• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این لپ تاپ با قیمت 700 تومن خوبه لطفا نظر بدید

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان
من یه پریود طولانی رو برای تحقیق در مورد نوت بوک آغاز کردم هدفم هم کسب اطلاعات عمومی و تخصصی
در مورد نوت بوک ها هستش انشاا... در اخر هم قصد خرید یک نوت بوک رو دارم البته عجله ای ندارم مشکلات
و سوالات خودم رو هم با شما عزیزان مطرح خواهم کرد تا شما هم کمکم کنید البته قبلنا هم قصضد خرید یه
نوت بوک رو داشتم و تو این انجمن هم مطرح کردم ولی شرایطش مهیا نشد
خوب به عنوان اولین سوالآت :

1) اگر ما مشکل بودجه داشته باشیم کدامیک از موارد زیر ارجحیت دارند :
- داشتن ویندوز XP اورجینال روی نوت بوک
- یا داشتن امکانات سخت افزاری بالاتر با ویندوز لینوکس ( البته بعدش خودمون روش XP معمولی نصب می کنیم )

2) کلاً ویندوز XP ( حالا اورجینال ) روی یه نوت بوک چقدر تو قیمت نوت بوک اثر میذاره یعنی قیمتش رو بالاتر میبره ؟

3) تفاوت قدرت پردازشی و سریع بودن یک نوت بوک با پردازنده Intel Sonama و Intel Core Due چقدر هستش ؟
منظورم اینه که تا چه اندازه محسوس هستش ؟ ( کاربرد نوت بوک در حیطه مهندسی برق خواهد بود محاسباتی
و شبیه سازی و ... )

ممنون از کمک هاتون

1) انتخاب 2
2) در کارهای محاسباتی زیاد هست چون بار زیادی از cpu می کشه و دوال کور خوراک این کارهاست.

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
من رفتم مدلای XPS رو دیدم. خیلی خوبن مخصون 1710 که از لحاظ ظاهری هم قرمز و خیلی شیکه
ولی قیمتش تو ایران 3150000 هست ولی تو سایتش یه چیز دیگه زده
بگم واسم ازونور بیارن بهتر نیست؟
درضمن فرق بین 1710 و 9400 چیه که قیمتش 1000000 تومان فرق میکنه؟
خیلی ممنون از دوستان

gba

Registered User
لایک‌ها
25
من رفتم مدلای XPS رو دیدم. خیلی خوبن مخصون 1710 که از لحاظ ظاهری هم قرمز و خیلی شیکه
خیلی ممنون از دوستان

آره بهتره. اگر با international warranty هم باشه که نور علی نوره.
مشخصات جفتشون رو لینک بزار تا بگم.

shockley

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید نمیدونستم، اگر مدیر بخش خواستن بی زحمت این تاپیک رو پاک کنن. ممنون برای راهنمایی تون. :)

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اجازه مام دست شماست.....

بابت ایسر ممنون.....چقدر گرونه اونیکی.....مگه چی داره؟....فک نمیکردم ایسر همچین چیزایی داشته باشه....ایوول

کسی رجبه سری Hp Pavilon نظری نداره؟....چون تو نوتبوک ریویو....بالاترین ریتینگ رو داره؟....حتی بیشتر از اپل....

والا این دل هم زیاد به دلم نمیشینه.....سری جالبی بود....ولی مدیا سنتر و ....!!!!...ازین لحاظ...

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از دوستان
دوست عزيز سري XPS ميشود گفت يكي از خدايان باستاني نوتبوك ها است . اين سري با بهره گيري از قطعات سري High end و جنس و بدنه مرغوب و امكانات جانبي بسيار تبديل به يكي از مورد علاقه ترين نوتبوك هاي دنيا شده است .
اگر بخواهيم پايمان را كمي فراتر از DELL بزاريم :
Acer travelmate 8210 : اين نوتبوك كه از برند ايسر ميباشد در واقع آپديت شده 8204 بوده و مشكلات آن را ندارد در ضمن سي پي يو آن نيز بروز شده است .
Appel mac book : يكي از زيباترين ، با كلاس ترين و كامل ترين نوتبوك ها بوده كه مرا بشدت تحت تاثير خود قرار داده . اين نوتبوك داراي كيبورد و لوگو اي با روشنايي در شب بوده و همچنين به همراه آن يك كيف بسيار زيبا و يك Ipod نيز به شما هديه ميدهند . اين نوتبوك بسيار باريك بوده (تا آنجا كه من ميدانم حدود 2.5 سانت ) و از استيل بي نهايت زيبايي بهره ميگيرد .

