• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sososo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
اگر بلوتوث نصب باشه، دو راهش اینه:
1- تو کنترل پنل آیکونش رو می بینی
2- Control Panel ==> System ==> Hardware (tab) ==> Device Manager بعد روی + کنار Network Adapters کلیک می کنی اگه یه خط حاوی بلوتوث می بینی.
البته یه راه ساده ترش اینه که مشخصات لپ تاپت رو ببینی!! :happy:

همونطور که دوستان گفتند، دلیل این که ظرفیت هارد رو کمتر می بینی اینه که یه Hidden Partition داری که برای ریکاوری استفاده میشه. توصیه من اینه که:
1- اگر CD ریکاوری یا ویندوز همراه لپتاپت هست، این پارتیشن رو به وسیله Partition Magic تبدیل کن به یه پارتیشن معمولی.
2- اگر نیست، اول از محتویات اون پارتیشن یک image بگیر و بعد این کارو بکن.
در مورد هر کدوم ار موارد اگه توضیح بیشتری لازمه بگو.:D
البته با عرض معذرت از دوستان. این بحث باید در قسمت بررسی مشکلات مطرح می شد!

سلام با لپ تاپ من cd ریکاوری نیست ، لطفا بگید چطوری باید image بگیرم تا بتونم از بقیه فضای هارد استفاده کنم ؟؟؟؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
در مورد اولی که نظر دوستان تایید میشه!
حالا برسیم به اما!
این مدل هایی که گفتی هیچ کدوم به درد ویستا نمی خورند.
شما اگه می خوای ویستا نصب کنی یا باید AMD 64 بگیری یا Core 2 Duo که 64 بیتی هستند.
تو همون سایتی که این مدل ها رو دیدی یه مدل هست که از همه نظر برات مناسبه:
6400(2.0 Core 2 Duo) قیمتش هم 1400 خوبه!
core due ها و حتی centrino هم امکان نسب vista رو دارند. بهتره لپتاپ هایی رو بگیرید که خوده سایتش اعلام کرده vista compatible هستند.
سلام با لپ تاپ من cd ریکاوری نیست ، لطفا بگید چطوری باید image بگیرم تا بتونم از بقیه فضای هارد استفاده کنم ؟؟؟؟
برند؟ یه سری رجوع کنید به دفترچه.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مثل اینکه خیلی این تحقیقات من فایده نداشته چون همه گزینه ها رد شد؟!
فکر کنم باید بگردم دنبال یه مدل از سونی که گرافیک share هم نباشه .
اما در مورد مطلبی که دوستمون در مورد ویستا گفتند .پس اینطور که شما گفتید باید برم دنبال یه سیستم با Core 2dou
بگردم .که فکر نکنم انتخابهای زیادی داشته باشم .پس شاید ویستا رو بیخیال بشم .
فکر نمیکنم گزینه 4- گرافیکش shareباشه !!مثل اینکه 7400 بود !!
ممنون از راهنمایی دوستان .باز هم مزاحم میشم .

خوب من یه نگاه توی این لیست قیمتهایی که دارم کردم دیدم از سونی یه مدل core 2dou بیشتر نیست .
sony FE 770G -1.83core duo2 -1GB-120GB-15.4 WXGA-128 mb intel -2.8 kg-1.480.000 toman.گارانتی امرتات
اما DELL: 6400 D :2 core duo2 -1GB-120 sata-256 geforce-15.4 WXbrite-1.410.000 toman.گارانتی اتصالات
از سری sz سونی مدلی نیست که core duo 2 باشه ؟
اخه من دوست دارم وزنه لپ تاپه خیلی زیاد نباشه .در ضمن ممکنه با این گرافیک سیستم خیلی داغ بشه؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مثل اینکه خیلی این تحقیقات من فایده نداشته چون همه گزینه ها رد شد؟!
فکر کنم باید بگردم دنبال یه مدل از سونی که گرافیک share هم نباشه .
اما در مورد مطلبی که دوستمون در مورد ویستا گفتند .پس اینطور که شما گفتید باید برم دنبال یه سیستم با Core 2dou
بگردم .که فکر نکنم انتخابهای زیادی داشته باشم .پس شاید ویستا رو بیخیال بشم .
فکر نمیکنم گزینه 4- گرافیکش shareباشه !!مثل اینکه 7400 بود !!
ممنون از راهنمایی دوستان .باز هم مزاحم میشم .
سلام . لازم نيست براي ويندوز ويستا شما دنبال core2due باشيد . core due هم ميتونه جوابگوي شما باشه و ويستا رو ساپورت ميكنه . شما ميتونيد براي راحت تر كردن كارتون هر سيستمي رو كه ديديد آرم vista capable داشت اون ويستا رو كاملا ساپورت ميكنه .
در ضمن در مورد اون توشيبا هم من با يك مدل پايينتر اشتباه گرفتم . a100 - sk9 گرافيكش Geforce go 7600 است .
زياد رو سوني مانور نديد بهتره چون گزينه هاي مقرون به صرفه اي پيدا نكرده ايد .
تو سايتهايي مانند زيگورات و پارس لپتاپ و پارسكام پردازش و ... بگرديد .
اگه هم همين توشيبا نظرتون رو گرفته خوب مباركه . گرچه من زياد از توشيبا خوشم نمياد . اخيرا از كيفيت صفحه نمايشش كاسته شده .
www.zigorat.com
www.irhardware.com
www.parslaptop.com

