• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
1-نمی توان مقایسه ای واقعی بین سی پی یو های دسکتاپ و نوت بوک انجام داد!(بنا به نظر استاد اسفندیار و من حقیر) چون سی پی یوی نوت بوک اگر از نوع موبایل باشد بین سرعت با باتری و با برقش تفاوت است! همچنین در نوت بوک به علت بسته بودن فضای اخل آن و کم بودن این فضا، گرم شدن تدریجی درون سیستم روی خود سی پی یو و دیگر قسمت ها تا ثیر می گذارد و سرعت سی ستم را پایین می آورد(یعنی اختلالاتی در سیستم به راه می اندازد)، که با طراحی بد فضای داخل نوت بوک بدتر هم می شود. این مشکل دومی در سی پی یوهای غیر موبایل و سلرون خود را به شدت نشان می دهد!

2- با سی پی یو های سلرون شما زمان بوت طولانی ای خواهید داشت، باتری نوت بوکتان زود به زود تمام می شود و عمرش کوتاه می شود. زمان بالا آمدن برنامه ها طولانی تر می شود، اگر آنتی ویروس روی نوت بوکتان باشد خیلی بیشتر اذیت می شوید! و هزار تا چیز دیگر.:happy: حالا که قیمت سی پی یو های dothan (centrino( کاهش پیدا کرده است ، شما با قیمت 700 هزار تومان به بالا هم می توانید نوت بوک هایی بیابید. البته قبول دارم که در ایران کمی به سختی گیر می آید. اما با گشتن می توانید پیدا کنید.... حتی با سی پی یو ی سوناما...

3- در مورد مقایسه سرعت ها هم، اسفندیار عزیز گر چه این مقایسه ها را قبول نداشت، اما سرانجام یک مقایسه حدودی برای اعضای کنجکاو این بخش گذاشت: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=509063&postcount=1499
:D
خوب امیدوارم جوابتان را گرفته باشید!:happy:
ببخشید که دیر شد!:blush:
چون خیلی اوضاعم قمر در عقرب است!:eek:

عادل خان جوابم رو گرفتم ممنون
:lol:
یه سئوال دیگه هم دارم :blush:
یه dell inspiron 1300 n 1.6 cel دارم و ازش هم راضیم (بر خلاف نظر دوستان که میگن cel خوب نیست).دیروز که پشتش رو نگاه میکردم , متوجه شدم محل هیت سینک cpu از بیرون قابل باز شدنه . منم بازش کردم و متوجه شدم از این محل cpu قابل دسترسی هست , درست مثل هارد و رم:D .
میخوام بدون با توجه به اینکه شرکت dell درست یه مدل 1300 باهمین مشخصات و با cpuی 1.73 سنترینو تولید کرده,cpu در لپتاپ من به مدل فوق قابل ارتقا هست یا خیر؟

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام :
دوستان از سه مدل زیر که همه Sony Vaio هستند کدام را پیشنهاد می کنید و چرا ؟
VGNBX570B01
VGN-FS980
VGN-FS850PW

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
با سلام
قضیه از این قراره که یکی از اشنایان ما به من سفارش داده که براش یه مدل لپ تاپ پیدا کنم که با قیمت 2 میلیون تومان بهترین باشه ! یعنی با قیمت 2 میلیون بهترین چیزی رو که میشه خرید!
من خیلی وقته که بازار لپ تاپ نبودم! الان نه فرصت دارم و نه حوصله که بشینم همه موارد رو انالیز کنم و...
حالا شما با این قیمت پیشنهادتون چیه! چه مارکی و چه مدلی !
لطفا چندین مدل رو معرفی کنید و به یک مدل اکتفا نکنید!
فرض کنید می خواید برای خودتون بخرید! یه جنس ابرومند وپدر مادر دار معرفی کنید!
هر چی امکاناتش بالاتر باشه بهتره!
صفحه 15 اینچ
دی وی دی رایتر داشته باشه
زیاد سنگین نباشه!
سی پی یو (_خودتون هر کدوم که فکر میکنید با این پول بهتره)
کارت گرافیک به نسب بقیه مهم نیست! یعنی نمی خواد خیلی توپ باشه
مودم وایرلس و بلوتوس داشته باشه
هادرم حداقل 80 باشه
رم هم هم به نظرم حداقل 512 باشه
اگر تیونر رادیو و تلویزیون یا خروجی برای کپچر داشته باشه هم خیلی خوبه

