• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
بچه ها یه کمکی کنید دیگه
دو تا مدل یکی از دوستان معرفی کرد یکی که 2200$ قیمتش هست، سونی که قربونش برم زیر 1500$ اصلا انگار نوت بوک نداره

به نظرتون نوت بوک های Acer چه طوره ؟؟؟؟؟؟
اصلا یکی بگه در موقع خرید یه نوت بوک باید به چه چیزهای بیشتر توجه کرد :(

من یه لیستی جور کردم هر کدوم که بهتر شما ها بگید

1- Acer TravelMate TM4672WLMi Intel Core Duo T2300 1.66GHz / 802.11b/g Wireless / 15.4-Inch WXGA / 1GB DDR2 / 120GB HDD / DVDRW / Windows XP Pro / Notebook PC

A180-1208-main.jpg

-----------
2-
Acer Aspire AS5601AWLMI Intel Core Duo T2050 1.66GHz / 802.11a/b/g Wireless / 15.4-Inch WXGA / 512MB DDR2 / 100GB HDD / DVDRW / Windows XP Media Center / Notebook PC

A180-1296-main.jpg

-----------
3- Acer Aspire AS5674WLHi Intel Core Duo T2500 2.0GHz / 802.11a/b/g Wireless / 15.4-Inch WXGA / 2GB DDR2 / 120GB HDD / DVDRW / Windows XP Media Center / Notebook PC

A180-1238-main.jpg

-----------
4-Acer TM8204WLMi Intel Core Duo Processor 2.0GHz/ 802.11a/b/g Wireless / Bluetooth / 15.4-Inch WSXGA+ / 2GB DDR2 / 120GB HDD / DVDRW / Windows XP Pro / OPEN BOX Notebook PC

A180-1168-main.jpg

حالا نظرتون چیه؟
آیا از لحاظ کیفیتی سونی اینقدر برتر هست که 500-600 تومان اضافه بپردازیم ؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
اگر وزن زیاد ، مشکلی ایجاد نمی کنه، شک نکن و TravelMate 8204 را بگیر. در ضمن سی.پی. یو این دستگاه Intel Core Duo T2500 2.0GHz است نه 1.8GHz و رم این دستگاه هم 2GB است. یکی از کامل ترین لپ تاپ هایی است که من تا به حال دیدم.
در ضمن اگر می خواهی از آمریکا خرید کنی در آدرس زیر می توانی با قیمتی حدود 1890 دلار بخریش. (بالاخره 200 دلار هم کم نیست. قیمت سایت ebay تقریباً 2100 دلار است). شاید اگر بگردی ارزان تر هم پیدا کنی. در صورتیکه که خواستی از انگلیس بخری هم می شود تقریباً ارزان ترین فروشگاه را پیدا کرد.

http://www.pagecomputers.com/store/...ategory_name=68g68c284s2388&product_id=996505

ممنون ازتون ، من میخوام بفرستم آلمان حالا به نظر شما از کجا بگیرم بهتره من چون ebay نمایندگی آلمان داره میخواستم از اون بگیرم که اگه مشکلی پیش اومد بگم پیگیری کنند

حالا نظر شما برای بنده محترم هست اگه بتونید منو تو این زمینه هم راهنمایی کنید ممنون میشم
من خریدم رو با Paypal میخوام انجام بدم تو سایت TigerDirect هم رفتم و Paypal قبول داره
ولی Ebay غیر از ساکنین آمریکا Paypal از جایی دیگه قبول ندارند اینو زیر نوت بوکی میخواستم بخرم نوشته بودند
یه سوال دیگه من از TigerDirect میخوام خرید کنم تو سایتشون زدند تا 3 ماه نیاز به پرداخت پولی نیست
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2412103&CatId=0
اینم نوت بوکی هست که به احتمال زیاد خرید خواهم کرد، حالا تا ببینم دوستان دیگه چه نظری دارند