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقایونه اساتید و غیره اساتید...ممنون میشم راهنمایی کنین....

یه لپ تاپ برای کار با اتوکد...و کلا برنامه های مرتبط لازم هست....در حده حرفه ای به بالا...

از نظر نوع سی پی یو و خود سیستم.....

32 بیتی ...یا 64؟....

AMD ....Intel؟... این الان مهمترین سواله منه....

CoreDue....Xeon...؟....البته میدونم زئون بیشتر ماله سروره....که با سوال قبلی یکم یکیه...

اگه AMD چه مدلی؟.....کش 2 به بالا داره؟...

از نظر مارک؟....

Apple؟....
Hp؟....اون سریه pavilon چشه منو گرفته....
IBM؟....
Sony؟....

فک نکنم غیره این 4 تا بشه رو چیزی حساب کرد.....Acer رو هم بعید میدون واسه این کار بکشه....

شدیدا ممنون.....

از لحاظ قدرت پردازشی به نظرم dell 6400 که core 2 duo با 4 مگ کش هست از همه بهتره ولی سایر مشخصات (وزن و غیره) رو نمی دونم.
لپ تاپ های amd خیلی کم توی بازار هستند ومن تا حالا توی ایران ندیدم amd بفروشن

لپ تاپ 64 بیتی هم مگه داریم؟
لپ تاپ هایی هم که از اینتل استفاده میکنن xeon نیستند.... من که تا حالا ندیدم

اپل هم توی ایران نیست....
از لحاظ قیمت هم به نظر حقیر دل از همه معقول تره.... سونی خیلی گرونه... ماله مایه دارهاست (که شما هم البته هستی)...

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اپل تو ایران نیست...!!!!!!!!!!!!!!!!!!....... www.appleiran.com

مک پرو 15 اینچ....2 گیگ...160 گیگ...Core 2 Duo 2.33 ....چوق 2450 ....

something

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی :)
من چند تا سوال فنی داشتم , آخرشم میخوام نظرتون رو در مورد چند تا مدل بدونم :

1- نظرتون در مورد کارایی مدل هایی که از Turion 64 و Athlon 64 استفاده می کنن چیه ؟ با فرض اینکه مورد استفاده نوت بوک گذشته از جنبه سرگرمی (اینترنت , فیلم , موزیک و ...) , برنامه نویسی (سنگین ترینش استفاده از .Net 2005 مثلاً) , نرم افزارهای شبیه سازی , Office و از این قبیل باشه و بعداً هم بخواد روش Vista نصب بشه با همین کاربردها. و همینطور در مورد مصرف باتری این مدل ها , چون من شنیدم که گویا این cpu ها (مخصوصاً Athlon 64) مصرفشون خیلی بالاست و دستگاه نمیتونه برای مدت زیادی شارژ نگهداره ...

2- با کاربردهایی که گفتم و کارایی که شما از این مدل ها میشناسین , خرید اونا را به صرفه تر میدونین یا Core Duo رو. چون تفاوت قیمت بین اینا عمدتاً زیاده , و با هزینه برابر میشه مثلاً یه Turion 64 با امکانات بهتری خرید.

