Dr.B.M
Registered User
- نوشتهها
- 359
- لایکها
- 3
1-نمی توان مقایسه ای واقعی بین سی پی یو های دسکتاپ و نوت بوک انجام داد!(بنا به نظر استاد اسفندیار و من حقیر) چون سی پی یوی نوت بوک اگر از نوع موبایل باشد بین سرعت با باتری و با برقش تفاوت است! همچنین در نوت بوک به علت بسته بودن فضای اخل آن و کم بودن این فضا، گرم شدن تدریجی درون سیستم روی خود سی پی یو و دیگر قسمت ها تا ثیر می گذارد و سرعت سی ستم را پایین می آورد(یعنی اختلالاتی در سیستم به راه می اندازد)، که با طراحی بد فضای داخل نوت بوک بدتر هم می شود. این مشکل دومی در سی پی یوهای غیر موبایل و سلرون خود را به شدت نشان می دهد!
2- با سی پی یو های سلرون شما زمان بوت طولانی ای خواهید داشت، باتری نوت بوکتان زود به زود تمام می شود و عمرش کوتاه می شود. زمان بالا آمدن برنامه ها طولانی تر می شود، اگر آنتی ویروس روی نوت بوکتان باشد خیلی بیشتر اذیت می شوید! و هزار تا چیز دیگر.:happy: حالا که قیمت سی پی یو های dothan (centrino( کاهش پیدا کرده است ، شما با قیمت 700 هزار تومان به بالا هم می توانید نوت بوک هایی بیابید. البته قبول دارم که در ایران کمی به سختی گیر می آید. اما با گشتن می توانید پیدا کنید.... حتی با سی پی یو ی سوناما...
3- در مورد مقایسه سرعت ها هم، اسفندیار عزیز گر چه این مقایسه ها را قبول نداشت، اما سرانجام یک مقایسه حدودی برای اعضای کنجکاو این بخش گذاشت: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=509063&postcount=1499
![]()
خوب امیدوارم جوابتان را گرفته باشید!:happy:
ببخشید که دیر شد!:blush:
چون خیلی اوضاعم قمر در عقرب است!![]()
عادل خان جوابم رو گرفتم ممنون
:lol:
یه سئوال دیگه هم دارم :blush:
یه dell inspiron 1300 n 1.6 cel دارم و ازش هم راضیم (بر خلاف نظر دوستان که میگن cel خوب نیست).دیروز که پشتش رو نگاه میکردم , متوجه شدم محل هیت سینک cpu از بیرون قابل باز شدنه . منم بازش کردم و متوجه شدم از این محل cpu قابل دسترسی هست , درست مثل هارد و رم
میخوام بدون با توجه به اینکه شرکت dell درست یه مدل 1300 باهمین مشخصات و با cpuی 1.73 سنترینو تولید کرده,cpu در لپتاپ من به مدل فوق قابل ارتقا هست یا خیر؟