• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
3-4 روز پیش یه لب تاپ سونی وایو با مشخصات زیر خریدم:
FS 8900 P5
Proccessor : 2.00GHz Sonoma
RAM : 1GBDDR2
H.D.D : 100GBSATS
LCD : 15.4 WXGAXbrite
VGA : 128 MB Geforce6400
DRIVE : DVD+/-RWDL
WEIGHT : 2.8 KG
مشکلی که باهاش دارم اینه که ویندوزش با برنامه حسابداری من سازگار نیست،از طرفی، فروشنده گفته بود که این لب تاپا فقط با وین ارجینال کار میکنن.هیچی سی دی هم همراه دستگاه ندادند.از طرفی هم اون شرکت پشتیبان برنامه حسابداری میگه این برنامه با وین ارجینال سازگار نیست:(

کسی چیزی به ذهنش میرسه که راهنمایی کنه؟​
لپ تاپهای جدید cd ندارند من حتی لپ تاپی که از خود نمایندگی سونی در جی تکس 2006 خریده شده بود
رو دیدم که نداشت و در دفترچه اون نوشته شده بود که خودتون باید ریکاوری بگیرید
هر چی میره جلوتر امکاناتشون اب میره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
kiuna jan in male hp cmopaq hast
mitooni too google ya www.notebookreview.com ya..
search koni:compaq presario 352 ea
dar zemn baraye yek kharid ba cheshme baz pishnehad mikonam vijenameye laptope asre ertebat ro bekhari va bekhooni
جناب یوسف نژاد اما در این سایت مدلی به نام compaq presario 352 نیست یعنی مدلی که اخرش عدد 352 باشه نیست! لطفا لینک مستقیمش رو بزارید! ممنون از کمکتون!
این وِیژنامه جدیدا منتشر شده یا قبلا چون من 7-8 ماه پیش همچین ویژنامه ای از عصر ارتباط رو
دیدم و خوندم خیلی خوب بود! می خواستم ببینم جدیدا منتشر شده یا اینکه قدیمیه؟
لینکی عکس از ویژنامه نداری؟ طرح جلدش چطوریه؟

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
سلام!
دوستان من قصد خرید یک لپ تاپ به قیمت 2 میلیون و پانصد هزار تومان را دارم.
اول قصد داشتم Apple بخرم که منصرف شدم و در حال حاضر نظرم روی برند سونی هست.
از دوستان خواهش می کنم یک لپ تاپ را پیشنهاد کنند که مشخصات زیر را داشته باشد :
1 ـ CPU Core 2 duo
2ـ Vga مناسب
3 ـ وزن کم
4ـ قابلیت نصب ویندوز ویستا بر روی آن وجود داشته باشد.
ممنون

Baba_Alibaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3-4 روز پیش یه لب تاپ سونی وایو با مشخصات زیر خریدم:
FS 8900 P5
Proccessor : 2.00GHz Sonoma
RAM : 1GBDDR2
H.D.D : 100GBSATS
LCD : 15.4 WXGAXbrite
VGA : 128 MB Geforce6400
DRIVE : DVD+/-RWDL
WEIGHT : 2.8 KG
مشکلی که باهاش دارم اینه که ویندوزش با برنامه حسابداری من سازگار نیست،از طرفی، فروشنده گفته بود که این لب تاپا فقط با وین ارجینال کار میکنن.هیچی سی دی هم همراه دستگاه ندادند.از طرفی هم اون شرکت پشتیبان برنامه حسابداری میگه این برنامه با وین ارجینال سازگار نیست:(

