• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی ! فقط یه سوال 128 dedicated بیشتره یا 256 turbocashe ?

turbocashe 256 معمولاً برابر است با 128 مگ حافظه dedicated بعلاوه 128 مگ حافظه اشتراکی (استفاده شده از رم) پس طبیعی است که 256 مگ dedicated بیشتر است.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی ! فقط یه سوال 128 dedicated بیشتره یا 256 turbocashe ?

turbocashe 256 معمولاً برابر است با 128 مگ حافظه dedicated بعلاوه 128 مگ حافظه اشتراکی (استفاده شده از رم) پس طبیعی است که 256 مگ dedicated بیشتر است.

البته 256 توربوکش گاهی 64 و 192 هست. باید بسته به مورد و مدل مورد نظر بررسی کرد.
برای مقایسه مدل های مختلف گرافیک لپ تاپ به این بخش مراجعه کنید:
http://forum.persiantools.com/t54348.html

osho

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از زحمات عادل عزیز

بله در ایران هم آمده و اتفاقا تو لیست سایتهای همین بخش لپ تاپ هم هست .

در مورد تبلت فعلا شرکتهایی که در آمریکا تبلت رو customize شده می فروشن از این مدل cpu استفاده می کنن .

مرسی

EWP

Registered User
لایک‌ها
0

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب الان چطوری میشه فهمید VGN-FE31H از کدوم مدل هست؟ :blink:

گرافیک این مدل Go-7400 هست که حافظه آنبردش 64 هست و 192 مگ Cash می کنه و از نظر قدرت از 5 کلاس گرافیک های لپ تاپ در کلاس 4 بالا تر از گرافیک های اشتراکی قرار می گیره.
تصحیح:
اطلاعات فوق در مورد میزان حافظه و توربوکش ممکنه درست نباشه!
متاسفانه حتی سایت خود nvidia هم اشاره ای به این موارد نکرده و اطلاعات موجود در اینترنت تا اون جاییش که من دیدم خیلی قابل اعتماد نیست.
ولی در مورد عملکرد و رده بندی این گرافیک، نتیجه حاصله از مقایسه بنچ مارک مدل های مختلف حاصل شده و قابل استناد تره.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند وقت پیش درباره اینکه افت قیمت SZ230 کی موقعش میشه دوستان گفتن که مهرماه با اومدن Core Duo 2 .

در حال حاضر قیمت این مدل به 1,890 رسیده. به نظر شما الان مناسب هست خریدش یا در آینده نزدیک افت بیشتری هم خواهد داشت؟

یک سوال دیگه: آیا مودم ADSL روی این لپتاپ هست و اگر بله، آیا با ADSL داتک سازگاری داره؟

اگر دوستان مدلهای مشابه که
- اندازه مانیتور حداقل 13 و حداکثر 15.4 باشه
- قیمتش هم حداکثر 1,800,000
- از نظر رم و هارد و CPU بهترین حالت ممکن رو داشته باشه
- مودم ADSL سازگار با داتک داشته باشه.
- وزن کم هم برام خیلی مهمه.

واقعا ممنون میشم اگر چنین لپتاپی سراغ دارید معرفی کنید.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال دیگه: آیا مودم ADSL روی این لپتاپ هست و اگر بله، آیا با ADSL داتک سازگاری داره؟
.
.
.

دوست عزیر من تا حالا لپتاپی ندیدم (حداقل تو بازار ایران) که مودم ADSL به صورت OnBoard داشته باشد.
من از سرویس ADSL داتک استفاده می کنم. مودم اکسترنال و ASUS مدل AAM6010EV-T4 است.
در مورد سازگاری مودم با سرویس شرکت داتک هم بهتر است قبل از تهیه مودم با خود شرکت تماس بگیری تا انتخاب صحیحی داشته باشی.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه... من نمیدونستم. فکر میکردم مثل مودم v90 هست. مرسی.