3- اکثر مدل هایی که الان تو بازاره گرافیک 128 Shared دارن. وضعیت Vista روی این سیستم ها با توجه به حرفایی که در مورد امکانات گرافیکیش گفته میشه , چیه ؟

4- با تمام این تفاسیر نظرتونو در مورد این چندتا (با گارانتیشون) بگین لطفاً :

- Sony Vaio Fe 660G (امرتات)
- Toshiba Satellite A100 SK8 (امرتات)
- HP Pavilion DV2000t (شبکه پردازان)
- HP Pavilion DV6000z (شبکه پردازان)
- HP Pavilion ZV6000 (شبکه پردازان)

ممنون.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله... درست... حرف حساب جواب نداره...:blush:

در ضمن appleiran هست نه appleirean. :happy:

ferikhafan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مدتی تو فکر خرید یه نوت بوک جمع و جورم .خیلی هم تحقیق کردم.راستش Xps 1210 چشممو گرفته فقط در مورد LCD شک دارم که سایز 12.1 اینچ برای مرور وب و یه کمی هم بازی کافی هست یا اذیت میکنه؟
از دوستانی که در اینمورد نظری دارند خواهش میکنم راهنمائی بفرمایند :)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
من هم یک نظر کوچک دارم. نگاهی به سری Precisionاز DELL یعنی M65 و M90 بیاندازید. اما قدرت و سخت جانی Precision معمولا( چون در ایران بر اساس یک قانون نا نوشته باید نوت بوک های دل که از یک شرکت خاص ایرانی خریداری می شوند، درصد بالاییشان دچار مشکل می شوند!) بهتر جواب می دهند.
http://www.dell.com/content/products/compare.aspx/precn_m?c=us&l=en&s=biz&cs=555

و ریویو ها :
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3047
در ریویو بالا سرانجام این چنین جمع بندی می شود:
I am very pleased with the Precision M90. I have yet to have any problems with it. It is a very strong performer as well. In my opinion, this is the perfect notebook for anyone looking for a strong 3D modeling machine with a good build. I would also recommend this to anyone looking for a professional looking and responding notebook with plenty of power for gaming. However, it can be quite pricey (though I would say usually cheaper than an XPS M1710), so if you're looking for just power, you may want to look elsewhere. And if you're just into gaming, you may want to know that the Quadro has problems with some games, and is indeed much more expensive than its Geforce counterparts. Despite that, I still highly recommend this notebook. For more information, check out this review. http://www.notebookforums.com/thread151672.html

در ضمن HP Compaq nx9420 در PCWorld امتیاز بالایی گرفته و الان در صدر لیست این سایت است. :)نیم نگاهی به این مدل بیاندازید:
http://www.pcworld.com/article/id,125428-page,1-c,notebooks/article.html

تا پیک را هم اگر شما اجازه دهید منتقل نکنم تا شما پاسختان را بگیرید و سپس منتقل می کنم.

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
میدونم که احتمالا بعضی ها میگ نبه بخش خرید و فروش مراجعه کنم ولی من باعرض پوزش از عزیزان سئوالمو اینجا هم مطرح میکنم :happy: :
راستش من آخر هفته یه سری میرم دبی واسه نمایشگاه کذایی :f34r: Gitex
همونطور که می دونید امسال درکنارنمایشگاه فروش هم هست به نظرتون ارزش داره دو تا لپ تاپ بخرم و ایران بیارم (از لحاظ آوردن چون دونفر هستیم فکر کنم بتونیم دست بگیریم) منظورم اینه که سودش اینقدر هست که ارزش خریدن داشته باشه مثلا فکر میکنید دو تا لپتاپ تومایه هرکدام 800 هزارتومان تاایران چقدر تفاوت قیمت داره؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
راجع به اون M90 باید بگم .....واقعا عالی بود...کلا این سری پریسیزن..خیلی ردیفه....ممنون.​

لینکای سی نت خیلی بجا بود...اصلا یادم از سی نت نبود....:blush:​

سری پاویلون هم عالیه...ینی اگه اپل نشه خرید ..انتخاب بعدی میشه پاویلون...​

یه سوای همیشه من داشتم..اینه که یه موقعی کامپک واقعا کامپک بود....حرف اول و میزد....الان چجوریاست؟....ینی نسبت به خوده Hp ....!​

اینم جالبه بگم...تو این لینک بالا ماله سی نت...که کاستومایز میکنه..من همه گزینه ها رو پیشرفته انتخاب کردم...تو قسمت یوسج...​

..... Dell XPS M1210 +Mac Book Pro

البته خوب M90 یچی دیگست....:f34r:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
حداکثر 200 تومن می تونی بشتر بفروشی تازه اگه مشتری پیدا کنی.

بالا