• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستان
من يه سري مشخصات مينويسم دوستاني که تخصص دارن يه مدل پيشنهاد بدن

سبک و کوچيک و زيبا باشه
حداکثر سايز مونيتورش 14 باشه
پردازنده دو هسته اي
1 گيگ رم
بلوتوث
رايتر DVD و CD
کارکرد باطريش 2-3 ساعتي باشه

قيمتش هم حداکثر 1.500.000 تومن

SaSa45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dell latitude D620 taghriban hamoon chizi ke mikhay vali oni ke zire 1.5 e ramesh 512 ee bayad khodet ezaf koni.
vaznesham 2.12 kgee
valli age vaznesho bikhial shi dell insprion 6400d va hp 5292 ya hp 5274 ham khoban
dell 2.7 kg ee hpie 2.9 kg fek konam
dell 1.290 e ba garantee beinolmelal vali hp ie ba garantee iranhpodoode 1.580 ba kifo ina tamoom mishe

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
با سلام خدمت دوستان عزیزم ...
می خواستم بدونم الآن برای Core Duo بهترین انتخاب چیه ؟ قیمتش مهم نیست ... از نظر سرعت و ... و همچنین وضوح LCD ...
هر چه قدر پول بدي آش ميخوري....
اگه زياد کارهاي گرافيکي نمي کني toshiba tecra a7 خوبه...

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون. ولی من کار گرافیکی نمیکنم. حالا نظرتون چیه؟

خوب، لطفا دلیل هایتان را برای انتخاب این مدل بگویید.:) تا من پاسخ دقیقتری بدهم. چون مطمئنا همینجوری انتخاب نکرده اید. مثلا می خواستید کوچک باشد ....:happy:

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همه دوستان
من يه سري مشخصات مينويسم دوستاني که تخصص دارن يه مدل پيشنهاد بدن

سبک و کوچيک و زيبا باشه
حداکثر سايز مونيتورش 14 باشه
پردازنده دو هسته اي
1 گيگ رم
بلوتوث
رايتر DVD و CD
کارکرد باطريش 2-3 ساعتي باشه

قيمتش هم حداکثر 1.500.000 تومن
سلام دوست عزيز اين مدل به ذهن من رسيد.
dell latitude d620
dell xps 1210m

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب، لطفا دلیل هایتان را برای انتخاب این مدل بگویید.:) تا من پاسخ دقیقتری بدهم. چون مطمئنا همینجوری انتخاب نکرده اید. مثلا می خواستید کوچک باشد ....:happy:

خوب شما اگه یادتون باشه، من دنبال یک مدل سبک میگشتم که برای کارهای معمول (آفیس، نرم افزارهای مدیریت پروژه، اینترنت، حل مدلهای OR، ...، گیم بازی نمیکنم، فیلم نمیبینم، کار گرافیکی نمیکنم) استفاده کنم.
اما خوب خیلی از مدلها رو زیرورو کردم و خیلی از مدلهایی که خوب بودند، مثل sz سونی قیمتها خیلی بالا بودند. تا 14 اینچ هم بدم نمی اومد اما خوب هیچ مدل 14 اینچ زیر 2 کیلو پیدا نکردم.
بعد مدل Dell Inspiron 710m رو دیدم، بنظرم کامل و خوب اومد(البته هنوز قیافش رو از نزدیک ندیده بودم). بعد اسفندیارخان گفت که این مدل بنظر کامل میاد اما کاراییش بالا نیست، rating ریویو سایت cnet رو هم دیدم که 6.4 بود که خوب زیاد جالب نبود. و رفتم از نزدیک دیدمش، قیافش هم خوشم نیومد.
بعد که دیگه یه مدت بیخیال شدم، حالا دیدم dell این مدل رو آورده، امکاناتش که کامل بود(تا جایی که من فهمیدم)، وزنش کم هست، cpu اون Due هست (و بالاخره یک نسل جدیدتر هست)، rating ریویو سایت cnet رو هم دیدم که 7.3 بود و از اون یکی خیلی بهتر هست، حداقل (very good) حساب میشه.
قیمت هم که توی این اندازه فقط مدلهای Dell هستند که میشه به خریدشون فکر کرد.
فکر کنم که یادتون باشه که من تقریبا یکسال هست که دنبال لپتاپ میگردم و آقا اسفندیار رو هم خیلی اذیت کردم. خیلی از مدلهای زیر 2 کیلو رو هم چک کردم، ولی متاسفانه نتونستم انتخاب کنم چون یا بعضیاشون کامل نبودند مثلا cd drive جدا داشتند یا cpu پایین داشتند و یا قیمتهاشون خیلی بالا بود.

