سلام بر همگی و معذرت از دیر کردن!
حدود سه روز بود که اینترنتم قطع بود! الان یک ساعتی هست که وصل شده!:blush:
سلام
میخوام یه لب تاب بگیرم برای یه نفر
طرف فوق لیسانس رشته مهندسی هست و دختر میباشد
بودجه حدود 1تومن الی1300
کار کرد انجام محاسبات دقیق و زیاد(شبیه سازی) و برنامه نویسی و نرمفزارهای مهندسی
انتظارات اندازه کوچک و باتری زیاد(کار دانشجویی بید)
ممنون میشم که راهنمایی کنید منو
دانشجو ها معمولا دو نوع استفاده می کنند! (مثل همه طیف ها
)
1-در خوابگاه یا در خانه و در دانشگاه، اما زیاد جابجا نمی شوند، یا اینکه زیاد نوت بوک را نباید را در کیف بگذارند. منظورم این است که مثلا نوت بوکشان را می برند دانشگاه تا از اینترنت دانشگاه و یا غیره استفاده کنند و در داخل دانشگاه زیاد جابجا نمی شوند. پس اندازه و سنگینی نوت بوک اهمیت کمتری برایشان دارد.
2-یک عده که نوت بوک وسیله ی کارشان است و از اینجا به آنجا می روند و همیشه سنگینی نوت بوک را بر دستان یا شانه شان حس می کنند ! برای این گروه 200 گرم وزن کمتر ، خیلی مهم است! از طرفی باید نوت بوکشان کوچک باشد تا بتوانند جایی برای کتاب هایشان داشته باشند.:happy:
در نتیجه باید ببینیم در گروه اولیم یا گروه دوم!
بعد بیایم بین سایز های 14 و 15 اینچ یا زیر این سایزها(13 یا ...اینچ) انتخاب کنید. برای 14 اینچ D620 را پیشنهاد می دهم. و برای زیر 14 اینچ همانطور که gba عزیز گفتن، DELL XPS 1210 خوب است. اما بدانیم که نوت بوک کوچک با طول عمر باتری زیاد و وزن کم و توان بالا، قیمتی بیش از 1300 هزار تومان خواهد داشت!
اقا ممنون.
نظرتون در مورد DELL1300 چی هست؟اون چطوره؟
نوت بوک خوبی بید!
اما به شرطی که انتظارات شما را براورده کند. (البته نوع غیر سلرون)
در ضمن مواظب باشید مدل بون سیستم عامل و با سی پی یوی سلرون نخرید. در ضمن سی پی یو های سوناما اش سرعت گذرگاه واقعی 533 مگاهرتز(مخصوص سوناما) را ندارند بلکه 400 اند!:lol:
نظرتون در مورد این لب تاپ به قیمت 570 چیه؟ قیمتش که خیلی مناسبه.
Dell 1300
PU : Celeron 1.6 400 MHz
Cache : 1 MB
RAM : 256 MB
HDD : 60 GB
LCD : 15.4 WXGA
VGA 128 MB Share
DVD + RW
Wi-Fi
USB2.0 (3 ports)
LAN / Modem
Dos
فقط یه جایی دیدم که باتریش 4 سلوله س. چند ساعت میتونه کار کنه؟
لطفا جواب بالا را بخوانید. از سلرون پرهیز کنید! که شاید پشیمان شوید! وقتی قیمت دوتان و سونامااین قدر افت کرده، اصلا هیچ توجیهی برای سلرون نیست! اگر پارسال این سوال را می کردید شاید می گفتم بله!(آنهم شاید:happy: !!!) اما الان سعی کنید سلرون نگیرید.
هم باتری را زود نابود می کند و هم طول برد باتری کم می شود .
اما قبول دارم که کار خیلی ها را راه می اندازد ولی نوت بوک بدی اش در عدم امکان ارتقا با قیمت مناسب (و البته در ایران) است! در ضمن این قیمت هایی که برای نوت بوک های سلرون در ایران جا افتاده بسیار گران است!
البته شما باید خودتان انتظاراتتان را از نوت بوک، برآورد کنید. و تصمیم بگیرید.
بعضی از دوستان نظر خوبی در مورد محصولات دل ندارند و در ثانی من نتونستم قیمت اینا رو جایی ببینم
چنتا مدل توشیبا به من پیشنهاد شده نظر شما چیه؟
DELL یکی از بزرگترین تولید کنندگان نوت بوک است! آنرا دست کم نگیرید. توشیبا هم نوت بوک های خوبی می زند. سری به نوت بوک های ال جی و ایسوس هم بزنید.:lol: و همچنین ایسر!
parslaptop.com
zigorat.com
irhardware.com
abzarpishro.com
ttrme.com
maadiran.com
و یا به تاپیک
فروشندگان لپتاپ و خدمات پس از فروش سری بزنید!
با تشکر از همه دوستان:blush: