• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mf14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این مدل که میگی centrino نیستش ها! مطمعنی!؟
سی پی یو موبایل نوشته celeron mobile یا celeron M
سنترینو یه نامه تجاری هست

با تشکر از جوابتون
یعنی سنترینو همون سلرونه ولی تا اونجا که من می دونم کش سی پی یوی آن 2 مگ است؟

آقا لطفا هر که می دونه و می تونه کمک کنه.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سنترینو نام cpu های موبایل شرکت اینتل هستش

که سری های 4mb)celeron(1mb cash) pentium m(2mb) sonoma(2mb) core dou(2mb) core 2 dou

oliver

Registered User
لایک‌ها
1
از بين اين سه مدل كدوم بهتره؟
و چرا قيمت SONY VAIO VGN FS 8900 P5 با توجه به cpu اش پايينه؟
------------------------------------------------------

DELL INSPIRON 6400 D4 120

13,500,000ريال

CPU: 2.16 GHZ CORE 2 DUO 7400
L2 Cache: 4096 KB
RAM: 1024 MB
HARD: 120 GB
Drive: DVD/RW
LCD: 15.4 WXGA BRITE
Graphic Card: 256 MB RADEON X1400
Modem: 56 K
Lan Card: 10/100/1000
Wireless: YES
Operating System: XP HOME
Port: USB 2X4/PCMCI
Card Reader: YES
Bluetooth: YES
i Link: 1394
Weight: 2.8 KG
Battery Life: 3.0 H
Producer Country: MALAYSIA
Guarantee: ONE YEAR

----------------------------------------------------

SONY VAIO FE 670 G

12,900,000ريال

CPU: 1.66 GHZ CORE DUO
L2 Cache: 2048 KB
RAM: 1024 MB
HARD: 100 GB
Drive: DVD/RW Dual
LCD: 15.4 WXGA XBRITE
Graphic Card: 128 MB
Modem: 56 K
Lan Card: 10/100
Wireless: YES
Web Cam: YES
Operating System: XP MEDIA CENTER
Port: USB2/PCMCI/TV OUT
i Link: 1394
Weight: 2.72 KG
Battery Life: 3 HOUR
Producer Country: CHINA
Guarantee: ONE YEAR

-----------------------------------------

SONY VAIO VGN FS 8900 P5

13,500,000ريال

CPU: CENTRINO 2.0 GHZ SONOMA
L2 Cache: 2048 KB
RAM: 1024 MB DDR2
HARD: 100 GB SATA 5400 RPM
Drive: DVD/RW DUAL LAYER
LCD: 15.4 WXGA XBrite
Graphic Card: 128 MB GFORCE NVIDIA 6400
Modem: 56 KB/S
Lan Card: 10/100
Wireless: 802.11 a/b/g
Operating System: WIN XP PRO ORIGINAL
Port: USB 2 / PCMCIA
i Link: IEEE1394 PORT
Weight: 2.75 KG
Battery Life: 3 HOUR
Producer Country: MADE IN USA
Guarantee: ONE YEAR INTERNATIONAL​

اينا رو از سايت www.parslaptop.com برداشتم.​

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .يه سوالي واسه من پيش اومده.
لپتاپ dell مدل 6400كه core2dou هستش با قيمتي در حدود 1400000 فروخته ميشه !!!!!! با 2GBram
و هارد بالا و ....حالا اصلا به عقل انسان جور در مياد كه اين لپتاپ با اين مشخصات اين قيمت باشه؟؟؟ وقتي از جديدترين cpu‌هاي مخصوص لپتاپ استفاده ميكنه؟؟؟
من فكر ميكنم بدون هيچ شكي هر كس خواست لپتاپ بخره بهترين گزينه همينه و بس مگه اينكه اين لپتاپ مشكل خاصي داشته باشه كه به نظر من حتما داره!!!!!!! ولي نميدونم چيه؟
آخه الان سوني مدل core2dou هاش بالاي 2 ميليون قيمت داره .توشيبا هم همين حدود 1800000 بايد باشه .اون موقع چطور اين لپتاپ قيمتش انقدر پايينه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من كه اگر بفهمم كه مشكل خاصي نداره بلافاصله همين الان ميرم ميخرم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خوب cpu اين مدل سوني كه شما گفتي DUO نيست.
به نظر من از بين اينا همون dell از همه بهتره با توجه به cpu قوي و كارت گرافيك خوبش و امكانات جانبي قيمتش خيلي عاليه فقط يه كم سنگينه، مگه اين كه از طرفدارهاي سوني باشي كه من خودم اينطوريم.

usb

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام ببخشيد كه پريدم وسط بحثتون.

