• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ali643

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من هم بعد از خرید یه لپ تاپ دارم سر می زنم به اینجا

منم یه tecra a7 خریدم از آفتاب شرق خریدمش 19-6-85 بود که با مشخصات زیر
Toshiba Tecra A7
Duo Core 1.86GHz
512MB
80GB
DVD-RW
15.4'' TrueBrit PRO

که به قیمت 1350000 تومان شد با یکشال گارانتی خده آفتاب شرق و یه رم 512سامسونگ مثل همونی که روش بود رو به قیمت 69000 تومان از خودشون خریدم و یه کیف هم به قیمت 25000 تومان از پایتحت خریدم حالا به نسب تقریبا یک ماه پیش من این لپ تاپ رو خوب خریدم ؟؟؟؟
منم خودم ارزونترش رو پیدا کردم اما گارانتی نداشت خوده مسئول فروش آفتاب شرق گفت بدون گارانتی هم میتونه حدود 1200-1250 بده

شخصا به دوستانی که برا خرید لپ تاپ می روند پیشنهاد می کنم که تموم وسایل لازم اعم از (کابل شبکه کراس یا معمولی -سی دی -رم برای رم ریدر)همراهشون ببرند که هم چیزشو تست کنند و چشم بسته یه سیستم رو نخرند

اونجا که میرید خرید پر رو باشید خجالت و اینا رو بزارید برا وقتی که پول نمی دید

من خودم حدود 2 ساعت خریدم طول کشید که دم بود بندازنم بیرون
اگر عمری موند حتما Review رو می گذارم

مرسی بای

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من هم بعد از خرید یه لپ تاپ دارم سر می زنم به اینجا

منم یه tecra a7 خریدم از آفتاب شرق خریدمش 19-6-85 بود که با مشخصات زیر
Toshiba Tecra A7
Duo Core 1.86GHz
512MB
80GB
DVD-RW
15.4'' TrueBrit PRO

که به قیمت 1350000 تومان شد با یکشال گارانتی خده آفتاب شرق و یه رم 512سامسونگ مثل همونی که روش بود رو به قیمت 69000 تومان از خودشون خریدم و یه کیف هم به قیمت 25000 تومان از پایتحت خریدم حالا به نسب تقریبا یک ماه پیش من این لپ تاپ رو خوب خریدم ؟؟؟؟
منم خودم ارزونترش رو پیدا کردم اما گارانتی نداشت خوده مسئول فروش آفتاب شرق گفت بدون گارانتی هم میتونه حدود 1200-1250 بده

شخصا به دوستانی که برا خرید لپ تاپ می روند پیشنهاد می کنم که تموم وسایل لازم اعم از (کابل شبکه کراس یا معمولی -سی دی -رم برای رم ریدر)همراهشون ببرند که هم چیزشو تست کنند و چشم بسته یه سیستم رو نخرند

اونجا که میرید خرید پر رو باشید خجالت و اینا رو بزارید برا وقتی که پول نمی دید

من خودم حدود 2 ساعت خریدم طول کشید که دم بود بندازنم بیرون
اگر عمری موند حتما Review رو می گذارم

مرسی بای
دوست عزیز مبارک باشه :D
لپ تاپ هامون مثل همه :D البته ماله من Tecra A7 S712 هستش مال شما چی ؟

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
در حد هفتصد هشتصد تومن لپ تاپ مناسب چی هسـت؟

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يه سوال: ايا همه لپ تاپ هايي تو بازار هست اين قابليت رو داره كه وقتي ميخوايم از برق شهر استفاده كنيم باتري از مدار خارج بشه و شارژ نشه .يعني فقط از برق شهر استفاده كنيم .
اگه همه مدلها اين طور نيستند در مشخصاتش بايد دنبال چي باشيم كه اين مطلب رو نشون بده؟

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست من فکر کنم این dell 6400 inspirn نسبت به قیمتش بد نباشه!من 70% مینو می خوام بخرم
http://www.zigorat.com
:D
موفق باشی
:p

ممنون. اون بالا دیدم شما دنبال لپ تاپ مناسب که بتونه مطلب رو هم تحمل کنه میگردی. این مدل که میگی چطوره؟ میکشه؟