حالا شما یک کمکی به من بکنید و نظرتون رو راجع به این مدل Dell بگید، مثل اینکه شما مشکلی رو توی این مدل میبینید، لطف کنید بگید. خیلی ممنون.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیزم ...
می خواستم بدونم الآن برای Core Duo بهترین انتخاب چیه ؟ قیمتش مهم نیست ... از نظر سرعت و ... و همچنین وضوح LCD ...

هیچ وقت نمی شود گفت، بهترین! آنهم در این زمان!
مگر اینکه کمی صبر کنید تا بعد از کریسمس! آن وقت می توان با نگاهی به سایت های معتبر بهترین ها را تا حدودی معرفی کرد!

در ضمن باید رده انتخابی نوت بوک خود را بگویید: مثلا جایگزین دسکتاپ یا فوق سبک و قابل حمل یا.....:happy:
به این لینک ها هم سری بزنید:

http://pcworld.com/product/reviewfinder.html?id=6
http://pcworld.com/article/id,123729-page,1/article.html

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
خوب شما اگه یادتون باشه، من دنبال یک مدل سبک میگشتم که برای کارهای معمول (آفیس، نرم افزارهای مدیریت پروژه، اینترنت، حل مدلهای OR، ...، گیم بازی نمیکنم، فیلم نمیبینم، کار گرافیکی نمیکنم) استفاده کنم.
اما خوب خیلی از مدلها رو زیرورو کردم و خیلی از مدلهایی که خوب بودند، مثل sz سونی قیمتها خیلی بالا بودند. تا 14 اینچ هم بدم نمی اومد اما خوب هیچ مدل 14 اینچ زیر 2 کیلو پیدا نکردم.
بعد مدل Dell Inspiron 710m رو دیدم، بنظرم کامل و خوب اومد(البته هنوز قیافش رو از نزدیک ندیده بودم). بعد اسفندیارخان گفت که این مدل بنظر کامل میاد اما کاراییش بالا نیست، rating ریویو سایت cnet رو هم دیدم که 6.4 بود که خوب زیاد جالب نبود. و رفتم از نزدیک دیدمش، قیافش هم خوشم نیومد.
بعد که دیگه یه مدت بیخیال شدم، حالا دیدم dell این مدل رو آورده، امکاناتش که کامل بود(تا جایی که من فهمیدم)، وزنش کم هست، cpu اون Due هست (و بالاخره یک نسل جدیدتر هست)، rating ریویو سایت cnet رو هم دیدم که 7.3 بود و از اون یکی خیلی بهتر هست، حداقل (very good) حساب میشه.
قیمت هم که توی این اندازه فقط مدلهای Dell هستند که میشه به خریدشون فکر کرد.
فکر کنم که یادتون باشه که من تقریبا یکسال هست که دنبال لپتاپ میگردم و آقا اسفندیار رو هم خیلی اذیت کردم. خیلی از مدلهای زیر 2 کیلو رو هم چک کردم، ولی متاسفانه نتونستم انتخاب کنم چون یا بعضیاشون کامل نبودند مثلا cd drive جدا داشتند یا cpu پایین داشتند و یا قیمتهاشون خیلی بالا بود.

حالا شما یک کمکی به من بکنید و نظرتون رو راجع به این مدل Dell بگید، مثل اینکه شما مشکلی رو توی این مدل میبینید، لطف کنید بگید. خیلی ممنون.

