• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا یکی به حساب می آیند.
الان دیگه برای لپتاپ core 2 due اومده که خیلی توپه از turion x2 که برای amd هست هم بسیار قوی تره.
بودجه باید مشخص بشه تا بشه مدل پیشنهاد داد.
فرمايش شما كاملا صحيحه اما من يك سرويس پك بهش اضافه ميكنم .
turion 64 x2 جديدترين سي پي يو اي هست كه amd ساخته اما نميشه گفت بسيار قويتر از intel core due هست .
طبق آزمايش هاي pcworld و همچنين توجه به محاسبه عدد پي در دو سي پي يو core due و x2 ميشه گفت core due بهتر عمل كرده . (در شرايط يكسان )

gba

Registered User
لایک‌ها
25
HP و Dell

توشیبا خیلی کیفیتش پایینه. یه نت بوک 15 اینچش رو اگه از بغل بگیری توی وزن خودش خورد میشه.
سونی کمترنی امکانات رو با بیشترین قیمت میده
اچ ÷ی عالیه ولی توی ایران باید ببینی به روز توی باتزار چی هست. من هم 6 ماهه اصلا خبر ندارم .شادی اچ ÷ی توی بازار وضعش خوب نباشه
سونی بیشتر در مورد مواد و کیفیتشون کار کرده و به خاطر همین گرونه وگرنه برای کسی که پول براش مهم نیست نظر اول من vaio هست
میگم اگه کسی براش لازم نباشه که کامپیوترش رو جابه جا کنه اونوقت لپتاپ به دردش می خوره ؟:)

آره برای show off کردن و توی تخت خواب یا کاناپه بردن
خوب شاید جاش کم بوده:blink:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
فرمايش شما كاملا صحيحه اما من يك سرويس پك بهش اضافه ميكنم .
turion 64 x2 جديدترين سي پي يو اي هست كه amd ساخته اما نميشه گفت بسيار قويتر از intel core due هست .
طبق آزمايش هاي pcworld و همچنين توجه به محاسبه عدد پي در دو سي پي يو core due و x2 ميشه گفت core due بهتر عمل كرده . (در شرايط يكسان )

فکر کنم منظورم رو اشتباه برداشت کردید. منظورم اینه که core2 خیلی قوی تر از turion است;)

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ و نوتبوک در واقع دو اصطلاح مترادف هم هستند و در حالت صحیح هر دو با کلمه کامپیوتر یا PC همراه هستند: laptop or notebook computer/ PC
اصطلاح laptop که در سال 1983 رایج شد یعنی کامپیوتری که شما موقعی که در حالت لمیده تشریف دارید روی شکم مبارک بذارید و باهاش کار کنید.
حالا اگه کسی بتونه کیس و مونیتور و کیبورد و اسپیکر و ماوس دسکتاپشو روی شکمش بذاره و کار کنه تعریف جهانی لپتاپ به هم می خوره!
نوتبوک هم از اون جایی به کامپیوتر همراه اطلاق شد که مثل یک دفترچه یادداشت همراه آدمه. این اصطلاح هم از سال 1989 رایج شده.
این اصطلاح هم با معرفی کامپیوتر های جیبی (PDA or Utra Mobile PC) این اصطلاح هم کمی دچار اشکال میشه
شاید دقیق ترین اصطلاح برای این نوع رایانه ها، رایانه همراه (Mobile PC) یا رایانه قابل حمل (Portable PC) باشه ولی این اصطلاحات خیلی کمتر از دو اصطلاح قبلی به کار می ره.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
دوستانی که راهنمایی می خواستند توجه کنند:
لپتاپ رو من به دو قسمت تقسیم می کنم (از نظر صفحه):
1- 13.3 : بهترین انتخاب ها به صورت زیر می باشند:
<< sony vaio sz
<< dell XPS 1210

2- برای 15.4 اینچ:
1- dell 6400d
2- dell inspiron e1505
هر چی می خرید core 2 due بخرید (با core due اشتباه نشه)
(هر کدوم از پیشنهاد ها به ریویشو اش لینک شده)
در ضمن برای 15.4 انتخاب های بیشتری است که بعدا می نویسم.
در ضمن هم اکنون بهترین انتخاب xps 1210 است (همه چی داره)
با کمال میل به سوالاتون پاسخ می دم.;)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
<< sony vaio sz
<< dell XPS 1210