Acer TM8204WLMi Intel Core Duo Processor 2.0GHz/ 802.11a/b/g Wireless / Bluetooth / 15.4-Inch WSXGA+ / 2GB DDR2 / 120GB HDD / DVDRW / Windows XP Pro / OPEN BOX Notebook PC

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ازتون ، من میخوام بفرستم آلمان حالا به نظر شما از کجا بگیرم بهتره من چون ebay نمایندگی آلمان داره میخواستم از اون بگیرم که اگه مشکلی پیش اومد بگم پیگیری کنند

حالا نظر شما برای بنده محترم هست اگه بتونید منو تو این زمینه هم راهنمایی کنید ممنون میشم
من خریدم رو با Paypal میخوام انجام بدم تو سایت TigerDirect هم رفتم و Paypal قبول داره
ولی Ebay غیر از ساکنین آمریکا Paypal از جایی دیگه قبول ندارند اینو زیر نوت بوکی میخواستم بخرم نوشته بودند
یه سوال دیگه من از TigerDirect میخوام خرید کنم تو سایتشون زدند تا 3 ماه نیاز به پرداخت پولی نیست
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2412103&CatId=0
اینم نوت بوکی هست که به احتمال زیاد خرید خواهم کرد، حالا تا ببینم دوستان دیگه چه نظری دارند

Acer TM8204WLMi Intel Core Duo Processor 2.0GHz/ 802.11a/b/g Wireless / Bluetooth / 15.4-Inch WSXGA+ / 2GB DDR2 / 120GB HDD / DVDRW / Windows XP Pro / OPEN BOX Notebook PC

قیمت سایت TigerDirect قیمت خوبی است(1870 دلار). ولی قبلش تحقیق کن که آیا این سایت برای آلمان هم جنس می فرسته یا نه؟ و اگر جنسی برای آلمان بفرسته، در آلمان مشمول مالیات خواهد شد؟ در صورتیکه اینگونه باشد باید مبلغ مالیات در آلمان را (که رقم کمی هم نیست) نیز به 1870 دلار اضافه کنید.

یک روش دیگر هم وجود دارد و آن اینکه از یکی از نمایندگی های Acer در آلمان خریداری کنید. البته این روش مستلزم این است که کسی را در آلمان داشته باشید تا برایتان بخرد و کسی را داشته باشید تا برایتان بیاورد. البته اینجوری که من تا به حال دیدم (اگر اشتباه می کنم، دوستان تصحیح کنند) قیمت لپ تاپ کلاً در اروپا گران در می‌آید. چون یک چیزی حدود 17 درصد (کمی بیشتر یا کمتر، دقیقش را نمی دانم) قیمت اصلی لپ تاپ را تحت عنوان VAT روی قیمت دستگاه می کشند. البته در صورتیکه لپ تاپ را مثلاً در آلمان بخرید و قصد خروج از کشور آلمان را داشته باشید، با ارائه کاغذ خرید و نشان دادن جنس خریداری شده در فرودگاه چیزی حدود 10 درصد از مالیاتی را که پرداخت کرده اید به شما بر می گردانند.

لینک های زیر آدرس برخی از فروشگاههای آن لاین ایسر در آلمان است. هر چند زبانش آلمانی است ولی حداقل قیمت و مدل دستگاه ها را می توان فهمید.

موفق باشید

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
کسی میدونه قیمت Acer TM8204WLMi تو ایران چنده؟
اینای که تو ایران هست ساخت کجاست؟
بعد با Pack کامل هست؟

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
:
از دوستانی که قصد خرید لپتاپ مدل سونی و حول و حوش قیمت 1700000 تومن به بالا رو دارن پیشنهاد میکنم حتما سری SZ رو تهیه کنند.چون واقعا دو چیز این سری خیلی عالیه.یکی عمر باطری و دیگری کوچکی و سبکی آن

من موقعی میخواستم بخرم متاسفانه مدل های SZ هنوز کارت گرافیکشون 256 نبود و به این دلیل سراغ 15 اینچ رفتم

