• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بالاخره خریدم.
SZ220P
http://www.vistek.ca/details/details...ryID=Computers

همه چیش مثل SZ230P هست حتی ویندوزش هم پروفشنال هست ولی دو تا فرق داره:
یکیش اینکه هاردش 100 هست (20 تا از SZ230 کمتر ) و یک فرق دیگش که فروشنده گفت اینه که GPRS نداره. به خاطر این دو فرق، 100 تومن ارزونتر هست. از SZ220 B هم بهتره چون ویندوزش پروفسنال هست با اینکه 20 گیگ هاردش کمتره.

ژاپنی هست ( به جز یکی دو قطعه جانبیش که چینی بود )

من با گارانتی امرتات + یک ماوس 1750 گرفتم

بدون گارانتی کمترین قیمتی که بهم دادن 1690

فعلا دارم باهاش ور میرم. خوشم میاد ازش ولی نظرات فنی بعد چند هفته خواهم داد.

راستی 3 تا سوال:
1- اولش که ویندوز اومد چون اینترنت نداشتم گفتم که بعدا ویندوز و لپتاپ رو رجیستر خواهم کرد. حالا که میخوام رجیستر کنم نمیدونم از کجا برم توش.
2- چطوری زبان فارسی رو روش فعال کنم؟ آیا سی دی ویندوز باید بگذارم؟
3- آفیس ترایال 60 روزه روش نصب هست. نمیشه با سریال نامبر تقلبی کاری کرد که همیشگی بشه؟

مبارک باشه. راستی cd ویندوز همراهش بود؟

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
راستی 3 تا سوال:
1- اولش که ویندوز اومد چون اینترنت نداشتم گفتم که بعدا ویندوز و لپتاپ رو رجیستر خواهم کرد. حالا که میخوام رجیستر کنم نمیدونم از کجا برم توش.
2- چطوری زبان فارسی رو روش فعال کنم؟ آیا سی دی ویندوز باید بگذارم؟
3- آفیس ترایال 60 روزه روش نصب هست. نمیشه با سریال نامبر تقلبی کاری کرد که همیشگی بشه؟

1 - وقتی کانکتی به اینترنت خودش وسطای کارت پیغام میده که رجستر کن. اگر هم بخوای خودت بکنی برو توی قسمت آپ دیت کردن بعد واسه رجیستررش هم می پرسه ازت.
2 - منظورت زبان فارسی روی ویندوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
24.gif
واسه زبان فارسی Start=> Control Panel =>regioanl and language options => Languages => install files for complex .... => restart windows
بعدش میری همونجا ... توی اولین تب از بین زبونها فارسی رو انتخاب می کنی (راستی بچه ها با فارسی خداحافظ کنید که توی ویستا دیگه فارسی وجود نداره شده: پرشین!!!!)
3 - تا اونجا که می تونم نمیشه. من ترایال رو استفاده کردم بعدش آفیس 2003 پروفشنال خودم رو نصب کردم.

راستی اگر در مورد شماره 2 منظورت این نبود ببخشید!!!!
مبارک باشه. یه چند تا عکس ازش بگیر. لاقل حض بصر ببریم. نتونستم خودم بخرمش که!!!!!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیز مهم:
حتما در اولین فرصت بهترنی DVD و CD خامی که می تونی گیر بیاری رو بخر و از ویندوزت بک آپ بگیر. خیلی مهمه ها. ویندوز پروفشنتال اورجینال جیفه. من 3 هفته پیش کل هاردم پرید (Recovery Partition هم)!!! اگر این نسخه رو نداشتم باید ویندوز کپی نصب می کردم بعدش دنبال دراویرهاش توی سایت سونی ویلون سیلون می شدم.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 - وقتی کانکتی به اینترنت خودش وسطای کارت پیغام میده که رجستر کن. اگر هم بخوای خودت بکنی برو توی قسمت آپ دیت کردن بعد واسه رجیستررش هم می پرسه ازت.
2 - منظورت زبان فارسی روی ویندوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
24.gif
واسه زبان فارسی Start=> Control Panel =>regioanl and language options => Languages => install files for complex .... => restart windows
بعدش میری همونجا ... توی اولین تب از بین زبونها فارسی رو انتخاب می کنی (راستی بچه ها با فارسی خداحافظ کنید که توی ویستا دیگه فارسی وجود نداره شده: پرشین!!!!)
3 - تا اونجا که می تونم نمیشه. من ترایال رو استفاده کردم بعدش آفیس 2003 پروفشنال خودم رو نصب کردم.