2- برای 15.4 اینچ:
1- dell 6400d
2- dell inspiron e1505
البته dell xps 1210 سایزش 12 اینچ هست.
توی 15.4 اینچ TOSHIBA A8 رو هم میشه اضافه کردکه با توجه به قیمتش خیلی به صرفه هست.
در مورد core 2 dua هم تا اونجایی که من میدونم فعلا هیچ مدلی وارد ایران نشده ولی با توجه به اینکه dell و sony چند هفته ای هست که از این cpu استفاده کردن باید به زودی منتظر وارد شدن نوت بوک هایی با این نوع سی پی یو تو بازار ایران باشیم.

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم منظورم رو اشتباه برداشت کردید. منظورم اینه که core2 خیلی قوی تر از turion است;)
ميدونم . اگه دقت كنيد همون اول گفتم فرمايش شما صحيح ...
من فقط يه كمي به نظرات شما details اضافه كردم . گرچه با اجازه خودتان

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
<< sony vaio sz
<< dell XPS 1210

2- برای 15.4 اینچ:
1- dell 6400d
2- dell inspiron e1505

فکر نمیکنید 13.3 کم هست؟
در ضمن شما قیمت این دو مدل رو تو ایران دارید؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
<< sony vaio sz
<< dell XPS 1210

2- برای 15.4 اینچ:
1- dell 6400d
2- dell inspiron e1505

به نظرتون اگه یکی از خارج برام بیاره بهتره یا اینجا بگیرم
اخه فکر کنم یه 400-500 تومانی با ایران تفاوت قیمت داشته باشند

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب فرمايش شما كاملا درست . Lg چون خود مثل ايسر و دل سازنده قطعات نيست سعي ميكنه با برنامه هاي جورواجور و امكانات متنوع نقص هاي خودشو بپوشونه .
اما با اين وجود خبرهاي واصله حاكي از آنند كه نوتبوك هاي گرانقدر lg بيشترين مجبوبيت را در خاور ميانه دارند .
اما شما اگه يك كمي دقت كنيد ميبينيد كه با همين قيمت ميشه يك نوتبوك بسيار كاملتر و حتي قويتر گير آورد .
مثلا شما با همين قيمت ميتونيد acer aspire 5673 رو بگيريد . آيا امكانات اين مدل رو Lg p1 داره ؟
يا با قيمتي ارزانتر dell inspiron 6400 رو بگيريد كه از نظر امكانات برابره ولي از نظر مشخصات فني بسيار قويتر است .
اگه خواستين بگين بيشتر در مورد ال جي توضيح بدم .
در ضمن گول اون پرينتر رنگي اي كه با p1 ميدن رو نخوريد . چون براي شارژ كارتريج اون بايد از ايران خارج شده و در بازارهاي شم دنبال آن بگرديد .

سلام
1- اینکه یک شرکت تولید کننده لپ تاپ قطعاتش را خودش درست کنه، نهایتاً منجر به کاهش قیمت تمام شده محصولش می شود ولی آیا می توان نتیجه گرفت که باعث افزایش کیفیت محصولش هم خواهد شد؟ فقط وقتی می توان این نتیجه را گرفت که فرض کنیم کیفیت قطعات تولیدی توسط شرکت مورد نظر نیز نسبت به سایر شرکت ها بهتر باشد. با این تفاسیر آیا می توان گفت، مثلاً هارد دیسک های تولیدی شرکت ایسر بهتر از هارددیسک های تولیدی شرکت هیتاچی است؟ (یکی از معتبرترین شرکت های تولیدکننده هارد دیسک لپ تاپ است). (بعید می دانم که ایسر خود تولید کننده هارد دیسک های لپ تاپ هایش هم باشد).
با نگاهی به اجزای اصلی یک لپ تاپ، درستی این فرضیه که « شرکت هایی که خود قطعه سازند ، لپ تاپ های با کیفیتی نیز تولید می کنند» به چالش کشیده می‌شود:

1-1) سی.پی.یو: تمامی سازندگان لپ تاپ از سی.پی.یو های شرکت اینتل استفاده می‌کنند.(منظورم لپ تاپ های Intel Base است)

2-1) چیپ مادربرد: تمامی سازندگان لپ تاپ از چیپ های اینتل استفاده می کنند. در حال حاضر لپ تاپ های دوال کور همه از چیپ 945 اینتل استفاده می کنند.

