• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

leila_safa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بین sz330p و sz340p کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
340 سی پی یوش 2.16 است ولی 1 گیگ رم داره و 330 2 گیگ رم و سی پی یو 2 داره.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
از کجا مي تونم ليست دقيق قيمت لپ تاپ هايي که در بازار ايران هستند رو بدست بيارم؟
بعضي از مدلها با گارانتي هاي مختلف و قيمت هاي متفاوت عرضه ميشن. مي خوام قيمت هر گارانتي رو جداگانه داشته باشم. يعني مثلا بدونم پارس قائم اين مدل رو چقدر ميده و سازگار ارقام چقدر

اگر منبع يا لينکي در اختيار داريد بنويسيد

با تشکر

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من مي خوام يه لپ تاپ بگيرم. خيلي تو نت گشت گذار كردم. دوتا مدل به نظرم جالب اومد. يكي Dell inspiron 6400 d و اون يكي http://www.bestbuy.ir/product_info....id=410&CUIid=877c1e31915799c5f95986b7810e3742 مدل HP PAVILION DV6183 است.
حالا شما كه dell رو خريدي نظرت چيه. قيافه دل اعصابمو خورد مي كنه. البته فقط عكساشو ديدم. از طرفي سرعت بالاتر هم واسم مهم تره!!!
كمك كن و نظرتو بگيره. اينم بگم كه جاي دسكتاپ مي خوام ازش استفاده كنم.
با تشكر
اتفاقا" قبل از خريد من هم عقيده شمارو داشتم و به نظرم طراحي دل مضخرف بود ولي وقتي كه گرفتمش و از نزديك

ديدم ، نظرم عوض شد ، مخصوصا" كه رنگ نقره ايش با سفيد صدفي كه استفاده شده ، خيلي خوشگله

در مورد بقيه مسايل متاسفانه نميتونم زياد اطلاعات بدم چون همونطور كه گفتم فقط 5 روز باهاش كار كردم

arashp30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا" قبل از خريد من هم عقيده شمارو داشتم و به نظرم طراحي دل مضخرف بود ولي وقتي كه گرفتمش و از نزديك

ديدم ، نظرم عوض شد ، مخصوصا" كه رنگ نقره ايش با سفيد صدفي كه استفاده شده ، خيلي خوشگله

در مورد بقيه مسايل متاسفانه نميتونم زياد اطلاعات بدم چون همونطور كه گفتم فقط 5 روز باهاش كار كردم
اي ول.
آقا رنگ هاي ديگش تو ايران نيست. چند تا رنگ تو سايتش هست كه خيلي باهاله ( مشكي مات و ... )
با گارانتي 1260 گرفتي ديگه. آيا اصلاً گارانتي تعويض داره؟؟؟ مطمئناً خيلي جاها گشتي. مطمئن شدي بهترين گارانتي بازم همين زيگورات‌؟؟؟ با باتري 9 سلولي گرفتي ديگه؟ چه قدر باتريش مي مونه؟
لطف كن هر وقت دستت اومد يه ريويو كامل بده:happy:
سي دي ويندوزش sp2 هستش؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اي ول.
آقا رنگ هاي ديگش تو ايران نيست. چند تا رنگ تو سايتش هست كه خيلي باهاله ( مشكي مات و ... )
با گارانتي 1260 گرفتي ديگه. آيا اصلاً گارانتي تعويض داره؟؟؟ مطمئناً خيلي جاها گشتي. مطمئن شدي بهترين گارانتي بازم همين زيگورات‌؟؟؟ با باتري 9 سلولي گرفتي ديگه؟ چه قدر باتريش مي مونه؟
لطف كن هر وقت دستت اومد يه ريويو كامل بده:happy:
سي دي ويندوزش sp2 هستش؟
بله با گارانتي اين قيمت گرفتم ، نه زيگورات فقط گارانتي تعويض قطعه داره نه دستگاه

خيلي جاها گشتم و به نظرم ارزون ترين جا ( و نه لزوما" بهترين گارانتي اين بود) راستش اول بدون گارانتي ميخواستم

ولي مسايلي پيش اومد كه مجبور شدم با گارانتي بگيرم

باطري هاي اين مدل 6 سلولي هستن ، حدود 3 ساعت هم شارژ ميمونه البته بستگي به استفاده داره مثلا" اگه

آهنگ گوش كني يا فيلم ببيني كم ميشه اين مدت

در مورد ويندوزش هم زياد توجه نكردم ولي فكر ميكنم از همونيه كه شما گفتين

Sensi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پویا جان الان باطریها دو مدل هستند؟ 6 سلولی و 9 سلولی؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بعضی های میگن که برای Tablet PC ها یه وقفه بین زمانی که قلم رو روی صفحه می کشید و زمانی که خط روی مانیتور ظاهر میشه موجود داره . آیا این مطلب صحت داره ؟

reza116114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اولا گويا چند روزه فروم فيلتره / لااقل از داتك
2) ميشه كسي جواب سوال پست 3457 من را بده؟؟؟
3)از هر نظر من به خريد سوني اس زد 330 رسيدم ولي مي خوام ببينم كه 13.3 اينچ براي خواندن متن و ديدن فيلم خيلي ناجوره؟؟؟؟؟؟
4)پيشنهاد بهتري داريد؟ قيمت مهم نيست سبك باشه و برا ديدن فيلم هم مناسب در كنار كار برد هاي ديگه

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خوب آخه دست دوم رو باید ببینی تا بتونی انتخاب کنی. کسی نمیتونه برای شما انتخاب کنه. خوب اگه نو بود یه حرفی ولی اینی که نوشتی دست دومش به شرط سلامت و کارکرد باتری حداقل 1.5 ساعت حدود 350 می ارزه.