باشه حتما........:D

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
عزیز جان! این اصطلاحات رو کجا دیدی؟ من تا حالا برخورد نداشتم. یک کمی توضیح بده.
اتفاقا من تو بروشور زیگورات باهاشون بر خوردم زیرش توضیحش رو نوشته بود......... اما الان درست یادم نیست فکر کنم T یعنی turbo cach

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
بعد با Pack کامل هست؟
این مدل داخل ایران نیست ولی میتونید سفارش بدید براتون بیارن

gba

Registered User
لایک‌ها
25
از دوستانی که قصد خرید لپتاپ مدل سونی و حول و حوش قیمت 1700000 تومن به بالا رو دارن پیشنهاد میکنم حتما سری SZ رو تهیه کنند.چون واقعا دو چیز این سری خیلی عالیه.یکی عمر باطری و دیگری کوچکی و سبکی آن

من موقعی میخواستم بخرم متاسفانه مدل های SZ هنوز کارت گرافیکشون 256 نبود و به این دلیل سراغ 15 اینچ رفتم
بهترین انتخاب 1210 است. تقریبا خیلی چیز هاش شبیه sony است ولی 1210 یک مدل پایین تر داره که اون 1.3 تومنه
عزیز جان لطف می کنی لینک رفرنس این مطلب رو بذاری؟
از این جهت می پرسم که این عدد برای لپ تاپ من با L2 Cash 512 و Single بودن 1:59 بود و قاعدتا در x2 باید کمتر از این باشه.هر چند محاسبه عدد پی تنها یکی از راه های مقایسه پرفورمنس cpu هست.
در ارتباط با پرفورمنس Turion 64 x2 یک مطلب 19 صفحه ای در tomshardware نوشته که طبق اون این پردازنده ها در تمامی تست های Single Tasking بجز یک مورد برتر از Core Duo بود و در تمامی تست های MultiTasking و همچنین تست های مربوط به Power Consumption ضعیف تر، و نهایتا با جمع بندی نویسنده هر چند اون رو به عنوان انتخاب دوم مطرح کرد (که بنده هیچ بحثی در این مورد ندارم) اختلاف به هیچ وجه فاحش نیست.
پیدا می کنم خدمتتون می گم.
ممنون از راهنمایی همتون
من میخوام از سایت ebay یا Amazon خرید رو انجام بدم و بفرستم آلمان
لطفا نظرتونو در مورد این 3 مورد اعلام کنید

Sony VAIO SZ Series VGN-SZ140 1.66Ghz Core Duo Notebook
More info
قیمتش 570$ بود حالا نمی دونم سری SZ که همه جا از 1300$ کمتر ندیدم چرا تو ebay اینجوری بود

-------------------------------------
Acer Notebook TM8204WLMI 1.8GHz 1GB 100GB 15.4" DVDRW
More Info
قیمتش 2000$ هست
این مدل در تست های PC Magazine در ژانویه برترین بوده
------------------------------------

اینم یه مدل دیگه از Acer که 700$ هست

Acer Aspire AS5102WLMi

اگه کسی قیمتهای اینارو تو ایران داره هم بگه
خریدن core اشتباهه الان که core 2 اومده باید اون خریداری بشه اگه به بازار های خارجی دسترسی دارید انتخاب های خوبی دارید که بعدا می گم.
بچه ها یه کمکی کنید دیگه
دو تا مدل یکی از دوستان معرفی کرد یکی که 2200$ قیمتش هست، سونی که قربونش برم زیر 1500$ اصلا انگار نوت بوک نداره

به نظرتون نوت بوک های Acer چه طوره ؟؟؟؟؟؟
اصلا یکی بگه در موقع خرید یه نوت بوک باید به چه چیزهای بیشتر توجه کرد :(

من یه لیستی جور کردم هر کدوم که بهتر شما ها بگید

1- Acer TravelMate TM4672WLMi Intel Core Duo T2300 1.66GHz / 802.11b/g Wireless / 15.4-Inch WXGA / 1GB DDR2 / 120GB HDD / DVDRW / Windows XP Pro / Notebook PC