اگر لپتاپی با بقیه ویژگی هایی که گفتم سراغ داشتید بگید ممنون میشم.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
چطوری می تونم مشخصات کامل یه نوت بوک ساخت شرکت Dell رو پیدا کنم؟
اون مدلی که من می خوام توی سایت خود Dell یعنی www.dell.com نیست ولی توی سایتهای فروش نوت بوک ایرانی هست!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بعضا شرکت های ایرانی برای خودشون تولید مدل میکنن ! بگو مدلش چیه شاید بشه مشخصاتش رو در اورد !

gba

Registered User
لایک‌ها
25
چند وقت پیش درباره اینکه افت قیمت SZ230 کی موقعش میشه دوستان گفتن که مهرماه با اومدن Core Duo 2 .

در حال حاضر قیمت این مدل به 1,890 رسیده. به نظر شما الان مناسب هست خریدش یا در آینده نزدیک افت بیشتری هم خواهد داشت؟

xps 1210
اگه بهترین از این پیدا کردی یه خبر هم به ما بده:D

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0

سلام. امیر جان. یادته چند وقت پیش درباره اچ پی پرسیدی. من با کمی تاخیر لینکش رو گذاشتم. دیدی؟
با این پول به جز مدل SZ سونی و DV2000 از HP از آی بی ام هم انتخاب های خوبی داری. دل هم توی ایران خوب خیلی هخا توصیه می کنند ولی به نظر من آدم بخواد از یک و چهار صد بیشتر خرج کنه انقدر انختاب های خوب از IBM و سونی هست که به اون نمی رسه. تازه بخوای بری سراغ Dell باید Style و این حرفها رو هم کاملا بی خیال شی. من SZ رو پیشنهاد می کنم. خیلی سبک و زیبا و قویه.
هیچ لپ تاپی با مودم ADSL هم وجود نداره (لاقل بین برند های معروف). بعد یه چیز مهم هم اینه که کارت گرافیک واسه ات مهمه یا نه؟
بعدش هم اگر بخوای کمتر از 2 کیلو بالشه باید صفحه 15.4 رو هم بی خیال شی. من با این 13.3 های سونی کار کردم. بهترین اندازه اس. کوچکترش ریزه. بزرگترش سنگینه!!!
این اندازه همه چیز توش عالی دیده میشه.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
xps 1210

من فکر میکنم که سری sz سونی بهتر از این 1210 باشند از نظر کارایی. (مشخصات نه، کارایی) البته این مورد رو میشه با خواندن ریویوها مقایسه کرد. اگر امکان خرید سری sz سونی فراهم باشد (از نظر قیمت)، فکر کنم بهتر باشد. تا ببینیم نظر سایر دوستان چیست.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
گرافیک این مدل Go-7400 هست که حافظه آنبردش 64 هست و 192 مگ Cash می کنه و از نظر قدرت از 5 کلاس گرافیک های لپ تاپ در کلاس 4 بالا تر از گرافیک های اشتراکی قرار می گیره.
تصحیح:
متاسفانه حتی سایت خود nvidia هم اشاره ای به این موارد نکرده و اطلاعات موجود در اینترنت تا اون جاییش که من دیدم خیلی قابل اعتماد نیست.
ولی در مورد عملکرد و رده بندی این گرافیک، نتیجه حاصله از مقایسه بنچ مارک مدل های مختلف حاصل شده و قابل استناد تره.
تنها مدل اسوزی که پیدا کردم این بود بقیه گرافیکاشون فرق می کنه
من فکر میکنم که سری sz سونی بهتر از این 1210 باشند از نظر کارایی. (مشخصات نه، کارایی) البته این مورد رو میشه با خواندن ریویوها مقایسه کرد. اگر امکان خرید سری sz سونی فراهم باشد (از نظر قیمت)، فکر کنم بهتر باشد. تا ببینیم نظر سایر دوستان چیست.
هم ارزونتره هم خیلی امکانات بهتر هارد 7200rpm و webcam rotatable و جنس بدنه منیزیم اکسید و خلیلی چیز های دیگه

gba

Registered User
لایک‌ها
25
تصحیح:
تنها مدل اسوزی که پیدا کردم این بود بقیه گرافیکاشون فرق می کنه
هم ارزونتره هم خیلی امکانات بهتر هارد 7200rpm و webcam rotatable و جنس بدنه منیزیم اکسید، پورت های بیشتر و کاربردی تر و خلیلی چیز های دیگه