کسی چیزی به ذهنش میرسه که راهنمایی کنه؟​
سلام دوست گرامی:)
...اولا در مورد cd ویندوز باید خدمت تان عرض کنم که سونی دیگر روی هیچ کدام از لپ تاپ هاش نمیذاره چرا که میخواد از کپی کردن اونها به قول خودشون جلو گیری کنند چون مایکروسافت این ویندوزها را چون فقط روی یک دستگاه نصب میشن با تخفیف میفروشه...اما اصلا ناراحت نباشید هر چه سریعتر ودر اولین وقت ممکن به منوی controlpannel قسمت vaio recovery بروید و گزینه make recovery cd را انتخاب کنید تا بطور خودکار برای شما cd های ویندوز ایجاد شود تا در موقعیت های بحرانی بتوانید دوباره ویندوزتان را نصب نمایید...حتما برو این کارو بکن وگر نه اتفاقی بیفته بیچاره ای!!
اما در مورد اینکه فروشنده گفته ویندوز دیگه روش نصب نمیشه من تا حالا نکردم ولی اصلا از لحاظ تکنیکی همچین چیزی غیر ممکنه و من تا حالا نشنیده بودم...اگر جای شما بودم بعد از ساختن cd رکاوری از روی دستگاهم با یک سی دی ویندوز bootable ویندوز دلخواهم رو روش نصب میکردم مطمئن باش میشه ... نهایتا اگه به مشکلی بر خوردی کافی recovery cd که ساختی رو بذاری تو دستگاهت و یه یک ساعتی منتظر بشی تا همه چی دوباره مثل اول بشه:happy:​
راستی چند گرفتید؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوست گرامی:)
...اولا در مورد cd ویندوز باید خدمت تان عرض کنم که سونی دیگر روی هیچ کدام از لپ تاپ هاش نمیذاره چرا که میخواد از کپی کردن اونها به قول خودشون جلو گیری کنند چون مایکروسافت این ویندوزها را چون فقط روی یک دستگاه نصب میشن با تخفیف میفروشه...اما اصلا ناراحت نباشید هر چه سریعتر ودر اولین وقت ممکن به منوی controlpannel قسمت vaio recovery بروید و گزینه make recovery cd را انتخاب کنید تا بطور خودکار برای شما cd های ویندوز ایجاد شود تا در موقعیت های بحرانی بتوانید دوباره ویندوزتان را نصب نمایید...حتما برو این کارو بکن وگر نه اتفاقی بیفته بیچاره ای!!​

البته لزومی هم در انجام این کار نیست.چرا که شما برای Recovery کردن میتوانید قبل از بالا آمدن ویندوز کلید F10 را فشار داده و براحتی عمل Recovery را انجام دهید.​

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
پس این اقا عادل و اسفندیار خان کجا هستند؟
چند روزه منتظرم که بیان اما خبری ازشون نیست!
دوستان من بین لپ تاپهایی که دیدم با توجه با قیمت و
شکل و ظاهر لپ تاپ سری hp pavilion dv 2000t
رو دیدم و خیلی خوشم اومد! لینکشم تو پست های
قبل گذاشتم! می خواستم دوستانی که می بینند
نظرشون رو بگن!

البته من لپ تاپ این امکانات مد نظرم هست
با lcd14 می خوام
cpu :core duo یا core 2 duo
هارد حداقل 60
بلوتوس و وایرلس
رم حداقل 512
دی وی دی رایتر یا کومبو
قیمتم که گقتم زیر 900!

برام وزن کم و طراحی زیبا هم ملاک هست
از سونی و توشیبا هم نمی خوام بردارم!

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان من مي خواستم از بين چنيد مدل لپ تاپ زير يكي را انتخاب كنم به نظر شما كدام يك بهتر است:
لطفا اگر كسي اپ تاپ ديگري تاقيمت 850000 سراغ داشت كه امكانات خوبي داشته باشه به من بگه يا لينكي از ان لپ تاپ براي من بزاره
1-DELL Inspiron 630m
Cpu :centrino 1.7 (2mb cache)
Ram : 512 DDR2
HDD: 60
DVD\RW
14.1 WXGA
Wi\lan\bluetooth
Win xp

قيمت 888000 تومان با گارانتي هستي

2-AMILO V-2065S
CPU :CENTRINO 1.8(2MB CACH)
RAM :512 DDR2
HDD : 80
DVD \ RW
15.4 WXGA
Wi\Lan\Ethernet
Win xp

قيمت 849000 با گارانتي هستي

3)DELL INSPIRON 6400
CPU: 1.66 DUO-CORE
DVD\RW
15.4 WXGA + brite
M\L\WIFI
56K\OK
XP HOME

قيمت 850000 با گرانتي رايانه همراه + بيمه(1ماه تعويض . 1 سال گارانتي)www.rayanehamrah.ir

4)SONY VAIO FS960P
CPU:1.7 SONOMA
RAM :512 DDR
HDD:80
DVD\RW
15.4 WXGA+brite
M\L\WIFI
56K\OK
XP PRO

قيمت 890000 با گرانتي رايانه همراه + بيمه(1ماه تعويض . 1 سال گارانتي)www.rayanehamrah.ir

