• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

blueskyz805

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من می خوام برا کارم یه لب تاب بخرم متاسفانه 350000 بیشتر پول ندارم آیا همچین خریدی امکان داره؟:(
لطفا مارک و خصوصیات به من معرفی کنید خیلی ناشیم؟:blush:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
پس به نظر شما اگه قصد ارتفا دارم همون 1.65تومنیه مناسب تره؟!
در مورد گارانتی خب خیلی حرفه بدون گارانتی همچین جنس گرونیرو بخری!!
bigeyes.gif

ابزار پیشرو هم من رفتم تو سایتش البته اون مدلی که نوشته core2duo نیست
crap.gif

و یه مطلب دیگه این که من آیا میتونم باتری9زثمم گیر بیارم یانه و اگه بله چه قیمتی خواهد داشت؟
alfalfa.gif

به نظر من اون 1.650 تومنی مناسب ترین برای شماست.
در مورد گارانتی حق با شماست ولی وقتی گارانتی که می کنند هزار تا درد سر داره (که توی اینجا نمونه هاش زیاده:( ) ارزشی به نظر من نداره.
سایت ابزار پیشرو همه مدلهاش رو ننوشته. بهتره زنگ بزنید ازشون بپرسید.
باتری 9 سلولی هم من برای سونی دیدم ولی برای دل نمی دونم (به احتمال زیاد هست) ولی قیمتش بالای 250 تومن باید باشه. البته xps1210 بیشتر از 5 ساعت عمر باتری داره که میشه با کم کردن نور و اپتیمایز کردن سرعت CPU باتری را تا حدود 6 ساعت نگه داشت. البته عمر باتری اون 1,450 به علت نداشتن کارت گرافیکی جدا بیشتره البته نه خیلی (فکر نکنم به نیم ساعت بکشه)

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان تو این زمینه لطفآ راهنمایی بفرمایید ، چون من چیز زیادی نمیدونم ، برای یکی از آشنایان میخوام :

یه لپتاپ ، که قیمتش بیشتر از 700000 نشه ، در حد معمول خوب ، و بدون دردسر باشه ،

نصب و راه اندازی برنامه ها هم توی اون، براحتی برای همه ممکن باشه ، و خدمات بعد از فروش اون مطمئن و درست باشه.

مرسی و ممنون
.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمایش 15....

خرید خارج از ابران صورت میگیره.....

ایسر کدوم مدلها ؟.....خارج ایران...

http://www.bestbuybusiness.com/bbfb...etail&showAddButton=true&productID=BB10670342
http://www.bestbuybusiness.com/bbfb...etail&showAddButton=true&productID=BB10688269

نظرت در مورد اون مدل های دل که در پست قبلی فرستادم چیه؟
(عادل خان لطفاً این تاپیک را به قسمت مشاوره انتقال بده)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
راسی این رو یه نیگا بندازید:
http://irhardware.com/NotebookListDELL.htm

قیمت dell 1300 با سی پی یوی Celeron صد و چهل تومن از Centrino با همون مشخصات گرونتره. چرا؟

احتمالا اشتباه کرده بودند. من الان چیزی ندیدم.:happy:

پس به نظر شما اگه قصد ارتفا دارم همون 1.65تومنیه مناسب تره؟!
در مورد گارانتی خب خیلی حرفه بدون گارانتی همچین جنس گرونیرو بخری!!
bigeyes.gif

ابزار پیشرو هم من رفتم تو سایتش البته اون مدلی که نوشته core2duo نیست
crap.gif

و یه مطلب دیگه این که من آیا میتونم باتری9زثمم گیر بیارم یانه و اگه بله چه قیمتی خواهد داشت؟
alfalfa.gif

دوست خوبم، برای نوت بوک های دل،چیزی که فراوان است گارانتی کننده! از ایران نوت بوک و زیگورات و ابزار پیشرو و دلیران و پارس کام پردازش و غیره.... حتی خبر هایی از اسفندیار خان شنیدم، مبنی برا اینکه توسعه تجارت ttrme.com شاید به این جرگه بپیوندد.:lol:

ولی تخصص! که کمتر پیدا می شود.;)