A180-1208-main.jpg

-----------
2-
Acer Aspire AS5601AWLMI Intel Core Duo T2050 1.66GHz / 802.11a/b/g Wireless / 15.4-Inch WXGA / 512MB DDR2 / 100GB HDD / DVDRW / Windows XP Media Center / Notebook PC

A180-1296-main.jpg

-----------
3- Acer Aspire AS5674WLHi Intel Core Duo T2500 2.0GHz / 802.11a/b/g Wireless / 15.4-Inch WXGA / 2GB DDR2 / 120GB HDD / DVDRW / Windows XP Media Center / Notebook PC

A180-1238-main.jpg

-----------
4-Acer TM8204WLMi Intel Core Duo Processor 2.0GHz/ 802.11a/b/g Wireless / Bluetooth / 15.4-Inch WSXGA+ / 2GB DDR2 / 120GB HDD / DVDRW / Windows XP Pro / OPEN BOX Notebook PC

A180-1168-main.jpg

حالا نظرتون چیه؟
آیا از لحاظ کیفیتی سونی اینقدر برتر هست که 500-600 تومان اضافه بپردازیم ؟
شما با صفجه 13.3 مشکل دارید یا نه اینو اول بگید.

این دست دومه احتمال خرابی در lcd و اورجینال نبودن windows و دستکاری در laptop هست. بهتره یه نو بخرید.
من الان کار دارم احتملا عصر بیشتر در خدمتتون هستم;)

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
من با LG کا کردم. کیفیتش عالیه. اصلا هم جواد نیست توی دنیا. پیش پشت کوه های ایرانی که 20 سال از دنیا عقبن خیال می کنن LG جواده. مدل S1 که یکی از گرونترین ه ا و بهترین مد های ذنیاس. در ضمن LG , DVD player هاش هم عالیه. اونایک هیم گن بده میرن مدل 200 تومنی مونتاژ ایران یا تولید شده با کیفیت درجه 3 برای ایران می خرن. برو یه تلویرین 42 اینچش رو بخر تا ببینی از داره هر روز روی دست سونی بلند میشه.
یه سرچ هم توی مار بکنی بد نیس. الان توی آمریکا اعتماد مردم به ال جی و سامسونگ از سونی بیشتره!!!
بله درست است......:blush:
LG یکی از بهترین هاست

gba

Registered User
لایک‌ها
25
بعد با Pack کامل هست؟
به احتمال زیاد چین به سفارش آمریکا. الان دیگه مهم نیست که وسیله ساخت کجا باشه. تقریبا تمام لپتاپ ها ساخت چین هستند.
بله درست است......:blush:
LG یکی از بهترین هاست
نظر شخصی من: این قدر روی برند حساسیت نشون ندید. مهم نیست که برندش چه مهم اینه که امکاناتش خوب باشه.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
این دست دومه احتمال خرابی در lcd و اورجینال نبودن windows و دستکاری در laptop هست. بهتره یه نو بخرید.

چه طور این حرف میزنید ، سایت TigerDirect سایت معروفی هست و در دنیا ارزان ترین قیمت را میدهند تا اونجایی که من دیدم

شما با صفجه 13.3 مشکل دارید یا نه اینو اول بگید.

نه مشکل من زیاد به صفحه نیست، به کیفیت و طراحی بیشتر اهمیت میدم
خریدن core اشتباهه الان که core 2 اومده باید اون خریداری بشه اگه به بازار های خارجی دسترسی دارید انتخاب های خوبی دارید که بعدا می گم.