خلاصه یه ثوابی کنید ما رو کمک کنید که دعای خیر ما پشت و پناهتون باشه

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
قضیه از این قراره که یکی از اشنایان ما به من سفارش داده که براش یه مدل لپ تاپ پیدا کنم که با قیمت 2 میلیون تومان بهترین باشه ! یعنی با قیمت 2 میلیون بهترین چیزی رو که میشه خرید!
من خیلی وقته که بازار لپ تاپ نبودم! الان نه فرصت دارم و نه حوصله که بشینم همه موارد رو انالیز کنم و...
حالا شما با این قیمت پیشنهادتون چیه! چه مارکی و چه مدلی !
لطفا چندین مدل رو معرفی کنید و به یک مدل اکتفا نکنید!
فرض کنید می خواید برای خودتون بخرید! یه جنس ابرومند وپدر مادر دار معرفی کنید!
هر چی امکاناتش بالاتر باشه بهتره!
صفحه 15 اینچ
دی وی دی رایتر داشته باشه
زیاد سنگین نباشه!
سی پی یو (_خودتون هر کدوم که فکر میکنید با این پول بهتره)
کارت گرافیک به نسب بقیه مهم نیست! یعنی نمی خواد خیلی توپ باشه
مودم وایرلس و بلوتوس داشته باشه
هادرم حداقل 80 باشه
رم هم هم به نظرم حداقل 512 باشه
اگر تیونر رادیو و تلویزیون یا خروجی برای کپچر داشته باشه هم خیلی خوبه

خلاصه یه ثوابی کنید ما رو کمک کنید که دعای خیر ما پشت و پناهتون باشه
خوب به نظر من اصلا اشتباه هست كه براي قوم خريد كنيد . چون لپتاپ كه بدون عيب هيچ وقت نيست . هر وقت يه چيزيش بشه ميگن تقصير شماست . اين براي خودم تجربست .
فكر كنم صبر كنيد تا acer ferari 5000 بياد ايران بهتره . فكر كنم قراره يكي از دوستان اونو بياره . قيمتش رو هم نميشه در ايران يه چيز دقيقي گفت . رو LG S1 هم كمي فكر كنيد .
Acer aspire 5673 هم تركيب خوبي از امكانات و قدرت به قيمت 1700000 در اختيارتون ميزاره .
از خانواده دل هم فكر كنم inspiron 9400 داراي همين حوالي قيمت است ضمن اينكه يك TV Tuner كه با USB وصل ميشه هم در اختيارتون ميزاره .
HP DV800z هم يك دستگاه عالي با صفحه نمايش 17 اينچ و بيشترين فضاي ذخيره سازي (2 هارد 120 گيگابايتي )تيوي تيونر و يك جفت اسپيكر Harman/ Kardon در اختيار ميزاره اما با گرافيك مجتمع گزينه خوبي براي بازي بحساب نمياد .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خوب به نظر من اصلا اشتباه هست كه براي قوم خريد كنيد . چون لپتاپ كه بدون عيب هيچ وقت نيست . هر وقت يه چيزيش بشه ميگن تقصير شماست . اين براي خودم تجربست .
فكر كنم صبر كنيد تا acer ferari 5000 بياد ايران بهتره . فكر كنم قراره يكي از دوستان اونو بياره . قيمتش رو هم نميشه در ايران يه چيز دقيقي گفت . رو LG S1 هم كمي فكر كنيد .
Acer aspire 5673 هم تركيب خوبي از امكانات و قدرت به قيمت 1700000 در اختيارتون ميزاره .
از خانواده دل هم فكر كنم inspiron 9400 داراي همين حوالي قيمت است ضمن اينكه يك TV Tuner كه با USB وصل ميشه هم در اختيارتون ميزاره .
HP DV800z هم يك دستگاه عالي با صفحه نمايش 17 اينچ و بيشترين فضاي ذخيره سازي (2 هارد 120 گيگابايتي )تيوي تيونر و يك جفت اسپيكر Harman/ Kardon در اختيار ميزاره اما با گرافيك مجتمع گزينه خوبي براي بازي بحساب نمياد .
بهنام جان موضوع فقط انتخاب هست! یعنی خرید با من نیست! همین که امکانات خوبی داشته باشه حله دیگه
یعنی چون اکبند میخره پس هر مشکلی بعدش پیش بیاد دیگه ربطی به مدل و مارک نداره درست نمیگم؟ منظورم سخت افزاری هست!
بعد مشکل اینه که این بابا اصلا تو فازش نیست بنده خدا! تو اقوام ما یکی دو ماه پیش 2 نفر لپ تاپ سونی خریدن
قبلش هم داداشم با پسر عموم لپ تاپ توشیبا داشتند که توشیبا داداشم بعد از 3-4 سال هر روز یه چیزش شد
و بیچاره بی خیالش شد! البته پسر عموم هنوز داره و فقط باتریش خراب شده!
دایم هم یه فوجیتسو داره که امکانات چندانی نداره اما ازش خیلی راضیه و چند ساله باهاش کار میکنه!
در مورد ایسر هم در موردش توی ویژنامه عصر ارتباط 5-6 ماه پیش خونده بودم! تعریف کرده بود!
اما الان من همون طور که گفتم چند وقته اصلا دنبالش نبودم! اینه که الان نمی دونم cpu خوب برای لپ تاپ چیه
و مادربورد و... ! جایی هست که ریویو از لپ تاپ بزاره منظورم سایته! البته اگر فارسی باشه خیلی بهتره!
این مدلهایی که گفتی رو هم نگاه میکنم میگم!
فقط اگر بخوایم اول به برند فکر کنم ترتیب برند ها چطوری میشه!

