• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی اعتماد به نفس!!
شما گزینه ای نیستی که من بخوام از اون پیروی کنم!
فارسیم هم به اندازه کافی خوب هست که معنی قویترین، کامل ترین و ... رو بفهمم.

غلط. اولین نوتبوک با AMD64 X2 این مدل هست: MSI Megabook S271

1- AcerTravelMate 8204/8204WMLi : برتری ها : CPU:T2500 2.0 GHz - 15.4" WSXGA+ LCD 1680x1050 - Win XP Pro
2- Acer TravelMate 4674WLMi : برتری ها : CPU:T2500 2.0 GHz - Win XP Pro
اگه مساله رم رو که به راحتی قابل ارتقا هست کنار بذاریم 10-15 مدل دیگه میشه اسم برد.

یادمه شما یه جا به یه بنده خدایی گفتید:

حالا مثل این که همین مساله رو باید به خودتون یاد آوری کرد!
سلامی دوباره . مثل اینکه باید این مقوله را ادامه داد .
1 - اولا برای من افتخار نیست که شما از من پیروی کنی .
2 - همانطور که قبلا هم به سمع نظر دوستان ( نه شما ) رساندم بررسیهای من مربوط به داخل ایران است .
3 - به گفته خود شرکت کامپک و ای ام دی مدل یاد شده اولین است .
4 - acer trawelmate 8204 در ایران موجود نیست . ضمن اینکه این مورد را نیز به ضعیف بودن زبان فارسی شما واگزار میکنم . منظور من کاملترین بود نه قویترین . acer travelmate 8204 قویتر از aspire 5673است . و در مورد امکانات هم باید گفت تقریبا این دو از نظر امکانات شبیه هم هستند ولی 8204 در ایران نیست . هست ؟

متاسفم برای شما .
دوست عزیزم ابتدا از صحت گفته های خود مطمئن شوید و پس از آن پست نمایید .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام....
نوشته های شما کاملا درسته.....
رهام جان از این که از من حمایت کردی متشکرم . نه مثل بعضی ها که نمیدونم چرا دنبال به موضوع الکی هستند تا گفته های منو نقض کنند . !!!.
راستی شما6400 داشتی نه ؟ میشه به من پی ام بدی ؟

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی دوباره . مثل اینکه باید این مقوله را ادامه داد .
1 - اولا برای من افتخار نیست که شما از من پیروی کنی .
2 - همانطور که قبلا هم به سمع نظر دوستان ( نه شما ) رساندم بررسیهای من مربوط به داخل ایران است .
3 - به گفته خود شرکت کامپک و ای ام دی مدل یاد شده اولین است .
4 - acer trawelmate 8204 در ایران موجود نیست . ضمن اینکه این مورد را نیز به ضعیف بودن زبان فارسی شما واگزار میکنم . منظور من کاملترین بود نه قویترین . acer travelmate 8204 قویتر از aspire 5673است . و در مورد امکانات هم باید گفت تقریبا این دو از نظر امکانات شبیه هم هستند ولی 8204 در ایران نیست . هست ؟

متاسفم برای شما .
دوست عزیزم ابتدا از صحت گفته های خود مطمئن شوید و پس از آن پست نمایید .

خوب، اگر منظور از کامل ترین اینه، این مدل ها همگی کامل تر از 5673 هستند و همگی در ایران موجودند:

VAIO سری SZ پنج مدل، سری BX دو مدل

SZ 220/B-230P/B-240P10-240P11-250P/C – BX565B – BX560B13
XP Pro + Docking connector + Fingerprint Reader + Cisco V 3.3 Compliance (BX Series)