من يك dell inspiron 510m دارم كه متاسفانه dvd رايتر نداره و combo هست . حالا ميخاستم ببينم ميشه يك Dvd writer رو جايگزين اين كومبو كنم يا خير؟ واگر ميشه بهترين محل براي تعويض كجا ميتونه باشه ؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام ببخشيد كه پريدم وسط بحثتون.

من يك dell inspiron 510m دارم كه متاسفانه dvd رايتر نداره و combo هست . حالا ميخاستم ببينم ميشه يك Dvd writer رو جايگزين اين كومبو كنم يا خير؟ واگر ميشه بهترين محل براي تعويض كجا ميتونه باشه ؟

بهتره يه زنگ بزنيد به نمايندگي هاي دل مثل زيگورات و ابزار پيشرو .
فكر كنم تامين قطعات ، عدم تضمين خدمات زيگورات بهتر باشه و شايد بتونه نياز شما رو بر آورده كنه .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .يه سوالي واسه من پيش اومده.
لپتاپ dell مدل 6400كه core2dou هستش با قيمتي در حدود 1400000 فروخته ميشه !!!!!! با 2GBram
و هارد بالا و ....حالا اصلا به عقل انسان جور در مياد كه اين لپتاپ با اين مشخصات اين قيمت باشه؟؟؟ وقتي از جديدترين cpu‌هاي مخصوص لپتاپ استفاده ميكنه؟؟؟
من فكر ميكنم بدون هيچ شكي هر كس خواست لپتاپ بخره بهترين گزينه همينه و بس مگه اينكه اين لپتاپ مشكل خاصي داشته باشه كه به نظر من حتما داره!!!!!!! ولي نميدونم چيه؟
آخه الان سوني مدل core2dou هاش بالاي 2 ميليون قيمت داره .توشيبا هم همين حدود 1800000 بايد باشه .اون موقع چطور اين لپتاپ قيمتش انقدر پايينه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من كه اگر بفهمم كه مشكل خاصي نداره بلافاصله همين الان ميرم ميخرم.
مشكل خاصي نداره اين 6400 . من خودم دارندشم .
قيمت پايين محصولات دل رو ميشه به دلايل زير توجيه كرد :
1 - دل از ابتدا بي واسطه عمل ميكرد :
اونطوري كه اطلاعات من جواب ميده دل اينطوري مياد ايران : (فقط يك مورد از راه هاي آمدن به ايران را ميگم )
دل » دفتر زيگورات در دبي » دفتر زيگورات در ايران
حالا شركت هاي ديگه رو نميدونم .
2 - مشكلي كه در باتري هاي سوني پيدا شد و به لپتاپ هاي دل هم سرايت كرد ممكنه باعث افت قيمت شده باشه

usb

Registered User
لایک‌ها
0
آقا بهنام تشكر
لطف كرديد.

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
بروبچ باحال
بالا خره یه سونی VGN-C13G بامشخصات زیراز نمایشگاه جیتکس خریدم:
ntel® Core™2 Duo Processor T5500 (1.66GHz)
Windows® XP Home Edition with Service Pack 2
512MB DDR2 SDRAM + 512 MB Gift
DVD±RW/±R DL/RAM Drive
Intel® Graphics Media Accelerator 950 128MB
13.3" Wide (WXGA: 1280 x 800) TFT colour display
2.3kg (including the supplied battery)
Windows Vista™ Capable PC

البته چون نمایشگاه بود 512 مگابایت دیگه به رمش اضافه کرده بودن و یک کیف VAIO جادار هم روش بود
این لپ تاپو من دبی گرفتم 1260000 تومان
نظرتون چیه؟
فقط دو چیزهست که منو اذیت می کنه و اون اینه که:
1- لپ تاپ ساخت چینه البته چون از خود نمایندگی سونی گرفتم می گفت که تفاوت قابل توجهی بین لپ تاپ سونی ساخت چین با سایر کشور ها نیست چون همشون طبق استاندارد سونی ساخته میشن نظر شما چیه؟
2- ویندوز اورجینالاون Windos XP Home هست

yousofnejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهنام جان توجیهت کاملن اشتباه بود-قیمت جهانی کمتره
دلیلش اینه که dell company تنها شرکتیه که مدت هاست اولین مشتری محصولات intel هست و یه جورایی میشه گفت از بقیه با اینتل همکار تره-حتما فاکتورهای دیگری هم داره