به هر حال، اکثر وسایل لازم مثل رم و هارد و صفحه کلید و ... خوشبختانه برای نوت بوک های دل پیدا می شوند. همچنین برای توشیبا.... برای دیگر برند ها اطلاعی ندارم.:happy:

قیمت رم 512 حدود 45 هزار تومان است. و قیمت باتری 6 سلولی 150 هزار تومان باید باشد.:)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
بچه ها من می خوام برا کارم یه لب تاب بخرم متاسفانه 350000 بیشتر پول ندارم آیا همچین خریدی امکان داره؟:(
لطفا مارک و خصوصیات به من معرفی کنید خیلی ناشیم؟:blush:

سلام. متاسفانه با این پول نمی توانید نوت بوک نو و یا p4 بخرید. اما اگر بگردید شاید یک وسیله ای که کارتان را راه بیاندازد پیدا کنید.:happy:
سلام

دوستان تو این زمینه لطفآ راهنمایی بفرمایید ، چون من چیز زیادی نمیدونم ، برای یکی از آشنایان میخوام :

یه لپتاپ ، که قیمتش بیشتر از 700000 نشه ، در حد معمول خوب ، و بدون دردسر باشه ،

نصب و راه اندازی برنامه ها هم توی اون، براحتی برای همه ممکن باشه ، و خدمات بعد از فروش اون مطمئن و درست باشه.

مرسی و ممنون
.

درباره نصب و راه اندازی برنامه ا، در نوت بوک با دسکتاپ تفاوتی نیست.:happy:
در این رده قیمتی، از برند های ایسر، اچ پی و دل بیشتر در ایران یافت می شود.:happy:

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
درباره نصب و راه اندازی برنامه ا، در نوت بوک با دسکتاپ تفاوتی نیست.:happy:
در این رده قیمتی، از برند های ایسر، اچ پی و دل بیشتر در ایران یافت می شود.:happy:

سلام

ممنون که جواب دادید ، حالا میشه لطفآ یکی دو مارک خوب رو با ذکر مدلش بفرمایید ،

یعنی میخوام بدونم برای خرید سراغ کدوم مارک و مدل برم ، و یه ذهنیتی ازش داشته باشم ،

در ضمن اگه مشخصات فنی و ظاهری اون رو هم بفرمایید ، ممنون میشم ،

ببخشید الآن یادم افتاد ، گارانتی و شرکت فروش رو ، نگفتید ، کدوم رو پیشنهاد میفرمایید.

مرسی و ممنون
.

lind

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من اون 1.650 تومنی مناسب ترین برای شماست.
در مورد گارانتی حق با شماست ولی وقتی گارانتی که می کنند هزار تا درد سر داره (که توی اینجا نمونه هاش زیاده:( ) ارزشی به نظر من نداره.
سایت ابزار پیشرو همه مدلهاش رو ننوشته. بهتره زنگ بزنید ازشون بپرسید.
باتری 9 سلولی هم من برای سونی دیدم ولی برای دل نمی دونم (به احتمال زیاد هست) ولی قیمتش بالای 250 تومن باید باشه. البته xps1210 بیشتر از 5 ساعت عمر باتری داره که میشه با کم کردن نور و اپتیمایز کردن سرعت CPU باتری را تا حدود 6 ساعت نگه داشت. البته عمر باتری اون 1,450 به علت نداشتن کارت گرافیکی جدا بیشتره البته نه خیلی (فکر نکنم به نیم ساعت بکشه)

احتمالا اشتباه کرده بودند. من الان چیزی ندیدم.:happy:

دوست خوبم، برای نوت بوک های دل،چیزی که فراوان است گارانتی کننده! از ایران نوت بوک و زیگورات و ابزار پیشرو و دلیران و پارس کام پردازش و غیره.... حتی خبر هایی از اسفندیار خان شنیدم، مبنی برا اینکه توسعه تجارت ttrme.com شاید به این جرگه بپیوندد.:lol:

ولی تخصص! که کمتر پیدا می شود.;)

به هر حال، اکثر وسایل لازم مثل رم و هارد و صفحه کلید و ... خوشبختانه برای نوت بوک های دل پیدا می شوند. همچنین برای توشیبا.... برای دیگر برند ها اطلاعی ندارم.:happy:

قیمت رم 512 حدود 45 هزار تومان است. و قیمت باتری 6 سلولی 150 هزار تومان باید باشد.:)
عادل جان شما مثل اینکه قبلا پی این زیگورات به تنت خورده حالا نظرت چیه؟
doofywave[1].gif

پس نظر کلی دوستان اینه که گارانتی(حداقل واسه دل)یه تیکه کاغذ بی ارزشه؟!
crash[1].gif

قیمتایی که میدین چرا اینقدر با هم فرق میکنه؟در ضمن عادل جان من طالب باتری 9سلولی بودم(میشه بگین قیمتارو از کجا گرفتین؟
teef.gif
)

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
سلام به همگی :D
من می میخوام یه نوت بوک بخرم. قیمتشم تا 2000000 تومان . حالا یکم اینور اونورم شد مشکلی نیست
می خوام 17 اینچ باشه سرعتو گرافیکو مخصوصا باطریش هم خوب باشه.
نمیدونم چه مارکیو چه مدلی بگیرم.
از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنن
مرسی

shockley

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
لطفا در مورد خرید یک نوت بوک با مشخصات زیر راهنمایی کنید.
قیمت: 1.5 تا 2
مشخصاتش سخت افزاری: زیاد مهم نیست چون برنامه ی سنگین نمی خواهم روش نصب کنم.
باتری: زمانش بیشتر باشه بهتره
وزن: ترجیحا سبک و ظریف

فقط چیزی که خیلی مهمه خدمات و گارانتیشه،
آیا چیزی به اسم گارانتی تعویض واقعا وجود داره و اگر کسی تجربه اش رو داره اسم شرکت و مدل نوت بوک رو بفرمایید.

با تشکر :)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام

ممنون که جواب دادید ، حالا میشه لطفآ یکی دو مارک خوب رو با ذکر مدلش بفرمایید ،

یعنی میخوام بدونم برای خرید سراغ کدوم مارک و مدل برم ، و یه ذهنیتی ازش داشته باشم ،

در ضمن اگه مشخصات فنی و ظاهری اون رو هم بفرمایید ، ممنون میشم ،

ببخشید الآن یادم افتاد ، گارانتی و شرکت فروش رو ، نگفتید ، کدوم رو پیشنهاد میفرمایید.

مرسی و ممنون
.
درباره مارک ها گفتم، در این رده قیمتی در ایران در برند های DELL,HP,acer بهتر یافت می شود و هر سه از برندهای معتبر اند.

دوست خوبم به علت متغیر بودن قیمت ها و نبود نمایندگی اصلی در ایران نمی توانم مدل خاصی با آدرس برایتان معرفی کنم. بهتر است به تا پیک فروشندگان لپتاپ و خدمات پس از فروش سر بزنید تا آدرس ها و سایت های فروش را ببینید. فعلا این ها را داشته باشید:

سایت های فروشنده تمام برندها:

www.parslaptop.com
www.BestBuy.ir
www.irhardware.com
www.irannotebook.com

برای DELL:
www.abzarpishro.com
www.zigorat.com

و یک عالمه سایت دیگه!
در ضمن آدرس وبلاگ آقای فاضلی از اعضای محترم پرشین تولز هم http://www.ipc110.persianblog.com/ است. در

در ضمن سعی کنیدحداقل سی پی یوی Dothan(centrino) یا SONAMA انتخاب کنید.:) یا سی پی یو های بالا تر نظیر Solo و...
مثلا این مدل: http://www.bestbuy.ir/product_info.php?products_id=351&CUIid=ada90a767caaba832e5f037341d700a3 (این یک مثال است!)