3-1) کارت گرافیکی: تقریبا تمامی سازندگان لپ تاپ از کارت های گرافیکی دو شرکت پیشتاز در تولید کننده کارت های گرافیکی یعنی ATI و Nvidia استفاده می کنند.

4-1) مادربرد: با توجه به رشته تحصیلی ام اطلاع دارم که کشورهای تایوان و کره از نظر تکنولوژی طراحی و اجرای بردهای الکترونیکی در دنیا بهترین هستند. پیچیده ترین بردهای الکترونیکی در این کشورها تولید می شود. بیشتر ممالک پیشرفته نیز بردهای الکترونیکی خود را به شرکت های تولید کننده در این کشورها سفارش می دهند. کافی است قصد ساختن پک برد الکترونیکی پیشرفته را داشته باشید که در داخل قابلیت ساخت آن وجود نداشته باشد، وقتی که به بازار داخلی مراجعه کنید آدرس تایوان را به شما می دهند.

5-1) هارد دیسک: تولید کنندگان معتبر هارد دیسک نیز زیاد نیستند. شرکت هایی مانند مکستور، سی‌گیت، وسترن دیجیتال، هیتاچی و حداکثر سه چهار تا شرکت دیگر را در این زمینه می توان نام برد. با توجه به مسایل اقتصادی فکر نمی کنم شرکت های تولید کننده نوت بوک به جای استفاده از محصولات این شرکت ها که سابقه طولانی در تولید تخصصی هارد دیسک را دارند ، خود اقدام به تولید هارد دیسک نمایند.

6-1) صفحه نمایش: بر خلاف موارد فوق از آنجا که تکنولوژی ساخت صفحه نمایش منحصر به تولید صفحه نمایش نوت بوک نیست و محصولات متنوعی از جمله تلویزویون های ال.سی.دی و ال.سی.دی برای PC ها را نیز شامل می شود، شرکت هایی مانند ایسر، سونی، ال جی، توشیبا، دل و ... برای حضور در این بازار اقدام به تولید ال.سی.دی می کنند. از شما سوال می کنم، آیا ال.سی.دی های تولیدی شرکت dell برتر از ال.سی.دی ها تولیدی شرکت LG است؟ در محل کارم من هم LCD شرکت سونی وجود دارد و هم LCD شرکت سامسونگ. اگر بخواهم برای خانه LCD بخرم حتماً سامسونگ می خرم. در ثانی تمامی برندهای موجود در بازار لپ تاپ از دو نوع صفحه نمایش استفاده می کنند. یکی صفحه نمایش معمولی که شفافیت کمتر و زاویه دید کوچکتری دارند و دیگری صفحه نمایشی که از شفافیت زیاد و زاویه دید بهتری برخودارند. و هر کدام از این سازندگان برای مدل دوم خودشان یک اسمی گذاشتند. مثلاً ایسر به آن می گوید Crystal Bright ، ال جی می‌گوید Glare، توشیبا می گوید TrueBright یا XBright و غیره. من هم LCD کریستال برایتت ایسر را امتحان کردم و هم Galre ال جی را، به نظر من تفاوتی نداشتد. ماکزیمم رزولوشن هم فاکتور مهمی در صفحه نمایش نوت بوک ها می باشد. ولی اکثر نوت بوکهایی که دوستان پیشنهاد کردند حداکثر 800*1280 را ساپورت می کنند.

7-1) سایر قطعات: قطعاتی مانند کی‌بورد، دی.وی.دی ، قاب خود دستگاه و سایر چیزها هرچند در کیفیت نهایی محصول موثرند ولی با توجه به قطعات پایه مشترک ، باعث جهش ناگهانی کیفیت دستگاه نمی شوند.

