• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
آقایون
منم یه لپتاپ می خوام مدلش توپ، خوشگلم باشه 17 اینچ
می خواستم نظرتونو راجبه لپتاپای alienware بدونم.
خیلی خوشگلن.
مدلاشونم سفارشیه، خیلی خوبن.
میخواستم شما دوستان نظر بدین.
راستی یادم رفت بگن خوشگل و رنگی:D

سقف قيمتي تون رو بفرماييد .

قیمتش زیاد مهم نیست، ولی دیگه نمی خوام از 3.5 - 4 میلیون تومان بیشتر شه
من خودم نظرم Dell XPS 1710 و یکی از مدلای Alienware ولی بازم اگه راهنماییم کنین و بگین از کجا هم میتونم بگیرم خیلی ممنون میشم. اصلا نمیدونم تو ایران پیدا میشه یا باید فکر آوردشنو کنیم.
ممنون از راهنماییهاتون

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من میخوام برای یکی از دوستام یه لپتاپ بگیرم قیمت در حدود یک میلیون و سیصد که برای کارای معمولی میخوادش .ممنون میشم مارک و مدل پیشنهادیتون رو بگید .و یه سئوال داشتم اینکه با این قیمت میشه لپتاپی پیدا کرد که با ویستا بتونه خوب کار کونه؟
بازم ممنون.

Baba_Alibaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:rolleyes:
آقا جان اولا در مورد ویندوز ویستا اصلا نگران نباش چون اون برچسبی که میبینی رو بعضی لپ تاپ ها زده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره...خصوصا با این قیمتی که شما میخوای بخری اصلا نمیشه چیزی خرید که ویستا روش نصب نشه...
به نظر من هزینه شما کاملا مناسبه و حتی میشه باهاش لپتاپ هایی خرید که خیلی فراتر از کارهای روز مره رو بکنن در کل با این قیمت حتما cpu duo core هارد sata و کارت گرافیک gforce یا ati رو یکی از معیارهای اصلیت قرار بده چون خداییش با این هزینه همش رو میتونی داشته باشی...
من مدتی که دیگه خیلی پیگیر محصولات نیستم ولی اگه هنوز سری های sony FE در بازار باشن من صددرصد یکی از مدل های ساخت آمریکاش رو که کارت گرافیکش gforce باشه بر میداشتم ... پولتون هم میرسه ... هم مارک خوب وبا کلاسیه هم امکانات توپ هم سازنده خوب(اگه تو چین made in usa نزنن!!)...
ولی با همین امکانات دل چیزای ارزون تری میزنه به نظر من مارک بی کلاس تر...
و fujitsosiemens مقاوم تر ولی سنگین تر با lcd به نظر من کمی بدتر...
ولی هیچ کدوم کلاس سونی رو ندارن...جان تو...اصلا چرا جون شما...جون خودم...(خدا رحمتم کنه!!)...:f34r:
...دوستان حتما مفصل تر براتون میگن...;)

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام:rolleyes:
آقا جان اولا در مورد ویندوز ویستا اصلا نگران نباش چون اون برچسبی که میبینی رو بعضی لپ تاپ ها زده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره...خصوصا با این قیمتی که شما میخوای بخری اصلا نمیشه چیزی خرید که ویستا روش نصب نشه...
به نظر من هزینه شما کاملا مناسبه و حتی میشه باهاش لپتاپ هایی خرید که خیلی فراتر از کارهای روز مره رو بکنن در کل با این قیمت حتما cpu duo core هارد sata و کارت گرافیک gforce یا ati رو یکی از معیارهای اصلیت قرار بده چون خداییش با این هزینه همش رو میتونی داشته باشی...
من مدتی که دیگه خیلی پیگیر محصولات نیستم ولی اگه هنوز سری های sony FE در بازار باشن من صددرصد یکی از مدل های ساخت آمریکاش رو که کارت گرافیکش gforce باشه بر میداشتم ... پولتون هم میرسه ... هم مارک خوب وبا کلاسیه هم امکانات توپ هم سازنده خوب(اگه تو چین made in usa نزنن!!)...
ولی با همین امکانات دل چیزای ارزون تری میزنه به نظر من مارک بی کلاس تر...
و fujitsosiemens مقاوم تر ولی سنگین تر با lcd به نظر من کمی بدتر...
ولی هیچ کدوم کلاس سونی رو ندارن...جان تو...اصلا چرا جون شما...جون خودم...(خدا رحمتم کنه!!)...:f34r:
...دوستان حتما مفصل تر براتون میگن...;)
ممنون از جوابتون .
تنها چیزی که برام اهمیت نداره کلاسشه .من یه لپتاب میخوام با این قیمت که کارایی خوبی داشته باشه.بقیه دوستان نظری ندارن؟

serpent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان خوب من شاید بگم موضوعات بحث کم بیش دنبال میکنم امیدوارم خسته نباشید
سوالی داشتم میخواستم اولا قیمت دستگاه
dell d820
cpu : duo core 2.16
ram:1024
vga:512 nivida
hdd:100
full port
finger pirint
i link
بدونم چه حدود قیمت من از ابزار ÷یشرو خریدمش
بعدشم اگه نظری و اطلاعتی درباره این سیستم دارن لطفا کنن ممنون میش