TheOne1001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی درباره sony fe11h داره؟
چطور labtopهایی هستند؟
ممنون
گارانتی پارس سگال

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
عادل خان جوابم رو گرفتم ممنون
:lol:
یه سئوال دیگه هم دارم :blush:
یه dell inspiron 1300 n 1.6 cel دارم و ازش هم راضیم (بر خلاف نظر دوستان که میگن cel خوب نیست).دیروز که پشتش رو نگاه میکردم , متوجه شدم محل هیت سینک cpu از بیرون قابل باز شدنه . منم بازش کردم و متوجه شدم از این محل cpu قابل دسترسی هست , درست مثل هارد و رم:D .
میخوام بدون با توجه به اینکه شرکت dell درست یه مدل 1300 باهمین مشخصات و با cpuی 1.73 سنترینو تولید کرده,cpu در لپتاپ من به مدل فوق قابل ارتقا هست یا خیر؟
دوست عزیز، وقتی می گویم سی پی یو قابل ار تقا در نوت بوک نیست، به این معنا نیست که امکان هیچ گونه کاری نمی شود کرد.

بله مثل سی پی یو دسکتاپ به راحتی قابل تعویض است. ولی اولا در ایران به سختی گیر می آید (به دبی سفارش باید بدهی) و اینکه به صرفه نیست! و اگر از همان ابتدا سی پی یو ی مناسب را برداریم دیگر لازم نیست به این دردسر هابیافتیم.

من هم تا یک سال پیش با سلرون ها کار می کردم و راضی بودم ولی الان با نزول قیمت dothan و sonama دیگر گزینه ی مناسبی ندارد!