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من یه نگاه توی این لیست قیمتهایی که دارم کردم دیدم از سونی یه مدل core 2dou بیشتر نیست .
sony FE 770G -1.83core duo2 -1GB-120GB-15.4 WXGA-128 mb intel -2.8 kg-1.480.000 toman.گارانتی امرتات
اما DELL: 6400 D :2 core duo2 -1GB-120 sata-256 geforce-15.4 WXbrite-1.410.000 toman.گارانتی اتصالات
از سری sz سونی مدلی نیست که core duo 2 باشه ؟
اخه من دوست دارم وزنه لپ تاپه خیلی زیاد نباشه .در ضمن ممکنه با این گرافیک سیستم خیلی داغ بشه؟

فكر كنم همون دومي به صرفه تر باشه .

negar770

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اين خيلي عالي هستش فقط قيمتش رو بگو . به نظر تو رده قيمتي سوني چيزهاي بهتري ميشه پيدا كرد .

قیمتش 1980000.البته من یه جااین مدل رو دیدم.میخواستم از قیمتش مطمئن شم

negar770

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگار خانوم،
این فرم رو بی زحمت پر کنید:
1- مورد استفاده: گفتید اتوکد، 3d یا بازی هم می کنید؟
2- رنج قیمت
3- اندازه مانیتور
4- قابل حمل بودن چقدر مهمه؟
5- برند چقدر مهمه؟ ترتیب اولویت؟
6- در آینده می خواهید حتما ویستا نصب کنید؟

البته یه توضیحی برای دوستانی که طالب ویستا هستند بدم:
اگه تو فکر این هستید که یه سال دیگه با یه سی دی 700 تومنی مثل الان XP ویستا رو می تونید نصب کنید و به راحتی استفاده کنید، سخت در اشتباهید.
اگه واقعا طالب ویستا هستید باید صبر کنید تا مدل هایی که روشون نصب هست بیاد. یا این که یک مدل Vista Capable که برچسب داره بخرید و بعدا ویندوز ویستا رو بخرید و روش نصب کنید.

1-اتوکد،مکس
2-تا 1700000
3-15.4"
4-70%
5-خودم دنبال sony یا toshiba بودم.البته سوالمو اینجا پرسیدم که نظر دیگران رو بدونم.
6-بله

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
من چند روز پیش واسه خرید رفتم پایتخت...هر چی 2-2 تا کردم دیدم جز Core2Duo هیچی نمیصزفه..زیادم گرون نبود...از هر برندی 2-3 تا دیدم..قیمتشون بین 1200-1400 میچرخید..واسه مدلهای سبک و اداری هم حدود 1700...

ایراد خاصی دیدین توشون؟؟

سلام بر استاد من،:blush:

من فکر می کنم که اگر صبر کنیم، بهتر است، تا قیمت ها پایین تر بیاد. برای DELL ارزانترین جا زیگورات است..(اما شاید بهترین جا نباشه! (;)

الان روی این لینک قیمت 6400 را داده 1200000 تومان! البته قبلن ها ادعا می کرد که قیمت دا خل سایتش مربوط به فروش در دبی است! طبق تجربه ی من معمولا بعد از یکی دو ماه همین قیمت را در ایران می دهند!