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهنام جان توجیهت کاملن اشتباه بود-قیمت جهانی کمتره
دلیلش اینه که dell company تنها شرکتیه که مدت هاست اولین مشتری محصولات intel هست و یه جورایی میشه گفت از بقیه با اینتل همکار تره-حتما فاکتورهای دیگری هم داره
عزيزم منم گفتم تا آنجا كه اطلاعاتم جواب ميده .
در مورد اولي يعني بدون واسطه بودن بايد بگم كه مايكل دل از زمان 15 سالگي به فكر ارتباط مستقيم با مشتري و بدون واسطه عمل كرده و خودش رفته كارخانه تمبر سازي و بدون واسطه با قيمت ارزون تمبر آورده و فروخته و 1500 دلاري به جيب زده . خوب همين موفقيت باعث شده كه شعار اصلي مايكل دل بشه بدون واسطه !!! . اين رو از جاي غير معتبري نگفتم . فكر كنم از مجله pcworld

و دومي : دومي رو به نقل از يكي از دوستان گفتم . حالا خودم هم در درست بودنش شك دارم . چون باتري ربطي به لپتاپ ندارد . حالا اگه مثل ايسر 8204 كارت گرافيكش مشكل پيدا ميكرد يه چيزي ( گرچه اون قيمتش تغيير نكرد )
در ضمن . هيچ گربه اي محض رضاي خدا موش نميكشه . نميدونم ربط داشت يا نه ولي اينتل نگاه ميكنه ببينه كدوم يكي بيشتر پول ميدن . يك سي پي يو ميتونه حد اكثر 200 دلار تو قيمت نوتبوك تاثير بزاره . بقيش رو چي بگيم ؟
حالا ميشه گفت چون سفارش هاي دل تعداد بسيار است قيمت ارزونتر مي افته . ولي من فكر ميكنم همون بي واسطه بودن مهمتره .
شما خودت حساب كن هر واسطه از آمريكا يا ايرلند تا به ايران اگه 20 هزار تومان ( كم كمش ) بكشه رو نوتبوك چقدر ميشه .

Baba_Alibaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
ببخشید پا برهنه وارد میشم اما...
من پیش یکی از دوستان لپ تاپ فروش بودم در مورد این 6400 ها ازش پرسیدم گفت من تا حالا چندین مورد داشتم که مشتری LCD دستگاهش سوخته البته این دلیلی برای نخریدن نیست ولی دلیل محکمی واسه با گارانتی خریدنه...خود این دوست ما میگفت ما در گارانتی کردنش اکراه داریم...
راستی اگه دستگاه خواستین شاید بتونم ارزونتر ازش بگیرم...​

Baba_Alibaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی...:rolleyes:
در مورد centrino باید بگم که centrinoیک brandاست برای مشخص کردن سیستمی که شامل چند چیپست intel مثل wirelesslan و ...(چندتای دیگه که الان خاطرم نیست) + Cpu mobile است به کار میرود در واقع ما بر خلاف چیزی که همه مغازه دارها به اشتباه میگویند چیزی به نام cpuسنترینو نداریم بلکه codename سی پی یویی که در یک دستگاه سنترینو به کار میرود(در واقع همان سی پی یوی موبایل) Dothan است و هیچ... تکرار میکنم.... هیچ سی پی یوی سلرونی نمی تواند سنترینو باشد ... پس گول نخورید...
البته جدیدا که چه عرض کنم مدتها است Intel سیستم های با برند سنترینو ولی سی پی یوی single core میزند ولی آرم این برند با قبلی متفاوت است و به جای علات معروف آبی و قرمز قلب شکل یک برچسب سفید با آرم بزرگ اینتل در بالا و آرم قلب معروف به صورت کوچک در پایین است:wacko: (میدونم نمی تونم توصیف کنم به بزرگواریتون ببخشید!!)
چقدر هم که من از این اینتل ملعون بدم میاد لا مصب جزو حامیان پروپا قرص اسرائیله​

