• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
راستش اگه میخواستم این همه صفحه رو بخونم باید از خدا یه چند سالی هم اضافه بگیرم
حالا امیدوارم بچه های باتجربه و مدیر بخش لب تاپ کمکی کنند

اول از همه فرق لب تاب با نوت بوک چیه؟
دوم من میخوام یه دونه نوت بوک یا لب تاب بگیرم به نظرتون کدوماشون مناسب هست؟
من Cpu در حال حاضر AMD هست و هی ...... ازش راضی بودم
حالا میخوام نظر باتجربه و بقیه که دارند بپرسم چه مدلی بهتره و اگه مدل خواستی دارند که ازش راضی هستند و سیتم توپی هست بگند. چون من با برنامه های مثل Photoshop و Flash و Dreamweaver زیاد کار میکنم و نمی خوام سیستمم کم بیاره

ممنون از همه به خاطر تایپک باحالتون

لطفا از مدیر فرم درخواست دارم برای تایپک های مثل ان که بیش از 200 صفحه شده حداقل تو صفحه اول یه نتیجه گیری یا خلاصه از کل صفحات که بعضی دوستان که میخوان نوت بوک بگیرند یه مختصری از تایپک رو بخونن ;)

gba

Registered User
لایک‌ها
25

حالا میخوام نظر باتجربه و بقیه که دارند بپرسم چه مدلی بهتره و اگه مدل خواستی دارند که ازش راضی هستند و سیتم توپی هست بگند. چون من با برنامه های مثل Photoshop و Flash و Dreamweaver زیاد کار میکنم و نمی خوام سیستمم کم بیاره

لطفا از مدیر فرم درخواست دارم برای تایپک های مثل ان که بیش از 200 صفحه شده حداقل تو صفحه اول یه نتیجه گیری یا خلاصه از کل صفحات که بعضی دوستان که میخوان نوت بوک بگیرند یه مختصری از تایپک رو بخونن ;)

کلا یکی به حساب می آیند.
الان دیگه برای لپتاپ core 2 due اومده که خیلی توپه از turion x2 که برای amd هست هم بسیار قوی تره.
بودجه باید مشخص بشه تا بشه مدل پیشنهاد داد.

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
سلام به دوستان و عادل عزیز

نظرتون در مورد لپ تاپ LG مدل P1 Express Duo Series (P1-J201E5) چیه؟
http://maadiran.com/Persian/Products/NoteBook/NoteBookDetails.asp?ProID=49

به نظر من اصلا و ابدا سراغ LG نرو. این همه مارک توپ هست چرا LG؟ در حق پولت جنایت نکن. یه چیزی بگیر که اگه فردا یکی ازت پرسید مارک لپ تاپت چیه روت بشه بگی ال جی

ال جی فقط به خاطر تبلیغشه که اسم در کرده وگرنه جنساش مزخرفه.
در ضمن ال جی یکی از جوادترین مارکها هم هست
موفق باشی

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من اصلا و ابدا سراغ LG نرو. این همه مارک توپ هست چرا LG؟ در حق پولت جنایت نکن. یه چیزی بگیر که اگه فردا یکی ازت پرسید مارک لپ تاپت چیه روت بشه بگی ال جی

موفق باشی

سلام
دوستان لطفاً نظر فنی بدهید. اگر هم می‌گویید که جنس‌هایش مزخرف است، دلایلش را هم بگویید. شاید مثلاً جارو برقی ال جی مزخرف باشد، اما آیا این دلیل می‌شود که مثلاً فریزر و لپ تاپ این کارخانه هم مزخرف است؟

من متوجه نمی شم که مارک وسیله ایی که آدم قراره ازش استفاده کنه چه ربطی داره به بقیه که آدم روش بشه یا نشه اسمش را بیاره؟

بالاخره آدم می خواد یک وسیله الکترونیکی بخره با مشخصات معلوم. در مورد این مشخصات تحقیق و مشورت می کنه. اگر کارش رو راه انداخت می خره در غیر اینصورت هم که هیچ. می ره سراغ یک دستگاه دیگر.

از دوستان هم می خواهم در مورد مشخصات فنی دستگاه نظر بدهند. مشخصات فنی را در این آدرس می‌توانید ببینید:
http://www.maadiran.com/Persian/PRODUCTS/Notebook/NoteBookDetails.asp?ProID=49#tab

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
کلا یکی به حساب می آیند.
الان دیگه برای لپتاپ core 2 due اومده که خیلی توپه از turion x2 که برای amd هست هم بسیار قوی تره.

تا 1500000

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگر قیمتش 1 میلیون و 450 هزار تومان باشد چی؟ هنوز به قیمتش نمی ارزه؟
اگر ممکن است از نظر فنی نیز نظر دهید.

اگه با کارت گرافیک share مشکلی ندارید من toshiba A8 رو توصیه میکنم:
http://www.naghsh.net/fa/Portables/moreinfo.asp?code=406
با هارد 100گیگابایت و رم 1GB قیمتش حدودا 1400000 تومنه .تنها برتریه LG کارت گرافیکشه .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگه با کارت گرافیک share مشکلی ندارید من toshiba A8 رو توصیه میکنم:
http://www.naghsh.net/fa/Portables/moreinfo.asp?code=406
با هارد 100گیگابایت و رم 1GB قیمتش حدودا 1400000 تومنه .تنها برتریه LG کارت گرافیکشه .

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
کلا یکی به حساب می آیند.