من تا حالا بهترین قیمت برای یک core2duo را فقط در 6400 دیده ام.:blush:
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=133
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=121
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=109
این هم مدل های دیگه از دل:
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=90
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=126

به شرطی که با کارت گرافیکش مشکلی نداشته باشید.

این هم یک لینک خوب از این مدل:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Inspiron+e1505+Core+2+Duo

در ضمن این لینک از همان نوت بوک البته با سی پی یوی core duo:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3089&review=Dell+Inspiron+6400

در ضمن ابزارپیشرو هم دل می آورد:
http://www.abzarpishro.com/price/notebook.pdf

برای مقایسه قیمت ها هم سری به لینک زیر بزنید:
http://www.notebookreview.com/price/default.asp?cmd=&callingPage=0

با تشکر

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-اتوکد،مکس
2-تا 1700000
3-15.4"
4-70%
5-خودم دنبال sony یا toshiba بودم.البته سوالمو اینجا پرسیدم که نظر دیگران رو بدونم.
6-بله

1 - این فاکتور نیازمند این حداقل هاست*:
(* این فاکتور ها برای دسکتاپ در نظر گرفته شده ولی می توان معادل آن را در لپ تاپ مقایسه کرد.)

Intel® Pentium® III or AMD® processor, 500 MHz or higher
RAM 512 Meg
Swap space 500 Meg
Graphics card supporting 1024x768x16-bit color with 64 MB RAM
DVD-ROM drive

و معیار های مطلوب از این قرار است:

dual Intel Xeon® or dual AMD Athlon®or Opteron® 32-bit system
Ram: 1 GB
Swap space2 Gig

OpenGL® and Direct3D® hardware acceleration supported; 3D graphics accelerator 1280x1024x32-bit color with 256 MB RAM recommended​

با در نظر گرفتن سایر فاکتور ها، این مدل ها به نظرم مناسب باشند، خودتون مقایسه کنید:

4gjeyhj.jpg

2u6n1uc.jpg

اما اگه نظر من رو بخواهید، با توجه به اهمیتی که برای قابلیت حمل قایل شدید و با در نظر گرفتن این که حمل یک لپتاپ 15.4 اینچی مشکل تر از اون چیزیه که به نظر می رسه، من توصیه می کنم روی SZ 220 بیشتر فکر کنید.

تصحیح شد.

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مهم در مورد پست قبلی:
توچه داشته باشید که در این مقایسه ها به مسایلی از قبیل کیفیت ساخت، سیستم عامل، کارایی باتری (غیر از D620( ، معتبر بودن گارانتی و کیفیت خدمات بعد از فروش، وجود یا عدم وجود سی ری ریکاوری، کارایی در عمل و از این قبیل پرداخته نشده و تنها مشخصات اظهار شده توسط سازندگان روی کاغذ مقایسه شده است.
علاوه بر این ها مقبولیت ظاهری لپ تاپ نکته مهمی است که تنها در مشاهده مستقیم تعیین می گردد. لذا تا زمان تکمیل اطلاعات فوق و مشاهده مدل ها از نزدیک بهتر است تمامی گزینه ها را در نظر داشته باشید.

negar770

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما اگه نظر من رو بخواهید، با توجه به اهمیتی که برای قابلیت حمل قایل شدید و با در نظر گرفتن این که حمل یک لپتاپ 15.4 اینچی مشکل تر از اون چیزیه که به نظر می رسه، من توصیه می کنم روی SZ 220 بیشتر فکر کنید.

تصحیح شد.[/QUOTE]
از راهنماییتون ممنونم.فکر می کنید "13 برای کار طراحی مناسب باشه؟

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنماییتون ممنونم.فکر می کنید "13 برای کار طراحی مناسب باشه؟
اینو باید خودتون از نزدیک ببینید یا از کسی که با این مدل کار کرده بپرسید.
یکی از دوستان به نام ealy از همین سری sz داره و ظاهرا راضیه. فکر کنم بتونه کمکتون کنه.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

تصحیح شد.
از راهنماییتون ممنونم.فکر می کنید "13 برای کار طراحی مناسب باشه؟[/QUOTE]

اختلاف وزن یه لپ تاپ 15.4 با 14 اینچ حداکثر 500 گرمه. با توجه به کار شما که طراحی هست من فکر میکنم که 13 اینچ مناسبتان نباشد. ضمن این که هر چه صفحه نمایش کوچکتر باشد، صفحه کلید آن هم کوچکتر است در نتیجه کار کردن با آن سخت خواهد بود.

