• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم .ميخوام باهاش با نرم افزارهايي مثل matlab كار كنم .وزنش كم باشه .زود خراب نشه !!! تا 2-3 سال ديگه زياد كم نياره توي سرعت .بعدشم لطف كنيد راهنمايي كنيد از چه فروشگاه و گارانتي بگيرم كه بهتر باشه ؟‌
در ضمن بودجه حد اكثر 1700000 ميتونه باشه .
يه چيزه ديگه ا:اگه برم از جيتكس دوبي بخرم قيمتش خيلي با اينحا فرق ميكنه؟‌بهتره؟‌با توجه به اينكه اينجا ظاهرا گارانتي كار خاصي انجام نميده !!!!

gba

Registered User
لایک‌ها
25
ولی به نظر من که اصلا ارزش نداره آدم برا همچنین سیستمی اینقدر پول بده
خوب هر لپتاپی رو بهر کاری ساختند
یعنی اینکه با برنامه ی مثل Ghost همون اول یه Image بگیریم که هر وقت مشکلی پیش اومد Recovery کنیم؟
حالا چرا اینا با خودشون سی دی اورژینال ویندوز نیست؟
آره همون جوریه به نظر من به خاطر پولشه چون با 50$ اضافی می تونی cd یش رو تهیه کنید (البته از شرکتش):wacko:
با سلام .من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم .ميخوام باهاش با نرم افزارهايي مثل matlab كار كنم .وزنش كم باشه .زود خراب نشه !!! تا 2-3 سال ديگه زياد كم نياره توي سرعت .بعدشم لطف كنيد راهنمايي كنيد از چه فروشگاه و گارانتي بگيرم كه بهتر باشه ؟‌
در ضمن بودجه حد اكثر 1700000 ميتونه باشه .
يه چيزه ديگه ا:اگه برم از جيتكس دوبي بخرم قيمتش خيلي با اينحا فرق ميكنه؟‌بهتره؟‌با توجه به اينكه اينجا ظاهرا گارانتي كار خاصي انجام نميده !!!!

dell XPS 1210 (برای اطلاعات بیشتر روش کلیک کن)
خوره برنامه های کاربردی و بازی است تازه تا چند سال هم لازم نیست عوضش کنی.:blink:
از دوبی هم بخری خوبه 200$ ارزونتره (البته نه برای این مدل،حدودا 100$ برای این مدل) که اگه می تونی international Warranty هم براش بگیری خیلی خوب میشه.

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوالی از دوستان داشتم

اگه این مدل Acer 8204 ویندوز مشکل پیدا کرد باید چیکار کرد؟
چون شنیدم ویندوزی که روش هست Active شده Microsoft هست، ولی نشنیدم که سی دی ویندوز همراهش باشه

دوست عزیز راه حل این مشکل ساده است . شما میتوانید برنامه norton ghost رو نصب کنید و با آن یه بک آپ از سیستمتون بگیرید .

last_samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من امروز همین مدل ازDell inspirpon 1300 رو قیمت کردم با یه کیف می گفت 800 تومن می ارزه؟
اینم از مشخصات
cpu 1.7 celeron M
ram 256 ddr 2
grafic 64
hdd 40

یه سوال دیگه چه جوری باید گرافیکshare رو از اصلی تشخیص داد؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
با سلام خدمت دوستان
من امروز همین مدل ازDell inspirpon 1300 رو قیمت کردم با یه کیف می گفت 800 تومن می ارزه؟
اینم از مشخصات
cpu 1.7 celeron M
ram 256 ddr 2
grafic 64
hdd 40

با کیف بود یا نه رو نمیدونم ولی من خودم 730 قیمت گرفتم راستی گارنتی ایران داشت یا بین الملل؟

sososo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من می خوام ان شا الله تا جند ساعته دیگه لپ تاپ inspiron 6400
cpu : 2 hard : 120 ram : 1024
بخرم با گارانتی emertat به قیمت 13600000
لطفا بفرمایید هنگام خرید باید چه مواردی را از نظر فنی امتحان کنم (و چگونه)؟؟؟(همه رو بگید چون خیلی مهمه)
کلا چه کارایی باید انجام بدم

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
اینم از مشخصات
cpu 1.7 celeron M
ram 256 ddr 2
grafic 64
hdd 40

اصلا قيمتش خوب نيست، چند وقت پيش ها بود فكر كنم يكي از دوستام يكي خريد مدلش رو نميدونم، ولي
cpu=2000 و RAM=512 خيلي ارزون 800 تومن

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
اینم از مشخصات
cpu 1.7 celeron M
ram 256 ddr 2
grafic 64
hdd 40

