• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان
من یک دانش آموز رشته کامپیوترم من دنبله یه لبتاب خوب حداکثر تا یک و نیم میلیون هستم میخوام گرافیکو سی پیو اینا بالا باشه جون این رو هم که همراه من این ورو تون ور رو بیاد هم داشته باشه سبک هم باشه فبحل مراد ویندوز ارجینال هم حدالمقدور داشته باشه من کاره گرافیکیو بازی اینا هم انجام میدم باتریش هم قوی باشه خیلی خوبه دوستان چه مدلی از چه برندی پیشنهاد میکنن(لطفا لیست مشخصات همراه با قیکت بدید)دی وی دی زایتر هم داشته باشه

ferikhafan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مدتی تو فکر خرید یه نوت بوک جمع و جورم .خیلی هم تحقیق کردم.راستش Xps 1210 چشممو گرفته فقط در مورد LCD شک دارم که سایز 12.1 اینچ برای مرور وب و یه کمی هم بازی کافی هست یا اذیت میکنه؟
از دوستانی که در اینمورد نظری دارند خواهش میکنم راهنمائی بفرمایند :rolleyes:

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
حداکثر 200 تومن می تونی بشتر بفروشی تازه اگه مشتری پیدا کنی.

200 تومن خوبه پس سعی میکنم دو تا بیارم آخه هزینه رفت وبرگشت و هتل که ندارم (همشو شرکت میده :cool: )
مشتریش هم تقریبا ردیفه :D

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نمیتونه راهنمایی کنه
راستی آدرس سایت نمایندگی لپ تاپ دل در ایران چیه

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام به همگی :)
من چند تا سوال فنی داشتم , آخرشم میخوام نظرتون رو در مورد چند تا مدل بدونم :

3- اکثر مدل هایی که الان تو بازاره گرافیک 128 Shared دارن. وضعیت Vista روی این سیستم ها با توجه به حرفایی که در مورد امکانات گرافیکیش گفته میشه , چیه ؟

4- با تمام این تفاسیر نظرتونو در مورد این چندتا (با گارانتیشون) بگین لطفاً :

- Sony Vaio Fe 660G (امرتات)
- Toshiba Satellite A100 SK8 (امرتات)
- HP Pavilion DV2000t (شبکه پردازان)
- HP Pavilion DV6000z (شبکه پردازان)
- HP Pavilion ZV6000 (شبکه پردازان)

ممنون.

3- در مورد ویستا دو بحث وجود دارد:
1) Vista™capable :
اجرای هسته های نگارش های مختلف ویستا، و برنامه ها و امکانات آن. اچرا نکردن بعضی امکانات تکمیلی و تزیینی مثل Aero. اما از نظر امنیت و غیره ای که مایکروسافت قول داده است را دارد.

2)VISTA™premium ready :
اجرای تمام ظرفیت های ویستا مثل Aero.

خوب پس اگر روی نوت بوک یکی از لوگو های فوق را داشته باشد مشکل حل است. اما اگر نبود، بهتر است به سایت سازنده مراجعه کنید.

به یک عبارت دیگر کارت گرافیکی برای VISTA™premium ready باید خصوصیات زیر را داشته باشد:
Support for DirectX 9 graphics with a WDDM driver, 128 MB of graphics memory (minimum)2, Pixel Shader 2.0 and 32 bits per pixel.

مثلا جدیدا اینتل برای Graphics Media Accelerator 950 اعلام کرده که در ویرایش build 5308 از ویستا می توانید با آپدیت WDDM drivers ویستا را نصب نمایید. اما نگفته است آیا برای premium است یا get ready ....

با سلام
مدتی تو فکر خرید یه نوت بوک جمع و جورم .خیلی هم تحقیق کردم.راستش Xps 1210 چشممو گرفته فقط در مورد LCD شک دارم که سایز 12.1 اینچ برای مرور وب و یه کمی هم بازی کافی هست یا اذیت میکنه؟
از دوستانی که در اینمورد نظری دارند خواهش میکنم راهنمائی بفرمایند :)

من بالاخره تصمیم گرفتم این رو بخرم:
http://www.parslaptop.com/fujitsu-siemens-amilo-pro-2060-p-498.html

آقایون ایرادی ازش سراغ دارن؟

CPU: CENTRINO 1.86 GHZ
L2 Cache: 2048 KB
RAM: 512 MB DDR2
HARD: 80 GB SATA
Drive: DVD/RW DUAL
LCD: 15 XGA
Graphic Card: 128 MB SHARE

چون قرار شد ایرادات را بگم، پس خلاصه، آنچه به ذهنم می رسد را می گویم.
1- این نوت بوک Vista™capable است، ولی VISTA™premium ready نیست. http://www.fujitsu-siemens.com/products/vista_capable.html
2-بهتر است از خود نمایندگی خرید کنید تا از فروشنده.
3-مبارک باشه!:happy:

سعی کنید از نو بودن دستگاه و سلم بودنش اطمینان پیدا کنید. اگر دوست داشتید، نوت بوکتان را بیمه کنید، به این دلیل می گم چون مبلغ بیمه ناچیز است.(فکر کنم بیمه ایران بیمه می کرد!:) )