8-1) کیفیت ساخت دستگاه و هماهنگی قطعات استفاده شده: در این قسمت حق با شما است. شرکت هایی که مدت زمان مدیدی است که در کار تهیه نوت بوک هستند قطعاً از تجربه بیشتر و در نتیجه کیفیت بهتری برخوردارند. یادمه یکبار در همین فروم در این مورد با اسفندیار و عادل صحبت کردیم. فکر کنم در مورد مشخصات خیلی جذاب یک مدل از لپ تاپ های سونی بود که به این نتیجه رسیدیم ممکن است از نظر مشخصات (یا بهتر بگویم روی کاغذ) یک لپ تاپ خیلی جالب باشد ولی کارایی آن به مراتب کمتر از مدلی باشد که روی کاغذ از مشخصات ضعیف تری برخوردار است. این کیفیت تولید و هماهنگی اجزا حتی بین مدل‌های یک برند هم متفاوت است. مثلاً سری TravelMate ایسر بسیار با کیفیت تر از سری Aspire آن است. یادم است مشخصات TravelMate 8104 با مشخصات Aspire 1694 تقریباً یکی بود (حتی در مورد صفحه نمایش مدل Aspire دارای صفحه نمایش کریستال برایت بود در حالی که 8104 فاقد آن بود.) اما کیفیت 8104 کجا و کیفیت 1694 کجا؟ 8104 فکر کنم ححدود 400 هزار تومان از 1694 گرانتر بود. همین الان هم من یک 8104 با تکنولوژی سونوما را به کلی از این دوال کورهای موجود در بازار ایران ترجیح می دهم.

2- نوشتید با همین قیمت می توان یک acer aspire 5673 بخرم. دوست عزیز شرکت پارس کام قیمت این دستگاه را با گارانتی ایران (تازه معلوم نیست کدوم نمایندگی ایسر قراره تو ایران گارانتی بده) 16,400,000 ریال نوشته در صورتیکه LG مورد نظر من 1450000 تومان است. (از تاریخ 22 شهریور امسال ال جی قیمت های خود را کاهش داده است. قیمت روی سایتشان را هنوز تغییر نداده اند) یعنی چیزی حدود 200 هزار تومان تفاوت.

3- من متوجه نشدم چرا می گویید Dell 6400 از نظر مشخصات فنی بسیار قوی تر از LG P1-J201E5 است؟

4- در حال حاضر شرکت مادیران اهدای پرینتر را متوقف کرده است. و به جای آن یک دستگاه MP3 Player و یک دستگاه WebCam و یک کیف اوریجینال LG هدیه می ‌دهد. این را هم می دانم که webcam و MP3 Player که هدیه می دهد شاید سر جمع قیمتشون از 30هزار تومان تجاوز نکنه. ولی کیفش ارزش داره. می بینی که به این راحتی ها گول نمی خورم.:D

اما بحث اساسی تر من مسئله گارانتی است که انشاءالله نظر شخصی‌ام را در پست های بعدی می نویسم.
موفق باشید

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
- برای 15.4 اینچ:
1- dell 6400d
2- dell inspiron e1505

عزیز جان این دوتا در واقع یکی هستند! ماوس رو ببرید روی لینکی که برای e1505 گذاشتید (لازم نیست کلیک کنید) و آدرس اون رو تو نوار پایین براوسر ببینید.
در ضمن core 2 Duo هم نیستند.

ببخشید اینو میگم ولی من کلا با "ترین" ها مشکل دارم. (بعضی بچه ها سابقه منو در این مورد دارند! ;) )
میشه بفرمایید چرا بهترینه؟
همه چیز داره .... غیر از:
کارت خوان
اسلات PCIMCA
ممکنه بگید این ها که خیلی مهم نیستند.
باشه، ولی LCD 12.1 اینچ و قیمت 1700000 تومان؟
چند درصد افراد مایلند کوچک بودن نمایشگر رو تا این حد فدای قابلیت حمل اون کنند که ما بتونیم لقب بهترین رو به این مدل بدیم؟
یه نکته که همه می دونن ولی فکر می کنم اغلب توجه کافی بهش نمیشه اینه که تفاوت 12.1 با 13.3 1% نیست! ( 0.099= 12.1 / 1.2 ) بلکه تفاوت در مساحتی که شما می بینید در 13.3 13% بیشتر از 12.1 هست!
و در 15.4 اینچ 36% بیشتر از 13.3 و 54% بیشتر از 12.1 هست!

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول: مقایسه سه مدل:
40l0s3s.jpg

مشخصا 6400 مذکور با توجه به قیمت انتخاب بهتریه.

