرم

Fj 270 مونيتوز 14.1 داره - يکم خوشگلتره - دوربين داره - کارت گرافيکش هم share هستش
S660 مونيتور 13.3 داره - کارت گرافيک جدا داره - ظاهرا سبک تر هست و دوربين هم نداره

bad_sectore جان نظرتون در مورد S660 چيه ؟

sonicsongmusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...... اگه ممکنه چندتا لپ تاپ مناسب برای کار گرافیک دوبعدی ( کورل و فتوشاپ ) معرفی کنین :rolleyes: ممنون. ضمنا قیمتش نهایتا توی پایه یک میلیونو چهارصد تومان باشه :blink:

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

راستش انتظارات شما با بودجه تون جور در نمیاد ...
ولی میتونید به مدل زیر فکر کنید :
dell inspiron 6400

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نظر من این مدل از دل یک مقدار تناقض با هدف ساختش دارد!

اول گول کارت گرافیکش را نخورید! که بسی پشیمانی به بار می آورد! چون 64 مگابایت حافظه داخلی دارد و مابقی بصورت SHARE است!
اگر کارت گرافیک خوبی می خواهید، در چنین زمانی بهترین انتخاب از GF ها 7600 یا بالاتر است! یا اگر مدل های قدیمی تری خواستید، 6800 یا 6600!

ممنون از جوابتون. ولی من کار گرافیکی نمیکنم. حالا نظرتون چیه؟

something

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش انتظارات شما با بودجه تون جور در نمیاد ...
ولی میتونید به مدل زیر فکر کنید :
dell inspiron 6400

ممنون ، میخواستم نظرتونو در مورد لپ تاپ های HP هم بدونم ...
من مدل های مختلفی از HP پیدا کردم که امکانات و قیمت خوبی داشتن ،
ولی تو انتخابش شک دارم ، شاید به خاطر این باشه که زیاد با کسائی که HP داشته باشند برخورد نداشتم
یا اسم های پر سر و صدایی مثل آفتاب شرق ، زیگورات یا ... رو در مورد HP نشنیدم !
بهر حال ممنون میشم اگه کمک کنید :)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ولی تو انتخابش شک دارم ، شاید به خاطر این باشه که زیاد با کسائی که HP داشته باشند برخورد نداشتم
بهر حال ممنون میشم اگه کمک کنید

با اجازه اساتید، HP مدلهای خوبی داره. شما مدلهای HP رو که بنظرتون جالب اومدن، اینجا مطرح کنید تا در موردش صحبت بشه.

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7

بهر حال ممنون میشم اگه کمک کنید :)

سلام ... آره لطفا مدل هاي خوبي که ميشناسيد رو اينجا معرفي کنيد
چند روز پيش زنگ زدم شرکت همپارد براي پرسيدن قيمت مدلي هاي سوني بهم HP رو پيشنهاد داد و گفت خيلي بهتر از مدل هاي سوني هست و چيزي نسبت به اونها کم نداره ( با گارانتي همراه پردازش )
بهم اين مدل رو پيشنهاد داد HP 1677 ولي من توي هيچ سايتي پيداش نکردم :blink: گفت ميتونه روي سي دي يا DVD يه عکس هم چاپ کنه !

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیزم ...
می خواستم بدونم الآن برای Core Duo بهترین انتخاب چیه ؟ قیمتش مهم نیست ... از نظر سرعت و ... و همچنین وضوح LCD ...

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام
من هنوز تصميم نهايي رو نگرفتم
الان بين مدل Fj 270 و S660 موندم کدوم رو بگيرم

Fj 270 مونيتوز 14.1 داره - يکم خوشگلتره - دوربين داره - کارت گرافيکش هم share هستش
S660 مونيتور 13.3 داره - کارت گرافيک جدا داره - ظاهرا سبک تر هست و دوربين هم نداره

bad_sectore جان نظرتون در مورد S660 چيه ؟
اگه میخوای آمریکایی باشه FJ290 بگیر. فرقش با 270 فقط نزدیک 50 تومنه ویندوزش هم Pro هست. فرق دیگه اش اینه که تو چهار رنگ مشکی، قرمز، آبی و سفید موجوده ولی 270 فقط نقره ای فکر میکنم باشه. همه چیزش عالیه جمع و جور و کوچیک، فقط مشکلش اینه که dual core نیست که به نظر من خیلی مهم نیست. من خودم شخصا از S660 و سری SZ زیاد خوشم نمیاد چون صفحه 13.3 بیش از حد کوچیکه، واسه فیلم دیدن اصلا مناسب نیست. به نظر من ظاهر و وزن و باطری و هارد و محل تولید نوتبوک اهمیت بیشتری نسبت به مقدار رم و نوع cpu و کارت گرافیک و ... داره. البته اگه کسی کاربرد خاصی مورد نظرشه قضیه فرق میکنه.

SaSa45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
ba arze pozesh man taghriban hich tavanaee dar type farsi nadaram
ozve jadidam hastam ba forum ham avalin bare kar mikonam dar natije sotiee chizi didin begin eslah konam.
man dar morede emkanati ke ehtiaj daram soali baram pish naioomade tanha mored brandeshe.
man 2 model az 2 brande motafavet ba vijegihaye moshabeh entekhab kardam.
iekish HP Pavilion 5292 va digari DELL Inspiron 6400D
jofteshoon Duo 2Ghz/1G RAM/ 100G HDD SATA/ DVD/RW/ VGA256Mb daran
tafavothaie jozee daran ke ziad baram ahmiat nadare.
tanha moshkel ine ke in modela ro roie sitehaie www.HP.com va www.DELL.com peidashoon nakardam.
age mishe rahnamaee konin kodoom brand dar iran khadamate behtari ro mishe entezar dasht va inke aia man kheili nashiam ke natoonestam in modelaro ro siteshon peida konam ia vojod nadaran?
va age ro site khodeshoon nistan chera?

merc​

something

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :)
میخواستم نظرتون رو در مورد این دو مدل بدونم :

1- HP Pavilion ZV6000
2- COMPAQ Presario R4000

البته این دو تا در اصل یکی هستن ولی خوب یه فرق های جزئی دارن ...

بالا