سلام بر دوستان
من یک دانش آموز رشته کامپیوترم من دنبله یه لبتاب خوب حداکثر تا یک و نیم میلیون هستم میخوام گرافیکو سی پیو اینا بالا باشه جون این رو هم که همراه من این ورو تون ور رو بیاد هم داشته باشه سبک هم باشه فبحل مراد ویندوز ارجینال هم حدالمقدور داشته باشه من کاره گرافیکیو بازی اینا هم انجام میدم باتریش هم قوی باشه خیلی خوبه دوستان چه مدلی از چه برندی پیشنهاد میکنن(لطفا لیست مشخصات همراه با قیکت بدید)دی وی دی زایتر هم داشته باشه

خوب بهتر است یک نگاهی به تاپیک های زیر بیاندازید. مطمئنا دید بهتری برای خرید پیدا می کنید. چون مثلا من می گم DELL XPS 1210 به نظرم به کار شما می آید. و شما آن را خریداری می کنید. شما به یک سری مشکلات حتما برخورد خواهید کرد و آنگاه پشیمانی فایده ای ندارد! عموما خریداران لپتاپ با چنین مشکلاتی روبرو می شوند. چون انتظارات یک دسکتاپ را دارند ولی بعدا به این انتظارات نمی رسند و مشکل بر می خورند.:happy:
سوالاتی که یک خریدار تازه کار نوت بوک باید از خود بپرسد
F&Q نوت بوک
سی پی یو، مادربرد و رم CPU, Motherborad, RAM, BIOS,...

راستی فرقه انوع سی پی یو در چیه؟
در مورد سی پی یو هم:
مفاهيم لپتاپ(اصول پايه,نگاهداري و تعمير)

و کتاب "اولین راهنمای جامع لپ تاپ به زبان فارسی:".

با سلام
از دوستانی که در اینمورد نظری دارند خواهش میکنم راهنمائی بفرمایند :rolleyes:

دوست خوبم با بال رفتن رزولوشن یا کوچک شدن صفحه نمایش متن ها ریز تر می شوند. و راه حلش در ویندوز افزایش DPI است. بهتر است یک نوت بوک با رزولوشن مورد نظر و در سایز 12.1 اینچ ببینید تا بعدا مشکل بر نخورید. من خودم دوست دارم برای خواند متن از 15.4 اینچ استفاده کنم(بخصوص PDF( :lol: البته من زیاد نوت بوکم را جابجا نمی کردم تا مشکل وزن و اندازه داشته باشم.:happy:بهر حال در بعضی سایتها این نوت بوک برای بازی معرفی شده است و از آن راضی اند. برای وب هم ، اگر اذیت شدید فونت ها و سایزها را در IE تغییر می دهید(البته ممکن است نا هماهنگی هایی را ایجاد کند.:( )

reza116114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان بالاخره تصميم گرفتم كه sony vaio sz 330 را بگيرم
ايا lcd 13.3 براي خواندن متن كوچيكه به نظرتون؟
دوستان لطفا راهنمايي كنيد/ گزينه بهتري پيشنهاد مي كنيد
پولش مهم نيست
اقايان عادل و بهنام نظر شما چيه؟
اقا يا خانم elly فكر كنم شما مدل 220 را داريد/ متن را راحت ميشه با هاش خواند؟
اخه اقا عادل گفتند كه 15.4 برا متن مناسبتره

reza_badii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون سلام!
من می خوام یک لپ تاپ SONY VAIO FE690P09 بخرم! با این مشخصات:

Proccessor : 2.0GHz CoreDuo T2500
RAM : 1GBDDR2
H.D.D : 120GB SATA
LCD : 15.4WXGA Xbrite
VGA : 128 Intel
DRIVE : DVD+/RWDL
WEIGHT : 2.8 KG

WINDOWS XP-P
BLUTOOTH
WEBCAM
MADE IN (U.S.A)

با قسمت 1950000 تومان
تا 2500000 هم می تونم هزینه کنم!

کسی پیشنهاد بهتر یا نظر خاصی نداره؟؟؟

Pejman22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا لپ تاپ توشيبا ساخت كانادا در بازار ايران وجود دارد؟ و اگر دارد چه مدلهايي؟ گارانتي آنها چطوره؟ :blink:
(البته من اين مطب رو شنيده ام)

كلاً شما دوستان براي خريد لپ تاپ چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد؟؟ توشيبا يا دل؟ تا قيمت حداكثر يك ميليون وسيصد و كار در زمينه طراحي سايت و برنامه هاي گرافيكي :happy:

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوتان اینجا ببینید لطفا این چی نوشته چه جوری پنیوم 3 رو 4 کرده مگه میشه!؟
مثلا dell c600 رو نوشته 4 http://laptop3x.blogfa.com/
مرسی