همانطور گفتم در ظاهر امر مقداری تناقض در این مدل دیده می شود. اما از دید عده ای بلکه یک معجزه شده است! یعنی نوت بوکی قوی وکارا در سری خودش است.
در این دسته سایز معمولا ما شاهد نوت بوک هایی با توان کمتر و باطری هایی با ظرفیت کمتر و حذف اماکانات مشاهده می شود. اما در این مدل این اتفاق نیافتاده است.
از نظر پورت ها به اندازه نیاز غنی است. هارد هم 5400-7200 RPM را پشتیبانی می کند. باتری هم 6 سلولی و 9سلولی.
کارت خوان 5 کاره دارد. و یک دوربین 1.3 مگا پیکسلی همراه.
از نظر کارت گرافیکی هم 64 مگ بصورت مجزا و 192 مگ اشتراکی. سرعت گذرگاه هم همان 667 مگا هرتز است.

در کل می توان گفت یک وسیله جمع و جور و همراه ولی در عین حال کمی ضخیم و کمی سنگین.
ظاهرا بدنه اش دارای کیفیت ساخت خوبی است.
اما وزنش 2 کیلوگرم تا 2 کیلو 180 گرم! شاید این نکته آزارتان دهد. پس وزنش این مدل را از ultraportable خارج می کند! (به نظر من)

در مورد کارت گرافیک هم باید بگویم تقریبا (!) معادل ATI X1400 و ضعیف تر از X700.
و امکان DELL Media Direct هم در این نوت بوک موجود می باشد.

این هم جالب است:
Battery

Instead of running battery benchmark tests I used a real world battery drain test. At 100% charge I set the screen to half-brightness and pulled the plug on the XPS M1210. I then performed various tasks such as downloading and installing Half Life 2 and playing it for a bit, surfing the web, downloading and installing 3DMark05, watching 10 minutes of a DVD, edited some photos for this review and also turned off wireless and just let the M1210 idle for some time. In doing all of this the 9-cell battery ran down to 5% charge and Windows shut the notebook down at 2h 58 mins of usage. Since the M1210 here is configured with a dedicated graphics card and faster processor and I left wi-fi on, that time isn't bad. If you had integrated graphics, wi-fi off and set your screen brightness lower you could easily achieve 4.5 hours. My test was pretty abusive in terms of using demanding programs while on battery power.

و نتیجه گیری ای که نقد کننده این نوت بوک در سایت notebookrevirew در انتها میکند این است: (اگر عین این مطالب را می آورم برای گویا بودن بهتر است.)
Conclusion

I've had just a ton of fun with the M1210. I get to play with a lot of notebooks with the work I do, and believe it or not that can actually get tedious when you see one laptop after the other that's just kind of the same. The M1210 is different though, it's a 12.1" laptop that's designed to be powerful and fun. You can game on it, comfortably watch and listen to movies on it, use it to record video, be highly mobile and connected with the EVDO option and to top it all off the look is really great. I love the black lid and blue accent lights. It's certainly one of the thicker 12.1" notebooks out there, but the goal was not to be the thinnest and lightest in the category, but rather the most functional and well equipped. I think Dell accomplished that, the XPS M1210 offers the most fun and most possibilities in a 12.1" screen form factor of any such notebook on the market.

و در نهایت به مشکلات کمی اشاره می کند و بیشتر مزیت ها را می گوید.
این مشکلات شاید برای شما بسیار مهم باشد: 1- وزن زیاد بویژه با باتری 9 سلولی 2- ضخیم بودن نوت بوک 3-گرمای تولیدی در هنگام بازی و کارهای سه بعدی یا سنگین.
این عکس ها که مربوط به مقایسه m1210، 12 اینچی با MacBook 13.3 اینچی است را ببینید:
http://www.notebookreview.com/assets/12585.jpg
http://www.notebookreview.com/assets/12603.jpg

منبع:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2965&review=XPS+M1210+Review