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان خوب من شاید بگم موضوعات بحث کم بیش دنبال میکنم امیدوارم خسته نباشید
سوالی داشتم میخواستم اولا قیمت دستگاه
dell d820
cpu : duo core 2.16
ram:1024
vga:512 nivida
hdd:100
full port
finger pirint
i link
بدونم چه حدود قیمت من از ابزار ÷یشرو خریدمش
بعدشم اگه نظری و اطلاعتی درباره این سیستم دارن لطفا کنن ممنون میش

مبارک باشه .چند خریدی؟ cpu همینه که نوشتی یا اینکه اینه: core2 duo؟
برچسب ویستا رو هم داره؟

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مبارک باشه.چه رنگیشو خریدی؟؟ اگه صورتی یا انگوریشو خریده باشی که عالیه.نگران چینی بودنش هم نباش;)
راستی حجم هاردشو نگفتی؟؟

ببخشید که دیر جواب دادم آخه تاامروز ماموریت بودم
راستش من دنبال سفیدش بودم ولی سفیدش 512 مگ رم اضاف روش نبود منم بیخیال سفید شدم و مشکی گرفتم
هاردش هم 80 هست
تو این چند روزچندتابازی گرافیک متوسط متمایل به بالا را روش امتحان کردم خوب بود فقطصدای بلندگوش کمه البته با هدفون عالیه

serpent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک باشه .چند خریدی؟ cpu همینه که نوشتی یا اینکه اینه: core2 duo؟
برچسب ویستا رو هم داره؟

سلام
مرسي والا فكر كنم core duo 2.16 2 mg cache هستش سرعتش خيلي خوبه اره برچسب ويستا هم داره ..راستي يه ويستا اومده تو پايتخت ميگن باري ابي كامپيوتر كسي اطلاعاني داره ؟!

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
بروبچ باحال
بالا خره یه سونی VGN-C13G بامشخصات زیراز نمایشگاه جیتکس خریدم:
ntel® Core™2 Duo Processor T5500 (1.66GHz)
Windows® XP Home Edition with Service Pack 2
512MB DDR2 SDRAM + 512 MB Gift
DVD±RW/±R DL/RAM Drive
Intel® Graphics Media Accelerator 950 128MB
13.3" Wide (WXGA: 1280 x 800) TFT colour display
2.3kg (including the supplied battery)
Windows Vista™ Capable PC

البته چون نمایشگاه بود 512 مگابایت دیگه به رمش اضافه کرده بودن و یک کیف VAIO جادار هم روش بود
این لپ تاپو من دبی گرفتم 1260000 تومان
نظرتون چیه؟
فقط دو چیزهست که منو اذیت می کنه و اون اینه که:
1- لپ تاپ ساخت چینه البته چون از خود نمایندگی سونی گرفتم می گفت که تفاوت قابل توجهی بین لپ تاپ سونی ساخت چین با سایر کشور ها نیست چون همشون طبق استاندارد سونی ساخته میشن نظر شما چیه؟
2- ویندوز اورجینال اون Windos XP Home هست

بچه ها چرا من هر چی تهرون و مجتمع پایتخت رو گشتم کسی این مدلو نداشت؟ :(
حالم گرفته شده نکنه بهم ...... :f34r:
به نظرتون با قیمت 1250000 تومان لپتاپ بهتریمیتونستم بگیرم (با مشخصات بالا و مانیتور 13.3 ) ؟
راستی اگه میشه در مورد دو تا سئوال اولم هم جواب بدید

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مرسي والا فكر كنم core duo 2.16 2 mg cache هستش سرعتش خيلي خوبه اره برچسب ويستا هم داره ..راستي يه ويستا اومده تو پايتخت ميگن باري ابي كامپيوتر كسي اطلاعاني داره ؟!

