malekzadeh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 39
- لایکها
- 0
با حدود 800 تومن میشه لپ تاپ خوبی گرفت؟
سلامی دوباره . مثل اینکه باید این مقوله را ادامه داد .مرسی اعتماد به نفس!!
شما گزینه ای نیستی که من بخوام از اون پیروی کنم!
فارسیم هم به اندازه کافی خوب هست که معنی قویترین، کامل ترین و ... رو بفهمم.
غلط. اولین نوتبوک با AMD64 X2 این مدل هست: MSI Megabook S271
1- AcerTravelMate 8204/8204WMLi : برتری ها : CPU:T2500 2.0 GHz - 15.4" WSXGA+ LCD 1680x1050 - Win XP Pro
2- Acer TravelMate 4674WLMi : برتری ها : CPU:T2500 2.0 GHz - Win XP Pro
اگه مساله رم رو که به راحتی قابل ارتقا هست کنار بذاریم 10-15 مدل دیگه میشه اسم برد.
یادمه شما یه جا به یه بنده خدایی گفتید:
حالا مثل این که همین مساله رو باید به خودتون یاد آوری کرد!
رهام جان از این که از من حمایت کردی متشکرم . نه مثل بعضی ها که نمیدونم چرا دنبال به موضوع الکی هستند تا گفته های منو نقض کنند . !!!.سلام....
نوشته های شما کاملا درسته.....
سلامی دوباره . مثل اینکه باید این مقوله را ادامه داد .
1 - اولا برای من افتخار نیست که شما از من پیروی کنی .
2 - همانطور که قبلا هم به سمع نظر دوستان ( نه شما ) رساندم بررسیهای من مربوط به داخل ایران است .
3 - به گفته خود شرکت کامپک و ای ام دی مدل یاد شده اولین است .
4 - acer trawelmate 8204 در ایران موجود نیست . ضمن اینکه این مورد را نیز به ضعیف بودن زبان فارسی شما واگزار میکنم . منظور من کاملترین بود نه قویترین . acer travelmate 8204 قویتر از aspire 5673است . و در مورد امکانات هم باید گفت تقریبا این دو از نظر امکانات شبیه هم هستند ولی 8204 در ایران نیست . هست ؟
متاسفم برای شما .
دوست عزیزم ابتدا از صحت گفته های خود مطمئن شوید و پس از آن پست نمایید .
خوب، اگر منظور از کامل ترین اینه، این مدل ها همگی کامل تر از 5673 هستند و همگی در ایران موجودند:
VAIO سری SZ پنج مدل، سری BX دو مدل
SZ 220/B-230P/B-240P10-240P11-250P/C – BX565B – BX560B13
XP Pro + Docking connector + Fingerprint Reader + Cisco V 3.3 Compliance (BX Series)
VAIO سری AR دو مدل
AR170P04 – AR170P21: XP Pro + + Docking connector + Fingerprint Reader + S Video in + AV in/out
و لپ تاپ خودم ASUS A6KT و ASUS A6VA که علاوه بر امکانات 5673 و بهره مندی از (به قول شما) قویترین گرافیک دنیا! دارای اینفرارد و پورت LPT و وب کم 1.3 مگا پیکسل هست.
وقت نداشتم دنبال مدل های بیشتری بگردم.
تا اینجاش مربوط به بحث فنی بود.
حالا برسیم به زبان فارسی و بقیه قضایا.
عزیزم، سمع و نظر (نه سمع نظر!) مربوط به وسایل ارتباطی دیداری - شنیداری مثل تلویزیونه نه فوروم های اینترنتی.
واگزار می کنم نیست، واگذار می کنم.
- شما حالا حالا ها وقت داری که برای خودت متاسف باشی تا برای دیگران.
- این موضوعات الکی که شما مطرح کردی، ایرادشون اینه که وقتی تو همچین جایی که عده ای برای گرفتن راهنمایی برای خرید مراجعه می کنند، موجب انحراف و سوئ برداشت میشن و بایستی تصحیح بشن. حالا چه از جانب نویسنده و یا به وسیله شخص دیگه و از اون جایی که متاسفانه شما به جای تصحیح به توجیه رو آوردی بنده این کار رو انجام دادم.