فعلا این نظرات من را داشته باشید تا احتمالا کاملشان کنم. در ضمن صبر کنید تا دیگر دوستان هم نظرشان را بگویند. ;)
در ضمن من وزنی را نوشتم که نقد کننده در سایت نوت بوک ریویو گفته بود نه وزن نامی.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من این نوت بوک رو واسه کارهای محاسباتی مثل نرم افزار های مهندسی برق و متلب
لازم دارم شما کدام رو پیشنهاد می کنید وآیا اصلا با این ها می شود در رابطه با کار من استفاده کرد یا خیر؟

Dell inspiron1300
1 mb cache
centerino 1.6
512 ram
80 hard
dvd-rw
15.4 wxga
128 grathic
2.9 kg
price :730000 toman

hp&Compaq nx 6110
1.5 celeron 1 chache
256 ram
40 hard
combo
2.7 kg

price:650000 تومان

مرسی از کمکی که می کنید!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من این نوت بوک رو واسه کارهای محاسباتی مثل نرم افزار های مهندسی برق و متلب
لازم دارم شما کدام رو پیشنهاد می کنید وآیا اصلا با این ها می شود در رابطه با کار من استفاده کرد یا خیر؟

Dell inspiron1300
1 mb cache
centerino 1.6
512 ram
80 hard
dvd-rw
15.4 wxga
128 grathic
2.9 kg

hp&Compaq nx 6110
1.5 celeron 1 chache
256 ram
40 hard
combo
2.7 kg

price:650000

مرسی از کمکی که می کنید!

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
عادل خان، ممنون از نظراتتون. در مورد گرمای تولید شده اون هم خوب شد، یادآوری کردید، شاید باید برم یکسری نظرات کاربران رو بخونم، ببینم همچین مشکلی دارد یا خیر. عکسها رو هم دیدم، حسابی کلفت هست! ولی خوب فکر کنم زیبایی و کوچکی و کامل بودن با هم جمع می نشود!!
در مورد وزن هم، تا جایی که من گشتم با امکانات کامل زیر 2 کیلو پیدا نمیشه!
باز هم منتظر نظرات شما و بقیه دوستان هستم.

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بالاخره من هم یه لپ تاپ خریدم
از همه دوستان که راهنمایی کردند صمیمانه تشکر می کنم
من یه سونی گرفتم

FE690P06
hard : 80
ram : 1024
Cpu : 1.83 core dual
Graphic 128 Dedicated up to 256
البته گرافیکش رو نمی دونم از کجا می شه فهمید ولی فروشنده اینطور گفت
ولی اسمش رو نوشته : Mobile intel (R)945 GM Express Family
LCD : 15.4
DVD Writer
Made in USA لعنت الله علیه:D

نمی دونم قیمتش خوبه یا نه من 1480 گرفتم . هرچی توی سایتهای ایرانی گشتم قیمت این مدل رو پیدا نکردم
در مورد گرافیکش هم ممنون میشم بفرمایید چطور بفهمم Dedicated یا Share
شما این مدل رو تایید میکنید

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام

من یه سونی گرفتم

FE690P06
DVD Writer

نمی دونم قیمتش خوبه یا نه من 1480 گرفتم . هرچی توی سایتهای ایرانی گشتم قیمت این مدل رو پیدا نکردم
مبارک باشه. :) امیدوارم به پایه هم پیر شید. :D

نمی دانم قیمتش در ایران چند است! ولی حدودا باید همین مقدار باشد، یعنی فوقش 100 تومان بیشتر پول دادی! :D
گرافیکش share می باشد! 128 MB shared

tbooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام نوت بوک های سونی memory stick reader دارن ولی sz علاوه بو اون توی پکش یه اداپتور اکسپرس کارت memory card reader(MMC-SD هست .
در مورد ویندوز هم دیگه خود دانی.
نوت بوک های core2 dua هم احتمالا از مهر ماه وارد بازار میشن یه نمونش هم این مدله:
http://www.computers.us.fujitsu.com/www/news.shtml?aboutus/pressreleases/pr_072706
بعد از وارد شدن core 2 dua احتمالا sonamo بکلی ازدور خارج میشه ولی قطعا core dua تا مدت هاباقی میمونه همونطور که الان مدت هاست core dua اومده ولی sonamo همچنان تولید میشه.