راستی اگر در مورد شماره 2 منظورت این نبود ببخشید!!!!
مبارک باشه. یه چند تا عکس ازش بگیر. لاقل حض بصر ببریم. نتونستم خودم بخرمش که!!!!!

مررسی از راهنماییت. منظورم از فارسی کردن دقیقا همین بود! آخه توی ویندوزهای قبلیم وقتی میخواستم فارسی اضافه کنم باید سی دی ویندوز میذاشتم ولی چون لپتاپ سی دی ویندوز باهاش نیست گیج شدم. در صورتی که اصلا درخواست ویندوز نکرد.

عکس هم همراه ریویو در آینده نزدیک خواهم گذاشت. البته بگم به نظر من پوشش خارجیش به قول یکی که توی آمازون نوشته بود یک کم cheap looking هست که توی عکسها معلوم نمیشه.

یه چیز مهم:
حتما در اولین فرصت بهترنی DVD و CD خامی که می تونی گیر بیاری رو بخر و از ویندوزت بک آپ بگیر. خیلی مهمه ها. ویندوز پروفشنتال اورجینال جیفه. من 3 هفته پیش کل هاردم پرید (Recovery Partition هم)!!! اگر این نسخه رو نداشتم باید ویندوز کپی نصب می کردم بعدش دنبال دراویرهاش توی سایت سونی ویلون سیلون می شدم.

آره. فروشنده هم خیلی تاکید داشت. حتما این کارو میکنم.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
آقا لطفا یکی یک نوت بوک خوب و ارزون واسه کارهای داسنشگاهی مثل نرم افزارهای برق و متلب معرفی کنه!؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا لطفا یکی یک نوت بوک خوب و ارزون واسه کارهای داسنشگاهی مثل نرم افزارهای برق و متلب معرفی کنه!؟
خوب من سعي ميكنم كه نظر خودم رو به شما تحميل نكنم . شما بهتره خودتون يه سري به سايتهاي زير بزنيد و در بودجه مشخص شده بهترين هاي رو انتخاي نماييد . مدل هاي انتخابي را به همراه نيازها و سقف قيمتي خودتون رو اينجا بزاريد تا من و دوستان عزيزتر از جانم در موردش بحث كنند .

birak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1) مي خواستم بدونم كه مدلهاي core 2 dou سوني در حال حاضر تو ايران موجوده يا نه ؟ اگه اومده چه مدلي ؟
ديگه اينگه دنبال اين مشخصات تو مدل سوني هستم . بهترين پيشنهاد چيه ؟
2) يه مدل 15 اينچ سوني كه علاوه بر كارايي بالاي باتري و سبك بودن . بخصوص تو كاراي گرافيكي و رندر هاي 3 بعدي نرم افزارها قوي باشه . كلا قويترين لپ تاپ سوني تو اين سايز چه مدليه ؟
3) از بين مدلهاي 13 اينچ سوني كه كارايي بالاي گرافيكي داشته باشه و وزن كمي براي حمل و نقل . بالاترين و بهترين مدل رو چه پيشنهاد مي كنيد؟
( مساله قيمت مهم نيست... كارايي طبق انتظارات ذكر شده مهمتره و بيشتر استفاده با برنامه هاي كد و رندر 2 و 3 بعديه ... همينطور ميزان زياد هارد هم مهم نيست اما ترجيحا مدلهاي full port اولويت دارن.. رم 1 گيگ و سي پي يو با حداقل 2 مگ كش يا ترجيحا 4 مگ كش و عمر باتري حداقل 4 ساعت مورد انتظاره ... )
4) بهترين مركز فروش لپ تاپ سوني از نظر تجربيات ارزنده شما كدومه ؟