VAIO سری AR دو مدل
AR170P04 – AR170P21: XP Pro + + Docking connector + Fingerprint Reader + S Video in + AV in/out
و لپ تاپ خودم ASUS A6KT و ASUS A6VA که علاوه بر امکانات 5673 و بهره مندی از (به قول شما) قویترین گرافیک دنیا! دارای اینفرارد و پورت LPT و وب کم 1.3 مگا پیکسل هست.
وقت نداشتم دنبال مدل های بیشتری بگردم.
تا اینجاش مربوط به بحث فنی بود.
حالا برسیم به زبان فارسی و بقیه قضایا.
عزیزم، سمع و نظر (نه سمع نظر!) مربوط به وسایل ارتباطی دیداری - شنیداری مثل تلویزیونه نه فوروم های اینترنتی.
واگزار می کنم نیست، واگذار می کنم.
- شما حالا حالا ها وقت داری که برای خودت متاسف باشی تا برای دیگران.
- این موضوعات الکی که شما مطرح کردی، ایرادشون اینه که وقتی تو همچین جایی که عده ای برای گرفتن راهنمایی برای خرید مراجعه می کنند، موجب انحراف و سوئ برداشت میشن و بایستی تصحیح بشن. حالا چه از جانب نویسنده و یا به وسیله شخص دیگه و از اون جایی که متاسفانه شما به جای تصحیح به توجیه رو آوردی بنده این کار رو انجام دادم.
- قربونت برم! گیرم که شما استاد لپ تاپ و مسایل مربوطه ای، ولی وقتی دو تا جمله بدون غلط املایی یا انشایی نمی تونی بنویسی، ایراد زبان فارسی از دیگران نگیر!
ضمنا یه کمی هم از تعداد "من" ها توی نوشته هات کم کنی بهتره!

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان نظرتون در مورد اين لپ تاپ چيه ؟
HP dv2000t
14697.jpg

14701.jpg

14703.jpg

لينک Review

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من می خوام یک لپتاب "15 با قیمت حدود 1.5 بخرم و برام خدمات پس از فروشش مهمه و کارت گرافیکش
و احتمالان برایه کارم لازم دارم روش لینوکس بریزم
می خواستم بدونم شوما برای من چی پیشنهاد می کنید
اگه کمکم کنید ممنون می شم

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب، اگر منظور از کامل ترین اینه، این مدل ها همگی کامل تر از 5673 هستند و همگی در ایران موجودند:

VAIO سری SZ پنج مدل، سری BX دو مدل

SZ 220/B-230P/B-240P10-240P11-250P/C – BX565B – BX560B13
XP Pro + Docking connector + Fingerprint Reader + Cisco V 3.3 Compliance (BX Series)

VAIO سری AR دو مدل
AR170P04 – AR170P21: XP Pro + + Docking connector + Fingerprint Reader + S Video in + AV in/out
و لپ تاپ خودم ASUS A6KT و ASUS A6VA که علاوه بر امکانات 5673 و بهره مندی از (به قول شما) قویترین گرافیک دنیا! دارای اینفرارد و پورت LPT و وب کم 1.3 مگا پیکسل هست.
وقت نداشتم دنبال مدل های بیشتری بگردم.
تا اینجاش مربوط به بحث فنی بود.
حالا برسیم به زبان فارسی و بقیه قضایا.
عزیزم، سمع و نظر (نه سمع نظر!) مربوط به وسایل ارتباطی دیداری - شنیداری مثل تلویزیونه نه فوروم های اینترنتی.
واگزار می کنم نیست، واگذار می کنم.
- شما حالا حالا ها وقت داری که برای خودت متاسف باشی تا برای دیگران.
- این موضوعات الکی که شما مطرح کردی، ایرادشون اینه که وقتی تو همچین جایی که عده ای برای گرفتن راهنمایی برای خرید مراجعه می کنند، موجب انحراف و سوئ برداشت میشن و بایستی تصحیح بشن. حالا چه از جانب نویسنده و یا به وسیله شخص دیگه و از اون جایی که متاسفانه شما به جای تصحیح به توجیه رو آوردی بنده این کار رو انجام دادم.
- قربونت برم! گیرم که شما استاد لپ تاپ و مسایل مربوطه ای، ولی وقتی دو تا جمله بدون غلط املایی یا انشایی نمی تونی بنویسی، ایراد زبان فارسی از دیگران نگیر!
ضمنا یه کمی هم از تعداد "من" ها توی نوشته هات کم کنی بهتره!