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی درباره sony fe11h داره؟
چطور labtopهایی هستند؟
ممنون
گارانتی پارس سگال
لپتاپ خوبي هست و ساخت چين . كه چيني بودنش هم اصلا مهم نيست . اما يه كمي گشت بزنيد ببينيد تو اين قيمت چيزهاي بهتري پيدا نميشه و نميتوني انتخاب هاي بهتر و بروز تري داشته باشيد .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهنام جان موضوع فقط انتخاب هست! یعنی خرید با من نیست! همین که امکانات خوبی داشته باشه حله دیگه
یعنی چون اکبند میخره پس هر مشکلی بعدش پیش بیاد دیگه ربطی به مدل و مارک نداره درست نمیگم؟ منظورم سخت افزاری هست!
بعد مشکل اینه که این بابا اصلا تو فازش نیست بنده خدا! تو اقوام ما یکی دو ماه پیش 2 نفر لپ تاپ سونی خریدن
قبلش هم داداشم با پسر عموم لپ تاپ توشیبا داشتند که توشیبا داداشم بعد از 3-4 سال هر روز یه چیزش شد
و بیچاره بی خیالش شد! البته پسر عموم هنوز داره و فقط باتریش خراب شده!
دایم هم یه فوجیتسو داره که امکانات چندانی نداره اما ازش خیلی راضیه و چند ساله باهاش کار میکنه!
در مورد ایسر هم در موردش توی ویژنامه عصر ارتباط 5-6 ماه پیش خونده بودم! تعریف کرده بود!
اما الان من همون طور که گفتم چند وقته اصلا دنبالش نبودم! اینه که الان نمی دونم cpu خوب برای لپ تاپ چیه
و مادربورد و... ! جایی هست که ریویو از لپ تاپ بزاره منظورم سایته! البته اگر فارسی باشه خیلی بهتره!
این مدلهایی که گفتی رو هم نگاه میکنم میگم!
فقط اگر بخوایم اول به برند فکر کنم ترتیب برند ها چطوری میشه!
خوب من سه چيز از سه برند رو تحسين ميكنم :
1 - كارايي به نسبت قيمت از دل
2 - امكانات و نو آوري به همراه تناسبي از قيمت و زيبايي و استحكام از ايسر
3 - زيبايي در عين ساده بودن فوجيتسو
اين نظر منه و شايد اشتباه باشه . به هر حال دوستان بهتر از من ميدونن .
cpu هم به نظر من اينتل در مورد لتاپ بهتر عمل كرده تا AMD . ضمن اينكه جديد ترين cpu از اينتل مدل Core 2 due ميباشد .
يك سايت كامل و جامع از ريويوي لپتاپ هم آدرس زير هست .
www.notebookreview.com
يادتون باشه بهترين روش براي خريد يك لپتاپ خانودن ريويو ، سوال از دارندگان آن و تجربه كار با آن است . اين سه چيز باعث ميشود كه هر وقت به نوتبوك خود نگاه كرديد لذت بريد .

masoudz

Registered User
لایک‌ها
2
من دنبال یه لپ تاپ CENTRINO 2CPUبا HP COMPAQ NX6110میگردم ام متاسفانه جایی این مدل رو پیدا نکردم اگه کسی میدونه کجا میتونم این مدل رو با قیمت خوب پیدا کنم ممنون میشم

Golden Gun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت آقايون مهندس..;)
من تازه به اين frome ملحق شدم و مدتيه ميخام لپ تاب بگيرم.
از آقايون با تجربه راهنمايي ميخواستم .
البته يه مدل Dell نظر منو جلب كرده ...
Intel 2.0 Core 2 Duo
4 mb cash
1024 ram
120 sata
15.4 WXGA Brite
256 Ati Hyper Memory Dedecate
DVD +RW
Wifi/BlueTooth
Reader
XP Home
1.280.000 Toman (با گارانتي زيگورات)
با توجه به اينكه من كامپوتر ميخونم و دانشجو هستم
لپ تاب رو براي كارهاي برنامه نويسي . گرافيك اينترنت و بازي ميخام
با تشكر.....

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بعد از مدت زيادي جستجو روي يكي از مدل هاي DELL تصميمم قطعي شده كه به نظرم براي كارهاي گرافيكي من

ميتونه مناسب باشه و در بين لپ تاپ هاي ديگه با اين امكانات ارزونترينه

نظر شما چيه؟

Brand: Dell

Model: Inspiron 6400d(2.0) Core 2 Duo
2.0 Core 2 Duo/1024/120/15.4"WXGA/VGA 256 ATI/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH

Price: 12200000 Rials​

با گارانتي زيگورات

*
CPU : Intel 2.0 Dual 2 Core
*
Cache : 4 MB
*
RAM : 1024 MB
*
HDD : 120 GB SATA
*
LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
*
VGA 256 MB Dedicated ATI X1400
*
DVD+RW
*
Wi-Fi / Bluetooth
*

5 in 1 Card Reader
*

Windows XP Home
*

Weight 2.8 Kg

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
بعد از مدت زيادي جستجو روي يكي از مدل هاي DELL تصميمم قطعي شده كه به نظرم براي كارهاي گرافيكي من

ميتونه مناسب باشه و در بين لپ تاپ هاي ديگه با اين امكانات ارزونترينه

نظر شما چيه؟

Brand: Dell

Model: Inspiron 6400d(2.0) Core 2 Duo
2.0 Core 2 Duo/1024/120/15.4"WXGA/VGA 256 ATI/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH

Price: 12200000 Rials​

با گارانتي زيگورات

*
CPU : Intel 2.0 Dual 2 Core
*
Cache : 4 MB
*
RAM : 1024 MB
*
HDD : 120 GB SATA
*
LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
*
VGA 256 MB Dedicated ATI X1400
*
DVD+RW
*
Wi-Fi / Bluetooth
*

5 in 1 Card Reader
*

Windows XP Home
*

Weight 2.8 Kg

:D آقا به نظر من عالی هستش!!!:p
می تونی بپرسی ببینی ویندوز ویستا ساپورت میکونه یا نه؟!:p
راستی ایرلندی هست دیگه!؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دقيقا" نميدونم ولي بايد بهشون اي-ميل بزنم بپرسم

ولي يا مالزيه يا ايرلند

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز... فکر نکن که کسی نیست به سئوال شما جواب بده و بعد نظر منفی نسبت به انجمن پیدا کنی. :)

به این جور سئوالات اینجا جواب می دن:cool: . بنابراین بهتره که اونجا مطرح کنی چون متخصصین بیشتری به اونجا سر می زنن

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
راستی ایرلندی هست دیگه!؟
منهم گیج شده ام . نسبت به بقیه مدلها و قیمت بقیه شرکتها خیلی ارزونه. البته خود dell این سیستم را 1220 دلار میده. ولی خب تو ایران فرق میکنه.
اینهم لینکه مشخصاته http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=121
البته زیگورات هک شده ولی فقط صفحه اول را تغییر داده اند.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
راستی ایرلندی هست دیگه!؟

اینجا رو نگاه کن: لینک
نوشته از ویستا به طور کامل پشتیبانی می کنه.

tiba

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام

من آدمی هستم تقریبا هیچی ندون از نوت بوک
فقط تنها چیزی که میدونم اینه که یک میلیون و ششصد هزار تومان و بهم پول دادن و گفتند برو برامون نوت بوک بخر
هر چی من گفتم بابا من اصلا کارم این نیست کسی گوش نداد واسه همین اومدم یه بار این قسمت نوت بوک فروم
رو از اول تا اخر ویه بار هم از اخر تا اول خوندم ولی خوب مغزم جواب نداد واسه همین دست به دامان شما شدم
چیز زیادی هم نمی خوام لطفا فقط یه مارک و یه آدرس برای خرید اگه لطف کنید ممنون می شم که من برم بخرم بیارم یعنی خودتون رو بذارید جای من اگه اینقدر پول داشتید چی می خریدید و از کجا؟ (اگه کار هایی که قراره با این نوت بوک انجام بشه رو هم می خوایید تقریبا همه کار.........)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

من آدمی هستم تقریبا هیچی ندون از نوت بوک
فقط تنها چیزی که میدونم اینه که یک میلیون و ششصد هزار تومان و بهم پول دادن و گفتند برو برامون نوت بوک بخر
هر چی من گفتم بابا من اصلا کارم این نیست کسی گوش نداد واسه همین اومدم یه بار این قسمت نوت بوک فروم
رو از اول تا اخر ویه بار هم از اخر تا اول خوندم ولی خوب مغزم جواب نداد واسه همین دست به دامان شما شدم
چیز زیادی هم نمی خوام لطفا فقط یه مارک و یه آدرس برای خرید اگه لطف کنید ممنون می شم که من برم بخرم بیارم یعنی خودتون رو بذارید جای من اگه اینقدر پول داشتید چی می خریدید و از کجا؟ (اگه کار هایی که قراره با این نوت بوک انجام بشه رو هم می خوایید تقریبا همه کار.........)
اندازه صفحه؟
من می vaio fe-690
ایسر هم چند تا مدل داره که دوستان پیشنهاد بدند (چون قیمت هاش دستم نیست)

بالا