مرسي از راهنمايي

birak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1) از دوستان كساني هستند كه با مدلهاي finger print دار لپ تاپ كار كرده باشن ؟ ممنون ميشم در اين مورد توضيح بدن ... از نظر كارايي و امنيت واقعا 100% از دسترسي غير مجاز به ويندوز جلوگيري مي كنه يا يه چيزي تو مايه هاي پسورد ويندوز به آسوني ميشه دورش زد ؟
2) ديگه اينكه كدوم مدلهاي لپ تاپ اين امكان رو دارن ؟ آيا مدلي از سوني هست كه finger print هم داشته باشه ؟

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من سعي ميكنم كه نظر خودم رو به شما تحميل نكنم . شما بهتره خودتون يه سري به سايتهاي زير بزنيد و در بودجه مشخص شده بهترين هاي رو انتخاي نماييد . مدل هاي انتخابي را به همراه نيازها و سقف قيمتي خودتون رو اينجا بزاريد تا من و دوستان عزيزتر از جانم در موردش بحث كنند .

آقا کدوم زیر؟!
من نظرم دل 6400 هست که 899000 فقط چون cpu 1.6 هست میشه باهاش کار محاسباتی کرد یا خیر؟

:lol: :p

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بعد از 100 روز به این تاپیک سر زدم
الانم با همون Tecra A7 خودم اومدم
سالم . پر سرعت . پر قدرت . بی نقص داره کار می کنه

قیمت : 1300000 تومان فکر می کنم الان ارزون شده البته من 1.4 میلیون خریدم
از یه مغازه تو پایتخت به اسم پاسارگاد خریدم

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند روز پیش پایتخت بودم امرتات چند مدل جدید Core 2 Duo آورده بود که واقعا از همه نظر عالی بود.

یکیش SZ230P که قیمتش 2,170 بود با یک گیگ رم و سی پی یو کلاک 1.83
دیگری SZ330P که قیمتش 2.380 با 2 گیگ رم و کلاک 2 گیگاهرتز.
هر دو 120 گیگ هارد و بقیه مشخصات سری SZ

1) مي خواستم بدونم كه مدلهاي core 2 dou سوني در حال حاضر تو ايران موجوده يا نه ؟ اگه اومده چه مدلي ؟
ديگه اينگه دنبال اين مشخصات تو مدل سوني هستم . بهترين پيشنهاد چيه ؟
2) يه مدل 15 اينچ سوني كه علاوه بر كارايي بالاي باتري و سبك بودن . بخصوص تو كاراي گرافيكي و رندر هاي 3 بعدي نرم افزارها قوي باشه . كلا قويترين لپ تاپ سوني تو اين سايز چه مدليه ؟
3) از بين مدلهاي 13 اينچ سوني كه كارايي بالاي گرافيكي داشته باشه و وزن كمي براي حمل و نقل . بالاترين و بهترين مدل رو چه پيشنهاد مي كنيد؟
( مساله قيمت مهم نيست... كارايي طبق انتظارات ذكر شده مهمتره و بيشتر استفاده با برنامه هاي كد و رندر 2 و 3 بعديه ... همينطور ميزان زياد هارد هم مهم نيست اما ترجيحا مدلهاي full port اولويت دارن.. رم 1 گيگ و سي پي يو با حداقل 2 مگ كش يا ترجيحا 4 مگ كش و عمر باتري حداقل 4 ساعت مورد انتظاره ... )
4) بهترين مركز فروش لپ تاپ سوني از نظر تجربيات ارزنده شما كدومه ؟

مرسي از راهنمايي

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1) از دوستان كساني هستند كه با مدلهاي finger print دار لپ تاپ كار كرده باشن ؟ ممنون ميشم در اين مورد توضيح بدن ... از نظر كارايي و امنيت واقعا 100% از دسترسي غير مجاز به ويندوز جلوگيري مي كنه يا يه چيزي تو مايه هاي پسورد ويندوز به آسوني ميشه دورش زد ؟
2) ديگه اينكه كدوم مدلهاي لپ تاپ اين امكان رو دارن ؟ آيا مدلي از سوني هست كه finger print هم داشته باشه ؟

سری SZ همه سنسور اثر انگشت دارن بقیه رو نمیدونم.