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
منم به همین sz330 رسیدیم. من با 230 یه کوچولو ور رفتم . 330 از نظر ظاهری کاملا مشابه 230 هستش . خب برای خوندن متن که مشکلی نداری ولی اگه میخوای با نوت بوکت فیلم ببینی و عادت به تی وی 30 40 اینچی داری خب ناجوره! ولی خب وزن خیلی کمش به کوچیک بودنش خیلی میمچربه!

reza116114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم به همین sz330 رسیدیم. من با 230 یه کوچولو ور رفتم . 330 از نظر ظاهری کاملا مشابه 230 هستش . خب برای خوندن متن که مشکلی نداری ولی اگه میخوای با نوت بوکت فیلم ببینی و عادت به تی وی 30 40 اینچی داری خب ناجوره! ولی خب وزن خیلی کمش به کوچیک بودنش خیلی میمچربه

مرسي از توضيح شما
1)من با تي وي 21 اينچ فيلم ميبينم به نظرتان باز 13.3 ناجوره؟؟؟
2)دوستان ديگر نظري ندارند؟

arashp30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من یه Dell c610 دسته دوم گرفتم با این مشخصات:
cpu:600
ram:256
vga:8
HDD:20
گرفتم 325 تومن.باتریش هم 1 ساعت و 15 دقیقه دوام داره.
به نظرتون خوبه یا برم بدمش پس.

mf14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام به همه دوستان فروم
مي خواستم از همه كساني كه راجع به نوت بوك DELL SPIRON 640M (630M) اطلاعاتي دارند تقاضا كنم كه به من كمك كنند. بخصوص مي خواستم ببينم اساسا اين نوت بوك مناسب كارهاي محاسباتي متوسط يا سنگين هست يا بيشتر جنبه مولتي مدياش تقويت شده است؟
ضمنا اگر نوت بوك ديگري با مشخصات فني مناسب و صرفا جهت كار محاسباتي و فني و نه كار گرافيكي يا بازي يا فيلم و ... سراغ داريد كه قيمتش هم حدود 800 هزار تومن باشه معرفي كنيد.
از همتون ممنونم.

mf14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مي خوام يه لپ تاپ DELL INSPIRON 640M (630M) بخرم با اين مشخصات
CPU Centrino 1.7 (يا 1.86)
RAM 512
BUS 533
HDD 60
CD/DVD RW
LCD 14.1
Weight 2.4 Kg
چيزي هم كه برام مهمه اجراي MATLAB بخصوص در پردازش تصاوير (كه معمولا اجراي آنها از 10 ثانيه تا چند روز طول مي كشه ) و يا نرم افزارهاي برنامه نويسي مانند NET. است. اصلا تو كار گيم و بازي و 3D هم نيستم و فيلم هم زياد نمي بينم. به نظر شما با توجه به قيمت حدود 860 هزار تومنش چطوره؟

mf14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مي خوام يه لپ تاپ DELL INSPIRON 640M (630M) بخرم با اين مشخصات
CPU Centrino 1.7 (يا 1.86)
RAM 512
BUS 533
HDD 60
CD/DVD RW
LCD 14.1
Weight 2.4 Kg
چيزي هم كه برام مهمه اجراي MATLAB بخصوص در پردازش تصاوير (كه معمولا اجراي آنها از 10 ثانيه تا چند روز طول مي كشه ) و يا نرم افزارهاي برنامه نويسي مانند NET. است. اصلا تو كار گيم و بازي و 3D هم نيستم و فيلم هم زياد نمي بينم. به نظر شما با توجه به قيمت حدود 860 هزار تومنش چطوره؟ گارانتي هستي چطوره؟

اگه فكر مي كنيد يه مدل بهتري براي اين كار توي همين رنج قيمت هست يا فكر مي كنيد گارانتي بهتري براي اين مدل يا مدل پيشنهادي شما وجود داره منو راهنمايي كنيد. ممنون مي شم.

mf14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند سوال ديگه هم با خوندن صفحات اين فروم برام پيش اومد كه مي پرسم اميد وارم كسي جواب بده
1- اينكه سنترينو و سوناما چه فرقي دارند. از رو برچسب روي لپ تاپ مي شه فهميد يا نه؟
2- از كجا مي شه فهميد سي پي يو موبايل هست يا نه ؟ آيا GM كه مي نويسند به اين معني است؟
3- GIGABYTE LAN PORT يعني چي؟ اگه نداشته باشه نمي شه به شبكه وصل كرد؟
با تشكر :) :)

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
www.zigorat.com
1-640 m قیمتش 1300000 هست
2-این مدل 6400 n قیمتش 890000 و بد نیست
واسه کار محاسباتی بد نیست مخصوصا چون core هست ولی به عقیده centrino 2.0 بگیری بهتره
اگه گرفتیش به ما هم بگو چی جوریاست مرسی

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اقا این مدل که میگی centrino نیستش ها! مطمعنی!؟
سی پی یو موبایل نوشته celeron mobile یا celeron M
سنترینو یه نامه تجاری هست

بالا