دوم:
هر کدام از این سازندگان برای مدل دوم خودشان یک اسمی گذاشتند. مثلاً ایسر به آن می گوید Crystal Bright ، ال جی می‌گوید Glare، توشیبا می گوید TrueBright یا XBright و غیره

یه اشکال کوچیک داره: Glare لقب تجاری معادل Crystal Bright و غیره نیست. بلکه به نمایشگر هایی گفته میشه که پوشش براقی بر روی LCD دارند که موجب میشه رنگ ها درخشان تر دیده بشن و در واقع اسم ژنریک القاب تجاری مذکور هست و در LG این تکنولوژی Fine Bright نامیده می شه.
از این دو مورد که بگذریم، با بقیه مطلب موافقم!

gba

Registered User
لایک‌ها
25
بابا صبر کنید چه خبره:lol:
البته dell xps 1210 سایزش 12 اینچ هست.
توی 15.4 اینچ TOSHIBA A8 رو هم میشه اضافه کردکه با توجه به قیمتش خیلی به صرفه هست.
در مورد core 2 dua هم تا اونجایی که من میدونم فعلا هیچ مدلی وارد ایران نشده ولی با توجه به اینکه dell و sony چند هفته ای هست که از این cpu استفاده کردن باید به زودی منتظر وارد شدن نوت بوک هایی با این نوع سی پی یو تو بازار ایران باشیم.
Intel® Celeron® M 420 Processor
not-me.gif

در مورد core 2 که خدمتون عرض کنم زیگورات آورده. چند جا هم دیدم.
ميدونم . اگه دقت كنيد همون اول گفتم فرمايش شما صحيح ...
من فقط يه كمي به نظرات شما details اضافه كردم . گرچه با اجازه خودتان
آقا شرمنده. ولی در تفاوت عرض کنم که حساب عدد پی برای core2 حدود 1.1 دقیقه و برای turion x2 حدود 2 دقیقه بود.:blink:
فکر نمیکنید 13.3 کم هست؟
در ضمن شما قیمت این دو مدل رو تو ایران دارید؟
ببین باید بری از نزدیک ببینی. من خودم 15.4 دارم فکر می کنم خیلی گندست. اصلا لپتاپ در اصل باید یک چیز پورتابل (قابل حمل) باشه و این 13.3 اینچ ها واقعا خوبه (در همه چیز جا میشه مثل کیف، کوله پشتی و... ولی برای 15.4 باید یک کیف مخصوص داشته باشی.:(
به نظرتون اگه یکی از خارج برام بیاره بهتره یا اینجا بگیرم
اخه فکر کنم یه 400-500 تومانی با ایران تفاوت قیمت داشته باشند
اگه می تونی بهتره ولی به نظر من کسی باشه که بتونی بهش اعتماد کنی و درست حسابی بیارتش اینجا. در ضمن از آک بودنش در میاد (وگرنه گمرک میگیرند) اگه تونستی international warranty هم براش بگیر که اگه یک موقعی خراب شد بتونی بفرستی خارج برات درست کنند (البته تحت شرایطی در ایران هم میشه، خواستی بگو بیشتر توضیح بدم)
عزیز جان این دوتا در واقع یکی هستند! ماوس رو ببرید روی لینکی که برای e1505 گذاشتید (لازم نیست کلیک کنید) و آدرس اون رو تو نوار پایین براوسر ببینید.
در ضمن core 2 Duo هم نیستند.
ببخشید اینو میگم ولی من کلا با "ترین" ها مشکل دارم. (بعضی بچه ها سابقه منو در این مورد دارند! ;) )
میشه بفرمایید چرا بهترینه؟
همه چیز داره .... غیر از:
کارت خوان
اسلات PCIMCA
ممکنه بگید این ها که خیلی مهم نیستند.
باشه، ولی LCD 12.1 اینچ و قیمت 1700000 تومان؟
چند درصد افراد مایلند کوچک بودن نمایشگر رو تا این حد فدای قابلیت حمل اون کنند که ما بتونیم لقب بهترین رو به این مدل بدیم؟
یه نکته که همه می دونن ولی فکر می کنم اغلب توجه کافی بهش نمیشه اینه که تفاوت 12.1 با 13.3 1% نیست! ( 0.099= 12.1 / 1.2 ) بلکه تفاوت در مساحتی که شما می بینید در 13.3 13% بیشتر از 12.1 هست!
و در 15.4 اینچ 36% بیشتر از 13.3 و 54% بیشتر از 12.1 هست!
حرف شما کاملا صحیح است ولی به نظر می رسه که این e1505 همون 6400 هست با این تفاوت که از core استفاده می کنه. لینک
خیلی ممنون از محاسباتتون ولی باید در نظر گرفت که چند درصد از مردم می خواند صفحه ای به این بزرگی داشته باشند مگه اینکه بخواند بازی یا فیلم تماشا کنند که بازم اون 13.3 کفافشون رو میده در ضمن قیمتش 1.380 هست و اون مدل بالاتری هست که 1.700 تومنه;) لینک
میشه بگید از کجا فهمیدید اون دو تا بالایی رو نداره
read.gif
:
5-in-1 removable memory card reader
دومیش هم که نیاز نداره 1210کامله کامله. ولی فکر کنم تو فیلمش گفت که داره:blink: .