5)V-2607 COMPAQ يا HP
CPU : 1.8 TURION
RAM : 512
HDD: 100
VGA:128
14.1 WXGA
WVD+RW
LAN
MODEM 10\100

قيمت 860000 با گارانتي شركت تحليل گر داده ها www.dac.ir

6-SAT A100-TA1
Core-Solo 1.86 GHZ 1024 DDR2 60 Sata+ DVD-RW 15.4" WXGA+b 128 XPH

قيمت 840000 با گارانتي رايانه همراه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان من مي خواستم از بين چنيد مدل لپ تاپ زير يكي را انتخاب كنم به نظر شما كدام يك بهتر است:
لطفا اگر كسي اپ تاپ ديگري تاقيمت 850000 سراغ داشت كه امكانات خوبي داشته باشه به من بگه يا لينكي از ان لپ تاپ براي من بزاره
1-DELL Inspiron 630m
Cpu :centrino 1.7 (2mb cache)
Ram : 512 DDR2
HDD: 60
DVD\RW
14.1 WXGA
Wi\lan\bluetooth
Win xp

قيمت 888000 تومان با گارانتي هستي

2-AMILO V-2065S
CPU :CENTRINO 1.8(2MB CACH)
DVD \ RW
15.4 WXGA
Wi\Lan\Ethernet
Win xp

3)DELL INSPIRON 6400
DVD\RW
15.4 WXGA + brite
M\L\WIFI
56K\OK
XP HOME

قيمت 850000 با گرانتي رايانه همراه + بيمه(1ماه تعويض . 1 سال گارانتي)www.rayanehamrah.ir

4)SONY VAIO FS960P
CPU:1.7 SONOMA
RAM :512 DDR
HDD:80
DVD\RW
15.4 WXGA+brite
M\L\WIFI
56K\OK
XP PRO

قيمت 890000 با گرانتي رايانه همراه + بيمه(1ماه تعويض . 1 سال گارانتي)www.rayanehamrah.ir

5)V-2607 COMPAQ يا HP
CPU : 1.8 TURION
RAM : 512
HDD: 100
VGA:128
14.1 WXGA
WVD+RW
LAN
MODEM 10\100

قيمت 860000 با گارانتي شركت تحليل گر داده ها www.dac.ir

6-SAT A100-TA1
Core-Solo 1.86 GHZ 1024 DDR2 60 Sata+ DVD-RW 15.4" WXGA+b 128 XPH

قيمت 840000 با گارانتي رايانه همراه
اینا تو عصر ارتباط بود نه؟
تو این مدلها بهترین از نظر کارایی همون 6400 هست! با توجه به امکاناتش! والبته قیمت خوبش البته اگر برات قیافه زیاد اهمییت نداره!

mujb1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر هم من می خوام تا 1.5 ماه دیگه یه لپ تاپ بخرم - حتما یه Asus وبا گرافیک خوب (GeForce 7600/7700 or Ati X1600/1700) ولی تو پایتخت هیچ لپ تاپ Asus با این مشخصات و امکانات خوب (به خصوص CPU,RAM) گیر نیومد به جز W3Jاون V1J رو با اون CPU آشقالی که توش گذاشتن له کردن (T2300E که ارزونترین و ... ) ارتقای CPU لپ تاپ که غیر ممکن است خودم دنبال A8Js و یا G1 ام ولی آیا دیجیتال و الماس میارن یا ... ؟

آیا مغازه ای هست که وارد کنه ؟ یا شرکت دیگه یا آیا چیز تازه ای اومده ؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

3)DELL INSPIRON 6400
DVD\RW
15.4 WXGA + brite
M\L\WIFI
56K\OK
XP HOME

برای چه کاری می خوای؟ اگر اینترنت و آفیس باشه به نظرم همین 6400 خوبه. اگر برای کارهای گرافیکی و بازی می خوای 512 مگ رم حتماً کم می آد. اگر بتونی با یک کم اضافه پرداخت کردن رمشو 1 گیگ کنی به نظرم عالیه.

یه نکته هه بگم که الان سنترینو دیگه داره قدیمی میشه. دنبال لپ تاپ هایی باش که core2 duo هستن. (مثل همین 6400)

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس این اقا عادل و اسفندیار خان کجا هستند؟
چند روزه منتظرم که بیان اما خبری ازشون نیست!
دوستان من بین لپ تاپهایی که دیدم با توجه با قیمت و
شکل و ظاهر لپ تاپ سری hp pavilion dv 2000t
رو دیدم و خیلی خوشم اومد! لینکشم تو پست های
قبل گذاشتم! می خواستم دوستانی که می بینند
نظرشون رو بگن!

البته من لپ تاپ این امکانات مد نظرم هست
با lcd14 می خوام
cpu :core duo یا core 2 duo
هارد حداقل 60
بلوتوس و وایرلس
رم حداقل 512
دی وی دی رایتر یا کومبو
قیمتم که گقتم زیر 900!

برام وزن کم و طراحی زیبا هم ملاک هست
از سونی و توشیبا هم نمی خوام بردارم!

میشه مشخصات دقیقتر بدی؟ سرعت cpu چنده؟ رمش چنده؟ وزنش....؟؟

به نظرم مسئله گرما و حرارتش رو هم مد نظر قرار بده.... دوست داری لپ تاپی داشته باشی که ظاهر زیبایی داشته باشه ولی خیلی گرم باشه...کی بوردش داغ بشه...؟

البته من اطلاعی از compaq ندارم و نمی دونم که گرماش در چه حدیه... کلی گفتم...

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام!
دوستان من قصد خرید یک لپ تاپ به قیمت 2 میلیون و پانصد هزار تومان را دارم.
اول قصد داشتم Apple بخرم که منصرف شدم و در حال حاضر نظرم روی برند سونی هست.
از دوستان خواهش می کنم یک لپ تاپ را پیشنهاد کنند که مشخصات زیر را داشته باشد :
1 ـ CPU Core 2 duo
2ـ Vga مناسب
3 ـ وزن کم
4ـ قابلیت نصب ویندوز ویستا بر روی آن وجود داشته باشد.
ممنون

خودت می خوای این قدر گرون باشه:eek: ... توی مایه های 1.5 و حتی پایین تر هم می تونی لپ تاپ خوب داشته باشی...

مثلاً این پست ها رو نگاه کن: 1 و 2

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
کسی قیمت جدید سری sz سونی رو نداره؟ پایین نیومده قیمتاش؟ دیروز یکی توی بازار کامپیوتر ایران دیدم، خیلی قیافش خوب بود، اما cpu اون 1.66 بود واسه همین نرفتم قیمت بگیرم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
میشه مشخصات دقیقتر بدی؟ سرعت cpu چنده؟ رمش چنده؟ وزنش....؟؟

به نظرم مسئله گرما و حرارتش رو هم مد نظر قرار بده.... دوست داری لپ تاپی داشته باشی که ظاهر زیبایی داشته باشه ولی خیلی گرم باشه...کی بوردش داغ بشه...؟

البته من اطلاعی از compaq ندارم و نمی دونم که گرماش در چه حدیه... کلی گفتم...
لینکش رو تو صفحه قبل گذاشته بودم اینجا میزارم شما نگاه کن نظر بده
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3088&review=HP+Pavilion+dv2000t

البته منظورم سری 2000 هست چون همون طور که میدونی هر سری با سی پی یو و هارد و رم مختلف عرضه میشه البته cpu core duo یا cpu core 2 duo میخوام بگیرم ! هارد و رمشم تا حدی که بودجه تعیین کنه!
مدلشم که hp هست نه کامپک! و قبل از این هست که با هم ادغام بشن! در مورد hp خیلی تو همین تالار لپ تاپ تعریف شنیدم ! مقام دوم فروش جهانی و کارایی بالا! اما در مورد گرم شدن چیزی نمی دونم ! یعنی با وجود سی پی یو کور بازم احتمال گرم شدن هست؟
در ضمن این لینک هم سخت افزارهای قابل ارائه روی مدلهای سری 2000t

اینجا

haddad1102000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من تازه با این تاپیک اشتا شدم و واقعا از نظراتتون استفاده کردم.راستش تا چند وقت دیگه یکی از بستگان قراره بره ایتالیا.میخوام بهش بگم یه لپ تاپ برام بیاره. به نظر شما چه مدلی بگم بیاره؟میخوام بهترین و قوی ترین باشه تو همه چیزش.حتی الامکان کارت TV و DVB هم داشته باشه.لطفا کمکم کنید.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
تو تهران کجا میشه با شرایط خوب قسطی گرفت؟:blush:

میترا خانم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه.

دوستان لپاپ ظریف و زیبا با قیمت زیر 1میلیون و 500 هزارتومن چی خوبه ؟ مستقیم هم به برق وصل بشه ! خلاصه همه چی داشته باشه !!!!!!!
کار لپتاپهای acer چطوره ؟ میشه بهشون اعتماد کرد؟ آخه از شکلشون خوشم میاد :) قشنگن !
خلاصه لپتاپ قشنگ و ظریف چی سراغ دارید ؟

خیلی خیلی ممنون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام بر همه.

دوستان لپاپ ظریف و زیبا با قیمت زیر 1میلیون و 500 هزارتومن چی خوبه ؟ مستقیم هم به برق وصل بشه ! خلاصه همه چی داشته باشه !!!!!!!
کار لپتاپهای acer چطوره ؟ میشه بهشون اعتماد کرد؟ آخه از شکلشون خوشم میاد :) قشنگن !
خلاصه لپتاپ قشنگ و ظریف چی سراغ دارید ؟

خیلی خیلی ممنون
از اونجایی که تاپیک کم رونق شده و حرفه ای ها مدتی هست که نیستن! من با توجه به اطلاعات خودم جواب میدم!
بهتره اول لپ تاپ های خودتون رو از نظر زیبایی انتخاب کنید و بعد از میان اونها با توجه به امکانات و نیازتون یکی رو انتخاب کنید! لپ تاپ های ایسر هم جزء برندهای خوب هست اما مطمئنا مدلهای متفاوت داره و باید با دقت انتخاب کنید!
از نظر زیبایی لپ تاپ های سونی همیشه با قیمت گرونشون انتخاب اکثر کسانی بودن که به زیبایی اهمییت می دادن
اما برندهای دیگه مثل همین ایسر هم لپ تاپ زیبا دارند! به امکانات دیگه لپ تاپ هم توجه داشته باشید! با اگاهی انتخاب کنید! اینجا رو هم بخونید کمکتون میکنه
http://forum.persiantools.com/t41841.html

Baba_Alibaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)
البته لزومی هم در انجام این کار نیست.چرا که شما برای Recovery کردن میتوانید قبل از بالا آمدن ویندوز کلید F10 را فشار داده و براحتی عمل Recovery را انجام دهید.
سلام بر همه دوستان...و خصوصا سهیل خان گل:rolleyes: ...
ای وای یه هفته ای سرمون شلوغ بود نیومدیم سر بزنیم زیرابمونو زدن..!!!...شوخی میکنم...
آقا جان معلومه که شما خیلی مودب تر و سر به راه تر از من هستید... اینی که بنده عرض کردم اگه اتفاقی بیفته و Recovery نداشته باشی بیچاره ای منظور از اتفاق یه به هم ریختگی ساده ویندوز نیست ... اتفاقایی که واسه آدمایی مثل من که مدام این ورو اون ور میرن میفته میتونه خیلی بدتر باشه...مثلا ضربه خوردن لپ تاپ و Bad sector
گرفتن هارد درست روی سکتورهای بوتش و یا محل های ذخیره رکاوری...ممکن نیست نه ... من میگم هست چون این بلا دقیقا سر من اومده و به دلیل خراب بودن سی دی رکاوریم دیگه نتونستم ویندوز اصلی دستگاهمو درست کنم و یا اطلاعات هارد قبلی رو بازیابی کنم...مجبور شدم یه ویندوز دیگه از سری دستگاه خودم از یکی بگیرم روش نصب کنم یک ماه هم الاف پیدا کردن اون یکی دیگه بودم:blink: ;)
تازه یادم رفت بگم که اگه دوست عزیزمون بخواد ویندوز دیگه ای رو دستگاهش بذاره و رکاوری نداشنه باشه و پارتیشن رکاوریش احیانا حین نصب ویندوز پاک بشه حقیقتا بیچاره میشه... ویندوز اصلی پر...

میترا خانم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اونجایی که تاپیک کم رونق شده و حرفه ای ها مدتی هست که نیستن! من با توجه به اطلاعات خودم جواب میدم!
بهتره اول لپ تاپ های خودتون رو از نظر زیبایی انتخاب کنید و بعد از میان اونها با توجه به امکانات و نیازتون یکی رو انتخاب کنید! لپ تاپ های ایسر هم جزء برندهای خوب هست اما مطمئنا مدلهای متفاوت داره و باید با دقت انتخاب کنید!
از نظر زیبایی لپ تاپ های سونی همیشه با قیمت گرونشون انتخاب اکثر کسانی بودن که به زیبایی اهمییت می دادن
اما برندهای دیگه مثل همین ایسر هم لپ تاپ زیبا دارند! به امکانات دیگه لپ تاپ هم توجه داشته باشید! با اگاهی انتخاب کنید! اینجا رو هم بخونید کمکتون میکنه
http://forum.persiantools.com/t41841.html
خیلی خیلی از راهنمایتون ممنونم

بالا