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
ممکنه بچه های اینجا در مورد این مدل Dell - Inspiron - 1300(1.6 Cel)
نظر بدن؟ عیب هاش چیه؟
بنده یه لپ تاپی میخوام که بتونه برنامه های سنگین مثل مطلب رو تحمل کنه و گرافیکش هم اصلا برام مهم نیست.

http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=119

راستی یادم رفت بپرسم اینا که سیستم عامل داس دارند خودمون بدون مشکل میتونیم ویندوز روشون نصب کنیم؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
ممنون. ياهو زده 1,230 تا 1,440 دلار. اينجا هم که شما معرفي کردي نوشته 1.700 دلار
تا بياد تو ايران قيمتش چقدر زياد ميشه؟

توي فروشگاه سايت ياهو اين مشخصات رو براش نوشته:
Intel - Core Duo - 1.66 GHz Processor - Intel Centrino Duo - 1 GB Memory - 100 GB Hard Drive - 6.17 lbs

حالا توي ايران هم هست يا نه؟

birak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي همه دوستان
يكي از دوستان فرمودن كه مدلهاي sz320 &sz330 وارد بازار شده ... مي خواستم بدونم كسي به مدلهاي sz360 &sz381 هم جايي برخورد كرده تو ايران يا خير ؟

ali643

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که Tecra A7 S712 دارند وقتی که لپ تاپ رو روشن می کنند همون اول به عکس سفید نشون میده که توش نوشته Intel یا Intel Duo؟؟؟

لپ تاپ من نوشته Intel ولی تو آفتاب شرق که رفتم خریدم یه لپ تاپ Tecra A7 S712 بود که وقتی روشنش می کردی عکسی رو نشون می داد که نوشته بودIntel Duo

حالا ماله شما چه طوریه؟

حدس زدم که شاید با آپدیت BIOS بشه تصویر رو عوض کرد اما BIOS رو به نسخه 2 که آخرین نسخه است آپدیت کردم که نشد؟

حالا اگه شما می دونید جریانش رو برا من هم بگید

مرسی

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
نظر بدن؟ عیب هاش چیه؟
بنده یه لپ تاپی میخوام که بتونه برنامه های سنگین مثل مطلب رو تحمل کنه و گرافیکش هم اصلا برام مهم نیست.

راستی یادم رفت بپرسم اینا که سیستم عامل داس دارند خودمون بدون مشکل میتونیم ویندوز روشون نصب کنیم؟

سلام والا من چند فعه پرسیدم گفنتن می تونی باهاش با نرم افزارهای برق و متلب کار کنی ولی باید یکی که داره بیاد جواب بده!:happy:
آقا واسه اینکه ارزون بشه توش ویندوز نداره و می تونی از همون زیگورات بگیری من تا آخر دسامبر صبر می کنم
بعد می گیرم اگه شما زودتر گرفتی به ما خبر بده بی زحمت:[email protected]
:p

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر بدن؟ عیب هاش چیه؟

سلام . 1300 با سي پي يو celeron براي كارهاي سنگين اصلا مناسب نيست . در اين رده قيمتي به راحتي ميتوانيد يك لپتاپ مناسب با گرافيك شير و سي پي يو سنترينو پيدا كنيد . به ايم سايتها سري بزنيد :
www.parslaptop.com
www.zigorat.com
www.irhardware.com

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
مگه dell 6400 1.6 سلرو هست!؟
فکر کنم cure dua باشه ها!؟

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
لب تاپ ميخوام در حد 600 700 تومان شما چی پيشنهاد ميکنيد؟Dell - Inspiron - 1300 1.6 Celچه جورياست؟و مشخصاتش چيه؟

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
لب تاپ ميخوام در حد 600 700 تومان شما چی پيشنهاد ميکنيد؟Dell - Inspiron - 1300 1.6 Celچه جورياست؟و مشخصاتش چيه؟
من تازه گرفتم.با گارنتي ديجيتال 700 تومن. خوبه همه كار انجام ميده .فقط كنده كه زياد براي من مهم نيست.:D
البته بايد multi tasking رو باهاش بيخيال بشي:wacko:

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اقا شما همین dell 6400 رو خریدی 700000 و کنده!؟
رمش 512 هست و cpu 1.6 cure dua گرافیک 224 یعنی کنده!؟؟؟

بالا