یادم رفت بگم من Acer Travel Mate 8204 سفارش دادم که بره آلمان
چون زورم به Acer Travel Mate 8210 که Inter Core Duo 2 داره نرسید نزدیگ 3500$ بود :wacko:
یادم رفت بگم من Acer Travel Mate 8204 سفارش دادم که بره آلمان
چون زورم به Acer Travel Mate 8210 که Inter Core Duo 2 داره نرسید نزدیگ 3500$ بود :wacko:
مبارکت باشه.
راستی بالاخره از کدوم سایت خریدی؟ چند دلار برات تموم شد؟ هزینه پست به آلمان چقدر شد؟ چند روز طول می کشه به آلمان برسه؟ آیا با این روش خرید (که مثلاً از آمریکا بخری و بفرستی آلمان) دیگه در آلمان مشمول مالیات نمی شه؟
بازم می گم مبارکت باشه به نظر من انتخاب خوبی کردی.
مبارکه. امیدوارم پای همدیگه پیر بشید:lol:
بله GSM مودم های PCMCIA موجودند.برای سیم کارت میتونم از Pcmcia استفاده کنم؟
سلام
ميخواستم نظرتون رو در مورد اين دو مدل و انتخاب يكي از اونها بدونم :
1- Toshiba Tecra A7 S712 (گارانتي امرتات ، 1270000)
2- Sony Vaio FE660G (گارانتي امرتات ، 1330000)
ممنون ...
سلام به همه ی دوستای خوبم و همچنین عادل عزیز.
ببخشید من قصد خرید یه لبتاب داشتم که سیم کارت بخوره و بتونم بعنوان گوشی هم ازش استفاده کنم و از لحاظ سیستمهای مخابراتی هم مشکلی نداشته باشه.یعنی 2 تا در یکی این محصول هم فکر نمیکنم ارزش ریسک داشته باشه و مدت زیادی هم هست از بازار و لبتاب و این سیستمها بیخبرم ممنون میشم کمکم کنید.
بودجمم 1.600 و سیستمم هم به روز باشه و سرعت بالایی داشته باشه و ترجیحا خاستار واقعی کیفیت سیستمهای سونی ام بازم ممنون فعلا.... :happy:
مال سونی برای کار در شبکه وایرلس وریزون ساخته شده ربطی به شیکه موبال نسل 1.5 ایران نداره!!!سریsz فکر کنم داشت.
برای dell هم 1210 با این قیمت این امکان رو داره.
فکر نکنم بتونید لپتاپی رو پیدا کنید که سیمکارت بخوره . فوق فوقش میتونید لپتاپ ایسر بخرید که voip phone بخوره که بدرد شما هم نمیخوره .سلام به همه ی دوستای خوبم و همچنین عادل عزیز.
ببخشید من قصد خرید یه لبتاب داشتم که سیم کارت بخوره و بتونم بعنوان گوشی هم ازش استفاده کنم و از لحاظ سیستمهای مخابراتی هم مشکلی نداشته باشه.یعنی 2 تا در یکی این محصول هم فکر نمیکنم ارزش ریسک داشته باشه و مدت زیادی هم هست از بازار و لبتاب و این سیستمها بیخبرم ممنون میشم کمکم کنید.
بودجمم 1.600 و سیستمم هم به روز باشه و سرعت بالایی داشته باشه و ترجیحا خاستار واقعی کیفیت سیستمهای سونی ام بازم ممنون فعلا.... :happy:
فکر نکنم بتونید لپتاپی رو پیدا کنید که سیمکارت بخوره . فوق فوقش میتونید لپتاپ ایسر بخرید که voip phone بخوره که بدرد شما هم نمیخوره .
اگه شما یک pochet pc عالی بخرید خیلی بهتره وگرنه باید قید تماس گرفتن با لپتاپ رو بزنید .
سلام به همه ی دوستای خوبم و همچنین عادل عزیز.
یه سوالی از دوستان داشتم
اگه این مدل Acer 8204 ویندوز مشکل پیدا کرد باید چیکار کرد؟
چون شنیدم ویندوزی که روش هست Active شده Microsoft هست، ولی نشنیدم که سی دی ویندوز همراهش باشه
دوست عزیز یه نگاهی به اینجا بندازید:
http://linuxdevices.com/news/NS2607522261.html
ظاهراً 1800 دلاره و وارد بازار شده
به احتمال زیاد مثل سونی ها مجبورید recovery cd بسازید که روی اون ویندوز هست.