اقا پس نگفتي چند خريدي آخرش؟!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
بهترین لپ تاپی که می تونم مبا قیمت زیر 900 تومن البته اکبند بخرم چه مدلیه؟
برای کارهای معمولی و اینترنت و مالتی مدیا و..
از چه برندی و چه مدلی ؟:(

yousofnejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man behet compaq presario 352ea ro pishnehad mikonam
1.6duo 1gig ram 120hdd ......
gheymate bazaresh hodoode 1tomane
من بهت میدم 880 با گارانتی کامل 1 ساله

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
بهترین لپ تاپی که می تونم مبا قیمت زیر 900 تومن البته اکبند بخرم چه مدلیه؟
برای کارهای معمولی و اینترنت و مالتی مدیا و..
از چه برندی و چه مدلی ؟:(
انتخاب های زیادی دارید!
مثلا DELL inspiron 6400 با وزن بالای 2 کیلو 800 گرم. و اندازه 15.4 اینچ.
یا مدل های دیگه از برندهای مختلف...
البته شما باید بگویید،نوت بوک سبک و کوچک می خواهید یا وزن واندازه اش اهمیت کمتری برایتان دارد؟

تنها چند توصیه می کنم:

1- سی پی یو intel : core duo

2-اگر منظورتان از مالتی مدیا دیدن فیلم و ... است، سعی کنید سایز بزرگ و عریض انتخاب کنید. یعنی 15.4 اینج (و با صفحه نمایش حداقل WXGA و اگر اندازه اش شما را اذیت می کند بهتر است، 15 اینچ یا یک مقدار کوچکتر یعنی 14 اینچ.)

3-مطلع شدن از تمام امکانت دستگاه بوسیله فروشنده و قید شدن آنها در فاکتور. مثلا ببینید آیا بلوتوث رویش نصب است یا خیر. یا اینکه یستم عامل و سی دی هایش همراهش می باشد یا خیر و غیره...

4-بعضی نوت بوک ها توانایی پخش فیلم و موسیقی در حالت خاموش را دارند. یعنی سی دی یا دی وی دی را درون آن می گذارید و بدون اینکه ویندوز را بالا بیاورید با فشردن یک کلید، برنامه پخش فیلم خودکار بالا می آید و شما می توانید فیلم را ببینید. البته در نوت بوک های ال جی و اچ پی (مانند dv-4000 که مدلی قدیمی است و ...) و بعضا در توشیبا و ایسوس و غیره...

5- همین ها...:D

در ضمن بهتر است خودتان انتخاب کنید تا بعدا پشیمان نشوید.

لینک نمایندگی هایی که سایت دارند یا فروشگاه های نوت بوک را در این تاپیک ببینید:
"فروشندگان لپتاپ و خدمان پس از فروش"

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
man behet compaq presario 352ea ro pishnehad mikonam
1.6duo 1gig ram 120hdd ......
gheymate bazaresh hodoode 1tomane
من بهت میدم 880 با گارانتی کامل 1 ساله
این مدل از همون hp-compaq هست یا خود compaq
من با این اسم سرچ کنم مشخصات کاملترش میاد؟
مر30

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
انتخاب های زیادی دارید!
مثلا DELL inspiron 6400 با وزن بالای 2 کیلو 800 گرم. و اندازه 15.4 اینچ.
یا مدل های دیگه از برندهای مختلف...
البته شما باید بگویید،نوت بوک سبک و کوچک می خواهید یا وزن واندازه اش اهمیت کمتری برایتان دارد؟

تنها چند توصیه می کنم:

1- سی پی یو intel : core duo

2-اگر منظورتان از مالتی مدیا دیدن فیلم و ... است، سعی کنید سایز بزرگ و عریض انتخاب کنید. یعنی 15.4 اینج (و با صفحه نمایش حداقل WXGA و اگر اندازه اش شما را اذیت می کند بهتر است، 15 اینچ یا یک مقدار کوچکتر یعنی 14 اینچ.)

3-مطلع شدن از تمام امکانت دستگاه بوسیله فروشنده و قید شدن آنها در فاکتور. مثلا ببینید آیا بلوتوث رویش نصب است یا خیر. یا اینکه یستم عامل و سی دی هایش همراهش می باشد یا خیر و غیره...

4-بعضی نوت بوک ها توانایی پخش فیلم و موسیقی در حالت خاموش را دارند. یعنی سی دی یا دی وی دی را درون آن می گذارید و بدون اینکه ویندوز را بالا بیاورید با فشردن یک کلید، برنامه پخش فیلم خودکار بالا می آید و شما می توانید فیلم را ببینید. البته در نوت بوک های ال جی و اچ پی (مانند dv-4000 که مدلی قدیمی است و ...) و بعضا در توشیبا و ایسوس و غیره...

5- همین ها...:D

در ضمن بهتر است خودتان انتخاب کنید تا بعدا پشیمان نشوید.