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
بروبچ باحال
بالا خره یه سونی VGN-C13G بامشخصات زیراز نمایشگاه جیتکس خریدم:
ntel® Core™2 Duo Processor T5500 (1.66GHz)
Windows® XP Home Edition with Service Pack 2
512MB DDR2 SDRAM + 512 MB Gift
DVD±RW/±R DL/RAM Drive
Intel® Graphics Media Accelerator 950 128MB
13.3" Wide (WXGA: 1280 x 800) TFT colour display
2.3kg (including the supplied battery)
Windows Vista™ Capable PC

البته چون نمایشگاه بود 512 مگابایت دیگه به رمش اضافه کرده بودن و یک کیف VAIO جادار هم روش بود
این لپ تاپو من دبی گرفتم 1260000 تومان
نظرتون چیه؟
فقط دو چیزهست که منو اذیت می کنه و اون اینه که:
1- لپ تاپ ساخت چینه البته چون از خود نمایندگی سونی گرفتم می گفت که تفاوت قابل توجهی بین لپ تاپ سونی ساخت چین با سایر کشور ها نیست چون همشون طبق استاندارد سونی ساخته میشن نظر شما چیه؟
2- ویندوز اورجینال اون Windos XP Home هست

نظری ندارید؟

yousofnejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
akoo jan in baste be saligheye toye ke sony cheghad behet hal bede
man shakhsan hp ro be sony tarjih midam albatte mosallaman ba dar nazar gereftane gheymat
vali age pool mohem nist khob sonye dige.....
vali khob khodayee gheymatesh ali gerefti chon inja ke kamtar az 1400 gir nemiad
gheymati ke man vared mikonam be alaveye gomrok vapost va.... yekami bishtar shode

yousofnejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راست میگی بهنام جان
شاید دلایل بیشتر ازین حرفا باشه-ولی خوب به قول تو سفارش زیاد عامل مهمیه
ولی من هنوز فکر میکنم intell va dell همکارترن

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راست میگی بهنام جان
شاید دلایل بیشتر ازین حرفا باشه-ولی خوب به قول تو سفارش زیاد عامل مهمیه
ولی من هنوز فکر میکنم intell va dell همکارترن
خوب . اطلاعات ما و شما و دوستان همه با هم هستند كه يك دايره المعارف جامع ميسازنهاد .
ولي خوب . من نظر شما رو قبول دارم . ولي بايد براي هر چيزي دليل آورد . من چنين جسارتي نميكنم و بگم شما اشتباه ميكنيد ولي :
در نظر ميگيريم كه اينتل و دل همكارترند . درست . ضمن اينكه دل سفارشاتش بسيار بالا هست . مثلا تو 8 ماه گذشته 4.1 ميليون نوتبوك فروخته ( تازه اينا فقط با باتري مشكل دار . سالم رو در نظر نگيريد ) خوب احتمالا كل قطعات براش ارزونتر مي افته تا سوني كه 90 هزار تا فروخته ...
قيمت يك سي پي يو دو هسته اي اينتل طبق آخرين بر آورد ها حدود 460 دلار هست . پس يك تخفيف در يك سي پي يو نميتونه باعث بشه اين دستگاه در حدود يك ميليون تومان از مدل هاي مشابه ارزانتر شود . ولي اگه بخواهيم اين فاكتور را براي كل قطعات در نظر بگيريم درست در مي آيد .
طبيعتا فروش 6400 چون زياد است پس ارزانتر هم است تا سري XPS كه 3.5 ميليون تومان است چونXPS فروشش كمتر است پس بايد بگيم گرانتر است ضمن افزاش قيمت در قبال امكانات جانبي
پس سر جمع كنيم . عوامل ارزانتر بودن نوتبوك 6400 دل :
1 - فروش بسيار زياد اين مدل
2 - همكار بودن دل با اكثر شركت ها چون اينتل و تخفيف در ازاي تعداد زياد
3 - بي واسطه عمل نمودن دل
4 - با تصرف بسيار كمي قضيه باتري

شما تاييد ميكنيد آقاي يوسف نژاد ؟

بالا