- قربونت برم! گیرم که شما استاد لپ تاپ و مسایل مربوطه ای، ولی وقتی دو تا جمله بدون غلط املایی یا انشایی نمی تونی بنویسی، ایراد زبان فارسی از دیگران نگیر!
ضمنا یه کمی هم از تعداد "من" ها توی نوشته هات کم کنی بهتره!
یعنی اینکهیعنی چی؟:blink: :blink: :blink: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ؟
سلام من می خوام یک لپتاب "15 با قیمت حدود 1.5 بخرم و برام خدمات پس از فروشش مهمه و کارت گرافیکش
و احتمالان برایه کارم لازم دارم روش لینوکس بریزم
می خواستم بدونم شوما برای من چی پیشنهاد می کنید
اگه کمکم کنید ممنون می شم
یک لپ تاپ با قیمت حدود 800-850 میخوام
راهنمایی کنید لطفا
موارد استفاده هم بیشتر سرچ و کارهای اداری هست.
یک لپ تاپ با قیمت حدود 800-850 میخوام
راهنمایی کنید لطفا
موارد استفاده هم بیشتر سرچ و کارهای اداری هست.
خوب من به شما یه پی ام دادم و چند مدل رو معرفی کردم . باز هم خودتون بگردید و چند لپتاپ مناسب پیدا کنید و لیست را پست نمایید تا در موردش بحث بشه ...سلام من می خوام یک لپتاب "15 با قیمت حدود 1.5 بخرم و برام خدمات پس از فروشش مهمه و کارت گرافیکش
بهتره به این سایتا یه سری بزنی تا با مدل ها آشنا بشی اگه سوالی داشته مطرح کنسلام من می خوام یک لپتاب "15 با قیمت حدود 1.5 بخرم و برام خدمات پس از فروشش مهمه و کارت گرافیکش
:hmm: :hmm: :blink: :blink: :wacko: :wacko:میگن acer کیفیت خوبی نداره؟؟
در چه حدی می شه این رو آنالیز کرد؟
برای سخت جان بودن سری latitude از DELL را پیشنهاد می کنم.با سلام خدمت دوستان عزیز
غرض از مزاحمت راهنمایی در مورد خرید نوت بوک بود
بنده قصد دارم Inspiron 6400 رو با cpu : 1.83core dual , vga : 256 , hard : 80 ram : 512 به قیمت 1210000 بخرم
لطفا بگید با این قیمت مناسب هست یا نه ؟؟
ضمنا برای من کیفیت قطعات و به قول معروف سگ کار بودن نوت بوک خیلی مهمه
در این زمینه آیا برند خوبی رو انتخاب کردم یا نه ؟؟؟؟ شما پیشنهاد بهتری ندارید ؟؟؟
اگر می خواهید کارهای گرافیکی 3 بعدی حرفه ای یا بازی های سنگین انجام دهید با این بودجه نمی توانید تمام انتظاراتتان را برورده کنید.salam be tamame barobachs
hazarat:1 type finglish ham too in site eshkal dare?
من تا1.5 میلیون بودجه دارم میخوام یه چیز توپ بگیرم
کارهای گرافیکی زیاد انجام میدم از mathlab و اینجور چیزا هم زیاد استفاده میکنم
دیگه خلاصه ماخام cpuش بترکونه ترجیحنdualcore
راستی یه سوال مهم امروز یه چرخی تو پایتخت زدم یکی inpiron6400 معرفی کرد
رو کاتالوگش نوشته:2.0 coreduo
میخاستم ببینم این دوال کری که نوشته 2.0 یعنی هر هسته اش 2000 هست-کلن4000 با 2مگ کش؟یا....؟
کلن دوست دارم کامل سر دربیارم اطلاعاتم هم بد نیست
با یه تشکر گنده از دوستان