در ضمن ویژنامه عصر ارتباط رو هم بخونید! کمکتون میکنه!خیلی خیلی از راهنمایتون ممنونم
سایت http://www.notebookreview.com هم خیلی میتونه کمکتون کنه! پ
در خرید عجله نکنید
در ضمن ویژنامه عصر ارتباط رو هم بخونید! کمکتون میکنه!خیلی خیلی از راهنمایتون ممنونم
سلام
میخواستم ببینم شما کدوم یکی از این دو مورد رو پیشنهاد می کنین ؟
1- Asus F3F با گارانتی دیجیتال
1.6 Core Duo
Ram : 1024 Mb
Hard : 80 SATA
Vga : Intel 950 up to 224
Webcam + Bluetooth + ...
2- Sony Vaio N150 با گارانتی امرتات
1.6 Core Duo
Ram : 1024 Mb
Hard : 100 SATA
Vga : Intel 128
قیمت هر دوتاشون هم حدود 1,300 هستش ... منم تو همین رنج قیمتی میخوام خرید کنم ، گارانتی خوب هم برام مهمه ، DELL هم نمیخوام بخرم ! حالا نظر شما چیه ؟
از نظر گارانتی asus بهتره....
.....
.........
..............................
به نظر من لپ تاپ چیز بی خودیه من خودم یه لپ تاپ خریدم چون رشته کامپیوتر میخونم و مرتب بین اصفهان و شیراز در رفت و آمدم و همیشه باید کامپیوتر پیشم باشه
حالا هم به این نتیجه رسیدم لپ تاپ کار یه پی سی رو نمیکنه و "فقط به درد کلاس گذاشتن میخوره "به همه هم پیشنهاد میکنم لپ تاپ نخرن
اقا محمود جواب من رو ندادی ها!؟فکر می کنم سئوال شما اینجا بحث شده است...
من واقعاً معذرت می خوام.... شرمنده...:blush:اقا محمود جواب من رو ندادی ها!؟
سلاماز نظر کارایی ، عمر باطری و ... چطور ؟ من خودم نظرم بیشتر روی ASUS بوده ، چون هم امکاناتش در کل بهتر بوده ،
هم شنیده بودم که مدت زیادی شارژ نگه میداره و خوب دو سال هم گارانتی داره ... حالا نظر شما چیه ؟
اصلاً این انتخاب رو بصرفه میدونین یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد میکنین ؟
مرسی![]()
از کمکتون ممنونم! بله حق با شماست من به این نکته توجه نکرده بودم! منظور شما رو از share 128 متوجه نشدم!من واقعاً معذرت می خوام.... شرمنده...:blush:
طبق این review ای که آدرس دادی ظاهراً لپ تاپ خوبیه... فقط یه چیزی که من توش ندیدم و فکر می کنم شما هم یادت رفته vista compatible بودنشه. دقیقاً مطمئن نیستم ولی احتمالاً 128 share جوابگوی ویستا شاید نباشه. اگر توی سایتش نوشته که هست... پس هست ولی اگر ننوشته بهتره بیشتر تحقیق کنی که اگر یه وقت خواستی بعداً ویستا روش نصب کنی با کندی مواجه نشی...
اگر خیلی با مولتی مدیا و فیلم و این جور چیزها سر و کار داری نوشته بود که بلندگوهاش معمولی هستن و کیفیت آنچنانی ندارن که البته به نظر حقیر خیلی مهم نیست (برای خودم میگم...)
در مورد گرما... همان طور که نوشته گرمای کمی داره و کلاً سیستم بی سر و صدایه. البته از سی پی یو های core هم همین انتظار هست. توی تاپیک نقد و بررسی در آخرین پست ها درباره گرمای core 2 1.66 توی لپ تاپ های سونی یک از دوستان نوشته که فکر می کنم معیار خوبی برای شما هم باشه... مال من 1.8 سنترینو هست و مطمئناً از مال شما که core 1.6 هست گرمای بیشتری تولید می کنه.
وزنش که هم به نظرم عالیه...
فقط گفتم... اگر برات ویستا مهمه بیشتر تحقیق کن ولی اگر به xp راضی هستی انتخاب خوبیه...
باز هم ببخشید دیر شد
از کمکتون ممنونم! بله حق با شماست من به این نکته توجه نکرده بودم! منظور شما رو از share 128 متوجه نشدم!
البته در این مورد تحقیق می کنم!
در مورد میزان گرما اون پست رو خوندم! من تجربه روی گرمای لپ تاپ ندارم! به نظرتون گرمای 50 درجه برای core 2
زیاده یا اینکه طبیعیه؟ حد استانداردی داره که از روی اون تصمیم گیری کنم
در ضمن در مورد صفحه نمایش نوشته بود که view 135 درجه داره! به نظر شما کیفیت صفحه lcd ش خوب بود؟
منظورم این قسمت هست
Along with the glossy screen, this notebook produced very crisp text and vibrant colors from movies. In addition the screen had very little light leakage at the bottom only, allowing even brightness across the screen.
در مورد باتری هم به نظرتون این مقدار مناسبه؟
timed the battery life under different conditions (H:MM):
* Wireless OFF; Lowest brightness; Word Processing only: 3:05
* Wireless ON; Lowest brightness; Chatting only: 2:30
(Results may vary for you, since other factors like the number of background processes may affect your battery life.)
I really hoped that it would at least hit the 4 hour mark like MacBooks can,
but it apparently fell short of my expectations.
از کمکی که کردی واقعا ممنونم! در مورد گرافیک و همین طور توانایی اجرای ویستا هم حق با شماست! چون داشتن یه کارت گرافیک غیر مجتمع که بتونه اپگرید هم بشه خیلی بهتر از share هست که نمی تونه اپگرید بشه!کلاً حافظه گرافیکی در لپ تاپ ها دو نوعه: یکی کارت مستقل گرافیکی که معلومه چیه... روش دیگر این است که به جای استفاده از کارت ، مقدار حافظه لازم را از رم می گیرن. یعنی اگر رم شما 512 و گرافیک share 128 باشند در این صورت کل رم قابل استفاده اری کارها 128-512 هست. نوع دوم معمولاً ضعیف تر از نوع اوله و برای کارهای گرافیکی کم می آره. برای همین گفتم... ویستا ظاهراً گرافیک درست و حسابی می خواد.... برای همین ممکنه سیستم کند عمل کنه...
در مورد گرما... 50 درجه به نظرم عادیه... جد استاندارد هم من برای سنترینو تحقیق کردم چیزی پیدا نکردم نمی دونم core 2 ها استاندارشون چیه ولی 50 قابل قبوله...
اون 135.... منظورش اینه که اگه در لپ تاپو باز کنید حداکثر 135 درجه باز می شه. دقیقاً توی شکل هم معلومه. زاویه LCD با زمین 135 درجه هست. مال من 180 باز می شه...
این جور که من فهمیدم نوشته که روشناییش در تمام صفحه یکنواخته... چیزی درباره زاویه دید ندیدم...
در مورد باتری... باتری های 6 سلول همه همین اندازه هستند. اگر در حد ورد و این چیزها باشه تا 3 ساعت دوام می آرند. البته باتری سفارشی هست اگر فکر می کنید که حداقل به 4 یا 5 ساعت نیاز دارید می تونید بانری 9 cell یا 12 cell تهیه کنید. تصمیمگری با شماست...![]()
موفق باشید...:happy:
اقا به نظر من خوبه ولی مشتری اول آخرش خودتی !بستگی داره واسه چه کاری می خوای!؟سلام و خسته نباشید
دوستانی که تو لپتاب وارد هستند یه راهنمایی میخوام
یه لپتاب هست یکی از آشناها داره قراره بفروشه... ببینید میارزه بگیرم؟؟
مشخصات:
Fujtsu-siemens alimo 7400
CPU: 1.6 centrino 1MB cash
Ram : 256
HDD: 40
LCD: 15
VGA: 64 MB
Drive: Combo
باطری 2 ساعت جواب میده
قیمت هم 300 توافق کردیم
خوب بگیرم یا نه؟
دوستان من دیگه باید تا هفته آینده لپتاپ رو بخرم .حالا مسئله اینه که من موندم تو کفه این dell 6400 که core2dou هستش با 4 MB کش و مانیتور 15.4 و 100 گیگ هارد و گرافیک x1400 اون موقع قیمتش 1250000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز موندم که dell D820 یا dell 6400 یا اینکه اصلا برم سمت سونی ؟؟؟؟؟؟؟؟
اینایی که میگم همه از مشخصات برابری برخوردارند مگر در هارد یا میزان رم .
اخه چرا این 6400 اینقدر ارزونه با این امکانات؟ من نیمدونم یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه هیچ ارزونی بی حکمت نیست !!!!!
یه چیزه دیگه اینکه :این قضیه ویستا چیه آخرش؟ من که فکر میکنم حتی اگه الان کسی core 2dou 2GH+2GB RAM + vga 256 MB
vga بگیره باز هم نتونه ویستا رو آنطور که باید استفاده کنه؟ پس بهتره پول اضافی نده !!!!
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه آیا کسی میدونه به طور متوسط تفاوت قیمت لپتاپ تهران و دبی چقدره؟(برای لپ تاپ های بین 1500000 تا 2000000 )
از کمکی که کردی واقعا ممنونم! در مورد گرافیک و همین طور توانایی اجرای ویستا هم حق با شماست! چون داشتن یه کارت گرافیک غیر مجتمع که بتونه اپگرید هم بشه خیلی بهتر از share هست که نمی تونه اپگرید بشه!
در مورد باتری دقیقا یادم نیست که اینجا بود یا یه ریویو دیگه که گفته بود خود شرکت گفته 4 ساعت اما در عمل 3:05
بوده ! البته این طور که من شنیدم و دیدم قیمت باتری خیلی بالاست یعنی خود یه باتری حدود 150000 تومن قیمتش هست که واقعا هزینه زیادی هست! و این باعث میشه که روی باتری حساسیت بیشتری نشون بدیم! البته نمی دونم باتری لپ تاپ عمر مفیدی داره یا اینکه مستقیما به نحوه نگهداری و استفاده از اون بستگی داره !
در ضمن من تو ریویو هایی که خوندم با توجه به قیمت و امکانات گفته شده که لپ تاپ HP Compaq Presario V3000
شباهت خیلی زیادی به سری hp 2000t داره و و تقریبا تمامی امکانات اون رو به جز وب کم داره و البته با قیمت پایینتر! حالا می خواستم در صورت امکان این صفحه مقایسه رو هم ببینید و نظرتون رو بگید!
با تشکر
ریویو 3000
مشخصات v3000t
مقایسه بین v3000 , 2000t
سلام و خسته نباشید
دوستانی که تو لپتاب وارد هستند یه راهنمایی میخوام
یه لپتاب هست یکی از آشناها داره قراره بفروشه... ببینید میارزه بگیرم؟؟
مشخصات:
Fujtsu-siemens alimo 7400
CPU: 1.6 centrino 1MB cash
Ram : 256
HDD: 40
LCD: 15
VGA: 64 MB
Drive: Combo
باطری 2 ساعت جواب میده
قیمت هم 300 توافق کردیم
خوب بگیرم یا نه؟