• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

gba

Registered User
لایک‌ها
25
راستی قیمت بالایی 1350$ که خیلی خوبه اینم ریویوش
یه مدل توشیبا هست که اونم خیلی طرفدار داره:
Toshiba Satellite A100 / Satellite A105
راستی این Lenovo که می گفتی همون IBM هست که سخت جون ترین لپتاپ ها رو می زنه.

آخرین نصیحت: یک بار هم شده ریویو 1210 و قیافش رو ببین شاید نظرت عوض شه: لینک

تازه قیمت داخل ایرانش فقط 100 تومن با خارج فرق داره که با تفاوت حداقل 300 تومنی دیگر لپتاپ ها خیلی می ارزه.

اینم برای اون بنده خدایی که می گفت این چیزا چیه درباره turion x2 نوشتم. این بدبخت حتی از pentium m هم ضعیف تره:wacko:
Notebook
Time

Acer Aspire 5102WLMi (Turion64 x2 TL-50 1.6 GHz)
2m 22s

Dell Inspiron 6400 (1.83GHz Core Duo)
1m 22s

Dell Inspiron e1505 (2.0GHz Core Duo)
1m 16s

Lenovo ThinkPad T60 (2.0GHz Core Duo)
1m 18s

Toshiba Satellite M100 (2.00GHz Core Duo)
1m 18s

Samsung X60 (1.66GHz Core Duo)
1m 29s

Dell XPS M140 (1.86 GHz Pentium M)
1m 41s

Sony VAIO FS680 (1.86 GHz Pentium M)
1m 53s

IBM ThinkPad T43 (1.86 GHz Pentium M)
1m 45s

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم برای اون بنده خدایی که می گفت این چیزا چیه درباره turion x2 نوشتم. این بدبخت حتی از pentium m هم ضعیف تره
عزیز جان،
خواهش کرده بودم لینکش رو بذاری. دلیلش رو هم گفتم. لپ تاپ من با Turion MT32 1.8 آمارش اینه:

2n9jbs9.jpg

ضمن این که محاسبه پی یکی از ده ها فاکتور برای مقایسه CPU ها هست.
من اگرچه در دسکتاپ طرفدار AMD هستم ولی در لپ تاپ به نظرم هنوز اینتل انتخاب بهتریه. ولی هر کاری یه قاعده ای داره. نمیشه یه مقایسه ای یه جا ببینی و بعد بیای بگی فلان چیز توپه توپه یا اون یکی بدبخته و از این حرف ها.

این بدبخت حتی از pentium m هم ضعیف تره
دوست عزیز
محاسبه عدد پی به هیچ وجه معیاری برای مقایسه دو هسته ای و تک هسته اس نیست.
فکر نکنم لازم باشه برای چندمین بار در این فوروم توضیح داده بشه که دو هسته ای ها مزیتشون در چندکارگی (Multi Taskig) هست و در Single Tasking و تنها در Intel برتری جزیی اون هم به دلیل افزایش Front Side Bus به 667 نسبت به پنتیوم M (سنترینو 533 و دوتان 400).
در AMD بعضی مدل های X2 و همچنین Turion 64 دارای L2 Cash معادل 1 مگابایت و بعضی 512 کیلو بایت هستند. یعنی شما حتی ممکنه عدد پی رو در یک مدل x2 با کش 512 در زمان بیشتری از تک هسته ای توریون با کش 1 مگ داشته باشید.
پیش شرط تمام این ها اینه که مدل هایی که مورد مقایسه قرار می گیرند فرکانسشون یکی باشه. نه این که یک cpu 1.6 رو با 2.0 مقایسه کنید

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1- اینکه یک شرکت تولید کننده لپ تاپ قطعاتش را خودش درست کنه، نهایتاً منجر به کاهش قیمت تمام شده محصولش می شود ولی آیا می توان نتیجه گرفت که باعث افزایش کیفیت محصولش هم خواهد شد؟ فقط وقتی می توان این نتیجه را گرفت که فرض کنیم کیفیت قطعات تولیدی توسط شرکت مورد نظر نیز نسبت به سایر شرکت ها بهتر باشد. با این تفاسیر آیا می توان گفت، مثلاً هارد دیسک های تولیدی شرکت ایسر بهتر از هارددیسک های تولیدی شرکت هیتاچی است؟ (یکی از معتبرترین شرکت های تولیدکننده هارد دیسک لپ تاپ است). (بعید می دانم که ایسر خود تولید کننده هارد دیسک های لپ تاپ هایش هم باشد).
با نگاهی به اجزای اصلی یک لپ تاپ، درستی این فرضیه که « شرکت هایی که خود قطعه سازند ، لپ تاپ های با کیفیتی نیز تولید می کنند» به چالش کشیده می‌شود:

1-1) سی.پی.یو: تمامی سازندگان لپ تاپ از سی.پی.یو های شرکت اینتل استفاده می‌کنند.(منظورم لپ تاپ های Intel Base است)

2-1) چیپ مادربرد: تمامی سازندگان لپ تاپ از چیپ های اینتل استفاده می کنند. در حال حاضر لپ تاپ های دوال کور همه از چیپ 945 اینتل استفاده می کنند.

3-1) کارت گرافیکی: تقریبا تمامی سازندگان لپ تاپ از کارت های گرافیکی دو شرکت پیشتاز در تولید کننده کارت های گرافیکی یعنی ATI و Nvidia استفاده می کنند.

4-1) مادربرد: با توجه به رشته تحصیلی ام اطلاع دارم که کشورهای تایوان و کره از نظر تکنولوژی طراحی و اجرای بردهای الکترونیکی در دنیا بهترین هستند. پیچیده ترین بردهای الکترونیکی در این کشورها تولید می شود. بیشتر ممالک پیشرفته نیز بردهای الکترونیکی خود را به شرکت های تولید کننده در این کشورها سفارش می دهند. کافی است قصد ساختن پک برد الکترونیکی پیشرفته را داشته باشید که در داخل قابلیت ساخت آن وجود نداشته باشد، وقتی که به بازار داخلی مراجعه کنید آدرس تایوان را به شما می دهند.

5-1) هارد دیسک: تولید کنندگان معتبر هارد دیسک نیز زیاد نیستند. شرکت هایی مانند مکستور، سی‌گیت، وسترن دیجیتال، هیتاچی و حداکثر سه چهار تا شرکت دیگر را در این زمینه می توان نام برد. با توجه به مسایل اقتصادی فکر نمی کنم شرکت های تولید کننده نوت بوک به جای استفاده از محصولات این شرکت ها که سابقه طولانی در تولید تخصصی هارد دیسک را دارند ، خود اقدام به تولید هارد دیسک نمایند.

6-1) صفحه نمایش: بر خلاف موارد فوق از آنجا که تکنولوژی ساخت صفحه نمایش منحصر به تولید صفحه نمایش نوت بوک نیست و محصولات متنوعی از جمله تلویزویون های ال.سی.دی و ال.سی.دی برای PC ها را نیز شامل می شود، شرکت هایی مانند ایسر، سونی، ال جی، توشیبا، دل و ... برای حضور در این بازار اقدام به تولید ال.سی.دی می کنند. از شما سوال می کنم، آیا ال.سی.دی های تولیدی شرکت dell برتر از ال.سی.دی ها تولیدی شرکت LG است؟ در محل کارم من هم LCD شرکت سونی وجود دارد و هم LCD شرکت سامسونگ. اگر بخواهم برای خانه LCD بخرم حتماً سامسونگ می خرم. در ثانی تمامی برندهای موجود در بازار لپ تاپ از دو نوع صفحه نمایش استفاده می کنند. یکی صفحه نمایش معمولی که شفافیت کمتر و زاویه دید کوچکتری دارند و دیگری صفحه نمایشی که از شفافیت زیاد و زاویه دید بهتری برخودارند. و هر کدام از این سازندگان برای مدل دوم خودشان یک اسمی گذاشتند. مثلاً ایسر به آن می گوید Crystal Bright ، ال جی می‌گوید Glare، توشیبا می گوید TrueBright یا XBright و غیره. من هم LCD کریستال برایتت ایسر را امتحان کردم و هم Galre ال جی را، به نظر من تفاوتی نداشتد. ماکزیمم رزولوشن هم فاکتور مهمی در صفحه نمایش نوت بوک ها می باشد. ولی اکثر نوت بوکهایی که دوستان پیشنهاد کردند حداکثر 800*1280 را ساپورت می کنند.

7-1) سایر قطعات: قطعاتی مانند کی‌بورد، دی.وی.دی ، قاب خود دستگاه و سایر چیزها هرچند در کیفیت نهایی محصول موثرند ولی با توجه به قطعات پایه مشترک ، باعث جهش ناگهانی کیفیت دستگاه نمی شوند.

8-1) کیفیت ساخت دستگاه و هماهنگی قطعات استفاده شده: در این قسمت حق با شما است. شرکت هایی که مدت زمان مدیدی است که در کار تهیه نوت بوک هستند قطعاً از تجربه بیشتر و در نتیجه کیفیت بهتری برخوردارند. یادمه یکبار در همین فروم در این مورد با اسفندیار و عادل صحبت کردیم. فکر کنم در مورد مشخصات خیلی جذاب یک مدل از لپ تاپ های سونی بود که به این نتیجه رسیدیم ممکن است از نظر مشخصات (یا بهتر بگویم روی کاغذ) یک لپ تاپ خیلی جالب باشد ولی کارایی آن به مراتب کمتر از مدلی باشد که روی کاغذ از مشخصات ضعیف تری برخوردار است. این کیفیت تولید و هماهنگی اجزا حتی بین مدل‌های یک برند هم متفاوت است. مثلاً سری TravelMate ایسر بسیار با کیفیت تر از سری Aspire آن است. یادم است مشخصات TravelMate 8104 با مشخصات Aspire 1694 تقریباً یکی بود (حتی در مورد صفحه نمایش مدل Aspire دارای صفحه نمایش کریستال برایت بود در حالی که 8104 فاقد آن بود.) اما کیفیت 8104 کجا و کیفیت 1694 کجا؟ 8104 فکر کنم ححدود 400 هزار تومان از 1694 گرانتر بود. همین الان هم من یک 8104 با تکنولوژی سونوما را به کلی از این دوال کورهای موجود در بازار ایران ترجیح می دهم.

2- نوشتید با همین قیمت می توان یک acer aspire 5673 بخرم. دوست عزیز شرکت پارس کام قیمت این دستگاه را با گارانتی ایران (تازه معلوم نیست کدوم نمایندگی ایسر قراره تو ایران گارانتی بده) 16,400,000 ریال نوشته در صورتیکه LG مورد نظر من 1450000 تومان است. (از تاریخ 22 شهریور امسال ال جی قیمت های خود را کاهش داده است. قیمت روی سایتشان را هنوز تغییر نداده اند) یعنی چیزی حدود 200 هزار تومان تفاوت.

3- من متوجه نشدم چرا می گویید Dell 6400 از نظر مشخصات فنی بسیار قوی تر از LG P1-J201E5 است؟

4- در حال حاضر شرکت مادیران اهدای پرینتر را متوقف کرده است. و به جای آن یک دستگاه MP3 Player و یک دستگاه WebCam و یک کیف اوریجینال LG هدیه می ‌دهد. این را هم می دانم که webcam و MP3 Player که هدیه می دهد شاید سر جمع قیمتشون از 30هزار تومان تجاوز نکنه. ولی کیفش ارزش داره. می بینی که به این راحتی ها گول نمی خورم.:D

اما بحث اساسی تر من مسئله گارانتی است که انشاءالله نظر شخصی‌ام را در پست های بعدی می نویسم.
موفق باشید

خوب دوست عزيز . فرمايش شما درست .
در مورد بند اول كه من منظورم اين نبود كه چون ال جي سازنده نيست كيفيت قطعاتش پايين است .
دوم اينكه من قيمت ها را كمي نزديك كرده بودم و اطلاعي ار آخرين قيمت lg p1 نداشتم . ببخشيد.
سوم اينكه اعتراف ميكنم اين قضيه هم كه اهداي پرينتر متوقف شده رو هم خبر نداشتم .
معذرت ميخواهم . به دلم خورد قبل ار پست سري به ماديران بزنم . گفتم وللش ...