سلام دشمن عزیزم . خوب مثل اینکه بحث ما داره به دعوا تبدیل میشه و من هم نمیخوام محیط این فروم آلوده به خنان گوهربار شما بشه .
اولا مدلهای یاد شده هیچ برتری نسبت به مدلی که بنده عرض کرده نداره . شما بهتره برید کاتالوگ را از سایت خود ایسر برداشت کنید تا بهتر توجیه بشید .
دوما چرا کم میاری به غلطهای املایی گیر میدی ؟ با یه کیبورد اینگلیسی و سرعت تایپ بالا نمیتوان انتظار بیشتری داشت . ضمن اینکه من کیبوردم عوض شده و عادت ندارم .
سوما فروم هم ارتباطی است و هم دیداری . عقیده من هم همینه .
چهارما اشکالات شما جایی برای من نذاشته که بخوام برای خودم متاسف باشم .
پنجما : شکا اون زمانیکه ... من تو این فروم بودم و با لپتاپ کار میکردم .
ششما : اسفندیار جان رو که قبول داری ؟ اگه با ایشون صمیمی میبودی آقای مصدق که به گفته ایشان استادشان بود را هم قبول میداشتی . خوب آقای مصدق استاد من هم هستند و تقریبا هفته ای چند بار با هم دیدار داریم و کم و کیف بازار رو بررسی میکنیم . طبق نظر من و گفته ایشان و تایید اسفندیار هاتف پست من در سایت قرار گرفت .
هفتما : هر روز یه نوتبوک جدید تولید میشه . 5673 محصول ژولای 2006 هست . پس سعی نکنید این بحث را تا جند سال دیگه ادامه بدید تا این نوتبوک از رده خارج بشه و بعد بگین که هااااااا این کامل نبوده .
هشتما : من و اسفندیار خان دربه در دنبال 8204 میگردیم . شما که میگی داخل ایرانه ادرس بده ما هم فیضی ببریم .
نهما : هر کس تکیه کلامی داره : من من من من من من من من من من من من من من من من من من من من .

دوستان واقعا از شما معذرت میخواهم . خواهشمندم این پست را فراموش کنید .

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من می خوام یک لپتاب "15 با قیمت حدود 1.5 بخرم و برام خدمات پس از فروشش مهمه و کارت گرافیکش

خوب شما بایستی دو کار بکنی!
اول چند تا مدلی که با فاکتور های شما می خونه انتخاب کن.
برای اطلاع از وضعیت خدمات پس از فروش اینجا رو ببین:
http://forum.persiantools.com/t30110.htm

اگه می خوای به صورت آنلاین از موجودی بازار مطلع بشی اینجا رو ببین:
http://forum.persiantools.com/t37193.htm

بعد از این که 4 -5 مدل رو انتخاب کردی بیا تا راجع به قضیه لینوکس صحبت کنیم.
موضوع جالبیه. فکر کنم بد نباشه یه تاپیک در موردش ایجاد بشه.
این سرور پرشین تولز هم که واقعا سرویس کرد ما رو!

malekzadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک لپ تاپ با قیمت حدود 800-850 میخوام

راهنمایی کنید لطفا

موارد استفاده هم بیشتر سرچ و کارهای اداری هست.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک لپ تاپ با قیمت حدود 800-850 میخوام

راهنمایی کنید لطفا

موارد استفاده هم بیشتر سرچ و کارهای اداری هست.

دوست عزیز به دنیای لپتاپ خوش آمدید . برای این منظور ابتدا نیازها و انتظارات خود را دسته بندی کرده سپس به چند سایت اینترنتی مراجعه کنید و چند مدل را انتخاب کنید . و سپس مدل ها را بیان کنید تا دوستان در موردش نظردهی کنند و بهترین را برای شما انتخاب کنند . چند سایت برتر اینترنت برای دیدن مدلها :
www.irhardware.com
www.parslaptop.com
www.iranlaptop.com
www.zigorat.com
www.notak.com

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من به شما یه پی ام دادم و چند مدل رو معرفی کردم . باز هم خودتون بگردید و چند لپتاپ مناسب پیدا کنید و لیست را پست نمایید تا در موردش بحث بشه ...
لینوکس هم رو همه لپتاپ ها نصب میشه ولی باید پارتیشن ها رو به ext3 و همچنین یه پارتیشن swap که باید دو برابر مقدار رم باشه رو ایجاد کنید . همچنین ابتدا مطمئن بشید برند لپتاپ منتخب شما درایور های لینوکس رو ارائه میده یا نه .