gba

Registered User
لایک‌ها
25
راستی سونی هم یه چند مدل خوب داره که اگه مشغله بزاره اونها رو هم می گم ولی بازم می گم 1210 همه چیز داره و فعلا بهترین انتخاب تو رنج قیمتشه.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من نمی فهمم این سوالایی که درباره اندازه صفحه می پرسید اصلا یعنی چی. خب هر کسی هر قدر بیشتر بخواد لپ تاپش رو این و و اونور ببهر کوچکیو سبکی براش بیشتر مهمه دیگه. من خودم میخواستم همش DVD باهاش توی تختخوابم نگاه کنم شبا قبل از خواب 15.4 اینچ WXGAخریدو. یکی هست همش توی راه مسافرت و ... ایناست میره 12 می خوره.
به هر حالمن به عنوان کسی که با همه اندازه ها کار کرده و می کنه می گم که مدل های 13.3 سونی با رزولوشن WXGA واقعا اندازه خوبی دارن. قشنگ می ذاری 15 ی 20 سانتی و شروع می کنی به تایپ کردن. همه چیز توش عالیه. اصلا به نظر من این اندازه بهترین تعدال رو بین مساحت صفحه و وزن و ابعاد داره. سری SZ سونی واقعا عالیه. همه چیش خوبه. عمر باتری خه صفحه خوب کیبورد متوسط تا خوب اثر انگشت و وب کم و کادر ریدر ابعاد کوچیک و وزن کم. نازک . واقعا عالیه. فقط MacBook باهاش رقابت می کنه. که اونم از نظر امکانات کم میاره. فقط خوشگل تره و سیستم عامل تایگر داره همین.

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
من با LG کا کردم. کیفیتش عالیه. اصلا هم جواد نیست توی دنیا. پیش پشت کوه های ایرانی که 20 سال از دنیا عقبن خیال می کنن LG جواده. مدل S1 که یکی از گرونترین ه ا و بهترین مد های ذنیاس. در ضمن LG , DVD player هاش هم عالیه. اونایک هیم گن بده میرن مدل 200 تومنی مونتاژ ایران یا تولید شده با کیفیت درجه 3 برای ایران می خرن. برو یه تلویرین 42 اینچش رو بخر تا ببینی از داره هر روز روی دست سونی بلند میشه.
یه سرچ هم توی مار بکنی بد نیس. الان توی آمریکا اعتماد مردم به ال جی و سامسونگ از سونی بیشتره!!!
Heaven عزیز لطفا بی احترامی نکن.
شما اگه دوست داری پولت رو برای کسب تجربه یه سری تازه کار خرج کنی مساله ای نیست. خرج کن. اما بد نبود در کل یه نگاه به سابقه این شرکت مینداختی و به خصوص میدیدی تو زمینه لپ تاپ چقدر سابقه ! داره !!
هدف ما اینجا کمک رسانی به همدیگر است اگه قرار باشه دهن رو باز کنیم و به هم دیگه بد و بیراه بگیم همه اینکاره اند پس خواهشا توهین نکن.

در ضمن هیچ فکر کردی چرا مجبوره همراهش یه پرینتر بده
هیچ فکر کردی چرا به برنامه جمعه ایرانی( صبح جمعه با شما) پولهای آنچنانی میده که براش مسابقه ساختن شعر با کلمه ال جی بذارن و... همه اینها برای چیه؟ جز اینه که به ضرب و زور تبلیغ میخواد جنساش رو بفروشه؟

تا وقتی مارکهایی هستند که این تکنولوژی متعلق به اونهاست و سالیان سال تو این زمینه تجربه دارند و استخوان خورد کردند چرا پول نازنین رو به ادمهای بدیم که تازه اومدن تو این بازار و برای جیب من و شما کیسه دوختند؟