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی همتون
من میخوام از سایت ebay یا Amazon خرید رو انجام بدم و بفرستم آلمان
لطفا نظرتونو در مورد این 3 مورد اعلام کنید

Sony VAIO SZ Series VGN-SZ140 1.66Ghz Core Duo Notebook
More info
قیمتش 570$ بود حالا نمی دونم سری SZ که همه جا از 1300$ کمتر ندیدم چرا تو ebay اینجوری بود

-------------------------------------
Acer Notebook TM8204WLMI 1.8GHz 1GB 100GB 15.4" DVDRW
More Info
قیمتش 2000$ هست
این مدل در تست های PC Magazine در ژانویه برترین بوده
------------------------------------

اینم یه مدل دیگه از Acer که 700$ هست

Acer Aspire AS5102WLMi

اگه کسی قیمتهای اینارو تو ایران داره هم بگه

Tm8204 يك شاهكار زودرس در ساب 2006 بوده است . چرا گفتم زودرس ؟ چون اسير عجله كرد . سري اوليه 8204
مشكلات بسياري داشتند كه من از اونها زياد خبر ندارم . اما ميدانم كه يكي از بزرگترين مشكلاتش گذاشتن كارت گرافيك دسكتاپ در نوتبوك بود كه منجر به مشكلات گرافيكي در اقر افزايش دما ميشد . اما ايسر اين مشكلات را حل كرد . جالبه بدونيد از آرزوهاي اسفنديار جان اين بود كه بتونه 8204 بخره . اما نميتونست داخل ايران گير بياره . منم همينطور .
فقط دقت كنيد كه 8204 شما جديد باشد تا خيالتان از بابت مشكلات احتمالي راحت باشد . بنابراين نسبت به خريد اين مدل بسيار دقت كنيد تا پشيمون نشويد .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه قیمت Acer TM8204WLMi تو ایران چنده؟
اینای که تو ایران هست ساخت کجاست؟
بعد با Pack کامل هست؟

تو ايران نيست ولي ميتونيد سفارش بديد بيارن .
اگه بخواين اين كار رو بكنيد ميتونيد به آقاي مصدق رييس پارسكام پردازش سفارش كنيد . ايشون ميرند و سري جديد 8204 را براتون گير ميارند تا از مشكلات احتمالي در امان باشيد . در ضمن فكر كنم آقا اسفنديار هم منتظره يكي پيدا شه 8204 بخواد ... هم به اون كمك خواهيد كرد هم به خود.
قيمت هم حدودا بايد در بياد 2.4

mahdisf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرتون عاقلانه است آدم مارکهای گم و غیر معروف بخره چون ارزان تر در میاد؟ گارانتی های این مارکهای معروف که تو ایران خیلی آبکیه

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
تو ايران نيست ولي ميتونيد سفارش بديد بيارن .
اگه بخواين اين كار رو بكنيد ميتونيد به آقاي مصدق رييس پارسكام پردازش سفارش كنيد . ايشون ميرند و سري جديد 8204 را براتون گير ميارند تا از مشكلات احتمالي در امان باشيد . در ضمن فكر كنم آقا اسفنديار هم منتظره يكي پيدا شه 8204 بخواد ... هم به اون كمك خواهيد كرد هم به خود.
قيمت هم حدودا بايد در بياد 2.4

آقای مصدق ؟؟؟؟؟؟؟
تلفنی یا آدرسی
ایسر تو ایران نمایندگی نداره؟ راست میگن قاچاق از مرز ترکیه وارد میشه و کسی ایسر رو تو ایران توصیه نمی کنه چون زیاد مشکل داره؟
حالا موندم چیکار کنم :wacko:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
یه سوال
من از یکی آشنا همون شنیدم که اگه مثلا یکی برام از اونور نوت بوک میاره مثلا از آلمان
این نوت بوک در لیست وسایلش نوشته میشه و باید موقعی که دوباره به آلمان باز میگرده با خودش ببره؟
تا چه حد این حرف درسته؟؟؟؟؟؟

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به احتمال زیاد چین به سفارش آمریکا. الان دیگه مهم نیست که وسیله ساخت کجا باشه. تقریبا تمام لپتاپ ها ساخت چین هستند.

نظر شخصی من: این قدر روی برند حساسیت نشون ندید. مهم نیست که برندش چه مهم اینه که امکاناتش خوب باشه.

دوست عزیز از شما بعید است.......؟؟؟؟؟/
یعنی اگر شما 1.200 داشته باشید برایتان فرق نمیکند که دل 6400 بگیرید یا مکسونت m2550 با امکانات مشابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
جدیداً لپ تاپ های IBM تحت نام Lenovo تولید می شود.
Lenovo is an innovative, international technology company formed as a result of the acquisition by the Lenovo Group of the IBM Personal Computing Division.

