خوب فرمايش شما كاملا درست . Lg چون خود مثل ايسر و دل سازنده قطعات نيست سعي ميكنه با برنامه هاي جورواجور و امكانات متنوع نقص هاي خودشو بپوشونه .
اما با اين وجود خبرهاي واصله حاكي از آنند كه نوتبوك هاي گرانقدر lg بيشترين مجبوبيت را در خاور ميانه دارند .
اما شما اگه يك كمي دقت كنيد ميبينيد كه با همين قيمت ميشه يك نوتبوك بسيار كاملتر و حتي قويتر گير آورد .
مثلا شما با همين قيمت ميتونيد acer aspire 5673 رو بگيريد . آيا امكانات اين مدل رو Lg p1 داره ؟
يا با قيمتي ارزانتر dell inspiron 6400 رو بگيريد كه از نظر امكانات برابره ولي از نظر مشخصات فني بسيار قويتر است .
اگه خواستين بگين بيشتر در مورد ال جي توضيح بدم .
در ضمن گول اون پرينتر رنگي اي كه با p1 ميدن رو نخوريد . چون براي شارژ كارتريج اون بايد از ايران خارج شده و در بازارهاي شم دنبال آن بگرديد .
سلام
1- اینکه یک شرکت تولید کننده لپ تاپ قطعاتش را خودش درست کنه، نهایتاً منجر به کاهش قیمت تمام شده محصولش می شود ولی آیا می توان نتیجه گرفت که باعث افزایش کیفیت محصولش هم خواهد شد؟ فقط وقتی می توان این نتیجه را گرفت که فرض کنیم کیفیت قطعات تولیدی توسط شرکت مورد نظر نیز نسبت به سایر شرکت ها بهتر باشد. با این تفاسیر آیا می توان گفت، مثلاً هارد دیسک های تولیدی شرکت ایسر بهتر از هارددیسک های تولیدی شرکت هیتاچی است؟ (یکی از معتبرترین شرکت های تولیدکننده هارد دیسک لپ تاپ است). (بعید می دانم که ایسر خود تولید کننده هارد دیسک های لپ تاپ هایش هم باشد).
با نگاهی به اجزای اصلی یک لپ تاپ، درستی این فرضیه که « شرکت هایی که خود قطعه سازند ، لپ تاپ های با کیفیتی نیز تولید می کنند» به چالش کشیده میشود:
1-1) سی.پی.یو: تمامی سازندگان لپ تاپ از سی.پی.یو های شرکت اینتل استفاده میکنند.(منظورم لپ تاپ های Intel Base است)
2-1) چیپ مادربرد: تمامی سازندگان لپ تاپ از چیپ های اینتل استفاده می کنند. در حال حاضر لپ تاپ های دوال کور همه از چیپ 945 اینتل استفاده می کنند.
3-1) کارت گرافیکی: تقریبا تمامی سازندگان لپ تاپ از کارت های گرافیکی دو شرکت پیشتاز در تولید کننده کارت های گرافیکی یعنی ATI و Nvidia استفاده می کنند.
4-1) مادربرد: با توجه به رشته تحصیلی ام اطلاع دارم که کشورهای تایوان و کره از نظر تکنولوژی طراحی و اجرای بردهای الکترونیکی در دنیا بهترین هستند. پیچیده ترین بردهای الکترونیکی در این کشورها تولید می شود. بیشتر ممالک پیشرفته نیز بردهای الکترونیکی خود را به شرکت های تولید کننده در این کشورها سفارش می دهند. کافی است قصد ساختن پک برد الکترونیکی پیشرفته را داشته باشید که در داخل قابلیت ساخت آن وجود نداشته باشد، وقتی که به بازار داخلی مراجعه کنید آدرس تایوان را به شما می دهند.
5-1) هارد دیسک: تولید کنندگان معتبر هارد دیسک نیز زیاد نیستند. شرکت هایی مانند مکستور، سیگیت، وسترن دیجیتال، هیتاچی و حداکثر سه چهار تا شرکت دیگر را در این زمینه می توان نام برد. با توجه به مسایل اقتصادی فکر نمی کنم شرکت های تولید کننده نوت بوک به جای استفاده از محصولات این شرکت ها که سابقه طولانی در تولید تخصصی هارد دیسک را دارند ، خود اقدام به تولید هارد دیسک نمایند.