یه نگاهی به نظر دوستان بنداز :

اگه ژیان ماشین بشه نوت بوک های ال جی هم نوت بوک میشه

چرا خودتو گول میزنی؟
تو کدوم سایت برتر دنیا دیدی حتی تو 20 تا محصولشون هم LG زده باشند، باور کنید من تو این چند روز به سایت های زیادی سر زدم اما LG :blink:

حالا خو دانید ولی نظر من روی نوت بوک های Acer و سونی هست

بازم نظر دوستان محترم هست ، این فقط نظر شخصی من بود ;)

خوب فرمايش شما كاملا درست . Lg چون خود مثل ايسر و دل سازنده قطعات نيست سعي ميكنه با برنامه هاي جورواجور و امكانات متنوع نقص هاي خودشو بپوشونه .
اما با اين وجود خبرهاي واصله حاكي از آنند كه نوتبوك هاي گرانقدر lg بيشترين مجبوبيت را در خاور ميانه دارند .
اما شما اگه يك كمي دقت كنيد ميبينيد كه با همين قيمت ميشه يك نوتبوك بسيار كاملتر و حتي قويتر گير آورد .
مثلا شما با همين قيمت ميتونيد acer aspire 5673 رو بگيريد . آيا امكانات اين مدل رو Lg p1 داره ؟
يا با قيمتي ارزانتر dell inspiron 6400 رو بگيريد كه از نظر امكانات برابره ولي از نظر مشخصات فني بسيار قويتر است .
اگه خواستين بگين بيشتر در مورد ال جي توضيح بدم .
در ضمن گول اون پرينتر رنگي اي كه با p1 ميدن رو نخوريد . چون براي شارژ كارتريج اون بايد از ايران خارج شده و در بازارهاي شم دنبال آن بگرديد .

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
اگر توهینی شده به شما که من معذرت می خوام و قول می دم دیگه نکرار نشه. اصلا قصد توهین نداشتم.

ولی در مورد بقیه دیگه من همه رو گفتم. من کارم اینه که 24 ساعته توی سایت هاو مجلات خارجی خبرها و ریوویوها رو بخونم. شما برو بخون. فقط در آخر بگم که بچه ها می دونن من خودم Vaio دارم به قیمت یک و سیصد و پنجاه خریدم در حالی که همی تونستم همین اچ پی رو بخرم با همین امکانات با قیمت 1 تومن. این که چرا اینو خریدم به خودم مربوطه و طرز فکرم و این که Wow فاکتور برام مهمه. ولی بدون که حرف بدون جساب نمی زنم. نه خیلی روی ریوویوهای خارجی تاکید دارم و نه مثل بقیه دیگه زیادی روی وضعیت بازار ایران تکیه ی کنم. متوسط هر دو رو برای خرید حساب می کن. چون عقیده دامر وقتی بازار ایران هیچیش به آدمیزاد نمیره کسی نباید ÷یشنهد بازاری های ایران رو ملاک قرار بده و از طرف دیگه بدون توجه به بازار هم نمیشه خرید کرد پس من همیشه هر دو رو در نظر میگیرم. به هر حال بهترهع به طور فنی رو Specification ها بحث کنیم از این ببعد.

این لینک رو هم بخون: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3107

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سری SZ سونی واقعا عالیه. همه چیش خوبه. عمر باتری خه صفحه خوب کیبورد متوسط تا خوب اثر انگشت و وب کم و کادر ریدر ابعاد کوچیک و وزن کم. نازک . واقعا عالیه.

آخه قیمتاش هم عالیه:crying:

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب! این database پی تی هم سکه زده.
یه پست ما هپلی هپو شد!
جالبیش اینه که تو new posts پست های صفحه 204 هست ولی تو خود فوروم لپ تاپ نیست!
کلی زحمت کشیدیم، عکس گذاشتیم .... هی

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2920&review=LG+S1
این لینک هم بد نیست. در مورد LG XNote S1 نوشته است. هر چند نباید زیاد روی این ریویوها تاکید کرد اما این لپ تاپ در کل نمرات خوبی گرفته است:
Sound(8 out 10), Noise(10 of 10), Heat(9.5 out of 10), Accessories and other Options(10 out of 10), Battery and Power(9 out of 10) , Overall(9.5 out of 10 overall)​

بالا