• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام لطفا توضيح بديد
يه لپتاپ با cpu 1.6 سلرون چقدر تو سرعت با 1.6 سنترينو در همون لپتاپ و باشرايط مشابه داره؟
و اوصولا لپتاپ با يه cpu 1.6 سلرون رو ميشه با چه cpuيي در pc مقايسه كرد؟در مورد سنترينو و core dual چهطور؟
ممنون ميشم جواب بديد برام مهمه;)

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام لطفا توضيح بديد
يه لپتاپ با cpu 1.6 سلرون چقدر تو سرعت با 1.6 سنترينو در همون لپتاپ و باشرايط مشابه داره؟
و اوصولا لپتاپ با يه cpu 1.6 سلرون رو ميشه با چه cpuيي در pc مقايسه كرد؟در مورد سنترينو و core dual چهطور؟
خوب شما ميتونيد براي پي بردن به تفاوت سلرون و سنترينو به تفاوت سلرون در سكتاپ با pentium ht در دسكتاپ توجه كنيد .

sevenmax

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
تا یک تومن (کمی هم بیشتر بود مشکلی نداره) برای کارای گرافیکی(فتوشاپ،طراحی وب، فلش) چی بیشنهاد می کنین
کسی نیست جواب ما رو بده

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام لطفا توضيح بديد
كسي از دوستان اهل فن بياد و جواب منو كامل بده .ممنون ميشم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام بر استاد من،:blush:

من فکر می کنم که اگر صبر کنیم، بهتر است، تا قیمت ها پایین تر بیاد. برای DELL ارزانترین جا زیگورات است..(اما شاید بهترین جا نباشه! (;)

الان روی این لینک قیمت 6400 را داده 1200000 تومان! البته قبلن ها ادعا می کرد که قیمت دا خل سایتش مربوط به فروش در دبی است! طبق تجربه ی من معمولا بعد از یکی دو ماه همین قیمت را در ایران می دهند!

من تا حالا بهترین قیمت برای یک core2duo را فقط در 6400 دیده ام.:blush:
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=133
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=121
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=109
این هم مدل های دیگه از دل:
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=90
http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=126

به شرطی که با کارت گرافیکش مشکلی نداشته باشید.

این هم یک لینک خوب از این مدل:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Inspiron+e1505+Core+2+Duo

در ضمن این لینک از همان نوت بوک البته با سی پی یوی core duo:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3089&review=Dell+Inspiron+6400

در ضمن ابزارپیشرو هم دل می آورد:
http://www.abzarpishro.com/price/notebook.pdf

برای مقایسه قیمت ها هم سری به لینک زیر بزنید:
http://www.notebookreview.com/price/default.asp?cmd=&callingPage=0

با تشکر

خیلی عالی بود..عادل خان..استاد هم شمایی..من اوچیکتم...

راستش یه سری تغییر تو رویه وارد کننده ها دیدم...خیلی بخوام صبر کنم از اونور مستقیم خرید میکنم...
ولی کلا بازار داخلی رو 2-3 بار دیگه بالا پایین کردم...6400 واقعا گزینه خوبیه...کاملا مطابق نیاز ...

بازم خیلی ممنون از لینکها و راهنمایی...ولی الان انتخاب اولم توریون 64 ایکس2 هست...چون قیمتش زیر 1 هست همینجا هم حتی..انورم میشه پاینتر روش فکر کرد..;)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
خیلی عالی بود..عادل خان..استاد هم شمایی..من اوچیکتم...

راستش یه سری تغییر تو رویه وارد کننده ها دیدم...خیلی بخوام صبر کنم از اونور مستقیم خرید میکنم...
ولی کلا بازار داخلی رو 2-3 بار دیگه بالا پایین کردم...6400 واقعا گزینه خوبیه...کاملا مطابق نیاز ...

بازم خیلی ممنون از لینکها و راهنمایی...ولی الان انتخاب اولم توریون 64 ایکس2 هست...چون قیمتش زیر 1 هست همینجا هم حتی..انورم میشه پاینتر روش فکر کرد..;)

میشه مدلش رو بدی؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
میشه مدلش رو بدی؟

Gateway تو بازار داخلی 2-3 مدل توریون داره همگی زیر 1..دقیق یادم نیست..باید بروشوذرشو پیدا کنم..

ولی من دنبال یه مدل ایسرم که اونم تو ایران نیست..

negar770

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اختلاف وزن یه لپ تاپ 15.4 با 14 اینچ حداکثر 500 گرمه. با توجه به کار شما که طراحی هست من فکر میکنم که 13 اینچ مناسبتان نباشد. ضمن این که هر چه صفحه نمایش کوچکتر باشد، صفحه کلید آن هم کوچکتر است در نتیجه کار کردن با آن سخت خواهد بود.