6-1) صفحه نمایش: بر خلاف موارد فوق از آنجا که تکنولوژی ساخت صفحه نمایش منحصر به تولید صفحه نمایش نوت بوک نیست و محصولات متنوعی از جمله تلویزویون های ال.سی.دی و ال.سی.دی برای PC ها را نیز شامل می شود، شرکت هایی مانند ایسر، سونی، ال جی، توشیبا، دل و ... برای حضور در این بازار اقدام به تولید ال.سی.دی می کنند. از شما سوال می کنم، آیا ال.سی.دی های تولیدی شرکت dell برتر از ال.سی.دی ها تولیدی شرکت LG است؟ در محل کارم من هم LCD شرکت سونی وجود دارد و هم LCD شرکت سامسونگ. اگر بخواهم برای خانه LCD بخرم حتماً سامسونگ می خرم. در ثانی تمامی برندهای موجود در بازار لپ تاپ از دو نوع صفحه نمایش استفاده می کنند. یکی صفحه نمایش معمولی که شفافیت کمتر و زاویه دید کوچکتری دارند و دیگری صفحه نمایشی که از شفافیت زیاد و زاویه دید بهتری برخودارند. و هر کدام از این سازندگان برای مدل دوم خودشان یک اسمی گذاشتند. مثلاً ایسر به آن می گوید Crystal Bright ، ال جی میگوید Glare، توشیبا می گوید TrueBright یا XBright و غیره. من هم LCD کریستال برایتت ایسر را امتحان کردم و هم Galre ال جی را، به نظر من تفاوتی نداشتد. ماکزیمم رزولوشن هم فاکتور مهمی در صفحه نمایش نوت بوک ها می باشد. ولی اکثر نوت بوکهایی که دوستان پیشنهاد کردند حداکثر 800*1280 را ساپورت می کنند.
7-1) سایر قطعات: قطعاتی مانند کیبورد، دی.وی.دی ، قاب خود دستگاه و سایر چیزها هرچند در کیفیت نهایی محصول موثرند ولی با توجه به قطعات پایه مشترک ، باعث جهش ناگهانی کیفیت دستگاه نمی شوند.
8-1) کیفیت ساخت دستگاه و هماهنگی قطعات استفاده شده: در این قسمت حق با شما است. شرکت هایی که مدت زمان مدیدی است که در کار تهیه نوت بوک هستند قطعاً از تجربه بیشتر و در نتیجه کیفیت بهتری برخوردارند. یادمه یکبار در همین فروم در این مورد با اسفندیار و عادل صحبت کردیم. فکر کنم در مورد مشخصات خیلی جذاب یک مدل از لپ تاپ های سونی بود که به این نتیجه رسیدیم ممکن است از نظر مشخصات (یا بهتر بگویم روی کاغذ) یک لپ تاپ خیلی جالب باشد ولی کارایی آن به مراتب کمتر از مدلی باشد که روی کاغذ از مشخصات ضعیف تری برخوردار است. این کیفیت تولید و هماهنگی اجزا حتی بین مدلهای یک برند هم متفاوت است. مثلاً سری TravelMate ایسر بسیار با کیفیت تر از سری Aspire آن است. یادم است مشخصات TravelMate 8104 با مشخصات Aspire 1694 تقریباً یکی بود (حتی در مورد صفحه نمایش مدل Aspire دارای صفحه نمایش کریستال برایت بود در حالی که 8104 فاقد آن بود.) اما کیفیت 8104 کجا و کیفیت 1694 کجا؟ 8104 فکر کنم ححدود 400 هزار تومان از 1694 گرانتر بود. همین الان هم من یک 8104 با تکنولوژی سونوما را به کلی از این دوال کورهای موجود در بازار ایران ترجیح می دهم.
2- نوشتید با همین قیمت می توان یک acer aspire 5673 بخرم. دوست عزیز شرکت پارس کام قیمت این دستگاه را با گارانتی ایران (تازه معلوم نیست کدوم نمایندگی ایسر قراره تو ایران گارانتی بده) 16,400,000 ریال نوشته در صورتیکه LG مورد نظر من 1450000 تومان است. (از تاریخ 22 شهریور امسال ال جی قیمت های خود را کاهش داده است. قیمت روی سایتشان را هنوز تغییر نداده اند) یعنی چیزی حدود 200 هزار تومان تفاوت.
3- من متوجه نشدم چرا می گویید Dell 6400 از نظر مشخصات فنی بسیار قوی تر از LG P1-J201E5 است؟
4- در حال حاضر شرکت مادیران اهدای پرینتر را متوقف کرده است. و به جای آن یک دستگاه MP3 Player و یک دستگاه WebCam و یک کیف اوریجینال LG هدیه می دهد. این را هم می دانم که webcam و MP3 Player که هدیه می دهد شاید سر جمع قیمتشون از 30هزار تومان تجاوز نکنه. ولی کیفش ارزش داره. می بینی که به این راحتی ها گول نمی خورم.
اما بحث اساسی تر من مسئله گارانتی است که انشاءالله نظر شخصیام را در پست های بعدی می نویسم.
موفق باشید