خوب شما یه سایت معرفی کنید که فروش core 2 رو شروع کرده باشند بیشتر شون که من دیدم هنوز core 2 ندارند

من الان کار دارم احتملا عصر بیشتر در خدمتتون هست

میتونید منو بیشتر راهنمایی کنید تا از خریدم پشیمون نشم
Acer یا Sony ؟؟؟؟؟
اگه قصد خرید Acer داشته باشم غیر از این مدل TM8204WLMi مدلی دیگه نیست که از core 2 استفاده کرده باشند
Sony هم core 2 قیمتش بالای 2200$ هست

حالا شما کارشناسید.
نظرتونو بگید

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا من تو بروشور زیگورات باهاشون بر خوردم زیرش توضیحش رو نوشته بود......... اما الان درست یادم نیست فکر کنم T یعنی turbo cach

این مطلب تکراریه قبلا هم صحبت شده ولی یادآوریش ضرر نداره!
در مورد گرافیک لپ تاپ 3 تا اصطلاح داریم:
1- Shared که نشان دهنده اینه که تمام حافظه گرافیک (که آن هم میزان مشخصی دارد مثلا 64 یا 128) از رم استفاده می شه. (معادل اصطلاح On Board در دسکتاپ)
2- Dedicated که یعنی پردازشگر گرافیکی حافظه مستقل داره. (معادل اصطلاح Card در دسکتاپ)
3- Turbo cash که در آن بخشی از حافظه به صورت مستقل و بخشی از رم قرض گرفته می شه. مثلا 64 meg حافظه مستقل به همراه 192 meg به صورت اشتراک با سیستم

**توجه داشته باشید اگر جایی به خصوص تو وب سایت های ایرانی ننوشته بود Dedicated به احتمال قریب به یقین اشتراکی یا Shared هست. حتی ممکنه مواردی هم Dedicated عنوان بشه که در واقع Turbo Cash باشند.**
بنابراین حتما تو وب سایت های معتبر این مساله رو چک کنید.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به احتمال زیاد چین به سفارش آمریکا. الان دیگه مهم نیست که وسیله ساخت کجا باشه. تقریبا تمام لپتاپ ها ساخت چین هستند.

یعنی حتی اینهای که تو اروپا هست.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Acer یا Sony ؟؟؟؟؟
اگه قصد خرید Acer داشته باشم غیر از این مدل TM8204WLMi مدلی دیگه نیست که از core 2 استفاده کرده باشند
سری SZ 1300 تا 1400 دلار هست.
سری T60 از IBM هم حدود 1400 هست
و بهتر از این ها Lenovo 3000 n100 0768 با این مشخصات:
Intel Core Duo (2 GHz) , 1 GB DDR II SDRAM , 15.4 in TFT active matrix , Microsoft Windows XP Professional
و قیمت 1400 دلار

راستی شما تو ایران هستید؟
من دیدم قیمت ها رو همش به دلار می دی فکر کردم تو اروپا یا امریکا باشی!
راستش من گیج شدم! شما می خوای تو ایران خرید بکنی یا نه؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سری SZ 1300 تا 1400 دلار هست.
سری T60 از IBM هم حدود 1400 هست
و بهتر از این ها Lenovo 3000 n100 0768 با این مشخصات:
Intel Core Duo (2 GHz) , 1 GB DDR II SDRAM , 15.4 in TFT active matrix , Microsoft Windows XP Professional
و قیمت 1400 دلار

راستی شما تو ایران هستید؟
من دیدم قیمت ها رو همش به دلار می دی فکر کردم تو اروپا یا امریکا باشی!
راستش من گیج شدم! شما می خوای تو ایران خرید بکنی یا نه؟

من که همجا سری SZ رو دیدم زیر 2000 دلار نیست
بعد این Lenovo دیگه چی ؟ تازه اسمشو شنیدم
حالا نگفتید سونی بهتر یا Acer ؟
آیا لازم هست اینقدر پول برای سری SZ بدیم
بعد منظور از Core Duo 2 چیه؟ آیا ربطی به گیگا هرتز داره که میگن Core Duo 2 یعنی همین 2GHz میگن؟
این Acer که من دادم تو خیلی از تست های PcMagazine برتر بوده در ژانویه 2006 ، بعد من فکر کنم سیستم کاملی باشه اما باید ببینم نظر بقیه چیه