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان لطفا يه سايت معرفي كنيد كه اكثر برند هاي (Brand) لپ تاپ رو داشته باشه حتي اون در پيت هاشو
ممنون ميشم
89.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
عادل جان شما كه زحمت كشيدي در مورد Cpu توضيح دادي ميشه لطف كني بگي قابليت Aero كه تو ويندوز ويستا گفتي

چي هس؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
يادم رفت بگم كه من بالاخره Dell inspiron 6400 d رو با گارانتي زيگورات و با قيمت 1.260 گرفتم

فقط متاسفانه زياد نتونستم باهاش كار كنم كه اينجا ايرادها يا ويژگي هاش رو بگم و مجبور شدم بدم خواهرم با خودش ببره تهران

ولي تو استفاده 5 روزه ام به نظرم سرعت و امكاناتش خوب اومد مخصوصا" دگمه هاي مالتي مديا كار گوشي دادن به موسيقي رو راحت كرده

فقط تنها چيزي كه كمي اذيتم كرد اين بود كه بعضي وقتها وقتي ميخواستم از حالت استندباي دربيارم هنگ ميكرد و مجبور ميشدم باطري دستگاه رو دربيارم

arashp30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يادم رفت بگم كه من بالاخره Dell inspiron 6400 d رو با گارانتي زيگورات و با قيمت 1.260 گرفتم

فقط متاسفانه زياد نتونستم باهاش كار كنم كه اينجا ايرادها يا ويژگي هاش رو بگم و مجبور شدم بدم خواهرم با خودش ببره تهران

ولي تو استفاده 5 روزه ام به نظرم سرعت و امكاناتش خوب اومد مخصوصا" دگمه هاي مالتي مديا كار گوشي دادن به موسيقي رو راحت كرده

فقط تنها چيزي كه كمي اذيتم كرد اين بود كه بعضي وقتها وقتي ميخواستم از حالت استندباي دربيارم هنگ ميكرد و مجبور ميشدم باطري دستگاه رو دربيارم
من مي خوام يه لپ تاپ بگيرم. خيلي تو نت گشت گذار كردم. دوتا مدل به نظرم جالب اومد. يكي Dell inspiron 6400 d و اون يكي http://www.bestbuy.ir/product_info....id=410&CUIid=877c1e31915799c5f95986b7810e3742 مدل HP PAVILION DV6183 است.
حالا شما كه dell رو خريدي نظرت چيه. قيافه دل اعصابمو خورد مي كنه. البته فقط عكساشو ديدم. از طرفي سرعت بالاتر هم واسم مهم تره!!!
كمك كن و نظرتو بگيره. اينم بگم كه جاي دسكتاپ مي خوام ازش استفاده كنم.
با تشكر

jamil_manshadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان .
من بودجه حدود 700 هزار تومان دارم می خواهم یک لپ تاپ حداقل سنترینو با مونیتور کریستال برایت واید بگیرم . واقعا چیزی پیدا نکردم اگر کسی مدل خوبی میداند لطفا معرفی کند متشکرم .
جمیل

jilani.mehrdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان....راستش وقتی این تاپیکا رو خوندم چند تا چیز برام جای سوال بود....یکی مثلا 6400 رو با داس و سخت افزار توپ زده بود 910 تومن....ولی اعتقاد داشت بدون ویندوز ارزش نداره
یکی دیگه از کار درستای این فروم هم اعتقاد داشت ویندوز اورجینال آش دهن سوزی نیس
هیچ کدوم هم فرصت بیشتر باز کردن موضوعو نداشتن انگار...در حالی که بحث 200 تومن پول بی زبونه تقریبا
البته کامپک هم یه مدل با همین سخت افزار ولی 880 تومن با داس داشت که تو نوتالی دیده بودم
تو یه جایی هم یکی از دوستان گفت زیگورات ویندوز HOME و professional داره که با 5-10 تومن می تونه براتون اگه پاپیچ شدین یه کپی بده
اینم بگم که بعضیا ویندوز داره لپ تاپشون ولی cd نداره....یعنی تو یه پارتیشنشونه...که ممکنه بعضیا مثل دوست من با بی احتیاطی پاکش کنن...
راستش ممکنه خیلیا باشن 150-20 تومن براشون مهم باشه....پس گمونم ارزش داره دوستان بیشتر در این مورد صحبت کنن
با تشکر
مهرداد

Sensi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
عر ض سلام خدمت همه دوستان که در این تاپ زحمت میکشند به خصوص عادل جان

آقا من دو سالی هست که یه HP Pavilion zt3020EA دارم و خیلی ازش راضیم.
جدیدا چشمم این سونی سری SZ رو بد جوری گرفته. رفته بود م تو کار خریدش که یکی از دوستام یکی از مدلهای FE رو گرفت اما با کمال تعجب دیدم باطریش فول شارژ 3 ساعت بیشتر بهش نمیده

این hp من وقتی فول شارژ میشه بدو ن اجرای هیچ برنامه ای باقیمونده باطری رو 4.5 ساعت میده

حالا میخواستم ببینم جریان این باطریهای جدید چطوری؟ همشون اینجوری شدن یا این سونی اینجوری بود.
اگه در مورد باطریها توضیح بدید ممنون میشم.

بالا