لپ تاپ IBM همواره به کیفیت بالا، سخت جونی و البته قیمت زیاد معروف بودند. هر چند قیافه زیاد جالبی (نسبت به سونی و ... ) تا حالا نداشتند. اما به نظر من لپ تاپ جدید این شرکت که تحت عنوان Lenovo تولید می شوند علاوه بر اینکه قیمت شان تعدیل شده است از ظاهر خوبی نیز بهره مند هستند.
در آدرس پایین می توانی مشخصات سری 3000 لپ تاپ های Lenovo را ببینی.

http://www.pc.ibm.com/uk/notebook/3000.html

سری V در رده ultraportable جای می گیرند (با LCD 12.1 و وزن حدود 1.8Kg)
سری C در رده Mainstream هستند (با LCD 15.4 و وزن حدود 2.8Kg)
سری N هم دارای مشخصات عمومی (popular features) و در یک رنج قیمیتی بزرگ ارائه می شود.(محدوده قیمتی وسیعی دارد)

من از سری 3000V بیشتر خوشم می آید. چون در این مدل یک تعادل معقولی بین وزن و سرعت ایجاد شده است. (معمولاً لپ تاپ هایی که در رده UltraPortable قرار می گیرند از سرعت پردازش کمی برخوردارند)

به نظر من روی لپ تاپ های Lenovo هم تحقیق کن.
کاملا تایید میشه!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز از شما بعید است.......؟؟؟؟؟/
یعنی اگر شما 1.200 داشته باشید برایتان فرق نمیکند که دل 6400 بگیرید یا مکسونت m2550 با امکانات مشابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟
منظور ایشون اینه که وقتی محصول مال یک شرکت معتبر باشه دیگه آمریکا یا چینش مهم نیست. یعنی مثلا مارک دل کیفیت و ویژگیهای دل رو داره و همینطور سونی و ... حالا چه توی آمریکا چه توی چین.
اون مکسونت هم اینکه بهش اعتماد نمی کنیم به خاطر کوچک بودن و درجه 2 بودن کمپانیش هست حالا توی انگلیس هم بود نمیشه به محصولاتش اعتماد کرد! (البته این نظر منه)

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
آقای مصدق ؟؟؟؟؟؟؟
تلفنی یا آدرسی
ایسر تو ایران نمایندگی نداره؟ راست میگن قاچاق از مرز ترکیه وارد میشه و کسی ایسر رو تو ایران توصیه نمی کنه چون زیاد مشکل داره؟
حالا موندم چیکار کنم :wacko:
www.irhardware.com
نمايندگي acer در تهران و مدير فروش آن آقاي مصدق كه فرد خوشرو و مودبي است.
يوسف آباد--نبش خ 13 --برج پرشيا --طبقه سوم --شماره 33
تلفن: 88724779-88702106-88701354
ایسر خیلی خوبه مخصوصا اون مدلی که شما انتخاب کردی.........

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
منظور ایشون اینه که وقتی محصول مال یک شرکت معتبر باشه دیگه آمریکا یا چینش مهم نیست. یعنی مثلا مارک دل کیفیت و ویژگیهای دل رو داره و همینطور سونی و ... حالا چه توی آمریکا چه توی چین.
اون مکسونت هم اینکه بهش اعتماد نمی کنیم به خاطر کوچک بودن و درجه 2 بودن کمپانیش هست حالا توی انگلیس هم بود نمیشه به محصولاتش اعتماد کرد! (البته این نظر منه)

:eek: :hmm:

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
:
Tm8204 يك شاهكار زودرس در ساب 2006 بوده است . چرا گفتم زودرس ؟ چون اسير عجله كرد . سري اوليه 8204
مشكلات بسياري داشتند كه من از اونها زياد خبر ندارم . اما ميدانم كه يكي از بزرگترين مشكلاتش گذاشتن كارت گرافيك دسكتاپ در نوتبوك بود كه منجر به مشكلات گرافيكي در اقر افزايش دما ميشد . اما ايسر اين مشكلات را حل كرد . جالبه بدونيد از آرزوهاي اسفنديار جان اين بود كه بتونه 8204 بخره . اما نميتونست داخل ايران گير بياره . منم همينطور .
فقط دقت كنيد كه 8204 شما جديد باشد تا خيالتان از بابت مشكلات احتمالي راحت باشد . بنابراين نسبت به خريد اين مدل بسيار دقت كنيد تا پشيمون نشويد .
بله درسته.....
مدل های اولی 8200 یه سری مشکل داشتند ولی مدل های جدید رفع شده..:D .