اگر لپ تاپتان را خیلی جابجا می کنید (با توجه به کارتان) آن وقت وزن مهم خواهد بود. من پیشنهاد می کنم که لپ تاپ از 14 اینچ پایین تر نباشه...

مال من 15.4 هست ( یا شاید هم 15.1... اصلاً داریم؟... نمی دونم) و وزن 2.7. به نظرتون زیاده؟...

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم 13.3 دارم و به نظرم مناسبه. البته من کار گرافیکی نمیکنم و برنامه نویسی و طراحی وب انجام میدم و تا حالا به مشکلب نخوردم.

ضمت ابنکه 500 گرم تفاوت در وزن خیلی مهمه. من خودم الان میذارمش تو کوله ÷شتی و خیلی راحتم ولی اگر یکی دو تا کتاب بزرگ هم همراهش تو کوله بگذارم احساس میکنم به ÷شتم داره فشار میاد.

sevenmax

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
تا یک تومن (کمی هم بیشتر بود مشکلی نداره) برای کارای گرافیکی(فتوشاپ،طراحی وب، فلش) چی بیشنهاد می کنین

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتش 1980000.البته من یه جااین مدل رو دیدم.میخواستم از قیمتش مطمئن شم
خوب اگه نظر بنده حقير رو ميخواين من اصلا رو سوني فكر نميكنم چون واقعا قيمتش عادلانه نيست . تخصص اصلي سوني در سري Fs و اولترا پرتابلهاست و سري Fe زياد امتيازي نداره . شما ميتونين در اين رده قيمت انتخابهاي بهتري داشته باشين . كمي گشت و گزار و تحقيق بد نيست . من خودم اندازه پول يه لپتاپ گشت زدم از آخر يه چيز آشغال گيرم كرد :(

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام
من دنبال یه لپ تاپ با حدود قیمت 600-700 می گردم...کارم هم زیاد سنگین نیست یه کار اداری ساده اما می خوام یه چیزی باشه که زود قدیمی نشه....خیلی ها بهم گفتن فوجیسو زیمنس خوبه ....واقعا خوبه؟؟؟چه ایرادایی داره و چه مزیت هایی؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام
من دنبال یه لپ تاپ با حدود قیمت 600-700 می گردم...کارم هم زیاد سنگین نیست یه کار اداری ساده اما می خوام یه چیزی باشه که زود قدیمی نشه....خیلی ها بهم گفتن فوجیسو زیمنس خوبه ....واقعا خوبه؟؟؟چه ایرادایی داره و چه مزیت هایی؟
سلام...

این مدلهایی که در این رده قیمتی به ذهنم می رسد:
Fujitsu Siemens Amilo Pro V2060
CPU:Sonoma 1.86,RAM:512,HDD:80,DVDRW,15.0" XGA,WLAN 850000تومان

Fujitsu Siemens Amilo Pro V2085

CPU:Sonoma 1.73,RAM:512,HDD:80,DVDRW,15.0" XGA,WLAN 830000تومان

Dell inspiron 1300
مواظب باشید در این نوت بوک امکاناتی نیست، (معمولا غیر ضروری برای بعضی و ضروری برای بعضی دیگر)،
در ضمن روی بعضی از این مدل سیستم عامل داس بجای ویندوز است! پس حواستان جمع باشد! در هنگام خرید این ها را از فروشنده بپرسید!
centrino 1.8,RAM:512,HDD:60,DVDRW,بدون کارت شبکه بی سیم و.... 7000000 تومان

دوستان دیگر مدل هایی دیگری را هم معرفی می کنند! :D

این نوت بوک هایی را که گفته ام، نوت بوک هایی است که در این رده قیمتی یافت می شوند! و دلیل تایید آنها نیست!

حتما سعی کنید سی پی یو نوت بوکتان موبایل باشد یعنی به ترتیب اولویت:
sonanma,
dothan)معروف به centrino)

بالا