لینک نمایندگی هایی که سایت دارند یا فروشگاه های نوت بوک را در این تاپیک ببینید:
"فروشندگان لپتاپ و خدمان پس از فروش"
عادل خان از راهنمایی تون ممنونم! هر چند که وقتی به اون صورت پست من رو تو اون تاپیک حذف کردید کمی دلگیر شدم اما فکر می کنم که اگر توضیح میداید من هم قانع میشدم!
در مورد cpu گفتید که core 2 البته حداقل ! می خواستم بدونم چقدر تفاوت بین cpu core 2 1.66 با cpu core 2 1.88
هست! یعنی انتخاب یه لپ تاپ با cpu.66 با هارد 100 بهتره یا انتخاب یه لپ تاپ با cpu 1.88با هارد 60 ؟
در مورد صفحه نمایش! کوچکتر رو ترجیج میدم! به نظرتون صفحه 13.3 خیلی کوچیک میشه؟ البته فکر می کنم حد وسط رو بگیرم بهتره یعنی همو ن 14 اینچ

به مورد جالبی اشاره کردید می خواستم بدونم این قابلیت دیدن فیلم در حالت خاموش به چه اصطلاحی نامیده میشه؟
به نظرتون لپ تاپ های hp-compaq لپ تاپ هایی خوبی هستند؟ لپ تاپ های hp چطور؟

در مورد دل من قبل از این که پست شما رو ببینم در سی نت نگاه میکردم لپتاپ مدل e1405 دارای قیمتی حدود 819 بود! مشخصات خوبی داشت! نظرتون رو در مورد این بفرمائید ! نکته دیگه وزن لپ تاپ و خوش دستی اون برام مهمه
مثلا لپ تاپ hq -compaq 2000t رو عکسهاش رو دیدم که خیلی راحت بود و نقل وانتقالش راحت به نظر میرسید

نکته دیگه که می خواستم بدونم در مورد cpu amd بود !
در نظر کلی intel یا amd (برای لپ تاپ)
در مورد cpu 64 bit amd هم توضیح بدید که ایا مناسبه یا نیست تفاوتش چیه و مزایا و معایبش! چون یکی از اشناها
جدیدا یه لپ تاپ با cpu amd 64 bit خریده!
در ضمن ممنون میشم به این لینک یه نگاه بندازید
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3088&review=HP+Pavilion+dv2000t
این مدل hp رو از روی قیمت پیدا کردم! مشخصاتش به نظر بد نبود! cpu core duo هست
در ضمن به نظر من این طور که تو عکس دیدم خیلی خوش دست و جمع و جور هست
در مورد وزن هم منظور رو از واحد ldb چی هست ! در مقایسه با کیلوگرم چطوری باید تفاوتش رو فهمید
خوشحال میشم که در این سبک با مشخصات اینچنینی مدلهای مورد نظرتون رو به من معرفی کنید
در ضمن ایا hp مارک مورد اطمینانی هست ؟

amir_hma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه لپ تاپ برای کارهای نرم افزاری مهندسی مکانیک می خوام که قیمتش تا 1300000 باشه.اصلا لپ تاپ ها مناسب کارهای نرم افزارهای قدرتمند مثل کتا ی ا انسیس هستند یا نه. لطفا کمکم کنید.

yousofnejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
kiuna jan in male hp cmopaq hast
mitooni too google ya www.notebookreview.com ya..
search koni:compaq presario 352 ea
dar zemn baraye yek kharid ba cheshme baz pishnehad mikonam vijenameye laptope asre ertebat ro bekhari va bekhooni

yousofnejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
amir jan model ziade agar baraye karaye graphici mikhay pishnehad mikonam beri soraghe hp ba turion64x2 in cpuha be naare man khorake graphice catia bishtar graphicist ta tahlili vali ansysy....
any way nemikham baraye tablighate khodam begam vali agar khasti bezang ta bishtar sohbat konim09153180224

man too seri amd hp dv6016 va jadidtarash ro pishnehad mikonamva...

berco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
3-4 روز پیش یه لب تاپ سونی وایو با مشخصات زیر خریدم:
FS 8900 P5
Proccessor : 2.00GHz Sonoma
RAM : 1GBDDR2
H.D.D : 100GBSATS
LCD : 15.4 WXGAXbrite
VGA : 128 MB Geforce6400
DRIVE : DVD+/-RWDL
WEIGHT : 2.8 KG
مشکلی که باهاش دارم اینه که ویندوزش با برنامه حسابداری من سازگار نیست،از طرفی، فروشنده گفته بود که این لب تاپا فقط با وین ارجینال کار میکنن.هیچی سی دی هم همراه دستگاه ندادند.از طرفی هم اون شرکت پشتیبان برنامه حسابداری میگه این برنامه با وین ارجینال سازگار نیست:(

کسی چیزی به ذهنش میرسه که راهنمایی کنه؟​

بالا