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اشتراکی که بین سری های اینسپایرون 6400هست پردازنده های دو هسته ای شون هست . در ضمن گرافیک هاشون هم اکثرا 128 مگ هستند . دارای کارت Wi-Fi هستن . اما تفاوت هایی که دارن :

- در مقدار رم
- ظرفیت هارد که بین 80 و 100 متغیره . (چون به راحتی میشه ارتقا داد . )
- و دستگاه بلوتوث (اینو هم به راحتی میشه از روی دستگاه باز کرد - که بدون بلوتوث قیمت حدود90 تومان میاد پایین )

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي از همه دوستاني که راهنمايي کردن.

xps 1210

اين مدل رو ديدم. از نظر امکانات عالي بود ولي اگر اشتباه نکنم صفحه اش ۱۲ اينچ بود که براي من زيادي کوچيکه.

با این پول به جز مدل SZ سونی و DV2000 از HP از آی بی ام هم انتخاب های خوبی داری. دل هم توی ایران خوب خیلی هخا توصیه می کنند ولی به نظر من آدم بخواد از یک و چهار صد بیشتر خرج کنه انقدر انختاب های خوب از IBM و سونی هست که به اون نمی رسه. تازه بخوای بری سراغ Dell باید Style و این حرفها رو هم کاملا بی خیال شی. من SZ رو پیشنهاد می کنم. خیلی سبک و زیبا و قویه.
هیچ لپ تاپی با مودم ADSL هم وجود نداره (لاقل بین برند های معروف). بعد یه چیز مهم هم اینه که کارت گرافیک واسه ات مهمه یا نه؟
بعدش هم اگر بخوای کمتر از 2 کیلو بالشه باید صفحه 15.4 رو هم بی خیال شی. من با این 13.3 های سونی کار کردم. بهترین اندازه اس. کوچکترش ریزه. بزرگترش سنگینه!!!
این اندازه همه چیز توش عالی دیده میشه.

اين مدل اچ-پي رو الان ديدم. review هاي مثبتي داشت ولي وزنش نسبت به sz بيشتره.
اي-بي-ام خيلي گشتم ولي نتونستم توي سايتها پيدا کنم که چه مدلهاييش تو ايران پيدا ميشه. اگر لينک داري لطفا بگذار.

هم ارزونتره هم خیلی امکانات بهتر هارد 7200rpm و webcam rotatable و جنس بدنه منیزیم اکسید، پورت های بیشتر و کاربردی تر و خلیلی چیز های دیگه

فکر کنم آخرش همين اس-زد رو بگیرم.

حالا باز انتخا بین ۲۲۰ و ۲۳۰ هست که اینم قبلا مطرح کردم. فکر نمیکنم کاربرد ویندوز xp و home براي من فرقش انقدر باشه که صد تومن اضافه بدم.

چند سوال هم درباره خريدش:
الان پايين ترين قيمتي که از sz220 ديدم مال امرتات هست 1,790 . و sz230 بود 1,890

با توجه به اينکه چيز نگه دار هستم فکر ميکنم به گارانتي احتياجي ندارم. جاي مطمئن سراغ داريد که بدون گارانتي بتونم ازش با قيمت خيلي پايينتر بگيرم؟

توي پاساژ علاالدين هم يک جايي بود که هميشه چهل پنجاه تومن ارزونتر از پايتخت ميداد. در سايت قيمت بود الان ديگه نيست. به نظر شما حتما از پايتخت بگيرم يا علاالدين هم قابل اعتماده؟

بالا