سلام دوستان
من یه پریود طولانی رو برای تحقیق در مورد نوت بوک آغاز کردم هدفم هم کسب اطلاعات عمومی و تخصصی
در مورد نوت بوک ها هستش انشاا... در اخر هم قصد خرید یک نوت بوک رو دارم البته عجله ای ندارم مشکلات
و سوالات خودم رو هم با شما عزیزان مطرح خواهم کرد تا شما هم کمکم کنید البته قبلنا هم قصضد خرید یه
نوت بوک رو داشتم و تو این انجمن هم مطرح کردم ولی شرایطش مهیا نشد
خوب به عنوان اولین سوالآت :
1) اگر ما مشکل بودجه داشته باشیم کدامیک از موارد زیر ارجحیت دارند :
- داشتن ویندوز XP اورجینال روی نوت بوک
- یا داشتن امکانات سخت افزاری بالاتر با ویندوز لینوکس ( البته بعدش خودمون روش XP معمولی نصب می کنیم )
2) کلاً ویندوز XP ( حالا اورجینال ) روی یه نوت بوک چقدر تو قیمت نوت بوک اثر میذاره یعنی قیمتش رو بالاتر میبره ؟
3) تفاوت قدرت پردازشی و سریع بودن یک نوت بوک با پردازنده Intel Sonama و Intel Core Due چقدر هستش ؟
منظورم اینه که تا چه اندازه محسوس هستش ؟ ( کاربرد نوت بوک در حیطه مهندسی برق خواهد بود محاسباتی
و شبیه سازی و ... )
ممنون از کمک هاتون
من رفتم مدلای XPS رو دیدم. خیلی خوبن مخصون 1710 که از لحاظ ظاهری هم قرمز و خیلی شیکه
ولی قیمتش تو ایران 3150000 هست ولی تو سایتش یه چیز دیگه زده
بگم واسم ازونور بیارن بهتر نیست؟
درضمن فرق بین 1710 و 9400 چیه که قیمتش 1000000 تومان فرق میکنه؟
خیلی ممنون از دوستان
دوست عزيز سري XPS ميشود گفت يكي از خدايان باستاني نوتبوك ها است . اين سري با بهره گيري از قطعات سري High end و جنس و بدنه مرغوب و امكانات جانبي بسيار تبديل به يكي از مورد علاقه ترين نوتبوك هاي دنيا شده است .من رفتم مدلای XPS رو دیدم. خیلی خوبن مخصون 1710 که از لحاظ ظاهری هم قرمز و خیلی شیکه
ولی قیمتش تو ایران 3150000 هست ولی تو سایتش یه چیز دیگه زده
بگم واسم ازونور بیارن بهتر نیست؟
درضمن فرق بین 1710 و 9400 چیه که قیمتش 1000000 تومان فرق میکنه؟
خیلی ممنون از دوستان
آقایونه اساتید و غیره اساتید...ممنون میشم راهنمایی کنین....
یه لپ تاپ برای کار با اتوکد...و کلا برنامه های مرتبط لازم هست....در حده حرفه ای به بالا...
از نظر نوع سی پی یو و خود سیستم.....
32 بیتی ...یا 64؟....
AMD ....Intel؟... این الان مهمترین سواله منه....
CoreDue....Xeon...؟....البته میدونم زئون بیشتر ماله سروره....که با سوال قبلی یکم یکیه...
اگه AMD چه مدلی؟.....کش 2 به بالا داره؟...
از نظر مارک؟....
Apple؟....
Hp؟....اون سریه pavilon چشه منو گرفته....
IBM؟....
Sony؟....
فک نکنم غیره این 4 تا بشه رو چیزی حساب کرد.....Acer رو هم بعید میدون واسه این کار بکشه....
شدیدا ممنون.....
I am very pleased with the Precision M90. I have yet to have any problems with it. It is a very strong performer as well. In my opinion, this is the perfect notebook for anyone looking for a strong 3D modeling machine with a good build. I would also recommend this to anyone looking for a professional looking and responding notebook with plenty of power for gaming. However, it can be quite pricey (though I would say usually cheaper than an XPS M1710), so if you're looking for just power, you may want to look elsewhere. And if you're just into gaming, you may want to know that the Quadro has problems with some games, and is indeed much more expensive than its Geforce counterparts. Despite that, I still highly recommend this notebook. For more information, check out this review. http://www.notebookforums.com/thread151672.html