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
بهتره به این سایتا یه سری بزنی تا با مدل ها آشنا بشی اگه سوالی داشته مطرح کن

www.parslaptop.com
www.zigorat.com
www.irhardware.com
www.iranlaptop.com
www.notak.com

yousofnejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam be tamame barobachs
hazarat:1 type finglish ham too in site eshkal dare?
من تا1.5 میلیون بودجه دارم میخوام یه چیز توپ بگیرم
کارهای گرافیکی زیاد انجام میدم از mathlab و اینجور چیزا هم زیاد استفاده میکنم
دیگه خلاصه ماخام cpuش بترکونه ترجیحنdualcore

راستی یه سوال مهم امروز یه چرخی تو پایتخت زدم یکی inpiron6400 معرفی کرد
رو کاتالوگش نوشته:2.0 coreduo
میخاستم ببینم این دوال کری که نوشته 2.0 یعنی هر هسته اش 2000 هست-کلن4000 با 2مگ کش؟یا....؟
کلن دوست دارم کامل سر دربیارم اطلاعاتم هم بد نیست

با یه تشکر گنده از دوستان

sososo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
غرض از مزاحمت راهنمایی در مورد خرید نوت بوک بود
بنده قصد دارم Inspiron 6400 رو با cpu : 1.83core dual , vga : 256 , hard : 80 ram : 512 به قیمت 1210000 بخرم
لطفا بگید با این قیمت مناسب هست یا نه ؟؟
ضمنا برای من کیفیت قطعات و به قول معروف سگ کار بودن نوت بوک خیلی مهمه
در این زمینه آیا برند خوبی رو انتخاب کردم یا نه ؟؟؟؟ شما پیشنهاد بهتری ندارید ؟؟؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
غرض از مزاحمت راهنمایی در مورد خرید نوت بوک بود
بنده قصد دارم Inspiron 6400 رو با cpu : 1.83core dual , vga : 256 , hard : 80 ram : 512 به قیمت 1210000 بخرم
لطفا بگید با این قیمت مناسب هست یا نه ؟؟
ضمنا برای من کیفیت قطعات و به قول معروف سگ کار بودن نوت بوک خیلی مهمه
در این زمینه آیا برند خوبی رو انتخاب کردم یا نه ؟؟؟؟ شما پیشنهاد بهتری ندارید ؟؟؟
برای سخت جان بودن سری latitude از DELL را پیشنهاد می کنم.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
salam be tamame barobachs
hazarat:1 type finglish ham too in site eshkal dare?
من تا1.5 میلیون بودجه دارم میخوام یه چیز توپ بگیرم
کارهای گرافیکی زیاد انجام میدم از mathlab و اینجور چیزا هم زیاد استفاده میکنم
دیگه خلاصه ماخام cpuش بترکونه ترجیحنdualcore

راستی یه سوال مهم امروز یه چرخی تو پایتخت زدم یکی inpiron6400 معرفی کرد
رو کاتالوگش نوشته:2.0 coreduo
میخاستم ببینم این دوال کری که نوشته 2.0 یعنی هر هسته اش 2000 هست-کلن4000 با 2مگ کش؟یا....؟
کلن دوست دارم کامل سر دربیارم اطلاعاتم هم بد نیست

با یه تشکر گنده از دوستان
اگر می خواهید کارهای گرافیکی 3 بعدی حرفه ای یا بازی های سنگین انجام دهید با این بودجه نمی توانید تمام انتظاراتتان را برورده کنید.
برای matlab هم به شما بستگی داره! اما به نظر بعضی یک سی پی یوی 2 سلرون هم جواب می دهد! اما برای بعضی ها کم است!

6400 موجودی دوست داشتنی با قیمتی مناسب است! اما فراموش نکنیم که از خوانوده ی Inspiron است و در نتیجه موجودی ظریف تر (نسبت به Latitude های سخت جان) است.

اگر کارت گرافیکش x1400 باشد،و مقدار کمی از حافظه اش مجزا (dedicated) است و بیشتر آن بصورت اشتراکی است. (فکر کنم 64 مگش مجزا باشد.)

در باره دوال کور باید بگویم که انتظار نداشته باشید که به مقدار 4 گیگا هرتز سرعت داشته باشید!

تا آنجایی که من می دانم اگر یک دستور یا برنامه به آن داده شود آنه برنامه در یکی از هسته ها پردازش می شود و مزیت دوال کور در اجرای چندین برنامه است. و بدانیم که در ویندوز همیشه چندین برنامه در پشت صحنه در حال اجرا است! و در بالا آمدن سیستم و اجرای چند برنامه خود را نشان می دهد ولی نه به میزان 2 برابر!

بطور مثال acer travelmate 8104 (2GHz sonama(عدد پی را(با برنامه مخصوص) تا 2 میلیون رقم اعشار تا 1 دقیقه و 29 ثانیه حساب می کند و acer travelmate 8204(2GHz Doual Core) تا 1دقیقه و 15 ثانیه.

بالا