gba

Registered User
لایک‌ها
25
من که همجا سری SZ رو دیدم زیر 2000 دلار نیست
حالا نگفتید سونی بهتر یا Acer ؟
آیا لازم هست اینقدر پول برای سری SZ بدیم
بعد منظور از Core Duo 2 چیه؟ آیا ربطی به گیگا هرتز داره که میگن Core Duo 2 یعنی همین 2GHz میگن؟
این Acer که من دادم تو خیلی از تست های PcMagazine برتر بوده در ژانویه 2006 ، بعد من فکر کنم سیستم کاملی باشه اما باید ببینم نظر بقیه چیه
این acer خوبه ولی core 2 نیست همه چیز هم داره ولی باید با وزنش کنار بیایند. 1kg بیشتر از 1210 که فکر می کنید کمه ولی اگه نیم ساعت بهتون بدند حملش کنید می فهمید یعنی چی. بعد تازه قیمت این مدل فقط 100$ فرق داره با acer. سونی برند مخصوصی برای لپتاپ و دیزاین هاش حرف نداره به خاطر همین گرونه.
چه طور این حرف میزنید ، سایت TigerDirect سایت معروفی هست و در دنیا ارزان ترین قیمت را میدهند تا اونجایی که من دیدم

نه مشکل من زیاد به صفحه نیست، به کیفیت و طراحی بیشتر اهمیت میدم

خوب شما یه سایت معرفی کنید که فروش core 2 رو شروع کرده باشند بیشتر شون که من دیدم هنوز core 2 ندارند

Acer یا Sony ؟؟؟؟؟

حالا شما کارشناسید.
نظرتونو بگید
من منظورم e-bay بود. در مورد tiger dircet نظری ندارم.
یعنی حتی اینهای که تو اروپا هست.
بله.
چند تا سول می پرسم جواب بدید.
1-سقف دلاری شما چقدره (آخه دیدم قیمت هایی که می خواستید بخرید بیشتر از 1.5 بود)
2- شخصی که می خواد بخره کجاست؟(امریکا، اروپا؟)
3- شما با برند dell مشکلی دارید
4- کارهایی که می خواهید باهاش انجام بدید
در ضمن اگر در خارج خرید کنید مبلغی به عنوان مالیات گرفته میشه که برای هر منطقه فرق می کنه ولی حدود 10% کل مبلغ خرید است.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

جدیداً لپ تاپ های IBM تحت نام Lenovo تولید می شود.
Lenovo is an innovative, international technology company formed as a result of the acquisition by the Lenovo Group of the IBM Personal Computing Division.

لپ تاپ IBM همواره به کیفیت بالا، سخت جونی و البته قیمت زیاد معروف بودند. هر چند قیافه زیاد جالبی (نسبت به سونی و ... ) تا حالا نداشتند. اما به نظر من لپ تاپ جدید این شرکت که تحت عنوان Lenovo تولید می شوند علاوه بر اینکه قیمت شان تعدیل شده است از ظاهر خوبی نیز بهره مند هستند.
در آدرس پایین می توانی مشخصات سری 3000 لپ تاپ های Lenovo را ببینی.

http://www.pc.ibm.com/uk/notebook/3000.html

سری V در رده ultraportable جای می گیرند (با LCD 12.1 و وزن حدود 1.8Kg)
سری C در رده Mainstream هستند (با LCD 15.4 و وزن حدود 2.8Kg)
سری N هم دارای مشخصات عمومی (popular features) و در یک رنج قیمیتی بزرگ ارائه می شود.(محدوده قیمتی وسیعی دارد)

من از سری 3000V بیشتر خوشم می آید. چون در این مدل یک تعادل معقولی بین وزن و سرعت ایجاد شده است. (معمولاً لپ تاپ هایی که در رده UltraPortable قرار می گیرند از سرعت پردازش کمی برخوردارند)

به نظر من روی لپ تاپ های Lenovo هم تحقیق کن.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
راستی در مورد خرید می تونید از مکان های زیر آنلاین خرید کنید:
1- dell
همچنین زیگورات مدل core 2 اورده
2- سونی

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
این acer خوبه ولی core 2 نیست همه چیز هم داره ولی باید با وزنش کنار بیایند. 1kg بیشتر از 1210 که فکر می کنید کمه ولی اگه نیم ساعت بهتون بدند حملش کنید می فهمید یعنی چی. بعد تازه قیمت این مدل فقط 100$ فرق داره با acer. سونی برند مخصوصی برای لپتاپ و دیزاین هاش حرف نداره به خاطر همین گرونه.