در ضمن این مدل از ال جی هم را نگاهی بیاندازید: http://maadiran.com/Persian/Products/notebook/NoteBookDetails.asp?ProID=59

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
doofywave[1].gif

crash[1].gif

قیمتایی که میدین چرا اینقدر با هم فرق میکنه؟در ضمن عادل جان من طالب باتری 9سلولی بودم(میشه بگین قیمتارو از کجا گرفتین؟
teef.gif
)

از سایت زیگورات!
کدوم قیمت ها فرق می کنند؟:eek: قیمت باتری و رم یا.... :lol: اگر منظورتان باتری و رم است، می توانید از خود زیگورات(که بعضی از وسایل جانبی اش را گران می دهد!) بپرسید یا از سایت های زیر پیدا کنید.

http://www.zigorat.com/price.aspx?Type=37
http://irhardware.com/LavazemJanebi.htm
http://irannotebook.com/Irannotebook.aspx?15
http://www.parslaptop.com/accessories-accessories-لوازم-جانبی-c-51_76.html
و غیره!:lol:

سلام به همگی :D
من می میخوام یه نوت بوک بخرم. قیمتشم تا 2000000 تومان . حالا یکم اینور اونورم شد مشکلی نیست
می خوام 17 اینچ باشه سرعتو گرافیکو مخصوصا باطریش هم خوب باشه.
نمیدونم چه مارکیو چه مدلی بگیرم.
از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنن
مرسی

خوب سری به سری XPS دل بزنید!:)

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره مارک ها گفتم، در این رده قیمتی در ایران در برند های DELL,HP,acer بهتر یافت می شود و هر سه از برندهای معتبر اند.

دوست خوبم به علت متغیر بودن قیمت ها و نبود نمایندگی اصلی در ایران نمی توانم مدل خاصی با آدرس برایتان
.
.
.
در ضمن این مدل از ال جی هم را نگاهی بیاندازید: http://maadiran.com/Persian/Products/notebook/NoteBookDetails.asp?ProID=59

سلام

عادل جان ، ممنون. الآن میخوام برم ، به سایتهایی که گفتید ، ببینم کدوم بهتره و ...

بابت راهنمایی کاملت هم ، مرسی و متشکر.

موفق باشید
.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
لطفا در تاپیک مشاوره این پست رو بزنید ولی تا 2 ملیون xps 1210 و vaio sz320 انتخاب های معقولی هستند.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
doofywave[1].gif

crash[1].gif

teef.gif
)

شرمنده قیمت های من پرت بود:blush: . باتری که 6 سلولی که عادل جان گفنتند ولی در مورد 9 سلولی اینجا رو ببین قیمتش 150$ که احتمالا تو ایران چیزی در حدود 200 تومن باید باشه.

lind

Registered User
لایک‌ها
3
بله از هردوی شما عزیزان تشکر میکنم
فقط امروز که یه گشتی تو این سایتای مختلف زدم دیدم خیلیا مدلای مختلفشو آوردن ولی قیمتاشون در مورد اونی که زیگورات 1.65میداد بقیه 1.75میدادن ولی یه مدل دیگه داشتن که گرافیکش256بود اما با مشخصات همون 1.45ه که قیمتشو 1.55زده بودن چرا اینطوریه؟!!

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه پریود طولانی رو برای تحقیق در مورد نوت بوک آغاز کردم هدفم هم کسب اطلاعات عمومی و تخصصی
در مورد نوت بوک ها هستش انشاا... در اخر هم قصد خرید یک نوت بوک رو دارم البته عجله ای ندارم مشکلات
و سوالات خودم رو هم با شما عزیزان مطرح خواهم کرد تا شما هم کمکم کنید البته قبلنا هم قصضد خرید یه
نوت بوک رو داشتم و تو این انجمن هم مطرح کردم ولی شرایطش مهیا نشد
خوب به عنوان اولین سوالآت :

1) اگر ما مشکل بودجه داشته باشیم کدامیک از موارد زیر ارجحیت دارند :
- داشتن ویندوز XP اورجینال روی نوت بوک
- یا داشتن امکانات سخت افزاری بالاتر با ویندوز لینوکس ( البته بعدش خودمون روش XP معمولی نصب می کنیم )

2) کلاً ویندوز XP ( حالا اورجینال ) روی یه نوت بوک چقدر تو قیمت نوت بوک اثر میذاره یعنی قیمتش رو بالاتر میبره ؟

3) تفاوت قدرت پردازشی و سریع بودن یک نوت بوک با پردازنده Intel Sonama و Intel Core Due چقدر هستش ؟
منظورم اینه که تا چه اندازه محسوس هستش ؟ ( کاربرد نوت بوک در حیطه مهندسی برق خواهد بود محاسباتی
و شبیه سازی و ... )

ممنون از کمک هاتون

بالا