من اين مدل رو بهت پيشنهاد ميكنم بگيري ==» DELL - Inspiron 1300
قيمتش هم خيلي مناسبه 850 هزار تومنه.
قطعاتش هم به شرح زير:
CPU: INTEL SONOMA 1.86 / CACHE: 2.0 MB / FSB: 533 / RAM: 512MB DDR2 / HDD: 60 GB / LCD: 15.4" WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 128MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK-DOS
یک سال گارانتی

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
یه سوالی از دوستان داشتم

اگه این مدل Acer 8204 ویندوز مشکل پیدا کرد باید چیکار کرد؟
چون شنیدم ویندوزی که روش هست Active شده Microsoft هست، ولی نشنیدم که سی دی ویندوز همراهش باشه
دوست خوبم در نوت بوک های ایسر، معمولا سی دی ریکاوری همراه نوت بوک است. و علاوه بر آن برنامه های بک آپ و ریکاوری نیز رویشان نصب است، یعنی در همان بار اول که روشنش کردید و عملیات معمول برای پیکربندی ویندوز را پشت سر گذاشتید، برنامه NTI از شما می پرسد که آیا می خواهید بک آپ بگیرید یا خیر؟ اگر بله بگویید!!!!! :D برایتان روی سی دی یا دی وی دی رایت می کند!

و علاوه بر آن شما پارتیشن ریکاوری دارید،یعنی امکان Disk-to-Disk recovery دارید.
برای این کار باید در تنظیمات BIOS گزینه D2D Recovery را Enabled قرار دهید و سپس هنگام بوت شدن سیستم در همان ابتدا فشردن Alt+F10 وارد قسمت ریکاوری شوید. در صورت پرسیده شدن رمز، معمولا شش تا صفر است....................

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستای خوبم و همچنین عادل عزیز.
ببخشید من قصد خرید یه لبتاب داشتم که سیم کارت بخوره و بتونم بعنوان گوشی هم ازش استفاده کنم و از لحاظ سیستمهای مخابراتی هم مشکلی نداشته باشه.یعنی 2 تا در یکی این محصول هم فکر نمیکنم ارزش ریسک داشته باشه و مدت زیادی هم هست از بازار و لبتاب و این سیستمها بیخبرم ممنون میشم کمکم کنید.
بودجمم 1.600 و سیستمم هم به روز باشه و سرعت بالایی داشته باشه و ترجیحا خاستار واقعی کیفیت سیستمهای سونی ام بازم ممنون فعلا.... :rolleyes: :happy: :cool:

سلام...
خوب شما بهتر است، بدنبال PCMCIA ای باشید که سیمکارت بخورد! من تا حالا ندیده ام.:blush:
در مورد نوت بوک هم باید خودتان مئارد استفاده و غیره را بسنجید و گرنه من و دوستان نمی توانیم به طور دقیق پیشنهادی بدهیم.;)

فعلا:happy:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من می خوام ان شا الله تا جند ساعته دیگه لپ تاپ inspiron 6400
cpu : 2 hard : 120 ram : 1024
بخرم با گارانتی emertat به قیمت 13600000
لطفا بفرمایید هنگام خرید باید چه مواردی را از نظر فنی امتحان کنم (و چگونه)؟؟؟(همه رو بگید چون خیلی مهمه)
کلا چه کارایی باید انجام بدم
خوب، ان شاءالله مبارک باشه. :happy:
دقت کنید که کارت گارانتی را بگیرید، شماره سریال های نوت بوک و کارت گارانتی را کنترل کنید. وسایل همراه نوت بوک را کنترل کنید و از فروشنده بخواهید شرایط گارانتی را بطور دقیق بنویسد و مهر و موم کند!

مواظب باشید که که نوت بوک آکبند باشد و ....

ئقتی هم به منزل آمدید، همانطور که فروشنده گفته نوت بوک را برای بار اول شارژ کنید و بعد از شارژ هم آنقدر از آن کار بکشید تا باتری کاملا خالی شود!

sososo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، با عرض معذرت ، بازم چندتا سوال داشتم
چطوری می تونم بفهمم که لپ تاپم Blue tooth داره یا نه ؟؟؟؟
هارد من 120 است ولی تو windows فقط 105 نشون میده ، می دونید چرا ؟؟؟؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نگران نباش برای منم 105 نشون میده;) ;)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
خوب، ان شاءالله مبارک باشه. :happy:
دقت کنید که کارت گارانتی را بگیرید، شماره سریال های نوت بوک و کارت گارانتی را کنترل کنید. وسایل همراه نوت بوک را کنترل کنید و از فروشنده بخواهید شرایط گارانتی را بطور دقیق بنویسد و مهر و موم کند!