دوست عزیز ولی از لحاظ طراحی این Acer TM8204 خیلی قشنگ تر از این مدل سونی Intel core duo 2 هست.
در ضمن این قیمت سونی هست زده 2000$ ولی تو هیچ سایتی زیر 2200$ نمی دن ((( بیشتر سایتهای آمریکای )))
سایتهای اروپایی هم که زیر 2200 یورو نمی دن
ولی من از design این اصلا خوشم نمیاد، طراحی های سونی رو خیلی دوست دارم ولی نمی دونم این یکی چرا اینطوری بود :(

چند تا سول می پرسم جواب بدید.
1-سقف دلاری شما چقدره (آخه دیدم قیمت هایی که می خواستید بخرید بیشتر از 1.5 بود)
2- شخصی که می خواد بخره کجاست؟(امریکا، اروپا؟)
3- شما با برند dell مشکلی دارید
4- کارهایی که می خواهید باهاش انجام بدید
در ضمن اگر در خارج خرید کنید مبلغی به عنوان مالیات گرفته میشه که برای هر منطقه فرق می کنه ولی حدود 10% کل مبلغ خرید است.

1- تا 2000$
2- من خودم میخوام از ایران سفارش بدم جنس بره آلمان
3- من از قیافه dell خوشم نیاومد
4- من با برنامه های گرافیکی زیاد کار میکنم ، اصلا هم اهل بازی نیستم
در ضمن دوست عزیز این نوت بوکی که من از آمریکا میخوام بخرم اصلا شامل مالیات نمیشه چون مالیات رو در آمریکا قبل از اینکه جنس فرستاده بشه حساب میشه و فقط یه 10 EUR باید هزینه پستی به مامور پستی که نوت بوک رو میاره باید پرداخت
جالب اینجاست که من تو سایت Tiger دیدم عکس های بیشتری از Acer و زده بود Made in China

gba

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزیز ولی از لحاظ طراحی این Acer TM8204 خیلی قشنگ تر از این مدل سونی Intel core duo 2 هست.
در ضمن این قیمت سونی هست زده 2000$ ولی تو هیچ سایتی زیر 2200$ نمی دن ((( بیشتر سایتهای آمریکای )))
سایتهای اروپایی هم که زیر 2200 یورو نمی دن
ولی من از design این اصلا خوشم نمیاد، طراحی های سونی رو خیلی دوست دارم ولی نمی دونم این یکی چرا اینطوری بود :(

1- تا 2000$
2- من خودم میخوام از ایران سفارش بدم جنس بره آلمان
3- من از قیافه dell خوشم نیاومد
4- من با برنامه های گرافیکی زیاد کار میکنم ، اصلا هم اهل بازی نیستم
در ضمن دوست عزیز این نوت بوکی که من از آمریکا میخوام بخرم اصلا شامل مالیات نمیشه چون مالیات رو در آمریکا قبل از اینکه جنس فرستاده بشه حساب میشه و فقط یه 10 EUR باید هزینه پستی به مامور پستی که نوت بوک رو میاره باید پرداخت
جالب اینجاست که من تو سایت Tiger دیدم عکس های بیشتری از Acer و زده بود Made in China

وقتی sonystyle بده 2000$ مطمئن باش می تونی از store های sonystyle حدود 1800 $ گیر بیاری.
حالا که اصرار روی core داری این مدل سونی هم ببین فقط بدیش اینه که کارت گرافیکی on board هست که به دردت نمی خوره (کار گرافیکی و بازی که نمی کنی):
VGN-FE770G

بالا