اگر لپ تاپتان را خیلی جابجا می کنید (با توجه به کارتان) آن وقت وزن مهم خواهد بود. من پیشنهاد می کنم که لپ تاپ از 14 اینچ پایین تر نباشه...

مال من 15.4 هست ( یا شاید هم 15.1... اصلاً داریم؟... نمی دونم) و وزن 2.7. به نظرتون زیاده؟...[/QUOTE]

نه 2.7 بد نیست.اگه نظرتونو هم بگین ممنون میشم.

sevenmax

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
تا یک تومن (کمی هم بیشتر بود مشکلی نداره) برای کارای گرافیکی(فتوشاپ،طراحی وب، فلش) چی بیشنهاد می کنین

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
آقا عادل می شه نظرت رو راجع به زیمنس بگی؟؟؟؟
ضمنا می خوام از یکی بخرم آشنا داری برام پی ام بده...مرسی
ضمنا recovery by dvd یعنی چه؟

1-فوجیتسو-زیمنس، متاسفانه نتوانسته است در بازار جهانی واقعا خودی نشان دهد! اما سعی کنید بین مدل ها و ردیف های قیمتی و نوع کارتان نگاه کنید! یعنی شما در ایران در یک رده قیمتی ممکن است یکی از انتخاب های خوب فوجیتسوزیمنس باشد !
در ضمن این برند،معمولا کیفیت صفحه نمایش تا حدودی بهتر است ! البته با توجه به نوع صفحه نمایش!

2-آشنا ندارم!:blush:

3-یعنی شما دی وی دی ریکاوری را داخل دستگاه می گذارید، و در نتیجه درایو سی تان فرمت می شود و تمام اطلاعات لازم روی هارد کپی می شود و بعد از یک بوت، نوت بوکتان چون روز اول می شود!(همان صفحه آبی معرفی و.....:lol: )

بهتر بود این سوال را در تاپیک ریکاوری می پرسیدید.:happy:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
چرا منظور همون 6400 بود . نظر ديگه اي داري ؟

دوست خوبم، همانطور که همیشه گفته ام نوت وبک کامل یا فت نمی شود و هرکدام نقصی دارد!
من هم روز اولی که این 8104 را بعد از 510m تجربه کردم از بعضی جهات تو ذوقم خورد!:lol: اما واقعا یک مزیت هایی داشت و یک مشکلاتی! مثلا به نظر من صفحه کلید دل نرمتر و بی صداتر بود! ولی بعضی کلید هاش مثل del و غیره بد جایی بودند!:happy:

خوب شما، بهتر است نقدی برای نوت بوکتان بی نویسی.تا دیگر دوستان مشکل شما را نداشته باشند! این همه دوستان 6400 گرفتند و یک کدام نقدی ننوشته اند!

حداقل مشکلاتتان را بگویید!

اما انتظار دسکتاپی نداشته باشید!:happy: 6400 با قیمتش برایتان ایده آل بود، و به نسبت با قیمت بسنجید....:happy:

از کاربر فعال بخش بعید است، که به این زودی ناراحت شود!;)

فعلا وقت ندارم....:blush: خیلی شرمنده ام.....
وگرنه کاملتر بحث می کردم....

دیگر دوستان هم تا امروز جوابشان را می دهم!