مواظب باشید که که نوت بوک آکبند باشد و ....

ئقتی هم به منزل آمدید، همانطور که فروشنده گفته نوت بوک را برای بار اول شارژ کنید و بعد از شارژ هم آنقدر از آن کار بکشید تا باتری کاملا خالی شود!
یه چیز دیگه مطمئن بشد که لپتاپتون رجیستر بشه و geniue ماکروسافت تشخیصش بده

بقیش برای یه قسمت recovery هست که شما اون رو نمی بینید

reza116114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من ميخوام سوني اس زد بگيرم
سايت سوني رفتم و ديدم كلي مدلهايه جديد زدم كه در ايران نيست
از نقش پرسيدم گفتند كه چون مدلهايه لوكال امريكايي هست 3 تا 4 ماه طول ميكشه بياد ايران
به نظرتون اين مدلهاي جديد { امريكايي يا خاور ميانه ايي مثل مدل هاي ايران رهجو } در دبي گيرم مياد؟
كسي ميتونه ادرس نمايندگي سوني در دبي را بده؟
مدلهايي مثل sz 370 2500$-----sz 330 2150$

اينا خيلي سرتر از مدل هايي هستند كه اينجا با همون قيمت نقش يا ايران رهجو ميدند

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
من اين مدل رو بهت پيشنهاد ميكنم بگيري ==» DELL - Inspiron 1300
قيمتش هم خيلي مناسبه 850 هزار تومنه.
قطعاتش هم به شرح زير:
CPU: INTEL SONOMA 1.86 / CACHE: 2.0 MB / FSB: 533 / RAM: 512MB DDR2 / HDD: 60 GB / LCD: 15.4" WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 128MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK-DOS
یک سال گارانتی
این مدل باز به صرفه تر است!
اما بدانیم که این مدل از دل، داری سرعت گذرگاه واقعی 533 نیست! و در واقع 400 مگا هرتز است. البته بعضی کاستی ها هم دارد، مثل نداشتن s-video. که شاید برای بعضی غیر مهم و بعضی ضروری باشد.

osho

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوستان راهنمایی کنید می خوام تبلت بگیرم amd turion x2 64

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام بر همگی
نظرتون در مورد Dell Precision M65 چیه؟
Precn_m65.jpg

مشخصاتش که واقعا عالی بود
Processor: Intel Yonah Core Duo T2400 (1.83GHz/2MB L2 Cache
Hard Drive: 80 GB SATA @ 5400RPM
Screen: 15.4" WSXGA Widescreen (1680x1050)
Graphics: NVIDIA Quadro FX 350M 512 MB TurboCache (256+256) OpenGL
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM @667 MHz (2 x 1GB)
Optical Drive: 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) w/Double Layer Support
Battery: 6-cell lithium ion
Wireless: Intel PRO/Wireless 3945 802.11 b/g Mini Card (54 Mbps)
Weight: 6.2 lbs
Dimensions: 1.4" (H) x 14.2 " (W) x 10.3" (D)
Ports/Slots: 1 IEEE 1394 (FireWire), 4 Universal Serial Bus (USB 2.0), VGA monitor out, RJ-45 Ethernet LAN, RJ-11 modem, 9-pin Serial, 1 Type II PC Card, ExpressCard 54mm, smart card, headphone/speaker jack, microphone connector, docking connector

تو ایران نمایندگی داره Dell ؟

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
اگر از نظر قیمتی مشکلی نداره براتون خیلی عالیه. کلا سری Precision لپتاپ نیستند و Mobile Workstation به حساب میان. من مدل M60 رو دارم که تو این ۲ سال بیشتر از یک PC ازش کار کشیدم. روشن بودنش به مدت طولانی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه. تا بحال پیش اومده که در طول چند شبانه روز حتی خاموش نکردم.
البته باید ببینید که چنین مشخصاتی مورد نیازتون هست؟ مثلا کارت گرافیک سری Precision از سری Quadro FX هستند که مخصوص ساخت انیمیشن و کارهای 3D هستند و قیمت بسیار بالایی دارند. مثلا سری جدید کارتهای Quadro برای PC حدود 3 میلیون تومان قیمت دارند!
از سری Precision مدلهای جدیدتری هم اومده. فروشگاه زیگورات و یا ابزارپیشرو در مجتمع پایتخت احتمالا داشته باشند. اگر ابزارپیشرو داشته باشه، من اون رو پیشنهاد میکنم.

بالا