مرسی ! فقط یه سوال 128 dedicated بیشتره یا 256 turbocashe ?
مرسی ! فقط یه سوال 128 dedicated بیشتره یا 256 turbocashe ?
turbocashe 256 معمولاً برابر است با 128 مگ حافظه dedicated بعلاوه 128 مگ حافظه اشتراکی (استفاده شده از رم) پس طبیعی است که 256 مگ dedicated بیشتر است.
خوب الان چطوری میشه فهمید VGN-FE31H از کدوم مدل هست؟ :blink:البته 256 توربوکش گاهی 64 و 192 هست. باید بسته به مورد و مدل مورد نظر بررسی کرد.
برای مقایسه مدل های مختلف گرافیک لپ تاپ به این بخش مراجعه کنید:
http://forum.persiantools.com/t54348.html
خوب الان چطوری میشه فهمید VGN-FE31H از کدوم مدل هست؟ :blink:
یک سوال دیگه: آیا مودم ADSL روی این لپتاپ هست و اگر بله، آیا با ADSL داتک سازگاری داره؟
.
.
.
- مودم ADSL سازگار با داتک داشته باشه.
چند وقت پیش درباره اینکه افت قیمت SZ230 کی موقعش میشه دوستان گفتن که مهرماه با اومدن Core Duo 2 .
در حال حاضر قیمت این مدل به 1,890 رسیده. به نظر شما الان مناسب هست خریدش یا در آینده نزدیک افت بیشتری هم خواهد داشت؟
یک سوال دیگه: آیا مودم ADSL روی این لپتاپ هست و اگر بله، آیا با ADSL داتک سازگاری داره؟
اگر دوستان مدلهای مشابه که
- اندازه مانیتور حداقل 13 و حداکثر 15.4 باشه
- قیمتش هم حداکثر 1,800,000
- از نظر رم و هارد و CPU بهترین حالت ممکن رو داشته باشه
- وزن کم هم برام خیلی مهمه.
واقعا ممنون میشم اگر چنین لپتاپی سراغ دارید معرفی کنید.
سلام. امیر جان. یادته چند وقت پیش درباره اچ پی پرسیدی. من با کمی تاخیر لینکش رو گذاشتم. دیدی؟چند وقت پیش درباره اینکه افت قیمت SZ230 کی موقعش میشه دوستان گفتن که مهرماه با اومدن Core Duo 2 .
در حال حاضر قیمت این مدل به 1,890 رسیده. به نظر شما الان مناسب هست خریدش یا در آینده نزدیک افت بیشتری هم خواهد داشت؟
اگر دوستان مدلهای مشابه که
- اندازه مانیتور حداقل 13 و حداکثر 15.4 باشه
- قیمتش هم حداکثر 1,800,000
- از نظر رم و هارد و CPU بهترین حالت ممکن رو داشته باشه
- وزن کم هم برام خیلی مهمه.
واقعا ممنون میشم اگر چنین لپتاپی سراغ دارید معرفی کنید.
xps 1210
اگه بهترین از این پیدا کردی یه خبر هم به ما بده
تنها مدل اسوزی که پیدا کردم این بود بقیه گرافیکاشون فرق می کنهگرافیک این مدل Go-7400 هست که حافظه آنبردش 64 هست و 192 مگ Cash می کنه و از نظر قدرت از 5 کلاس گرافیک های لپ تاپ در کلاس 4 بالا تر از گرافیک های اشتراکی قرار می گیره.
تصحیح:
اطلاعات فوق در مورد میزان حافظه و توربوکش ممکنه درست نباشه!
متاسفانه حتی سایت خود nvidia هم اشاره ای به این موارد نکرده و اطلاعات موجود در اینترنت تا اون جاییش که من دیدم خیلی قابل اعتماد نیست.
ولی در مورد عملکرد و رده بندی این گرافیک، نتیجه حاصله از مقایسه بنچ مارک مدل های مختلف حاصل شده و قابل استناد تره.
هم ارزونتره هم خیلی امکانات بهتر هارد 7200rpm و webcam rotatable و جنس بدنه منیزیم اکسید و خلیلی چیز های دیگهمن فکر میکنم که سری sz سونی بهتر از این 1210 باشند از نظر کارایی. (مشخصات نه، کارایی) البته این مورد رو میشه با خواندن ریویوها مقایسه کرد. اگر امکان خرید سری sz سونی فراهم باشد (از نظر قیمت)، فکر کنم بهتر باشد. تا ببینیم نظر سایر دوستان چیست.
تنها مدل اسوزی که پیدا کردم این بود بقیه گرافیکاشون فرق می کنهگرافیک این مدل Go-7400 هست که حافظه آنبردش 64 هست و 192 مگ Cash می کنه و از نظر قدرت از 5 کلاس گرافیک های لپ تاپ در کلاس 4 بالا تر از گرافیک های اشتراکی قرار می گیره.
تصحیح:
اطلاعات فوق در مورد میزان حافظه و توربوکش ممکنه درست نباشه!
متاسفانه حتی سایت خود nvidia هم اشاره ای به این موارد نکرده و اطلاعات موجود در اینترنت تا اون جاییش که من دیدم خیلی قابل اعتماد نیست.
ولی در مورد عملکرد و رده بندی این گرافیک، نتیجه حاصله از مقایسه بنچ مارک مدل های مختلف حاصل شده و قابل استناد تره.
هم ارزونتره هم خیلی امکانات بهتر هارد 7200rpm و webcam rotatable و جنس بدنه منیزیم اکسید، پورت های بیشتر و کاربردی تر و خلیلی چیز های دیگهمن فکر میکنم که سری sz سونی بهتر از این 1210 باشند از نظر کارایی. (مشخصات نه، کارایی) البته این مورد رو میشه با خواندن ریویوها مقایسه کرد. اگر امکان خرید سری sz سونی فراهم باشد (از نظر قیمت)، فکر کنم بهتر باشد. تا ببینیم نظر سایر دوستان چیست.
بعضا شرکت های ایرانی برای خودشون تولید مدل میکنن ! بگو مدلش چیه شاید بشه مشخصاتش رو در اورد !
xps 1210
اگه بهترین از این پیدا کردی یه خبر هم به ما بده
با این پول به جز مدل SZ سونی و DV2000 از HP از آی بی ام هم انتخاب های خوبی داری. دل هم توی ایران خوب خیلی هخا توصیه می کنند ولی به نظر من آدم بخواد از یک و چهار صد بیشتر خرج کنه انقدر انختاب های خوب از IBM و سونی هست که به اون نمی رسه. تازه بخوای بری سراغ Dell باید Style و این حرفها رو هم کاملا بی خیال شی. من SZ رو پیشنهاد می کنم. خیلی سبک و زیبا و قویه.
هیچ لپ تاپی با مودم ADSL هم وجود نداره (لاقل بین برند های معروف). بعد یه چیز مهم هم اینه که کارت گرافیک واسه ات مهمه یا نه؟
بعدش هم اگر بخوای کمتر از 2 کیلو بالشه باید صفحه 15.4 رو هم بی خیال شی. من با این 13.3 های سونی کار کردم. بهترین اندازه اس. کوچکترش ریزه. بزرگترش سنگینه!!!
این اندازه همه چیز توش عالی دیده میشه.
هم ارزونتره هم خیلی امکانات بهتر هارد 7200rpm و webcam rotatable و جنس بدنه منیزیم اکسید، پورت های بیشتر و کاربردی تر و خلیلی چیز های دیگه