تا 1500000

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
دوستان لطفاً نظر فنی بدهید. اگر هم می‌گویید که جنس‌هایش مزخرف است، دلایلش را هم بگویید. شاید مثلاً جارو برقی ال جی مزخرف باشد، اما آیا این دلیل می‌شود که مثلاً فریزر و لپ تاپ این کارخانه هم مزخرف است؟

من متوجه نمی شم که مارک وسیله ایی که آدم قراره ازش استفاده کنه چه ربطی داره به بقیه که آدم روش بشه یا نشه اسمش را بیاره؟

بالاخره آدم می خواد یک وسیله الکترونیکی بخره با مشخصات معلوم. در مورد این مشخصات تحقیق و مشورت می کنه. اگر کارش رو راه انداخت می خره در غیر اینصورت هم که هیچ. می ره سراغ یک دستگاه دیگر.

از دوستان هم می خواهم در مورد مشخصات فنی دستگاه نظر بدهند. مشخصات فنی را در این آدرس می‌توانید ببینید:
http://www.maadiran.com/Persian/PRODUCTS/Notebook/NoteBookDetails.asp?ProID=49#tab

پیشنهاد من core 2 due هست. شما سقف بگو تا بگم و انتظاراتت را بگو (مثل کارت گرافیکی، صفحه و ..)

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0

موفق باشی
من با LG کا کردم. کیفیتش عالیه. اصلا هم جواد نیست توی دنیا. پیش پشت کوه های ایرانی که 20 سال از دنیا عقبن خیال می کنن LG جواده. مدل S1 که یکی از گرونترین ه ا و بهترین مد های ذنیاس. در ضمن LG , DVD player هاش هم عالیه. اونایک هیم گن بده میرن مدل 200 تومنی مونتاژ ایران یا تولید شده با کیفیت درجه 3 برای ایران می خرن. برو یه تلویرین 42 اینچش رو بخر تا ببینی از داره هر روز روی دست سونی بلند میشه.
یه سرچ هم توی مار بکنی بد نیس. الان توی آمریکا اعتماد مردم به ال جی و سامسونگ از سونی بیشتره!!!

sososo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه واسه من ویژگی های ظاهری دستگاه مهم نباشه از
لحاظ کیفیت قطعات بین این 3 برند کدوم رو بهتر می دونید ؟؟
Sony , Tooshiba , HP , Dell Inspiron
البته با سقف قیمت 1500000

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه واسه من ویژگی های ظاهری دستگاه مهم نباشه از
لحاظ کیفیت قطعات بین این 3 برند کدوم رو بهتر می دونید ؟؟
Sony , Tooshiba , HP , Dell Inspiron
البته با سقف قیمت 1500000
HP و Dell

توشیبا خیلی کیفیتش پایینه. یه نت بوک 15 اینچش رو اگه از بغل بگیری توی وزن خودش خورد میشه.
سونی کمترنی امکانات رو با بیشترین قیمت میده
اچ ÷ی عالیه ولی توی ایران باید ببینی به روز توی باتزار چی هست. من هم 6 ماهه اصلا خبر ندارم .شادی اچ ÷ی توی بازار وضعش خوب نباشه

abraham_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم اگه کسی براش لازم نباشه که کامپیوترش رو جابه جا کنه اونوقت لپتاپ به دردش می خوره ؟:)

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
اگه ژیان ماشین بشه نوت بوک های ال جی هم نوت بوک میشه

چرا خودتو گول میزنی؟
تو کدوم سایت برتر دنیا دیدی حتی تو 20 تا محصولشون هم LG زده باشند، باور کنید من تو این چند روز به سایت های زیادی سر زدم اما LG :blink:

حالا خو دانید ولی نظر من روی نوت بوک های Acer و سونی هست

بازم نظر دوستان محترم هست ، این فقط نظر شخصی من بود ;)

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خوب فرمايش شما كاملا درست . Lg چون خود مثل ايسر و دل سازنده قطعات نيست سعي ميكنه با برنامه هاي جورواجور و امكانات متنوع نقص هاي خودشو بپوشونه .
اما با اين وجود خبرهاي واصله حاكي از آنند كه نوتبوك هاي گرانقدر lg بيشترين مجبوبيت را در خاور ميانه دارند .
اما شما اگه يك كمي دقت كنيد ميبينيد كه با همين قيمت ميشه يك نوتبوك بسيار كاملتر و حتي قويتر گير آورد .
مثلا شما با همين قيمت ميتونيد acer aspire 5673 رو بگيريد . آيا امكانات اين مدل رو Lg p1 داره ؟
يا با قيمتي ارزانتر dell inspiron 6400 رو بگيريد كه از نظر امكانات برابره ولي از نظر مشخصات فني بسيار قويتر است .
اگه خواستين بگين بيشتر در مورد ال جي توضيح بدم .
در ضمن گول اون پرينتر رنگي اي كه با p1 ميدن رو نخوريد . چون براي شارژ كارتريج اون بايد از ايران خارج شده و در بازارهاي شم دنبال آن بگرديد .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خوب laptop computer به معني كامپيوتر روپايي و notebook computer به معني كامپيوتر كتابي است . اين دو هيچ فرقي ندارند و مثل لحجه بعضي جاها ميگن لپتاپ و بعضي جاها ميگند نوتبوك .
در مورد لپتاپ شما اول چند تا لپتاپ مناسب با شرايطتون معرفي كنيد تا دوستان عزيزم نظر بدند .
سي پي يو amd براي لپتاپ توصيه نميشود . و از نظر مصرف برق و خنك بودن به پاي اينتل سنترينو نميرسند . اما براي دسكتاپ قضيه فرق ميكنه چون محدوديت انرژي و گرما وجود نداره .
خوب اين كارهاي شما نياز به گرافيك مناسبي داره . من خودم acer aspire 5673 دارم و از بسيار راضي هستم .

بالا