میشه در مورد این اداپتور اکسپرس کارت یه توضیحی بدی( و چه بهتر اگه عکسی بذاری). چون sz220B رو انتخاب کردم ولی این موضوع که حتما SD رو ساپورت کنه واسم خیلی مهمه. میخوام ببینم کار کردن باهاش چطوره...راحته؟ (اداپتور اکسپرس کارت رو میگم)
پیشاپیش ممنون.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میشه در مورد این اداپتور اکسپرس کارت یه توضیحی بدی( و چه بهتر اگه عکسی بذاری). چون sz220B رو انتخاب کردم ولی این موضوع که حتما SD رو ساپورت کنه واسم خیلی مهمه. میخوام ببینم کار کردن باهاش چطوره...راحته؟ (اداپتور اکسپرس کارت رو میگم)
پیشاپیش ممنون.
متاسفانه عکسی ازش پیدا نکردم .مهم هم نیست چون دیده نمیشه .sdرو هم ساپورت میکنه کار کردن باهاش هم هیچ سختی نداره:D نیاز به توضیح اضافه هم نیست.
ضمنا مدل های جدید sz با cpu های merom و قیمت مناسبتر از قبل در حال release شدنه.
مثل این:
http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-SZ320P/B
و البته این یکی :
http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-SZ330P/B
غفلت موجب پشیمانیست.

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49

Dell inspiron1300
1 mb cache
centerino 1.6
512 ram
80 hard
dvd-rw
15.4 wxga
128 grathic
2.9 kg

hp&Compaq nx 6110
1.5 celeron 1 chache
256 ram
40 hard
combo
2.7 kg

price:650000

مرسی از کمکی که می کنید!
اولی بهتره چون سی پی یو centrino داره و توی محاسبات خیلی بهتر از سلرون جواب میده

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
یکی جواب منو نمیده؟
من تو مایه 1000-1500 چه نوت بوکی بخرم که اذیتم نکنه و در ضمن می خوام ببرم خوارج از ایران و گارانتی واسم مهم نیست فقط اذیتم نکنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
سری FS سونی خوبه:D :blush: :hmm: :eek: :lol:

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49

Dell inspiron1300
1 mb cache
centerino 1.6
512 ram
80 hard
dvd-rw
15.4 wxga
128 grathic
2.9 kg

hp&Compaq nx 6110
1.5 celeron 1 chache
256 ram
40 hard
combo
2.7 kg

price:650000 تومان

مرسی از کمکی که می کنید!
اولی بهتره چون سی پی یو سنترینو داره

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

من یه سونی گرفتم

FE690P06
DVD Writer

مبارکه...
این مدل کارت گرافیک share داره نمیدونم فروشنده واسه چی بهت گفته مستقله

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همگی :)
والا من میخوام یه لپ تاپ بگیرم تا سقف قیمت 200/1 . Dual Core ، هاردش زیر 60 نباشه ، کارت گرافیک share نداشته باشه ، bluetooth داشته باشه ، کیفیت lcd هم برام مهمه ، هر چند به resolution های بالا احتیاج ندارم. در مورد برند هم ترجیح میدم Dell ، Asus ، Toshiba ، یا HP باشه و از همه مهمتر اینکه گارانتی خوبی هم داشته باشه. خیلی ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین ... مرسی.
والا اینایی که گفتی با هم جور در نمیان
در ایران فقط Asus گارانتی پدر و مادر دار ، داره بقیه گارانتی ها بدرد نمیخورن(مخصوصا زیگورات)
اگه بی خیال گارانتی شدی این مدل فکر کنم خوب باشه :
dell inspiron 6400d
:) :rolleyes: :D :blush:

بالا