از نظر امنیت، توی Manual لپتاپ نوشته که ما تضمین 100 درصد نمیدیم که اینو نشه دورش زد. البته اینو از نظر حقوقی مینویسه که اگر کسی براش مشکلی پیش اومد نتونه Sue شون کنه.

تکنیک image processing هست دیگه. ممکنه اگر اثر انگشت دو نفر خیلی شبیه باشه اشتباه کنه.

در ضمن با فعال کردن اثر انگشت لاگین با پسوورد هم همچنان میمونه و اگر کسی پسوورد رو بدونه میتونه لاگین کنه.

osho

Registered User
لایک‌ها
1
بابا يه نظری چیزی ؟!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
یه سوال داشتم
با مبلغ حدود 1300000 بهترین گزینه برای خرید چه مدلی هستش ؟؟
کارخانه سازنده اش زیاد برام مهم نیست!
استفاده من هم بیشتر cam/cad و photoshop هست بازی هم زیاد میکنم:blush:
اینطور که فهمیدم INSPIRON -6400D DELL خیلی گزینه خوبیه:
CPU(Ghz): DUO CORE 2.0
RAM: 1024mbDDR2
H.D.D 120GB SATA
Drive: DVD-RW DL
Display 15.4WXGA
VGA: 256 ATI 1300
Cashe: 2MB
Weight: 2.7KG
Price: 1330000
Graphic Card: 256 MB ATI X1400
البته همین مدل رو ظاهرا با VGA 7600 GeForce هم زده که یکم گرونتره...
نظر شما چیه؟؟
ممنون

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

همین Toshiba Tecra A7 S712 من Finger Print داره
امنیتشم خوبه
قیمت : 1.3

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان این پردازنده Intel 1.6 Dual Core FSB 533(T2050)
از مثلا سنترینو 1.8 قدرتمند تره!؟
و اگه کسی دل Model: Inspiron 6400N(1.6) داره میشه بگه راضی هست یا نه!؟
چون من پولشو به سختی جور کردم نمی خوام هدر بدم
مرسی

ocarina2

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال داشتم
با مبلغ حدود 1300000 بهترین گزینه برای خرید چه مدلی هستش ؟؟
کارخانه سازنده اش زیاد برام مهم نیست!
استفاده من هم بیشتر cam/cad و photoshop هست بازی هم زیاد میکنم:blush:
اینطور که فهمیدم INSPIRON -6400D DELL خیلی گزینه خوبیه:
CPU(Ghz): DUO CORE 2.0
RAM: 1024mbDDR2
H.D.D 120GB SATA
Drive: DVD-RW DL
Display 15.4WXGA
VGA: 256 ATI 1300
Cashe: 2MB
Weight: 2.7KG
Price: 1330000
Graphic Card: 256 MB ATI X1400
البته همین مدل رو ظاهرا با VGA 7600 GeForce هم زده که یکم گرونتره...
نظر شما چیه؟؟
ممنون
آره این خیلی باحاله و چشم منو گرفته....
البته قیمتی که من دارم 1.217 هست
اما در کل قیمتش با توجه به امکاناتش عالی است

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان این پردازنده Intel 1.6 Dual Core FSB 533(T2050)
از مثلا سنترینو 1.8 قدرتمند تره!؟
فکر می کنم مقاله مخصوص توضیحات و تفاوت های کور دو و پردازنده های دیگه رو تو همین Pt خوندم یا یه جای دیگه بود !!!! :D :D :D

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
خصوصیات و قیمتش رو می خوام
و آیا می ارزه کسی اینو بخره یا نه
توی ایران هم هست؟
...

بالا