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
عزیز جان،
خواهش کرده بودم لینکش رو بذاری. دلیلش رو هم گفتم. لپ تاپ من با Turion MT32 1.8 آمارش اینه:

2n9jbs9.jpg

ضمن این که محاسبه پی یکی از ده ها فاکتور برای مقایسه CPU ها هست.
من اگرچه در دسکتاپ طرفدار AMD هستم ولی در لپ تاپ به نظرم هنوز اینتل انتخاب بهتریه. ولی هر کاری یه قاعده ای داره. نمیشه یه مقایسه ای یه جا ببینی و بعد بیای بگی فلان چیز توپه توپه یا اون یکی بدبخته و از این حرف ها.

دوست عزیز
محاسبه عدد پی به هیچ وجه معیاری برای مقایسه دو هسته ای و تک هسته اس نیست.
فکر نکنم لازم باشه برای چندمین بار در این فوروم توضیح داده بشه که دو هسته ای ها مزیتشون در چندکارگی (Multi Taskig) هست و در Single Tasking و تنها در Intel برتری جزیی اون هم به دلیل افزایش Front Side Bus به 667 نسبت به پنتیوم M (سنترینو 533 و دوتان 400).
در AMD بعضی مدل های X2 و همچنین Turion 64 دارای L2 Cash معادل 1 مگابایت و بعضی 512 کیلو بایت هستند. یعنی شما حتی ممکنه عدد پی رو در یک مدل x2 با کش 512 در زمان بیشتری از تک هسته ای توریون با کش 1 مگ داشته باشید.
پیش شرط تمام این ها اینه که مدل هایی که مورد مقایسه قرار می گیرند فرکانسشون یکی باشه. نه این که یک cpu 1.6 رو با 2.0 مقایسه کنید
یعنی amd turion 64 اینقدر سرعتش پایینه.......:eek:
من با نوت بوک sony fe590 امتحان کردم نتیجش 59 ثانیه بود:hmm:

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
جدیداً لپ تاپ های IBM تحت نام Lenovo تولید می شود.
Lenovo is an innovative, international technology company formed as a result of the acquisition by the Lenovo Group of the IBM Personal Computing Division.

لپ تاپ IBM همواره به کیفیت بالا، سخت جونی و البته قیمت زیاد معروف بودند. هر چند قیافه زیاد جالبی (نسبت به سونی و ... ) تا حالا نداشتند. اما به نظر من لپ تاپ جدید این شرکت که تحت عنوان Lenovo تولید می شوند علاوه بر اینکه قیمت شان تعدیل شده است از ظاهر خوبی نیز بهره مند هستند.
در آدرس پایین می توانی مشخصات سری 3000 لپ تاپ های Lenovo را ببینی.

http://www.pc.ibm.com/uk/notebook/3000.html

سری V در رده ultraportable جای می گیرند (با LCD 12.1 و وزن حدود 1.8Kg)
سری C در رده Mainstream هستند (با LCD 15.4 و وزن حدود 2.8Kg)
سری N هم دارای مشخصات عمومی (popular features) و در یک رنج قیمیتی بزرگ ارائه می شود.(محدوده قیمتی وسیعی دارد)

من از سری 3000V بیشتر خوشم می آید. چون در این مدل یک تعادل معقولی بین وزن و سرعت ایجاد شده است. (معمولاً لپ تاپ هایی که در رده UltraPortable قرار می گیرند از سرعت پردازش کمی برخوردارند)

به نظر من روی لپ تاپ های Lenovo هم تحقیق کن.
دوست عزيز ابتدا از صحت اطلاعات خود مطمئن شده بعد پست نماييد
شرکت Lenovo ، شرکت IBM رو خریداری کرده و به خاطر همین IBM به lenovo تبدیل گشته بیده.......................... :D

بالا