• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
یادم رفت بگم من Acer Travel Mate 8204 سفارش دادم که بره آلمان
چون زورم به Acer Travel Mate 8210 که Inter Core Duo 2 داره نرسید نزدیگ 3500$ بود :wacko:

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادم رفت بگم من Acer Travel Mate 8204 سفارش دادم که بره آلمان
چون زورم به Acer Travel Mate 8210 که Inter Core Duo 2 داره نرسید نزدیگ 3500$ بود :wacko:

مبارکت باشه.
راستی بالاخره از کدوم سایت خریدی؟ چند دلار برات تموم شد؟ هزینه پست به آلمان چقدر شد؟ چند روز طول می کشه به آلمان برسه؟ آیا با این روش خرید (که مثلاً از آمریکا بخری و بفرستی آلمان) دیگه در آلمان مشمول مالیات نمی شه؟

بازم می گم مبارکت باشه به نظر من انتخاب خوبی کردی.:D

hamed one fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستای خوبم و همچنین عادل عزیز.
ببخشید من قصد خرید یه لبتاب داشتم که سیم کارت بخوره و بتونم بعنوان گوشی هم ازش استفاده کنم و از لحاظ سیستمهای مخابراتی هم مشکلی نداشته باشه.یعنی 2 تا در یکی این محصول هم فکر نمیکنم ارزش ریسک داشته باشه و مدت زیادی هم هست از بازار و لبتاب و این سیستمها بیخبرم ممنون میشم کمکم کنید.
بودجمم 1.600 و سیستمم هم به روز باشه و سرعت بالایی داشته باشه و ترجیحا خاستار واقعی کیفیت سیستمهای سونی ام بازم ممنون فعلا.... :rolleyes: :happy: :cool:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
مبارکت باشه.
راستی بالاخره از کدوم سایت خریدی؟ چند دلار برات تموم شد؟ هزینه پست به آلمان چقدر شد؟ چند روز طول می کشه به آلمان برسه؟ آیا با این روش خرید (که مثلاً از آمریکا بخری و بفرستی آلمان) دیگه در آلمان مشمول مالیات نمی شه؟

بازم می گم مبارکت باشه به نظر من انتخاب خوبی کردی.:D

دوست عزیز اگه از آمریکا بخری دیگه نیاز به پرداخت مالیات در اروپا نیست، چون قبلا مالیات قبل از ترخیص از آمریکا پرداخت کرده

من میخواستم خودم بخرم اما هر سایتی که انتخاب میکردم Paypal فقط از ساکنین آمریکا قبول داشتند ، برای همین به آشنامون تو آلمان گفتم که برام از طریق اینترنت یا حواله بانکی از یک سایت خریداری کنه که به قیمت آمریکا در بیاد.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای سیم کارت میتونم از Pcmcia استفاده کنم؟
بله GSM مودم های PCMCIA موجودند.
ولی بعید می دونم بتونی به جای موبایل از اون استفاده کنی.

something

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :)
ميخواستم نظرتون رو در مورد اين دو مدل و انتخاب يكي از اونها بدونم :

1- Toshiba Tecra A7 S712 (گارانتي امرتات ، 1270000)
2- Sony Vaio FE660G (گارانتي امرتات ، 1330000)

ممنون ...

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام :)
ميخواستم نظرتون رو در مورد اين دو مدل و انتخاب يكي از اونها بدونم :

1- Toshiba Tecra A7 S712 (گارانتي امرتات ، 1270000)
2- Sony Vaio FE660G (گارانتي امرتات ، 1330000)

ممنون ...

سونی بهتره. هم رم بیشتری داره هم webcam , mic داره و هم 5.4 ساعت باتری لایفش هست هاردش 20 گیگ بیشتره ولی توشیبا امنیتش خیلی بیشتره.
پیشنهاد من سونی.(ولی چند جا قیمت کن سرت کلاه نره)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
ببخشید من قصد خرید یه لبتاب داشتم که سیم کارت بخوره و بتونم بعنوان گوشی هم ازش استفاده کنم و از لحاظ سیستمهای مخابراتی هم مشکلی نداشته باشه.یعنی 2 تا در یکی این محصول هم فکر نمیکنم ارزش ریسک داشته باشه و مدت زیادی هم هست از بازار و لبتاب و این سیستمها بیخبرم ممنون میشم کمکم کنید.
بودجمم 1.600 و سیستمم هم به روز باشه و سرعت بالایی داشته باشه و ترجیحا خاستار واقعی کیفیت سیستمهای سونی ام بازم ممنون فعلا.... :rolleyes: :happy: :cool:

سریsz فکر کنم داشت.
برای dell هم 1210 با این قیمت این امکان رو داره.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
سریsz فکر کنم داشت.
برای dell هم 1210 با این قیمت این امکان رو داره.
مال سونی برای کار در شبکه وایرلس وریزون ساخته شده ربطی به شیکه موبال نسل 1.5 ایران نداره!!!

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نکنم بتونید لپتاپی رو پیدا کنید که سیمکارت بخوره . فوق فوقش میتونید لپتاپ ایسر بخرید که voip phone بخوره که بدرد شما هم نمیخوره .
اگه شما یک pochet pc عالی بخرید خیلی بهتره وگرنه باید قید تماس گرفتن با لپتاپ رو بزنید .

hamed one fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نکنم بتونید لپتاپی رو پیدا کنید که سیمکارت بخوره . فوق فوقش میتونید لپتاپ ایسر بخرید که voip phone بخوره که بدرد شما هم نمیخوره .
اگه شما یک pochet pc عالی بخرید خیلی بهتره وگرنه باید قید تماس گرفتن با لپتاپ رو بزنید .

من هیچگونه اطلاعاتی در موردشون ندارم ولی اگر میشه کمکم کنید من به قسمتشون یه سری میزنم اطلاعات جمع کنم ممنون

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
یه سوالی از دوستان داشتم

اگه این مدل Acer 8204 ویندوز مشکل پیدا کرد باید چیکار کرد؟
چون شنیدم ویندوزی که روش هست Active شده Microsoft هست، ولی نشنیدم که سی دی ویندوز همراهش باشه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

دوست عزیز یه نگاهی به اینجا بندازید:
http://linuxdevices.com/news/NS2607522261.html
ظاهراً 1800 دلاره و وارد بازار شده;)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اینو باید سرچ می کردی لینک
بقیش احتمالا یا مدله دقیقشه یا برای یه منطقه مخصوصه.

خوب، من هم همین را می گم.:happy: یعنی این نوت بوک یا مخصوص ایران است یا کشورهایی بدون اینترنت!:D یا اینکه مادیران اشتباه کرده!
خودتان که مرا می شناسید!:D یک مقدار وسواسی ام!:happy:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
یه سوالی از دوستان داشتم

اگه این مدل Acer 8204 ویندوز مشکل پیدا کرد باید چیکار کرد؟
چون شنیدم ویندوزی که روش هست Active شده Microsoft هست، ولی نشنیدم که سی دی ویندوز همراهش باشه

به احتمال زیاد مثل سونی ها مجبورید recovery cd بسازید که روی اون ویندوز هست.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به احتمال زیاد مثل سونی ها مجبورید recovery cd بسازید که روی اون ویندوز هست.

یعنی اینکه با برنامه ی مثل Ghost همون اول یه Image بگیریم که هر وقت مشکلی پیش اومد Recovery کنیم؟
حالا چرا اینا با خودشون سی دی اورژینال ویندوز نیست؟

بالا