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم باید چیکار کرد؟هر چی میام اینجا رو میخونم که به یه نتیجه برسم ظاهرا فایده نداره .دوستانی که به بحث لپ تاپ واردند و در اینجا لطف میکنند ما رو راهنمایی میکنند در خرید به مسائلی اشاره میکنند که من به شخصه موندم چه کنم؟
مثال میزنم :من میخوام یه لپ تاپ بخرم از و فعلا "برندش" مهم نیست .در صحبت با دوستان از چندین برند مختلف انتخاب کردم که مشهور هستند اما هر کدام از دوستان به نحوی این برند هارو نفی کردند. توشیبا رو گفتند صفحه نمایش خوبی نداره(که اصل لپ تاپ به صفحه نمایشه ) .سونی رو گفتند نسبت به کارایی و مشخصات خیلی خیلی گرونه(که اگه این یکی ایرادی نداشته باشه بازم خوبه آدم پول زیاد بده ولی یه چیزه مطمئن بگیره ). dell رو هم که یکی از دوستانز فعال در بحث لپ تاپ در چند پست قبلی به شدت ازش ناراضیه (اونم یه مدل پرفروشی مثل 6400!!) -فوجیتسو رو هم که در بازار جهانی دوست خوبمون عادل گفت خیلی پسندیده نشده .
واقعا من موندم که باید چه کرد؟ اصلا قید لپ تاپ رو که نمیشه زد؟ ادم اگه یه برند رو انتخاب کنه راحت تر میتونه خرید کنه .اینطور نیست؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
نمیدونم باید چیکار کرد؟هر چی میام اینجا رو میخونم که به یه نتیجه برسم ظاهرا فایده نداره .دوستانی که به بحث لپ تاپ واردند و در اینجا لطف میکنند ما رو راهنمایی میکنند در خرید به مسائلی اشاره میکنند که من به شخصه موندم چه کنم؟
مثال میزنم :من میخوام یه لپ تاپ بخرم از و فعلا "برندش" مهم نیست .در صحبت با دوستان از چندین برند مختلف انتخاب کردم که مشهور هستند اما هر کدام از دوستان به نحوی این برند هارو نفی کردند. توشیبا رو گفتند صفحه نمایش خوبی نداره(که اصل لپ تاپ به صفحه نمایشه ) .سونی رو گفتند نسبت به کارایی و مشخصات خیلی خیلی گرونه(که اگه این یکی ایرادی نداشته باشه بازم خوبه آدم پول زیاد بده ولی یه چیزه مطمئن بگیره ). dell رو هم که یکی از دوستانز فعال در بحث لپ تاپ در چند پست قبلی به شدت ازش ناراضیه (اونم یه مدل پرفروشی مثل 6400!!) -فوجیتسو رو هم که در بازار جهانی دوست خوبمون عادل گفت خیلی پسندیده نشده .
واقعا من موندم که باید چه کرد؟ اصلا قید لپ تاپ رو که نمیشه زد؟ ادم اگه یه برند رو انتخاب کنه راحت تر میتونه خرید کنه .اینطور نیست؟
دوست خوبم هر برندی یک عیبی دارد! باز هم می گویم هیچ کدام کامل نیست!

شما در ضمن نگاهی به ال جی و ایسوس و ایسر هم بکنید.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام

دوست خوبم، باید خودتان تصمیم بگیرید، دوستان این بخش فقط می توانند، راهنمایی کنند، نه اینکه برای شما تصمیم بگیرند! معمولا خود افرادی که با دقت زیادی با انتخاب خودشان نوت بوک می خرند معمولا ناراضی می شوند، چه برسد به شما! این را نگفتم که بترسید! بلکه باید خودتان چند مدل را ببینید و بنا به نیازتان یک سری نوت بوک انتخاب کنید و در اینجا هرکدام از اعضا عیب ها و مزیت های نوت بوک های انتخابی شما را می گوید و شما در نهایت خودتان انتخاب می کنید.:happy:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
كسي از دوستان اهل فن بياد و جواب منو كامل بده .ممنون ميشم

1-نمی توان مقایسه ای واقعی بین سی پی یو های دسکتاپ و نوت بوک انجام داد!(بنا به نظر استاد اسفندیار و من حقیر) چون سی پی یوی نوت بوک اگر از نوع موبایل باشد بین سرعت با باتری و با برقش تفاوت است! همچنین در نوت بوک به علت بسته بودن فضای اخل آن و کم بودن این فضا، گرم شدن تدریجی درون سیستم روی خود سی پی یو و دیگر قسمت ها تا ثیر می گذارد و سرعت سی ستم را پایین می آورد(یعنی اختلالاتی در سیستم به راه می اندازد)، که با طراحی بد فضای داخل نوت بوک بدتر هم می شود. این مشکل دومی در سی پی یوهای غیر موبایل و سلرون خود را به شدت نشان می دهد!

2- با سی پی یو های سلرون شما زمان بوت طولانی ای خواهید داشت، باتری نوت بوکتان زود به زود تمام می شود و عمرش کوتاه می شود. زمان بالا آمدن برنامه ها طولانی تر می شود، اگر آنتی ویروس روی نوت بوکتان باشد خیلی بیشتر اذیت می شوید! و هزار تا چیز دیگر.:happy: حالا که قیمت سی پی یو های dothan (centrino( کاهش پیدا کرده است ، شما با قیمت 700 هزار تومان به بالا هم می توانید نوت بوک هایی بیابید. البته قبول دارم که در ایران کمی به سختی گیر می آید. اما با گشتن می توانید پیدا کنید.... حتی با سی پی یو ی سوناما...

3- در مورد مقایسه سرعت ها هم، اسفندیار عزیز گر چه این مقایسه ها را قبول نداشت، اما سرانجام یک مقایسه حدودی برای اعضای کنجکاو این بخش گذاشت: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=509063&postcount=1499
:D
خوب امیدوارم جوابتان را گرفته باشید!:happy:
ببخشید که دیر شد!:blush:
چون خیلی اوضاعم قمر در عقرب است!:eek:

بالا