سلام من هم بعد از خرید یه لپ تاپ دارم سر می زنم به اینجا
منم یه tecra a7 خریدم از آفتاب شرق خریدمش 19-6-85 بود که با مشخصات زیر
Toshiba Tecra A7
Duo Core 1.86GHz
512MB
80GB
DVD-RW
15.4'' TrueBrit PRO
که به قیمت 1350000 تومان شد با یکشال گارانتی خده آفتاب شرق و یه رم 512سامسونگ مثل همونی که روش بود رو به قیمت 69000 تومان از خودشون خریدم و یه کیف هم به قیمت 25000 تومان از پایتحت خریدم حالا به نسب تقریبا یک ماه پیش من این لپ تاپ رو خوب خریدم ؟؟؟؟
منم خودم ارزونترش رو پیدا کردم اما گارانتی نداشت خوده مسئول فروش آفتاب شرق گفت بدون گارانتی هم میتونه حدود 1200-1250 بده
شخصا به دوستانی که برا خرید لپ تاپ می روند پیشنهاد می کنم که تموم وسایل لازم اعم از (کابل شبکه کراس یا معمولی -سی دی -رم برای رم ریدر)همراهشون ببرند که هم چیزشو تست کنند و چشم بسته یه سیستم رو نخرند
اونجا که میرید خرید پر رو باشید خجالت و اینا رو بزارید برا وقتی که پول نمی دید
من خودم حدود 2 ساعت خریدم طول کشید که دم بود بندازنم بیرون
اگر عمری موند حتما Review رو می گذارم
مرسی بای
منم یه tecra a7 خریدم از آفتاب شرق خریدمش 19-6-85 بود که با مشخصات زیر
Toshiba Tecra A7
Duo Core 1.86GHz
512MB
80GB
DVD-RW
15.4'' TrueBrit PRO
که به قیمت 1350000 تومان شد با یکشال گارانتی خده آفتاب شرق و یه رم 512سامسونگ مثل همونی که روش بود رو به قیمت 69000 تومان از خودشون خریدم و یه کیف هم به قیمت 25000 تومان از پایتحت خریدم حالا به نسب تقریبا یک ماه پیش من این لپ تاپ رو خوب خریدم ؟؟؟؟
منم خودم ارزونترش رو پیدا کردم اما گارانتی نداشت خوده مسئول فروش آفتاب شرق گفت بدون گارانتی هم میتونه حدود 1200-1250 بده
شخصا به دوستانی که برا خرید لپ تاپ می روند پیشنهاد می کنم که تموم وسایل لازم اعم از (کابل شبکه کراس یا معمولی -سی دی -رم برای رم ریدر)همراهشون ببرند که هم چیزشو تست کنند و چشم بسته یه سیستم رو نخرند
اونجا که میرید خرید پر رو باشید خجالت و اینا رو بزارید برا وقتی که پول نمی دید
من خودم حدود 2 ساعت خریدم طول کشید که دم بود بندازنم بیرون
اگر عمری موند حتما Review رو می گذارم
مرسی بای